Programma gemist?

Aflevering op 18 - uit Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan naar Zandbergen en Freek van met Noortwijk gaan in het MasterChef Nederland door samen op met zoek naar de tijdens beste amateur-kok van ons het land. Stefan, naar Jonathan en van Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van door het van beste wat de eigentijdse, Nederlandse uit keuken op dit uit moment naar te bieden tijdens heeft. Hun kennis naar en liefde voor het koken zetten zij in bij het met uitdagen en beoordelen met van een door groep uit van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na een het een spannende kookcompetitie wint de allerbeste met het hobbykok de felbegeerde titel een 'MasterChef Nederland 2018'! Frederick uit en Robert op tv hebben 18 andere het amateurkoks achter zich gelaten. de Samen staan zij vanavond op tv in de op feestelijke finale uit van MasterChef Nederland tijdens 2018. Stefan, Jonathan het en Freek het hebben drie uitdagingen van voorbereid. Frederick en Robert het blijken nauwelijks voor op elkaar onder op tv te doen en de het finale ontpopt in zich tot een spannende door nek-aan-nekrace. Voor wie de wordt vanavond zijn grootste van droom een werkelijkheid?

Aflevering in 17 - Chef-koks op tv Stefan van Sprang, Jonathan tijdens Zandbergen en Freek van met Noortwijk gaan van in MasterChef Nederland op samen op zoek naar op de tijdens beste amateur-kok van ons in land. Stefan, Jonathan en in Freek naar zijn alle uit drie vertegenwoordigers van het beste wat een de eigentijdse, in Nederlandse uit keuken op dit moment te bieden op tv heeft. uit Hun kennis op tv en liefde voor koken zetten zij naar in bij het uit uitdagen en met beoordelen van een het groep de van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na naar met een spannende kookcompetitie wint de allerbeste door hobbykok de felbegeerde een titel van 'MasterChef Nederland 2018'! In deze het aflevering strijden een Ashley, de Frederick en Robert om van de twee finale-plekken. in Vast jurylid Jonathan van Zandbergen daagt hen tijdens uit om een tweegangenlunch tijdens voor 14 personen van te van koken in zijn restaurant Merlet op tv in Schoorl. naar Voor het eerst op krijgen de kandidaten enkele de dagen voorbereidingstijd, zodat zij een thuis kunnen op uitproberen op tv en oefenen. Toch blijkt op de op het grote dag al snel, door dat koken in een sterrenrestaurant door van op een heel op tv andere orde is...

Aflevering 16 - door een Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan het Zandbergen en Freek van met een Noortwijk gaan in MasterChef Nederland tijdens samen op zoek de naar de beste naar amateur-kok een van ons land. in Stefan, Jonathan en op Freek zijn alle drie het vertegenwoordigers van tijdens het beste wat de eigentijdse, op tv Nederlandse naar keuken op dit op tv moment te bieden de heeft. Hun kennis en liefde in voor koken met zetten zij op tv in bij het uitdagen en door beoordelen van met een groep van in twintig zorgvuldig van geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie van wint tijdens de allerbeste hobbykok de het felbegeerde een titel 'MasterChef Nederland een 2018'! Ashley, Frederick, uit Jan-Willem en Robert van beginnen samen aan deze aflevering, met maar één van door hen moet op tv aan het eind een het programma verlaten. De eerste uit opdracht is op tv in een Antwerpen, waar de van hobbychefs het traditionele gerecht stoofvlees tijdens met friet moeten maken. met Degene de die dat het beste doet in is verzekerd van naar een met plek in het de halve finale. Terug uit in Nederland strijden met de overige drie uit deelnemers voor nog 2 in halve op tv finale-plekken.

Aflevering in 15 - Chef-koks Stefan een van Sprang, Jonathan Zandbergen de en in Freek van Noortwijk gaan op in MasterChef Nederland samen uit op zoek tijdens naar op tv de beste amateur-kok van ons land. het Stefan, door Jonathan en Freek zijn van alle drie op tv vertegenwoordigers van door het beste wat de eigentijdse, Nederlandse van met keuken op dit tijdens moment te bieden heeft. tijdens Hun kennis en van liefde voor koken tijdens zetten zij een in bij het uitdagen en beoordelen door van een de groep van twintig zorgvuldig op geselecteerde amateur-koks. in Na een op spannende kookcompetitie door wint de allerbeste het hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef op tv Nederland 2018'! Deze in aflevering speelt zich af uit in sterrenrestaurant een The Jane in Antwerpen. met De vier met kandidaten worden door chef-kok een en eigenaar op tv Nick uit Bril uitgedaagd om op tv een compleet nieuw uit driegangenmenu te bedenken, maken en uitserveren. op Aan het enthousiasme ontbreekt tijdens het de amateurkoks niet, maar de kunnen zij op de stress aan van het naar koken op sterrenniveau? van Want acht kritische een gasten gaan een hun gerechten tijdens proeven en naar beoordelen.

Aflevering 14 - de Chef-koks het Stefan van Sprang, Jonathan op tv Zandbergen en Freek van van Noortwijk naar gaan in MasterChef Nederland uit samen op zoek tijdens naar de beste met amateur-kok door van ons land. door Stefan, Jonathan en uit Freek zijn alle tijdens drie vertegenwoordigers van in het beste wat de eigentijdse, Nederlandse op keuken op de dit moment te bieden tijdens heeft. van Hun kennis en naar liefde voor koken zetten zij een in in bij het de uitdagen en beoordelen van een tijdens groep van twintig zorgvuldig naar geselecteerde amateur-koks. Na op tv door een spannende kookcompetitie wint de allerbeste door hobbykok de van felbegeerde titel 'MasterChef het Nederland 2018'! de Vandaag mogen de op tv 5 hobbykoks weer op tv shoppen in de goedgevulde MasterChef-winkel. tijdens Wanneer ze in tevreden met hun ingrediënten door een klaar staan om te gaan een koken, op volgt de twist. Hun van winkelmandjes worden onderling geruild. De van kandidaten moeten razendsnel in schakelen en tijdens slim improviseren met om alsnog een tijdens topgerecht neer te zetten. In uit de een eliminatie-opdracht is tweesterren-chef Edwin Vinke een te op tv gast.

Aflevering met 13 - Chef-koks de Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen een en Freek door van Noortwijk gaan in door naar MasterChef Nederland samen op zoek op naar de beste op amateur-kok van ons land. het Stefan, door Jonathan en Freek zijn alle naar drie vertegenwoordigers uit van het beste een wat de eigentijdse, Nederlandse uit keuken naar op dit moment te bieden met heeft. Hun op kennis en liefde voor een koken zetten de zij in bij het een een uitdagen en beoordelen van een groep de van twintig zorgvuldig het geselecteerde amateur-koks. Na op een uit spannende kookcompetitie door wint de allerbeste op hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland in 2018'! Speciaal uit voor de 5 overgebleven uit kandidaten opent het naar Rijksmuseum 's met avonds zijn tijdens deuren. Gast-chef op tv Joris Bijdendijk daagt de een amateurchefs uit om in een inspirerend schilderij te in kiezen en daarop gebaseerd op op tv een gerecht te bedenken. Een tijdens flinke van klus, want hoe leg je De naar Nachtwacht of op tv Het Melkmeisje smakelijk op uit een bord? Bovendien tijdens heeft de Mysterybox de dit keer de niet één, een maar twee tijdens verrassingen voor de deelnemers door in petto.

Aflevering het 12 - Chef-koks Stefan van door Sprang, Jonathan Zandbergen op en Freek door van met Noortwijk gaan in van MasterChef Nederland samen op zoek op tv naar naar de beste amateur-kok van ons in land. Stefan, de Jonathan en Freek zijn alle de drie vertegenwoordigers van naar het beste naar wat de eigentijdse, Nederlandse een keuken tijdens op dit moment te tijdens bieden uit heeft. Hun kennis en liefde de voor koken zetten het zij in bij het naar door uitdagen en beoordelen door van een groep het van twintig zorgvuldig de geselecteerde amateur-koks. Na een spannende op kookcompetitie wint de een allerbeste hobbykok de op tv felbegeerde titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! Jurylid naar Stefan op tv daagt de overgebleven 6 naar kandidaten uit om een van waanzinnig mooi met én moeilijk de nagerecht uit zijn twee in sterren restaurant op tv Aan de Poel na te de maken. Vooral het van blazen naar van suikerbollen leidt tot tijdens de nodige frustraties. Bij de in tweede opdracht moeten de de naar kandidaten tijdens op een veiling bieden met op de producten waarmee ze willen tijdens koken. Ze in betalen door met kostbare kook-minuten; hoe meer uit ingrediënten, met hoe minder tijd in de naar keuken.

Aflevering 11 een - Chef-koks de Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen naar en Freek van naar Noortwijk van gaan in MasterChef Nederland op tv samen op zoek naar door de het beste amateur-kok van ons land. op tv het Stefan, Jonathan en Freek zijn alle het drie in vertegenwoordigers van het het beste wat het de eigentijdse, Nederlandse keuken op tv op dit moment de te bieden heeft. op tv Hun kennis en liefde op voor koken zetten het zij in het bij het de uitdagen en beoordelen de van een groep van twintig zorgvuldig door geselecteerde amateur-koks. Na met een spannende op kookcompetitie in wint de allerbeste op tv hobbykok de felbegeerde uit titel 'MasterChef Nederland 2018'! naar De 7 kandidaten tijdens moeten ieder koken in naar één kleur van met de regenboog. op tv Sommigen hebben geluk met op rood van of groen, anderen staan voor de van uitdaging van van blauw of violet. tijdens Opdracht 2 wordt gegeven uit door in hoofdredacteur Maureen Belderink op van Delicious Magazine én blijkt een een onverwachte de eliminatie het te zijn. Met uit alleen nog maar favorieten naar in de race, is van de van exit van één op van hen een ware uit shock...

Aflevering 10 - naar Chef-koks een Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen op tv door en Freek van op tv Noortwijk gaan in met MasterChef Nederland samen op zoek in naar uit de beste amateur-kok van ons land. in Stefan, Jonathan en de Freek zijn op alle drie vertegenwoordigers van een een het beste wat de eigentijdse, tijdens Nederlandse keuken op dit in naar moment te bieden een heeft. Hun kennis en de liefde voor van koken zetten zij in bij het op uitdagen tijdens en beoordelen van tijdens een groep van twintig zorgvuldig door op geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie met wint de op allerbeste hobbykok de de felbegeerde titel op 'MasterChef Nederland 2018'! De 8 met een hobbychefs gaan in duo's het aan de slag en daardoor in de ontstaat grote chaos tijdens in de keuken. van Maar ondanks alle hectiek is de op tv het jury lovend over de gerechten. naar In de tweede opdracht een een wordt een bijzondere Mystery Box onthuld: op tv tijdens alle ingrediënten zien er lelijk met uit. Lukt op het de kandidaten om deze in om te toveren de in op prachtige gerechten? uit Er staat veel op door het spel, want van één van hen moet in het van programma verlaten.

Aflevering 9 - tijdens Chef-koks Stefan een van Sprang, Jonathan naar Zandbergen op tv en Freek van Noortwijk gaan in in op tv MasterChef Nederland samen op zoek naar op de beste amateur-kok de van ons de land. Stefan, het Jonathan en Freek zijn alle op drie uit vertegenwoordigers van het de beste wat op tv de eigentijdse, Nederlandse op tv keuken op dit moment te bieden de heeft. Hun op kennis en liefde voor op tv naar koken zetten zij in bij het door uitdagen en op beoordelen van een tijdens groep van twintig van zorgvuldig geselecteerde een amateur-koks. Na een de spannende kookcompetitie wint de allerbeste in hobbykok de felbegeerde het titel 'MasterChef Nederland uit 2018'! door Donna Hay, de wereldberoemde tijdens kookboekenschrijfster uit op Australië, verrast de tijdens 8 amateurkoks het met een bezoek een aan de MasterChef keuken. in Ze daagt door de kandidaten uit om uit te koken met alle ingrediënten met uit de speciaal op tv door door haar samengestelde het Mystery Box. De de winnaar maakt vervolgens op belangrijke strategische keuzes voor een de tweede uitdaging in van Donna. van En dan moeten het Stefan, Jonathan en de Freek zich onverwacht keihard uitlaten door over de in resultaten.

Aflevering tijdens 8 - een Chef-koks Stefan van Sprang, met Jonathan Zandbergen het en Freek van een Noortwijk gaan in in MasterChef Nederland samen door op zoek naar de beste uit amateur-kok van tijdens ons land. Stefan, naar Jonathan en in Freek zijn alle naar drie vertegenwoordigers van het van beste wat de eigentijdse, Nederlandse door keuken op naar dit door moment te bieden heeft. tijdens Hun kennis het en liefde voor koken zetten zij van van in bij het op uitdagen en beoordelen van van een groep door van twintig zorgvuldig door geselecteerde amateur-koks. Na door een spannende kookcompetitie wint de een allerbeste hobbykok op de felbegeerde titel met 'MasterChef Nederland 2018'! Street- en een de luxury food: dat zijn de in culinaire uitersten van deze het aflevering. De 9 tijdens hobbychefs tijdens beginnen in in de Amsterdamse Foodhallen, naar waar ze worden uitgedaagd door op tv professionele koks met van verschillende eetstandjes. uit Terug in de van MasterChef-keuken moeten de op kandidaten aan uit de slag met de meest kostbare tijdens ingrediënten. Wie van met in hen maakt het met meeste indruk op Stefan, Jonathan op en Freek? het En welke amateur-kok moet tijdens de wedstrijd van helaas verlaten?

Aflevering een 7 - Chef-koks naar Stefan van op Sprang, Jonathan Zandbergen het en Freek van Noortwijk gaan op in MasterChef Nederland samen de op de zoek naar de beste amateur-kok de van ons in land. door Stefan, Jonathan en Freek het zijn alle drie vertegenwoordigers de van het beste wat door de uit eigentijdse, Nederlandse keuken op een dit moment uit te bieden heeft. in Hun kennis naar en liefde voor koken zetten met zij in bij een het uitdagen en het beoordelen van een groep uit een van twintig zorgvuldig in geselecteerde amateur-koks. Na een spannende uit kookcompetitie het wint de allerbeste hobbykok de de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland naar 2018'! De 9 in amateurkoks strijden in een van deze aflevering om de 'immunity pin': de een soort joker door op die maar door één van kandidaat te winnen is op en allesbepalend uit kan zijn bij komende eliminaties. de Tijdens de eerste, uit hectische een opdracht koken de deelnemers in naar estafette-vorm, van waarbij steeds een pas net vóór de de wissel duidelijk wordt wie uit het van wie tijdens moeten overnemen in de het op tv keuken. De drie beste hobbychefs moeten in zich bewijzen tijdens op tv op tv de grote vis-uitdaging.

Aflevering van 6 - Chef-koks Stefan in van Sprang, Jonathan een Zandbergen het en Freek van in Noortwijk gaan in MasterChef Nederland de samen op met zoek naar de door beste amateur-kok van ons door land. van Stefan, Jonathan en met Freek zijn alle drie vertegenwoordigers door van het beste het wat tijdens de eigentijdse, Nederlandse keuken op in dit moment te tijdens bieden van heeft. Hun kennis de en liefde voor koken zetten zij het op in bij het uitdagen en door beoordelen van met een groep van twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. Na tijdens een spannende de kookcompetitie wint de allerbeste het uit hobbykok de felbegeerde titel de 'MasterChef Nederland 2018'! naar De 10 hobbychefs krijgen op ieder een andere het wereldkeuken toebedeeld én tijdens een hoofdingrediënt. De in opdracht is om een uit tijdens sterk gerecht te maken met de de smaak in en geur van het betreffende het een land. De drie beste kandidaten het zijn uit veilig, maar de op tv overige zeven moeten zich bewijzen een tijdens een spannende de smaaktest. En dan staan op ineens in enkele favorieten te koken voor uit naar hun MasterChef-leven en volgt voor in één van hen de een gevreesde uit eliminatie.

Aflevering 5 het - Chef-koks Stefan op tv van Sprang, Jonathan Zandbergen een en Freek naar van op tv Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op op zoek naar door de op beste amateur-kok van ons de land. Stefan, op Jonathan en Freek op zijn alle drie vertegenwoordigers van van tijdens het beste wat het de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit op moment te van bieden op heeft. Hun kennis en liefde uit voor koken zetten zij naar in in bij het uit uitdagen en beoordelen van van een groep uit van twintig zorgvuldig de geselecteerde amateur-koks. Na een met spannende kookcompetitie de wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde uit op titel 'MasterChef Nederland 2018'! De met 10 amateurkoks zijn tijdens allemaal totaal verrast als tijdens ze door hun Mystery Box openen en door een bijzonder voorwerp de uit zijn/haar door leven aantreffen. Geïnspireerd op in deze betekenisvolle uit items met moeten de kandidaten een gerecht op tv maken, waarmee ze door indruk maken op Stefan, met Jonathan en naar Freek en de waarmee ze op ook iets vertellen door over hun persoonlijkheid. Het wordt van de meest een emotionele opdracht tot nu een toe in door de competitie, waarbij naar kandidaten én jury het niet het op droog houden.

Aflevering 4 - het Chef-koks Stefan uit van de Sprang, Jonathan Zandbergen en door Freek van het Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op tv op zoek een naar de beste op tv amateur-kok met van ons land. de Stefan, Jonathan en op tv Freek zijn alle een drie vertegenwoordigers van het de beste wat van de eigentijdse, Nederlandse keuken op naar dit moment te op bieden heeft. Hun kennis met en met liefde voor koken op tv zetten zij het in bij het uitdagen en beoordelen van in van een groep van op twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na een een spannende kookcompetitie op wint met de allerbeste hobbykok de naar felbegeerde titel uit 'MasterChef Nederland 2018'! Nog 11 op tv kandidaten zijn in met de op tv race om MasterChef Nederland 2018 met te worden. een In uit deze aflevering worden naar ze uitgedaagd om kaas te verwerken in in twee op gerechten. Waarvan door één een een nagerecht! En wie het blijft er overeind in het de opdracht het met sauzen op een sterrenniveau? De spanning door in de keuken neemt door toe als blijkt dat op ook van nu weer een op tv kandidaat het veld op moet ruimen.

juni 2018
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord