Programma gemist?

Aflevering 18 op tv - Chef-koks het Stefan van Sprang, Jonathan van Zandbergen en Freek van uit Noortwijk gaan in uit MasterChef Nederland samen het op zoek naar door de beste een amateur-kok van van ons land. Stefan, Jonathan en met in Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het het in beste wat de eigentijdse, Nederlandse in op tv keuken op dit moment het te bieden heeft. Hun kennis op tv en de liefde voor in koken zetten zij in bij naar het door uitdagen en beoordelen van naar een groep van twintig zorgvuldig door de geselecteerde amateur-koks. Na op een spannende kookcompetitie wint naar de allerbeste hobbykok de felbegeerde op titel 'MasterChef Nederland de 2018'! uit Frederick en Robert op tv hebben 18 andere amateurkoks een achter zich gelaten. Samen de staan zij een vanavond in de een feestelijke op finale van MasterChef Nederland 2018. het Stefan, Jonathan en Freek de hebben drie een uitdagingen voorbereid. Frederick en naar een Robert blijken nauwelijks voor elkaar met onder te tijdens doen en de finale uit ontpopt zich tot naar een op tv spannende nek-aan-nekrace. Voor tijdens wie wordt vanavond zijn met grootste droom met werkelijkheid?

Aflevering het 17 - tijdens Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen uit en Freek door van Noortwijk gaan in met MasterChef Nederland samen op tv op zoek tijdens naar de tijdens beste amateur-kok met van ons land. Stefan, Jonathan en een Freek zijn alle in drie vertegenwoordigers een van het beste op tv wat de eigentijdse, Nederlandse uit op keuken op dit moment te uit bieden heeft. Hun kennis met en liefde voor in koken zetten de zij in bij tijdens het op uitdagen en beoordelen van een het groep het van twintig zorgvuldig het geselecteerde amateur-koks. Na een spannende uit kookcompetitie wint de allerbeste op tv door hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef de Nederland 2018'! In deze door aflevering strijden Ashley, een Frederick in en Robert op tv om de twee het finale-plekken. Vast jurylid Jonathan uit Zandbergen daagt hen uit met om het een tweegangenlunch voor 14 op tv personen te koken op in zijn restaurant Merlet tijdens in van Schoorl. Voor het eerst krijgen met de kandidaten enkele met dagen naar voorbereidingstijd, zodat zij in thuis kunnen uitproberen en oefenen. het Toch blijkt door op de grote dag uit al snel, van dat koken in van een sterrenrestaurant van de een heel andere een orde is...

Aflevering 16 naar - Chef-koks Stefan uit van Sprang, Jonathan op Zandbergen en Freek het van op tv Noortwijk gaan in door MasterChef Nederland samen op zoek naar het de beste met amateur-kok van met ons land. Stefan, de Jonathan en op Freek zijn alle uit drie vertegenwoordigers van uit het beste wat de eigentijdse, met Nederlandse keuken naar op dit moment het te bieden heeft. tijdens Hun kennis en liefde tijdens voor koken tijdens zetten zij in bij naar het uitdagen en beoordelen het van een van groep van twintig zorgvuldig de geselecteerde amateur-koks. tijdens Na tijdens een spannende kookcompetitie wint in de allerbeste een hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! Ashley, Frederick, op tv Jan-Willem en Robert tijdens beginnen op samen aan deze aflevering, van maar één het van hen moet aan naar het eind het tijdens programma in verlaten. De eerste de opdracht is in Antwerpen, tijdens waar de hobbychefs het traditionele tijdens gerecht stoofvlees met met van friet moeten maken. Degene uit die dat het beste doet uit naar is verzekerd van een plek in het de halve het finale. Terug in Nederland door strijden naar de overige drie deelnemers voor tijdens uit nog 2 halve met finale-plekken.

Aflevering 15 uit - Chef-koks Stefan van in tijdens Sprang, Jonathan Zandbergen en door Freek van Noortwijk gaan van in MasterChef tijdens Nederland samen op zoek van naar een de beste amateur-kok van ons land. een Stefan, Jonathan en met Freek zijn alle uit drie vertegenwoordigers naar van naar het beste wat de eigentijdse, Nederlandse het keuken op dit met moment de te bieden naar heeft. Hun kennis en liefde op voor koken zetten zij naar de in bij het uitdagen en het beoordelen van op een groep van naar twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. een Na een spannende op tv kookcompetitie in wint de allerbeste hobbykok van de felbegeerde in titel 'MasterChef Nederland 2018'! van Deze aflevering speelt zich op tv af in in sterrenrestaurant The Jane in een Antwerpen. De vier het kandidaten worden door chef-kok een en eigenaar een Nick Bril uitgedaagd door om een het compleet nieuw driegangenmenu te bedenken, naar maken en van uitserveren. Aan enthousiasme ontbreekt in het tijdens de amateurkoks tijdens niet, maar kunnen zij van de stress in aan van het koken door op sterrenniveau? Want op tv acht kritische gasten gaan uit hun gerechten het proeven en met beoordelen.

Aflevering 14 in - de Chef-koks Stefan van Sprang, op tv Jonathan Zandbergen en door Freek van Noortwijk gaan in op op tv MasterChef Nederland samen op zoek naar uit de beste amateur-kok de uit van ons land. Stefan, Jonathan en een Freek zijn alle op drie met vertegenwoordigers van het beste wat naar de eigentijdse, Nederlandse door met keuken op dit moment te bieden op heeft. het Hun kennis en liefde op tv voor koken zetten zij de in bij het uit uitdagen en beoordelen van van van een groep van twintig zorgvuldig het geselecteerde uit amateur-koks. Na een uit spannende kookcompetitie wint de de allerbeste hobbykok de met felbegeerde titel door 'MasterChef Nederland met 2018'! Vandaag mogen de van 5 hobbykoks op tv weer shoppen in de goedgevulde MasterChef-winkel. naar Wanneer ze tijdens tevreden met van hun ingrediënten klaar uit staan om op tv te gaan koken, volgt de twist. met Hun winkelmandjes uit worden met onderling geruild. De kandidaten moeten het razendsnel schakelen en naar slim improviseren om het alsnog een in topgerecht neer op te zetten. In de in eliminatie-opdracht is tweesterren-chef Edwin in Vinke te op tv gast.

Aflevering 13 van - Chef-koks Stefan in van Sprang, Jonathan Zandbergen in en Freek van in tijdens Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen de op naar zoek naar de beste naar amateur-kok van ons naar land. Stefan, Jonathan de en Freek zijn alle op tv naar drie vertegenwoordigers van het beste tijdens wat de naar eigentijdse, Nederlandse keuken op tijdens dit op moment te bieden heeft. Hun kennis door en liefde voor in koken zetten zij de in naar bij het uitdagen en beoordelen van van een groep naar van twintig zorgvuldig op tv geselecteerde amateur-koks. met Na tijdens een spannende kookcompetitie wint de tijdens allerbeste hobbykok met de felbegeerde uit titel 'MasterChef Nederland 2018'! Speciaal voor een de het 5 overgebleven kandidaten opent van het Rijksmuseum 's avonds in zijn deuren. met Gast-chef op tv Joris Bijdendijk daagt de de amateurchefs uit om een inspirerend in schilderij te kiezen op tv en door daarop gebaseerd met een gerecht te bedenken. Een flinke een het klus, want hoe leg je naar De Nachtwacht of het Het Melkmeisje smakelijk door op een bord? Bovendien een heeft de Mysterybox de door dit keer niet één, van maar twee verrassingen voor door de van deelnemers in petto.

Aflevering in 12 - Chef-koks op tv Stefan van het Sprang, Jonathan Zandbergen en op tv Freek van op tv Noortwijk gaan in het MasterChef Nederland samen op zoek naar naar de in beste amateur-kok van ons land. in Stefan, op Jonathan en Freek zijn alle de uit drie vertegenwoordigers van het beste wat de uit de eigentijdse, Nederlandse op tv keuken op dit moment te bieden tijdens heeft. Hun kennis met de en liefde voor op koken zetten zij in bij op het door uitdagen en beoordelen in van een groep van twintig zorgvuldig van geselecteerde amateur-koks. Na uit een spannende kookcompetitie naar wint de uit allerbeste door hobbykok de felbegeerde titel een 'MasterChef Nederland 2018'! Jurylid Stefan het de daagt de overgebleven 6 kandidaten op tv uit op om een waanzinnig mooi én op tv moeilijk in nagerecht uit zijn uit twee sterren restaurant Aan de tijdens Poel met na te maken. Vooral het blazen naar van suikerbollen op leidt tot uit de nodige frustraties. Bij de uit tweede opdracht van moeten de tijdens kandidaten tijdens de een veiling bieden uit op de producten waarmee naar ze willen koken. Ze betalen het met tijdens kostbare kook-minuten; hoe door meer ingrediënten, hoe minder op tijd op in de keuken.

Aflevering 11 - het op tv Chef-koks Stefan van het Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van een Noortwijk gaan uit in MasterChef naar Nederland samen op zoek op tv naar door de beste amateur-kok van ons door land. Stefan, door Jonathan en de Freek zijn alle drie naar vertegenwoordigers van naar het beste wat op de eigentijdse, Nederlandse keuken van op dit uit moment te bieden op tv heeft. Hun kennis en een liefde voor koken zetten met zij naar in bij het uitdagen de en beoordelen van een groep een van een twintig zorgvuldig geselecteerde uit amateur-koks. Na op tv een spannende kookcompetitie wint de de allerbeste hobbykok de naar felbegeerde titel 'MasterChef Nederland de met 2018'! De 7 kandidaten moeten ieder uit koken in één de kleur op tv van de het regenboog. Sommigen hebben geluk met uit rood of groen, anderen met staan voor de de uitdaging uit van blauw in of violet. Opdracht 2 wordt de gegeven door hoofdredacteur een Maureen Belderink tijdens van Delicious Magazine tijdens én blijkt een onverwachte eliminatie tijdens te van zijn. Met alleen uit nog maar favorieten in de op race, is de door exit van van één naar van hen een ware in shock...

Aflevering van 10 - Chef-koks Stefan van op Sprang, Jonathan Zandbergen op tv en Freek van het Noortwijk gaan op in MasterChef Nederland op samen op tijdens zoek naar de beste amateur-kok op tv van naar ons land. van Stefan, Jonathan en Freek een zijn alle op drie vertegenwoordigers van in het beste wat de eigentijdse, Nederlandse de uit keuken op dit moment te op bieden heeft. Hun kennis met met en liefde voor koken zetten zij het uit in bij het uitdagen tijdens en beoordelen van op tv een groep van twintig zorgvuldig op tv geselecteerde uit amateur-koks. Na een een spannende kookcompetitie wint de allerbeste in het hobbykok de felbegeerde op titel 'MasterChef Nederland 2018'! naar De 8 hobbychefs naar gaan in duo's aan met de slag in en daardoor tijdens ontstaat grote chaos in de tijdens keuken. Maar ondanks alle tijdens hectiek de is de tijdens jury lovend over in de gerechten. In de op tweede opdracht wordt een bijzondere op in Mystery Box onthuld: alle ingrediënten van zien er lelijk de uit. in Lukt het de kandidaten om deze met om naar te toveren een in prachtige gerechten? Er staat op tv veel het op het spel, want de één van hen door moet het programma een verlaten.

Aflevering het 9 - Chef-koks Stefan van tijdens het Sprang, Jonathan Zandbergen op en Freek van Noortwijk een gaan in MasterChef het Nederland samen op zoek het naar de op beste amateur-kok van ons land. het in Stefan, Jonathan en een Freek zijn alle drie vertegenwoordigers in van een het beste wat uit de eigentijdse, Nederlandse naar keuken op dit moment in te bieden heeft. Hun in kennis en van liefde voor koken de zetten zij in bij het de uitdagen en in beoordelen een van een groep van twintig uit zorgvuldig geselecteerde tijdens amateur-koks. Na de een spannende kookcompetitie wint door de allerbeste hobbykok de een felbegeerde op tv titel 'MasterChef Nederland door 2018'! Donna Hay, de wereldberoemde kookboekenschrijfster tijdens uit Australië, de verrast de 8 met amateurkoks op tv met een bezoek aan de MasterChef door door keuken. Ze daagt de kandidaten op tv uit om te koken op tv met de alle ingrediënten uit de speciaal met door haar een samengestelde Mystery Box. naar De een winnaar maakt vervolgens belangrijke strategische keuzes in tijdens voor de tweede uitdaging van van Donna. uit En dan moeten Stefan, het Jonathan en Freek naar zich onverwacht keihard uitlaten over op de uit resultaten.

Aflevering in 8 - Chef-koks Stefan van de van Sprang, Jonathan Zandbergen en de Freek van Noortwijk gaan een in MasterChef op tv Nederland samen op zoek tijdens naar in de beste amateur-kok van ons land. op Stefan, Jonathan naar en Freek zijn alle op tv op tv drie vertegenwoordigers van van het beste wat de eigentijdse, Nederlandse uit keuken op uit dit de moment te bieden heeft. op Hun kennis en met liefde voor koken op tv zetten zij in bij tijdens het uitdagen en beoordelen door van een uit groep van op twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. Na een spannende op kookcompetitie wint het de allerbeste hobbykok de felbegeerde tijdens op titel 'MasterChef Nederland het 2018'! Street- en luxury op food: dat zijn de tijdens culinaire tijdens uitersten van deze aflevering. De op 9 naar hobbychefs beginnen in de Amsterdamse Foodhallen, de waar ze door worden uitgedaagd door met professionele koks van verschillende de eetstandjes. uit Terug in de MasterChef-keuken moeten het de kandidaten door aan de slag met een de de meest kostbare met ingrediënten. Wie van hen naar maakt het meeste indruk op op Stefan, Jonathan en van Freek? En welke het amateur-kok moet de tijdens wedstrijd op helaas verlaten?

Aflevering 7 tijdens - Chef-koks Stefan in van Sprang, Jonathan met Zandbergen en Freek met van het Noortwijk gaan in in MasterChef Nederland samen op op zoek naar een de beste amateur-kok van ons land. de Stefan, Jonathan en een Freek zijn naar alle drie door vertegenwoordigers van het beste wat de de eigentijdse, Nederlandse het keuken op dit van moment te bieden naar door heeft. Hun kennis en liefde voor tijdens koken zetten zij op in de bij het van uitdagen en beoordelen van naar een groep van twintig in zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. de Na een spannende kookcompetitie in van wint de allerbeste hobbykok met de felbegeerde titel van 'MasterChef Nederland met 2018'! De 9 op tv amateurkoks strijden in deze met aflevering om de 'immunity van pin': in een soort joker die de maar door één op kandidaat te winnen is en uit allesbepalend kan zijn naar bij komende het eliminaties. Tijdens de eerste, de op hectische opdracht koken de deelnemers in het van estafette-vorm, waarbij steeds pas net van vóór een de wissel duidelijk wordt met wie het van wie moeten een overnemen op in de in keuken. De drie van beste hobbychefs moeten zich tijdens bewijzen tijdens de met grote vis-uitdaging.

Aflevering op tv 6 - Chef-koks met Stefan van in Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek op van Noortwijk gaan op in MasterChef Nederland samen uit door op zoek naar de door beste amateur-kok naar van ons land. op tv Stefan, Jonathan en Freek zijn alle op tv drie vertegenwoordigers van van het uit beste wat op tv de eigentijdse, Nederlandse keuken op met dit uit moment te bieden heeft. Hun door kennis en liefde in voor koken zetten zij van in bij van het uitdagen naar en beoordelen van van een groep van twintig uit zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na uit van een spannende kookcompetitie wint op tv de allerbeste hobbykok de felbegeerde tijdens een titel 'MasterChef Nederland 2018'! De tijdens 10 hobbychefs krijgen ieder op op tv een andere wereldkeuken toebedeeld én uit een hoofdingrediënt. De het opdracht is om de een sterk gerecht op tv te op maken met de smaak en geur met van het betreffende van land. De drie het beste kandidaten de zijn veilig, de maar de naar overige zeven moeten zich bewijzen tijdens een een spannende smaaktest. op tv En dan staan het ineens enkele een favorieten te koken voor op tv hun naar MasterChef-leven en volgt voor één in van hen van de gevreesde tijdens eliminatie.

Aflevering door 5 - door Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen tijdens en door Freek van Noortwijk gaan in naar tijdens MasterChef Nederland samen op op zoek naar de in beste amateur-kok tijdens van ons land. Stefan, Jonathan en de de Freek zijn alle drie vertegenwoordigers op tv van het beste het wat de eigentijdse, Nederlandse in keuken op dit tijdens moment te met bieden heeft. op tv Hun kennis en liefde voor het koken zetten op zij in bij met het uitdagen en in beoordelen van een door groep van twintig zorgvuldig op geselecteerde het amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie in wint de naar allerbeste hobbykok de op tv felbegeerde titel 'MasterChef Nederland de 2018'! uit De 10 amateurkoks zijn in allemaal totaal verrast als naar op ze hun Mystery Box openen het en een bijzonder voorwerp van uit uit zijn/haar leven door aantreffen. Geïnspireerd op deze betekenisvolle items in moeten de kandidaten het een door gerecht maken, waarmee op ze indruk maken op op Stefan, Jonathan een en Freek en waarmee ze een ook iets door vertellen over een hun persoonlijkheid. Het wordt de de meest emotionele opdracht naar tot door nu toe in de competitie, tijdens waarbij kandidaten én uit jury het de niet in droog houden.

Aflevering de 4 - Chef-koks Stefan op tv van op tv Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van uit in Noortwijk gaan in MasterChef Nederland met samen op zoek naar naar de met beste amateur-kok van door ons land. Stefan, Jonathan en uit Freek zijn alle in drie de vertegenwoordigers van het in beste wat naar de eigentijdse, Nederlandse keuken op op dit moment te bieden een heeft. Hun kennis op en liefde op voor koken zetten met zij in bij het op tv uitdagen en tijdens beoordelen van met een groep in van twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. Na een in spannende kookcompetitie door wint de allerbeste hobbykok het de felbegeerde titel een 'MasterChef Nederland 2018'! op tv Nog 11 kandidaten zijn in tijdens de race om tijdens MasterChef Nederland 2018 het te een worden. In deze de aflevering worden ze het uitgedaagd om kaas op tv te verwerken in door twee gerechten. tijdens Waarvan één een nagerecht! En wie door blijft er het overeind op tv in de opdracht met op sauzen op sterrenniveau? De door spanning in van de keuken neemt toe op als van blijkt dat ook nu het weer een kandidaat tijdens het veld moet door ruimen.

april 2021
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!