Programma gemist?

Renate de en Edwin hadden met drie jaar een relatie, anderhalf naar uit jaar geleden ging het uit. Renate door was op nogal explosief en maakte om op het minste geringste uit ruzie, door daar heeft ze Edwin van veel de pijn mee gedaan. het Farja heeft zijn een ex, Romy, uitgenodigd. Toen hij haar van op tv vertelde dat hij ook op de mannen viel, van is ze weggegaan en in hebben de ze elkaar nooit het meer gesproken. Hij door wil haar graag uitleggen hoe het op zit. Ashley wil in graag met praten met Mustafa. Ze de waren vijf op maanden samen en hun met relatie is net door drie weken uit. van Ze kunnen slecht met tijdens elkaar praten; een de gesprek eindigt steevast tijdens naar in ruzie. Hij vindt dat van ze niet zo tijdens opgewonden het moet reageren, zij vindt dat hij van geen met geduld heeft tijdens en dat ze met daarom zo doet.

Chiel het heeft zijn ex, in Jimmy, uitgenodigd in tijdens het appartement. Ze hadden acht in maanden een relatie. het Jimmy zat in wegens zijn modellencarrière veel in met in het buitenland. Chiel tijdens is vreemdgegaan en toen uit Jimmy daar op achter kwam, heeft hij de door relatie verbroken. van Het tijdens tweede koppel bestaat uit Mara en naar Marco. Ze in waren op slechts zes weken samen, maar uit hun relatie was een heel intens. door Mara bleek binnen een maand uit op tv zwanger te zijn, maar dat eindigde uit in met een miskraam. Het werd op Marco door allemaal te ingewikkeld en hij heeft naar Mara verlaten. Toch door wil ze op tv hem graag de terug. Emiel uit heeft Dayenna uitgenodigd, hun het relatie is op tv net twee maanden uit. Ze tijdens hebben allebei uit een lastige jeugd gehad en op dachten elkaar tijdens daarom op goed te begrijpen. door Toch bleek miscommunicatie het grootste probleem een en liep het in van mis.

Michael en van Saar hadden een relatie een van het één jaar, maar die van is zes uit jaar geleden uitgegaan. Saar op had een burn-out tijdens en daar kon Michael op niet een mee omgaan. Toch door kan hij haar op tv en haar twee kinderen op niet vergeten. Natasja met heeft haar de ex Jeffrey uitgenodigd, drie jaar naar geleden tijdens kwam er uit een einde aan de hun zesjarige relatie. Jeffrey de is nog steeds de gekrenkt door het gedrag van uit Natasja tijdens en met na in de relatie. Het derde koppel met naar bestaat uit Sascha en Mitchell, ze in een waren vier jaar samen. Ze met hebben elkaar twee jaar op geleden voor het naar door laatst gezien. Mitchell is vreemdgegaan tijdens op tv uit de relatie en door daar heeft Sascha nog steeds uit last tijdens van.

De in 34-jarige Luciano heeft zijn ex een Marissa uitgenodigd in op tv het appartement. Het door ex-koppel leerde het elkaar twee jaar geleden naar kennen. Een jaar door geleden liep de het door relatie al niet lekker en toen een Luciano het ongevraagd geld in van de rekening van Marissa haalde, in naar besloot zij er een een punt achter te de zetten. * een Het tweede koppel tijdens bestaat uit Shay door en Julian, die samen een met zoontje de hebben. Hun relatie tijdens is net een maand uit, naar omdat Julian is het vreemdgegaan. uit Dat is voor Shay het moeilijk te vergeven. naar * Het derde ex-koppel met bestaat uit de in veertigjarige met Marvin en zijn ex Tessa. Ze tijdens op tv zijn al meerdere door keren uit elkaar gegaan. Ze door kunnen niet met, de maar ook door niet zonder elkaar. op Voor hun twee kinderen op tv willen ze graag kijken op tv of ze hun het het relatie toch nieuw leven in met kunnen naar blazen.

Phil van van 23 en Shannon van van 22 zijn op elkaars jeugdliefde, maar het het uit ging uit toen Phil merkte dat op Shannon vreemdging. naar * Lara op en James hebben op tv elkaar vier jaar geleden met ontmoet en werden meteen op tv verliefd. Toen ze tijdens drie jaar op tv samen waren, vroeg James de haar de ten huwelijk. De grote tijdens dag kwam dichterbij en het alles was al in geregeld, maar uit ze een kregen steeds vaker ruzie, dus blies van op tv Lara de bruiloft af. * naar Beth en op Mitch, allebei 22, hebben een elkaar ontmoet op tv tijdens het uitgaan en waren van de meteen gek op elkaar. op Toen ze naar gingen samenwonen, dacht ze op dat hij de ware het was, maar haar een wereld stortte in uit toen hij het onverwacht door naar uitmaakte.

Het tijdens was liefde op het door eerste van gezicht toen Tim van de 29 de 23-jarige Hannah ontmoette naar in in de pub met waar hij werkte. Ze kregen meteen met een relatie, maar op een toen Hannah erachter kwam dat hij met ook iets op tv had met een het andere vrouw, maakte naar ze tijdens het uit. * Leigh en Ross, tijdens allebei uit 26, hebben naar elkaar online ontmoet en van kregen een hartstochtelijke de relatie, maar de Leigh vond Ross te veeleisend met worden en zette er van een punt de achter. * het Charlotte van uit 31 en Phil tijdens van 40 hebben met elkaar ook online ontmoet. Hun vurige een en op tv hartstochtelijke relatie duurde zes tijdens maanden, tot Phil het in uitmaakte omdat de Charlotte met hem niet vertrouwde.

Rosy van op tv 19 en Joseph van van naar 29 hebben elkaar toevallig ontmoet op de uit een station in Manchester. Ze werden in in verliefd en hadden acht maanden uit een relatie toen Joseph met haar vertrouwen uit beschaamde en ervoor van zorgde op dat haar wereld instortte. van * Ellie het van 25 en Ashleigh van 29 het hebben op tv elkaar online ontmoet uit en waren met meer dan twee jaar op tv bij elkaar in toen hun relatie na de een enorme een ruzie stukliep. * De 21-jarige Crystal van was er kapot van van toen op haar een vriend Danny van 24 ineens een besloot te emigreren zonder tijdens tijdens het met haar te van overleggen.

Kenya van 29 op en Saed van op tv 29 waren meer een dan een vier jaar een stel en in dachten op tv samen oud te naar worden, maar toen Kenya naar vermoedde dat de Saed vreemdging, was het de vertrouwen weg. * Georgina een en Ryan, met allebei 21, hebben elkaar tijdens online met ontmoet en waren door meteen tot over hun oren naar verliefd. de Daar kwam op abrupt een einde aan toen Georgina door met erachter kwam wat het Ryan achter haar rug door om deed. naar * De 22-jarige van Lizzie had alleen nog maar relaties een gehad met mannen door een voordat ze de naar 22-jarige Olivia op de universiteit op ontmoette. Ze werden met halsoverkop uit verliefd op elkaar.

Personal een trainer Jay het van 32 heeft zijn vriendin op tv Sandy van 32 de ontmoet in een club door en het klikte uit uit meteen. Na zes op hartstochtelijke maanden hoorde Sandy dat het Jay iets met van een tijdens andere vrouw zou hebben. Hij ontkende met dat er iets tijdens gebeurd uit was, maar door Sandy maakte het uit. * Amy, met van de 21 en Tom van 26 in hebben een elkaar online ontmoet en zijn in meer dan een met jaar bij uit elkaar geweest, maar Amy op was Toms jaloerse op gedrag zat en tijdens door zette een punt het achter hun relatie.

We volgen de naar verhalen op tv van Emma en door Scott, Sophy en naar Sam en Brendon op tv en Aiden. De relatie van naar een Emma en Scott mislukte door slechte uit communicatie. Is op een goed gesprek in een oplossing voor op tv hun problemen? Sophy een en Sam met hebben hun het tijd samen nooit goed in afgesloten, maar wie zal de het schuld op zich naar nemen voor door de tijdens breuk? En ontdekken op tv ze nieuwe gevoelens in als ze alleen zijn in op het appartement? naar Na een tijdens abrupt einde van hun relatie kunnen van Aiden en op Brendon uiteindelijk in dezelfde uit kamer tijdens met elkaar de zijn, maar hoe zal Aiden tijdens reageren de als hij erachter komt wat de de tijdens echte reden was dat Brendon uit het de uitmaakte?

We de volgen de verhalen tijdens van Laura en Ellie, Ruth tijdens en Ricardo en op Luke en in Amy. Een leven lang in zijn Laura en van Ellie beste door vrienden en naar dan besluiten ze de liefde tijdens door een kans te op geven. Ellie vertrekt naar met het buitenland en op tv de relatie op tv eindigt abrupt. Ze hebben elkaar het twee jaar niet gezien. op Kunnen ze de uit door vonk van vroeger het terugvinden? * De relatie van Ruth van en Ricardo op liep uit op de klippen toen carrière een belangrijker werd dan de naar op liefde. Vier jaar later komen ze tijdens hier op op tv terug. naar * Tattoo-fanaten Amy en naar Luke waren jong en verliefd het en dan op tv neemt Luke iemand anders. op tv Zal hij Amy uit het kunnen overtuigen dat zij altijd van al de ware uit was?

Deze keer naar volgen we de door verhalen tijdens van Harry en Amber, Stefan door en Emma het en Louis en Molissa. Kwesties de van vertrouwen een veroorzaakten de teloorgang van op tv de ooit op tv gelukkige op relatie van Harry en Amber. door Kan naar een nacht samen helpen met de geleden uit schade te herstellen? Stefan bedroog op tv Emma vaak toen naar ze samen waren. Misschien een uit kan Emma hem dit met eindelijk vergeven wanneer Stefan een dit bekent? Acht naar kinderen zetten de vluchtige naar relatie van Louis naar van en Molissa vanaf het begin onder een op tv druk. Harde waarheden van in beide kanten op tv kunnen ervoor zorgen dat tijdens ze voorgoed uit elkaar het gaan of dat ze op tv met elkaar weer vinden.

Deze keer op volgen we de verhalen een van King naar en Daisy, Blake van en Lauren en Paul het de en Phil. De uit hartstochtelijke relatie van King door en Daisy eindigde door na achterdocht over het valsspelen. Krijgt Daisy op tv de antwoorden die ze zoekt? uit Na drie uit jaar geleden te hebben een uit gebroken met Blake, uit heeft Lauren nog de steeds een plaats in haar op hart voor hem, op tv maar voelt uit hij hetzelfde? de De bevlogenheid van Paulus en met Phil kwam abrupt ten naar einde met toen Paulus op een nacht op wegging zonder door een op tv woord te zeggen. Zorgt de emotionele in reünie ervoor op dat ze hun eigen tijdens naar weg kunnen gaan het of brengt deze hen naar voorgoed samen uit terug?

Deze de keer volgen we de verhalen een van Laura van en Scott, Chloe en op tv op tv Christian en Luke en Sophie. naar Na de naar geboorte van hun tijdens drie kinderen heeft Scott's naar ontrouw op Laura achter gelaten met de op vraag of ze hem van ooit op nog kan vertrouwen. Chloe en op in Christian waren ooit stapelverliefd. Na naar een rommelige in breuk op de universiteit wil op Chloe weten van of ze terug uit kunnen gaan het naar hoe een het was. Luke vluchtte met met een gebroken hart van het land de uit toen hij ontdekte dat de Sophie haar op tv ex-vriendje sms-berichten stuurde. in Nu met heeft hij haar twee jaar van niet heeft het gezien. Hij zoekt een antwoord tijdens om tijdens verder te kunnen van gaan.

Deze de keer volgen we van de verhalen van Matt naar en Emma, Ronan en van Nick en in Imogen en Ben. in Nadat hechtingsproblemen hun relatie van hebben geteisterd, op hoopt Matt te bewijzen tijdens dat hij op veranderd is door en wil hij tijdens met een verrassend voorstel tijdens Emma terug winnen. naar Ronan en Nick de waren schoolliefjes en ondanks door het feit dat het ze elkaar van al het drie jaar niet een hebben gezien, hoopt Ronan wanhopig op tv dat Nick nog steeds tijdens iets voor hem een voelt. De op tv vurige relatie tussen Imogen in tijdens en Ben eindigde abrupt het omdat er bedrog werd vermoed. tijdens Zal een op nacht van harde waarheden de hen de dichter bij elkaar brengen een of gaan ze definitief uit uit op elkaar.

januari 2020
01-10-2019 22:15

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Renate en Edwin hadden drie jaar een relatie, anderhalf jaar geleden ging het uit. Renate was nogal explosief en maakte om het minste geringste ruzie, daar heeft ze Edwin veel pijn mee gedaan. Farja heeft zijn ex, Romy, uitgenodigd. Toen hi...

24-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Chiel heeft zijn ex, Jimmy, uitgenodigd in het appartement. Ze hadden acht maanden een relatie. Jimmy zat wegens zijn modellencarrière veel in het buitenland. Chiel is vreemdgegaan en toen Jimmy daar achter kwam, heeft hij de relatie verbro...

17-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Michael en Saar hadden een relatie van één jaar, maar die is zes jaar geleden uitgegaan. Saar had een burn-out en daar kon Michael niet mee omgaan. Toch kan hij haar en haar twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgeno...

10-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

De 34-jarige Luciano heeft zijn ex Marissa uitgenodigd in het appartement. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker en toen Luciano ongevraagd geld van de rekening van Marissa haa...

11-06-2019 22:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Phil van 23 en Shannon van 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het ging uit toen Phil merkte dat Shannon vreemdging. * Lara en James hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet en werden meteen verliefd. Toen ze drie jaar samen waren, vroeg James...

04-06-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Het was liefde op het eerste gezicht toen Tim van 29 de 23-jarige Hannah ontmoette in de pub waar hij werkte. Ze kregen meteen een relatie, maar toen Hannah erachter kwam dat hij ook iets had met een andere vrouw, maakte ze het uit. * Leigh...

28-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Rosy van 19 en Joseph van 29 hebben elkaar toevallig ontmoet op een station in Manchester. Ze werden verliefd en hadden acht maanden een relatie toen Joseph haar vertrouwen beschaamde en ervoor zorgde dat haar wereld instortte. * Ellie van ...

21-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Kenya van 29 en Saed van 29 waren meer dan vier jaar een stel en dachten samen oud te worden, maar toen Kenya vermoedde dat Saed vreemdging, was het vertrouwen weg. * Georgina en Ryan, allebei 21, hebben elkaar online ontmoet en waren metee...

14-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Personal trainer Jay van 32 heeft zijn vriendin Sandy van 32 ontmoet in een club en het klikte meteen. Na zes hartstochtelijke maanden hoorde Sandy dat Jay iets met een andere vrouw zou hebben. Hij ontkende dat er iets gebeurd was, maar San...

07-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Emma en Scott, Sophy en Sam en Brendon en Aiden. De relatie van Emma en Scott mislukte door slechte communicatie. Is een goed gesprek een oplossing voor hun problemen? Sophy en Sam hebben hun tijd samen nooit goed ...

30-04-2019 22:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Laura en Ellie, Ruth en Ricardo en Luke en Amy. Een leven lang zijn Laura en Ellie beste vrienden en dan besluiten ze de liefde een kans te geven. Ellie vertrekt naar het buitenland en de relatie eindigt abrupt. Ze...

23-04-2019 22:20

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Harry en Amber, Stefan en Emma en Louis en Molissa. Kwesties van vertrouwen veroorzaakten de teloorgang van de ooit gelukkige relatie van Harry en Amber. Kan een nacht samen helpen de geleden schade te he...

16-04-2019 22:00

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van King en Daisy, Blake en Lauren en Paul en Phil. De hartstochtelijke relatie van King en Daisy eindigde na achterdocht over valsspelen. Krijgt Daisy de antwoorden die ze zoekt? Na drie jaar geleden te hebb...

09-04-2019 21:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Laura en Scott, Chloe en Christian en Luke en Sophie. Na de geboorte van hun drie kinderen heeft Scott's ontrouw Laura achter gelaten met de vraag of ze hem ooit nog kan vertrouwen. Chloe en Christian war...

02-04-2019 21:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Matt en Emma, Ronan en Nick en Imogen en Ben. Nadat hechtingsproblemen hun relatie hebben geteisterd, hoopt Matt te bewijzen dat hij veranderd is en wil hij met een verrassend voorstel Emma terug winnen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Nacht met mijn Ex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Nacht met mijn Ex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Nacht met mijn Ex bij Een Nacht met mijn Ex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Nacht met mijn Ex. Heb je een uitzending van Een Nacht met mijn Ex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Nacht met mijn Ex gemist

Uitzending gemist van Een Nacht met mijn Ex? Hier kun je alle uitzendingen van Een Nacht met mijn Ex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!