Programma gemist?

Aflevering 18 - met van Chef-koks Stefan van Sprang, met Jonathan Zandbergen van en Freek van Noortwijk gaan in in MasterChef Nederland het samen op zoek met naar de beste amateur-kok uit van ons op tv land. tijdens Stefan, Jonathan en Freek zijn op tv alle drie vertegenwoordigers tijdens van het beste wat op de door eigentijdse, Nederlandse keuken op dit op uit moment te bieden heeft. Hun kennis tijdens en liefde voor het een koken zetten zij in van bij het uitdagen en beoordelen door van een een groep met van twintig zorgvuldig tijdens geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie door wint in de allerbeste hobbykok de in felbegeerde titel de 'MasterChef Nederland het 2018'! Frederick en Robert hebben 18 het een andere amateurkoks achter zich gelaten. een Samen staan op tv zij vanavond in de de feestelijke finale van MasterChef uit Nederland 2018. Stefan, in Jonathan en door Freek hebben drie op uitdagingen voorbereid. Frederick en met de Robert blijken nauwelijks voor op elkaar onder te in doen en naar de finale ontpopt met zich tot een spannende een nek-aan-nekrace. Voor wie wordt tijdens vanavond naar zijn grootste droom een werkelijkheid?

Aflevering een 17 - van Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan met Zandbergen en Freek met van Noortwijk de gaan in MasterChef Nederland samen met op naar zoek naar de beste van amateur-kok in van ons land. het Stefan, Jonathan en Freek zijn alle van drie vertegenwoordigers van in het beste door wat door de eigentijdse, Nederlandse keuken op naar dit moment te bieden van heeft. Hun tijdens kennis en liefde een voor door koken zetten zij in bij het op tv uitdagen en door beoordelen in van een groep van tijdens twintig zorgvuldig de geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie een wint de van allerbeste hobbykok de naar felbegeerde titel uit 'MasterChef Nederland naar 2018'! In deze aflevering strijden door Ashley, Frederick en Robert het om tijdens de twee op tv finale-plekken. Vast jurylid Jonathan Zandbergen daagt op hen uit om het een tweegangenlunch voor een 14 personen op te koken in zijn naar restaurant Merlet op in uit Schoorl. Voor het door eerst krijgen de naar kandidaten enkele dagen voorbereidingstijd, zodat zij in thuis kunnen uitproberen op en oefenen. Toch op tv blijkt in op de grote dag al van snel, dat koken uit op in een sterrenrestaurant van een heel van andere orde uit is...

Aflevering 16 - in Chef-koks Stefan van van Sprang, de Jonathan Zandbergen het en Freek van Noortwijk gaan in een MasterChef van Nederland samen op zoek in naar de een beste amateur-kok van ons van land. Stefan, op Jonathan en Freek zijn het alle drie de vertegenwoordigers van het beste uit wat de de eigentijdse, Nederlandse in keuken op dit tijdens moment te bieden heeft. op Hun kennis en liefde in voor koken zetten zij met in een bij het een uitdagen en beoordelen van een groep met van twintig zorgvuldig door geselecteerde amateur-koks. Na met een de spannende kookcompetitie op wint de allerbeste hobbykok tijdens de felbegeerde titel tijdens 'MasterChef Nederland 2018'! naar Ashley, Frederick, Jan-Willem en op Robert beginnen samen aan de deze aflevering, op maar één in van hen op tv moet aan het eind tijdens het programma verlaten. De eerste door opdracht is een in Antwerpen, waar de de door hobbychefs het traditionele gerecht stoofvlees met op tv friet uit moeten maken. Degene die dat van het het beste doet is met verzekerd van een plek in op de halve finale. het Terug op in Nederland strijden de in overige drie deelnemers voor op tv nog 2 halve tijdens in finale-plekken.

Aflevering 15 tijdens - Chef-koks Stefan een van Sprang, Jonathan tijdens Zandbergen en Freek van het op tv Noortwijk gaan in MasterChef Nederland op samen op zoek op naar door de beste amateur-kok een van ons land. Stefan, Jonathan tijdens en Freek zijn alle uit drie door vertegenwoordigers van het beste op tv wat de door eigentijdse, Nederlandse keuken op dit van een moment te bieden op heeft. Hun kennis en op tv liefde voor koken door zetten zij in in bij het uitdagen en het beoordelen van een groep op tv met van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na in een spannende kookcompetitie naar van wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde een titel 'MasterChef van Nederland naar 2018'! Deze aflevering van speelt zich af in in sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. uit De vier op tv kandidaten worden op tv door chef-kok en eigenaar Nick met Bril het uitgedaagd om een een compleet nieuw driegangenmenu te bedenken, van maken en uitserveren. naar Aan in enthousiasme ontbreekt het tijdens de amateurkoks niet, maar kunnen een de zij de stress aan van op het van koken op sterrenniveau? Want met acht kritische gasten van gaan hun gerechten door proeven en met beoordelen.

Aflevering 14 van - naar Chef-koks Stefan van Sprang, in Jonathan Zandbergen een en Freek van de Noortwijk gaan in een MasterChef Nederland samen op op zoek naar de beste amateur-kok door van op tv ons land. van Stefan, Jonathan en een Freek zijn alle drie vertegenwoordigers in van het beste wat op de het eigentijdse, Nederlandse keuken op dit met moment te bieden op tv heeft. Hun op tv kennis een en liefde voor in koken zetten zij uit in bij het tijdens uitdagen en beoordelen tijdens van een groep van uit twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. van Na op tv een spannende kookcompetitie wint de allerbeste met hobbykok de felbegeerde van titel 'MasterChef Nederland een uit 2018'! Vandaag mogen van de 5 hobbykoks weer shoppen naar in de van goedgevulde MasterChef-winkel. Wanneer ze met tevreden een met hun ingrediënten klaar staan tijdens om te gaan koken, naar volgt tijdens de twist. op tv Hun winkelmandjes worden onderling geruild. een De kandidaten naar moeten razendsnel uit schakelen en slim improviseren om alsnog tijdens een op topgerecht neer te uit zetten. In de eliminatie-opdracht uit is in tweesterren-chef Edwin Vinke te tijdens gast.

Aflevering 13 tijdens - Chef-koks op Stefan van Sprang, Jonathan naar Zandbergen naar en Freek van Noortwijk gaan in uit MasterChef van Nederland samen op zoek met naar door de beste amateur-kok van uit ons land. Stefan, door Jonathan en Freek uit zijn alle drie vertegenwoordigers van met het beste wat uit de met eigentijdse, Nederlandse keuken op het dit moment in te bieden heeft. Hun kennis in en met liefde voor de koken zetten zij in bij met het uitdagen en beoordelen het in van een groep naar van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. door Na een spannende kookcompetitie een wint de uit allerbeste hobbykok de een felbegeerde titel 'MasterChef Nederland van 2018'! Speciaal voor door de door 5 overgebleven kandidaten opent het op Rijksmuseum 's avonds op tv zijn deuren. Gast-chef het Joris met Bijdendijk daagt de amateurchefs uit op tv om tijdens een inspirerend uit schilderij te kiezen en daarop gebaseerd op tv op tv een gerecht te de bedenken. Een flinke klus, want op tv hoe leg je door De Nachtwacht door of Het op Melkmeisje smakelijk op een door bord? Bovendien heeft de het Mysterybox een dit keer niet één, maar twee op tv verrassingen voor het de deelnemers met in petto.

Aflevering op 12 - Chef-koks Stefan van de naar Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek het van Noortwijk gaan door in het MasterChef Nederland samen op met zoek naar de beste op amateur-kok van met ons land. Stefan, Jonathan een en Freek zijn met alle drie naar vertegenwoordigers van op tv het beste wat de op eigentijdse, Nederlandse in keuken op dit de moment te bieden heeft. naar Hun kennis en liefde voor het koken tijdens zetten zij in bij uit het uitdagen en beoordelen met van de een groep van van twintig zorgvuldig geselecteerde door amateur-koks. Na een spannende van kookcompetitie een wint de allerbeste hobbykok de tijdens felbegeerde titel 'MasterChef Nederland in 2018'! Jurylid Stefan tijdens daagt de overgebleven naar de 6 kandidaten uit om een tijdens waanzinnig op tv mooi én moeilijk nagerecht uit in zijn twee naar sterren restaurant op tv Aan de Poel na in te maken. Vooral op tv het blazen van met suikerbollen leidt tot de een nodige op frustraties. Bij de tweede van opdracht moeten op tv de kandidaten tijdens de een veiling bieden de op de producten waarmee ze willen naar koken. Ze het betalen met kostbare tijdens kook-minuten; op tv hoe meer ingrediënten, hoe minder uit tijd in de op keuken.

Aflevering met 11 - Chef-koks Stefan van met Sprang, Jonathan het Zandbergen en in Freek van Noortwijk gaan naar in MasterChef Nederland samen naar op zoek op naar met de beste amateur-kok van de ons land. Stefan, van Jonathan en Freek met zijn alle drie vertegenwoordigers uit van in het beste wat een de eigentijdse, Nederlandse naar keuken op dit moment te bieden het heeft. Hun op kennis op en liefde voor tijdens koken zetten zij in uit bij het uitdagen en op beoordelen van een uit groep van twintig van zorgvuldig geselecteerde in amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie met wint de allerbeste in hobbykok de felbegeerde op tv titel 'MasterChef Nederland op tv 2018'! De het 7 kandidaten moeten ieder van koken door in één kleur van in de in regenboog. Sommigen hebben geluk door met rood uit of groen, anderen staan voor de tijdens uitdaging van naar blauw van of violet. Opdracht 2 wordt op gegeven door met hoofdredacteur Maureen Belderink naar van Delicious Magazine met én blijkt een onverwachte eliminatie van een te zijn. Met uit alleen nog maar van favorieten in de race, is tijdens de exit van van één van met hen een ware de shock...

Aflevering naar 10 - het Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen door en Freek in van de Noortwijk gaan in de MasterChef Nederland samen op zoek op naar de beste amateur-kok de van ons land. op Stefan, in Jonathan en met Freek zijn alle drie vertegenwoordigers uit van het tijdens beste wat de op tv eigentijdse, Nederlandse keuken op dit tijdens moment te de bieden heeft. Hun kennis op een en liefde voor koken zetten van zij in het bij het uitdagen en beoordelen op tv van een het groep van van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. uit Na een met spannende kookcompetitie wint de op allerbeste hobbykok de een felbegeerde tijdens titel 'MasterChef Nederland 2018'! De 8 op hobbychefs gaan naar in duo's aan de uit slag uit en daardoor ontstaat grote chaos de in de keuken. uit Maar ondanks alle een hectiek is de tijdens door jury lovend over de gerechten. op tv In de tweede opdracht op wordt een op bijzondere op tv Mystery Box onthuld: alle ingrediënten op tv zien er op lelijk uit. een Lukt het de kandidaten om deze in om te in toveren in prachtige gerechten? op Er staat veel van op op het spel, want met één van hen moet het in programma door verlaten.

Aflevering in 9 - Chef-koks Stefan op tv van Sprang, Jonathan door Zandbergen en Freek van in Noortwijk gaan in door MasterChef de Nederland samen op de zoek naar de in beste amateur-kok van op ons land. Stefan, Jonathan en een Freek zijn een alle drie op tv vertegenwoordigers van het beste de wat van de eigentijdse, Nederlandse keuken naar op dit moment te in bieden heeft. Hun kennis van en liefde van voor koken zetten de zij in in bij het uitdagen en beoordelen door van in een groep naar van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na de een spannende kookcompetitie de van wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde op van titel 'MasterChef Nederland 2018'! een Donna Hay, de van wereldberoemde kookboekenschrijfster op uit Australië, verrast de 8 amateurkoks het met een van bezoek uit aan de MasterChef keuken. door Ze daagt de kandidaten uit uit om te door koken met alle de ingrediënten op uit de speciaal door de haar samengestelde het Mystery Box. De winnaar maakt tijdens vervolgens belangrijke strategische keuzes uit de voor de tweede met uitdaging van Donna. En van dan moeten Stefan, Jonathan en door Freek van zich onverwacht van keihard uitlaten over de in resultaten.

Aflevering 8 - uit een Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan van Zandbergen en Freek op van Noortwijk met gaan in MasterChef Nederland samen van op met zoek naar uit de beste amateur-kok van naar ons land. het Stefan, Jonathan en van Freek zijn alle naar drie vertegenwoordigers van het beste wat van de eigentijdse, Nederlandse de naar keuken op dit moment te bieden door heeft. Hun kennis een en liefde op voor van koken zetten zij in in bij het uitdagen in en beoordelen op tv van een groep van twintig zorgvuldig in geselecteerde amateur-koks. Na met naar een spannende kookcompetitie wint op de allerbeste hobbykok de felbegeerde een titel 'MasterChef op tv Nederland op tv 2018'! Street- en op luxury food: dat het zijn de culinaire met uitersten van deze het aflevering. De 9 met hobbychefs beginnen in de Amsterdamse Foodhallen, een waar het ze worden uitgedaagd een door professionele tijdens koks van verschillende eetstandjes. Terug in op tv de MasterChef-keuken uit moeten het de kandidaten aan de slag met de van de meest kostbare ingrediënten. Wie op tv van hen maakt het een meeste indruk op van Stefan, Jonathan tijdens en de Freek? En welke amateur-kok in moet de wedstrijd helaas uit verlaten?

Aflevering een 7 - een Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen tijdens op tv en Freek van het Noortwijk gaan in MasterChef Nederland het samen op zoek naar met de beste amateur-kok naar van door ons land. uit Stefan, Jonathan en Freek zijn van alle drie uit vertegenwoordigers van het beste wat het de eigentijdse, van Nederlandse naar keuken op dit naar moment te bieden heeft. op tv Hun kennis en tijdens liefde voor koken zetten zij het tijdens in bij het uitdagen en van beoordelen van in een groep van door twintig zorgvuldig geselecteerde met amateur-koks. Na een met spannende kookcompetitie wint met de allerbeste hobbykok de felbegeerde op titel 'MasterChef van Nederland de 2018'! De 9 amateurkoks strijden van in de deze aflevering om de 'immunity uit pin': een met soort joker op die maar door van één kandidaat te winnen van is en allesbepalend de kan zijn bij komende eliminaties. door op tv Tijdens de eerste, de hectische opdracht koken de deelnemers in uit met estafette-vorm, waarbij steeds de pas net vóór de wissel tijdens duidelijk wordt wie naar het op tv van wie moeten overnemen een in de keuken. op De drie in beste hobbychefs moeten zich de bewijzen tijdens naar de grote vis-uitdaging.

Aflevering 6 - door Chef-koks Stefan een van Sprang, Jonathan Zandbergen op tv het en Freek van op Noortwijk gaan in van MasterChef Nederland samen op met zoek naar het de beste amateur-kok van ons een land. Stefan, Jonathan en een met Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van op het beste tijdens wat de van eigentijdse, Nederlandse keuken op de dit moment tijdens te bieden heeft. een Hun kennis in en liefde voor van koken zetten zij in bij het een uitdagen en van beoordelen van een groep op van twintig de zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op Na een met spannende kookcompetitie wint de op tv allerbeste hobbykok de op tv felbegeerde titel op tv 'MasterChef Nederland 2018'! De een 10 naar hobbychefs krijgen ieder op tv een andere wereldkeuken toebedeeld én een naar hoofdingrediënt. De opdracht op is om naar een sterk gerecht naar te maken met de een met smaak en geur van het betreffende met land. De drie door beste op kandidaten zijn veilig, maar het de overige zeven moeten naar zich tijdens bewijzen tijdens een spannende smaaktest. op En in dan staan uit ineens enkele favorieten te koken van voor hun door MasterChef-leven en volgt tijdens voor één tijdens van hen de gevreesde op tv eliminatie.

Aflevering de 5 - Chef-koks met Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen door en Freek het van een Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen tijdens op zoek naar op met de beste amateur-kok van ons land. op in Stefan, Jonathan en Freek zijn op alle drie vertegenwoordigers van van het een beste wat de eigentijdse, Nederlandse door met keuken op dit een moment te bieden heeft. Hun van kennis en liefde voor door koken zetten zij tijdens in tijdens bij het in uitdagen en beoordelen van tijdens een groep van twintig zorgvuldig een geselecteerde een amateur-koks. Na het een spannende kookcompetitie wint de de allerbeste hobbykok de felbegeerde door titel 'MasterChef uit Nederland door 2018'! De 10 amateurkoks zijn met allemaal het totaal verrast als ze hun uit Mystery Box openen en tijdens een bijzonder voorwerp op tv uit zijn/haar leven uit aantreffen. Geïnspireerd op van deze betekenisvolle items door de moeten de kandidaten een gerecht naar maken, waarmee ze uit indruk maken op Stefan, op tv op Jonathan en Freek het en waarmee ze door ook iets vertellen over hun tijdens persoonlijkheid. door Het wordt de meest emotionele door opdracht tot nu op toe op tv in de competitie, waarbij kandidaten én van in jury het niet droog naar houden.

Aflevering 4 door - Chef-koks Stefan van naar het Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek naar van Noortwijk gaan in met MasterChef uit Nederland samen op zoek naar op de op beste amateur-kok van ons van land. Stefan, Jonathan en de Freek een zijn alle de drie vertegenwoordigers van het de beste wat de eigentijdse, Nederlandse naar keuken op dit van moment te op bieden heeft. Hun de kennis een en liefde voor koken zetten door zij in in bij het uitdagen en beoordelen op tv van een groep uit naar van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na van een spannende door kookcompetitie in wint de allerbeste hobbykok de met felbegeerde titel 'MasterChef Nederland het 2018'! in Nog 11 kandidaten zijn de in de race om op tv MasterChef Nederland de 2018 te worden. door In de deze aflevering worden ze het uitgedaagd om kaas te verwerken de in twee het gerechten. Waarvan op één een nagerecht! uit En wie blijft in er overeind in naar de opdracht met een sauzen op in sterrenniveau? De spanning met in de keuken door neemt toe als blijkt dat van ook nu weer door een kandidaat het veld uit met moet ruimen.

juli 2019
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord