Programma gemist?

Aflevering 18 het - uit Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan uit Zandbergen en Freek in van Noortwijk gaan in in een MasterChef Nederland samen het op zoek naar de beste een amateur-kok van op tv ons land. Stefan, een Jonathan en Freek zijn op tv alle met drie vertegenwoordigers van het beste wat door de eigentijdse, door Nederlandse de keuken op dit moment te bieden naar heeft. Hun kennis van met en liefde voor door koken zetten zij in door bij het uitdagen met en beoordelen van een van groep van tijdens twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op Na een spannende een kookcompetitie wint de de allerbeste hobbykok de felbegeerde van op titel 'MasterChef Nederland 2018'! een Frederick en Robert hebben 18 tijdens andere amateurkoks achter het tijdens zich gelaten. Samen staan in zij vanavond in in de feestelijke finale van het MasterChef Nederland 2018. Stefan, met een Jonathan en Freek hebben op tv drie uitdagingen het voorbereid. Frederick en Robert blijken nauwelijks uit voor op elkaar onder te doen op tv en de een finale ontpopt zich tot een tijdens naar spannende nek-aan-nekrace. Voor wie wordt vanavond de zijn naar grootste droom van werkelijkheid?

Aflevering 17 - uit in Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan op tv Zandbergen en Freek van met Noortwijk gaan in tijdens MasterChef Nederland tijdens samen op zoek naar op tv de beste amateur-kok op van ons land. op tv Stefan, Jonathan en naar Freek op zijn alle drie vertegenwoordigers van in het uit beste wat de op eigentijdse, Nederlandse het keuken op dit moment te bieden van uit heeft. Hun kennis en het liefde voor koken zetten het zij in bij het op uitdagen en het beoordelen van een groep met de van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. het Na een spannende kookcompetitie op van wint de allerbeste hobbykok door de felbegeerde titel 'MasterChef de Nederland naar 2018'! In deze in aflevering strijden Ashley, in Frederick en Robert om de met twee met finale-plekken. Vast jurylid uit Jonathan Zandbergen daagt tijdens hen uit om in een tweegangenlunch voor 14 personen te de tijdens koken in zijn tijdens restaurant Merlet in het Schoorl. Voor het een eerst krijgen de kandidaten enkele dagen in uit voorbereidingstijd, zodat zij thuis kunnen met uitproberen naar en oefenen. Toch blijkt een op de het grote dag al snel, het dat koken in een sterrenrestaurant het van een uit heel de andere orde is...

Aflevering 16 - op Chef-koks het Stefan van op Sprang, Jonathan Zandbergen en in Freek van Noortwijk gaan in in MasterChef Nederland samen een door op zoek naar met de beste amateur-kok van door ons land. Stefan, Jonathan en uit Freek zijn alle tijdens drie vertegenwoordigers naar van het van beste wat de eigentijdse, op Nederlandse keuken het op dit de moment te bieden heeft. Hun kennis van een en liefde voor koken zetten op tv zij in bij door het uitdagen en beoordelen op tv van een tijdens groep van twintig zorgvuldig naar van geselecteerde amateur-koks. Na een spannende het kookcompetitie in wint de allerbeste door hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland in het 2018'! Ashley, Frederick, Jan-Willem en Robert het beginnen samen uit aan deze aflevering, maar tijdens één op van hen moet aan naar het eind het programma naar in verlaten. De eerste opdracht is het in door Antwerpen, waar de door hobbychefs het traditionele gerecht stoofvlees een met friet moeten maken. in in Degene die dat het het beste doet het is verzekerd van een plek op tv in de halve finale. door op Terug in Nederland strijden de overige op drie deelnemers tijdens voor nog door 2 halve de finale-plekken.

Aflevering 15 van - op tv Chef-koks Stefan van uit Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van het Noortwijk gaan naar in op MasterChef Nederland samen op zoek naar uit de beste amateur-kok op tv van in ons land. Stefan, Jonathan en door het Freek zijn alle drie een vertegenwoordigers van het beste tijdens wat de eigentijdse, van Nederlandse uit keuken op dit moment te in bieden heeft. Hun door kennis door en liefde voor koken door zetten zij in bij een het uitdagen en in beoordelen van naar een groep van op twintig zorgvuldig geselecteerde naar amateur-koks. Na een spannende in kookcompetitie wint de door allerbeste hobbykok door de felbegeerde titel 'MasterChef in Nederland op 2018'! Deze aflevering speelt zich op tv af door in sterrenrestaurant The Jane in met Antwerpen. in De vier kandidaten worden door chef-kok tijdens en eigenaar door Nick met Bril uitgedaagd om een compleet het nieuw driegangenmenu te een bedenken, maken naar en uitserveren. door Aan enthousiasme ontbreekt het de op tv amateurkoks niet, van maar kunnen zij de in stress aan van de het koken op sterrenniveau? op Want acht op kritische gasten gaan in hun een gerechten proeven en met beoordelen.

Aflevering de 14 - Chef-koks op tv Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen uit op tv en Freek van Noortwijk naar gaan in MasterChef de Nederland samen op zoek het naar de beste amateur-kok naar van ons land. door Stefan, Jonathan door en Freek zijn alle met drie vertegenwoordigers van een tijdens het beste wat de op eigentijdse, Nederlandse keuken op met dit moment te bieden op tv het heeft. Hun kennis naar en liefde voor naar koken zetten zij in bij uit het uitdagen en van beoordelen op tv van een groep in van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. de Na het een spannende kookcompetitie wint de allerbeste op tv hobbykok de felbegeerde een naar titel 'MasterChef Nederland een 2018'! Vandaag mogen uit de 5 hobbykoks weer shoppen in de de goedgevulde de MasterChef-winkel. Wanneer van ze tevreden met hun in ingrediënten klaar staan om met uit te gaan koken, volgt de van twist. Hun naar winkelmandjes worden onderling geruild. De in kandidaten een moeten razendsnel schakelen door en slim improviseren om alsnog op tv een topgerecht naar neer te zetten. naar In de in eliminatie-opdracht is tweesterren-chef Edwin Vinke van te naar gast.

Aflevering door 13 - Chef-koks van Stefan van Sprang, in Jonathan Zandbergen en in Freek van Noortwijk gaan in in MasterChef uit Nederland samen op zoek naar met de van beste amateur-kok van ons het land. Stefan, Jonathan het en het Freek zijn alle drie naar vertegenwoordigers van het beste naar wat door de eigentijdse, Nederlandse tijdens keuken op dit moment te tijdens bieden heeft. Hun het kennis en op liefde voor koken zetten zij de in bij het het uitdagen door en beoordelen van van een groep het van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. van Na een met spannende kookcompetitie op tv wint de allerbeste hobbykok op de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland uit 2018'! Speciaal op tv voor tijdens de 5 overgebleven kandidaten opent van het tijdens Rijksmuseum 's avonds zijn deuren. van Gast-chef Joris Bijdendijk daagt met de amateurchefs op tv uit uit om een inspirerend schilderij te kiezen op tv en daarop op gebaseerd een gerecht te naar bedenken. Een in flinke klus, want uit hoe leg je de De Nachtwacht of Het op Melkmeisje smakelijk op op een bord? Bovendien op tv heeft op tv de Mysterybox dit keer een niet één, naar maar twee verrassingen voor de met deelnemers in het petto.

Aflevering 12 het - Chef-koks Stefan een van Sprang, de Jonathan Zandbergen en Freek van een Noortwijk gaan in door MasterChef Nederland samen met op van zoek naar de de beste amateur-kok van ons land. in Stefan, Jonathan en van in Freek zijn alle door drie vertegenwoordigers van het beste in wat de op tv eigentijdse, Nederlandse keuken op het dit moment op te bieden heeft. Hun op tv kennis uit en liefde voor koken zetten zij naar in bij het tijdens uitdagen en van beoordelen van een in groep van uit twintig zorgvuldig in geselecteerde amateur-koks. Na in een spannende kookcompetitie wint in de allerbeste het hobbykok de felbegeerde titel op tv 'MasterChef Nederland 2018'! Jurylid de Stefan naar daagt de overgebleven uit 6 kandidaten uit om tijdens een waanzinnig mooi in én moeilijk nagerecht uit uit zijn twee uit sterren restaurant Aan de tijdens Poel na te tijdens maken. Vooral het blazen het op van suikerbollen leidt een tot de nodige naar frustraties. Bij de tweede opdracht moeten tijdens de een kandidaten tijdens een de veiling bieden op de uit producten waarmee op ze willen koken. Ze een betalen door met kostbare kook-minuten; de hoe meer ingrediënten, hoe minder door tijd in in de keuken.

Aflevering 11 - een Chef-koks Stefan de van Sprang, Jonathan Zandbergen een en Freek tijdens van Noortwijk gaan in van het MasterChef Nederland samen op zoek naar tijdens van de beste amateur-kok van de ons land. Stefan, Jonathan en tijdens Freek zijn uit alle drie vertegenwoordigers uit van van het beste wat door de eigentijdse, Nederlandse de keuken op dit moment op tv te bieden heeft. Hun kennis naar en liefde voor op koken zetten op tv zij het in bij het met uitdagen en beoordelen van een groep het van twintig zorgvuldig van geselecteerde amateur-koks. Na door een het spannende kookcompetitie wint door de allerbeste tijdens hobbykok de felbegeerde titel de 'MasterChef Nederland 2018'! De 7 op kandidaten moeten met ieder koken in één door naar kleur van de in regenboog. Sommigen hebben een geluk met rood of groen, anderen op tv staan voor de met uitdaging op tv van blauw op of violet. Opdracht 2 wordt van gegeven door door hoofdredacteur Maureen Belderink van op tv Delicious Magazine én blijkt naar uit een onverwachte eliminatie tijdens te zijn. Met alleen een nog maar favorieten in een de race, is tijdens de exit van één een van hen het een ware het shock...

Aflevering een 10 - Chef-koks Stefan van op tv Sprang, met Jonathan Zandbergen en door Freek van Noortwijk gaan in de tijdens MasterChef Nederland samen een op zoek naar de naar beste amateur-kok naar van ons land. Stefan, Jonathan en het Freek naar zijn alle drie vertegenwoordigers tijdens van het beste in wat in de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit in moment te de bieden heeft. Hun het kennis en liefde met voor op tv koken zetten zij in de bij het uitdagen en met beoordelen van in een groep de van twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie op tv wint de naar allerbeste hobbykok de naar felbegeerde naar titel 'MasterChef Nederland op 2018'! De 8 hobbychefs gaan het in een duo's aan de slag en daardoor in met ontstaat grote chaos in de door keuken. Maar uit ondanks alle hectiek is de in jury lovend over in door de gerechten. In de op tv tweede opdracht op tv wordt een bijzondere Mystery Box in onthuld: op alle ingrediënten zien er tijdens lelijk uit. een Lukt het de kandidaten om in deze om uit te toveren in prachtige gerechten? naar Er staat op tv veel tijdens op het spel, op want één van hen moet het uit tijdens programma verlaten.

Aflevering 9 - een Chef-koks Stefan door van Sprang, Jonathan Zandbergen het en Freek een van op Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op tv op zoek een naar de beste amateur-kok op tv van op ons land. Stefan, de Jonathan en met Freek zijn alle drie door vertegenwoordigers van het het beste wat de op eigentijdse, Nederlandse keuken uit op dit moment te uit bieden van heeft. Hun kennis en liefde voor het koken op zetten zij in bij het de op tv uitdagen en beoordelen van een uit groep in van twintig zorgvuldig geselecteerde uit amateur-koks. Na een van spannende kookcompetitie wint de allerbeste door hobbykok de een felbegeerde titel tijdens 'MasterChef Nederland 2018'! Donna op tv Hay, de de wereldberoemde kookboekenschrijfster uit Australië, uit verrast op tv de 8 amateurkoks met in een bezoek aan op de MasterChef op tv keuken. Ze daagt met de kandidaten uit om naar te koken met door alle ingrediënten naar uit de speciaal tijdens door haar samengestelde Mystery Box. door De in winnaar maakt vervolgens belangrijke door strategische keuzes voor de van tweede uitdaging de van Donna. En dan een moeten Stefan, Jonathan een en Freek zich tijdens onverwacht keihard uitlaten het over de het resultaten.

Aflevering de 8 - Chef-koks in Stefan van Sprang, op tv Jonathan Zandbergen en Freek van het Noortwijk gaan in de de MasterChef Nederland samen op door zoek naar de beste amateur-kok met van ons tijdens land. Stefan, Jonathan en door met Freek zijn alle drie tijdens vertegenwoordigers van het beste een wat de op tv eigentijdse, Nederlandse keuken op op dit een moment te bieden heeft. Hun door kennis en liefde voor op koken zetten zij uit in bij een het uitdagen en beoordelen een van een uit groep van twintig zorgvuldig met door geselecteerde amateur-koks. Na een een spannende kookcompetitie wint de de allerbeste een hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! Street- en de luxury food: dat tijdens een zijn de culinaire de uitersten van deze aflevering. De 9 uit hobbychefs de beginnen in van de Amsterdamse Foodhallen, waar op tv ze worden uitgedaagd door van professionele koks van door verschillende een eetstandjes. Terug in de MasterChef-keuken moeten het de naar kandidaten aan de uit slag met het de meest kostbare ingrediënten. Wie een van uit hen maakt het uit meeste indruk op Stefan, Jonathan en de Freek? En van welke amateur-kok moet van de met wedstrijd helaas verlaten?

Aflevering in 7 - tijdens Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen op tv en op tv Freek van op tv Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen van op zoek naar tijdens de beste amateur-kok op van ons naar land. Stefan, Jonathan en in uit Freek zijn alle drie een vertegenwoordigers van het beste wat op de eigentijdse, Nederlandse op tv in keuken op dit moment te bieden van heeft. het Hun kennis en van liefde voor koken zetten zij door in door bij het uitdagen tijdens en beoordelen met van een groep uit van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na op tv een spannende kookcompetitie met wint op de allerbeste hobbykok de felbegeerde op titel 'MasterChef met Nederland 2018'! met De 9 amateurkoks met strijden in deze aflevering een om de 'immunity pin': naar een soort het joker die maar een door één kandidaat in te winnen is naar en allesbepalend tijdens kan zijn op bij komende eliminaties. Tijdens de eerste, een een hectische opdracht koken de deelnemers in op estafette-vorm, waarbij steeds de pas net het vóór uit de wissel duidelijk wordt wie het met op tv van wie moeten overnemen in met de naar keuken. De drie beste uit hobbychefs moeten zich bewijzen tijdens uit met de grote vis-uitdaging.

Aflevering 6 - in een Chef-koks Stefan van van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek met van Noortwijk met gaan in MasterChef op tv Nederland samen tijdens op zoek naar de beste van amateur-kok van ons de land. Stefan, Jonathan het en Freek zijn van alle drie op vertegenwoordigers van het beste de wat de van eigentijdse, Nederlandse keuken op tv op dit moment te bieden de heeft. Hun kennis in op tv en liefde voor met koken zetten zij in bij het door uitdagen en in beoordelen van op een groep van het twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op tv Na het een spannende kookcompetitie wint het de allerbeste naar hobbykok de felbegeerde door titel 'MasterChef Nederland 2018'! op De 10 van hobbychefs krijgen ieder een op andere wereldkeuken toebedeeld én een de hoofdingrediënt. De opdracht van is naar om een op sterk gerecht te maken uit met de uit smaak en geur van tijdens het betreffende land. De drie op tv beste op kandidaten zijn veilig, maar de uit overige zeven moeten op tv zich op bewijzen tijdens met een spannende smaaktest. En tijdens dan staan ineens het enkele favorieten te koken voor in de hun MasterChef-leven en van volgt voor één van hen van de gevreesde met eliminatie.

Aflevering naar 5 - Chef-koks Stefan van in op Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van met tijdens Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen met op tv op zoek naar de met beste amateur-kok van ons door land. van Stefan, Jonathan en Freek zijn alle naar drie vertegenwoordigers van tijdens het met beste wat de eigentijdse, Nederlandse het keuken op op dit moment met te bieden heeft. Hun met kennis door en liefde voor koken zetten op zij in bij op het uitdagen met en beoordelen van een een groep met van twintig zorgvuldig op geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie in wint de allerbeste het hobbykok uit de felbegeerde titel de 'MasterChef Nederland 2018'! De 10 naar amateurkoks zijn allemaal met op totaal verrast als door ze hun Mystery Box tijdens openen en op tv een bijzonder voorwerp uit zijn/haar leven tijdens aantreffen. een Geïnspireerd op deze de betekenisvolle items moeten op tv de kandidaten een gerecht maken, op op tv waarmee ze indruk met maken op Stefan, Jonathan en uit Freek en waarmee ze het ook iets vertellen in over op hun persoonlijkheid. Het wordt op de meest in emotionele opdracht van tot nu toe in tijdens de competitie, waarbij van kandidaten én jury het niet op tv droog uit houden.

Aflevering tijdens 4 - Chef-koks Stefan het van Sprang, Jonathan Zandbergen uit en Freek van naar Noortwijk gaan op tv in de MasterChef Nederland samen op zoek van naar in de beste amateur-kok van op ons land. Stefan, Jonathan en door Freek zijn van alle op drie vertegenwoordigers van het door beste wat de eigentijdse, Nederlandse uit keuken een op dit naar moment te bieden in heeft. Hun kennis en liefde de voor koken zetten het zij naar in bij het uitdagen en de beoordelen het van een groep van twintig zorgvuldig van geselecteerde uit amateur-koks. Na een door spannende kookcompetitie wint de met allerbeste hobbykok de op tv felbegeerde titel 'MasterChef een Nederland 2018'! het Nog 11 kandidaten zijn uit in de naar race om MasterChef Nederland in 2018 te worden. de In deze aflevering worden uit ze het uitgedaagd om kaas het te verwerken in uit twee gerechten. Waarvan één op een nagerecht! En een wie met blijft er overeind door in de opdracht met het sauzen op sterrenniveau? De de spanning in met de keuken neemt toe door als blijkt dat ook van nu met weer een kandidaat het door veld moet op tv ruimen.

januari 2021
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!