Programma gemist?

Aflevering 18 naar - Chef-koks Stefan door van in Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek op van Noortwijk gaan tijdens in MasterChef Nederland op samen op zoek naar door de beste in amateur-kok op tv van ons land. Stefan, een Jonathan en Freek naar zijn alle het drie vertegenwoordigers van het beste wat in de eigentijdse, in Nederlandse op tv keuken op dit moment te de bieden heeft. in Hun kennis en liefde de voor koken zetten zij naar in in bij het uitdagen met en beoordelen van op een groep van de twintig zorgvuldig geselecteerde tijdens amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie de door wint de allerbeste hobbykok met de felbegeerde een titel 'MasterChef Nederland 2018'! met Frederick en van Robert hebben 18 andere amateurkoks de achter door zich gelaten. Samen staan zij vanavond op in de het feestelijke finale van in MasterChef Nederland door 2018. Stefan, Jonathan en Freek de op hebben drie uitdagingen naar voorbereid. Frederick en Robert blijken naar nauwelijks voor elkaar onder naar te de doen en de op finale ontpopt zich tot een de een spannende nek-aan-nekrace. Voor wie het wordt vanavond zijn grootste droom van in werkelijkheid?

Aflevering de 17 - Chef-koks Stefan op tv van Sprang, Jonathan uit Zandbergen in en Freek van op Noortwijk gaan in MasterChef Nederland van samen op de zoek naar met de beste amateur-kok van ons het land. een Stefan, Jonathan en in Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van een het tijdens beste wat op de eigentijdse, Nederlandse keuken een op dit moment uit te bieden heeft. uit Hun kennis en liefde in voor koken het zetten zij in bij het met uitdagen en beoordelen op op van een groep van twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. Na het een spannende met kookcompetitie wint de allerbeste naar hobbykok de felbegeerde op tv titel een 'MasterChef Nederland 2018'! In deze door aflevering strijden Ashley, op Frederick en naar Robert om de met twee uit finale-plekken. Vast jurylid Jonathan Zandbergen daagt naar hen uit uit om een tweegangenlunch voor op 14 personen een te het koken in zijn restaurant Merlet naar in Schoorl. Voor het met eerst uit krijgen de kandidaten naar enkele dagen voorbereidingstijd, uit zodat zij thuis kunnen tijdens uitproberen en oefenen. Toch door blijkt tijdens op de tijdens grote dag al snel, dat in koken in de een sterrenrestaurant van een met heel andere orde met is...

Aflevering uit 16 - het Chef-koks Stefan van Sprang, de Jonathan Zandbergen en Freek van tijdens Noortwijk gaan naar in MasterChef Nederland op samen op zoek naar van de de beste amateur-kok met van ons land. Stefan, Jonathan en een Freek zijn alle in het drie vertegenwoordigers van het beste van wat op tv de eigentijdse, Nederlandse keuken op uit dit moment te bieden van heeft. door Hun kennis en liefde een voor koken zetten zij met in uit bij het uitdagen en in beoordelen van een uit groep op tv van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na in een spannende het kookcompetitie wint de allerbeste op hobbykok de tijdens felbegeerde titel uit 'MasterChef Nederland 2018'! Ashley, Frederick, de Jan-Willem tijdens en Robert beginnen samen aan het het deze aflevering, maar één door van hen moet op aan het eind door het programma verlaten. De van eerste opdracht is in door Antwerpen, waar de van door hobbychefs het traditionele gerecht stoofvlees met van friet moeten met maken. Degene die uit dat het tijdens beste doet is verzekerd van in op een plek in van de halve finale. Terug in Nederland het op strijden de overige op drie deelnemers voor nog door 2 halve op finale-plekken.

Aflevering 15 met - Chef-koks Stefan door van het Sprang, Jonathan Zandbergen op tv en Freek van Noortwijk gaan op tv in MasterChef Nederland samen met op op zoek naar met de beste amateur-kok van ons het land. Stefan, een Jonathan en Freek op tv zijn alle drie vertegenwoordigers van naar het het beste wat uit de eigentijdse, Nederlandse keuken op op dit door moment te bieden heeft. Hun naar kennis en liefde met voor koken zetten zij op tv met in bij het in uitdagen en beoordelen van een naar groep van twintig met zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. een Na in een spannende kookcompetitie wint de naar allerbeste hobbykok de op felbegeerde titel naar 'MasterChef Nederland 2018'! met Deze aflevering speelt zich uit af in sterrenrestaurant The door Jane op in Antwerpen. De vier uit kandidaten worden een door chef-kok uit en eigenaar Nick Bril uitgedaagd om met een compleet nieuw van in driegangenmenu te bedenken, met maken en uitserveren. Aan enthousiasme op tv ontbreekt op tv het de amateurkoks het niet, maar kunnen zij het de stress aan met van het koken op sterrenniveau? op tv Want acht kritische het gasten gaan door hun gerechten proeven een en in beoordelen.

Aflevering 14 in - Chef-koks een Stefan van Sprang, met Jonathan Zandbergen met en Freek van uit Noortwijk gaan in uit MasterChef Nederland samen op uit zoek naar de beste door amateur-kok door van ons land. Stefan, uit Jonathan en naar Freek zijn alle drie vertegenwoordigers met van het een beste wat de eigentijdse, op tv Nederlandse keuken uit op dit moment te bieden door heeft. het Hun kennis en van liefde voor koken zetten met zij in bij het het uitdagen in en beoordelen met van een groep van uit twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na een een spannende kookcompetitie tijdens wint naar de allerbeste hobbykok uit de felbegeerde titel het 'MasterChef Nederland 2018'! Vandaag door mogen de een 5 hobbykoks weer met shoppen in de goedgevulde MasterChef-winkel. uit Wanneer met ze tevreden op met hun ingrediënten klaar staan door om te gaan koken, op in volgt de twist. Hun winkelmandjes worden van onderling door geruild. De kandidaten moeten razendsnel een schakelen en tijdens slim improviseren om het alsnog de een topgerecht neer te het zetten. In tijdens de eliminatie-opdracht is tweesterren-chef Edwin de Vinke van te gast.

Aflevering het 13 - Chef-koks tijdens Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen van en in Freek van Noortwijk gaan in op tv MasterChef van Nederland samen op zoek het naar een de beste amateur-kok van tijdens ons land. in Stefan, Jonathan en Freek een zijn alle drie op vertegenwoordigers van tijdens het beste wat de de eigentijdse, Nederlandse keuken op de dit moment te bieden een heeft. door Hun kennis en liefde door voor koken met zetten zij in bij op tv het op uitdagen en beoordelen van uit een groep door van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op tv Na een van spannende kookcompetitie wint in de allerbeste tijdens hobbykok de felbegeerde titel de 'MasterChef Nederland op tv 2018'! Speciaal voor de 5 van overgebleven uit kandidaten opent het Rijksmuseum 's de avonds op zijn deuren. Gast-chef Joris Bijdendijk daagt de de amateurchefs uit in om een op inspirerend schilderij te kiezen van en daarop gebaseerd uit een naar gerecht te bedenken. in Een flinke klus, want de hoe leg door je De Nachtwacht op of Het Melkmeisje smakelijk op tv op een bord? Bovendien tijdens op heeft de Mysterybox dit in keer niet één, maar twee de verrassingen voor de door deelnemers in op tv petto.

Aflevering 12 - in met Chef-koks Stefan van Sprang, een Jonathan Zandbergen en het Freek van Noortwijk gaan in uit MasterChef Nederland op samen op zoek naar op tv op tv de beste amateur-kok van ons land. tijdens Stefan, Jonathan en het Freek de zijn alle in drie vertegenwoordigers van het beste door wat de eigentijdse, naar Nederlandse keuken op in dit in moment te bieden heeft. Hun kennis uit en liefde voor in tijdens koken zetten zij op in bij het door uitdagen en beoordelen van van een groep de van twintig zorgvuldig door geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie tijdens wint de tijdens allerbeste hobbykok door de felbegeerde titel 'MasterChef een Nederland van 2018'! Jurylid Stefan daagt door de overgebleven met 6 kandidaten uit om een waanzinnig in mooi én moeilijk van op nagerecht uit zijn door twee sterren restaurant Aan de de Poel na te de maken. Vooral in het blazen van op suikerbollen leidt tot op de nodige frustraties. op Bij de tweede opdracht tijdens moeten de naar kandidaten tijdens een veiling bieden in op de producten tijdens waarmee ze willen een uit koken. Ze betalen met kostbare kook-minuten; tijdens een hoe meer ingrediënten, hoe minder naar tijd in de naar keuken.

Aflevering van 11 - Chef-koks Stefan een van Sprang, Jonathan Zandbergen van naar en Freek van in Noortwijk gaan in een MasterChef Nederland samen uit op zoek naar de beste het amateur-kok van naar ons land. Stefan, van Jonathan en Freek tijdens zijn alle drie vertegenwoordigers de van het op tv beste wat door de eigentijdse, Nederlandse keuken de op dit moment te bieden de heeft. uit Hun kennis een en liefde voor op koken zetten zij van in bij het een uitdagen en beoordelen van een met groep van twintig zorgvuldig van geselecteerde amateur-koks. Na met een het spannende kookcompetitie wint de allerbeste met hobbykok met de felbegeerde titel 'MasterChef tijdens Nederland op tv 2018'! De 7 kandidaten naar moeten ieder op koken in één kleur het van de regenboog. Sommigen hebben op het geluk met rood of naar groen, anderen staan de voor de het uitdaging van blauw of een violet. Opdracht 2 het wordt gegeven door hoofdredacteur uit Maureen tijdens Belderink van Delicious Magazine én blijkt met een onverwachte eliminatie in te zijn. de Met in alleen nog maar op tv favorieten in de van race, is de exit van één de de van hen een ware op tv shock...

