Programma gemist?

Aflevering een 18 - Chef-koks Stefan uit van Sprang, in Jonathan Zandbergen en Freek van in Noortwijk gaan in op tv MasterChef Nederland een samen op van zoek naar de beste in amateur-kok van ons land. het Stefan, Jonathan op en Freek zijn het alle drie het vertegenwoordigers van het in beste wat het de eigentijdse, Nederlandse het keuken op dit van moment te bieden door heeft. Hun kennis en liefde voor tijdens in koken zetten zij in door bij het het uitdagen en beoordelen van van een groep van twintig zorgvuldig van het geselecteerde amateur-koks. Na een spannende in kookcompetitie de wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde de titel door 'MasterChef Nederland 2018'! Frederick op en Robert hebben 18 naar andere amateurkoks achter in van zich gelaten. Samen staan zij van vanavond in in de feestelijke finale van MasterChef op tv Nederland 2018. op Stefan, Jonathan op tv en Freek hebben op tv drie uitdagingen voorbereid. Frederick en uit Robert blijken nauwelijks tijdens voor elkaar onder door te doen uit en de finale van ontpopt het zich tot een van spannende nek-aan-nekrace. Voor wie wordt vanavond met zijn grootste droom met in werkelijkheid?

Aflevering 17 - de Chef-koks Stefan van met Sprang, Jonathan op Zandbergen en met Freek van Noortwijk tijdens gaan in MasterChef Nederland tijdens samen op zoek naar op de in beste amateur-kok van ons land. naar Stefan, Jonathan tijdens en een Freek zijn alle een drie vertegenwoordigers van het beste door wat de eigentijdse, in Nederlandse keuken op dit uit moment op te bieden heeft. Hun door kennis en liefde voor van koken zetten zij het uit in bij het uitdagen op en beoordelen van een de groep door van twintig zorgvuldig geselecteerde een amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie door wint de allerbeste in hobbykok de uit felbegeerde van titel 'MasterChef Nederland 2018'! met In deze tijdens aflevering strijden Ashley, Frederick tijdens en Robert een om de twee finale-plekken. het Vast jurylid door Jonathan Zandbergen daagt hen uit om op een tweegangenlunch tijdens voor 14 personen te door naar koken in zijn restaurant Merlet in met Schoorl. Voor met het eerst krijgen het de het kandidaten enkele dagen voorbereidingstijd, zodat de zij door thuis kunnen uitproberen en oefenen. van Toch blijkt op door de grote dag een al snel, dat koken in in een naar sterrenrestaurant de van een heel het andere orde is...

Aflevering van 16 - Chef-koks op tv Stefan van Sprang, Jonathan naar Zandbergen en uit Freek van de Noortwijk gaan in MasterChef Nederland door samen op zoek naar in de beste amateur-kok met van ons land. van Stefan, in Jonathan en van Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van in het beste tijdens wat naar de eigentijdse, Nederlandse keuken op op tv dit moment op tv te bieden heeft. Hun door kennis en liefde voor op tijdens koken zetten zij in bij het door naar uitdagen en beoordelen van door een groep van twintig zorgvuldig een geselecteerde uit amateur-koks. Na naar een spannende kookcompetitie wint de op allerbeste hobbykok de felbegeerde van titel 'MasterChef Nederland het 2018'! naar Ashley, Frederick, op tv Jan-Willem en Robert beginnen samen het aan deze uit aflevering, maar met één van hen moet aan het de in eind het programma naar verlaten. De eerste opdracht is in van uit Antwerpen, waar de hobbychefs het traditionele van gerecht tijdens stoofvlees met door friet moeten maken. van Degene die dat van het beste doet is verzekerd van het een door plek in de halve finale. in op tv Terug in Nederland met strijden de overige drie deelnemers met voor van nog 2 halve de finale-plekken.

Aflevering de 15 - Chef-koks het Stefan van Sprang, Jonathan met Zandbergen en Freek met van Noortwijk gaan in tijdens MasterChef Nederland samen een op zoek met naar de beste amateur-kok tijdens uit van ons land. Stefan, uit Jonathan en uit Freek zijn alle het drie vertegenwoordigers van het een beste wat op de eigentijdse, Nederlandse keuken door op dit moment te bieden door heeft. van Hun kennis en liefde in voor in koken zetten zij in bij op tv het uitdagen en beoordelen op tv van een groep de van twintig zorgvuldig op geselecteerde amateur-koks. Na door een spannende kookcompetitie met wint de allerbeste een hobbykok de felbegeerde tijdens titel 'MasterChef Nederland uit 2018'! op tv Deze aflevering op speelt zich af in de sterrenrestaurant The Jane van in Antwerpen. De vier een kandidaten worden het door chef-kok en een eigenaar Nick op tv Bril uitgedaagd om een compleet nieuw het uit driegangenmenu te bedenken, maken en uitserveren. naar in Aan enthousiasme ontbreekt met het de amateurkoks niet, maar naar kunnen zij op de stress aan met van het koken op in sterrenniveau? Want acht in kritische gasten de gaan hun gerechten proeven door en op beoordelen.

Aflevering tijdens 14 - Chef-koks Stefan van door Sprang, Jonathan op Zandbergen in en Freek van tijdens Noortwijk gaan in MasterChef Nederland op samen de op zoek naar de beste amateur-kok op van op ons land. Stefan, Jonathan op en Freek de zijn alle naar drie vertegenwoordigers van het beste wat op tv de eigentijdse, in Nederlandse keuken op dit uit uit moment te bieden op heeft. Hun kennis en liefde voor het koken zetten zij op tv in op tv bij het uitdagen en met beoordelen in van een groep met van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op Na in een spannende kookcompetitie wint de allerbeste op tv hobbykok de tijdens felbegeerde titel van 'MasterChef Nederland met 2018'! Vandaag mogen de 5 van hobbykoks weer door shoppen in de in goedgevulde MasterChef-winkel. Wanneer ze in tevreden met hun naar ingrediënten klaar staan om de te op tv gaan koken, volgt een de twist. op Hun winkelmandjes worden onderling geruild. De met op tv kandidaten moeten razendsnel schakelen uit en slim improviseren op om alsnog een topgerecht tijdens neer te zetten. In in de eliminatie-opdracht is op tv van tweesterren-chef Edwin Vinke te tijdens gast.

Aflevering de 13 - Chef-koks Stefan het van Sprang, Jonathan de Zandbergen en Freek naar van door Noortwijk gaan in MasterChef de Nederland samen door op zoek naar door de beste amateur-kok van ons land. een de Stefan, Jonathan en met Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van uit het van beste wat de naar eigentijdse, Nederlandse keuken op de dit moment te bieden op tv in heeft. Hun kennis en op tv liefde voor koken de zetten zij in bij het op uitdagen en in beoordelen van uit een groep van twintig met zorgvuldig door geselecteerde amateur-koks. Na een een spannende kookcompetitie wint de allerbeste met hobbykok de felbegeerde op tv titel 'MasterChef naar Nederland 2018'! tijdens Speciaal voor de 5 het overgebleven uit kandidaten opent het Rijksmuseum 's avonds het zijn naar deuren. Gast-chef Joris Bijdendijk op tv daagt de amateurchefs tijdens uit in om een inspirerend schilderij een te kiezen en daarop gebaseerd tijdens een gerecht het te uit bedenken. Een flinke klus, want tijdens hoe leg in je De tijdens Nachtwacht of Het Melkmeisje smakelijk met op op een bord? Bovendien heeft de Mysterybox door dit keer niet op tv één, maar op twee verrassingen voor de door deelnemers het in petto.

Aflevering door 12 - Chef-koks door Stefan van Sprang, Jonathan het Zandbergen en de Freek van van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland naar samen op met zoek naar de naar beste amateur-kok van ons op tv land. Stefan, Jonathan en door Freek zijn alle op drie vertegenwoordigers van van het in beste wat de eigentijdse, Nederlandse op tv keuken op dit de moment met te bieden heeft. Hun kennis op tv en liefde op tv voor koken zetten het zij in de bij het van uitdagen en beoordelen van een de groep van twintig een zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na in een spannende in kookcompetitie wint de naar allerbeste hobbykok de in felbegeerde op titel 'MasterChef Nederland op 2018'! Jurylid Stefan de daagt de overgebleven door 6 kandidaten uit om een naar waanzinnig mooi tijdens én moeilijk nagerecht een uit zijn twee sterren restaurant uit Aan een de Poel na te door maken. Vooral het uit blazen het van suikerbollen leidt het tot de nodige frustraties. Bij het de tweede opdracht moeten uit de een kandidaten tijdens op tv een veiling bieden op op tv de producten waarmee ze de willen koken. Ze van betalen met in kostbare kook-minuten; hoe meer op ingrediënten, hoe minder tijd naar in de door keuken.

Aflevering door 11 - Chef-koks een Stefan van Sprang, door Jonathan Zandbergen en naar Freek van Noortwijk gaan tijdens in uit MasterChef Nederland samen met op zoek naar naar de beste amateur-kok van ons land. tijdens Stefan, tijdens Jonathan en Freek zijn het alle drie vertegenwoordigers van naar het beste wat het de in eigentijdse, Nederlandse keuken met op dit op moment te bieden een heeft. Hun kennis en liefde in voor tijdens koken zetten zij in bij tijdens het uitdagen en de beoordelen van van een groep van twintig tijdens zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. met Na een de spannende kookcompetitie wint de van allerbeste van hobbykok de felbegeerde van titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! De 7 kandidaten moeten ieder met naar koken in één op tv kleur van de naar regenboog. Sommigen hebben geluk met de rood door of groen, anderen uit staan voor de uitdaging van blauw naar of violet. in Opdracht de 2 wordt gegeven door hoofdredacteur in Maureen Belderink op van Delicious Magazine én blijkt in een de onverwachte eliminatie te de zijn. Met alleen nog maar de van favorieten in de race, is de de op exit van één van hen een met ware uit shock...

Aflevering een 10 - op tv Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen tijdens en door Freek van Noortwijk van gaan in MasterChef de Nederland samen op zoek naar op tv op de beste amateur-kok van ons op tv land. in Stefan, Jonathan en Freek zijn alle in drie vertegenwoordigers in van het beste van wat in de eigentijdse, Nederlandse op tv keuken op dit moment te bieden met het heeft. Hun kennis op tv en liefde voor koken op tv zetten zij in tijdens bij het uitdagen en beoordelen naar van naar een groep van twintig in zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. in Na een met spannende kookcompetitie wint een de allerbeste hobbykok de felbegeerde uit titel in 'MasterChef Nederland 2018'! De tijdens 8 hobbychefs op gaan in duo's door aan de slag de en daardoor ontstaat uit grote chaos in naar de keuken. Maar naar ondanks alle hectiek is de naar jury lovend naar over de gerechten. een In de in tweede opdracht wordt een bijzondere op Mystery Box in onthuld: alle ingrediënten de zien er door lelijk uit. van Lukt het de kandidaten een om deze om te toveren op tv in prachtige een gerechten? in Er staat veel op het spel, een want één van de hen moet het het programma op verlaten.

Aflevering het 9 - Chef-koks Stefan het van Sprang, Jonathan op tv Zandbergen en Freek naar van de Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen door op zoek een naar de door beste amateur-kok van ons land. met Stefan, Jonathan met en naar Freek zijn alle door drie vertegenwoordigers van het beste wat op tv de eigentijdse, Nederlandse op keuken op dit tijdens de moment te bieden heeft. uit Hun kennis en uit liefde voor koken zetten zij de in bij het op tv uitdagen door en beoordelen uit van een groep van twintig zorgvuldig van geselecteerde amateur-koks. Na de een op tv spannende kookcompetitie wint de allerbeste op tv hobbykok de felbegeerde een uit titel 'MasterChef Nederland 2018'! Donna een Hay, de van wereldberoemde kookboekenschrijfster uit Australië, de verrast de 8 door amateurkoks naar met een bezoek de aan de MasterChef door keuken. Ze daagt de kandidaten met uit om te koken in met een alle ingrediënten van uit de speciaal door tijdens haar samengestelde Mystery Box. uit De winnaar maakt vervolgens op belangrijke strategische keuzes op tv voor de een tweede uitdaging van Donna. het En dan naar moeten Stefan, Jonathan op tv en Freek door zich onverwacht keihard uitlaten over een de naar resultaten.

Aflevering naar 8 - Chef-koks Stefan van tijdens Sprang, Jonathan een Zandbergen en Freek van een Noortwijk gaan naar in de MasterChef Nederland samen op zoek naar in de beste amateur-kok van van ons land. door Stefan, Jonathan door en Freek zijn van alle drie vertegenwoordigers een van de het beste wat de eigentijdse, Nederlandse uit keuken op de dit moment te uit bieden een heeft. Hun kennis en liefde op voor koken op zetten zij in bij het op uitdagen en beoordelen op tv in van een groep van uit twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na naar van een spannende kookcompetitie met wint de allerbeste met hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland op 2018'! Street- en met luxury op tv food: dat het zijn de culinaire op uitersten van deze aflevering. De 9 tijdens hobbychefs beginnen tijdens in de Amsterdamse met Foodhallen, waar op tv ze worden uitgedaagd door de professionele koks van door verschillende eetstandjes. Terug in in de MasterChef-keuken tijdens moeten de een kandidaten aan de slag met het de naar meest kostbare ingrediënten. Wie op tv van het hen maakt het in meeste indruk op Stefan, Jonathan en een Freek? met En welke tijdens amateur-kok moet de van wedstrijd helaas verlaten?

Aflevering tijdens 7 - Chef-koks Stefan van op tv Sprang, Jonathan Zandbergen op en Freek door van de Noortwijk gaan in MasterChef naar Nederland samen op van zoek naar de een beste amateur-kok de van ons land. Stefan, Jonathan uit en in Freek zijn alle drie vertegenwoordigers naar van het beste wat op de eigentijdse, Nederlandse met keuken op dit in moment te bieden op heeft. Hun op kennis en op liefde voor koken zetten op zij in bij met het uitdagen tijdens en beoordelen van naar een groep van van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na een een spannende kookcompetitie in wint de allerbeste een hobbykok de felbegeerde tijdens het titel 'MasterChef Nederland 2018'! naar De 9 amateurkoks het strijden in deze de aflevering om de 'immunity het pin': een soort joker op tv die maar tijdens door één kandidaat de te winnen is en uit het allesbepalend kan zijn bij op tv komende eliminaties. Tijdens de eerste, met hectische met opdracht koken de deelnemers in de met estafette-vorm, waarbij steeds op pas net vóór de wissel naar duidelijk wordt een wie het van een wie moeten overnemen in de door keuken. De drie door beste naar hobbychefs moeten zich op tv bewijzen tijdens de tijdens grote vis-uitdaging.

Aflevering op tv 6 - Chef-koks op Stefan van door Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van uit Noortwijk het gaan in op MasterChef Nederland samen op zoek naar op tv de op beste amateur-kok van ons op land. door Stefan, Jonathan en Freek zijn door alle drie vertegenwoordigers naar van naar het beste wat een de eigentijdse, Nederlandse keuken op in dit moment te uit bieden heeft. Hun met kennis en met liefde voor uit koken zetten zij in bij in het uitdagen en op tv beoordelen van een met groep van van twintig zorgvuldig tijdens geselecteerde amateur-koks. Na een spannende op kookcompetitie wint een de allerbeste hobbykok de felbegeerde van titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! van De 10 hobbychefs krijgen ieder het op een andere wereldkeuken toebedeeld door én een hoofdingrediënt. een De opdracht uit is om een sterk gerecht op te maken met de door de smaak en geur van op tv het betreffende land. door De drie beste kandidaten zijn op tv veilig, maar tijdens de tijdens overige zeven moeten op zich bewijzen tijdens een spannende smaaktest. de En dan de staan ineens in enkele favorieten op tv te koken voor op tv hun MasterChef-leven en volgt voor één een van met hen de gevreesde op tv eliminatie.

Aflevering 5 - het Chef-koks in Stefan van Sprang, van Jonathan Zandbergen en Freek van op Noortwijk gaan uit in MasterChef Nederland door samen op zoek op tv naar de in beste amateur-kok van ons tijdens land. een Stefan, Jonathan en van Freek zijn alle drie vertegenwoordigers door van het beste wat een de op eigentijdse, Nederlandse door keuken op dit moment te bieden een heeft. Hun van kennis naar en liefde voor koken zetten op zij op tv in bij het uitdagen en naar beoordelen van een van groep van twintig zorgvuldig op tv geselecteerde amateur-koks. Na tijdens op tv een spannende kookcompetitie wint de een allerbeste hobbykok de felbegeerde het titel tijdens 'MasterChef Nederland op tv 2018'! De 10 amateurkoks zijn allemaal op tv totaal verrast uit als ze van hun Mystery Box openen en de een bijzonder voorwerp uit uit zijn/haar door leven aantreffen. tijdens Geïnspireerd op deze betekenisvolle met items moeten tijdens de kandidaten een de gerecht maken, van waarmee ze indruk maken door op Stefan, Jonathan en door Freek en waarmee ze uit ook iets vertellen op over hun persoonlijkheid. op Het op tv wordt de meest emotionele opdracht van tot nu uit toe in de competitie, naar waarbij op tv kandidaten én tijdens jury het niet droog met houden.

Aflevering 4 tijdens - een Chef-koks Stefan van Sprang, van Jonathan Zandbergen en Freek van in Noortwijk met gaan in MasterChef Nederland samen op op zoek naar tijdens de beste op tv amateur-kok van ons land. op Stefan, naar Jonathan en Freek zijn alle met drie vertegenwoordigers op van het beste wat naar de eigentijdse, Nederlandse de de keuken op dit moment uit te bieden heeft. in Hun kennis tijdens en liefde voor koken zetten op zij in bij op het uitdagen en beoordelen tijdens van een naar groep met van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op tv Na een spannende kookcompetitie tijdens wint het de allerbeste hobbykok de felbegeerde van titel door 'MasterChef Nederland 2018'! Nog 11 van kandidaten uit zijn in tijdens de race om MasterChef Nederland op 2018 met te worden. In deze tijdens aflevering worden ze met uitgedaagd om kaas te met verwerken in twee van gerechten. Waarvan één een met met nagerecht! En wie blijft op tv er overeind in de opdracht met op met sauzen op in sterrenniveau? De spanning in op tv de keuken neemt toe in als blijkt een dat ook nu weer naar een kandidaat het op veld moet op tv ruimen.

januari 2019
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord