Programma gemist?

Aflevering op 18 - Chef-koks Stefan van een Sprang, Jonathan tijdens Zandbergen op tv en Freek van met Noortwijk gaan in MasterChef Nederland met samen op zoek op tv naar de beste amateur-kok een met van ons land. Stefan, op Jonathan en Freek zijn in alle drie met vertegenwoordigers van het op beste wat de eigentijdse, met Nederlandse keuken in op dit moment het te bieden het heeft. Hun kennis uit en liefde voor koken het zetten zij in naar bij het uitdagen en een beoordelen van een tijdens groep van naar twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na door een een spannende kookcompetitie wint naar de allerbeste op tv hobbykok de felbegeerde titel met 'MasterChef Nederland 2018'! tijdens Frederick en Robert hebben het 18 andere amateurkoks achter met zich tijdens gelaten. Samen staan zij op tv vanavond van in de feestelijke finale van door MasterChef Nederland 2018. van Stefan, Jonathan en van Freek hebben drie van uitdagingen tijdens voorbereid. Frederick en met Robert blijken nauwelijks tijdens voor elkaar onder te doen naar en de in finale ontpopt zich een tot een spannende op tv nek-aan-nekrace. Voor wie wordt het vanavond zijn grootste droom een door werkelijkheid?

Aflevering het 17 - Chef-koks op tv Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen op tv het en Freek van Noortwijk gaan in uit MasterChef Nederland samen het op zoek naar op tv de beste tijdens amateur-kok van door ons land. Stefan, Jonathan tijdens en Freek naar zijn alle drie vertegenwoordigers tijdens van het op beste wat de eigentijdse, Nederlandse tijdens op keuken op dit een moment te bieden heeft. in Hun kennis en liefde voor uit koken zetten het zij op tv in bij het uitdagen en een beoordelen van een de groep van door twintig zorgvuldig geselecteerde van amateur-koks. Na een de spannende kookcompetitie uit wint de allerbeste hobbykok de met felbegeerde titel 'MasterChef op tv Nederland 2018'! In een deze aflevering strijden Ashley, tijdens Frederick en van Robert om de in twee met finale-plekken. Vast jurylid Jonathan Zandbergen daagt door hen uit het om een het tweegangenlunch voor 14 personen te een koken in zijn een restaurant op Merlet in Schoorl. uit Voor het uit eerst krijgen de kandidaten enkele dagen op tv voorbereidingstijd, zodat zij door in thuis kunnen uitproberen uit en oefenen. Toch blijkt op op de grote op dag al snel, dat een koken een in een sterrenrestaurant van een heel door andere orde door is...

Aflevering 16 door - Chef-koks Stefan uit van Sprang, door Jonathan Zandbergen en een Freek van Noortwijk gaan in met MasterChef Nederland uit samen de op zoek naar de door beste amateur-kok van ons land. naar Stefan, Jonathan en uit Freek tijdens zijn alle drie vertegenwoordigers van op met het beste wat een de eigentijdse, Nederlandse door keuken op dit moment een te bieden heeft. Hun kennis op tv uit en liefde voor koken zetten op zij in bij naar het uitdagen en de beoordelen van een groep van van naar twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na naar een tijdens spannende kookcompetitie wint de allerbeste tijdens hobbykok de door felbegeerde titel 'MasterChef op tv Nederland in 2018'! Ashley, Frederick, Jan-Willem en Robert het beginnen tijdens samen aan deze aflevering, door maar één van hen door moet de aan het op eind het programma verlaten. De eerste uit opdracht is in de op tv Antwerpen, waar de met hobbychefs het traditionele gerecht uit stoofvlees met friet op tv moeten maken. naar Degene die dat het beste een doet is verzekerd een van een van plek in de halve tijdens finale. Terug tijdens in Nederland strijden de de overige drie het deelnemers voor nog 2 halve op op tv finale-plekken.

Aflevering in 15 - Chef-koks Stefan uit van Sprang, Jonathan uit Zandbergen en Freek uit van Noortwijk gaan in uit MasterChef Nederland samen een op zoek naar door uit de beste amateur-kok van ons van land. Stefan, Jonathan een en in Freek zijn alle op tv drie vertegenwoordigers van het in beste wat de door eigentijdse, Nederlandse een keuken op dit moment te bieden tijdens op tv heeft. Hun kennis en liefde voor in koken zetten zij op tv door in bij het uitdagen en beoordelen met van een groep met van twintig zorgvuldig een geselecteerde de amateur-koks. Na een in spannende kookcompetitie wint de allerbeste op tv hobbykok de in felbegeerde naar titel 'MasterChef Nederland 2018'! uit Deze aflevering naar speelt zich af uit in sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. het met De vier kandidaten worden de door chef-kok door en eigenaar Nick op tv Bril uitgedaagd om een tijdens compleet nieuw tijdens driegangenmenu te bedenken, maken en op uitserveren. door Aan enthousiasme ontbreekt het de amateurkoks door niet, maar kunnen tijdens zij de stress de aan de van het koken op van sterrenniveau? Want acht kritische een met gasten gaan hun gerechten proeven en met een beoordelen.

Aflevering 14 met - Chef-koks Stefan van de Sprang, Jonathan op Zandbergen en Freek in van Noortwijk een gaan in MasterChef een Nederland samen de op zoek naar de beste amateur-kok tijdens van ons tijdens land. tijdens Stefan, Jonathan en het Freek zijn alle naar drie vertegenwoordigers van het in beste wat naar de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit door tijdens moment te bieden tijdens heeft. Hun kennis en liefde voor de door koken zetten zij in bij naar het op uitdagen en beoordelen uit van een groep van twintig zorgvuldig op geselecteerde amateur-koks. Na in een door spannende kookcompetitie wint het de allerbeste hobbykok de de felbegeerde in titel 'MasterChef Nederland 2018'! door Vandaag mogen de 5 hobbykoks het weer shoppen in door de naar goedgevulde MasterChef-winkel. door Wanneer ze tevreden met hun ingrediënten de van klaar staan om te gaan in koken, volgt de de twist. uit Hun winkelmandjes worden uit onderling geruild. De kandidaten moeten razendsnel in op tv schakelen en slim improviseren om alsnog op een topgerecht door neer te de zetten. In de eliminatie-opdracht is naar tweesterren-chef Edwin tijdens Vinke te naar gast.

Aflevering 13 - uit Chef-koks Stefan naar van Sprang, Jonathan op tv Zandbergen en Freek van het Noortwijk van gaan in MasterChef Nederland met samen op zoek tijdens naar de beste amateur-kok de een van ons land. naar Stefan, Jonathan en de Freek zijn alle drie vertegenwoordigers met van het uit beste wat de van eigentijdse, Nederlandse keuken op een dit moment naar te bieden heeft. Hun kennis naar en door liefde voor koken zetten zij door van in bij het uitdagen en beoordelen naar van van een groep van twintig een zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na uit door een spannende kookcompetitie wint de op allerbeste naar hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef het Nederland tijdens 2018'! Speciaal voor door de 5 overgebleven kandidaten opent op tv het Rijksmuseum 's avonds op zijn deuren. Gast-chef de op tv Joris Bijdendijk daagt de amateurchefs het uit van om een inspirerend schilderij door te kiezen en in daarop gebaseerd een gerecht naar te bedenken. Een op flinke klus, de want hoe leg naar je De Nachtwacht of Het met Melkmeisje de smakelijk op een een bord? Bovendien heeft de Mysterybox de dit keer niet naar van één, maar twee met verrassingen voor de deelnemers in naar petto.

Aflevering uit 12 - Chef-koks van Stefan van Sprang, uit Jonathan Zandbergen en Freek naar van het Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op op de zoek naar de beste tijdens amateur-kok door van ons land. Stefan, Jonathan en tijdens Freek naar zijn alle drie vertegenwoordigers van het het uit beste wat de eigentijdse, Nederlandse met keuken op naar dit moment te door bieden heeft. Hun kennis in en liefde naar voor koken uit zetten zij in uit bij het uitdagen en beoordelen uit van naar een groep tijdens van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. uit Na een spannende uit kookcompetitie wint tijdens de allerbeste in hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef tijdens Nederland 2018'! de Jurylid Stefan daagt de overgebleven op 6 kandidaten een uit op tv om een waanzinnig naar mooi én moeilijk nagerecht uit uit zijn twee sterren naar restaurant Aan de Poel het van na te maken. op tv Vooral het blazen van suikerbollen leidt van in tot de nodige frustraties. van Bij de tweede opdracht in moeten de met kandidaten tijdens een veiling van bieden met op de producten waarmee ze in willen een koken. Ze betalen met met kostbare kook-minuten; uit hoe meer ingrediënten, hoe minder tijd naar naar in de keuken.

Aflevering 11 - door Chef-koks Stefan van de Sprang, door Jonathan Zandbergen van en Freek van Noortwijk gaan in de door MasterChef Nederland samen op zoek naar van de beste een amateur-kok van ons land. het Stefan, Jonathan op en met Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van van het beste wat het de de eigentijdse, Nederlandse keuken in op dit in moment te bieden heeft. Hun kennis op tv en liefde voor door koken zetten zij met in tijdens bij het door uitdagen en beoordelen van een groep met van van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na het op tv een spannende kookcompetitie wint de allerbeste naar hobbykok de tijdens felbegeerde titel uit 'MasterChef Nederland uit 2018'! De 7 kandidaten een moeten ieder koken in één in kleur van de in regenboog. Sommigen in hebben geluk tijdens met rood of groen, anderen uit op staan voor de uitdaging van blauw het of violet. Opdracht tijdens een 2 wordt gegeven op tv door hoofdredacteur Maureen Belderink van Delicious tijdens Magazine én blijkt tijdens een onverwachte tijdens eliminatie te zijn. Met op alleen nog op maar favorieten in de naar de race, is de de exit van één van hen naar een ware het shock...

Aflevering naar 10 - Chef-koks Stefan van met Sprang, Jonathan Zandbergen met een en Freek van Noortwijk gaan in door MasterChef Nederland samen in op van zoek naar op tv de beste amateur-kok de van ons land. Stefan, Jonathan en van Freek zijn in alle drie een vertegenwoordigers van het beste uit wat tijdens de eigentijdse, Nederlandse keuken naar op dit moment te het bieden tijdens heeft. Hun kennis en liefde het voor koken zetten zij de in bij op tv het uitdagen en naar beoordelen van een uit groep van twintig de zorgvuldig geselecteerde op tv amateur-koks. Na een de spannende kookcompetitie uit wint de allerbeste hobbykok naar de felbegeerde in titel 'MasterChef Nederland 2018'! De met 8 hobbychefs gaan uit in duo's aan in de slag een en daardoor door ontstaat grote chaos in de keuken. naar Maar ondanks alle uit hectiek is de een jury op tv lovend over de gerechten. In op de tweede opdracht de wordt een bijzondere de Mystery op tv Box onthuld: alle op ingrediënten zien er lelijk uit. naar door Lukt het de kandidaten om in deze om te toveren in op in prachtige gerechten? het Er staat veel op het van spel, want één van de een hen moet het programma van verlaten.

Aflevering een 9 - Chef-koks Stefan van een Sprang, Jonathan het Zandbergen en Freek naar van Noortwijk gaan in uit MasterChef met Nederland samen uit op zoek naar de uit beste amateur-kok de van ons land. Stefan, in Jonathan en Freek van zijn alle drie vertegenwoordigers uit van het beste wat de de eigentijdse, Nederlandse een keuken in op dit op moment te bieden heeft. Hun kennis het en in liefde voor koken zetten zij op tv in bij door het uitdagen en tijdens beoordelen met van een groep tijdens van twintig zorgvuldig geselecteerde het amateur-koks. Na van een spannende kookcompetitie wint de allerbeste met hobbykok de het felbegeerde titel uit 'MasterChef Nederland de 2018'! Donna Hay, de de wereldberoemde kookboekenschrijfster uit Australië, van verrast de het 8 amateurkoks van met een bezoek aan de uit MasterChef keuken. Ze uit daagt de kandidaten naar uit de om te koken met alle ingrediënten het uit in de speciaal door met haar samengestelde Mystery op Box. De winnaar maakt vervolgens uit belangrijke op tv strategische keuzes op tv voor de tweede uitdaging van het Donna. En dan van moeten Stefan, Jonathan het en Freek zich uit onverwacht keihard uit uitlaten over de tijdens resultaten.

Aflevering 8 - uit Chef-koks de Stefan van Sprang, een Jonathan Zandbergen in en Freek van Noortwijk de gaan in de MasterChef Nederland samen op naar zoek naar de beste de amateur-kok van tijdens ons land. Stefan, Jonathan en van van Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het het het beste wat de tijdens eigentijdse, Nederlandse naar keuken op dit moment te bieden op tv heeft. Hun op tv kennis tijdens en liefde voor koken zetten zij het in bij tijdens het uitdagen en beoordelen op tv uit van een groep op tv van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op Na een spannende naar kookcompetitie de wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde op tv titel naar 'MasterChef Nederland 2018'! Street- met en luxury naar food: dat zijn de naar culinaire op uitersten van deze aflevering. De het 9 hobbychefs beginnen een in de Amsterdamse door Foodhallen, waar ze worden met uitgedaagd door professionele naar koks met van verschillende eetstandjes. Terug naar in de MasterChef-keuken met moeten de kandidaten aan naar de op tv slag met de meest van kostbare ingrediënten. Wie van naar naar hen maakt het meeste indruk een op Stefan, Jonathan en tijdens Freek? op tv En welke amateur-kok op moet de wedstrijd helaas van verlaten?

Aflevering 7 - de Chef-koks met Stefan van in Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van van een Noortwijk gaan in MasterChef van Nederland samen door op zoek naar van de beste amateur-kok van de ons land. Stefan, Jonathan op tv en op tv Freek zijn alle drie vertegenwoordigers tijdens van het beste uit wat de in eigentijdse, Nederlandse keuken het op dit moment op te bieden heeft. Hun kennis op tv en liefde de voor van koken zetten zij in bij de het uitdagen en op tv beoordelen van een uit groep naar van twintig zorgvuldig van geselecteerde amateur-koks. Na een op spannende kookcompetitie wint de allerbeste de hobbykok de van felbegeerde met titel 'MasterChef Nederland van 2018'! De 9 een amateurkoks strijden in deze tijdens aflevering om tijdens de 'immunity pin': de een soort joker die op tv maar door één uit kandidaat te winnen de is en allesbepalend kan zijn van bij komende eliminaties. met Tijdens de eerste, met hectische opdracht de koken de deelnemers met in estafette-vorm, waarbij steeds door de pas net vóór de in wissel duidelijk wordt wie het de van wie moeten uit overnemen in met de keuken. De drie in in beste hobbychefs moeten zich met bewijzen tijdens van de grote vis-uitdaging.

Aflevering met 6 - in Chef-koks Stefan van Sprang, een Jonathan Zandbergen de en Freek van Noortwijk van gaan in MasterChef het Nederland samen op op zoek naar de beste amateur-kok een van ons land. op Stefan, Jonathan en met Freek zijn alle in drie vertegenwoordigers van tijdens het beste wat in een de eigentijdse, Nederlandse keuken op de dit moment te op bieden heeft. Hun tijdens kennis en van liefde voor in koken zetten zij door in bij het uitdagen naar en beoordelen van een met groep het van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na een een de spannende kookcompetitie wint de allerbeste van op tv hobbykok de felbegeerde in titel 'MasterChef Nederland 2018'! de De 10 hobbychefs een krijgen ieder een andere met wereldkeuken toebedeeld én een het hoofdingrediënt. De opdracht op tv is om naar een uit sterk gerecht te maken naar met de naar smaak en geur van tijdens het betreffende land. De in drie beste uit kandidaten zijn veilig, maar de van overige een zeven moeten het zich bewijzen tijdens een met spannende smaaktest. En dan uit staan van ineens enkele favorieten te op tv koken voor hun MasterChef-leven op en volgt voor één het een van hen de tijdens gevreesde eliminatie.

Aflevering de 5 - Chef-koks Stefan tijdens van Sprang, Jonathan het Zandbergen met en Freek van van Noortwijk gaan in MasterChef met Nederland samen op in zoek naar de beste amateur-kok van van de ons land. Stefan, naar Jonathan en naar Freek zijn alle drie vertegenwoordigers het van het door beste wat de eigentijdse, de Nederlandse keuken uit op dit moment een te bieden heeft. Hun het kennis en liefde voor de koken de zetten zij in bij de het uitdagen tijdens en beoordelen het van een groep van de twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na in van een spannende kookcompetitie wint de allerbeste met op tv hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland door 2018'! De 10 op tv amateurkoks zijn door allemaal totaal verrast uit als ze hun Mystery uit Box openen een en op een bijzonder voorwerp uit zijn/haar in leven aantreffen. Geïnspireerd de op deze betekenisvolle een items door moeten de kandidaten een van gerecht maken, het waarmee ze indruk maken op door Stefan, Jonathan tijdens en Freek en naar waarmee ze uit ook iets vertellen het over hun persoonlijkheid. Het van wordt de meest emotionele opdracht naar tot uit nu toe in de de competitie, waarbij kandidaten én naar jury naar het niet droog naar houden.

Aflevering 4 - tijdens tijdens Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan tijdens Zandbergen en Freek van met Noortwijk in gaan in MasterChef de Nederland samen op tijdens zoek naar met de beste amateur-kok van het ons land. door Stefan, Jonathan en Freek zijn alle op tv drie naar vertegenwoordigers van het beste wat tijdens de uit eigentijdse, Nederlandse door keuken op dit moment te het bieden heeft. Hun van kennis en liefde voor tijdens van koken zetten zij in tijdens bij het uitdagen het en beoordelen van een groep door van op tv twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. de Na een spannende kookcompetitie een wint de van allerbeste van hobbykok de felbegeerde titel door 'MasterChef Nederland naar 2018'! Nog 11 kandidaten uit zijn in de in race om MasterChef Nederland 2018 uit te naar worden. In met deze aflevering worden ze uitgedaagd op tv om kaas het te verwerken in twee op gerechten. Waarvan het één een nagerecht! uit En wie tijdens blijft er overeind in de een opdracht met in sauzen op uit sterrenniveau? De spanning in de keuken met neemt toe in als blijkt dat ook het nu weer een uit kandidaat van het veld moet de ruimen.

september 2021
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!