Programma gemist?

Aflevering met 18 - Chef-koks Stefan van van Sprang, op tv Jonathan Zandbergen en het Freek van Noortwijk van gaan in MasterChef het Nederland samen op op zoek naar de uit beste amateur-kok van de ons land. met Stefan, Jonathan en Freek zijn met alle op tv drie vertegenwoordigers van het beste op tv wat de naar eigentijdse, Nederlandse van keuken op dit moment te uit bieden heeft. Hun in kennis en liefde voor op tv met koken zetten zij in bij het het uitdagen en met beoordelen op tv van een groep tijdens van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. door Na in een spannende kookcompetitie wint de allerbeste met hobbykok de naar felbegeerde titel met 'MasterChef Nederland 2018'! uit Frederick en Robert hebben het 18 een andere amateurkoks achter zich gelaten. uit Samen staan zij vanavond tijdens in de feestelijke het finale van MasterChef tijdens Nederland 2018. de Stefan, Jonathan en tijdens Freek het hebben drie uitdagingen uit voorbereid. Frederick en tijdens Robert blijken nauwelijks een voor elkaar onder te uit doen en op de finale ontpopt zich tot op een spannende nek-aan-nekrace. met Voor wie wordt vanavond van zijn grootste uit droom op werkelijkheid?

Aflevering 17 - door Chef-koks Stefan van op op Sprang, Jonathan Zandbergen het en Freek van Noortwijk gaan in het door MasterChef Nederland samen op zoek naar naar de beste amateur-kok tijdens van ons land. op de Stefan, Jonathan en Freek naar zijn alle drie op vertegenwoordigers van het met beste wat naar de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit uit moment te bieden in heeft. Hun kennis van en een liefde voor uit koken zetten zij de in bij het uitdagen op tv en beoordelen van een groep van van op tv twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. Na de een spannende kookcompetitie wint met de allerbeste hobbykok de felbegeerde naar van titel 'MasterChef Nederland 2018'! In deze op aflevering strijden Ashley, op tv Frederick en Robert een om van de twee finale-plekken. Vast jurylid van met Jonathan Zandbergen daagt hen uit de om een tweegangenlunch voor met van 14 personen te koken in zijn van restaurant Merlet uit in Schoorl. Voor het op eerst krijgen een de met kandidaten enkele dagen voorbereidingstijd, zodat zij op naar thuis kunnen uitproberen en een oefenen. Toch blijkt op de door grote door dag al snel, dat koken van in het een sterrenrestaurant van een de heel uit andere orde is...

Aflevering op 16 - Chef-koks met Stefan van Sprang, Jonathan de Zandbergen en Freek van een de Noortwijk gaan in de MasterChef Nederland samen een op zoek naar de het beste amateur-kok van ons tijdens land. Stefan, Jonathan en een Freek zijn alle op tv drie vertegenwoordigers van tijdens op het beste wat de eigentijdse, Nederlandse met keuken op in dit moment te uit bieden heeft. Hun naar kennis en liefde door voor koken zetten van zij in bij het met uitdagen in en beoordelen van een van groep van door twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na van door een spannende kookcompetitie een wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde uit titel 'MasterChef Nederland op tv 2018'! Ashley, Frederick, een Jan-Willem en Robert door beginnen samen aan op deze naar aflevering, maar één van hen op tv moet aan uit het eind het programma met in verlaten. De eerste naar opdracht is in de Antwerpen, waar de naar hobbychefs het traditionele gerecht stoofvlees met met friet moeten in maken. Degene die tijdens dat het beste met doet is verzekerd door van een plek in tijdens de halve in finale. Terug in Nederland door strijden de overige door drie op deelnemers voor nog 2 halve naar in finale-plekken.

Aflevering naar 15 - op Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan door Zandbergen en de Freek van Noortwijk gaan in van MasterChef op Nederland samen op zoek naar tijdens de beste amateur-kok met van ons land. op tv Stefan, Jonathan met en Freek zijn alle het drie vertegenwoordigers een van het beste tijdens wat de eigentijdse, door Nederlandse door keuken op dit uit moment te bieden heeft. door Hun kennis en liefde een voor koken tijdens zetten zij in bij het op uitdagen en beoordelen in van een de groep van twintig tijdens zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. tijdens Na een met spannende kookcompetitie wint de naar allerbeste hobbykok met de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland in 2018'! Deze in aflevering speelt zich met af in sterrenrestaurant The van op Jane in Antwerpen. De vier kandidaten op tv worden door de chef-kok en eigenaar Nick het met Bril uitgedaagd om een compleet nieuw met tijdens driegangenmenu te bedenken, maken en uitserveren. in Aan enthousiasme ontbreekt met het de amateurkoks met niet, maar kunnen op tv zij de de stress aan door van het op koken op sterrenniveau? Want acht naar kritische gasten gaan uit hun gerechten proeven en op tv in beoordelen.

Aflevering op 14 - Chef-koks Stefan uit van Sprang, Jonathan naar Zandbergen tijdens en Freek van tijdens Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op van op zoek naar de beste naar amateur-kok van met ons land. de Stefan, Jonathan en Freek zijn een alle een drie vertegenwoordigers van door het beste wat van de eigentijdse, Nederlandse keuken op met dit moment te bieden door in heeft. Hun kennis en van liefde voor koken met zetten zij in bij uit het uitdagen van en beoordelen van een tijdens groep van naar twintig zorgvuldig geselecteerde van amateur-koks. Na een uit spannende kookcompetitie wint de allerbeste van hobbykok de het felbegeerde door titel 'MasterChef Nederland 2018'! Vandaag mogen door de een 5 hobbykoks weer uit shoppen in de goedgevulde MasterChef-winkel. tijdens door Wanneer ze tevreden op tv met hun ingrediënten klaar een staan om te met gaan koken, volgt tijdens de twist. Hun winkelmandjes worden in tijdens onderling geruild. De kandidaten moeten van razendsnel schakelen en in slim improviseren om naar alsnog een topgerecht neer een te zetten. de In de eliminatie-opdracht naar is tweesterren-chef Edwin Vinke tijdens te de gast.

Aflevering uit 13 - Chef-koks de Stefan van Sprang, Jonathan uit Zandbergen en Freek van het op Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen de op zoek een naar de tijdens beste amateur-kok van ons land. in Stefan, van Jonathan en uit Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van door het beste met wat met de eigentijdse, Nederlandse tijdens keuken op dit moment te bieden naar heeft. Hun op tv kennis en liefde voor door koken uit zetten zij van in bij het uitdagen en naar beoordelen van een tijdens groep van twintig zorgvuldig naar geselecteerde amateur-koks. de Na door een spannende kookcompetitie wint met de allerbeste hobbykok de naar felbegeerde titel tijdens 'MasterChef Nederland 2018'! de Speciaal voor de 5 de overgebleven kandidaten opent de het Rijksmuseum 's door avonds in zijn deuren. Gast-chef Joris Bijdendijk daagt naar de amateurchefs van uit om een inspirerend uit schilderij door te kiezen en het daarop gebaseerd door een gerecht te bedenken. Een op flinke klus, naar want hoe het leg je De Nachtwacht of Het van Melkmeisje smakelijk door op een bord? door Bovendien heeft de Mysterybox tijdens dit keer niet met één, maar twee op tv uit verrassingen voor de de deelnemers in petto.

Aflevering tijdens 12 - Chef-koks met Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen een en Freek een van Noortwijk gaan in op tijdens MasterChef Nederland samen op van zoek naar de beste de amateur-kok van ons op land. Stefan, Jonathan en van op tv Freek zijn alle op drie vertegenwoordigers van het op tv beste wat de van eigentijdse, Nederlandse keuken op dit het met moment te bieden heeft. Hun kennis van en liefde met voor de koken zetten zij in op tv bij het uitdagen en beoordelen een van een groep een van twintig zorgvuldig door geselecteerde amateur-koks. de Na op tv een spannende kookcompetitie wint de op allerbeste hobbykok de felbegeerde een titel 'MasterChef Nederland een 2018'! Jurylid Stefan tijdens daagt de van overgebleven 6 kandidaten van uit om naar een waanzinnig mooi door én moeilijk nagerecht op tv uit zijn twee sterren een restaurant tijdens Aan de Poel het na te maken. Vooral op het blazen van suikerbollen leidt op tv tot de tijdens nodige frustraties. Bij de de tweede tijdens opdracht moeten de kandidaten tijdens in een de veiling bieden op met de producten waarmee ze willen door koken. uit Ze betalen naar met kostbare kook-minuten; in hoe meer ingrediënten, hoe in minder tijd door in de keuken.

Aflevering 11 - in Chef-koks Stefan van het Sprang, Jonathan Zandbergen uit en Freek van uit de Noortwijk gaan in het MasterChef Nederland samen op zoek naar het de beste amateur-kok op van ons land. uit Stefan, Jonathan de en een Freek zijn alle op tv drie vertegenwoordigers van het beste in wat de door eigentijdse, Nederlandse keuken in op dit moment te bieden het heeft. van Hun kennis en liefde het voor koken zetten uit zij in bij het uit uitdagen en beoordelen uit van het een groep de van twintig zorgvuldig naar geselecteerde amateur-koks. Na naar een spannende kookcompetitie wint de de allerbeste naar hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef door Nederland met 2018'! De 7 kandidaten moeten in ieder op koken in één door kleur van de regenboog. Sommigen hebben door geluk met uit rood uit of groen, anderen staan voor de de uitdaging een van blauw op of violet. Opdracht 2 wordt het gegeven door hoofdredacteur van Maureen Belderink van Delicious een Magazine tijdens én blijkt een onverwachte eliminatie naar met te zijn. Met alleen nog maar het op favorieten in de race, is de naar van exit van één van tijdens hen een uit ware shock...

Aflevering 10 - op tv Chef-koks Stefan van naar door Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek op van Noortwijk in gaan in MasterChef Nederland naar samen op zoek naar op tv van de beste amateur-kok naar van ons land. de Stefan, Jonathan en Freek zijn alle met drie op tv vertegenwoordigers van uit het beste wat de eigentijdse, naar Nederlandse keuken op op dit moment te bieden uit heeft. Hun kennis door in en liefde voor op tv koken zetten zij in op bij het uitdagen en beoordelen door van een groep met van op twintig zorgvuldig geselecteerde naar amateur-koks. Na tijdens een spannende kookcompetitie wint de in allerbeste de hobbykok de felbegeerde op tv titel 'MasterChef Nederland 2018'! De naar 8 een hobbychefs gaan in duo's aan op de slag en tijdens daardoor ontstaat op tv grote chaos in de keuken. op tv Maar ondanks van alle hectiek een is de jury in lovend over in de gerechten. In de tweede op tv opdracht wordt een de bijzondere uit Mystery Box onthuld: alle in ingrediënten zien met er lelijk uit. Lukt het de met kandidaten op om deze om te in toveren in prachtige gerechten? naar tijdens Er staat veel op op het spel, op tv want één van hen moet in het programma tijdens verlaten.

Aflevering 9 - op Chef-koks op tv Stefan van Sprang, tijdens Jonathan Zandbergen en Freek van een Noortwijk gaan uit in MasterChef Nederland met samen op zoek naar een de beste amateur-kok op van ons het land. Stefan, Jonathan en door Freek in zijn alle uit drie vertegenwoordigers van het beste wat tijdens de eigentijdse, een Nederlandse een keuken op dit moment te bieden op tv heeft. naar Hun kennis het en liefde voor op tv koken zetten zij in bij de het op tv uitdagen en beoordelen de van een groep van twintig in zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. tijdens Na een spannende de kookcompetitie een wint de allerbeste hobbykok de het felbegeerde titel 'MasterChef Nederland in 2018'! Donna Hay, in de wereldberoemde kookboekenschrijfster uit uit tijdens Australië, verrast de uit 8 amateurkoks met een bezoek uit aan het de MasterChef in keuken. Ze daagt de van kandidaten uit van om te koken met alle de ingrediënten uit de een speciaal door haar samengestelde op tv op Mystery Box. De winnaar maakt op tv vervolgens belangrijke strategische uit keuzes in voor de tweede uitdaging van Donna. met En dan op tv moeten Stefan, tijdens Jonathan en Freek zich de onverwacht keihard uitlaten over van op de resultaten.

Aflevering 8 tijdens - Chef-koks Stefan de van Sprang, Jonathan het Zandbergen en Freek de van Noortwijk door gaan in MasterChef Nederland tijdens samen uit op zoek naar de van beste amateur-kok op tv van ons land. Stefan, Jonathan en het Freek zijn alle het drie op tv vertegenwoordigers van het het beste wat de eigentijdse, door Nederlandse in keuken op dit tijdens moment te bieden heeft. de Hun kennis en liefde een voor koken uit zetten zij in bij op tv het uit uitdagen en beoordelen van een groep op tv van van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. het Na een in spannende kookcompetitie wint met de allerbeste hobbykok met de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland door van 2018'! Street- en luxury food: dat tijdens de zijn de culinaire van uitersten van deze aflevering. De op tv 9 hobbychefs het beginnen in de uit Amsterdamse Foodhallen, waar ze worden in uitgedaagd tijdens door professionele op koks van verschillende eetstandjes. met Terug in de MasterChef-keuken de moeten de het kandidaten aan de door slag met naar de meest kostbare ingrediënten. Wie van tijdens hen maakt het met meeste indruk in op het Stefan, Jonathan en Freek? En de welke amateur-kok moet de op tv wedstrijd helaas met verlaten?

Aflevering 7 - met Chef-koks met Stefan van op Sprang, Jonathan Zandbergen en tijdens Freek van Noortwijk door gaan in tijdens MasterChef Nederland samen op door zoek naar de beste amateur-kok van van ons land. naar Stefan, Jonathan van en met Freek zijn alle drie op tv vertegenwoordigers van het door beste wat de eigentijdse, tijdens Nederlandse keuken op dit een moment te uit bieden heeft. door Hun kennis en liefde voor een koken naar zetten zij in bij met het uitdagen op en beoordelen van uit een groep op van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na naar een uit spannende kookcompetitie wint de allerbeste uit de hobbykok de felbegeerde titel met 'MasterChef Nederland op tv 2018'! De 9 amateurkoks strijden in op tv deze naar aflevering om de 'immunity het pin': een soort door joker die maar door door één kandidaat te het door winnen is en een allesbepalend kan zijn bij komende eliminaties. de met Tijdens de eerste, hectische van opdracht koken de deelnemers in met estafette-vorm, waarbij in steeds pas uit net vóór de op wissel duidelijk van wordt wie het van op tv wie moeten op overnemen in de keuken. De een drie beste de hobbychefs moeten de zich bewijzen tijdens de grote tijdens vis-uitdaging.

Aflevering naar 6 - Chef-koks Stefan op tv van Sprang, Jonathan Zandbergen van het en Freek van Noortwijk het gaan in MasterChef op Nederland samen door op zoek naar de beste door amateur-kok van de ons land. het Stefan, Jonathan en in Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van van in het beste wat de eigentijdse, een Nederlandse keuken op tv op dit moment te bieden op tv heeft. Hun kennis de en liefde een voor van koken zetten zij tijdens in bij het uitdagen en beoordelen op tv van een groep in van twintig zorgvuldig van met geselecteerde amateur-koks. Na door een spannende kookcompetitie tijdens wint de allerbeste hobbykok tijdens de felbegeerde titel 'MasterChef naar Nederland 2018'! De 10 het hobbychefs krijgen ieder van een andere in wereldkeuken toebedeeld én een in hoofdingrediënt. een De opdracht uit is om een sterk met gerecht te uit maken met de smaak en een geur van het een betreffende op land. De drie op tv beste kandidaten zijn door veilig, maar de overige zeven moeten op zich bewijzen naar tijdens een spannende tijdens smaaktest. een En dan staan ineens op tv enkele favorieten te de koken voor hun met MasterChef-leven en volgt voor één een van tijdens hen de gevreesde met eliminatie.

Aflevering een 5 - Chef-koks Stefan van door Sprang, uit Jonathan Zandbergen en Freek van in het Noortwijk gaan in MasterChef Nederland door samen op zoek naar naar de de beste amateur-kok van ons land. naar door Stefan, Jonathan en Freek zijn met alle het drie vertegenwoordigers van de het beste wat naar de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit uit moment naar te bieden heeft. Hun kennis in en het liefde voor koken zetten door zij naar in bij het uitdagen en de beoordelen van een het groep van twintig zorgvuldig op tv geselecteerde amateur-koks. van Na een spannende het kookcompetitie uit wint de allerbeste van hobbykok de felbegeerde titel uit 'MasterChef Nederland 2018'! De 10 in amateurkoks op tv zijn allemaal met totaal verrast als ze hun Mystery de Box openen tijdens en het een bijzonder voorwerp uit naar zijn/haar leven met aantreffen. Geïnspireerd op met deze betekenisvolle items moeten de kandidaten in naar een gerecht maken, waarmee door ze indruk maken op op tv Stefan, tijdens Jonathan en Freek en waarmee in ze ook iets tijdens vertellen het over hun persoonlijkheid. Het in wordt de meest emotionele tijdens opdracht van tot nu toe de in de competitie, waarbij op kandidaten én jury het op niet droog naar houden.

Aflevering 4 de - het Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen het naar en Freek van Noortwijk in gaan in MasterChef Nederland samen op tv op zoek een naar de beste naar amateur-kok van ons land. op tv Stefan, een Jonathan en Freek zijn op alle drie van vertegenwoordigers van het beste wat op tv de met eigentijdse, Nederlandse keuken door op dit moment naar te bieden heeft. Hun kennis op tv en liefde van voor koken zetten uit zij de in bij het uitdagen en een beoordelen door van een groep een van twintig zorgvuldig op tv geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie het tijdens wint de allerbeste hobbykok de naar felbegeerde tijdens titel 'MasterChef Nederland 2018'! op Nog 11 kandidaten zijn in tijdens in de race om MasterChef Nederland 2018 tijdens door te worden. In deze aflevering naar worden ze door uitgedaagd om het kaas te verwerken in twee gerechten. op Waarvan naar één een nagerecht! En wie de blijft een er overeind naar in de opdracht van met sauzen op sterrenniveau? De op spanning in op tv de keuken neemt toe als een tijdens blijkt dat ook nu weer van een uit kandidaat het veld door moet ruimen.

augustus 2020
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!