Programma gemist?

Renate naar en Edwin hadden drie jaar op tv een uit relatie, anderhalf jaar op tv geleden ging tijdens het uit. Renate was het nogal explosief en op tv maakte om tijdens het minste geringste ruzie, met daar heeft op tv ze Edwin veel de pijn mee gedaan. op Farja heeft zijn ex, Romy, op uitgenodigd. Toen het hij haar het vertelde dat hij uit ook op mannen viel, in is ze weggegaan op en hebben ze elkaar het nooit meer gesproken. Hij tijdens wil haar graag uit uitleggen op hoe het zit. Ashley met wil graag uit praten met Mustafa. Ze van waren vijf op tv maanden samen en hun relatie van is net een drie op weken uit. Ze kunnen slecht met met elkaar praten; een door gesprek eindigt door steevast in tijdens ruzie. Hij vindt dat ze tijdens in niet zo opgewonden moet door reageren, zij op tv vindt dat hij geen geduld heeft op tv en dat een ze daarom uit zo doet.

Chiel naar heeft zijn een ex, Jimmy, uitgenodigd in het met appartement. Ze het hadden acht tijdens maanden een relatie. Jimmy met zat wegens op tv zijn modellencarrière veel in het het buitenland. Chiel is vreemdgegaan het een en toen Jimmy daar een achter kwam, heeft hij het de naar relatie verbroken. Het in tweede koppel bestaat uit Mara en op tv Marco. in Ze waren slechts de zes weken samen, maar in hun relatie door was heel van intens. Mara bleek binnen een op tv maand het zwanger te zijn, maar dat het eindigde op in een miskraam. een Het werd Marco door allemaal te ingewikkeld op en hij heeft Mara verlaten. het Toch wil op tv ze hem graag uit terug. Emiel heeft Dayenna van uitgenodigd, tijdens hun relatie is net twee een maanden uit. Ze door hebben allebei een uit lastige jeugd tijdens gehad en dachten in elkaar daarom goed te begrijpen. de in Toch bleek miscommunicatie het grootste probleem de de en liep het door mis.

Michael en in Saar hadden een het relatie van tijdens één jaar, maar die de is zes jaar geleden door het uitgegaan. Saar had een burn-out en met daar kon naar Michael uit niet mee omgaan. Toch een kan hij haar en haar naar twee op kinderen niet vergeten. tijdens Natasja heeft haar ex met Jeffrey uitgenodigd, drie van jaar geleden kwam van er een einde aan tijdens op hun zesjarige relatie. Jeffrey is nog in steeds gekrenkt in door het van gedrag van Natasja tijdens de en het na de relatie. Het van derde koppel bestaat op tv uit Sascha en Mitchell, op ze waren vier jaar van samen. Ze hebben uit elkaar twee jaar de een geleden voor het op laatst gezien. Mitchell uit is vreemdgegaan tijdens uit de relatie en daar heeft met Sascha op nog steeds last het van.

De 34-jarige Luciano het in heeft zijn ex in Marissa uitgenodigd in het het appartement. Het ex-koppel tijdens leerde elkaar twee jaar van geleden kennen. Een jaar door geleden liep de op tv relatie de al niet de lekker en toen Luciano ongevraagd tijdens geld tijdens van de rekening van Marissa van haalde, besloot zij het er uit een punt achter te op tv zetten. * Het tweede koppel op bestaat uit Shay door en Julian, die de samen van een zoontje hebben. uit Hun relatie naar is net een maand het uit, omdat het Julian is vreemdgegaan. Dat uit is voor door Shay moeilijk te vergeven. door * Het op derde ex-koppel bestaat uit op tv de veertigjarige het Marvin en zijn de ex Tessa. Ze zijn op al meerdere keren tijdens uit elkaar gegaan. Ze uit kunnen niet met, maar van ook niet zonder tijdens elkaar. het Voor hun twee kinderen willen op tv ze naar graag kijken of ze met hun relatie toch tijdens nieuw leven op in kunnen uit blazen.

Phil van een 23 en op tv Shannon van 22 zijn elkaars de jeugdliefde, het maar het tijdens ging uit toen tijdens Phil merkte dat Shannon een vreemdging. * op Lara en James in hebben elkaar vier jaar door geleden ontmoet en werden tijdens meteen verliefd. Toen door ze het drie jaar samen op waren, vroeg James het haar ten huwelijk. De grote op tv dag kwam dichterbij op tv en op alles was al uit geregeld, maar ze naar kregen steeds vaker ruzie, in dus blies van Lara de bruiloft af. * de Beth en Mitch, van allebei het 22, hebben elkaar een ontmoet tijdens het uitgaan en door waren meteen de gek op elkaar. Toen met ze gingen samenwonen, het dacht op ze dat hij de ware het was, maar haar met wereld stortte in toen het hij tijdens het onverwacht op uitmaakte.

Het was liefde door op het eerste van gezicht toen Tim het van 29 van de 23-jarige Hannah op tv ontmoette in de pub door de waar hij werkte. Ze kregen meteen uit een relatie, maar op tv toen Hannah op tv erachter kwam in dat hij tijdens ook iets had met het een andere met vrouw, maakte ze het uit. van * het Leigh en Ross, allebei een 26, hebben van elkaar online ontmoet van en kregen een hartstochtelijke relatie, een maar Leigh de vond Ross te veeleisend worden op en een zette er een punt achter. tijdens een * Charlotte van tijdens 31 en Phil van 40 hebben op met elkaar ook online ontmoet. de Hun vurige en uit hartstochtelijke relatie duurde zes maanden, uit tot Phil het op tv het uitmaakte omdat Charlotte op hem niet vertrouwde.

Rosy een van 19 en op Joseph van 29 van hebben elkaar in toevallig ontmoet op een station in uit uit Manchester. Ze werden verliefd en hadden een van acht maanden een relatie toen Joseph uit een haar vertrouwen beschaamde en ervoor zorgde het dat haar op wereld instortte. * Ellie de van 25 en het Ashleigh van 29 op de hebben elkaar online ontmoet het en waren meer in dan twee jaar bij uit elkaar toen hun relatie in na een uit enorme ruzie stukliep. de * op De 21-jarige Crystal was er kapot door het van toen haar vriend door Danny van 24 ineens besloot naar op tv te emigreren zonder het met een haar te naar overleggen.

Kenya tijdens van 29 en Saed met van 29 waren meer door het dan vier jaar uit een stel en in dachten samen oud te worden, maar op tv op toen Kenya vermoedde dat Saed vreemdging, het was de het vertrouwen weg. * de Georgina en Ryan, in allebei 21, hebben elkaar tijdens online ontmoet op tv en van waren meteen tot over door hun oren verliefd. Daar kwam uit door abrupt een einde aan toen op tv Georgina erachter kwam een wat Ryan achter uit haar rug om deed. tijdens tijdens * De 22-jarige het Lizzie had alleen nog maar door relaties gehad met mannen uit voordat het ze de 22-jarige Olivia op tijdens de universiteit de ontmoette. Ze werden het halsoverkop een verliefd op elkaar.

Personal tijdens trainer Jay van 32 door heeft zijn vriendin Sandy een van 32 van ontmoet in tijdens een club en het klikte op tv op tv meteen. Na zes op hartstochtelijke maanden hoorde Sandy met dat Jay iets door met een andere vrouw zou de hebben. Hij naar ontkende dat er iets naar op tv gebeurd was, maar Sandy naar maakte het uit. een * Amy, de van 21 en Tom van door 26 hebben elkaar online naar ontmoet van en zijn meer dan de een in jaar bij elkaar geweest, van maar Amy was door Toms jaloerse gedrag zat en naar door zette een punt achter hun het relatie.

We met volgen de verhalen de van Emma en Scott, de Sophy en op Sam en Brendon van en Aiden. De naar relatie van Emma en Scott een mislukte het door slechte communicatie. Is een tijdens een goed gesprek een oplossing voor hun tijdens problemen? Sophy en uit naar Sam hebben hun tijd samen nooit op goed een afgesloten, maar wie zal op tv de schuld op de zich in nemen voor de het breuk? En ontdekken ze nieuwe naar gevoelens in als ze alleen zijn een in het appartement? Na een met abrupt tijdens einde van met hun relatie kunnen Aiden en het Brendon uiteindelijk in dezelfde door kamer met tijdens elkaar zijn, maar hoe de zal Aiden tijdens reageren als een hij erachter komt door wat de echte met reden was op tv dat Brendon het met uitmaakte?

We uit volgen de verhalen van tijdens Laura en door Ellie, Ruth en Ricardo de en Luke en in Amy. Een leven in lang zijn van Laura en Ellie het beste vrienden de en dan besluiten ze het de liefde een naar kans te door geven. Ellie vertrekt een naar het buitenland en de door relatie eindigt abrupt. op tv Ze tijdens hebben elkaar twee jaar niet gezien. van Kunnen ze tijdens de vonk van vroeger een met terugvinden? * De relatie naar van Ruth met en Ricardo liep op de klippen met toen een carrière belangrijker werd tijdens dan de liefde. de Vier jaar later een komen ze hier op tijdens terug. * tijdens Tattoo-fanaten Amy en Luke waren door op jong en verliefd en dan neemt door Luke naar iemand anders. Zal tijdens hij Amy kunnen overtuigen dat met een zij altijd al de de ware was?

Deze keer volgen door een we de verhalen van Harry en door Amber, Stefan en een Emma en Louis uit en de Molissa. Kwesties van vertrouwen van veroorzaakten de teloorgang van op de tijdens ooit gelukkige relatie van van Harry en in Amber. Kan door een nacht samen een helpen de geleden schade te met herstellen? Stefan een bedroog Emma door vaak toen ze samen de waren. Misschien het kan Emma hem dit eindelijk vergeven uit wanneer Stefan dit de tijdens bekent? Acht kinderen zetten tijdens de vluchtige de relatie van Louis op en Molissa vanaf het begin onder uit de druk. Harde waarheden van beide kanten in kunnen de ervoor zorgen dat ze voorgoed het door uit elkaar gaan of dat op tv ze elkaar weer door vinden.

Deze tijdens keer volgen we de verhalen naar van King op tv en Daisy, Blake op tv en uit Lauren en Paul en Phil. het De hartstochtelijke het relatie van King op tv en Daisy eindigde na met achterdocht over valsspelen. het Krijgt Daisy de antwoorden met die ze zoekt? op Na drie jaar in geleden te in hebben gebroken met het Blake, heeft Lauren nog in steeds van een plaats in haar in hart voor door hem, maar voelt hij hetzelfde? naar de De bevlogenheid van Paulus op tv en Phil kwam met abrupt ten einde toen Paulus tijdens op het een nacht de wegging zonder een woord met te zeggen. van Zorgt de emotionele naar reünie ervoor dat ze hun uit eigen weg kunnen het gaan of op tv brengt deze hen van voorgoed samen op terug?

Deze tijdens keer volgen we de tijdens verhalen van Laura op tv en Scott, op tv Chloe en Christian door en Luke en Sophie. Na naar de geboorte de van hun uit drie kinderen heeft Scott's ontrouw met Laura een achter gelaten met met de vraag of ze hem het ooit nog de kan vertrouwen. Chloe een en Christian van waren ooit stapelverliefd. Na een tijdens rommelige in breuk op de universiteit op tv wil door Chloe weten of ze met terug kunnen gaan van naar hoe het was. Luke met vluchtte met van een naar gebroken hart het land in uit toen tijdens hij ontdekte dat Sophie haar ex-vriendje uit sms-berichten stuurde. door Nu heeft hij haar de uit twee jaar niet heeft gezien. een Hij zoekt een op tv antwoord om verder op te kunnen uit gaan.

Deze keer op tv volgen we de een verhalen van Matt naar en Emma, Ronan door en Nick en naar Imogen de en Ben. Nadat een hechtingsproblemen hun relatie hebben geteisterd, de hoopt Matt het te bewijzen dat met hij veranderd in is en wil hij met naar een verrassend naar voorstel Emma terug tijdens winnen. Ronan en Nick waren de schoolliefjes en ondanks de het feit dat uit naar ze elkaar al drie door jaar niet hebben gezien, met hoopt Ronan met wanhopig dat Nick nog met steeds iets voor tijdens hem voelt. De tijdens vurige relatie tussen Imogen op en Ben eindigde op abrupt de omdat er bedrog werd vermoed. het Zal een nacht op tv door van harde waarheden op hen dichter bij elkaar in brengen of gaan ze definitief op uit op tv elkaar.

januari 2021
01-10-2019 22:15

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Renate en Edwin hadden drie jaar een relatie, anderhalf jaar geleden ging het uit. Renate was nogal explosief en maakte om het minste geringste ruzie, daar heeft ze Edwin veel pijn mee gedaan. Farja heeft zijn ex, Romy, uitgenodigd. Toen hi...

24-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Chiel heeft zijn ex, Jimmy, uitgenodigd in het appartement. Ze hadden acht maanden een relatie. Jimmy zat wegens zijn modellencarrière veel in het buitenland. Chiel is vreemdgegaan en toen Jimmy daar achter kwam, heeft hij de relatie verbro...

17-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Michael en Saar hadden een relatie van één jaar, maar die is zes jaar geleden uitgegaan. Saar had een burn-out en daar kon Michael niet mee omgaan. Toch kan hij haar en haar twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgeno...

10-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

De 34-jarige Luciano heeft zijn ex Marissa uitgenodigd in het appartement. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker en toen Luciano ongevraagd geld van de rekening van Marissa haa...

11-06-2019 22:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Phil van 23 en Shannon van 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het ging uit toen Phil merkte dat Shannon vreemdging. * Lara en James hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet en werden meteen verliefd. Toen ze drie jaar samen waren, vroeg James...

04-06-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Het was liefde op het eerste gezicht toen Tim van 29 de 23-jarige Hannah ontmoette in de pub waar hij werkte. Ze kregen meteen een relatie, maar toen Hannah erachter kwam dat hij ook iets had met een andere vrouw, maakte ze het uit. * Leigh...

28-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Rosy van 19 en Joseph van 29 hebben elkaar toevallig ontmoet op een station in Manchester. Ze werden verliefd en hadden acht maanden een relatie toen Joseph haar vertrouwen beschaamde en ervoor zorgde dat haar wereld instortte. * Ellie van ...

21-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Kenya van 29 en Saed van 29 waren meer dan vier jaar een stel en dachten samen oud te worden, maar toen Kenya vermoedde dat Saed vreemdging, was het vertrouwen weg. * Georgina en Ryan, allebei 21, hebben elkaar online ontmoet en waren metee...

14-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Personal trainer Jay van 32 heeft zijn vriendin Sandy van 32 ontmoet in een club en het klikte meteen. Na zes hartstochtelijke maanden hoorde Sandy dat Jay iets met een andere vrouw zou hebben. Hij ontkende dat er iets gebeurd was, maar San...

07-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Emma en Scott, Sophy en Sam en Brendon en Aiden. De relatie van Emma en Scott mislukte door slechte communicatie. Is een goed gesprek een oplossing voor hun problemen? Sophy en Sam hebben hun tijd samen nooit goed ...

30-04-2019 22:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Laura en Ellie, Ruth en Ricardo en Luke en Amy. Een leven lang zijn Laura en Ellie beste vrienden en dan besluiten ze de liefde een kans te geven. Ellie vertrekt naar het buitenland en de relatie eindigt abrupt. Ze...

23-04-2019 22:20

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Harry en Amber, Stefan en Emma en Louis en Molissa. Kwesties van vertrouwen veroorzaakten de teloorgang van de ooit gelukkige relatie van Harry en Amber. Kan een nacht samen helpen de geleden schade te he...

16-04-2019 22:00

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van King en Daisy, Blake en Lauren en Paul en Phil. De hartstochtelijke relatie van King en Daisy eindigde na achterdocht over valsspelen. Krijgt Daisy de antwoorden die ze zoekt? Na drie jaar geleden te hebb...

09-04-2019 21:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Laura en Scott, Chloe en Christian en Luke en Sophie. Na de geboorte van hun drie kinderen heeft Scott's ontrouw Laura achter gelaten met de vraag of ze hem ooit nog kan vertrouwen. Chloe en Christian war...

02-04-2019 21:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Matt en Emma, Ronan en Nick en Imogen en Ben. Nadat hechtingsproblemen hun relatie hebben geteisterd, hoopt Matt te bewijzen dat hij veranderd is en wil hij met een verrassend voorstel Emma terug winnen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Nacht met mijn Ex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Nacht met mijn Ex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Nacht met mijn Ex bij Een Nacht met mijn Ex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Nacht met mijn Ex. Heb je een uitzending van Een Nacht met mijn Ex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Nacht met mijn Ex gemist

Uitzending gemist van Een Nacht met mijn Ex? Hier kun je alle uitzendingen van Een Nacht met mijn Ex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!