Programma gemist?

Aflevering tijdens 18 - door Chef-koks Stefan van Sprang, de Jonathan Zandbergen en Freek van op met Noortwijk gaan in MasterChef Nederland met samen het op zoek naar de beste van amateur-kok van door ons land. Stefan, Jonathan en een Freek naar zijn alle drie op tv vertegenwoordigers van het beste wat in de eigentijdse, Nederlandse door keuken op dit een in moment te bieden van heeft. Hun kennis met en liefde voor tijdens koken zetten zij in in bij het uit uitdagen en beoordelen van een van groep tijdens van twintig zorgvuldig geselecteerde uit amateur-koks. Na een met spannende kookcompetitie het wint de allerbeste naar hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef van Nederland 2018'! Frederick en uit Robert door hebben 18 andere uit amateurkoks achter tijdens zich gelaten. Samen staan zij het vanavond in de door feestelijke finale van uit MasterChef van Nederland 2018. Stefan, in Jonathan en Freek hebben drie uitdagingen naar voorbereid. Frederick uit en met Robert blijken nauwelijks voor elkaar onder door te doen en door de finale uit ontpopt zich naar tot een spannende nek-aan-nekrace. Voor een wie wordt vanavond op tv zijn grootste droom de op tv werkelijkheid?

Aflevering 17 - de Chef-koks naar Stefan van tijdens Sprang, Jonathan Zandbergen op en Freek van uit Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen van op door zoek naar een de beste amateur-kok van ons door land. Stefan, Jonathan en in Freek op zijn alle de drie vertegenwoordigers van het met beste wat de eigentijdse, Nederlandse de keuken uit op dit moment te het bieden heeft. op Hun kennis en liefde voor van koken zetten tijdens zij in bij het van tijdens uitdagen en beoordelen van een groep op van met twintig zorgvuldig geselecteerde met amateur-koks. Na een de spannende kookcompetitie wint de allerbeste een hobbykok de felbegeerde op tv titel 'MasterChef Nederland het naar 2018'! In deze aflevering van strijden Ashley, Frederick en Robert de om door de twee finale-plekken. Vast jurylid op tv Jonathan Zandbergen daagt uit hen uit om uit een tweegangenlunch voor op tv 14 personen te naar koken in zijn een het restaurant Merlet in Schoorl. Voor op tv het eerst krijgen met de een kandidaten enkele dagen voorbereidingstijd, zodat van zij het thuis kunnen uitproberen en oefenen. naar Toch van blijkt op de grote dag in al snel, uit dat koken in een door sterrenrestaurant van van een heel andere op tv orde is...

Aflevering een 16 - op Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen van en de Freek van Noortwijk gaan naar in MasterChef Nederland samen uit op zoek naar een de op tv beste amateur-kok van uit ons land. Stefan, Jonathan met en Freek zijn op alle de drie vertegenwoordigers van het beste uit wat de eigentijdse, Nederlandse een keuken op met dit moment te een bieden heeft. Hun uit kennis de en liefde voor koken zetten zij tijdens in naar bij het uit uitdagen en beoordelen een van een groep van op twintig zorgvuldig geselecteerde een amateur-koks. Na een tijdens spannende kookcompetitie wint de allerbeste van hobbykok de felbegeerde in het titel 'MasterChef Nederland 2018'! tijdens Ashley, Frederick, Jan-Willem een en Robert beginnen door samen aan deze aflevering, de maar één van een hen moet aan het van eind naar het programma verlaten. De eerste met op opdracht is in naar Antwerpen, waar de hobbychefs het door traditionele gerecht het stoofvlees met door friet moeten maken. naar Degene die dat het beste de doet is verzekerd met van een plek in door de uit halve finale. Terug in het Nederland strijden naar de overige drie deelnemers voor tijdens nog 2 halve op op finale-plekken.

Aflevering 15 - op Chef-koks Stefan het van Sprang, Jonathan Zandbergen door met en Freek van Noortwijk gaan op in MasterChef Nederland samen naar op zoek het naar een de beste amateur-kok de van ons land. het Stefan, Jonathan en Freek zijn alle in drie vertegenwoordigers van tijdens het uit beste wat de op tv eigentijdse, Nederlandse keuken naar op dit moment te bieden de uit heeft. Hun kennis en liefde voor in op tv koken zetten zij een in bij het het uitdagen en beoordelen van een groep tijdens van het twintig zorgvuldig geselecteerde op amateur-koks. Na een in spannende kookcompetitie wint de allerbeste de hobbykok door de felbegeerde op titel 'MasterChef Nederland 2018'! Deze uit aflevering op speelt zich af in het sterrenrestaurant The tijdens Jane in Antwerpen. De vier een kandidaten worden door chef-kok op en een eigenaar Nick Bril uitgedaagd om een een compleet naar nieuw driegangenmenu in te bedenken, op tv maken en uitserveren. Aan enthousiasme ontbreekt op het de met amateurkoks niet, in maar kunnen zij de stress met naar aan van het koken op sterrenniveau? tijdens Want acht uit kritische op tv gasten gaan hun het gerechten proeven en uit beoordelen.

Aflevering met 14 - Chef-koks Stefan uit van Sprang, de Jonathan Zandbergen en Freek een van Noortwijk gaan in de MasterChef Nederland door samen op met zoek naar het de beste amateur-kok een van ons land. Stefan, Jonathan in en Freek zijn alle tijdens drie vertegenwoordigers naar van het op beste wat door de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit van een moment te bieden uit heeft. Hun kennis en de liefde voor het koken zetten zij in op bij het uitdagen op tv en beoordelen van een groep het van van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na door een spannende kookcompetitie uit tijdens wint de allerbeste hobbykok tijdens de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland uit 2018'! Vandaag met mogen de 5 hobbykoks een weer shoppen de in de goedgevulde uit MasterChef-winkel. Wanneer ze tevreden met de met hun ingrediënten klaar staan om op het te gaan koken, volgt met de twist. tijdens Hun winkelmandjes worden onderling geruild. De het kandidaten op tv moeten razendsnel schakelen tijdens en slim een improviseren om alsnog uit een topgerecht neer te de zetten. In op de eliminatie-opdracht is tweesterren-chef Edwin Vinke door te tijdens gast.

Aflevering op 13 - Chef-koks uit Stefan van een Sprang, Jonathan Zandbergen en uit Freek van Noortwijk gaan in de MasterChef door Nederland samen op zoek naar de een de beste amateur-kok van van ons land. op tv Stefan, Jonathan en Freek zijn alle op drie vertegenwoordigers een van het door beste wat de eigentijdse, Nederlandse op tv keuken op dit tijdens moment te bieden in heeft. Hun door kennis op tv en liefde voor koken zetten zij het in bij het in van uitdagen en beoordelen van met een groep tijdens van twintig zorgvuldig geselecteerde de amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie tijdens wint de allerbeste van hobbykok in de felbegeerde titel 'MasterChef naar Nederland 2018'! Speciaal voor de de 5 overgebleven door kandidaten opent het tijdens Rijksmuseum 's avonds van een zijn deuren. Gast-chef Joris op tv Bijdendijk daagt de amateurchefs uit van in om een inspirerend schilderij te kiezen op tv het en daarop gebaseerd een in gerecht te van bedenken. Een flinke klus, want door hoe een leg je De Nachtwacht of van Het Melkmeisje smakelijk op op een door bord? Bovendien heeft de in Mysterybox dit keer met niet één, maar het twee verrassingen voor de in deelnemers in tijdens petto.

Aflevering 12 naar - Chef-koks Stefan op tv van Sprang, Jonathan Zandbergen op tv en Freek van het Noortwijk gaan in het MasterChef Nederland samen van op de zoek naar van de beste amateur-kok van ons door land. Stefan, met Jonathan en een Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van van de het beste wat de eigentijdse, Nederlandse een keuken op dit met op tv moment te bieden in heeft. Hun kennis en liefde in voor van koken zetten zij tijdens in bij het uitdagen op en beoordelen op van een groep een van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. door Na een spannende kookcompetitie van wint met de allerbeste hobbykok tijdens de felbegeerde titel uit 'MasterChef Nederland 2018'! met Jurylid Stefan daagt de overgebleven op 6 kandidaten uit uit om een waanzinnig het mooi met én moeilijk nagerecht uit met zijn twee sterren restaurant een Aan de de Poel na naar te maken. Vooral het blazen de van naar suikerbollen leidt tot de nodige op frustraties. van Bij de uit tweede opdracht moeten de kandidaten tijdens in een veiling bieden een op de producten door waarmee een ze willen koken. Ze betalen van tijdens met kostbare kook-minuten; hoe meer ingrediënten, tijdens op hoe minder tijd in de met keuken.

Aflevering 11 - tijdens naar Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen een en Freek tijdens van Noortwijk het gaan in het MasterChef Nederland samen uit op zoek naar met de beste amateur-kok van uit ons land. het Stefan, Jonathan en Freek zijn alle uit op tv drie vertegenwoordigers van het beste het wat de eigentijdse, Nederlandse de keuken in op dit moment te tijdens bieden de heeft. Hun kennis en het liefde voor koken naar zetten zij in op tv bij het uitdagen in en beoordelen naar van een groep van twintig een zorgvuldig van geselecteerde amateur-koks. Na een spannende de kookcompetitie wint de uit allerbeste naar hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland het 2018'! De in 7 kandidaten uit moeten ieder koken in het één kleur van de een regenboog. de Sommigen hebben geluk met naar rood tijdens of groen, anderen staan voor de van uitdaging uit van blauw of van violet. Opdracht 2 van wordt gegeven door op tv hoofdredacteur Maureen Belderink van door Delicious Magazine op én blijkt een onverwachte door eliminatie te zijn. Met van alleen nog maar de door favorieten in de race, door is de exit van uit één van door hen een ware tijdens shock...

Aflevering 10 - in Chef-koks Stefan van in Sprang, Jonathan Zandbergen uit en door Freek van naar Noortwijk gaan in MasterChef van Nederland samen op zoek naar een de beste de amateur-kok van tijdens ons land. Stefan, het Jonathan en door Freek zijn alle drie op vertegenwoordigers van door het beste wat de de eigentijdse, Nederlandse een keuken op dit moment op tv te bieden heeft. door Hun kennis in en liefde voor koken uit zetten zij in op bij het uitdagen en uit beoordelen van door een groep van twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. een Na met een spannende kookcompetitie in wint de allerbeste naar hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland naar 2018'! De op 8 hobbychefs gaan in uit duo's aan in de naar slag en daardoor ontstaat van grote chaos in de keuken. van van Maar ondanks alle hectiek is de de jury lovend het over de gerechten. met In de door tweede opdracht wordt een bijzondere op tv Mystery Box met onthuld: alle de ingrediënten zien er lelijk naar uit. Lukt het de van kandidaten om deze een om te toveren van in prachtige het gerechten? het Er staat veel op het een spel, de want één van hen moet het de programma op tv verlaten.

Aflevering op tv 9 - Chef-koks Stefan van uit Sprang, Jonathan op tv Zandbergen en Freek het van Noortwijk tijdens gaan in MasterChef Nederland samen door op zoek naar tijdens de met beste amateur-kok van naar ons land. Stefan, Jonathan de en Freek zijn in alle drie naar vertegenwoordigers van het in beste wat de eigentijdse, van Nederlandse op tv keuken op dit moment in te bieden heeft. Hun kennis in en liefde uit voor koken zetten zij een in bij het het uitdagen en beoordelen uit uit van een groep van op tv twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. uit Na een een spannende kookcompetitie wint de tijdens allerbeste op hobbykok de felbegeerde titel van 'MasterChef Nederland 2018'! Donna met Hay, de de wereldberoemde kookboekenschrijfster door uit Australië, verrast de 8 door amateurkoks met met een bezoek aan tijdens de MasterChef keuken. Ze daagt tijdens met de kandidaten uit om te koken door met alle naar ingrediënten naar uit de speciaal door haar naar samengestelde Mystery Box. De een tijdens winnaar maakt vervolgens belangrijke strategische op tv keuzes voor de in tweede uitdaging van door Donna. En dan een moeten Stefan, Jonathan tijdens en met Freek zich onverwacht keihard uitlaten over met de met resultaten.

Aflevering 8 - tijdens Chef-koks van Stefan van Sprang, Jonathan naar Zandbergen en van Freek van in Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen uit door op zoek naar de beste amateur-kok de van ons land. in Stefan, Jonathan en naar Freek zijn het alle drie vertegenwoordigers van de het beste wat tijdens uit de eigentijdse, Nederlandse het keuken op dit moment te bieden de het heeft. Hun kennis en de liefde voor op tv koken zetten zij in uit bij het uitdagen en beoordelen op een van een groep van twintig van zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. een Na een spannende kookcompetitie op tv wint een de allerbeste hobbykok de met felbegeerde een titel 'MasterChef Nederland 2018'! met Street- en luxury tijdens food: dat uit zijn de culinaire uitersten op van deze aflevering. De met 9 hobbychefs met beginnen in de Amsterdamse op tv Foodhallen, waar ze worden de uitgedaagd door in professionele koks van verschillende op eetstandjes. Terug in uit de van MasterChef-keuken moeten door de kandidaten aan in de slag met de op tv meest kostbare ingrediënten. in Wie van hen maakt het op tv meeste door indruk op Stefan, uit Jonathan en een Freek? En welke amateur-kok moet de van wedstrijd met helaas verlaten?

Aflevering 7 - op Chef-koks het Stefan van Sprang, het Jonathan Zandbergen en Freek in van met Noortwijk gaan in MasterChef Nederland de samen door op zoek naar de beste amateur-kok op door van ons land. Stefan, Jonathan de en het Freek zijn alle drie vertegenwoordigers in van het beste met wat de eigentijdse, Nederlandse de keuken in op dit moment naar te bieden op tv heeft. Hun kennis en op tv liefde voor koken zetten een zij in bij door het uitdagen en in beoordelen door van een groep van het twintig zorgvuldig het geselecteerde amateur-koks. Na een spannende de kookcompetitie op tv wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde met titel 'MasterChef door Nederland van 2018'! De 9 op tv amateurkoks strijden in deze op tv aflevering om de 'immunity naar pin': een soort joker het die maar een door één kandidaat door te winnen van is en allesbepalend kan de zijn bij komende eliminaties. een Tijdens met de eerste, hectische opdracht een koken de deelnemers van in estafette-vorm, waarbij tijdens steeds pas net vóór uit de wissel met duidelijk wordt wie het op van naar wie moeten overnemen het in de het keuken. De drie van beste hobbychefs moeten zich bewijzen tijdens tijdens in de grote vis-uitdaging.

Aflevering 6 met - het Chef-koks Stefan van op tv Sprang, Jonathan Zandbergen en door Freek van Noortwijk gaan op in MasterChef Nederland samen een op door zoek naar de in beste amateur-kok van ons uit land. Stefan, Jonathan en in Freek naar zijn alle drie naar vertegenwoordigers van een het beste wat de eigentijdse, van Nederlandse keuken de op dit moment op tv te bieden heeft. Hun met kennis op en liefde voor op tv koken zetten zij in bij in het uitdagen en met beoordelen van naar een groep van twintig zorgvuldig door geselecteerde amateur-koks. Na op tv een van spannende kookcompetitie wint de het allerbeste hobbykok de felbegeerde van titel het 'MasterChef Nederland 2018'! De 10 uit hobbychefs krijgen op ieder een op tv andere wereldkeuken toebedeeld én op een hoofdingrediënt. de De opdracht is op om een sterk gerecht naar te maken met de de smaak en naar geur van in het betreffende land. De op tv drie beste kandidaten door zijn veilig, maar de in overige zeven moeten uit uit zich bewijzen tijdens op tv een spannende smaaktest. En dan het staan naar ineens enkele favorieten te koken voor de naar hun MasterChef-leven en volgt voor één door van hen de de tijdens gevreesde eliminatie.

Aflevering uit 5 - in Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen naar en Freek met van Noortwijk een gaan in de MasterChef Nederland samen van op zoek naar een de beste amateur-kok van van ons land. Stefan, op Jonathan en Freek zijn alle uit uit drie vertegenwoordigers van het op tv beste wat de met eigentijdse, Nederlandse keuken op dit op van moment te bieden heeft. door Hun kennis op en liefde voor koken zetten zij door in bij het uit uitdagen en uit beoordelen van een groep in van het twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na van een spannende op tv kookcompetitie wint van de allerbeste hobbykok de felbegeerde het titel 'MasterChef Nederland met 2018'! een De 10 amateurkoks uit zijn allemaal de totaal verrast als ze hun in Mystery Box openen in en een bijzonder voorwerp met uit zijn/haar leven van aantreffen. Geïnspireerd op tv op door deze betekenisvolle items van moeten de kandidaten een gerecht maken, een waarmee ze indruk een maken op Stefan, een op Jonathan en Freek en waarmee ze door ook iets de vertellen door over hun persoonlijkheid. Het wordt de uit meest de emotionele opdracht tot nu tijdens toe in tijdens de competitie, waarbij met kandidaten én jury het de niet in droog houden.

Aflevering van 4 - naar Chef-koks Stefan van Sprang, op Jonathan Zandbergen en het Freek van Noortwijk uit gaan in MasterChef Nederland samen op op zoek naar het in de beste amateur-kok van door ons land. met Stefan, Jonathan en Freek zijn alle met drie vertegenwoordigers van van met het beste wat de op eigentijdse, Nederlandse uit keuken op dit moment van te bieden heeft. op tv Hun kennis en liefde voor door koken zetten door zij in van bij het uitdagen en beoordelen op van een tijdens groep door van twintig zorgvuldig geselecteerde op tv amateur-koks. Na het een spannende kookcompetitie wint de allerbeste van hobbykok de tijdens felbegeerde uit titel 'MasterChef Nederland door 2018'! Nog 11 kandidaten het zijn in de race tijdens om MasterChef Nederland 2018 op het te worden. In deze in aflevering worden ze uitgedaagd om de kaas te door verwerken naar in twee gerechten. Waarvan met één een nagerecht! En het wie blijft er door overeind in de het opdracht met sauzen op het sterrenniveau? De spanning door in de de keuken neemt uit toe als blijkt naar dat ook nu weer op een in kandidaat het veld moet op ruimen.

april 2020
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!