Programma gemist?

Aflevering op 18 - Chef-koks Stefan het van Sprang, Jonathan naar Zandbergen en Freek van op Noortwijk gaan op tv in op tv MasterChef Nederland samen op het zoek naar de beste van amateur-kok in van ons land. Stefan, tijdens Jonathan en Freek zijn alle door drie vertegenwoordigers met van het beste wat door de de eigentijdse, Nederlandse door keuken op dit moment te tijdens bieden uit heeft. Hun kennis en liefde voor tijdens koken het zetten zij in bij het naar uitdagen uit en beoordelen van het een groep van van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na door een spannende kookcompetitie tijdens wint de door allerbeste hobbykok het de felbegeerde titel 'MasterChef in Nederland door 2018'! Frederick en Robert hebben 18 de andere met amateurkoks achter zich gelaten. Samen de met staan zij vanavond in met de feestelijke finale van naar MasterChef Nederland 2018. Stefan, het een Jonathan en Freek hebben drie uitdagingen door op voorbereid. Frederick en Robert op tv blijken nauwelijks voor elkaar in onder te doen en met de finale ontpopt het zich tot een van spannende nek-aan-nekrace. Voor de wie wordt vanavond door zijn op tv grootste droom naar werkelijkheid?

Aflevering het 17 - Chef-koks Stefan op tv van Sprang, Jonathan door Zandbergen en tijdens Freek van op tv Noortwijk gaan in MasterChef Nederland op samen van op zoek naar de beste naar amateur-kok van ons land. op tv Stefan, Jonathan en een Freek zijn alle uit drie vertegenwoordigers van een het beste tijdens wat de van eigentijdse, Nederlandse keuken op het dit moment met te bieden heeft. Hun kennis in en liefde op voor koken zetten door zij in bij het op tv uitdagen en door beoordelen van een groep op van twintig tijdens zorgvuldig geselecteerde door amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie de wint de de allerbeste hobbykok de felbegeerde de naar titel 'MasterChef Nederland 2018'! In deze met naar aflevering strijden Ashley, Frederick de en Robert om de twee de finale-plekken. in Vast jurylid Jonathan Zandbergen daagt op hen naar uit om een tweegangenlunch op tv voor uit 14 personen te koken in het zijn met restaurant Merlet in Schoorl. op tv Voor het eerst een krijgen de tijdens kandidaten enkele dagen voorbereidingstijd, zodat zij met in thuis kunnen uitproberen en van oefenen. Toch blijkt op een de grote dag al tijdens snel, het dat koken in een sterrenrestaurant uit van het een heel andere orde van is...

Aflevering 16 - door Chef-koks Stefan op van Sprang, Jonathan uit Zandbergen van en Freek van Noortwijk gaan in uit tijdens MasterChef Nederland samen op op zoek naar het de beste amateur-kok van ons land. het Stefan, op tv Jonathan en Freek door zijn alle drie door vertegenwoordigers van het een beste wat de eigentijdse, Nederlandse van keuken op op tv dit door moment te bieden heeft. een Hun kennis en met liefde voor koken tijdens zetten zij in van bij het uitdagen naar en beoordelen van van een groep van twintig op tv zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. de Na een een spannende kookcompetitie wint de naar allerbeste hobbykok door de felbegeerde titel 'MasterChef de Nederland 2018'! naar Ashley, Frederick, op tv Jan-Willem en Robert beginnen op samen aan deze aflevering, maar in één van van hen moet aan het door eind het programma door verlaten. van De eerste op tv opdracht is in Antwerpen, waar tijdens de van hobbychefs het traditionele gerecht stoofvlees op met de friet moeten maken. een Degene die dat het tijdens beste doet in is verzekerd van de een plek in de halve naar finale. Terug naar in Nederland strijden de overige de drie de deelnemers voor nog 2 uit halve in finale-plekken.

Aflevering 15 - de Chef-koks met Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen met en Freek van van in Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen het op zoek naar met de uit beste amateur-kok van van ons land. Stefan, Jonathan tijdens en Freek zijn de alle drie uit vertegenwoordigers van het beste wat een van de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit op moment met te bieden heeft. naar Hun kennis en uit liefde voor koken zetten met zij een in bij het uitdagen en van beoordelen van een een groep het van twintig zorgvuldig door geselecteerde amateur-koks. Na een een spannende kookcompetitie wint de de allerbeste hobbykok door de felbegeerde titel 'MasterChef de Nederland 2018'! in Deze aflevering speelt zich af uit een in sterrenrestaurant The Jane naar in Antwerpen. met De vier kandidaten worden door de chef-kok en door eigenaar Nick door Bril uitgedaagd om een compleet nieuw in driegangenmenu te in bedenken, uit maken en uitserveren. Aan enthousiasme op tv ontbreekt uit het de amateurkoks de niet, maar kunnen door zij de stress aan van het uit koken door op sterrenniveau? van Want acht kritische in gasten gaan hun gerechten uit proeven en uit beoordelen.

Aflevering 14 - in Chef-koks in Stefan van Sprang, tijdens Jonathan Zandbergen door en Freek van Noortwijk gaan met in MasterChef Nederland de samen op op zoek naar de beste op amateur-kok van met ons land. de Stefan, Jonathan en Freek zijn door alle een drie vertegenwoordigers van een het beste wat de eigentijdse, Nederlandse op uit keuken op dit moment te tijdens bieden heeft. Hun kennis in en door liefde voor koken zetten zij uit in bij in het uitdagen van en beoordelen op tv van een groep van twintig met zorgvuldig geselecteerde een amateur-koks. Na een spannende naar kookcompetitie wint de allerbeste het hobbykok naar de felbegeerde titel van 'MasterChef Nederland op 2018'! Vandaag mogen de 5 hobbykoks een weer shoppen met in de goedgevulde MasterChef-winkel. tijdens Wanneer uit ze tevreden met tijdens hun ingrediënten klaar op staan om te gaan koken, op tv volgt het de twist. Hun winkelmandjes het worden onderling geruild. uit De kandidaten moeten razendsnel tijdens schakelen en slim een improviseren om tijdens alsnog een de topgerecht neer tijdens te zetten. In naar de eliminatie-opdracht is tweesterren-chef Edwin Vinke op tv te van gast.

Aflevering 13 op - Chef-koks Stefan met van in Sprang, Jonathan Zandbergen in en Freek van een Noortwijk gaan in MasterChef Nederland het samen op zoek tijdens naar de een beste amateur-kok van ons land. op tv Stefan, Jonathan in en Freek naar zijn alle drie vertegenwoordigers door van in het beste wat de eigentijdse, Nederlandse in keuken op op dit moment naar te bieden door heeft. Hun kennis en een liefde voor koken tijdens zetten zij in bij het de uitdagen en het beoordelen het van een groep van twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. naar Na een naar spannende kookcompetitie wint de allerbeste een op tv hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef door Nederland tijdens 2018'! Speciaal voor de 5 door overgebleven het kandidaten opent het Rijksmuseum uit 's avonds zijn deuren. Gast-chef van Joris op Bijdendijk daagt de amateurchefs op uit van om een inspirerend een schilderij te kiezen en daarop gebaseerd het een gerecht met te van bedenken. Een flinke klus, want hoe op de leg je De Nachtwacht of een Het naar Melkmeisje smakelijk op een de bord? Bovendien heeft de op Mysterybox dit keer niet naar een één, maar twee tijdens verrassingen voor de deelnemers in van petto.

Aflevering op 12 - het Chef-koks Stefan van op tv Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek naar van Noortwijk gaan de in MasterChef tijdens Nederland samen in op zoek naar uit de beste amateur-kok van ons land. op tv Stefan, de Jonathan en Freek een zijn alle op tv drie vertegenwoordigers van het tijdens beste wat de het eigentijdse, Nederlandse keuken op het dit moment de te bieden heeft. Hun kennis uit tijdens en liefde voor koken met zetten zij naar in bij het uitdagen van en beoordelen van naar een groep een van twintig zorgvuldig uit geselecteerde amateur-koks. Na van een spannende kookcompetitie wint het de allerbeste hobbykok met de felbegeerde titel in 'MasterChef Nederland 2018'! Jurylid Stefan van daagt op de overgebleven het 6 kandidaten uit om een tijdens waanzinnig mooi én op tv moeilijk nagerecht uit van zijn door twee sterren restaurant met Aan de Poel na van te maken. Vooral het blazen een van op tv suikerbollen leidt tot uit de nodige frustraties. tijdens Bij de tweede opdracht moeten in met de kandidaten tijdens in een veiling bieden op de producten een waarmee ze willen tijdens koken. naar Ze betalen met op tv kostbare kook-minuten; door hoe meer ingrediënten, hoe tijdens minder tijd in de uit keuken.

Aflevering uit 11 - Chef-koks naar Stefan van uit Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek op tv van Noortwijk gaan in in MasterChef Nederland samen een op zoek de naar op de beste amateur-kok van ons land. van Stefan, Jonathan door en Freek tijdens zijn alle in drie vertegenwoordigers van het beste wat met van de eigentijdse, Nederlandse keuken uit op dit moment te uit bieden van heeft. Hun kennis op en liefde voor het koken zetten zij in het bij het uitdagen en het beoordelen van op een groep van twintig met zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na het op een spannende kookcompetitie wint van de allerbeste in hobbykok de felbegeerde titel op tv 'MasterChef Nederland 2018'! De 7 een kandidaten moeten ieder het koken in tijdens één kleur tijdens van de regenboog. Sommigen naar hebben geluk het met rood of groen, van anderen staan voor tijdens de uitdaging van met blauw of violet. op tv Opdracht 2 van wordt gegeven door door hoofdredacteur Maureen van Belderink van Delicious van Magazine én blijkt een onverwachte op eliminatie te zijn. Met tijdens alleen de nog maar favorieten tijdens in de race, in is de exit van tijdens één van hen uit een ware met shock...

Aflevering 10 - naar op tv Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan van Zandbergen en Freek van van Noortwijk gaan in op tv MasterChef naar Nederland samen op het zoek naar de de beste amateur-kok van ons land. van Stefan, Jonathan en naar Freek zijn alle een drie uit vertegenwoordigers van met het beste wat de eigentijdse, de Nederlandse keuken op op dit het moment te bieden het heeft. Hun kennis en liefde voor een koken zetten in zij op in bij het uitdagen en de beoordelen uit van een groep van op twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op tv Na een spannende op tv kookcompetitie wint de allerbeste het de hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland door op 2018'! De 8 op hobbychefs gaan in duo's de aan de slag en door daardoor ontstaat grote op chaos in het de keuken. de Maar ondanks alle hectiek op is de jury lovend door over de van gerechten. In in de tweede opdracht wordt een bijzondere op Mystery Box onthuld: op tv alle ingrediënten zien het uit er lelijk uit. Lukt met het de kandidaten tijdens om deze van om te toveren een in prachtige gerechten? Er staat veel naar op het de spel, want één van van hen moet het de programma naar verlaten.

Aflevering in 9 - een Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen het en de Freek van Noortwijk gaan met in op tv MasterChef Nederland samen het op zoek naar de beste amateur-kok door van ons land. in de Stefan, Jonathan en Freek het zijn alle drie vertegenwoordigers van het op tv het beste wat de eigentijdse, op Nederlandse in keuken op dit moment tijdens te bieden heeft. met Hun kennis en door liefde voor koken zetten zij van in uit bij het uitdagen en beoordelen het van uit een groep op van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na met een spannende in kookcompetitie wint de allerbeste een hobbykok de felbegeerde het van titel 'MasterChef Nederland tijdens 2018'! Donna Hay, tijdens de wereldberoemde kookboekenschrijfster van uit Australië, verrast de 8 amateurkoks het met een bezoek op aan de op tv MasterChef keuken. Ze daagt de de op kandidaten uit om te door koken met alle de ingrediënten uit de speciaal uit een door haar samengestelde Mystery Box. in De winnaar maakt van vervolgens belangrijke in strategische keuzes voor een de tweede uitdaging van van Donna. En het dan moeten Stefan, Jonathan en het Freek op zich onverwacht in keihard uitlaten over de het resultaten.

Aflevering uit 8 - Chef-koks het Stefan van Sprang, van Jonathan Zandbergen de en Freek van Noortwijk uit gaan in MasterChef Nederland samen in op zoek in naar de beste amateur-kok op tv op tv van ons land. Stefan, het Jonathan en Freek van zijn alle drie vertegenwoordigers van door het het beste wat de op tv eigentijdse, Nederlandse keuken op uit dit moment uit te bieden heeft. Hun op tv kennis en liefde het voor koken zetten met zij in bij door het uitdagen met en beoordelen van op tv een groep van de twintig zorgvuldig van geselecteerde amateur-koks. Na een spannende op tv kookcompetitie wint de allerbeste door hobbykok de een felbegeerde op tv titel 'MasterChef Nederland met 2018'! Street- en luxury food: dat uit zijn de uit culinaire het uitersten van deze aflevering. op tv De 9 hobbychefs tijdens beginnen in door de Amsterdamse Foodhallen, waar ze worden in uitgedaagd uit door professionele koks van door verschillende de eetstandjes. Terug in de in MasterChef-keuken moeten de met kandidaten aan de slag in met naar de meest kostbare ingrediënten. Wie tijdens van op tv hen maakt het tijdens meeste indruk op Stefan, een Jonathan en Freek? En welke op amateur-kok naar moet de een wedstrijd helaas verlaten?

Aflevering met 7 - Chef-koks Stefan van van Sprang, Jonathan met Zandbergen en Freek van van Noortwijk naar gaan in MasterChef Nederland samen van op tv op zoek naar de beste naar amateur-kok van ons op tv land. op tv Stefan, Jonathan en Freek op zijn alle drie vertegenwoordigers van tijdens het uit beste wat naar de eigentijdse, Nederlandse keuken door op dit moment te bieden in het heeft. Hun kennis in en liefde voor koken zetten het zij in bij met het uitdagen op tv en beoordelen van een groep tijdens van twintig zorgvuldig de geselecteerde amateur-koks. uit Na de een spannende kookcompetitie wint de allerbeste naar hobbykok de felbegeerde op titel 'MasterChef in Nederland 2018'! De tijdens 9 amateurkoks strijden in uit naar deze aflevering om de 'immunity het pin': met een soort joker tijdens die maar door één kandidaat te op tv winnen is en naar allesbepalend kan zijn naar bij komende eliminaties. door op Tijdens de eerste, hectische opdracht een koken tijdens de deelnemers in estafette-vorm, door waarbij steeds pas net in vóór de wissel in duidelijk wordt wie het het in van wie moeten overnemen in met de keuken. De van drie beste hobbychefs een moeten zich bewijzen een tijdens de op tv grote vis-uitdaging.

Aflevering 6 van - Chef-koks de Stefan van op Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van met Noortwijk het gaan in MasterChef in Nederland samen uit op zoek naar op de beste amateur-kok van van ons land. Stefan, Jonathan een en Freek zijn alle tijdens drie het vertegenwoordigers van het beste naar wat de van eigentijdse, Nederlandse keuken op dit met moment te bieden de uit heeft. Hun kennis en liefde voor door een koken zetten zij in bij het het in uitdagen en beoordelen van op tv een groep in van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. de Na een spannende kookcompetitie in met wint de allerbeste op tv hobbykok de felbegeerde titel met 'MasterChef Nederland 2018'! naar De 10 een hobbychefs krijgen ieder in een andere wereldkeuken toebedeeld én een uit uit hoofdingrediënt. De opdracht is om op tv een sterk door gerecht te met maken met de het smaak en geur van het betreffende in de land. De drie beste kandidaten zijn op tv veilig, maar door de de overige zeven moeten zich bewijzen tijdens tijdens een spannende smaaktest. met En uit dan staan in ineens enkele favorieten door te koken voor hun een MasterChef-leven en volgt voor door één door van hen de gevreesde op tv eliminatie.

Aflevering 5 - tijdens op Chef-koks Stefan van Sprang, door Jonathan Zandbergen en van Freek van Noortwijk gaan in naar MasterChef Nederland door samen tijdens op zoek naar de beste amateur-kok uit van door ons land. Stefan, op tv Jonathan en Freek zijn op tv alle drie met vertegenwoordigers van het beste het wat de eigentijdse, een Nederlandse keuken tijdens op dit moment met te bieden op tv heeft. Hun kennis op tv en liefde voor koken zetten zij tijdens in bij op het uitdagen door en beoordelen in van een groep van twintig zorgvuldig het geselecteerde door amateur-koks. Na een spannende op tv kookcompetitie het wint de allerbeste hobbykok de de felbegeerde naar titel 'MasterChef Nederland 2018'! op tv De 10 amateurkoks van zijn allemaal met totaal verrast als tijdens ze hun Mystery op Box openen en een bijzonder in voorwerp met uit zijn/haar leven door aantreffen. Geïnspireerd op uit deze betekenisvolle items tijdens moeten de kandidaten in een gerecht maken, op waarmee ze indruk maken op Stefan, op tv Jonathan van en Freek en waarmee ze van ook iets met vertellen over hun met persoonlijkheid. Het op wordt de naar meest emotionele opdracht tot nu naar toe in door de competitie, met waarbij kandidaten én jury het tijdens niet droog van houden.

Aflevering 4 tijdens - Chef-koks de Stefan van Sprang, Jonathan tijdens Zandbergen en Freek de van Noortwijk gaan in door MasterChef Nederland samen door op tijdens zoek naar van de beste amateur-kok van ons het land. Stefan, Jonathan en tijdens Freek zijn alle op tv uit drie vertegenwoordigers van door het beste wat tijdens de eigentijdse, Nederlandse keuken van op dit moment te bieden in heeft. door Hun kennis met en liefde voor uit koken zetten zij in bij het de uitdagen in en beoordelen van een groep het van twintig zorgvuldig het geselecteerde amateur-koks. het Na een met spannende kookcompetitie wint de van allerbeste in hobbykok de felbegeerde titel een 'MasterChef Nederland in 2018'! Nog 11 kandidaten zijn in een de race een om MasterChef Nederland 2018 de op te worden. In deze met aflevering worden ze uitgedaagd met om kaas te naar verwerken tijdens in twee gerechten. naar Waarvan één een nagerecht! op En wie blijft het er overeind in van de opdracht met een sauzen op sterrenniveau? De het spanning in de keuken naar neemt toe als door blijkt dat naar ook nu weer uit een kandidaat door het veld moet op tv ruimen.

oktober 2021
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!