Programma gemist?

Aflevering tijdens 18 - op tv Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan het Zandbergen en Freek op van Noortwijk op gaan in MasterChef Nederland samen met op zoek uit naar de beste met amateur-kok van ons tijdens land. op tv Stefan, Jonathan en Freek zijn uit alle drie naar vertegenwoordigers van het beste wat door een de eigentijdse, Nederlandse keuken op de dit moment in te bieden de heeft. Hun kennis en uit liefde voor naar koken zetten zij in bij het het uitdagen naar en beoordelen van een tijdens groep van een twintig zorgvuldig met geselecteerde amateur-koks. Na een van spannende kookcompetitie wint naar de allerbeste hobbykok de felbegeerde het titel 'MasterChef met Nederland 2018'! Frederick en in het Robert hebben 18 andere het amateurkoks achter van zich gelaten. Samen staan zij vanavond met in een de feestelijke finale van door MasterChef een Nederland 2018. Stefan, Jonathan en Freek een hebben op drie uitdagingen voorbereid. Frederick en tijdens op tv Robert blijken nauwelijks voor elkaar onder het te doen en een de op tv finale ontpopt het zich tot een spannende nek-aan-nekrace. Voor in wie met wordt vanavond zijn door grootste droom van werkelijkheid?

Aflevering 17 - op Chef-koks van Stefan van met Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van naar Noortwijk op gaan in MasterChef naar Nederland samen op het zoek naar de beste amateur-kok op tv van ons land. op Stefan, tijdens Jonathan en Freek zijn alle op drie vertegenwoordigers een van het beste wat tijdens de de eigentijdse, Nederlandse keuken op de dit moment te uit bieden heeft. Hun kennis van en liefde voor in koken zetten zij het in uit bij het uitdagen en de beoordelen van van een groep de van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na in een spannende een kookcompetitie wint de allerbeste op hobbykok op de felbegeerde een titel 'MasterChef Nederland 2018'! In deze door aflevering strijden de Ashley, Frederick en Robert tijdens om de uit twee finale-plekken. Vast van jurylid Jonathan naar Zandbergen daagt hen uit om van een tweegangenlunch voor het met 14 personen te koken in met zijn uit restaurant Merlet in op tv Schoorl. Voor het eerst krijgen een de kandidaten enkele op dagen voorbereidingstijd, zodat uit zij thuis kunnen uitproberen tijdens en oefenen. uit Toch blijkt op de naar grote dag in al snel, in dat koken in een sterrenrestaurant tijdens van in een heel andere orde de is...

Aflevering tijdens 16 - uit Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen uit en tijdens Freek van Noortwijk gaan in het MasterChef Nederland uit samen op zoek naar van de beste amateur-kok naar tijdens van ons land. Stefan, met Jonathan en uit Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het het beste het wat de in eigentijdse, Nederlandse keuken op van dit op moment te bieden heeft. Hun kennis tijdens een en liefde voor koken naar zetten zij in uit bij het de uitdagen en beoordelen van een groep uit van twintig van zorgvuldig geselecteerde naar amateur-koks. Na een tijdens spannende kookcompetitie wint de allerbeste op hobbykok naar de felbegeerde met titel 'MasterChef Nederland 2018'! Ashley, tijdens Frederick, op Jan-Willem en Robert beginnen samen aan tijdens deze aflevering, maar in één van van hen op tv moet aan het van eind het programma verlaten. De eerste op tv opdracht is op in een Antwerpen, waar de hobbychefs op tv het traditionele van gerecht stoofvlees met de friet moeten maken. op Degene die dat het beste doet van is verzekerd naar van een plek door in uit de halve finale. uit Terug in Nederland strijden de overige de drie door deelnemers voor nog met 2 halve van finale-plekken.

Aflevering op tv 15 - Chef-koks Stefan tijdens van de Sprang, Jonathan Zandbergen van en Freek van Noortwijk gaan tijdens in MasterChef Nederland tijdens samen op zoek naar in de beste amateur-kok het van ons land. uit Stefan, op Jonathan en in Freek zijn alle de drie vertegenwoordigers van een het beste wat de eigentijdse, naar Nederlandse keuken op tv op dit moment in te bieden heeft. Hun kennis van en in liefde voor koken zetten door zij in bij het tijdens door uitdagen en beoordelen van een groep het van twintig zorgvuldig tijdens geselecteerde amateur-koks. Na het tijdens een spannende kookcompetitie wint naar de allerbeste hobbykok de felbegeerde de titel 'MasterChef op tv Nederland 2018'! Deze aflevering op met speelt zich af in sterrenrestaurant een The Jane tijdens in Antwerpen. De vier van kandidaten worden het door chef-kok en eigenaar de Nick met Bril uitgedaagd om uit een compleet nieuw driegangenmenu te tijdens bedenken, maken en tijdens uitserveren. Aan door enthousiasme ontbreekt het de de amateurkoks niet, maar naar kunnen zij de op tv stress aan van het een koken op een sterrenniveau? Want acht kritische op tv gasten gaan hun op tv gerechten proeven en de van beoordelen.

Aflevering uit 14 - Chef-koks in Stefan van Sprang, tijdens Jonathan Zandbergen van en Freek van Noortwijk gaan de in MasterChef Nederland samen het op zoek naar naar de beste amateur-kok uit naar van ons land. Stefan, Jonathan naar en Freek tijdens zijn alle drie vertegenwoordigers op tv van het van beste wat de door eigentijdse, Nederlandse keuken op van dit moment te tijdens bieden heeft. Hun uit kennis van en liefde voor koken zetten zij tijdens tijdens in bij het uitdagen en beoordelen tijdens van een groep op van twintig zorgvuldig met geselecteerde amateur-koks. van Na een spannende in kookcompetitie wint de op allerbeste hobbykok naar de felbegeerde met titel 'MasterChef Nederland 2018'! Vandaag een mogen naar de 5 hobbykoks weer shoppen in op tv met de goedgevulde MasterChef-winkel. Wanneer ze het tevreden uit met hun ingrediënten in klaar staan om te gaan met koken, volgt de het twist. Hun winkelmandjes worden op onderling geruild. tijdens De kandidaten in moeten razendsnel schakelen met en slim naar improviseren om alsnog het een topgerecht neer te zetten. In door op tv de eliminatie-opdracht is tweesterren-chef Edwin een Vinke te in gast.

Aflevering het 13 - Chef-koks Stefan tijdens van Sprang, Jonathan op tv Zandbergen de en Freek van Noortwijk gaan naar in MasterChef de Nederland samen op zoek naar het de het beste amateur-kok van ons land. met Stefan, Jonathan met en Freek op zijn alle drie vertegenwoordigers in van het beste wat door de in eigentijdse, Nederlandse keuken een op dit moment te bieden van heeft. het Hun kennis met en liefde voor koken in zetten zij in uit bij het de uitdagen en beoordelen van een groep tijdens van twintig de zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. tijdens Na op een spannende kookcompetitie wint de van allerbeste hobbykok de felbegeerde een titel 'MasterChef op tv Nederland 2018'! Speciaal voor tijdens uit de 5 overgebleven op kandidaten opent het Rijksmuseum 's avonds tijdens zijn deuren. Gast-chef door Joris Bijdendijk naar daagt de tijdens amateurchefs uit om de een inspirerend schilderij te naar kiezen en daarop gebaseerd uit een gerecht te de bedenken. Een van flinke klus, want hoe uit leg een je De Nachtwacht of een Het Melkmeisje smakelijk tijdens op een bord? van Bovendien het heeft de Mysterybox dit keer van niet één, maar twee in verrassingen van voor de deelnemers in tijdens petto.

Aflevering naar 12 - Chef-koks met Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen de en de Freek van Noortwijk gaan op tv in MasterChef Nederland samen een op zoek in naar naar de beste amateur-kok naar van ons land. naar Stefan, Jonathan en Freek zijn alle op drie vertegenwoordigers van van het het beste wat de in eigentijdse, Nederlandse keuken op in dit moment van te bieden heeft. Hun tijdens kennis en liefde uit voor naar koken zetten zij in bij het naar uitdagen het en beoordelen van een groep door van twintig zorgvuldig op een geselecteerde amateur-koks. Na met een spannende kookcompetitie wint de op allerbeste hobbykok de de felbegeerde titel op 'MasterChef Nederland 2018'! van Jurylid Stefan daagt de het overgebleven 6 naar kandidaten uit van om een waanzinnig mooi op én moeilijk nagerecht uit zijn van twee sterren de restaurant op Aan de Poel na te maken. op Vooral uit het blazen van suikerbollen leidt met tot de door nodige frustraties. Bij de met van tweede opdracht moeten de kandidaten tijdens tijdens een door veiling bieden op de producten op tv waarmee ze naar willen de koken. Ze betalen met kostbare met kook-minuten; hoe van meer ingrediënten, met hoe minder tijd in de door keuken.

Aflevering de 11 - tijdens Chef-koks Stefan van naar Sprang, Jonathan Zandbergen en de Freek van Noortwijk gaan in tijdens MasterChef Nederland samen in op tijdens zoek naar de beste door amateur-kok van ons uit land. Stefan, Jonathan uit en Freek zijn tijdens alle drie vertegenwoordigers uit van het het beste wat de eigentijdse, Nederlandse tijdens keuken op dit uit een moment te bieden heeft. Hun kennis van en liefde voor tijdens koken zetten in zij in bij het uit uitdagen en het beoordelen op tv van een groep van twintig de zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op Na een spannende kookcompetitie het een wint de allerbeste hobbykok de met felbegeerde titel 'MasterChef Nederland een 2018'! De 7 met met kandidaten moeten ieder een koken in één door kleur van de regenboog. Sommigen uit hebben geluk met van rood of groen, op tv anderen staan voor de de uitdaging van blauw een met of violet. Opdracht 2 wordt gegeven met door hoofdredacteur Maureen het door Belderink van Delicious Magazine én een blijkt een op onverwachte eliminatie door te zijn. Met alleen nog maar tijdens favorieten in de van race, is de tijdens met exit van één van hen tijdens een uit ware shock...

Aflevering een 10 - Chef-koks Stefan op van Sprang, de Jonathan Zandbergen en de Freek van Noortwijk gaan in in MasterChef Nederland van samen op zoek naar van tijdens de beste amateur-kok van ons land. naar Stefan, Jonathan door en in Freek zijn alle met drie vertegenwoordigers van in het beste wat de het eigentijdse, Nederlandse keuken uit op dit moment te bieden tijdens heeft. Hun kennis een naar en liefde voor koken met zetten zij in bij het op tv op tv uitdagen en beoordelen het van een groep van twintig het zorgvuldig geselecteerde met amateur-koks. Na met een spannende kookcompetitie wint de allerbeste in het hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef in Nederland tijdens 2018'! De 8 hobbychefs gaan door in duo's naar aan de slag en daardoor van de ontstaat grote chaos door in de keuken. Maar ondanks alle de hectiek het is de jury uit lovend over de uit gerechten. In de tweede opdracht uit wordt een bijzondere een Mystery Box onthuld: van op tv alle ingrediënten zien er lelijk uit. door door Lukt het de kandidaten om deze uit om de te toveren in prachtige op tv gerechten? Er van staat veel een op het spel, want één van met hen moet door het programma van verlaten.

Aflevering de 9 - Chef-koks Stefan van de Sprang, op Jonathan Zandbergen en Freek met van Noortwijk gaan in tijdens MasterChef Nederland samen naar op naar zoek naar de de beste amateur-kok van ons een land. Stefan, Jonathan en op Freek de zijn alle van drie vertegenwoordigers van het tijdens beste wat de eigentijdse, uit Nederlandse keuken op dit uit moment te bieden met tijdens heeft. Hun kennis en liefde voor een op tv koken zetten zij in met bij het uitdagen de en beoordelen met van een groep naar van twintig zorgvuldig geselecteerde naar amateur-koks. Na een van spannende kookcompetitie wint de allerbeste het hobbykok op tv de felbegeerde titel uit 'MasterChef Nederland 2018'! Donna naar Hay, de wereldberoemde kookboekenschrijfster het uit van Australië, verrast op de 8 amateurkoks met een bezoek door aan een de MasterChef keuken. Ze daagt naar de van kandidaten uit in om te koken uit met alle ingrediënten uit in de speciaal door een haar samengestelde Mystery Box. De op tv winnaar maakt tijdens vervolgens belangrijke strategische keuzes naar voor de tweede naar tijdens uitdaging van Donna. in En dan moeten Stefan, Jonathan en in op tv Freek zich onverwacht de keihard uitlaten over uit de resultaten.

Aflevering 8 van - Chef-koks Stefan uit van door Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van het Noortwijk gaan naar in MasterChef Nederland samen de op door zoek naar de beste uit amateur-kok van ons van land. Stefan, op tv Jonathan en Freek zijn op alle drie tijdens vertegenwoordigers van van het beste wat door de eigentijdse, Nederlandse op keuken op dit tijdens moment te bieden van heeft. Hun kennis naar en liefde voor met koken zetten zij in in bij het uitdagen en van beoordelen van een groep naar van twintig van zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na naar een spannende kookcompetitie uit wint door de allerbeste hobbykok de door felbegeerde titel 'MasterChef Nederland op een 2018'! Street- en luxury food: uit dat zijn de de culinaire uitersten van deze het aflevering. De 9 op hobbychefs beginnen in op de Amsterdamse de Foodhallen, naar waar ze worden uitgedaagd door professionele met koks op van verschillende door eetstandjes. Terug in uit de MasterChef-keuken moeten de in kandidaten aan de slag met tijdens een de meest kostbare door ingrediënten. Wie van hen maakt door het met meeste indruk op Stefan, op Jonathan en Freek? En met welke op tv amateur-kok moet de wedstrijd met helaas verlaten?

Aflevering 7 van - Chef-koks Stefan door van Sprang, Jonathan tijdens Zandbergen en Freek van uit op tv Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen tijdens de op zoek naar de uit beste amateur-kok van ons land. op tv Stefan, op tv Jonathan en Freek zijn alle met drie vertegenwoordigers van in het op beste wat de eigentijdse, het Nederlandse keuken door op dit moment te in bieden heeft. een Hun kennis en op tv liefde voor koken het zetten zij in met bij het de uitdagen en beoordelen van een groep door een van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. van Na naar een spannende kookcompetitie wint de op allerbeste hobbykok de felbegeerde op tv titel de 'MasterChef Nederland 2018'! De het 9 amateurkoks strijden een in door deze aflevering om met de 'immunity pin': een tijdens soort joker die maar door in één een kandidaat te winnen op tv is en de allesbepalend kan zijn bij komende eliminaties. het naar Tijdens de eerste, in hectische opdracht koken de deelnemers het in estafette-vorm, het waarbij steeds pas net vóór met de wissel duidelijk de tijdens wordt wie het van met wie moeten overnemen een in de keuken. op De drie beste met hobbychefs moeten zich bewijzen tijdens het de de grote vis-uitdaging.

Aflevering naar 6 - in Chef-koks Stefan van Sprang, de Jonathan Zandbergen en Freek met van Noortwijk van gaan in MasterChef met Nederland samen op zoek naar het de beste amateur-kok tijdens op tv van ons land. Stefan, naar Jonathan en Freek zijn door alle drie vertegenwoordigers van tijdens het het beste wat een de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit in naar moment te bieden op heeft. Hun kennis de en liefde voor koken in zetten zij in op bij het uitdagen en een beoordelen van een groep uit van twintig van zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. naar Na een op spannende kookcompetitie wint met de allerbeste hobbykok de met felbegeerde titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! het De 10 hobbychefs krijgen ieder het een een andere wereldkeuken uit toebedeeld én een de hoofdingrediënt. De opdracht tijdens is om een sterk gerecht in te maken tijdens met de smaak en geur op naar van het betreffende land. De op tv drie beste kandidaten zijn op veilig, maar op de op tv overige zeven moeten zich bewijzen naar tijdens een het spannende smaaktest. En dan een staan ineens de enkele favorieten te koken voor tijdens hun een MasterChef-leven en volgt voor één van van hen op tv de gevreesde op eliminatie.

Aflevering 5 de - Chef-koks het Stefan van Sprang, op tv Jonathan Zandbergen en Freek tijdens van Noortwijk tijdens gaan in MasterChef Nederland door samen op zoek naar naar de beste amateur-kok een van ons met land. Stefan, op Jonathan en Freek naar zijn alle drie vertegenwoordigers van op het het beste wat de eigentijdse, Nederlandse uit keuken op het dit moment van te bieden heeft. Hun naar kennis en liefde voor van koken zetten zij een in de bij het uitdagen en beoordelen naar van uit een groep van twintig zorgvuldig de met geselecteerde amateur-koks. Na een spannende uit kookcompetitie wint de allerbeste uit hobbykok de de felbegeerde titel tijdens 'MasterChef Nederland op tv 2018'! De 10 amateurkoks door zijn allemaal in totaal verrast als op tv ze hun Mystery Box openen en van een bijzonder tijdens voorwerp uit zijn/haar de leven aantreffen. Geïnspireerd op in deze door betekenisvolle items moeten de uit kandidaten een gerecht op maken, waarmee een ze indruk maken op uit Stefan, Jonathan en uit Freek en naar waarmee ze met ook iets vertellen over hun naar persoonlijkheid. de Het wordt de meest emotionele naar opdracht op tot nu toe in de een competitie, waarbij kandidaten naar én jury een het niet droog op tv houden.

Aflevering uit 4 - Chef-koks Stefan in van Sprang, Jonathan Zandbergen door en in Freek van Noortwijk gaan op tv in MasterChef Nederland door samen naar op zoek naar de beste het amateur-kok van ons land. met Stefan, Jonathan en het Freek met zijn alle op tv drie vertegenwoordigers van het beste op tv wat de met eigentijdse, Nederlandse keuken uit op dit moment te in bieden heeft. Hun kennis van een en liefde voor koken zetten zij van in een bij het uitdagen en op beoordelen van in een groep van een twintig zorgvuldig geselecteerde door amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie een op tv wint de allerbeste hobbykok de in felbegeerde titel 'MasterChef Nederland naar het 2018'! Nog 11 kandidaten zijn in uit de de race om MasterChef Nederland op tv 2018 in te worden. In deze aflevering de worden ze uitgedaagd met om kaas te verwerken van in twee naar gerechten. Waarvan één een een nagerecht! in En wie door blijft er overeind in de opdracht uit met sauzen naar op sterrenniveau? De naar spanning in de keuken de de neemt toe als blijkt het dat ook nu weer op tv een kandidaat het het veld moet van ruimen.

november 2018
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord