Programma gemist?

Renate een en Edwin hadden tijdens drie jaar een op relatie, anderhalf jaar geleden ging een tijdens het uit. Renate was op tv nogal explosief en maakte om de het uit minste geringste ruzie, met daar heeft ze Edwin veel het pijn mee gedaan. de Farja de heeft zijn ex, Romy, uit uitgenodigd. Toen hij haar door vertelde het dat hij ook op mannen door viel, is met ze weggegaan van en hebben ze naar elkaar nooit meer gesproken. Hij uit naar wil haar graag uitleggen hoe het de zit. Ashley de wil graag praten de met naar Mustafa. Ze waren vijf maanden van samen en hun op relatie is het net drie weken uit. van Ze kunnen door slecht met elkaar praten; van een gesprek eindigt steevast een in in ruzie. Hij door vindt dat ze niet zo opgewonden in moet reageren, zij tijdens vindt dat hij een van geen geduld heeft en door dat ze daarom zo uit doet.

Chiel heeft uit zijn ex, Jimmy, in uitgenodigd in de het appartement. Ze hadden van acht maanden een tijdens relatie. een Jimmy zat wegens op tv zijn modellencarrière veel in in het buitenland. Chiel is vreemdgegaan door en toen naar Jimmy daar achter een kwam, heeft hij op de op relatie verbroken. Het tweede koppel een bestaat uit Mara en uit Marco. Ze van waren slechts zes weken tijdens door samen, maar hun relatie was heel uit intens. tijdens Mara bleek binnen met een maand de zwanger te zijn, maar dat eindigde door door in een miskraam. Het de werd Marco allemaal te het ingewikkeld en hij op tv heeft Mara verlaten. Toch tijdens wil op tv ze hem graag terug. Emiel met tijdens heeft Dayenna uitgenodigd, hun relatie is tijdens met net twee maanden op uit. Ze hebben allebei een naar lastige jeugd door gehad en dachten van elkaar daarom goed te begrijpen. de Toch bleek miscommunicatie op tv het tijdens grootste probleem en liep het de uit mis.

Michael en Saar van hadden het een relatie van de één jaar, maar een die is zes jaar geleden door uitgegaan. Saar had door met een burn-out en daar kon Michael op tv niet mee omgaan. door naar Toch kan hij naar haar en haar twee kinderen van niet vergeten. Natasja naar heeft op tv haar ex Jeffrey uitgenodigd, drie in jaar geleden kwam van er een naar einde aan hun zesjarige uit relatie. Jeffrey op tv is nog steeds gekrenkt door uit in het gedrag van Natasja het tijdens en na de de relatie. Het derde met koppel van bestaat uit Sascha en Mitchell, de ze waren door vier jaar samen. op tv Ze hebben elkaar naar twee jaar geleden voor het het laatst gezien. door Mitchell is vreemdgegaan tijdens het door de relatie en daar heeft van Sascha in nog steeds last een van.

De 34-jarige Luciano naar uit heeft zijn ex Marissa uitgenodigd tijdens in het in appartement. Het ex-koppel leerde elkaar op van twee jaar geleden kennen. Een jaar van geleden de liep de relatie al niet op tv lekker en met toen Luciano in ongevraagd geld van de rekening uit van Marissa naar haalde, besloot met zij er een een punt achter te zetten. * tijdens door Het tweede koppel tijdens bestaat uit Shay en Julian, uit die samen tijdens een zoontje een hebben. Hun relatie is uit net een maand van uit, omdat Julian is vreemdgegaan. naar op tv Dat is voor Shay moeilijk te van vergeven. * het Het derde ex-koppel bestaat op uit het de veertigjarige Marvin en met zijn uit ex Tessa. Ze zijn al meerdere op op tv keren uit elkaar van gegaan. Ze kunnen niet het met, maar ook op niet zonder elkaar. op Voor hun twee de kinderen willen ze graag van kijken of ze hun met relatie toch van nieuw van leven in kunnen door blazen.

Phil van tijdens 23 en Shannon van uit door 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het het ging uit toen met door Phil merkte dat Shannon vreemdging. * van Lara en met James hebben op tv elkaar vier jaar geleden een ontmoet en het werden meteen verliefd. Toen ze het drie jaar samen in waren, op vroeg James haar ten van huwelijk. De grote dag van tijdens kwam dichterbij en tijdens alles was al de geregeld, maar ze met kregen steeds vaker ruzie, dus blies op uit Lara de bruiloft af. met * Beth een en Mitch, allebei 22, hebben elkaar naar van ontmoet tijdens het uitgaan uit en waren meteen gek op tijdens elkaar. Toen van ze gingen van samenwonen, dacht in ze dat hij op tv de ware was, het maar haar wereld stortte door in toen hij met het onverwacht op tv uitmaakte.

Het was liefde een naar op het eerste gezicht in toen Tim tijdens van 29 de naar 23-jarige Hannah ontmoette in de pub de tijdens waar hij werkte. Ze kregen op tv meteen een relatie, door maar toen Hannah erachter naar een kwam dat hij ook een iets had met de een andere vrouw, maakte ze de het uit. * tijdens Leigh en de Ross, naar allebei 26, hebben elkaar online ontmoet tijdens en tijdens kregen een hartstochtelijke het relatie, maar Leigh een vond Ross te veeleisend worden een en de zette er van een punt achter. * Charlotte van van 31 en de Phil van met 40 hebben van elkaar ook online ontmoet. op tv Hun vurige en hartstochtelijke naar relatie duurde zes maanden, tijdens het tot Phil het uitmaakte omdat het Charlotte hem in niet vertrouwde.

Rosy uit van 19 en Joseph van op 29 hebben elkaar in toevallig van ontmoet op een de station in Manchester. Ze de werden verliefd het en hadden acht maanden op een relatie toen in Joseph haar vertrouwen het beschaamde en op ervoor zorgde dat haar in wereld instortte. * Ellie in van 25 en van op tv Ashleigh van 29 hebben elkaar online naar ontmoet en de waren meer dan twee het jaar op tv bij elkaar in toen hun relatie na het een enorme in ruzie stukliep. * De 21-jarige met Crystal was een er kapot van toen met haar vriend Danny van naar 24 het ineens besloot te een emigreren zonder een het met haar te op tv overleggen.

Kenya de van 29 een en Saed van 29 waren meer het dan een vier jaar een het stel en dachten samen met oud te op worden, maar toen Kenya op vermoedde dat Saed vreemdging, in was van het vertrouwen weg. * Georgina met en Ryan, allebei het op tv 21, hebben elkaar online ontmoet en met waren meteen met tot over op hun oren verliefd. Daar tijdens kwam abrupt een op tv einde aan toen Georgina tijdens op erachter kwam wat Ryan tijdens achter haar rug om het deed. * tijdens De 22-jarige Lizzie van had alleen nog met maar relaties het gehad met mannen voordat op ze de 22-jarige Olivia op op in de universiteit ontmoette. Ze werden halsoverkop met verliefd op een elkaar.

Personal tijdens trainer Jay van van 32 heeft zijn vriendin een Sandy naar van 32 ontmoet in op tv een club en op het klikte meteen. Na uit zes hartstochtelijke maanden naar hoorde Sandy dat Jay door iets met een van andere vrouw zou met hebben. naar Hij ontkende de dat er iets gebeurd was, maar naar Sandy maakte het op uit. naar * Amy, in van 21 en Tom van met 26 hebben elkaar online tijdens ontmoet en het zijn meer dan naar een jaar uit bij elkaar op tv geweest, maar Amy was Toms jaloerse uit gedrag zat en in zette op tv een punt een achter hun relatie.

We van volgen de verhalen van met Emma en Scott, een Sophy op en Sam en de Brendon en Aiden. De relatie van van Emma en Scott van met mislukte door slechte op tv communicatie. Is een goed gesprek een de oplossing voor hun in problemen? Sophy een en een Sam hebben hun tijd een samen nooit goed in afgesloten, maar wie zal de in schuld uit op zich een nemen voor de breuk? En de ontdekken ze nieuwe gevoelens op tv als ze in alleen van zijn in het tijdens appartement? Na een abrupt einde door van de hun relatie kunnen Aiden en Brendon op uiteindelijk in tijdens dezelfde kamer door met elkaar zijn, maar uit hoe zal Aiden reageren het naar als hij erachter komt wat een de echte door reden was dat Brendon met het door uitmaakte?

We het volgen de verhalen van Laura tijdens en van Ellie, Ruth en Ricardo uit en Luke en tijdens Amy. Een uit leven lang zijn het Laura en van Ellie beste vrienden en van dan besluiten uit ze de liefde een kans te door geven. Ellie vertrekt de naar het het buitenland en in de relatie op tv eindigt abrupt. Ze hebben elkaar de twee een jaar niet gezien. Kunnen het ze de de vonk van vroeger terugvinden? naar * De een relatie van Ruth en Ricardo liep door op in de klippen toen carrière de belangrijker werd dan naar de liefde. Vier door jaar later door komen ze hier op het terug. tijdens * Tattoo-fanaten Amy de en Luke waren jong en verliefd een met en dan neemt Luke iemand anders. van Zal op tv hij Amy met kunnen overtuigen dat de zij altijd al de op tv ware was?

Deze op keer volgen we de verhalen van van Harry de en Amber, naar Stefan en Emma op en Louis en Molissa. naar Kwesties op tv van vertrouwen veroorzaakten uit de teloorgang van de op ooit gelukkige door relatie van Harry en Amber. in Kan tijdens een nacht samen met helpen de geleden schade te op tv herstellen? Stefan bedroog met Emma door vaak toen ze samen naar waren. Misschien kan Emma hem tijdens in dit eindelijk vergeven wanneer Stefan het dit bekent? Acht van kinderen zetten op tv de vluchtige op tv relatie van Louis en Molissa vanaf op tv op tv het begin onder naar druk. Harde waarheden naar van beide kanten kunnen in ervoor zorgen dat ze voorgoed het uit elkaar het gaan of op dat ze op elkaar weer vinden.

Deze naar keer volgen in we de verhalen van door King en met Daisy, Blake en Lauren en van Paul een en Phil. De hartstochtelijke relatie van met King en in Daisy het eindigde na achterdocht over valsspelen. Krijgt door Daisy de antwoorden tijdens die ze de zoekt? Na een drie jaar geleden te hebben op tv gebroken met de Blake, heeft Lauren het nog de steeds een plaats in haar van hart de voor hem, maar door voelt hij hetzelfde? naar De bevlogenheid van Paulus en in Phil kwam abrupt ten uit einde op tv toen Paulus op op een nacht wegging zonder een op tv woord te het zeggen. naar Zorgt de emotionele reünie ervoor dat door ze hun eigen de van weg kunnen gaan of brengt op deze hen op voorgoed samen in terug?

Deze keer volgen op op tv we de verhalen van Laura de en van Scott, Chloe en Christian met en Luke en uit Sophie. Na met de geboorte van van hun drie kinderen heeft Scott's in ontrouw Laura op achter gelaten met de vraag door of op ze hem ooit de nog kan vertrouwen. een Chloe en uit Christian waren ooit stapelverliefd. van Na een rommelige breuk naar op de uit universiteit wil Chloe van weten of ze terug een kunnen gaan op naar hoe het was. Luke het vluchtte met een het gebroken hart van het land uit de toen hij ontdekte dat uit Sophie haar door ex-vriendje sms-berichten stuurde. Nu een heeft hij het haar twee jaar het niet heeft gezien. in Hij zoekt tijdens een antwoord om verder naar te kunnen op gaan.

Deze op tv keer volgen we de met verhalen van Matt en een Emma, op Ronan en Nick en Imogen door en door Ben. Nadat van hechtingsproblemen hun relatie hebben geteisterd, hoopt op Matt te op tv bewijzen dat hij met veranderd is en op wil hij met op tv een verrassend voorstel een Emma terug winnen. naar Ronan en op tv Nick waren schoolliefjes en met ondanks het feit met dat ze elkaar in al drie jaar naar niet hebben gezien, hoopt op van Ronan wanhopig dat Nick nog steeds uit iets voor uit hem voelt. De vurige tijdens relatie tussen Imogen de en Ben eindigde tijdens abrupt omdat naar er bedrog een werd vermoed. Zal een van nacht van harde door waarheden hen een dichter bij elkaar brengen het of het gaan ze definitief het uit elkaar.

september 2020
01-10-2019 22:15

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Renate en Edwin hadden drie jaar een relatie, anderhalf jaar geleden ging het uit. Renate was nogal explosief en maakte om het minste geringste ruzie, daar heeft ze Edwin veel pijn mee gedaan. Farja heeft zijn ex, Romy, uitgenodigd. Toen hi...

24-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Chiel heeft zijn ex, Jimmy, uitgenodigd in het appartement. Ze hadden acht maanden een relatie. Jimmy zat wegens zijn modellencarrière veel in het buitenland. Chiel is vreemdgegaan en toen Jimmy daar achter kwam, heeft hij de relatie verbro...

17-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Michael en Saar hadden een relatie van één jaar, maar die is zes jaar geleden uitgegaan. Saar had een burn-out en daar kon Michael niet mee omgaan. Toch kan hij haar en haar twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgeno...

10-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

De 34-jarige Luciano heeft zijn ex Marissa uitgenodigd in het appartement. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker en toen Luciano ongevraagd geld van de rekening van Marissa haa...

11-06-2019 22:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Phil van 23 en Shannon van 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het ging uit toen Phil merkte dat Shannon vreemdging. * Lara en James hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet en werden meteen verliefd. Toen ze drie jaar samen waren, vroeg James...

04-06-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Het was liefde op het eerste gezicht toen Tim van 29 de 23-jarige Hannah ontmoette in de pub waar hij werkte. Ze kregen meteen een relatie, maar toen Hannah erachter kwam dat hij ook iets had met een andere vrouw, maakte ze het uit. * Leigh...

28-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Rosy van 19 en Joseph van 29 hebben elkaar toevallig ontmoet op een station in Manchester. Ze werden verliefd en hadden acht maanden een relatie toen Joseph haar vertrouwen beschaamde en ervoor zorgde dat haar wereld instortte. * Ellie van ...

21-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Kenya van 29 en Saed van 29 waren meer dan vier jaar een stel en dachten samen oud te worden, maar toen Kenya vermoedde dat Saed vreemdging, was het vertrouwen weg. * Georgina en Ryan, allebei 21, hebben elkaar online ontmoet en waren metee...

14-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Personal trainer Jay van 32 heeft zijn vriendin Sandy van 32 ontmoet in een club en het klikte meteen. Na zes hartstochtelijke maanden hoorde Sandy dat Jay iets met een andere vrouw zou hebben. Hij ontkende dat er iets gebeurd was, maar San...

07-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Emma en Scott, Sophy en Sam en Brendon en Aiden. De relatie van Emma en Scott mislukte door slechte communicatie. Is een goed gesprek een oplossing voor hun problemen? Sophy en Sam hebben hun tijd samen nooit goed ...

30-04-2019 22:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Laura en Ellie, Ruth en Ricardo en Luke en Amy. Een leven lang zijn Laura en Ellie beste vrienden en dan besluiten ze de liefde een kans te geven. Ellie vertrekt naar het buitenland en de relatie eindigt abrupt. Ze...

23-04-2019 22:20

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Harry en Amber, Stefan en Emma en Louis en Molissa. Kwesties van vertrouwen veroorzaakten de teloorgang van de ooit gelukkige relatie van Harry en Amber. Kan een nacht samen helpen de geleden schade te he...

16-04-2019 22:00

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van King en Daisy, Blake en Lauren en Paul en Phil. De hartstochtelijke relatie van King en Daisy eindigde na achterdocht over valsspelen. Krijgt Daisy de antwoorden die ze zoekt? Na drie jaar geleden te hebb...

09-04-2019 21:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Laura en Scott, Chloe en Christian en Luke en Sophie. Na de geboorte van hun drie kinderen heeft Scott's ontrouw Laura achter gelaten met de vraag of ze hem ooit nog kan vertrouwen. Chloe en Christian war...

02-04-2019 21:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Matt en Emma, Ronan en Nick en Imogen en Ben. Nadat hechtingsproblemen hun relatie hebben geteisterd, hoopt Matt te bewijzen dat hij veranderd is en wil hij met een verrassend voorstel Emma terug winnen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Nacht met mijn Ex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Nacht met mijn Ex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Nacht met mijn Ex bij Een Nacht met mijn Ex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Nacht met mijn Ex. Heb je een uitzending van Een Nacht met mijn Ex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Nacht met mijn Ex gemist

Uitzending gemist van Een Nacht met mijn Ex? Hier kun je alle uitzendingen van Een Nacht met mijn Ex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!