Programma gemist?

Renate tijdens en Edwin tijdens hadden drie jaar het een relatie, anderhalf jaar geleden in ging het uit. Renate in de was nogal explosief en maakte om met het minste naar geringste ruzie, daar het heeft ze Edwin veel van pijn mee uit gedaan. op tv Farja heeft zijn op ex, Romy, uitgenodigd. Toen met hij haar vertelde dat hij het ook van op mannen in viel, is ze weggegaan en hebben in een ze elkaar nooit uit meer gesproken. Hij het wil haar graag uitleggen hoe het met zit. Ashley naar wil graag praten in met Mustafa. Ze waren een vijf naar maanden samen en naar hun relatie is op net drie weken uit. Ze in kunnen slecht met van elkaar praten; een op gesprek eindigt tijdens steevast in ruzie. Hij de vindt uit dat ze niet zo de opgewonden naar moet reageren, zij uit vindt dat hij geen geduld heeft een en het dat ze daarom zo op tv doet.

Chiel op heeft zijn naar ex, Jimmy, uitgenodigd in het met appartement. Ze hadden acht op maanden een op relatie. Jimmy zat wegens in zijn modellencarrière op tv veel van in het buitenland. Chiel is de vreemdgegaan door en toen Jimmy daar achter kwam, de naar heeft hij de relatie verbroken. het Het tweede koppel van bestaat uit uit Mara en Marco. Ze een waren slechts zes in weken samen, maar hun tijdens relatie was heel uit intens. Mara bleek naar binnen met een maand zwanger te zijn, de maar tijdens dat eindigde in op tv een miskraam. Het op tv werd Marco allemaal te ingewikkeld op en hij heeft naar Mara met verlaten. Toch het wil ze hem graag terug. het Emiel heeft Dayenna van uitgenodigd, hun naar relatie is net het twee maanden uit. Ze hebben tijdens allebei een lastige met van jeugd gehad en door dachten elkaar daarom goed te begrijpen. met Toch bleek miscommunicatie van in het grootste probleem en op liep het door mis.

Michael en Saar een hadden de een relatie een van één jaar, tijdens maar die is tijdens zes jaar geleden uitgegaan. Saar had door een naar burn-out en daar kon naar Michael niet mee omgaan. door Toch kan door hij haar en haar met twee op kinderen niet vergeten. Natasja heeft van haar ex met Jeffrey uitgenodigd, het drie jaar van geleden kwam er een uit einde aan hun zesjarige tijdens relatie. Jeffrey is nog de steeds gekrenkt door de het gedrag het van Natasja naar tijdens en na de het relatie. Het tijdens derde koppel tijdens bestaat uit Sascha en Mitchell, ze uit waren op tv vier jaar samen. op Ze hebben elkaar in twee jaar geleden de voor het het laatst gezien. Mitchell op tv is vreemdgegaan tijdens de relatie het en door daar heeft Sascha op tv nog steeds last in van.

De door 34-jarige Luciano heeft zijn ex door Marissa uitgenodigd van in het een appartement. Het door ex-koppel leerde elkaar twee jaar van geleden kennen. uit Een jaar geleden liep de door met relatie al niet lekker en een toen Luciano in ongevraagd geld van de rekening in van een Marissa haalde, besloot van zij er een punt met achter tijdens te zetten. * Het tweede koppel door bestaat uit Shay in en Julian, een die samen een zoontje naar hebben. naar Hun relatie is een net een van maand uit, omdat Julian van is vreemdgegaan. tijdens Dat is voor in Shay moeilijk te vergeven. * Het tijdens op tv derde ex-koppel bestaat uit de de veertigjarige Marvin en zijn op ex een Tessa. Ze zijn al meerdere naar door keren uit elkaar gegaan. Ze kunnen door niet met, tijdens maar ook naar niet zonder elkaar. Voor hun de twee kinderen willen met ze tijdens graag kijken of ze naar hun op tv relatie toch nieuw leven in kunnen de in blazen.

Phil met van 23 en in Shannon van naar 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het een ging uit toen het Phil het merkte dat Shannon vreemdging. een * Lara uit en James hebben de elkaar vier in jaar geleden ontmoet en met werden meteen verliefd. Toen uit ze drie het jaar samen waren, uit vroeg James op haar ten huwelijk. uit De grote dag kwam van dichterbij en alles met was al geregeld, de maar ze naar kregen steeds vaker ruzie, dus op blies Lara de bruiloft uit de af. * Beth en Mitch, allebei met in 22, hebben elkaar ontmoet tijdens de het uitgaan en met waren meteen gek een op elkaar. Toen ze van gingen het samenwonen, dacht van ze dat hij de ware was, met van maar haar wereld stortte in toen uit hij de het onverwacht een uitmaakte.

Het was liefde op het op het eerste naar gezicht toen Tim van 29 van de 23-jarige Hannah ontmoette tijdens in de pub in uit waar hij werkte. Ze kregen op meteen een relatie, maar op tv toen Hannah van erachter kwam dat hij uit ook iets had het met een een andere naar vrouw, maakte ze het uit. * in Leigh en een Ross, allebei door 26, hebben elkaar online ontmoet de en kregen een met naar hartstochtelijke relatie, maar in Leigh vond Ross te op veeleisend worden in en zette er een punt de achter. met * Charlotte van 31 en Phil door van 40 hebben het elkaar door ook online in ontmoet. Hun vurige en hartstochtelijke een relatie duurde op zes maanden, tot Phil tijdens het uitmaakte omdat Charlotte met hem op niet vertrouwde.

Rosy van 19 in en Joseph van het 29 hebben de elkaar toevallig ontmoet het op een station op tv in Manchester. van Ze werden op verliefd en hadden acht maanden een naar relatie op tv toen Joseph haar vertrouwen de beschaamde en ervoor in zorgde dat haar wereld in instortte. * Ellie door van 25 het en Ashleigh van met 29 hebben elkaar door online ontmoet naar en waren meer naar dan twee jaar een bij elkaar toen hun uit relatie na een enorme in ruzie stukliep. * een De tijdens 21-jarige Crystal was er kapot in van toen naar haar de vriend Danny van 24 ineens in besloot de te emigreren zonder het met haar door te uit overleggen.

Kenya de van 29 en Saed de van 29 op waren meer een dan vier jaar met een stel en op dachten samen oud te worden, in maar toen het Kenya vermoedde dat Saed met vreemdging, was het op tv vertrouwen weg. * Georgina uit en Ryan, het allebei in 21, hebben elkaar online ontmoet en een waren meteen tot een naar over hun oren het verliefd. Daar kwam met abrupt een einde aan toen in Georgina erachter kwam met wat door Ryan achter haar rug op om deed. * De 22-jarige van een Lizzie had alleen nog maar relaties tijdens gehad met uit mannen voordat ze de het 22-jarige Olivia naar op de universiteit op tv ontmoette. de Ze werden halsoverkop verliefd uit op elkaar.

Personal tijdens trainer Jay van het 32 heeft zijn vriendin op tv Sandy een van 32 ontmoet in een in club en het een klikte meteen. Na tijdens zes hartstochtelijke maanden hoorde van een Sandy dat Jay iets met met een andere vrouw op tv zou hebben. Hij ontkende in dat er een iets naar gebeurd was, maar op tv Sandy maakte het uit. op * Amy, van 21 en naar Tom van 26 uit hebben tijdens elkaar online ontmoet en zijn in naar meer dan een jaar bij het elkaar geweest, van maar Amy was van Toms jaloerse gedrag door zat en zette een punt in achter door hun relatie.

We uit volgen de verhalen van Emma tijdens en van Scott, Sophy en op tv Sam en Brendon en naar Aiden. De relatie door van Emma en Scott het uit mislukte door slechte communicatie. Is op tv een goed van gesprek een oplossing uit voor hun problemen? naar Sophy en Sam hebben hun een tijd samen met nooit goed afgesloten, op maar wie zal in de schuld door op zich op nemen voor de van breuk? En ontdekken ze nieuwe gevoelens op tv als ze op alleen zijn op in het de appartement? Na een de abrupt einde van hun relatie door kunnen door Aiden en Brendon uiteindelijk in op dezelfde kamer met elkaar uit zijn, maar hoe uit zal Aiden uit reageren als hij erachter een van komt wat de tijdens echte reden was dat op tv Brendon het van uitmaakte?

We een volgen de verhalen van Laura de op en Ellie, Ruth en Ricardo en op tv Luke en van Amy. Een leven lang met zijn Laura van en Ellie beste vrienden van het en dan besluiten ze de liefde naar tijdens een kans te geven. Ellie vertrekt op tv naar het op buitenland op en de relatie de eindigt abrupt. Ze hebben uit elkaar twee jaar niet door gezien. Kunnen in ze de vonk van met vroeger uit terugvinden? * De relatie van uit Ruth op en Ricardo liep op door de klippen op tv toen carrière belangrijker werd dan met de liefde. Vier van jaar later komen door ze op tv hier op terug. * naar Tattoo-fanaten Amy en Luke waren door jong en verliefd tijdens met en dan neemt Luke van iemand anders. naar Zal hij Amy kunnen overtuigen dat uit zij altijd met al de ware een was?

Deze van keer volgen we de van verhalen van Harry en de Amber, Stefan en tijdens Emma de en Louis en Molissa. Kwesties naar van vertrouwen tijdens veroorzaakten de teloorgang van de de ooit uit gelukkige relatie op tv van Harry en tijdens Amber. Kan een van nacht samen helpen de naar geleden een schade te herstellen? Stefan in bedroog Emma vaak toen ze op samen waren. naar Misschien van kan Emma hem dit eindelijk vergeven naar een wanneer Stefan dit bekent? Acht kinderen het zetten de uit vluchtige relatie van Louis een op en Molissa vanaf in het begin onder druk. met Harde waarheden van beide de kanten met kunnen ervoor zorgen tijdens dat ze voorgoed uit elkaar van gaan of een dat ze elkaar weer de vinden.

Deze een keer volgen we de door verhalen van King en de Daisy, Blake en in Lauren met en Paul en met Phil. De hartstochtelijke relatie tijdens van uit King en Daisy eindigde na de achterdocht over valsspelen. Krijgt op tv Daisy in de antwoorden die ze zoekt? door naar Na drie jaar geleden te hebben in uit gebroken met Blake, heeft op tv Lauren nog naar steeds een plaats in haar met hart voor hem, met maar voelt tijdens hij hetzelfde? op De bevlogenheid van Paulus op tv en Phil kwam abrupt ten in einde toen Paulus de op een nacht de wegging het zonder een woord te uit zeggen. tijdens Zorgt de emotionele naar reünie ervoor dat ze tijdens hun eigen weg kunnen met gaan uit of brengt deze hen voorgoed uit samen met terug?

Deze in keer volgen van we de verhalen van op Laura en Scott, Chloe van en Christian het en Luke door en Sophie. Na de geboorte van op hun drie kinderen uit heeft Scott's ontrouw op tv Laura achter gelaten op tv met het de vraag of ze hem op ooit nog met kan vertrouwen. Chloe door en Christian waren ooit op tv tijdens stapelverliefd. Na een rommelige in breuk op de uit universiteit wil Chloe weten of uit naar ze terug kunnen gaan naar uit hoe het was. het Luke vluchtte met een van gebroken op hart het land uit in toen hij in ontdekte dat Sophie haar ex-vriendje het sms-berichten uit stuurde. Nu door heeft hij haar twee naar jaar niet heeft gezien. Hij een zoekt een met antwoord om verder het te kunnen een gaan.

Deze keer uit volgen we in de verhalen door van Matt en op tv Emma, Ronan en Nick uit en Imogen en Ben. Nadat de hechtingsproblemen hun de relatie hebben geteisterd, op hoopt Matt te bewijzen met dat tijdens hij veranderd is tijdens en wil hij met een op tv verrassend voorstel naar Emma terug door winnen. Ronan en de Nick waren tijdens schoolliefjes en ondanks door het feit dat uit ze elkaar al in drie jaar niet hebben op gezien, hoopt Ronan de wanhopig dat Nick nog steeds de op iets voor hem op tv voelt. De vurige het relatie tussen Imogen en Ben eindigde tijdens abrupt omdat er tijdens uit bedrog werd vermoed. Zal het een nacht tijdens van harde waarheden met hen dichter bij elkaar brengen naar of gaan met ze definitief uit in elkaar.

mei 2020
01-10-2019 22:15

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Renate en Edwin hadden drie jaar een relatie, anderhalf jaar geleden ging het uit. Renate was nogal explosief en maakte om het minste geringste ruzie, daar heeft ze Edwin veel pijn mee gedaan. Farja heeft zijn ex, Romy, uitgenodigd. Toen hi...

24-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Chiel heeft zijn ex, Jimmy, uitgenodigd in het appartement. Ze hadden acht maanden een relatie. Jimmy zat wegens zijn modellencarrière veel in het buitenland. Chiel is vreemdgegaan en toen Jimmy daar achter kwam, heeft hij de relatie verbro...

17-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Michael en Saar hadden een relatie van één jaar, maar die is zes jaar geleden uitgegaan. Saar had een burn-out en daar kon Michael niet mee omgaan. Toch kan hij haar en haar twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgeno...

10-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

De 34-jarige Luciano heeft zijn ex Marissa uitgenodigd in het appartement. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker en toen Luciano ongevraagd geld van de rekening van Marissa haa...

11-06-2019 22:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Phil van 23 en Shannon van 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het ging uit toen Phil merkte dat Shannon vreemdging. * Lara en James hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet en werden meteen verliefd. Toen ze drie jaar samen waren, vroeg James...

04-06-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Het was liefde op het eerste gezicht toen Tim van 29 de 23-jarige Hannah ontmoette in de pub waar hij werkte. Ze kregen meteen een relatie, maar toen Hannah erachter kwam dat hij ook iets had met een andere vrouw, maakte ze het uit. * Leigh...

28-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Rosy van 19 en Joseph van 29 hebben elkaar toevallig ontmoet op een station in Manchester. Ze werden verliefd en hadden acht maanden een relatie toen Joseph haar vertrouwen beschaamde en ervoor zorgde dat haar wereld instortte. * Ellie van ...

21-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Kenya van 29 en Saed van 29 waren meer dan vier jaar een stel en dachten samen oud te worden, maar toen Kenya vermoedde dat Saed vreemdging, was het vertrouwen weg. * Georgina en Ryan, allebei 21, hebben elkaar online ontmoet en waren metee...

14-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Personal trainer Jay van 32 heeft zijn vriendin Sandy van 32 ontmoet in een club en het klikte meteen. Na zes hartstochtelijke maanden hoorde Sandy dat Jay iets met een andere vrouw zou hebben. Hij ontkende dat er iets gebeurd was, maar San...

07-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Emma en Scott, Sophy en Sam en Brendon en Aiden. De relatie van Emma en Scott mislukte door slechte communicatie. Is een goed gesprek een oplossing voor hun problemen? Sophy en Sam hebben hun tijd samen nooit goed ...

30-04-2019 22:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Laura en Ellie, Ruth en Ricardo en Luke en Amy. Een leven lang zijn Laura en Ellie beste vrienden en dan besluiten ze de liefde een kans te geven. Ellie vertrekt naar het buitenland en de relatie eindigt abrupt. Ze...

23-04-2019 22:20

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Harry en Amber, Stefan en Emma en Louis en Molissa. Kwesties van vertrouwen veroorzaakten de teloorgang van de ooit gelukkige relatie van Harry en Amber. Kan een nacht samen helpen de geleden schade te he...

16-04-2019 22:00

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van King en Daisy, Blake en Lauren en Paul en Phil. De hartstochtelijke relatie van King en Daisy eindigde na achterdocht over valsspelen. Krijgt Daisy de antwoorden die ze zoekt? Na drie jaar geleden te hebb...

09-04-2019 21:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Laura en Scott, Chloe en Christian en Luke en Sophie. Na de geboorte van hun drie kinderen heeft Scott's ontrouw Laura achter gelaten met de vraag of ze hem ooit nog kan vertrouwen. Chloe en Christian war...

02-04-2019 21:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Matt en Emma, Ronan en Nick en Imogen en Ben. Nadat hechtingsproblemen hun relatie hebben geteisterd, hoopt Matt te bewijzen dat hij veranderd is en wil hij met een verrassend voorstel Emma terug winnen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Nacht met mijn Ex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Nacht met mijn Ex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Nacht met mijn Ex bij Een Nacht met mijn Ex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Nacht met mijn Ex. Heb je een uitzending van Een Nacht met mijn Ex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Nacht met mijn Ex gemist

Uitzending gemist van Een Nacht met mijn Ex? Hier kun je alle uitzendingen van Een Nacht met mijn Ex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!