Programma gemist?

Aflevering de 18 - Chef-koks uit Stefan van Sprang, uit Jonathan Zandbergen met en Freek van Noortwijk naar gaan in MasterChef Nederland samen in op zoek naar tijdens uit de beste amateur-kok van een ons land. Stefan, Jonathan en uit Freek zijn alle op in drie vertegenwoordigers van het beste wat uit de eigentijdse, uit Nederlandse keuken uit op dit met moment te bieden heeft. Hun een kennis en liefde door voor koken zetten op zij in bij op het uit uitdagen en beoordelen door van een groep een van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. de Na een op spannende kookcompetitie een wint de allerbeste door hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef met Nederland de 2018'! Frederick en Robert hebben op tv 18 andere amateurkoks achter een zich gelaten. Samen naar staan van zij vanavond tijdens in de feestelijke finale uit van MasterChef op tv Nederland 2018. Stefan, Jonathan en Freek tijdens hebben op drie uitdagingen voorbereid. Frederick en het Robert blijken nauwelijks door voor uit elkaar onder te de doen en de finale ontpopt een zich tot op tv een van spannende nek-aan-nekrace. Voor wie wordt vanavond door zijn grootste uit droom in werkelijkheid?

Aflevering 17 - naar Chef-koks Stefan met van een Sprang, Jonathan Zandbergen en de Freek van Noortwijk naar gaan in MasterChef Nederland samen een op zoek naar het de beste amateur-kok van van ons het land. door Stefan, Jonathan en Freek een zijn alle drie in vertegenwoordigers van het beste naar wat de eigentijdse, Nederlandse met het keuken op dit het moment te bieden heeft. op tv Hun kennis en liefde voor met koken met zetten zij in bij het in met uitdagen en beoordelen van een op tv groep van uit twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na het een spannende kookcompetitie het wint de de allerbeste hobbykok de felbegeerde in titel 'MasterChef Nederland uit 2018'! In deze een aflevering strijden Ashley, naar Frederick en Robert de om de twee uit finale-plekken. door Vast jurylid Jonathan Zandbergen het daagt hen uit uit om een tweegangenlunch van voor 14 personen te door koken met in zijn uit restaurant Merlet in Schoorl. Voor op het eerst krijgen door de kandidaten enkele dagen op naar voorbereidingstijd, zodat zij thuis uit kunnen uitproberen en uit oefenen. Toch de blijkt op de met grote dag al snel, dat tijdens koken in het een sterrenrestaurant in van een heel op andere orde is...

Aflevering in 16 - Chef-koks Stefan uit van Sprang, Jonathan uit Zandbergen en Freek in van Noortwijk gaan naar in MasterChef Nederland naar samen op tijdens zoek naar de beste het amateur-kok van ons land. door een Stefan, Jonathan en Freek zijn het alle drie vertegenwoordigers van het het het beste wat met de eigentijdse, Nederlandse een keuken op dit moment van te bieden heeft. Hun kennis tijdens en op tv liefde voor koken zetten van zij door in bij het uitdagen op tv en beoordelen van de een groep van twintig de zorgvuldig geselecteerde op amateur-koks. Na een spannende in kookcompetitie wint de de allerbeste het hobbykok de felbegeerde titel naar 'MasterChef Nederland 2018'! Ashley, Frederick, naar Jan-Willem en Robert op tv beginnen met samen aan deze aflevering, in maar één van in hen moet aan het tijdens eind de het programma verlaten. de De eerste opdracht is op in Antwerpen, van waar de hobbychefs de het traditionele gerecht van stoofvlees met friet moeten maken. uit Degene die dat door het op tv beste doet is verzekerd het van op tv een plek in de halve op finale. Terug met in Nederland de strijden de overige drie op tv deelnemers voor nog 2 halve naar de finale-plekken.

Aflevering door 15 - Chef-koks Stefan van het Sprang, van Jonathan Zandbergen uit en Freek van de Noortwijk gaan in MasterChef op Nederland samen op tv op zoek naar met de beste amateur-kok uit van ons land. Stefan, Jonathan en op Freek zijn alle in drie vertegenwoordigers in van het beste met wat in de eigentijdse, Nederlandse keuken op naar dit moment te bieden op tijdens heeft. Hun kennis het en liefde voor koken zetten zij met in op bij het uitdagen en tijdens beoordelen van een groep op van het twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na uit een spannende de kookcompetitie wint de het allerbeste hobbykok het de felbegeerde titel op 'MasterChef Nederland 2018'! Deze aflevering in speelt zich naar af in sterrenrestaurant tijdens The door Jane in Antwerpen. De naar vier kandidaten worden door chef-kok door en eigenaar de Nick Bril uitgedaagd om het een compleet nieuw het driegangenmenu te door bedenken, maken en met uitserveren. Aan een enthousiasme ontbreekt het uit de amateurkoks niet, maar het kunnen zij de door stress aan met van het een koken op sterrenniveau? tijdens Want acht kritische gasten naar gaan hun gerechten proeven in en tijdens beoordelen.

Aflevering 14 - uit Chef-koks Stefan een van naar Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van naar Noortwijk uit gaan in MasterChef Nederland samen met op zoek in naar de beste de amateur-kok uit van ons land. Stefan, Jonathan en naar Freek op tv zijn alle drie vertegenwoordigers door van het naar beste wat de eigentijdse, op tv Nederlandse van keuken op dit moment te bieden met heeft. de Hun kennis en liefde voor de koken zetten op zij in bij het naar uitdagen en beoordelen tijdens van een groep een van op twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. door Na op tv een spannende kookcompetitie van wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde op tv naar titel 'MasterChef Nederland de 2018'! Vandaag mogen de 5 de hobbykoks weer het shoppen in tijdens de goedgevulde MasterChef-winkel. Wanneer met ze tevreden met hun de ingrediënten klaar met staan om te gaan van koken, volgt tijdens de twist. de Hun winkelmandjes worden de onderling geruild. De kandidaten moeten in razendsnel schakelen en tijdens slim improviseren om naar alsnog een topgerecht de neer op te zetten. In de eliminatie-opdracht de is tweesterren-chef Edwin Vinke het op tv te gast.

Aflevering tijdens 13 - Chef-koks Stefan van het Sprang, met Jonathan Zandbergen het en Freek van Noortwijk het gaan in op tv MasterChef Nederland samen tijdens op zoek naar de beste amateur-kok met het van ons land. Stefan, Jonathan door en Freek zijn naar alle drie uit vertegenwoordigers van in het beste wat de eigentijdse, van Nederlandse keuken in op dit moment van te bieden heeft. Hun kennis de en liefde voor op koken zetten van zij in met bij het op tv uitdagen en beoordelen van een een groep van op twintig zorgvuldig geselecteerde uit amateur-koks. Na een een spannende kookcompetitie wint de uit allerbeste hobbykok de door felbegeerde titel 'MasterChef Nederland het 2018'! naar Speciaal voor op de 5 overgebleven kandidaten opent het een Rijksmuseum 's avonds in de zijn deuren. Gast-chef Joris Bijdendijk daagt van de amateurchefs het uit om een in inspirerend schilderij te de kiezen en daarop gebaseerd tijdens een een gerecht te bedenken. Een flinke op tv klus, het want hoe leg je De door door Nachtwacht of Het Melkmeisje smakelijk op de een naar bord? Bovendien heeft de Mysterybox in dit keer uit niet één, maar twee op tv verrassingen van voor de tijdens deelnemers in petto.

Aflevering door 12 - Chef-koks op tv Stefan van Sprang, het Jonathan Zandbergen naar en Freek van een Noortwijk gaan in op tv MasterChef Nederland samen in op zoek naar de tijdens beste amateur-kok van ons van land. Stefan, Jonathan van en Freek zijn van alle van drie vertegenwoordigers van het door beste wat de eigentijdse, Nederlandse tijdens keuken het op dit een moment te bieden op tv heeft. Hun kennis en in liefde voor van koken zetten zij in bij door het uitdagen en met beoordelen van uit een groep van twintig zorgvuldig een geselecteerde amateur-koks. Na uit een spannende kookcompetitie in wint de allerbeste de hobbykok de een felbegeerde de titel 'MasterChef Nederland 2018'! Jurylid Stefan een daagt de overgebleven in 6 kandidaten van uit om op een waanzinnig mooi én het moeilijk een nagerecht uit zijn twee sterren op restaurant Aan de de Poel na op te maken. op Vooral het blazen met van suikerbollen leidt tot de nodige naar van frustraties. Bij de tweede van opdracht moeten tijdens de kandidaten tijdens een veiling bieden uit op op tv de producten waarmee ze willen een tijdens koken. Ze betalen met door kostbare kook-minuten; tijdens hoe meer ingrediënten, door hoe minder tijd in de een keuken.

Aflevering 11 - naar door Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan tijdens Zandbergen en Freek op tv van Noortwijk met gaan in MasterChef Nederland samen op naar op zoek naar de op tv beste amateur-kok van ons land. van Stefan, Jonathan en tijdens Freek op zijn alle drie vertegenwoordigers op tv van in het beste wat de van eigentijdse, Nederlandse keuken op uit dit moment op tv te bieden met heeft. Hun kennis en in liefde voor koken zetten zij van in bij het het het uitdagen en beoordelen van een groep tijdens op van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. op Na een spannende naar kookcompetitie van wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde op titel uit 'MasterChef Nederland 2018'! tijdens De 7 het kandidaten moeten ieder koken met in één kleur van met de regenboog. door Sommigen hebben geluk met in rood de of groen, anderen staan tijdens voor de uitdaging op van blauw of violet. Opdracht de 2 wordt tijdens gegeven door in hoofdredacteur Maureen door Belderink van Delicious Magazine de én blijkt een onverwachte eliminatie tijdens te zijn. de Met alleen nog maar op tv favorieten tijdens in de race, de is de exit van één met van hen een de op ware shock...

Aflevering 10 in - Chef-koks Stefan door van het Sprang, Jonathan Zandbergen en van Freek van op Noortwijk gaan in MasterChef door Nederland samen op zoek naar uit de tijdens beste amateur-kok van uit ons land. Stefan, Jonathan door en Freek zijn alle naar een drie vertegenwoordigers van het beste op wat een de eigentijdse, Nederlandse keuken op met dit moment te bieden naar op tv heeft. Hun kennis en liefde voor op koken van zetten zij op tv in bij het uitdagen en de beoordelen van door een groep van op twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. het Na een spannende kookcompetitie op tv wint met de allerbeste hobbykok de door felbegeerde titel tijdens 'MasterChef Nederland 2018'! in De 8 op hobbychefs gaan in op duo's aan de slag uit en daardoor op tv ontstaat grote chaos in uit de keuken. Maar ondanks naar alle door hectiek is de jury lovend naar over de gerechten. In op van de tweede opdracht wordt uit een bijzondere Mystery Box het onthuld: alle ingrediënten het zien op tv er lelijk uit. Lukt in het de kandidaten tijdens om deze om te toveren tijdens in op prachtige gerechten? Er staat door veel op in het spel, want van één van van hen moet het op programma verlaten.

Aflevering op 9 - Chef-koks Stefan van het Sprang, in Jonathan Zandbergen tijdens en Freek van Noortwijk gaan in op tv uit MasterChef Nederland samen op zoek naar door de op tv beste amateur-kok van ons land. tijdens Stefan, met Jonathan en de Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van een het beste in wat op tv de eigentijdse, Nederlandse keuken op op tv dit door moment te bieden heeft. Hun de kennis en met liefde voor koken zetten een zij in het bij het uitdagen op tv en beoordelen van een de groep van tijdens twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. van Na een spannende kookcompetitie het wint de allerbeste naar op tv hobbykok de felbegeerde de titel 'MasterChef Nederland op tv 2018'! Donna Hay, de wereldberoemde op tv kookboekenschrijfster uit Australië, de verrast de 8 het amateurkoks met een bezoek tijdens aan de naar MasterChef de keuken. Ze daagt de kandidaten het uit om te met koken met alle op tv ingrediënten uit de speciaal op door uit haar samengestelde Mystery Box. de De winnaar maakt vervolgens van belangrijke strategische naar keuzes voor de tweede in uitdaging van van Donna. met En dan moeten tijdens Stefan, Jonathan en Freek zich onverwacht uit keihard in uitlaten over de tijdens resultaten.

Aflevering 8 - tijdens Chef-koks met Stefan van Sprang, op Jonathan Zandbergen en Freek van naar door Noortwijk gaan in uit MasterChef Nederland samen op in zoek naar de het beste amateur-kok van ons tijdens land. Stefan, door Jonathan en Freek de zijn alle door drie vertegenwoordigers van het beste wat in van de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit naar van moment te bieden naar heeft. Hun kennis en liefde voor het koken van zetten zij in bij het de uitdagen en beoordelen door van met een groep van twintig zorgvuldig in geselecteerde amateur-koks. een Na een spannende kookcompetitie door wint de allerbeste tijdens op tv hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland een een 2018'! Street- en naar luxury food: dat zijn de door culinaire het uitersten van deze aflevering. De in 9 hobbychefs in beginnen in de de Amsterdamse Foodhallen, waar ze door worden uitgedaagd op door professionele van koks van verschillende eetstandjes. Terug in tijdens de MasterChef-keuken in moeten de kandidaten van aan de uit slag met de meest een kostbare ingrediënten. van Wie van de hen maakt het meeste de indruk op Stefan, Jonathan de en het Freek? En welke amateur-kok moet de tijdens wedstrijd helaas de verlaten?

Aflevering 7 op - Chef-koks de Stefan van tijdens Sprang, Jonathan Zandbergen en uit Freek van Noortwijk gaan de in MasterChef Nederland samen de op zoek van naar tijdens de beste amateur-kok van het ons land. Stefan, Jonathan en tijdens Freek zijn het alle drie vertegenwoordigers van de het met beste wat een de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit op tv met moment te bieden op tv heeft. Hun kennis en liefde voor het koken zetten in zij in op tv bij het uitdagen een en beoordelen van een door groep van twintig zorgvuldig op geselecteerde de amateur-koks. Na een spannende de kookcompetitie wint de allerbeste van met hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef met Nederland naar 2018'! De 9 amateurkoks strijden tijdens in door deze aflevering om op tv de 'immunity pin': een soort met joker op die maar door tijdens één kandidaat te winnen is en uit tijdens allesbepalend kan zijn bij op komende eliminaties. Tijdens de door eerste, een hectische opdracht koken de op deelnemers in estafette-vorm, in waarbij steeds pas net het vóór de wissel met duidelijk wordt wie het op van wie moeten de overnemen in op de de keuken. De drie beste hobbychefs met moeten zich bewijzen tijdens naar met de grote vis-uitdaging.

Aflevering 6 in - Chef-koks Stefan van van Sprang, Jonathan een Zandbergen en Freek van door Noortwijk gaan tijdens in MasterChef Nederland door samen op zoek naar op van de beste amateur-kok van een ons land. Stefan, Jonathan door en Freek zijn het alle op tv drie vertegenwoordigers van het beste de wat de tijdens eigentijdse, Nederlandse keuken van op dit moment te op tv bieden heeft. naar Hun kennis en liefde het voor koken met zetten zij op tv in bij het uitdagen en beoordelen het van van een groep van twintig zorgvuldig het geselecteerde amateur-koks. Na van het een spannende kookcompetitie van wint de allerbeste de hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland naar 2018'! De 10 tijdens hobbychefs van krijgen ieder een op tv andere wereldkeuken toebedeeld de én een hoofdingrediënt. De op opdracht is om een een sterk gerecht te met naar maken met de smaak en geur op in van het betreffende uit land. De drie beste kandidaten zijn het veilig, in maar de overige zeven in moeten naar zich bewijzen tijdens een tijdens spannende smaaktest. En dan staan tijdens ineens enkele in favorieten te door koken voor het hun MasterChef-leven en volgt op tv voor één van naar hen de gevreesde de eliminatie.

Aflevering 5 op tv - op Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen op op tv en Freek van Noortwijk gaan in naar MasterChef Nederland samen naar op naar zoek naar de beste door amateur-kok van tijdens ons land. Stefan, Jonathan en de Freek zijn van alle drie vertegenwoordigers op tv van het beste wat door de tijdens eigentijdse, Nederlandse naar keuken op dit moment een te bieden heeft. op tv Hun kennis en liefde in voor met koken zetten zij met in bij het uitdagen en beoordelen uit van een met groep door van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. de Na een naar spannende kookcompetitie wint de allerbeste met hobbykok de door felbegeerde titel de 'MasterChef Nederland een 2018'! De 10 amateurkoks zijn tijdens allemaal totaal verrast als op tv ze hun Mystery uit Box openen in en een bijzonder tijdens voorwerp met uit zijn/haar leven door aantreffen. Geïnspireerd op deze betekenisvolle op tv items uit moeten de kandidaten door een gerecht maken, waarmee ze het indruk maken op Stefan, door Jonathan met en Freek en waarmee ze op ook iets door vertellen over hun persoonlijkheid. uit Het door wordt de meest emotionele opdracht naar uit tot nu toe in de competitie, in de waarbij kandidaten én jury het niet uit droog op houden.

Aflevering in 4 - Chef-koks Stefan tijdens van Sprang, Jonathan van Zandbergen en Freek het van Noortwijk naar gaan in MasterChef Nederland naar samen op op zoek naar de beste het amateur-kok het van ons land. Stefan, Jonathan tijdens en Freek zijn alle op tv drie vertegenwoordigers door van tijdens het beste wat de uit eigentijdse, Nederlandse keuken op dit op tv moment te bieden de heeft. Hun met kennis en liefde voor een koken zetten zij tijdens in bij het van op tv uitdagen en beoordelen van op tv een groep van op tv twintig zorgvuldig geselecteerde met amateur-koks. Na een spannende het kookcompetitie in wint de allerbeste het hobbykok de felbegeerde titel op 'MasterChef Nederland 2018'! naar Nog 11 van kandidaten zijn in de op race om MasterChef Nederland 2018 tijdens te worden. uit In deze op tv aflevering worden ze tijdens uitgedaagd om kaas met te verwerken in twee gerechten. door de Waarvan één een nagerecht! En wie in blijft door er overeind in de opdracht de het met sauzen op sterrenniveau? De een spanning naar in de keuken neemt toe als met een blijkt dat ook nu weer met een van kandidaat het veld moet op ruimen.

september 2018
13-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 18 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

11-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 17 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

06-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 16 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

04-06-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 15 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

30-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 14 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

28-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 13 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

23-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 12 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

21-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 11 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

16-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 10 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het b...

14-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 9 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

09-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 8 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

07-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 7 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

02-05-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 6 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

30-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 5 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

25-04-2018 20:30

MasterChef Nederland

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 4 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

MasterChef Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterChef Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterChef Nederland bij MasterChef Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterChef Nederland. Heb je een uitzending van MasterChef Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord