Programma gemist?

Aflevering een 18 - Chef-koks Stefan van van op tv Sprang, Jonathan Zandbergen en tijdens Freek van een Noortwijk gaan in naar MasterChef Nederland samen op zoek naar tijdens de op tv beste amateur-kok van ons land. naar tijdens Stefan, Jonathan en op Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van in het beste wat een in de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit de tijdens moment te bieden heeft. Hun met kennis van en liefde voor koken uit zetten zij in bij het van uitdagen en door beoordelen van een naar groep door van twintig zorgvuldig door geselecteerde amateur-koks. Na een spannende naar kookcompetitie van wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde een titel een 'MasterChef Nederland 2018'! Frederick en op Robert hebben een 18 andere amateurkoks achter op met zich gelaten. Samen door staan zij vanavond in de feestelijke met finale tijdens van MasterChef Nederland 2018. Stefan, van met Jonathan en Freek hebben drie met uitdagingen voorbereid. Frederick de en Robert op tv blijken nauwelijks voor elkaar onder een te doen in en de finale ontpopt een zich tot op tv een spannende tijdens nek-aan-nekrace. Voor wie in wordt vanavond zijn grootste in droom de werkelijkheid?

Aflevering naar 17 - met Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan een Zandbergen en Freek in van Noortwijk gaan in van MasterChef Nederland door samen op zoek naar het de tijdens beste amateur-kok door van ons land. met Stefan, Jonathan en Freek zijn uit alle drie door vertegenwoordigers van in het beste wat van de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit naar op tv moment te bieden heeft. Hun kennis tijdens een en liefde voor koken tijdens zetten zij in bij het op uitdagen het en beoordelen van een groep op tv in van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na de in een spannende kookcompetitie wint de op tv allerbeste hobbykok van de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland een een 2018'! In deze aflevering strijden uit Ashley, Frederick met en Robert van om de twee finale-plekken. Vast naar jurylid Jonathan Zandbergen daagt een hen in uit om een tweegangenlunch voor van van 14 personen te koken in door zijn restaurant Merlet op in op Schoorl. Voor het eerst krijgen de op kandidaten enkele dagen uit voorbereidingstijd, een zodat zij thuis kunnen tijdens uitproberen en oefenen. Toch op tv blijkt op naar de grote dag uit al snel, dat tijdens koken tijdens in een sterrenrestaurant van van een heel andere orde een is...

Aflevering 16 - naar Chef-koks Stefan tijdens van Sprang, in Jonathan Zandbergen en Freek van naar van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen van op zoek het naar de beste in amateur-kok van ons land. het Stefan, Jonathan in en door Freek zijn alle drie tijdens vertegenwoordigers van het beste wat op tv de eigentijdse, een Nederlandse een keuken op dit moment de te bieden heeft. Hun kennis de en liefde op voor koken zetten zij op tv in op tv bij het tijdens uitdagen en beoordelen van van een groep van door twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na met een uit spannende kookcompetitie de wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde tijdens titel 'MasterChef Nederland met 2018'! Ashley, Frederick, naar Jan-Willem en Robert op beginnen samen met aan deze een aflevering, maar één met van hen moet de aan het tijdens eind het programma verlaten. door De eerste opdracht is tijdens in Antwerpen, waar de naar een hobbychefs het traditionele gerecht stoofvlees met op friet moeten met maken. Degene in die dat door het beste doet is verzekerd op van het een plek in de halve finale. de de Terug in Nederland strijden de overige van drie deelnemers voor van nog een 2 halve de finale-plekken.

Aflevering 15 - door Chef-koks Stefan door van door Sprang, Jonathan Zandbergen en het Freek van Noortwijk het gaan in MasterChef Nederland de samen op met zoek naar de met beste amateur-kok van ons land. op Stefan, Jonathan en met Freek zijn tijdens alle drie op vertegenwoordigers van door het beste wat met de eigentijdse, Nederlandse keuken op op dit moment te bieden een heeft. Hun kennis een met en liefde voor koken zetten naar zij in in bij het uitdagen een en beoordelen van een groep in naar van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na door een spannende kookcompetitie tijdens wint tijdens de allerbeste hobbykok de de felbegeerde titel 'MasterChef op tv Nederland door 2018'! Deze aflevering op speelt zich af in sterrenrestaurant The door op tv Jane in Antwerpen. naar De vier kandidaten worden door uit chef-kok door en eigenaar Nick Bril uitgedaagd een om een compleet nieuw met op driegangenmenu te bedenken, maken en een uitserveren. Aan enthousiasme op tv ontbreekt het naar de amateurkoks niet, maar met kunnen op zij de stress aan van het op koken op sterrenniveau? met Want acht kritische naar gasten gaan de hun gerechten in proeven en door beoordelen.

Aflevering 14 het - Chef-koks Stefan van het uit Sprang, Jonathan Zandbergen de en Freek van Noortwijk gaan in het MasterChef Nederland door samen met op zoek naar tijdens de beste amateur-kok van ons de land. Stefan, Jonathan en van Freek zijn alle de de drie vertegenwoordigers van naar het beste wat de uit eigentijdse, Nederlandse keuken op dit het moment te van bieden van heeft. Hun kennis en liefde voor naar met koken zetten zij naar in bij het uitdagen en beoordelen uit tijdens van een groep van twintig zorgvuldig door van geselecteerde amateur-koks. Na naar een spannende kookcompetitie wint de allerbeste het tijdens hobbykok de felbegeerde naar titel 'MasterChef Nederland 2018'! uit Vandaag mogen de 5 door hobbykoks weer shoppen in in de goedgevulde uit MasterChef-winkel. Wanneer uit ze tevreden met hun de ingrediënten klaar tijdens staan om te in gaan koken, met volgt de twist. Hun winkelmandjes in worden onderling tijdens geruild. De kandidaten moeten de razendsnel schakelen in en slim naar improviseren om alsnog een topgerecht neer tijdens te zetten. In een de eliminatie-opdracht is van tijdens tweesterren-chef Edwin Vinke te met gast.

Aflevering 13 op - van Chef-koks Stefan van Sprang, tijdens Jonathan Zandbergen en Freek tijdens van de Noortwijk gaan in MasterChef Nederland in samen op op zoek naar de beste amateur-kok een van ons op tv land. Stefan, op Jonathan en Freek op tv zijn alle tijdens drie vertegenwoordigers van de het beste wat de eigentijdse, Nederlandse naar met keuken op dit naar moment te bieden heeft. tijdens Hun kennis uit en liefde voor tijdens koken zetten zij in bij het uit het uitdagen en beoordelen van een het groep van de twintig zorgvuldig geselecteerde de amateur-koks. Na een een spannende kookcompetitie wint de tijdens allerbeste uit hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef een Nederland in 2018'! Speciaal voor de 5 de overgebleven kandidaten opent tijdens het Rijksmuseum 's avonds de zijn deuren. Gast-chef naar Joris Bijdendijk tijdens daagt de amateurchefs uit naar om met een inspirerend uit schilderij te kiezen en daarop gebaseerd tijdens een gerecht te van bedenken. Een op tv flinke het klus, want hoe een leg je De Nachtwacht of naar Het Melkmeisje smakelijk op op een naar bord? Bovendien heeft de naar Mysterybox dit keer op tv niet uit één, maar twee op verrassingen voor de deelnemers in het petto.

Aflevering 12 - naar Chef-koks Stefan door van Sprang, Jonathan op tv Zandbergen het en Freek van Noortwijk gaan in de MasterChef Nederland samen door op zoek naar van de beste van amateur-kok van ons van land. Stefan, Jonathan op tv en op Freek zijn alle drie vertegenwoordigers met van het op beste wat de eigentijdse, Nederlandse tijdens tijdens keuken op dit moment te tijdens bieden heeft. met Hun kennis en in liefde voor het koken zetten zij in bij een het met uitdagen en beoordelen van een groep van van met twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. tijdens Na een in spannende kookcompetitie wint de op tv allerbeste hobbykok de felbegeerde van titel tijdens 'MasterChef Nederland 2018'! Jurylid met Stefan uit daagt de overgebleven 6 kandidaten door uit om een op waanzinnig mooi én op moeilijk nagerecht uit op zijn twee door sterren restaurant Aan naar de Poel na te door maken. Vooral het naar blazen van suikerbollen een leidt tot de de nodige frustraties. Bij de in tweede opdracht in moeten op tv de kandidaten tijdens een door veiling bieden op de producten op op waarmee ze willen koken. Ze betalen op tv een met kostbare kook-minuten; hoe op tv meer ingrediënten, hoe minder tijd met naar in de keuken.

Aflevering op 11 - Chef-koks Stefan in van Sprang, Jonathan naar Zandbergen en Freek met van Noortwijk van gaan in MasterChef tijdens Nederland samen de op zoek naar de beste de amateur-kok van ons op land. een Stefan, Jonathan en Freek zijn alle uit drie het vertegenwoordigers van een het beste wat de eigentijdse, Nederlandse een keuken op dit op tv moment te bieden met heeft. Hun in kennis en liefde naar voor koken door zetten zij in op tv bij het uitdagen en uit beoordelen van met een groep van twintig het zorgvuldig tijdens geselecteerde amateur-koks. Na een een spannende kookcompetitie wint de allerbeste een in hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef een Nederland 2018'! De 7 uit uit kandidaten moeten ieder de koken in één kleur van de naar regenboog. Sommigen hebben van geluk het met rood of de groen, anderen staan van voor de uitdaging van met blauw of violet. Opdracht de een 2 wordt gegeven door hoofdredacteur op Maureen Belderink van uit Delicious Magazine én blijkt van een onverwachte eliminatie met te zijn. Met in alleen nog in maar favorieten tijdens in de race, uit is de tijdens exit van één de van hen een ware van shock...

Aflevering op 10 - Chef-koks een Stefan van Sprang, naar Jonathan Zandbergen en Freek een van op Noortwijk gaan in door MasterChef Nederland samen op zoek naar op de beste amateur-kok in van ons land. een Stefan, de Jonathan en Freek door zijn alle drie vertegenwoordigers van het het beste uit wat de eigentijdse, op tv Nederlandse naar keuken op dit moment te bieden de heeft. op tv Hun kennis en liefde een voor op koken zetten zij in een bij het tijdens uitdagen en beoordelen van een groep de van door twintig zorgvuldig op tv geselecteerde amateur-koks. Na naar een spannende kookcompetitie het wint de allerbeste hobbykok op de felbegeerde titel het 'MasterChef Nederland 2018'! De door 8 hobbychefs gaan in op tv de duo's aan de slag en de daardoor ontstaat grote chaos naar op tv in de keuken. het Maar ondanks alle door hectiek is de jury lovend tijdens over de gerechten. In een naar de tweede opdracht wordt naar een bijzondere in Mystery Box onthuld: alle ingrediënten uit zien er een lelijk uit. met Lukt het de kandidaten met om deze om van te toveren het in prachtige gerechten? Er het staat veel op het spel, op de want één van een hen moet het door programma verlaten.

Aflevering naar 9 - Chef-koks Stefan van op tv Sprang, Jonathan van Zandbergen en op tv Freek van op tv Noortwijk gaan in MasterChef van Nederland samen op tv op zoek naar naar de beste amateur-kok van ons van land. Stefan, Jonathan en het Freek zijn alle een tijdens drie vertegenwoordigers van van het beste wat de in eigentijdse, Nederlandse keuken door op dit moment te een bieden heeft. Hun het kennis en liefde voor naar koken zetten het zij in bij het op tv door uitdagen en beoordelen van tijdens een groep van twintig een zorgvuldig tijdens geselecteerde amateur-koks. Na door een spannende kookcompetitie naar wint de allerbeste hobbykok de de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! Donna Hay, door de wereldberoemde kookboekenschrijfster van uit Australië, door verrast naar de 8 amateurkoks met een bezoek met een aan de MasterChef keuken. Ze uit daagt de de kandidaten uit om te koken het met alle tijdens ingrediënten uit de speciaal op tv door haar op samengestelde in Mystery Box. De winnaar maakt op tv vervolgens belangrijke door strategische keuzes voor de tijdens tweede op tv uitdaging van Donna. En dan moeten een uit Stefan, Jonathan en Freek zich onverwacht naar keihard uitlaten tijdens over de met resultaten.

Aflevering met 8 - Chef-koks door Stefan van Sprang, Jonathan in Zandbergen en de Freek van op tv Noortwijk gaan in uit MasterChef Nederland samen uit op zoek naar de beste amateur-kok uit van ons land. naar Stefan, Jonathan en een Freek zijn een alle door drie vertegenwoordigers van het tijdens beste wat de eigentijdse, van Nederlandse keuken op het dit moment te het bieden heeft. Hun kennis het uit en liefde voor koken zetten zij een met in bij het uitdagen op en beoordelen van een groep naar met van twintig zorgvuldig tijdens geselecteerde amateur-koks. Na een tijdens spannende kookcompetitie wint op tv de allerbeste hobbykok het de felbegeerde de titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! Street- en luxury food: dat in zijn de in culinaire uitersten van van deze aflevering. De 9 een een hobbychefs beginnen in door de Amsterdamse Foodhallen, waar ze op worden uitgedaagd door professionele door koks uit van verschillende eetstandjes. Terug in op tv de de MasterChef-keuken moeten de kandidaten uit aan de slag met in de op meest kostbare door ingrediënten. Wie van hen maakt het het meeste indruk op de Stefan, naar Jonathan en tijdens Freek? En welke amateur-kok moet de tijdens wedstrijd helaas door verlaten?

Aflevering uit 7 - Chef-koks Stefan met van Sprang, Jonathan Zandbergen naar en Freek van het door Noortwijk gaan in MasterChef een Nederland samen op zoek naar door door de beste amateur-kok op tv van ons land. Stefan, Jonathan en van Freek op tv zijn alle uit drie vertegenwoordigers van op het beste wat de eigentijdse, met Nederlandse keuken op dit op moment te bieden tijdens heeft. een Hun kennis en van liefde voor koken de zetten zij in bij het uit uitdagen en beoordelen van van op een groep uit van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na een een op tv spannende kookcompetitie wint tijdens de allerbeste hobbykok op tv de felbegeerde titel naar 'MasterChef Nederland in 2018'! De 9 amateurkoks een strijden in deze uit aflevering om de 'immunity met pin': een soort joker een die maar door met één kandidaat op tv te winnen naar is en een allesbepalend kan zijn door bij komende eliminaties. Tijdens met de eerste, hectische de opdracht koken de op tv deelnemers in estafette-vorm, waarbij steeds op pas net naar vóór de wissel duidelijk naar wordt van wie het de van wie moeten een overnemen in de keuken. een De drie beste hobbychefs het moeten zich met bewijzen tijdens de grote op vis-uitdaging.

Aflevering tijdens 6 - Chef-koks Stefan van op tv uit Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek op tv van Noortwijk gaan een in MasterChef Nederland van samen met op zoek naar de beste door amateur-kok op van ons land. Stefan, Jonathan en met Freek tijdens zijn alle op drie vertegenwoordigers van het door beste wat door de eigentijdse, Nederlandse keuken door op dit van moment te bieden heeft. de Hun kennis en liefde voor door koken zetten uit zij in bij de het uitdagen tijdens en beoordelen van een een groep uit van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na een een van spannende kookcompetitie wint in de allerbeste hobbykok de felbegeerde door titel met 'MasterChef Nederland 2018'! met De 10 met hobbychefs krijgen ieder een andere wereldkeuken op door toebedeeld én een hoofdingrediënt. een De opdracht is om uit een sterk gerecht van te uit maken met de tijdens smaak en geur van het het betreffende land. van De drie beste kandidaten zijn naar veilig, een maar de van overige zeven moeten zich bewijzen de tijdens naar een spannende smaaktest. En dan staan van ineens naar enkele favorieten naar te koken voor een hun MasterChef-leven en volgt van voor één van de hen de gevreesde de eliminatie.

Aflevering 5 - uit Chef-koks Stefan uit van Sprang, Jonathan tijdens Zandbergen en Freek van van Noortwijk gaan naar in MasterChef Nederland tijdens samen op zoek met naar van de beste amateur-kok van ons land. het Stefan, met Jonathan en Freek zijn met alle in drie vertegenwoordigers van van het beste wat de eigentijdse, op tv Nederlandse op tv keuken op dit moment tijdens te bieden heeft. Hun kennis uit met en liefde voor koken zetten zij door van in bij het uitdagen op en beoordelen van tijdens een groep van twintig zorgvuldig de geselecteerde amateur-koks. tijdens Na een door spannende kookcompetitie wint de de allerbeste hobbykok de felbegeerde tijdens titel in 'MasterChef Nederland 2018'! de De 10 uit amateurkoks zijn allemaal totaal de verrast als ze hun Mystery naar Box van openen en een door bijzonder voorwerp uit in zijn/haar leven met aantreffen. Geïnspireerd op een deze betekenisvolle items het moeten de kandidaten naar een gerecht maken, in waarmee ze indruk door maken op Stefan, Jonathan en Freek de en waarmee tijdens ze ook van iets vertellen over hun persoonlijkheid. in Het de wordt de meest emotionele opdracht door tot tijdens nu toe tijdens in de competitie, waarbij kandidaten én van tijdens jury het niet droog het houden.

Aflevering 4 - door in Chef-koks Stefan van van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek op tv van door Noortwijk gaan in MasterChef tijdens Nederland samen op zoek met naar de op tv beste amateur-kok van naar ons land. in Stefan, Jonathan en in Freek zijn alle naar drie vertegenwoordigers van het beste wat een de eigentijdse, Nederlandse op keuken door op dit het moment te bieden van heeft. Hun kennis door en liefde voor het koken zetten zij in op tv bij het uitdagen het en beoordelen door van een groep van het twintig zorgvuldig met geselecteerde amateur-koks. Na een naar spannende kookcompetitie wint de allerbeste in hobbykok de felbegeerde het titel 'MasterChef een Nederland 2018'! met Nog 11 kandidaten zijn met in het de race om MasterChef Nederland van 2018 te worden. in In deze aflevering naar worden ze uitgedaagd met om kaas te verwerken op tv in met twee gerechten. het Waarvan één een tijdens nagerecht! En wie blijft de er overeind op in de opdracht een met sauzen op sterrenniveau? De op spanning in de de keuken in neemt toe als blijkt een dat ook nu weer een een kandidaat het met veld moet in ruimen.

november 2019
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!