Aflevering tijdens 10 - Chef-koks Stefan van tijdens Sprang, Jonathan Zandbergen door het en Freek van op Noortwijk gaan in op MasterChef Nederland samen naar op zoek naar de beste op amateur-kok van ons de land. Stefan, Jonathan op tv en door Freek zijn alle drie vertegenwoordigers een van het beste van wat naar de eigentijdse, Nederlandse met keuken op dit moment op te bieden heeft. Hun naar kennis naar en liefde voor koken uit zetten zij het in bij het uitdagen en met beoordelen van een met groep van twintig een zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na uit een een spannende kookcompetitie wint de allerbeste het hobbykok de van felbegeerde titel 'MasterChef in Nederland 2018'! De 8 door in hobbychefs gaan in uit duo's aan de slag en uit daardoor op ontstaat grote chaos in in de keuken. Maar ondanks alle de hectiek is met de jury lovend de over de gerechten. op In de tweede opdracht met wordt een van bijzondere in Mystery Box onthuld: alle een ingrediënten zien een er lelijk uit. de Lukt het de kandidaten uit om deze om te het toveren in prachtige gerechten? uit Er een staat veel op op tv het spel, want één naar van hen moet het in in programma verlaten.

Aflevering 9 op - Chef-koks Stefan de van tijdens Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van van Noortwijk gaan het in MasterChef Nederland samen het de op zoek naar de beste amateur-kok van van ons land. een van Stefan, Jonathan en Freek zijn alle door drie naar vertegenwoordigers van het beste de wat op tv de eigentijdse, Nederlandse keuken naar op dit moment te op tv bieden heeft. tijdens Hun kennis en liefde voor op op tv koken zetten zij een in bij het uitdagen in en beoordelen van een groep een van twintig met zorgvuldig geselecteerde het amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie naar wint naar de allerbeste hobbykok de door felbegeerde titel 'MasterChef Nederland op tv een 2018'! Donna Hay, de met wereldberoemde kookboekenschrijfster uit Australië, verrast het de 8 amateurkoks het met een een bezoek aan de MasterChef een keuken. Ze daagt met de kandidaten uit een om te in koken met alle op tv ingrediënten naar uit de speciaal door haar samengestelde het de Mystery Box. De winnaar naar maakt vervolgens belangrijke strategische keuzes van tijdens voor de tweede uitdaging van Donna. het van En dan moeten Stefan, op Jonathan en Freek zich onverwacht de op tv keihard uitlaten over de op resultaten.

Aflevering 8 op tv - Chef-koks Stefan in van Sprang, Jonathan van Zandbergen en Freek op van Noortwijk het gaan in MasterChef Nederland door samen op zoek met naar de de beste amateur-kok van ons tijdens land. met Stefan, Jonathan en Freek naar zijn alle drie de vertegenwoordigers van op tv het beste wat de door eigentijdse, Nederlandse keuken op dit de moment te op bieden heeft. Hun uit kennis en in liefde voor koken zetten zij tijdens in op bij het uitdagen en naar beoordelen van een van groep van twintig door zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na met een van spannende kookcompetitie wint de een allerbeste hobbykok de felbegeerde het titel 'MasterChef in Nederland 2018'! Street- tijdens en luxury food: dat naar zijn door de culinaire uitersten op van deze aflevering. De met 9 op tv hobbychefs beginnen in de Amsterdamse Foodhallen, een waar ze naar worden uitgedaagd door met professionele koks van verschillende van eetstandjes. Terug in tijdens de MasterChef-keuken moeten de de kandidaten tijdens aan de van slag met de meest kostbare met ingrediënten. de Wie van hen uit maakt het op meeste indruk op Stefan, Jonathan en in Freek? En door welke een amateur-kok moet de wedstrijd tijdens helaas verlaten?

Aflevering een 7 - Chef-koks tijdens Stefan van Sprang, Jonathan uit Zandbergen en op tv Freek van in Noortwijk gaan in MasterChef door Nederland samen op zoek naar op tv de beste amateur-kok op tv van ons land. een Stefan, een Jonathan en Freek zijn uit alle drie uit vertegenwoordigers van het op beste wat de eigentijdse, Nederlandse het tijdens keuken op dit van moment te bieden heeft. Hun uit kennis uit en liefde voor koken zetten zij uit in bij tijdens het uitdagen het en beoordelen van een groep naar van twintig de zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na de een spannende de kookcompetitie van wint de allerbeste uit hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef uit Nederland de 2018'! De 9 amateurkoks strijden in naar deze aflevering een om de 'immunity pin': een een soort joker het die door maar door één kandidaat door te winnen is en het allesbepalend kan zijn met de bij komende eliminaties. Tijdens de een eerste, hectische opdracht op koken de deelnemers in een estafette-vorm, van waarbij steeds het pas net vóór uit de wissel duidelijk wordt tijdens wie het van wie naar moeten tijdens overnemen in de door keuken. De drie beste hobbychefs moeten de zich bewijzen het tijdens met de grote vis-uitdaging.

Aflevering het 6 - Chef-koks naar Stefan van Sprang, Jonathan op Zandbergen een en Freek van tijdens Noortwijk gaan in MasterChef Nederland op tv samen de op zoek naar de beste van amateur-kok van ons tijdens land. Stefan, Jonathan een en door Freek zijn alle drie uit vertegenwoordigers van het een beste wat de eigentijdse, tijdens Nederlandse van keuken op dit naar moment te bieden heeft. Hun kennis op tv en met liefde voor een koken zetten zij in bij het op tv uit uitdagen en beoordelen op van een groep van naar twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op Na een spannende kookcompetitie op wint uit de allerbeste hobbykok door de felbegeerde in titel 'MasterChef Nederland 2018'! De 10 naar hobbychefs krijgen op ieder een andere wereldkeuken door toebedeeld én op een hoofdingrediënt. in De opdracht met is om een door sterk gerecht te maken met met de smaak en geur uit van het betreffende de land. De van drie uit beste kandidaten zijn de veilig, maar de een overige zeven moeten zich bewijzen van tijdens naar een spannende smaaktest. uit En dan staan ineens enkele met favorieten te koken voor het hun MasterChef-leven en op volgt voor één op tv van hen de tijdens gevreesde in eliminatie.

Aflevering met 5 - Chef-koks Stefan van van Sprang, Jonathan Zandbergen door met en Freek van Noortwijk gaan in door MasterChef Nederland samen met op zoek uit naar de het beste amateur-kok van ons op land. Stefan, Jonathan uit en van Freek zijn alle drie een vertegenwoordigers van het beste wat het de eigentijdse, naar Nederlandse keuken op uit dit moment met te bieden heeft. Hun kennis uit en liefde voor tijdens koken zetten tijdens zij in bij in het uitdagen en beoordelen de door van een groep van twintig van zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. met Na door een spannende kookcompetitie op wint de allerbeste hobbykok uit de felbegeerde titel door 'MasterChef Nederland met 2018'! De 10 amateurkoks het zijn allemaal naar totaal verrast als ze tijdens hun Mystery Box openen en van een in bijzonder voorwerp uit naar zijn/haar leven door aantreffen. Geïnspireerd op deze betekenisvolle met items moeten de kandidaten een een een gerecht maken, waarmee ze naar indruk maken op Stefan, op tv Jonathan door en Freek en waarmee door ze van ook iets vertellen een over hun persoonlijkheid. Het wordt door de meest emotionele opdracht de tijdens tot nu toe in de competitie, de waarbij uit kandidaten én jury tijdens het niet door droog houden.

Aflevering 4 - op Chef-koks Stefan tijdens van Sprang, Jonathan Zandbergen met en met Freek van van Noortwijk gaan in MasterChef tijdens Nederland samen het op zoek naar de beste amateur-kok met van in ons land. de Stefan, Jonathan en Freek zijn alle door naar drie vertegenwoordigers van het in beste wat de eigentijdse, op tv Nederlandse keuken op een dit moment te bieden op tv in heeft. Hun kennis op tv en liefde voor door koken zetten zij in bij tijdens het uitdagen en met beoordelen van een groep door naar van twintig zorgvuldig geselecteerde op amateur-koks. Na een op tv spannende kookcompetitie de wint de allerbeste uit hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland op tv 2018'! Nog 11 tijdens naar kandidaten zijn in de race om van op MasterChef Nederland 2018 het te worden. In in deze aflevering worden met ze uitgedaagd om op tv kaas te verwerken in twee op tv gerechten. Waarvan één een naar de nagerecht! En wie blijft uit er overeind in de een opdracht met sauzen op een sterrenniveau? De spanning met in de op keuken neemt toe als de blijkt dat ook tijdens het nu weer een kandidaat het veld op moet op tv ruimen.

november 2020
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!