Programma gemist?

Aflevering 18 - door Chef-koks de Stefan van het Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek op van Noortwijk gaan in op tv MasterChef Nederland samen op tv op zoek het naar de op beste amateur-kok van ons een land. Stefan, Jonathan op en Freek zijn door alle drie vertegenwoordigers door van het door beste wat de eigentijdse, de Nederlandse door keuken op dit een moment te bieden heeft. Hun kennis met het en liefde voor koken zetten in zij naar in bij het uitdagen en beoordelen van van een groep van van twintig zorgvuldig op tv geselecteerde amateur-koks. Na uit een in spannende kookcompetitie wint de van allerbeste op tv hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland op tv uit 2018'! Frederick en Robert hebben 18 het andere amateurkoks achter op tv zich het gelaten. Samen staan uit zij vanavond in de op tv feestelijke finale van van MasterChef van Nederland 2018. Stefan, Jonathan in en Freek naar hebben drie uitdagingen voorbereid. met Frederick en door Robert blijken nauwelijks voor elkaar naar onder het te doen en de finale ontpopt een zich tot een tijdens het spannende nek-aan-nekrace. Voor van wie wordt vanavond zijn grootste droom een op tv werkelijkheid?

Aflevering 17 - naar Chef-koks Stefan van van Sprang, Jonathan een Zandbergen uit en Freek van Noortwijk gaan in een MasterChef Nederland samen door naar op zoek naar de op tv beste amateur-kok van ons op land. Stefan, Jonathan het en Freek zijn alle naar drie van vertegenwoordigers van het beste wat de de eigentijdse, uit Nederlandse door keuken op dit moment te bieden in heeft. Hun het kennis en liefde voor uit koken naar zetten zij tijdens in bij het uitdagen en beoordelen een van een op groep van twintig zorgvuldig op tv geselecteerde amateur-koks. Na een met een spannende kookcompetitie een wint de allerbeste hobbykok de in felbegeerde titel door 'MasterChef Nederland 2018'! uit In deze aflevering strijden Ashley, het Frederick en Robert tijdens om van de twee uit finale-plekken. Vast jurylid met Jonathan Zandbergen daagt hen uit om een een tweegangenlunch voor de 14 personen naar te de koken in zijn restaurant naar Merlet in Schoorl. Voor het uit eerst met krijgen de kandidaten uit enkele dagen voorbereidingstijd, zodat op zij naar thuis kunnen uitproberen de en oefenen. Toch van blijkt op de grote dag al uit snel, van dat koken in een een sterrenrestaurant van een op heel andere orde tijdens is...

Aflevering 16 van - Chef-koks Stefan van van in Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van van Noortwijk uit gaan in MasterChef op Nederland samen op zoek naar een de beste amateur-kok uit van ons de land. Stefan, Jonathan van en Freek naar zijn alle drie vertegenwoordigers naar van het op tv beste wat de eigentijdse, tijdens Nederlandse keuken op met dit moment op te bieden heeft. de Hun kennis en liefde het voor koken zetten de zij op in bij het de uitdagen en beoordelen van een in groep op tv van twintig zorgvuldig het geselecteerde amateur-koks. Na een op spannende kookcompetitie wint naar de allerbeste hobbykok in de felbegeerde van titel 'MasterChef Nederland 2018'! Ashley, Frederick, door Jan-Willem en op Robert beginnen samen door aan op tv deze aflevering, maar één van hen tijdens moet op tv aan het eind het op tv programma op verlaten. De eerste opdracht is door in Antwerpen, waar uit de hobbychefs het een traditionele gerecht stoofvlees met in friet moeten maken. uit Degene met die dat het tijdens beste doet is verzekerd van door een de plek in de met halve finale. Terug in een Nederland met strijden de overige drie deelnemers van voor nog 2 halve door uit finale-plekken.

Aflevering van 15 - Chef-koks op tv Stefan van Sprang, Jonathan in Zandbergen de en Freek van met Noortwijk gaan in MasterChef Nederland tijdens samen op zoek uit naar de op beste amateur-kok van naar ons land. Stefan, Jonathan en op Freek zijn in alle drie vertegenwoordigers van de naar het beste wat de eigentijdse, Nederlandse naar keuken op dit met de moment te bieden heeft. Hun kennis van tijdens en liefde voor koken zetten zij naar in bij het door uitdagen het en beoordelen van een met groep van op twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na naar een spannende kookcompetitie een wint de allerbeste uit hobbykok van de felbegeerde titel 'MasterChef naar Nederland het 2018'! Deze aflevering speelt het zich af op tv in sterrenrestaurant The een Jane in Antwerpen. De vier van kandidaten worden door chef-kok op tv en eigenaar Nick met Bril van uitgedaagd om een compleet nieuw de driegangenmenu te bedenken, de uit maken en uitserveren. Aan enthousiasme de ontbreekt het de amateurkoks op niet, maar de kunnen zij het de stress aan op van het koken op het sterrenniveau? Want acht kritische tijdens op gasten gaan hun een gerechten proeven en in beoordelen.

Aflevering 14 op tv - Chef-koks op tv Stefan van Sprang, van Jonathan Zandbergen en Freek van naar de Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen door van op zoek naar de het beste amateur-kok van van ons land. een Stefan, Jonathan en Freek door zijn alle drie vertegenwoordigers van door de het beste wat de eigentijdse, Nederlandse een keuken op naar dit moment te de bieden door heeft. Hun kennis en liefde voor de op koken zetten zij uit in bij het uitdagen en met beoordelen van een groep de van op twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na met het een spannende kookcompetitie wint uit de allerbeste hobbykok de van felbegeerde titel 'MasterChef Nederland naar 2018'! Vandaag op mogen de 5 hobbykoks tijdens weer shoppen in op de in goedgevulde MasterChef-winkel. Wanneer ze tevreden op tv met hun in ingrediënten klaar staan om in te gaan koken, naar volgt uit de twist. Hun de winkelmandjes worden onderling op geruild. De kandidaten moeten het razendsnel schakelen en de slim improviseren om alsnog in een topgerecht neer van te zetten. naar In de eliminatie-opdracht door is tweesterren-chef Edwin Vinke de te naar gast.

Aflevering 13 - van Chef-koks Stefan op van Sprang, Jonathan Zandbergen met en naar Freek van een Noortwijk gaan in MasterChef Nederland door samen van op zoek naar de de beste amateur-kok van ons land. uit in Stefan, Jonathan en Freek zijn in alle drie naar vertegenwoordigers van het beste door wat de eigentijdse, met Nederlandse keuken in op dit een moment te bieden heeft. naar Hun kennis en liefde de voor koken naar zetten zij in bij naar het uitdagen en door beoordelen van een groep naar van twintig zorgvuldig op tv een geselecteerde amateur-koks. Na een op tv spannende kookcompetitie wint met de allerbeste hobbykok de met felbegeerde naar titel 'MasterChef Nederland 2018'! Speciaal voor tijdens de 5 overgebleven op naar kandidaten opent het uit Rijksmuseum 's avonds zijn deuren. Gast-chef naar Joris het Bijdendijk daagt de amateurchefs uit op om een met inspirerend schilderij te kiezen de de en daarop gebaseerd een op gerecht te bedenken. Een met flinke van klus, want hoe leg je op De Nachtwacht of tijdens Het Melkmeisje uit smakelijk op een van bord? Bovendien heeft de van Mysterybox dit keer in niet naar één, maar twee verrassingen uit voor de deelnemers in naar petto.

Aflevering tijdens 12 - Chef-koks Stefan van van Sprang, Jonathan een Zandbergen en Freek op tv van Noortwijk gaan op in naar MasterChef Nederland samen op zoek van naar de beste amateur-kok van van ons van land. Stefan, Jonathan en de Freek zijn alle een drie vertegenwoordigers van van het de beste wat op de eigentijdse, Nederlandse van keuken op dit moment te in bieden heeft. Hun een kennis en tijdens liefde voor koken zetten zij in in uit bij het tijdens uitdagen en beoordelen van een groep van van twintig zorgvuldig in in geselecteerde amateur-koks. Na een spannende de kookcompetitie in wint de allerbeste hobbykok het de felbegeerde in titel 'MasterChef Nederland in 2018'! Jurylid Stefan daagt de overgebleven door 6 op tv kandidaten uit tijdens om een waanzinnig in mooi én moeilijk nagerecht van uit zijn twee sterren restaurant met Aan de Poel op tv na te tijdens maken. uit Vooral het blazen van tijdens suikerbollen leidt op tv tot de nodige frustraties. Bij de een tweede door opdracht moeten de met kandidaten tijdens een veiling bieden tijdens op van de producten waarmee ze het willen koken. met Ze betalen met kostbare kook-minuten; naar hoe meer ingrediënten, het hoe minder tijd uit in de de keuken.

Aflevering met 11 - Chef-koks op Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen de naar en Freek van Noortwijk gaan in tijdens MasterChef Nederland het samen op zoek tijdens naar de beste door amateur-kok van ons land. van Stefan, uit Jonathan en Freek zijn naar alle drie door vertegenwoordigers van het beste wat een de met eigentijdse, Nederlandse keuken op uit dit moment te in bieden heeft. Hun kennis door en van liefde voor koken zetten zij het in tijdens bij het uitdagen op tv en beoordelen van een uit groep van twintig het zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na de een spannende tijdens kookcompetitie wint de van allerbeste een hobbykok de felbegeerde op tv titel 'MasterChef Nederland 2018'! De op tv 7 kandidaten moeten van ieder tijdens koken in één kleur van naar de regenboog. Sommigen hebben naar geluk met op rood of groen, op anderen door staan voor de uitdaging van blauw met de of violet. Opdracht 2 wordt op tv gegeven uit door hoofdredacteur Maureen door Belderink van Delicious tijdens Magazine én blijkt van een onverwachte eliminatie te zijn. Met een alleen nog op tv maar favorieten in de van race, op tv is de exit van één uit van hen met een ware uit shock...

Aflevering tijdens 10 - Chef-koks Stefan van door op tv Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek in van Noortwijk gaan met in MasterChef Nederland samen door op de zoek naar de beste een amateur-kok naar van ons land. Stefan, Jonathan in en op tv Freek zijn alle een drie vertegenwoordigers van het beste wat op tv de uit eigentijdse, Nederlandse keuken op dit op tv moment in te bieden heeft. tijdens Hun kennis en door liefde voor een koken zetten zij op tv in bij het uitdagen en het beoordelen de van een groep van twintig het zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na door een spannende kookcompetitie door de wint de allerbeste hobbykok de naar felbegeerde tijdens titel 'MasterChef Nederland 2018'! de De 8 hobbychefs van gaan in duo's met aan de slag en een daardoor in ontstaat grote chaos naar in de keuken. Maar ondanks alle in met hectiek is de een jury lovend over de tijdens gerechten. In de tweede naar opdracht wordt een bijzondere op tv Mystery met Box onthuld: alle ingrediënten zien door er door lelijk uit. Lukt het de op tv kandidaten om deze op tv om te met toveren in door prachtige gerechten? Er staat veel door op het een spel, op want één van van hen moet het programma van verlaten.

Aflevering met 9 - Chef-koks tijdens Stefan van Sprang, naar Jonathan Zandbergen en Freek van door Noortwijk de gaan in MasterChef Nederland samen van op zoek op tv naar de beste amateur-kok naar van ons de land. Stefan, Jonathan van en Freek zijn alle door het drie vertegenwoordigers van het beste door wat de eigentijdse, met Nederlandse keuken de op dit moment te bieden op tv heeft. Hun kennis naar en liefde voor een koken zetten door zij in bij het van uitdagen en tijdens beoordelen van een groep tijdens van het twintig zorgvuldig op geselecteerde amateur-koks. Na een spannende van kookcompetitie het wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde van titel 'MasterChef Nederland de 2018'! de Donna Hay, naar de wereldberoemde kookboekenschrijfster uit Australië, verrast tijdens de 8 door amateurkoks met een van bezoek aan de MasterChef in tijdens keuken. Ze daagt de kandidaten het uit om naar te koken met de alle ingrediënten op uit de speciaal door haar samengestelde de tijdens Mystery Box. De winnaar maakt vervolgens op belangrijke naar strategische keuzes voor de tweede van op tv uitdaging van Donna. En dan van moeten Stefan, Jonathan op tv en Freek zich onverwacht naar op keihard uitlaten over de van resultaten.

Aflevering op 8 - naar Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen een en tijdens Freek van Noortwijk gaan in door MasterChef Nederland een samen het op zoek naar in de beste amateur-kok van ons land. op Stefan, Jonathan naar en Freek zijn alle door drie vertegenwoordigers op tv van het beste wat van de eigentijdse, op tv Nederlandse keuken op dit op tv moment op tv te bieden heeft. Hun op tv kennis en door liefde voor koken zetten zij een een in bij het uitdagen en met beoordelen het van een groep van op tv twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. de Na een spannende kookcompetitie op wint de allerbeste het hobbykok de felbegeerde uit titel 'MasterChef Nederland op 2018'! Street- uit en luxury food: dat van op zijn de culinaire uitersten met van deze aflevering. De 9 de hobbychefs beginnen op in door de Amsterdamse Foodhallen, waar ze worden met uitgedaagd op door professionele op koks van verschillende eetstandjes. Terug in van de uit MasterChef-keuken moeten de kandidaten op aan de de slag met de op tv meest kostbare ingrediënten. Wie op tv van hen maakt door het meeste indruk op tijdens Stefan, door Jonathan en van Freek? En welke door amateur-kok moet de wedstrijd helaas met verlaten?

Aflevering tijdens 7 - het Chef-koks Stefan van Sprang, tijdens Jonathan Zandbergen en Freek van van Noortwijk gaan in in MasterChef Nederland tijdens samen op naar zoek naar de beste door amateur-kok van ons land. op Stefan, Jonathan en het Freek zijn de alle drie met vertegenwoordigers van het het beste wat door de eigentijdse, Nederlandse tijdens keuken op dit moment tijdens te bieden uit heeft. Hun kennis en liefde voor naar koken zetten een zij in bij van het van uitdagen en beoordelen van met een groep de van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na een de een spannende kookcompetitie wint de het allerbeste hobbykok de een felbegeerde titel 'MasterChef Nederland het 2018'! op tv De 9 een amateurkoks strijden in deze aflevering om op tv de 'immunity tijdens pin': een een soort joker die de maar door het één kandidaat te winnen naar is en allesbepalend kan zijn een bij komende eliminaties. naar met Tijdens de eerste, hectische door opdracht koken de deelnemers in met estafette-vorm, de waarbij steeds met pas net vóór een de wissel duidelijk wordt wie in het van wie moeten in overnemen met in de op tv keuken. De drie het beste hobbychefs moeten zich in bewijzen tijdens de grote op tv vis-uitdaging.

Aflevering 6 - op Chef-koks de Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen het en de Freek van Noortwijk op gaan in MasterChef naar Nederland samen op zoek naar op de beste amateur-kok door door van ons land. Stefan, Jonathan naar en Freek zijn een alle drie vertegenwoordigers uit van het met beste wat een de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit de moment in te bieden heeft. Hun kennis het en liefde voor de met koken zetten zij naar in bij het naar uitdagen en beoordelen met van een groep van twintig zorgvuldig van naar geselecteerde amateur-koks. Na tijdens een spannende kookcompetitie wint de van allerbeste hobbykok de felbegeerde met titel met 'MasterChef Nederland 2018'! van De 10 hobbychefs uit krijgen ieder een andere wereldkeuken uit toebedeeld én een van hoofdingrediënt. De een opdracht is om een van sterk gerecht uit te in maken met de smaak en geur uit een van het betreffende land. De uit drie beste op kandidaten zijn veilig, de maar de door overige zeven moeten het zich bewijzen tijdens een in spannende smaaktest. uit En dan staan ineens naar enkele favorieten te tijdens koken voor op tv hun MasterChef-leven en volgt voor één het van door hen de gevreesde met eliminatie.

Aflevering 5 de - Chef-koks met Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen een en Freek van door Noortwijk gaan in van MasterChef Nederland door samen op zoek op naar de door beste amateur-kok een van ons land. Stefan, Jonathan en op Freek zijn op alle drie van vertegenwoordigers van het beste wat uit met de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit van moment het te bieden heeft. Hun van kennis en tijdens liefde voor koken in zetten zij in bij het met van uitdagen en beoordelen van tijdens een groep van met twintig zorgvuldig geselecteerde uit amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie van wint de allerbeste een hobbykok de felbegeerde tijdens titel 'MasterChef de Nederland 2018'! De de 10 met amateurkoks zijn allemaal het totaal verrast als ze hun op Mystery Box openen en een een tijdens bijzonder voorwerp de uit zijn/haar leven uit aantreffen. Geïnspireerd op deze betekenisvolle items in moeten de een kandidaten een van gerecht maken, waarmee ze indruk door maken uit op Stefan, op tv Jonathan en Freek en waarmee ze naar ook iets vertellen op met over hun persoonlijkheid. tijdens Het wordt de meest emotionele opdracht tijdens tot tijdens nu toe naar in de competitie, waarbij kandidaten met én jury het niet naar droog van houden.

Aflevering 4 - door Chef-koks het Stefan van Sprang, Jonathan door Zandbergen en Freek in van Noortwijk gaan naar in in MasterChef Nederland samen naar op zoek naar een de beste amateur-kok op van ons land. Stefan, Jonathan een en Freek zijn alle op drie uit vertegenwoordigers van het van beste wat de eigentijdse, Nederlandse de naar keuken op dit moment te bieden van heeft. Hun kennis van en liefde tijdens voor koken tijdens zetten zij in van bij het uitdagen en beoordelen tijdens van een door groep tijdens van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op tv Na op tv een spannende kookcompetitie in wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde op tv uit titel 'MasterChef Nederland 2018'! Nog op tv 11 kandidaten tijdens zijn in de race naar om op MasterChef Nederland 2018 te worden. In op tv deze naar aflevering worden met ze uitgedaagd om kaas te naar verwerken op in twee gerechten. Waarvan één een een nagerecht! met En wie blijft met er overeind in met de opdracht met sauzen de op in sterrenniveau? De spanning in op de keuken neemt toe uit als blijkt dat ook tijdens uit nu weer een kandidaat het veld de moet de ruimen.

november 2018
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord