Programma gemist?

Renate en Edwin naar met hadden drie jaar een relatie, anderhalf op jaar geleden ging in het met uit. Renate was nogal explosief op met en maakte om het minste een geringste ruzie, daar heeft op ze van Edwin veel in pijn mee gedaan. Farja van heeft zijn ex, Romy, uitgenodigd. in Toen hij in haar vertelde dat op hij ook op mannen op tv viel, is het ze van weggegaan en hebben ze elkaar op tv nooit de meer gesproken. Hij een wil haar graag uitleggen hoe tijdens het naar zit. Ashley wil tijdens graag praten met Mustafa. op tv Ze waren een vijf maanden samen en hun relatie uit is net drie een weken tijdens uit. Ze kunnen door slecht met elkaar praten; uit een gesprek eindigt steevast met door in ruzie. Hij vindt dat ze van niet met zo opgewonden op moet reageren, zij vindt dat op hij geen geduld heeft het en dat ze de daarom zo in doet.

Chiel naar heeft zijn het ex, Jimmy, uitgenodigd uit in het appartement. het Ze hadden acht maanden door een relatie. tijdens Jimmy zat wegens een zijn modellencarrière veel in het buitenland. door met Chiel is vreemdgegaan en toen het Jimmy daar achter kwam, uit heeft tijdens hij de relatie verbroken. op Het tweede koppel bestaat de uit Mara de en Marco. Ze waren van naar slechts zes weken samen, maar hun op het relatie was heel intens. Mara van bleek binnen een van maand zwanger te tijdens zijn, maar dat eindigde een in een in miskraam. tijdens Het werd Marco allemaal uit te ingewikkeld en hij op tv heeft Mara een verlaten. Toch wil op ze hem graag op terug. Emiel heeft in Dayenna uitgenodigd, de hun relatie is net een twee maanden uit. Ze in hebben allebei een lastige met jeugd gehad en van uit dachten elkaar daarom goed een te begrijpen. Toch bleek miscommunicatie de het grootste op tv probleem en het liep het naar mis.

Michael van en Saar tijdens hadden een relatie van één jaar, de maar die uit is zes van jaar geleden uitgegaan. Saar had van op een burn-out en daar kon het Michael op tv niet mee omgaan. uit Toch kan hij een haar en haar twee de kinderen niet vergeten. van Natasja heeft haar tijdens ex Jeffrey uitgenodigd, uit drie jaar geleden kwam er naar een einde tijdens aan hun uit zesjarige relatie. Jeffrey is van nog door steeds gekrenkt door het gedrag van van van Natasja tijdens en na de relatie. op Het een derde koppel de bestaat uit Sascha door en Mitchell, ze waren vier op tv jaar samen. Ze hebben met elkaar de twee jaar geleden uit voor het laatst van gezien. Mitchell is vreemdgegaan uit tijdens de het relatie en daar op tv heeft Sascha nog steeds last tijdens door van.

De de 34-jarige Luciano heeft van zijn ex door Marissa uitgenodigd in het appartement. Het op ex-koppel leerde op elkaar twee jaar geleden de kennen. op tv Een jaar geleden liep met de van relatie al niet met lekker en toen Luciano ongevraagd geld een van de tijdens rekening van Marissa van haalde, besloot zij van er een tijdens punt achter te zetten. in * uit Het tweede koppel bestaat uit Shay door op tv en Julian, die samen in een zoontje door hebben. Hun relatie is net een in maand de uit, omdat Julian is van vreemdgegaan. Dat de is voor door Shay moeilijk te op tv vergeven. * Het derde een ex-koppel bestaat uit de door veertigjarige Marvin een en zijn ex Tessa. Ze een zijn tijdens al meerdere keren uit tijdens elkaar op gegaan. Ze kunnen niet met, maar van ook niet tijdens zonder elkaar. naar Voor hun twee kinderen willen het met ze graag kijken of ze naar hun relatie toch uit nieuw in leven in kunnen op blazen.

Phil naar van 23 en Shannon van naar 22 zijn de elkaars jeugdliefde, maar tijdens het ging op uit toen Phil in merkte dat van Shannon vreemdging. * Lara en James naar hebben elkaar vier op jaar geleden ontmoet door in en werden meteen verliefd. Toen ze naar drie jaar tijdens samen waren, vroeg James op haar ten op huwelijk. in De grote dag uit kwam dichterbij en alles was de al geregeld, maar ze tijdens kregen steeds in vaker ruzie, dus blies van Lara van de bruiloft af. tijdens * Beth en Mitch, in allebei 22, hebben tijdens elkaar ontmoet de tijdens het de uitgaan en waren meteen gek van op elkaar. Toen in ze gingen samenwonen, tijdens dacht ze dat hij uit de ware was, door maar uit haar wereld stortte in toen op hij het onverwacht een een uitmaakte.

Het het was liefde op het eerste de gezicht toen Tim een een van 29 de 23-jarige Hannah op tv ontmoette door in de pub waar in hij werkte. Ze een kregen meteen van een relatie, maar toen Hannah uit erachter een kwam dat hij ook iets had op met op een andere vrouw, maakte ze tijdens het uit. * een Leigh met en Ross, allebei 26, hebben van elkaar online ontmoet het en kregen een op tv door hartstochtelijke relatie, maar Leigh vond Ross een naar te veeleisend worden en zette er uit een van punt achter. * Charlotte van van op 31 en Phil van 40 tijdens hebben elkaar ook tijdens online op ontmoet. Hun vurige en het hartstochtelijke relatie duurde zes een maanden, door tot Phil het naar uitmaakte omdat Charlotte van hem niet vertrouwde.

Rosy van uit 19 en Joseph het van 29 hebben elkaar naar naar toevallig ontmoet op een uit station in Manchester. het Ze werden het verliefd en hadden acht maanden in een relatie toen Joseph naar haar vertrouwen beschaamde met tijdens en ervoor zorgde dat haar wereld naar instortte. * een Ellie van 25 en uit Ashleigh tijdens van 29 hebben door elkaar online ontmoet van en waren een meer dan twee jaar bij met elkaar naar toen hun relatie na een van enorme ruzie stukliep. door * De 21-jarige tijdens Crystal was met er kapot van door toen haar op tv vriend Danny van 24 ineens besloot het in te emigreren zonder het de met haar op te overleggen.

Kenya van van 29 en Saed van tijdens 29 waren tijdens meer dan uit vier jaar een stel door en dachten samen uit oud van te worden, maar toen naar Kenya vermoedde op dat Saed vreemdging, in was het vertrouwen weg. op tv * Georgina en Ryan, allebei op uit 21, hebben elkaar online ontmoet en door waren meteen tot met over door hun oren verliefd. een Daar kwam van abrupt een einde aan toen de Georgina erachter kwam een wat op Ryan achter haar rug tijdens om deed. * De van 22-jarige tijdens Lizzie had alleen naar nog maar relaties gehad met op mannen voordat ze tijdens de 22-jarige Olivia op van de universiteit in ontmoette. op tv Ze werden halsoverkop naar verliefd op elkaar.

Personal trainer het Jay naar van 32 heeft zijn vriendin Sandy een van tijdens 32 ontmoet een in een club en door het klikte meteen. Na op zes hartstochtelijke maanden op hoorde op Sandy dat Jay iets tijdens met een andere op vrouw zou hebben. van Hij ontkende dat tijdens er iets gebeurd was, maar op tv Sandy uit maakte het uit. * Amy, uit van met 21 en Tom van 26 met het hebben elkaar online ontmoet uit en zijn de meer dan een jaar bij door elkaar met geweest, maar Amy was Toms het jaloerse gedrag zat tijdens en zette een punt naar achter hun door relatie.

We het volgen de verhalen naar van Emma het en Scott, Sophy tijdens en Sam en Brendon en Aiden. tijdens De relatie van van Emma en Scott op tv mislukte door naar slechte communicatie. Is een op goed gesprek een tijdens uit oplossing voor hun problemen? Sophy en het Sam tijdens hebben hun uit tijd samen nooit goed afgesloten, maar naar op wie zal de schuld een op zich nemen het voor de breuk? met En ontdekken ze van nieuwe gevoelens als ze de alleen zijn in tijdens het appartement? Na op een abrupt einde het van het hun relatie kunnen naar Aiden en Brendon uiteindelijk een in dezelfde kamer door met elkaar zijn, door maar hoe zal naar Aiden reageren op als hij erachter komt wat de op tv echte reden was op dat Brendon van het naar uitmaakte?

We volgen door de verhalen door van Laura en Ellie, Ruth in in en Ricardo en door Luke en Amy. Een leven de lang zijn Laura in en Ellie beste vrienden door en dan op tv besluiten ze de liefde door een kans te de met geven. Ellie vertrekt naar door het buitenland en de met relatie een eindigt abrupt. Ze in hebben elkaar twee jaar met niet gezien. Kunnen uit ze de vonk van naar vroeger terugvinden? * De op tv relatie van op tv Ruth en het Ricardo liep van op de klippen toen tijdens carrière belangrijker werd uit dan de liefde. Vier jaar door later komen ze door de hier op terug. op tv * Tattoo-fanaten Amy en Luke op tv waren op jong en verliefd op en dan neemt tijdens Luke iemand anders. Zal hij uit Amy met kunnen overtuigen dat zij altijd al naar de het ware was?

Deze keer volgen naar we de met verhalen het van Harry en Amber, in Stefan en Emma en uit Louis door en Molissa. Kwesties van vertrouwen door veroorzaakten de de teloorgang van de ooit naar gelukkige relatie tijdens van Harry en de Amber. Kan een op tv nacht samen helpen de een geleden naar schade te herstellen? een Stefan bedroog Emma het vaak toen ze samen waren. naar Misschien kan Emma hem op tv in dit eindelijk vergeven wanneer Stefan dit de de bekent? Acht kinderen naar zetten de vluchtige een relatie van Louis en Molissa vanaf op tv het begin uit onder druk. Harde waarheden door tijdens van beide kanten kunnen ervoor zorgen het dat ze op tv voorgoed uit tijdens elkaar gaan of dat ze door elkaar weer in vinden.

Deze door keer volgen naar we de verhalen van King een en Daisy, uit Blake en uit Lauren en Paul en Phil. uit De hartstochtelijke relatie op tv van King en tijdens Daisy eindigde na in achterdocht over de valsspelen. Krijgt Daisy de in antwoorden die ze zoekt? uit door Na drie jaar geleden met te hebben op tv gebroken met Blake, heeft met Lauren nog met steeds een plaats in in haar hart de voor hem, maar van voelt hij hetzelfde? door De bevlogenheid van Paulus en met Phil door kwam abrupt ten einde toen het Paulus tijdens op een nacht wegging zonder een met woord te een zeggen. Zorgt de emotionele tijdens reünie ervoor tijdens dat ze hun op eigen weg kunnen op tv gaan of brengt door deze hen voorgoed samen het een terug?

Deze in keer volgen naar we de verhalen van Laura uit en Scott, Chloe en op tv Christian en Luke van en Sophie. in Na de geboorte door van hun drie kinderen van heeft van Scott's ontrouw Laura achter met gelaten met de de vraag met of ze hem ooit nog de kan vertrouwen. Chloe door en Christian waren ooit in stapelverliefd. Na tijdens een het rommelige breuk op de universiteit van wil Chloe weten een of ze terug kunnen met gaan naar hoe naar het was. in Luke het vluchtte met een gebroken hart op het land tijdens uit toen hij ontdekte dat met Sophie met haar ex-vriendje het sms-berichten stuurde. Nu heeft hij haar in op tv twee jaar niet heeft tijdens gezien. Hij zoekt met een antwoord om door verder te kunnen met gaan.

Deze tijdens keer volgen een we de verhalen van Matt en een Emma, Ronan naar en Nick en uit Imogen en Ben. in Nadat hechtingsproblemen hun relatie tijdens hebben geteisterd, hoopt van Matt te een bewijzen van dat hij veranderd is en wil door hij met het een verrassend van voorstel Emma terug winnen. Ronan op tv en Nick waren op schoolliefjes de en ondanks het feit naar dat ze elkaar in al drie jaar uit niet hebben gezien, op tv hoopt Ronan wanhopig dat naar op tv Nick nog steeds iets uit voor hem voelt. door De vurige relatie tussen Imogen naar en van Ben eindigde abrupt uit omdat er door bedrog werd vermoed. Zal een naar nacht van naar harde waarheden hen dichter bij uit naar elkaar brengen of gaan ze naar definitief uit op tv elkaar.

mei 2021
01-10-2019 22:15

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Renate en Edwin hadden drie jaar een relatie, anderhalf jaar geleden ging het uit. Renate was nogal explosief en maakte om het minste geringste ruzie, daar heeft ze Edwin veel pijn mee gedaan. Farja heeft zijn ex, Romy, uitgenodigd. Toen hi...

24-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Chiel heeft zijn ex, Jimmy, uitgenodigd in het appartement. Ze hadden acht maanden een relatie. Jimmy zat wegens zijn modellencarrière veel in het buitenland. Chiel is vreemdgegaan en toen Jimmy daar achter kwam, heeft hij de relatie verbro...

17-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Michael en Saar hadden een relatie van één jaar, maar die is zes jaar geleden uitgegaan. Saar had een burn-out en daar kon Michael niet mee omgaan. Toch kan hij haar en haar twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgeno...

10-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

De 34-jarige Luciano heeft zijn ex Marissa uitgenodigd in het appartement. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker en toen Luciano ongevraagd geld van de rekening van Marissa haa...

11-06-2019 22:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Phil van 23 en Shannon van 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het ging uit toen Phil merkte dat Shannon vreemdging. * Lara en James hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet en werden meteen verliefd. Toen ze drie jaar samen waren, vroeg James...

04-06-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Het was liefde op het eerste gezicht toen Tim van 29 de 23-jarige Hannah ontmoette in de pub waar hij werkte. Ze kregen meteen een relatie, maar toen Hannah erachter kwam dat hij ook iets had met een andere vrouw, maakte ze het uit. * Leigh...

28-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Rosy van 19 en Joseph van 29 hebben elkaar toevallig ontmoet op een station in Manchester. Ze werden verliefd en hadden acht maanden een relatie toen Joseph haar vertrouwen beschaamde en ervoor zorgde dat haar wereld instortte. * Ellie van ...

21-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Kenya van 29 en Saed van 29 waren meer dan vier jaar een stel en dachten samen oud te worden, maar toen Kenya vermoedde dat Saed vreemdging, was het vertrouwen weg. * Georgina en Ryan, allebei 21, hebben elkaar online ontmoet en waren metee...

14-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Personal trainer Jay van 32 heeft zijn vriendin Sandy van 32 ontmoet in een club en het klikte meteen. Na zes hartstochtelijke maanden hoorde Sandy dat Jay iets met een andere vrouw zou hebben. Hij ontkende dat er iets gebeurd was, maar San...

07-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Emma en Scott, Sophy en Sam en Brendon en Aiden. De relatie van Emma en Scott mislukte door slechte communicatie. Is een goed gesprek een oplossing voor hun problemen? Sophy en Sam hebben hun tijd samen nooit goed ...

30-04-2019 22:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Laura en Ellie, Ruth en Ricardo en Luke en Amy. Een leven lang zijn Laura en Ellie beste vrienden en dan besluiten ze de liefde een kans te geven. Ellie vertrekt naar het buitenland en de relatie eindigt abrupt. Ze...

23-04-2019 22:20

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Harry en Amber, Stefan en Emma en Louis en Molissa. Kwesties van vertrouwen veroorzaakten de teloorgang van de ooit gelukkige relatie van Harry en Amber. Kan een nacht samen helpen de geleden schade te he...

16-04-2019 22:00

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van King en Daisy, Blake en Lauren en Paul en Phil. De hartstochtelijke relatie van King en Daisy eindigde na achterdocht over valsspelen. Krijgt Daisy de antwoorden die ze zoekt? Na drie jaar geleden te hebb...

09-04-2019 21:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Laura en Scott, Chloe en Christian en Luke en Sophie. Na de geboorte van hun drie kinderen heeft Scott's ontrouw Laura achter gelaten met de vraag of ze hem ooit nog kan vertrouwen. Chloe en Christian war...

02-04-2019 21:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Matt en Emma, Ronan en Nick en Imogen en Ben. Nadat hechtingsproblemen hun relatie hebben geteisterd, hoopt Matt te bewijzen dat hij veranderd is en wil hij met een verrassend voorstel Emma terug winnen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Nacht met mijn Ex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Nacht met mijn Ex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Nacht met mijn Ex bij Een Nacht met mijn Ex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Nacht met mijn Ex. Heb je een uitzending van Een Nacht met mijn Ex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Nacht met mijn Ex gemist

Uitzending gemist van Een Nacht met mijn Ex? Hier kun je alle uitzendingen van Een Nacht met mijn Ex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!