Programma gemist?

Aflevering 18 het - naar Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen met en Freek van met Noortwijk gaan in naar tijdens MasterChef Nederland samen op zoek in naar de uit beste amateur-kok van ons de land. Stefan, Jonathan de en Freek zijn alle een drie vertegenwoordigers tijdens van het beste de wat van de eigentijdse, Nederlandse keuken op het dit moment te bieden met heeft. Hun kennis het en liefde voor de koken zetten tijdens zij van in bij het het uitdagen en beoordelen tijdens van een groep van tijdens twintig zorgvuldig geselecteerde met amateur-koks. Na een het spannende kookcompetitie met wint de allerbeste hobbykok in de felbegeerde van titel 'MasterChef Nederland 2018'! naar Frederick en Robert in hebben 18 andere amateurkoks achter het zich gelaten. Samen met staan zij naar vanavond in door de feestelijke finale van van MasterChef van Nederland 2018. Stefan, Jonathan en op tv Freek de hebben drie uitdagingen voorbereid. door Frederick en Robert blijken nauwelijks op tv de voor elkaar onder het te doen en de met finale ontpopt zich tot tijdens een op spannende nek-aan-nekrace. Voor wie wordt van vanavond zijn grootste door droom uit werkelijkheid?

Aflevering 17 naar - een Chef-koks Stefan van Sprang, uit Jonathan Zandbergen op tv en Freek van Noortwijk gaan in tijdens MasterChef tijdens Nederland samen tijdens op zoek naar de in beste amateur-kok van ons naar land. Stefan, Jonathan en op tv Freek zijn alle door drie vertegenwoordigers uit van het beste van wat de eigentijdse, Nederlandse een keuken een op dit moment te bieden de heeft. het Hun kennis en liefde met voor de koken zetten zij in een bij het de uitdagen en beoordelen van een op groep van met twintig zorgvuldig op geselecteerde amateur-koks. Na een spannende in kookcompetitie wint de allerbeste het hobbykok de in felbegeerde van titel 'MasterChef Nederland 2018'! In een deze aflevering een strijden Ashley, door Frederick en Robert om de twee van finale-plekken. de Vast jurylid Jonathan Zandbergen daagt het hen uit van om een tweegangenlunch voor met 14 personen te van op koken in zijn de restaurant Merlet in Schoorl. Voor tijdens het eerst de krijgen de kandidaten enkele de dagen voorbereidingstijd, zodat tijdens zij thuis op tv kunnen uitproberen en oefenen. uit Toch blijkt op een de grote de dag al snel, dat koken met in een de sterrenrestaurant van een heel naar het andere orde is...

Aflevering tijdens 16 - Chef-koks Stefan van uit Sprang, Jonathan naar Zandbergen en in Freek van de Noortwijk gaan in MasterChef Nederland op samen op door zoek naar de de beste amateur-kok uit van ons land. uit Stefan, Jonathan en naar Freek zijn alle drie vertegenwoordigers op van het beste wat het de eigentijdse, Nederlandse het keuken van op dit moment te bieden van heeft. met Hun kennis een en liefde voor koken zetten met zij de in bij het uitdagen en met beoordelen tijdens van een groep van twintig van zorgvuldig op geselecteerde amateur-koks. Na een van spannende kookcompetitie wint van de allerbeste van hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef met Nederland 2018'! Ashley, in Frederick, Jan-Willem en Robert het beginnen uit samen aan een deze aflevering, maar één op tv van hen het moet aan het eind het een programma verlaten. De eerste op opdracht is op in Antwerpen, waar een de hobbychefs uit het traditionele gerecht stoofvlees met naar friet moeten maken. tijdens uit Degene die dat het beste door doet is verzekerd met van op tv een plek in de halve finale. een Terug in op tv Nederland tijdens strijden de overige in drie deelnemers voor door nog 2 halve naar finale-plekken.

Aflevering 15 een - Chef-koks Stefan tijdens van Sprang, Jonathan het Zandbergen en Freek op van een Noortwijk gaan in MasterChef Nederland op tv samen op zoek naar door de op tv beste amateur-kok van ons tijdens land. de Stefan, Jonathan en Freek zijn van alle drie in vertegenwoordigers van een het beste wat de de eigentijdse, Nederlandse keuken op van dit moment tijdens te bieden heeft. Hun op tv kennis en liefde voor door koken zetten zij op in bij het uit uitdagen en beoordelen uit tijdens van een groep van twintig met zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na in met een spannende kookcompetitie wint op de allerbeste hobbykok op de felbegeerde titel op 'MasterChef Nederland een 2018'! Deze aflevering met speelt zich af in sterrenrestaurant The tijdens Jane in op tv Antwerpen. op tv De vier kandidaten worden door chef-kok naar en van eigenaar Nick Bril uitgedaagd naar om het een compleet nieuw driegangenmenu te uit bedenken, maken het en uitserveren. Aan enthousiasme ontbreekt naar op het de amateurkoks niet, maar kunnen van zij naar de stress aan van een het koken het op sterrenniveau? Want acht kritische van gasten gaan hun uit door gerechten proeven en het beoordelen.

Aflevering op 14 - Chef-koks Stefan van in in Sprang, Jonathan Zandbergen en met Freek van Noortwijk gaan op tv in MasterChef Nederland samen het op een zoek naar de tijdens beste amateur-kok van door ons land. Stefan, een Jonathan en Freek zijn alle een drie vertegenwoordigers van van het met beste wat de eigentijdse, Nederlandse door keuken van op dit moment naar te bieden heeft. Hun in kennis en liefde op tv voor koken zetten tijdens zij in bij het uit uitdagen en beoordelen met van een door groep van twintig zorgvuldig door geselecteerde van amateur-koks. Na op tv een spannende kookcompetitie wint in de allerbeste hobbykok een de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland op tv 2018'! Vandaag van mogen de tijdens 5 hobbykoks weer shoppen met in de van goedgevulde MasterChef-winkel. Wanneer de ze tevreden uit met hun ingrediënten met klaar staan om te gaan in koken, volgt de met twist. Hun winkelmandjes worden een onderling geruild. in De kandidaten moeten razendsnel naar schakelen uit en slim improviseren een om alsnog een topgerecht neer de in te zetten. In de uit eliminatie-opdracht is tweesterren-chef Edwin Vinke het te op tv gast.

Aflevering uit 13 - de Chef-koks Stefan van in Sprang, Jonathan Zandbergen en naar Freek van Noortwijk gaan in op tv MasterChef Nederland de samen op zoek naar door de beste amateur-kok op door van ons land. Stefan, Jonathan door en Freek zijn op tv alle drie op tv vertegenwoordigers van een het beste wat de tijdens eigentijdse, Nederlandse met keuken op dit de moment te bieden heeft. Hun kennis in en liefde door voor koken zetten zij het in bij het uit uitdagen tijdens en beoordelen van met een groep van uit twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na op tv tijdens een spannende kookcompetitie wint op de allerbeste hobbykok een de felbegeerde met titel 'MasterChef Nederland 2018'! Speciaal uit voor de 5 een overgebleven kandidaten opent het op tv een Rijksmuseum 's avonds naar zijn deuren. Gast-chef Joris van Bijdendijk daagt het de amateurchefs uit op tv om een inspirerend schilderij te kiezen met en daarop naar gebaseerd een gerecht het te bedenken. Een flinke tijdens klus, want hoe op leg op tv je De naar Nachtwacht of Het Melkmeisje smakelijk uit op een met bord? Bovendien op heeft de Mysterybox dit keer uit niet één, maar uit twee verrassingen voor de uit deelnemers in een petto.

Aflevering 12 in - Chef-koks door Stefan van Sprang, op tv Jonathan Zandbergen en Freek door van op tv Noortwijk gaan in MasterChef Nederland op samen op het zoek naar de naar beste amateur-kok in van ons land. Stefan, Jonathan het en Freek zijn het alle drie de vertegenwoordigers van het beste het wat de eigentijdse, Nederlandse op in keuken op dit van moment te bieden met heeft. Hun kennis en liefde voor door koken zetten uit zij in bij de het uitdagen naar en beoordelen van een op groep van twintig met zorgvuldig de geselecteerde amateur-koks. Na het een spannende kookcompetitie wint de op tv allerbeste hobbykok op de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland op tv 2018'! Jurylid op Stefan daagt de uit overgebleven 6 kandidaten uit van tijdens om een waanzinnig mooi én van moeilijk nagerecht de uit zijn twee sterren het restaurant Aan in de Poel na van te maken. Vooral het blazen van van op suikerbollen leidt tot een de nodige frustraties. Bij de de tweede opdracht het moeten de kandidaten uit tijdens een veiling bieden op op de producten uit waarmee ze naar willen koken. Ze betalen het met kostbare door kook-minuten; het hoe meer ingrediënten, hoe minder tijd een in de op tv keuken.

Aflevering naar 11 - Chef-koks Stefan van een Sprang, Jonathan Zandbergen met en Freek van uit Noortwijk gaan naar in MasterChef Nederland van samen van op zoek naar de van beste amateur-kok door van ons land. op tv Stefan, Jonathan en met Freek zijn alle drie het vertegenwoordigers van het beste wat met de eigentijdse, Nederlandse het keuken op tv op dit moment te bieden uit heeft. Hun kennis op tv en liefde voor door koken zetten met zij in uit bij het een uitdagen en beoordelen uit van een groep van twintig zorgvuldig uit geselecteerde amateur-koks. door Na een de spannende kookcompetitie wint de het allerbeste naar hobbykok de felbegeerde tijdens titel 'MasterChef Nederland uit 2018'! De 7 kandidaten moeten ieder de koken in één een kleur in van de regenboog. Sommigen het hebben geluk met van rood tijdens of groen, anderen naar staan voor de uitdaging de van blauw op tv of violet. Opdracht 2 wordt met gegeven door hoofdredacteur Maureen naar Belderink van uit Delicious op tv Magazine én blijkt een onverwachte op tv eliminatie te op zijn. Met alleen het nog maar favorieten in het de race, is op de exit van één een van hen door een ware op shock...

Aflevering op tv 10 - Chef-koks Stefan het van Sprang, Jonathan op Zandbergen en Freek het van Noortwijk gaan met in de MasterChef Nederland samen op tv op zoek naar de beste amateur-kok naar een van ons land. Stefan, Jonathan en van Freek zijn alle door drie vertegenwoordigers van de het beste wat uit de eigentijdse, met Nederlandse keuken op een dit moment met te bieden heeft. Hun kennis uit en de liefde voor naar koken zetten zij in bij naar het uitdagen en naar beoordelen van een een groep van van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. een Na van een spannende kookcompetitie door wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde uit titel 'MasterChef Nederland de 2018'! De 8 van hobbychefs gaan op in een duo's aan de een slag en daardoor ontstaat grote een chaos door in de keuken. Maar ondanks alle het tijdens hectiek is de jury lovend tijdens over naar de gerechten. In de tweede opdracht uit de wordt een bijzondere naar Mystery Box onthuld: alle van ingrediënten zien er lelijk uit. in Lukt tijdens het de kandidaten om deze met om te op tv toveren uit in prachtige gerechten? Er staat op tv veel een op het spel, want één van de hen uit moet het programma door verlaten.

Aflevering 9 - met Chef-koks Stefan uit van Sprang, Jonathan in Zandbergen en Freek met van met Noortwijk gaan in MasterChef door Nederland samen door op zoek naar de beste amateur-kok op een van ons land. met Stefan, Jonathan en Freek zijn van alle drie tijdens vertegenwoordigers van het beste wat naar de eigentijdse, Nederlandse het keuken op een dit moment te op tv bieden heeft. Hun kennis tijdens en liefde in voor koken zetten zij het in bij naar het uitdagen de en beoordelen van een de groep van van twintig zorgvuldig geselecteerde op amateur-koks. Na een spannende van kookcompetitie door wint de allerbeste met hobbykok de felbegeerde titel de 'MasterChef Nederland 2018'! Donna Hay, van de uit wereldberoemde kookboekenschrijfster uit met Australië, verrast de 8 amateurkoks het met een bezoek door naar aan de MasterChef de keuken. Ze daagt de kandidaten door uit op om te koken met alle ingrediënten van uit de speciaal een op tv door haar samengestelde Mystery Box. naar De naar winnaar maakt vervolgens belangrijke tijdens strategische keuzes voor de tweede naar uitdaging van Donna. uit En dan het moeten Stefan, Jonathan van en Freek door zich onverwacht keihard uitlaten over een op de resultaten.

Aflevering op tv 8 - Chef-koks het Stefan van Sprang, Jonathan uit Zandbergen en uit Freek van Noortwijk gaan de in van MasterChef Nederland samen van op zoek naar de op tv beste amateur-kok op tv van ons land. Stefan, met Jonathan en Freek zijn door alle drie vertegenwoordigers op tv van op tv het beste wat met de eigentijdse, Nederlandse keuken tijdens op dit uit moment te bieden heeft. Hun door kennis en uit liefde voor koken uit zetten zij in de bij het uitdagen en naar beoordelen van een groep met van op twintig zorgvuldig van geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie de wint de tijdens allerbeste hobbykok de het felbegeerde titel 'MasterChef op tv Nederland uit 2018'! Street- en luxury food: tijdens dat zijn de culinaire door uitersten van van deze aflevering. De 9 tijdens hobbychefs beginnen in in de Amsterdamse Foodhallen, op waar met ze worden uitgedaagd met door professionele op tv koks van verschillende eetstandjes. Terug in uit de met MasterChef-keuken moeten de de kandidaten aan de tijdens slag met de het meest kostbare ingrediënten. Wie van van hen maakt het het meeste indruk op met Stefan, Jonathan en het Freek? naar En welke het amateur-kok moet de wedstrijd met helaas verlaten?

Aflevering van 7 - Chef-koks door Stefan van Sprang, Jonathan tijdens Zandbergen uit en Freek van Noortwijk een gaan in MasterChef Nederland een samen op zoek in naar de beste uit amateur-kok van ons met land. Stefan, Jonathan en een Freek een zijn alle drie vertegenwoordigers van het het de beste wat de eigentijdse, het Nederlandse keuken een op dit het moment te bieden het heeft. Hun kennis in en liefde voor koken zetten op tv zij in bij op tv het op uitdagen en beoordelen van een groep op van twintig zorgvuldig uit geselecteerde amateur-koks. Na op een spannende uit kookcompetitie wint de de allerbeste hobbykok de felbegeerde in een titel 'MasterChef Nederland 2018'! De naar 9 amateurkoks strijden in op tv door deze aflevering om de 'immunity van pin': een op soort joker die door maar door één kandidaat uit te winnen tijdens is en allesbepalend kan naar zijn bij met komende eliminaties. Tijdens de eerste, in hectische opdracht koken het de naar deelnemers in op tv estafette-vorm, waarbij steeds pas net een vóór de wissel tijdens duidelijk een wordt wie het op tv van wie moeten overnemen van in de keuken. van De drie beste tijdens hobbychefs moeten zich met bewijzen tijdens de grote het vis-uitdaging.

Aflevering in 6 - de Chef-koks Stefan van Sprang, het Jonathan Zandbergen en Freek in van Noortwijk gaan een in op tv MasterChef Nederland samen op zoek naar de de tijdens beste amateur-kok van ons op land. Stefan, Jonathan het en Freek zijn op tv alle drie vertegenwoordigers met van het beste wat het de eigentijdse, Nederlandse met keuken op dit tijdens moment met te bieden heeft. Hun de kennis tijdens en liefde voor koken zetten uit zij op tv in bij het uitdagen de en beoordelen van een groep op tv van twintig het zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na tijdens een spannende kookcompetitie op wint de in allerbeste hobbykok de felbegeerde de titel 'MasterChef een Nederland 2018'! tijdens De 10 in hobbychefs krijgen ieder het een andere wereldkeuken toebedeeld én een een hoofdingrediënt. De opdracht op tv is om een van sterk gerecht met te maken met met de smaak een en geur van een het betreffende land. De met drie beste op kandidaten zijn veilig, van maar de overige op zeven moeten zich een bewijzen tijdens een spannende naar smaaktest. En dan uit staan uit ineens enkele favorieten te koken op voor hun MasterChef-leven op en volgt voor één het van op tv hen de gevreesde op eliminatie.

Aflevering met 5 - Chef-koks Stefan van de door Sprang, Jonathan Zandbergen en tijdens Freek van Noortwijk gaan in uit naar MasterChef Nederland samen op zoek naar tijdens de beste een amateur-kok van ons van land. Stefan, van Jonathan en Freek uit zijn alle van drie vertegenwoordigers van het een beste wat de eigentijdse, naar Nederlandse tijdens keuken op dit moment van te bieden heeft. Hun kennis door en liefde voor op tv koken zetten het zij in bij naar het op tv uitdagen en beoordelen van in een groep van naar twintig zorgvuldig geselecteerde uit amateur-koks. Na een in spannende kookcompetitie wint met de allerbeste hobbykok de felbegeerde in tijdens titel 'MasterChef Nederland door 2018'! De 10 op amateurkoks zijn allemaal totaal op tv verrast als ze met hun Mystery Box openen in en een een bijzonder voorwerp uit zijn/haar leven op tv aantreffen. tijdens Geïnspireerd op deze uit betekenisvolle items moeten de kandidaten uit een op tv gerecht maken, waarmee ze in indruk maken op Stefan, in Jonathan en met Freek en een waarmee ze ook iets vertellen in de over hun persoonlijkheid. een Het wordt de meest emotionele met opdracht tot op nu toe op in de competitie, waarbij kandidaten tijdens én de jury het niet droog met houden.

Aflevering de 4 - Chef-koks Stefan door van Sprang, Jonathan Zandbergen op in en Freek van Noortwijk gaan van in MasterChef met Nederland samen op zoek van naar naar de beste amateur-kok van uit ons land. Stefan, Jonathan op en op Freek zijn alle drie vertegenwoordigers met van het het beste wat de eigentijdse, door Nederlandse keuken op tv op dit moment te in bieden van heeft. Hun kennis van en liefde voor door koken zetten zij in bij het door uitdagen en beoordelen de een van een groep van twintig zorgvuldig op geselecteerde amateur-koks. Na een een spannende naar kookcompetitie wint de van allerbeste met hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland met 2018'! een Nog 11 kandidaten zijn van in de een race om MasterChef tijdens Nederland 2018 te worden. een In deze aflevering worden een ze uitgedaagd om uit kaas te verwerken naar op tv in twee gerechten. Waarvan één door een van nagerecht! En wie tijdens blijft er overeind in op tv de opdracht met met sauzen op sterrenniveau? De tijdens spanning in de in keuken van neemt toe als blijkt dat ook van uit nu weer een kandidaat het veld van moet tijdens ruimen.

februari 2019
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord