Programma gemist?

Aflevering 18 - op tv op tv Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan het Zandbergen en Freek op tv van Noortwijk gaan in van MasterChef met Nederland samen op zoek naar met de beste amateur-kok door van in ons land. Stefan, Jonathan de en een Freek zijn alle naar drie vertegenwoordigers van het beste tijdens wat de eigentijdse, Nederlandse een keuken van op dit moment te bieden op heeft. Hun kennis uit en liefde voor het op tv koken zetten zij op tv in bij het uitdagen en in beoordelen van het een groep van twintig van zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. een Na een spannende kookcompetitie van op tv wint de allerbeste het hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland door 2018'! een Frederick en met Robert hebben 18 andere amateurkoks achter op tv zich gelaten. Samen door staan zij vanavond door met in de feestelijke finale met van MasterChef Nederland 2018. Stefan, van Jonathan en de Freek hebben drie van uitdagingen voorbereid. Frederick op tv en Robert blijken uit nauwelijks in voor elkaar onder te naar doen en een de finale ontpopt zich tot op een in spannende nek-aan-nekrace. Voor wie wordt vanavond een zijn grootste met droom in werkelijkheid?

Aflevering uit 17 - in Chef-koks Stefan van het Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van een Noortwijk gaan op in op tv MasterChef Nederland samen op zoek in naar de beste amateur-kok een van ons met land. Stefan, tijdens Jonathan en Freek het zijn alle op tv drie vertegenwoordigers van het het beste wat op tv de eigentijdse, Nederlandse de keuken op dit op moment te bieden heeft. het Hun kennis en liefde voor naar koken zetten zij op tv in bij het door uitdagen en beoordelen van tijdens van een groep door van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na de op een spannende kookcompetitie wint de allerbeste een op hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef de Nederland tijdens 2018'! In deze aflevering strijden Ashley, de Frederick en Robert naar om de het twee finale-plekken. Vast een jurylid Jonathan naar Zandbergen daagt hen uit om op een de tweegangenlunch voor 14 personen te het uit koken in zijn restaurant door Merlet in Schoorl. Voor op tv het eerst krijgen op de kandidaten enkele dagen naar voorbereidingstijd, op zodat zij naar thuis kunnen uitproberen en oefenen. in Toch blijkt in op de grote dag al van snel, op tv dat koken in een met sterrenrestaurant van een met heel andere orde de is...

Aflevering 16 op - Chef-koks in Stefan van Sprang, het Jonathan Zandbergen een en Freek van Noortwijk gaan in het MasterChef Nederland samen een op zoek naar een de de beste amateur-kok de van ons land. Stefan, van Jonathan en Freek zijn op tv alle uit drie vertegenwoordigers van het beste wat uit de met eigentijdse, Nederlandse keuken op dit met moment te bieden in heeft. met Hun kennis en liefde voor een koken zetten zij door op in bij het uitdagen en beoordelen in van in een groep van twintig zorgvuldig door het geselecteerde amateur-koks. Na op een spannende kookcompetitie wint de een allerbeste hobbykok de met felbegeerde titel 'MasterChef met Nederland naar 2018'! Ashley, Frederick, Jan-Willem en een Robert beginnen samen aan uit deze de aflevering, maar één van hen door moet aan tijdens het eind naar het programma verlaten. De door eerste opdracht is naar in Antwerpen, het waar de het hobbychefs het traditionele gerecht in stoofvlees met friet uit moeten maken. Degene op die dat het beste doet tijdens is verzekerd door van uit een plek in de halve finale. van Terug in Nederland in strijden de overige in een drie deelnemers voor uit nog 2 halve met finale-plekken.

Aflevering 15 in - Chef-koks Stefan het van Sprang, een Jonathan Zandbergen en Freek tijdens van de Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen in op zoek uit naar de beste amateur-kok door naar van ons land. Stefan, Jonathan en tijdens Freek zijn alle een drie vertegenwoordigers het van het uit beste wat de eigentijdse, in Nederlandse keuken op op tv dit moment te het bieden heeft. Hun op tv kennis en liefde de voor uit koken zetten zij in bij het het uitdagen en een beoordelen van tijdens een groep van twintig de zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. uit Na de een spannende kookcompetitie wint de de allerbeste tijdens hobbykok de felbegeerde door titel 'MasterChef Nederland 2018'! Deze door aflevering speelt zich uit af in sterrenrestaurant in The Jane uit in Antwerpen. in De vier kandidaten het worden door chef-kok en eigenaar Nick met van Bril uitgedaagd om een compleet naar nieuw de driegangenmenu te bedenken, maken en het uitserveren. Aan enthousiasme ontbreekt op het de amateurkoks de niet, tijdens maar kunnen een zij de stress aan van het uit koken op tv op sterrenniveau? Want acht van kritische gasten gaan met hun gerechten op proeven en tijdens beoordelen.

Aflevering de 14 - Chef-koks Stefan van het Sprang, in Jonathan Zandbergen de en Freek van Noortwijk een gaan in MasterChef Nederland tijdens samen op zoek naar op van de beste amateur-kok van ons in land. een Stefan, Jonathan en Freek uit zijn alle van drie vertegenwoordigers van het beste wat naar met de eigentijdse, Nederlandse keuken een op dit moment te in bieden heeft. met Hun kennis en met liefde voor koken zetten zij door op tv in bij het uitdagen en het beoordelen van een het groep van twintig zorgvuldig op tv met geselecteerde amateur-koks. Na een op tv spannende kookcompetitie wint de allerbeste tijdens hobbykok met de felbegeerde op titel 'MasterChef Nederland 2018'! Vandaag mogen op tv de 5 hobbykoks tijdens op weer shoppen in op tv de goedgevulde MasterChef-winkel. Wanneer ze een tevreden met hun naar ingrediënten klaar staan met om te gaan in koken, volgt de twist. op tv Hun op tv winkelmandjes worden onderling geruild. De met kandidaten moeten met razendsnel schakelen en slim op improviseren om alsnog door een topgerecht een neer te van zetten. In de eliminatie-opdracht is uit een tweesterren-chef Edwin Vinke te een gast.

Aflevering het 13 - Chef-koks Stefan van op Sprang, Jonathan van Zandbergen en op tv Freek van Noortwijk van gaan in met MasterChef Nederland samen op zoek naar op de beste amateur-kok op tv van ons tijdens land. Stefan, een Jonathan en Freek zijn met alle drie vertegenwoordigers door van naar het beste wat de eigentijdse, in Nederlandse keuken op dit naar moment te de bieden heeft. naar Hun kennis en liefde voor uit koken met zetten zij in bij van het uitdagen in en beoordelen van uit een groep van twintig zorgvuldig van geselecteerde uit amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie in het wint de allerbeste door hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef door Nederland 2018'! de Speciaal voor de 5 overgebleven door van kandidaten opent het Rijksmuseum 's avonds met zijn deuren. de Gast-chef Joris Bijdendijk met daagt de de amateurchefs uit om van een inspirerend schilderij met te kiezen en tijdens daarop gebaseerd een de gerecht te bedenken. van Een flinke klus, met want hoe leg je de De Nachtwacht door of Het Melkmeisje smakelijk met op een bord? door Bovendien heeft een de Mysterybox dit keer tijdens niet met één, maar twee verrassingen voor de met deelnemers een in petto.

Aflevering 12 in - Chef-koks Stefan van de een Sprang, Jonathan Zandbergen van en Freek van Noortwijk met gaan in MasterChef Nederland samen naar naar op zoek naar de een beste amateur-kok de van ons land. Stefan, een Jonathan en Freek zijn alle de drie vertegenwoordigers door van het tijdens beste wat de in eigentijdse, Nederlandse door keuken op dit het moment te bieden heeft. Hun een kennis en door liefde voor koken zetten zij naar in in bij het uitdagen en het beoordelen van een groep op tv een van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na tijdens een spannende een kookcompetitie wint de allerbeste een hobbykok de felbegeerde naar titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! Jurylid Stefan de daagt uit de overgebleven 6 kandidaten met uit om een waanzinnig uit mooi én moeilijk met nagerecht uit zijn met met twee sterren restaurant Aan de met Poel na van te maken. Vooral het uit blazen van suikerbollen leidt op tot door de nodige frustraties. Bij op tv de tweede in opdracht moeten de uit kandidaten tijdens een veiling bieden een op de producten naar op tv waarmee ze willen koken. van Ze betalen met kostbare in kook-minuten; hoe meer ingrediënten, met hoe minder tijd op in op tv de keuken.

Aflevering op 11 - Chef-koks Stefan van een Sprang, de Jonathan Zandbergen en Freek tijdens van naar Noortwijk gaan in van MasterChef Nederland samen op zoek tijdens naar de beste amateur-kok van van ons land. een Stefan, Jonathan en door de Freek zijn alle drie vertegenwoordigers naar van het van beste wat de van eigentijdse, Nederlandse keuken op dit de moment te bieden de heeft. Hun kennis naar en in liefde voor koken in zetten zij in bij het in uitdagen en van beoordelen van een een groep de van twintig zorgvuldig geselecteerde de amateur-koks. Na een tijdens spannende kookcompetitie wint de allerbeste op hobbykok de op felbegeerde titel 'MasterChef Nederland uit de 2018'! De 7 kandidaten naar moeten ieder met koken in één kleur de van de regenboog. in Sommigen hebben tijdens geluk met rood tijdens of groen, anderen staan van voor de uitdaging van door blauw of op violet. Opdracht 2 wordt het gegeven door hoofdredacteur Maureen een Belderink het van Delicious Magazine én een blijkt naar een onverwachte eliminatie het te zijn. Met alleen de nog maar favorieten in de uit race, tijdens is de met exit van één met van hen een ware met shock...

Aflevering 10 - van het Chef-koks Stefan van op Sprang, Jonathan Zandbergen tijdens en Freek van Noortwijk gaan in met in MasterChef Nederland samen op zoek van naar door de beste amateur-kok van ons land. van Stefan, Jonathan en de uit Freek zijn alle drie vertegenwoordigers de van het beste het wat naar de eigentijdse, Nederlandse keuken op tv op dit moment te door bieden heeft. Hun naar kennis en liefde voor uit de koken zetten zij een in bij het uitdagen het en beoordelen van een een groep van twintig door zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na van een spannende kookcompetitie van wint de allerbeste het hobbykok de tijdens felbegeerde titel 'MasterChef op tv Nederland 2018'! De 8 tijdens hobbychefs gaan in op het duo's aan de slag en een daardoor ontstaat door grote chaos uit in de keuken. de Maar ondanks alle hectiek is de uit jury een lovend over de gerechten. met In de tweede op tv opdracht op tv wordt een bijzondere Mystery de Box onthuld: op alle ingrediënten zien er lelijk met uit. van Lukt het de kandidaten van om deze om uit te toveren op tv in prachtige gerechten? Er staat veel tijdens het op het spel, tijdens want één van door hen moet het op tv programma verlaten.

Aflevering 9 - naar Chef-koks Stefan de van Sprang, het Jonathan Zandbergen en tijdens Freek van van Noortwijk gaan in MasterChef naar Nederland samen op op tv zoek naar uit de beste amateur-kok naar van ons land. Stefan, Jonathan en tijdens in Freek zijn alle drie van vertegenwoordigers van het beste wat in de eigentijdse, met Nederlandse keuken op van dit het moment te bieden heeft. Hun met kennis naar en liefde voor koken zetten zij in door in bij het uitdagen en een beoordelen door van een groep in van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na naar op tv een spannende kookcompetitie wint de naar allerbeste hobbykok de in felbegeerde titel naar 'MasterChef Nederland 2018'! naar Donna Hay, de wereldberoemde door kookboekenschrijfster uit Australië, verrast tijdens de in 8 amateurkoks met een uit bezoek aan de MasterChef door keuken. op tv Ze daagt de kandidaten uit op tv op om te koken met door alle ingrediënten met uit de speciaal door haar samengestelde door een Mystery Box. De winnaar maakt vervolgens met belangrijke de strategische keuzes voor de de tweede uitdaging van op tv Donna. En naar dan moeten Stefan, Jonathan en tijdens Freek zich het onverwacht keihard van uitlaten over de op resultaten.

Aflevering tijdens 8 - Chef-koks met Stefan van op tv Sprang, Jonathan Zandbergen op tv en Freek van door Noortwijk gaan in MasterChef Nederland op tv samen door op zoek naar door de beste amateur-kok van ons op tv land. Stefan, Jonathan uit en Freek zijn alle in drie vertegenwoordigers door van het beste van wat de eigentijdse, Nederlandse een keuken op het dit moment te bieden op tv heeft. een Hun kennis en op liefde voor koken zetten zij uit in het bij het in uitdagen en beoordelen op tv van een groep van twintig in zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op tv Na een uit spannende kookcompetitie wint de allerbeste op tv hobbykok naar de felbegeerde titel 'MasterChef naar Nederland in 2018'! Street- en luxury food: dat in zijn de culinaire een uitersten uit van deze aflevering. met De 9 hobbychefs met beginnen in de Amsterdamse met Foodhallen, het waar ze worden uitgedaagd door de professionele koks van verschillende tijdens eetstandjes. uit Terug in de MasterChef-keuken door moeten de kandidaten aan op tv op de slag met de meest naar kostbare ingrediënten. Wie de van uit hen maakt het meeste indruk door op Stefan, Jonathan naar en Freek? En welke een amateur-kok met moet de wedstrijd helaas op tv verlaten?

Aflevering naar 7 - Chef-koks van Stefan van tijdens Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van van Noortwijk gaan naar in MasterChef naar Nederland samen op zoek naar tijdens de van beste amateur-kok van ons land. tijdens door Stefan, Jonathan en Freek zijn alle tijdens tijdens drie vertegenwoordigers van het beste wat een de eigentijdse, Nederlandse de tijdens keuken op dit moment te bieden van heeft. Hun de kennis op tv en liefde voor koken zetten op tv zij in bij het met uitdagen en beoordelen van van op een groep van de twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na de een spannende kookcompetitie van wint de een allerbeste hobbykok de felbegeerde in titel met 'MasterChef Nederland in 2018'! De 9 amateurkoks strijden in het deze aflevering in om de een 'immunity pin': een soort met joker die maar door uit één kandidaat in te winnen is op tv en allesbepalend kan met zijn bij komende eliminaties. een Tijdens de eerste, met naar hectische opdracht koken de deelnemers met in estafette-vorm, waarbij van steeds pas op tv net vóór de wissel van duidelijk wordt met wie het van met wie moeten naar overnemen in de keuken. het De drie beste hobbychefs de moeten zich bewijzen tijdens met de in grote vis-uitdaging.

Aflevering 6 - de Chef-koks Stefan op van met Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van uit Noortwijk tijdens gaan in MasterChef Nederland samen in op naar zoek naar de beste op tv amateur-kok van ons naar land. Stefan, het Jonathan en uit Freek zijn alle drie vertegenwoordigers in van op het beste wat de eigentijdse, op tv Nederlandse keuken door op dit moment het te bieden heeft. tijdens Hun kennis en liefde voor in koken zetten op tv zij in bij het van uitdagen tijdens en beoordelen van tijdens een groep van twintig zorgvuldig op tv geselecteerde tijdens amateur-koks. Na een spannende de kookcompetitie wint naar de allerbeste hobbykok de met felbegeerde titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! De 10 een hobbychefs krijgen ieder naar op een andere wereldkeuken toebedeeld in én een hoofdingrediënt. het De opdracht door is om een het sterk gerecht te maken met de naar een smaak en geur van het betreffende naar op land. De drie beste kandidaten zijn in veilig, van maar de op tv overige zeven moeten zich bewijzen tijdens tijdens een spannende op tv smaaktest. En een dan staan in ineens enkele favorieten met te koken voor hun MasterChef-leven en uit volgt voor de één van van hen de gevreesde van eliminatie.

Aflevering 5 het - Chef-koks Stefan tijdens van Sprang, op Jonathan Zandbergen door en Freek van de Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op tv op een zoek naar op de beste amateur-kok van ons land. een Stefan, Jonathan en door Freek op zijn alle tijdens drie vertegenwoordigers van het beste wat uit de eigentijdse, met Nederlandse keuken op dit van moment te bieden de heeft. Hun kennis tijdens en liefde voor de door koken zetten zij in op bij het naar uitdagen en beoordelen van een van groep van twintig op zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na het een naar spannende kookcompetitie wint de allerbeste een hobbykok de felbegeerde de titel 'MasterChef Nederland uit 2018'! uit De 10 amateurkoks zijn allemaal in totaal verrast als op tv ze naar hun Mystery Box openen en met een door bijzonder voorwerp op uit zijn/haar leven aantreffen. Geïnspireerd op op deze naar betekenisvolle items tijdens moeten de kandidaten een gerecht maken, tijdens het waarmee ze indruk maken op door Stefan, Jonathan en Freek op tv en waarmee uit ze in ook iets vertellen met over hun persoonlijkheid. Het van wordt de meest emotionele naar opdracht tot een nu toe in de competitie, het waarbij kandidaten de én van jury het niet uit droog houden.

Aflevering 4 op tv - een Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen van en Freek van van Noortwijk gaan in uit van MasterChef Nederland samen op uit zoek naar de beste een amateur-kok van in ons land. Stefan, Jonathan uit en het Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het naar het beste wat het de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit naar moment te bieden van heeft. tijdens Hun kennis en van liefde voor koken zetten zij door in bij in het uitdagen en het beoordelen het van een groep van twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. Na uit door een spannende kookcompetitie wint de tijdens allerbeste hobbykok de tijdens felbegeerde uit titel 'MasterChef Nederland de 2018'! Nog 11 op kandidaten zijn in de met race om MasterChef Nederland uit 2018 te worden. tijdens In van deze aflevering worden ze naar uitgedaagd om kaas te verwerken op een in twee gerechten. Waarvan één een de een nagerecht! En wie blijft er uit overeind in naar de opdracht met sauzen op de in sterrenniveau? De spanning in de keuken in neemt toe als uit blijkt dat tijdens ook nu op weer een kandidaat het het veld op moet ruimen.

augustus 2019
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord