Programma gemist?

Aflevering op 18 - Chef-koks naar Stefan van Sprang, Jonathan op Zandbergen naar en Freek van Noortwijk tijdens gaan in MasterChef Nederland op tv samen op zoek met naar uit de beste amateur-kok van ons tijdens land. Stefan, naar Jonathan en Freek de zijn alle drie vertegenwoordigers van door het beste naar wat de tijdens eigentijdse, Nederlandse keuken op dit op tv moment te bieden een heeft. door Hun kennis en liefde op tv voor koken zetten uit zij de in bij het uitdagen en beoordelen van op tv van een groep de van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. de Na een spannende kookcompetitie door van wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde van titel 'MasterChef Nederland in het 2018'! Frederick en Robert hebben 18 naar andere in amateurkoks achter zich gelaten. het Samen staan naar zij vanavond in de het feestelijke finale van het MasterChef van Nederland 2018. Stefan, Jonathan en op Freek hebben uit drie uitdagingen in voorbereid. Frederick en Robert blijken door nauwelijks voor elkaar uit onder te doen in en de finale van ontpopt van zich tot een spannende nek-aan-nekrace. Voor met wie wordt door vanavond zijn grootste door droom van werkelijkheid?

Aflevering met 17 - Chef-koks Stefan van een Sprang, een Jonathan Zandbergen tijdens en Freek van door Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen de op zoek het naar de beste de amateur-kok van ons tijdens land. Stefan, Jonathan en in Freek tijdens zijn alle drie vertegenwoordigers van in het beste wat de de een eigentijdse, Nederlandse keuken op de dit in moment te bieden tijdens heeft. Hun kennis en liefde op tv voor koken zetten zij van door in bij het uitdagen van en beoordelen tijdens van een groep op van twintig zorgvuldig geselecteerde op tv amateur-koks. Na naar een spannende kookcompetitie wint de tijdens allerbeste hobbykok met de felbegeerde titel 'MasterChef het Nederland 2018'! een In deze aflevering strijden naar Ashley, Frederick en Robert uit op om de twee finale-plekken. Vast jurylid naar Jonathan Zandbergen tijdens daagt hen in uit om tijdens een tweegangenlunch voor het 14 personen te van koken in zijn restaurant Merlet in de het Schoorl. Voor het eerst met krijgen de kandidaten enkele uit dagen uit voorbereidingstijd, zodat zij thuis kunnen op tv uitproberen en het oefenen. Toch blijkt op op de grote dag al op snel, een dat koken in een naar sterrenrestaurant van van een heel andere de orde is...

Aflevering 16 het - een Chef-koks Stefan van door Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek in van Noortwijk tijdens gaan in MasterChef naar Nederland samen op zoek naar in de het beste amateur-kok van van ons land. Stefan, Jonathan met en Freek de zijn alle drie in vertegenwoordigers van een het beste wat de eigentijdse, Nederlandse door keuken op door dit moment te op bieden met heeft. Hun kennis en liefde van voor koken zetten zij in in bij tijdens het uitdagen van en beoordelen het van een groep van naar twintig zorgvuldig het geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie uit wint door de allerbeste hobbykok de de felbegeerde titel 'MasterChef op Nederland door 2018'! Ashley, Frederick, Jan-Willem en Robert van beginnen samen op aan deze met aflevering, maar één van door hen moet aan het het het eind het programma verlaten. tijdens De eerste opdracht is in in Antwerpen, naar waar de hobbychefs het traditionele door gerecht stoofvlees op tv met friet moeten maken. uit Degene die dat door het op beste doet is op tv verzekerd van een een plek in de halve finale. uit Terug in naar Nederland een strijden de overige drie deelnemers uit voor nog de 2 halve het finale-plekken.

Aflevering de 15 - Chef-koks door Stefan van een Sprang, Jonathan Zandbergen en met Freek van Noortwijk met gaan in naar MasterChef Nederland samen op zoek op tv naar de beste amateur-kok uit van op tv ons land. Stefan, Jonathan en met in Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van van het beste uit wat een de eigentijdse, Nederlandse naar keuken op dit moment naar te bieden heeft. het Hun kennis en liefde voor een van koken zetten zij met in bij het uitdagen op en beoordelen van van een groep met van twintig zorgvuldig op geselecteerde amateur-koks. Na een spannende het kookcompetitie wint uit de allerbeste hobbykok een de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland uit 2018'! Deze de aflevering speelt zich af tijdens tijdens in sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. tijdens De vier kandidaten naar van worden door chef-kok en in eigenaar Nick uit Bril uitgedaagd om uit een compleet nieuw driegangenmenu te bedenken, met maken en het uitserveren. Aan op enthousiasme ontbreekt het de naar amateurkoks door niet, maar kunnen zij de stress op naar aan van het koken op op sterrenniveau? Want door acht kritische door gasten gaan hun een gerechten proeven en van beoordelen.

Aflevering 14 - van Chef-koks Stefan een van tijdens Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek het van Noortwijk gaan op tv in MasterChef door Nederland samen de op zoek naar de beste op tv amateur-kok van ons land. in Stefan, Jonathan tijdens en Freek de zijn alle drie vertegenwoordigers op tv van het beste de wat de eigentijdse, een Nederlandse keuken op dit op moment te bieden op tv een heeft. Hun kennis in en liefde voor tijdens koken zetten zij in bij van het uitdagen en beoordelen tijdens van een groep op tijdens van twintig zorgvuldig naar geselecteerde amateur-koks. Na een het spannende kookcompetitie wint de de allerbeste hobbykok de felbegeerde op tv titel 'MasterChef op Nederland naar 2018'! Vandaag mogen met de 5 hobbykoks weer shoppen een in de goedgevulde MasterChef-winkel. het Wanneer tijdens ze tevreden tijdens met hun ingrediënten klaar staan om het de te gaan koken, van volgt de twist. uit Hun winkelmandjes worden het onderling geruild. De kandidaten moeten razendsnel op tv schakelen en op tv slim van improviseren om alsnog een topgerecht neer tijdens te zetten. In de de naar eliminatie-opdracht is tweesterren-chef uit Edwin Vinke te van gast.

Aflevering 13 de - Chef-koks een Stefan van met Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek uit van van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen met in op zoek naar de uit beste amateur-kok van ons land. uit Stefan, Jonathan en met Freek uit zijn alle drie vertegenwoordigers van met het beste wat het op de eigentijdse, Nederlandse van keuken op dit uit moment te bieden heeft. met Hun kennis en liefde naar voor koken zetten zij met in bij het het uitdagen en beoordelen door van een uit groep van in twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. van Na een spannende op tv kookcompetitie in wint de allerbeste hobbykok op de felbegeerde titel 'MasterChef naar Nederland 2018'! naar Speciaal voor de de 5 overgebleven kandidaten opent het het het Rijksmuseum 's avonds tijdens zijn deuren. Gast-chef Joris Bijdendijk daagt het in de amateurchefs uit om een inspirerend op schilderij uit te kiezen en daarop een gebaseerd een een gerecht te bedenken. Een flinke in klus, want op hoe op leg je De Nachtwacht of op tv Het Melkmeisje smakelijk de op een bord? in Bovendien heeft de Mysterybox op dit tijdens keer niet één, naar maar twee verrassingen voor met de deelnemers op in petto.

Aflevering 12 van - Chef-koks de Stefan van in Sprang, Jonathan Zandbergen op en Freek van Noortwijk gaan het in MasterChef Nederland samen tijdens op het zoek naar uit de beste amateur-kok van ons land. op tv Stefan, Jonathan een en Freek zijn alle op drie vertegenwoordigers door van het beste het wat de eigentijdse, Nederlandse de keuken op het dit moment te door bieden heeft. op tv Hun kennis en liefde in voor door koken zetten zij in in bij het de uitdagen en beoordelen van een groep van naar van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. naar Na een van spannende kookcompetitie wint de een allerbeste hobbykok de felbegeerde op titel tijdens 'MasterChef Nederland het 2018'! Jurylid Stefan daagt de het overgebleven 6 de kandidaten uit om een waanzinnig de mooi én tijdens moeilijk van nagerecht uit zijn twee sterren naar restaurant Aan de Poel het het na te maken. Vooral het blazen naar tijdens van suikerbollen leidt uit tot de nodige frustraties. de Bij de van tweede opdracht moeten de op tv kandidaten tijdens een veiling bieden met op de de producten tijdens waarmee ze willen koken. naar Ze betalen met kostbare kook-minuten; door hoe de meer ingrediënten, hoe minder een tijd in de met keuken.

Aflevering uit 11 - Chef-koks in Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen naar en Freek het van Noortwijk gaan uit in door MasterChef Nederland samen op met zoek naar de de beste amateur-kok van ons land. een Stefan, Jonathan en tijdens Freek in zijn alle drie vertegenwoordigers van van naar het beste wat de op tv eigentijdse, Nederlandse in keuken op dit moment te het bieden heeft. Hun kennis met en liefde voor tijdens koken zetten zij door in het bij het uitdagen en beoordelen het van in een groep van twintig het zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na op een op spannende kookcompetitie met wint de allerbeste met hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland met 2018'! De 7 door kandidaten moeten in ieder een koken in één kleur op van de regenboog. Sommigen van hebben geluk de met rood of groen, een anderen staan voor met de uitdaging van op blauw of violet. Opdracht een 2 op wordt gegeven door tijdens hoofdredacteur Maureen Belderink van uit Delicious Magazine tijdens én blijkt een onverwachte eliminatie een te zijn. Met van alleen nog maar een het favorieten in de race, door is de tijdens exit van één op van hen een naar ware shock...

Aflevering 10 - tijdens Chef-koks Stefan van uit Sprang, Jonathan Zandbergen in en met Freek van Noortwijk met gaan in van MasterChef Nederland samen op zoek op tv naar de beste tijdens amateur-kok van ons land. van Stefan, Jonathan en met Freek zijn een alle drie vertegenwoordigers van door het beste op wat de eigentijdse, op Nederlandse keuken op dit door moment te bieden uit heeft. Hun met kennis op tv en liefde voor koken een zetten zij in op tv bij het uitdagen en met beoordelen van een groep in van twintig zorgvuldig naar op tv geselecteerde amateur-koks. Na een naar spannende kookcompetitie op wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde uit titel op tv 'MasterChef Nederland 2018'! De uit 8 hobbychefs gaan in uit duo's de aan de de slag en daardoor door ontstaat grote chaos van in de keuken. Maar met ondanks alle hectiek is de op uit jury lovend over de gerechten. In naar de tweede het opdracht wordt een naar bijzondere Mystery Box op onthuld: alle op ingrediënten zien er uit lelijk uit. op tv Lukt het de van kandidaten om deze om te toveren naar in van prachtige gerechten? Er staat in veel op het spel, van want op één van hen moet het met programma een verlaten.

Aflevering de 9 - op tv Chef-koks Stefan van de Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek met van Noortwijk op gaan in MasterChef Nederland samen een op zoek naar naar de naar beste amateur-kok in van ons land. Stefan, Jonathan en de op tv Freek zijn alle drie op vertegenwoordigers van het beste door wat de eigentijdse, Nederlandse in keuken naar op dit moment te naar bieden heeft. Hun het kennis en liefde de voor naar koken zetten zij in de bij het het uitdagen en beoordelen tijdens van een groep van twintig zorgvuldig de geselecteerde amateur-koks. op Na een spannende het kookcompetitie wint de van allerbeste op tv hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef op tv Nederland op 2018'! Donna Hay, de wereldberoemde kookboekenschrijfster de uit Australië, verrast door de 8 de amateurkoks met door een bezoek aan de een MasterChef keuken. Ze daagt op de kandidaten uit op om te in koken met alle ingrediënten op tv uit de speciaal op door haar samengestelde naar Mystery Box. een De winnaar een maakt vervolgens belangrijke naar strategische keuzes voor met de tweede uitdaging van een Donna. En dan moeten op Stefan, Jonathan van en Freek zich onverwacht in keihard op uitlaten over door de resultaten.

Aflevering 8 - met Chef-koks Stefan op van Sprang, Jonathan Zandbergen op tv op en Freek van Noortwijk door gaan in MasterChef een Nederland samen op zoek naar het de beste naar amateur-kok in van ons land. Stefan, Jonathan de en tijdens Freek zijn alle drie tijdens vertegenwoordigers van het beste wat de de van eigentijdse, Nederlandse keuken naar op dit moment te tijdens bieden heeft. van Hun kennis en liefde voor naar koken zetten naar zij de in bij het de uitdagen en beoordelen van een groep een van tijdens twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. tijdens Na een spannende kookcompetitie een wint de allerbeste door het hobbykok de felbegeerde titel een 'MasterChef Nederland op tv 2018'! Street- en luxury food: dat tijdens zijn de tijdens culinaire uitersten van tijdens deze aflevering. De in 9 hobbychefs tijdens beginnen in de Amsterdamse met Foodhallen, waar ze worden met door uitgedaagd door professionele koks van verschillende een eetstandjes. Terug in in de MasterChef-keuken uit moeten de van kandidaten aan de slag op met een de meest kostbare ingrediënten. Wie op tv van hen in maakt het op meeste indruk op Stefan, Jonathan de en Freek? En door welke amateur-kok moet de van wedstrijd helaas de verlaten?

Aflevering uit 7 - de Chef-koks Stefan van Sprang, op tv Jonathan Zandbergen en Freek het van Noortwijk gaan in door MasterChef Nederland een samen op zoek naar naar de beste amateur-kok tijdens met van ons land. Stefan, op Jonathan en Freek zijn alle uit drie vertegenwoordigers de van het beste wat op de eigentijdse, Nederlandse door keuken op dit uit van moment te bieden heeft. Hun het kennis op en liefde voor op tv koken zetten zij naar in bij het naar uitdagen en beoordelen van door een groep in van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. het Na het een spannende kookcompetitie wint de het allerbeste hobbykok de een felbegeerde titel 'MasterChef Nederland door op 2018'! De 9 amateurkoks het strijden in de deze aflevering om de 'immunity naar pin': een soort joker op tv die maar door van één kandidaat door te winnen een is en naar allesbepalend kan zijn bij komende van eliminaties. op Tijdens de eerste, hectische opdracht koken het met de deelnemers in estafette-vorm, waarbij steeds naar pas net vóór de de wissel tijdens duidelijk wordt wie op het van met wie moeten het overnemen in de keuken. van De drie beste in hobbychefs moeten zich in bewijzen tijdens de grote het vis-uitdaging.

Aflevering 6 - op tv Chef-koks Stefan op tv van op Sprang, Jonathan Zandbergen en van Freek van Noortwijk op gaan in MasterChef Nederland samen op tv op zoek op naar de beste amateur-kok uit op van ons land. van Stefan, Jonathan en naar Freek zijn alle drie door vertegenwoordigers van door het beste wat de eigentijdse, Nederlandse een keuken op dit uit moment te van bieden naar heeft. Hun kennis en liefde van voor koken zetten uit zij in bij het het uitdagen tijdens en beoordelen het van een groep van twintig tijdens zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na de een spannende met kookcompetitie wint de door allerbeste hobbykok de naar felbegeerde titel 'MasterChef Nederland met 2018'! De 10 de hobbychefs door krijgen ieder een door andere wereldkeuken naar toebedeeld én een hoofdingrediënt. tijdens De opdracht is tijdens om een de sterk gerecht te op maken met de met smaak en geur van het betreffende van land. De door drie beste op kandidaten zijn veilig, van maar de uit overige zeven moeten zich bewijzen uit tijdens een uit spannende smaaktest. En het dan staan ineens enkele favorieten tijdens te de koken voor hun MasterChef-leven een en de volgt voor één in van hen de gevreesde het eliminatie.

Aflevering 5 - een een Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan door Zandbergen naar en Freek van van Noortwijk gaan in MasterChef door Nederland samen op zoek naar de tijdens de beste amateur-kok van van ons land. Stefan, Jonathan door en Freek een zijn alle drie vertegenwoordigers naar van naar het beste wat de eigentijdse, door Nederlandse keuken op van dit moment te naar bieden heeft. naar Hun kennis en liefde in voor koken zetten zij van in tijdens bij het uitdagen en beoordelen van van een groep van van door twintig zorgvuldig geselecteerde uit amateur-koks. Na een de spannende kookcompetitie van wint de allerbeste hobbykok de de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland op tv 2018'! De 10 op tv amateurkoks met zijn allemaal het totaal verrast als ze hun Mystery tijdens Box in openen en in een bijzonder voorwerp door uit zijn/haar leven met aantreffen. Geïnspireerd op deze naar betekenisvolle items moeten de kandidaten uit door een gerecht maken, waarmee een ze indruk op maken op Stefan, Jonathan en op tv Freek en waarmee ze naar ook iets vertellen in over hun persoonlijkheid. de Het wordt de naar meest emotionele door opdracht tot nu met toe uit in de competitie, waarbij de kandidaten én jury het uit niet uit droog houden.

Aflevering tijdens 4 - Chef-koks een Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen op tv en het Freek van Noortwijk gaan in op tv MasterChef op Nederland samen op zoek naar door in de beste amateur-kok van op ons land. Stefan, met Jonathan en Freek de zijn alle drie vertegenwoordigers van het het beste door wat de eigentijdse, van Nederlandse keuken een op dit moment te met bieden een heeft. Hun kennis tijdens en liefde voor koken tijdens zetten zij in bij uit het op uitdagen en beoordelen van een groep met van twintig door zorgvuldig geselecteerde naar amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie het wint uit de allerbeste hobbykok op tv de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! Nog van 11 kandidaten zijn in in de tijdens race om op tv MasterChef Nederland 2018 in te worden. In deze aflevering worden de ze uitgedaagd om een kaas te op tv verwerken op tv in twee gerechten. Waarvan de één een nagerecht! En wie op blijft door er overeind in de de opdracht op met sauzen op sterrenniveau? door De spanning in de uit keuken neemt toe door als blijkt het dat ook uit nu weer een kandidaat het veld uit moet tijdens ruimen.

januari 2020
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!