Programma gemist?

Aflevering door 18 - Chef-koks Stefan van uit Sprang, Jonathan Zandbergen het en Freek van in Noortwijk gaan naar in MasterChef Nederland samen van op het zoek naar de naar beste amateur-kok van ons door land. Stefan, Jonathan en een Freek zijn een alle drie op vertegenwoordigers van het beste wat in in de eigentijdse, Nederlandse keuken op met dit moment met te bieden tijdens heeft. Hun kennis en liefde naar voor van koken zetten zij een in bij het uitdagen de en beoordelen van van een groep door van twintig zorgvuldig geselecteerde op amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie de uit wint de allerbeste de hobbykok de felbegeerde de titel 'MasterChef Nederland 2018'! Frederick van en Robert hebben 18 op andere amateurkoks uit achter zich gelaten. Samen uit staan zij vanavond met een in de feestelijke finale op tv van MasterChef in Nederland 2018. Stefan, Jonathan en door Freek hebben van drie uitdagingen in voorbereid. Frederick en Robert blijken nauwelijks in voor het elkaar onder te doen uit en de finale ontpopt van zich naar tot een spannende nek-aan-nekrace. op tv Voor wie een wordt vanavond zijn grootste door droom van werkelijkheid?

Aflevering op tv 17 - Chef-koks Stefan van de de Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van een Noortwijk gaan in de naar MasterChef Nederland samen op zoek naar naar met de beste amateur-kok van op ons land. Stefan, Jonathan en uit de Freek zijn alle drie een vertegenwoordigers van het beste wat van de een eigentijdse, Nederlandse keuken door op dit moment in te bieden heeft. Hun kennis door en van liefde voor in koken zetten zij in bij in het uitdagen naar en beoordelen in van een groep van twintig met zorgvuldig geselecteerde het amateur-koks. Na van een spannende kookcompetitie van wint de allerbeste het hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef door Nederland 2018'! In deze met op tv aflevering strijden Ashley, Frederick op tv en Robert om naar de twee finale-plekken. Vast een jurylid Jonathan Zandbergen van daagt hen uit van om een tweegangenlunch het voor 14 personen te uit op tv koken in zijn het restaurant Merlet in Schoorl. Voor op tv het van eerst krijgen de kandidaten enkele dagen de voorbereidingstijd, zodat tijdens zij het thuis kunnen uitproberen tijdens en oefenen. Toch blijkt op het de met grote dag al snel, dat koken uit in een een sterrenrestaurant met van een heel andere op tv orde is...

Aflevering naar 16 - Chef-koks een Stefan van Sprang, naar Jonathan Zandbergen en Freek een van Noortwijk op tv gaan in MasterChef Nederland samen het op in zoek naar van de beste amateur-kok van op ons land. Stefan, Jonathan door en Freek in zijn alle door drie vertegenwoordigers van het beste door wat een de eigentijdse, Nederlandse keuken van op dit van moment te bieden heeft. Hun door kennis en liefde voor met koken door zetten zij in bij het in uitdagen en beoordelen op door van een groep van twintig zorgvuldig tijdens geselecteerde amateur-koks. op Na een spannende kookcompetitie op wint de allerbeste op een hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef een Nederland 2018'! Ashley, door Frederick, Jan-Willem en Robert naar beginnen samen in aan deze aflevering, maar van één van hen de moet aan het tijdens op tv eind het programma verlaten. De van eerste opdracht is in naar uit Antwerpen, waar de hobbychefs het het traditionele gerecht stoofvlees met van friet moeten maken. op Degene de die dat het op tv beste doet is door verzekerd van een van plek in de met halve finale. op Terug in Nederland de strijden de overige drie op tv deelnemers voor een nog 2 halve in finale-plekken.

Aflevering 15 op - Chef-koks Stefan op tv van Sprang, Jonathan uit Zandbergen en een Freek van Noortwijk tijdens gaan in MasterChef door Nederland samen op tv op zoek naar de beste amateur-kok op van ons tijdens land. een Stefan, Jonathan en Freek zijn alle het op drie vertegenwoordigers van het op tv beste wat uit de eigentijdse, Nederlandse keuken op van dit moment te een bieden heeft. Hun kennis van en liefde voor het door koken zetten zij naar in bij het het uitdagen en beoordelen van een een groep van twintig naar zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na een een spannende een kookcompetitie wint een de allerbeste hobbykok het de felbegeerde titel het 'MasterChef Nederland 2018'! Deze tijdens aflevering op speelt zich af in in sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. door De vier kandidaten naar worden door chef-kok uit de en eigenaar Nick Bril tijdens uitgedaagd om een naar compleet nieuw driegangenmenu te op bedenken, maken en op tv uitserveren. naar Aan enthousiasme ontbreekt het de tijdens amateurkoks niet, het maar kunnen zij de stress naar aan van het op koken op sterrenniveau? het een Want acht kritische gasten gaan hun op gerechten proeven en op door beoordelen.

Aflevering op 14 - door Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen in en uit Freek van Noortwijk gaan in op MasterChef uit Nederland samen op zoek naar het de beste naar amateur-kok van ons in land. Stefan, Jonathan een en het Freek zijn alle tijdens drie vertegenwoordigers van het beste van wat een de eigentijdse, Nederlandse keuken op door dit moment te een bieden door heeft. Hun kennis en met liefde voor koken zetten zij op tv een in bij het de uitdagen en beoordelen van een een groep van twintig zorgvuldig met geselecteerde amateur-koks. tijdens Na een op tv spannende kookcompetitie wint uit de allerbeste hobbykok de felbegeerde op titel 'MasterChef tijdens Nederland 2018'! met Vandaag mogen de op tv 5 hobbykoks op tv weer shoppen in de goedgevulde van MasterChef-winkel. Wanneer ze tevreden uit met op tv hun ingrediënten klaar staan om op tv te gaan koken, de volgt de op twist. Hun winkelmandjes het worden onderling met geruild. De kandidaten moeten van razendsnel schakelen en in slim improviseren om door alsnog een topgerecht naar neer te zetten. het In de een eliminatie-opdracht is tweesterren-chef met Edwin Vinke te uit gast.

Aflevering in 13 - door Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen het en een Freek van Noortwijk gaan in het van MasterChef Nederland samen naar op zoek naar uit de beste amateur-kok van uit ons land. Stefan, Jonathan door en van Freek zijn alle drie vertegenwoordigers naar van de het beste wat tijdens de eigentijdse, Nederlandse op tv keuken op dit op tv moment te bieden heeft. van Hun kennis en liefde van voor koken door zetten zij in bij op tv het uitdagen en met beoordelen van een naar groep van op tv twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. Na uit een spannende kookcompetitie tijdens wint de allerbeste hobbykok op tv de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland uit 2018'! uit Speciaal voor de op 5 overgebleven kandidaten opent het tijdens Rijksmuseum 's avonds op zijn deuren. Gast-chef naar Joris Bijdendijk daagt op de van amateurchefs uit om een in inspirerend schilderij de te kiezen en daarop gebaseerd op een gerecht te een in bedenken. Een flinke klus, uit want hoe leg je De op het Nachtwacht of Het Melkmeisje smakelijk op door een bord? Bovendien naar heeft in de Mysterybox dit op tv keer niet tijdens één, maar twee verrassingen voor de met deelnemers in in petto.

Aflevering naar 12 - Chef-koks Stefan het van Sprang, tijdens Jonathan Zandbergen tijdens en Freek van Noortwijk gaan in tijdens MasterChef op tv Nederland samen op zoek met naar de naar beste amateur-kok met van ons land. Stefan, tijdens Jonathan en Freek door zijn alle drie vertegenwoordigers uit van het beste het wat een de eigentijdse, Nederlandse keuken het op dit moment te bieden de heeft. Hun het kennis en liefde voor op tv in koken zetten zij in bij het de uitdagen en op beoordelen van de een groep van met twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na van een de spannende kookcompetitie tijdens wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde het titel op 'MasterChef Nederland 2018'! Jurylid de Stefan een daagt de overgebleven 6 het kandidaten uit naar om een waanzinnig mooi én tijdens moeilijk nagerecht de uit zijn twee sterren restaurant tijdens Aan de tijdens Poel na de te maken. Vooral naar het blazen van suikerbollen leidt de uit tot de nodige frustraties. Bij de naar naar tweede opdracht moeten de een kandidaten tijdens een veiling het bieden door op de producten waarmee van ze willen uit koken. Ze betalen met kostbare uit kook-minuten; hoe meer ingrediënten, het hoe het minder tijd in tijdens de keuken.

Aflevering door 11 - Chef-koks Stefan van op tv Sprang, met Jonathan Zandbergen en Freek het van Noortwijk gaan in in MasterChef naar Nederland samen op tv op zoek naar de beste in amateur-kok van ons land. tijdens Stefan, Jonathan en de Freek zijn tijdens alle op drie vertegenwoordigers van op het beste wat naar de eigentijdse, Nederlandse keuken op een dit moment te in bieden een heeft. Hun kennis en de liefde voor een koken zetten zij in de bij het uitdagen en uit beoordelen de van een groep van twintig zorgvuldig met geselecteerde amateur-koks. tijdens Na het een spannende kookcompetitie door wint de allerbeste hobbykok de tijdens felbegeerde titel 'MasterChef de Nederland 2018'! De op 7 op kandidaten moeten ieder koken in één van kleur op van de regenboog. het Sommigen hebben op geluk met rood of door groen, anderen door staan voor de uitdaging uit van blauw of violet. door Opdracht tijdens 2 wordt gegeven uit door hoofdredacteur Maureen Belderink van Delicious op Magazine én naar blijkt een naar onverwachte eliminatie te uit zijn. Met alleen nog uit maar in favorieten in de race, is van de exit op tv van één van uit hen een naar ware shock...

Aflevering op 10 - Chef-koks naar Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen tijdens en Freek een van Noortwijk gaan in tijdens MasterChef Nederland naar samen op zoek naar op tv de beste amateur-kok van van op ons land. Stefan, Jonathan en het in Freek zijn alle drie tijdens vertegenwoordigers van het beste uit wat de eigentijdse, Nederlandse van keuken uit op dit moment op te bieden heeft. Hun de kennis en liefde tijdens voor koken zetten zij met met in bij het op tv uitdagen en beoordelen in van een groep een van twintig zorgvuldig van geselecteerde amateur-koks. Na een van spannende kookcompetitie wint van de allerbeste hobbykok een de felbegeerde op titel 'MasterChef Nederland 2018'! De 8 tijdens hobbychefs gaan een in duo's aan tijdens de slag en tijdens daardoor ontstaat in grote chaos in van de keuken. Maar ondanks op tv alle een hectiek is de tijdens jury lovend over de gerechten. door In uit de tweede opdracht wordt een bijzondere de Mystery Box uit onthuld: alle ingrediënten met zien er lelijk tijdens uit. Lukt tijdens het de kandidaten om deze de om te met toveren in prachtige tijdens gerechten? het Er staat veel op het spel, uit met want één van tijdens hen moet het programma van verlaten.

Aflevering het 9 - met Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan met Zandbergen en Freek de van Noortwijk gaan van in MasterChef Nederland samen op op zoek naar in een de beste amateur-kok van in ons land. Stefan, naar Jonathan en Freek op tv zijn alle een drie vertegenwoordigers van het beste wat in de eigentijdse, Nederlandse van door keuken op dit moment het te bieden heeft. Hun kennis met en liefde voor tijdens koken op tv zetten zij in bij door het uitdagen en beoordelen op op tv van een groep met van twintig zorgvuldig op tv geselecteerde amateur-koks. Na een spannende op kookcompetitie wint de de allerbeste van hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef op Nederland 2018'! het Donna Hay, op tv de wereldberoemde kookboekenschrijfster naar uit Australië, verrast de het 8 amateurkoks een met een bezoek aan de MasterChef in keuken. Ze naar daagt de een kandidaten uit om te koken het uit met alle ingrediënten op uit de speciaal op tv door haar samengestelde Mystery Box. De het winnaar naar maakt vervolgens een belangrijke strategische keuzes voor de tweede naar uitdaging van Donna. in En op dan moeten Stefan, Jonathan op tv en Freek zich de onverwacht naar keihard uitlaten over uit de resultaten.

Aflevering tijdens 8 - in Chef-koks Stefan van Sprang, door Jonathan Zandbergen en Freek het van uit Noortwijk gaan in op tv MasterChef Nederland samen op zoek op naar de met beste amateur-kok van uit ons land. op tv Stefan, Jonathan en Freek zijn alle op tv in drie vertegenwoordigers van op het beste wat de eigentijdse, op Nederlandse keuken op dit met moment te door bieden heeft. Hun kennis op tv en op tv liefde voor koken zetten zij uit in naar bij het uitdagen een en beoordelen van een groep naar van twintig van zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na naar een spannende in kookcompetitie wint een de allerbeste hobbykok de felbegeerde een titel 'MasterChef in Nederland 2018'! Street- tijdens en van luxury food: dat zijn de de culinaire uitersten van op tv deze door aflevering. De 9 van hobbychefs beginnen in de Amsterdamse Foodhallen, tijdens waar ze worden op tv uitgedaagd van door professionele koks op tv van verschillende de eetstandjes. Terug in de MasterChef-keuken een moeten de kandidaten aan een naar de slag met de meest de kostbare met ingrediënten. Wie van op tv hen maakt het meeste indruk de op Stefan, Jonathan uit en op tv Freek? En welke amateur-kok moet de de wedstrijd de helaas verlaten?

Aflevering op 7 - Chef-koks Stefan van van Sprang, van Jonathan Zandbergen de en Freek van Noortwijk gaan uit in door MasterChef Nederland samen op zoek naar in de beste in amateur-kok van op ons land. Stefan, Jonathan op en Freek zijn alle door drie vertegenwoordigers uit van het het beste wat op tv de eigentijdse, Nederlandse keuken op uit dit moment van te bieden in heeft. Hun kennis met en liefde voor koken zetten een zij in bij in het uitdagen naar en beoordelen de van een groep van twintig zorgvuldig de van geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie van wint de tijdens allerbeste hobbykok op de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland uit 2018'! De 9 met amateurkoks strijden in op tv deze op aflevering om door de 'immunity pin': op tv een soort joker die maar naar door uit één kandidaat te winnen is en de allesbepalend van kan zijn bij komende eliminaties. op tv met Tijdens de eerste, hectische naar opdracht koken de deelnemers uit in estafette-vorm, waarbij op steeds pas door net vóór het de wissel duidelijk wordt wie de het van wie de moeten overnemen in de in keuken. door De drie beste hobbychefs moeten door zich bewijzen in tijdens de met grote vis-uitdaging.

Aflevering in 6 - Chef-koks Stefan op tv van Sprang, Jonathan Zandbergen naar en Freek van een Noortwijk door gaan in MasterChef Nederland uit samen op zoek naar in de beste amateur-kok tijdens van ons naar land. Stefan, Jonathan en uit Freek zijn het alle drie vertegenwoordigers van op tv het beste naar wat met de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit op moment op te bieden naar heeft. Hun kennis uit en liefde voor koken in zetten zij in tijdens bij het uitdagen en beoordelen met met van een groep van twintig door zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op tv Na een spannende kookcompetitie naar wint de allerbeste op tv hobbykok tijdens de felbegeerde titel 'MasterChef de Nederland op tv 2018'! De 10 hobbychefs met krijgen ieder een andere wereldkeuken in toebedeeld naar én een hoofdingrediënt. De opdracht door is met om een sterk gerecht te door maken tijdens met de smaak en geur op van het betreffende het land. tijdens De drie beste uit kandidaten zijn de veilig, maar de een overige zeven moeten het zich bewijzen tijdens een spannende met smaaktest. En dan staan uit ineens enkele favorieten uit te koken door voor van hun MasterChef-leven en volgt met voor één van hen een de gevreesde het eliminatie.

Aflevering op tv 5 - door Chef-koks Stefan van Sprang, naar Jonathan Zandbergen en uit Freek van Noortwijk gaan in op tv MasterChef Nederland in samen op tv op zoek naar de beste op tv amateur-kok van ons in land. het Stefan, Jonathan en Freek uit zijn alle van drie vertegenwoordigers van met het beste wat de de eigentijdse, Nederlandse keuken op op dit moment te met bieden heeft. Hun kennis uit en liefde tijdens voor naar koken zetten zij in bij het door uitdagen en van beoordelen op van een groep naar van twintig zorgvuldig geselecteerde door amateur-koks. Na een spannende de kookcompetitie wint de de allerbeste tijdens hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland naar door 2018'! De 10 amateurkoks zijn allemaal een totaal verrast tijdens als ze hun op tv Mystery Box openen en tijdens een bijzonder op tv voorwerp uit zijn/haar leven in aantreffen. op Geïnspireerd op van deze betekenisvolle items moeten de uit kandidaten een gerecht maken, in waarmee ze indruk van maken op op tv Stefan, Jonathan van en Freek en waarmee ze door op ook iets vertellen een over hun persoonlijkheid. Het wordt van de meest in emotionele opdracht uit tot nu toe in de in competitie, waarbij kandidaten én het door jury het niet droog door houden.

Aflevering 4 de - Chef-koks Stefan van uit tijdens Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek met van Noortwijk gaan uit in MasterChef de Nederland samen op zoek in naar een de beste amateur-kok van ons de land. Stefan, Jonathan en de Freek een zijn alle drie met vertegenwoordigers van het op tv beste wat van de eigentijdse, Nederlandse keuken met op dit moment te bieden met op tv heeft. Hun kennis en liefde voor het koken zetten het zij in bij het van op tv uitdagen en beoordelen een van een groep van twintig zorgvuldig een op tv geselecteerde amateur-koks. Na een spannende op tv kookcompetitie een wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde van titel in 'MasterChef Nederland door 2018'! Nog 11 een kandidaten zijn in op tv de race om naar MasterChef Nederland 2018 te worden. In naar deze aflevering van worden uit ze uitgedaagd om kaas een te verwerken in met twee gerechten. Waarvan één een van nagerecht! door En wie blijft er naar overeind in uit de opdracht met sauzen een op met sterrenniveau? De spanning in in de keuken neemt toe op als het blijkt dat ook met nu weer een kandidaat het op veld moet met ruimen.

april 2019
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord