Programma gemist?

Renate een en Edwin met hadden drie jaar een relatie, in anderhalf jaar de geleden ging het door uit. Renate was van nogal explosief en maakte in om de het minste geringste ruzie, daar heeft op ze Edwin met veel pijn mee gedaan. een Farja heeft het zijn tijdens ex, Romy, uitgenodigd. Toen hij haar uit vertelde een dat hij ook tijdens op mannen viel, is in ze weggegaan het en hebben ze elkaar nooit het meer gesproken. Hij het de wil haar graag uitleggen een hoe het met zit. Ashley wil op tv graag praten met Mustafa. Ze waren een vijf maanden samen met en hun van relatie is net drie in weken uit. Ze op tv kunnen slecht met op tv van elkaar praten; een gesprek eindigt op steevast op in ruzie. Hij vindt door dat ze op tv niet zo opgewonden moet reageren, zij het vindt dat van hij geen geduld heeft op tv en dat ze de daarom zo tijdens doet.

Chiel met heeft zijn ex, met Jimmy, uitgenodigd in het tijdens appartement. Ze hadden acht door maanden een naar relatie. Jimmy zat wegens door zijn modellencarrière veel op tv door in het buitenland. uit Chiel is vreemdgegaan en toen Jimmy het van daar achter kwam, uit heeft hij de tijdens relatie verbroken. Het tweede koppel tijdens bestaat een uit Mara en Marco. in Ze waren uit slechts zes weken samen, maar door hun relatie was een heel de intens. Mara bleek door binnen een maand zwanger de te zijn, maar dat eindigde op tv in een uit miskraam. Het een werd Marco op allemaal te ingewikkeld en hij uit heeft Mara verlaten. met Toch tijdens wil ze hem graag tijdens terug. Emiel heeft met Dayenna uitgenodigd, door hun relatie is de net twee maanden uit. Ze hebben door allebei door een lastige jeugd gehad en op dachten elkaar een daarom naar goed te begrijpen. Toch bleek miscommunicatie van het op tv grootste probleem en liep het naar met mis.

Michael en Saar de hadden een het relatie van het één jaar, op maar die is een zes jaar geleden uitgegaan. Saar had in een burn-out en uit de daar kon Michael niet door mee omgaan. met Toch kan hij haar en tijdens haar twee kinderen niet tijdens vergeten. Natasja naar heeft haar het ex Jeffrey uitgenodigd, drie uit jaar geleden tijdens kwam er een einde aan op tv hun zesjarige op tv relatie. met Jeffrey is nog steeds gekrenkt uit door tijdens het gedrag van de Natasja tijdens en na de relatie. op uit Het derde koppel bestaat uit met Sascha en Mitchell, ze op waren vier jaar door samen. van Ze hebben elkaar de twee jaar geleden voor het tijdens in laatst gezien. Mitchell is met vreemdgegaan tijdens de relatie tijdens en daar een heeft Sascha nog steeds last door op van.

De op tv 34-jarige Luciano de heeft zijn ex Marissa uitgenodigd van in door het appartement. Het ex-koppel leerde elkaar op twee de jaar geleden kennen. Een in jaar geleden liep een de met relatie al niet lekker een en toen naar Luciano ongevraagd geld van de rekening op een van Marissa haalde, besloot zij er door een punt uit achter te zetten. * met Het tweede op koppel bestaat uit de Shay van en Julian, die samen naar een zoontje hebben. tijdens Hun relatie is net het een maand op uit, omdat Julian is vreemdgegaan. tijdens op Dat is voor Shay het moeilijk te vergeven. * Het op tv derde ex-koppel bestaat uit uit op tv de veertigjarige Marvin op tv en zijn ex Tessa. Ze met zijn al tijdens meerdere op tv keren uit elkaar gegaan. met Ze kunnen niet tijdens met, maar op tv ook niet zonder elkaar. de Voor hun twee kinderen van willen met ze graag kijken of een ze hun relatie tijdens toch nieuw leven in in kunnen met blazen.

Phil met van 23 en Shannon van met 22 zijn een elkaars jeugdliefde, maar het naar op tv ging uit toen op Phil merkte dat Shannon vreemdging. * van naar Lara en James in hebben elkaar vier jaar naar geleden ontmoet en door werden meteen van verliefd. Toen ze drie jaar uit samen waren, door vroeg James haar ten huwelijk. een De grote de dag een kwam dichterbij en alles was tijdens al geregeld, maar de ze van kregen steeds vaker ruzie, dus het blies Lara de op bruiloft af. op tv * Beth en Mitch, met allebei 22, hebben een elkaar tijdens ontmoet tijdens het uitgaan een en waren door meteen gek op elkaar. Toen naar ze op gingen samenwonen, dacht ze dat in hij de ware met was, maar haar op wereld stortte in toen tijdens hij naar het onverwacht de uitmaakte.

Het was in liefde op het met eerste het gezicht toen Tim van 29 de naar op 23-jarige Hannah ontmoette op tv in de pub waar hij in werkte. Ze kregen van meteen een door relatie, maar toen Hannah erachter in kwam door dat hij ook door iets had met op tv een andere vrouw, maakte op ze het uit. tijdens * het Leigh en Ross, allebei de 26, hebben elkaar online ontmoet met en kregen een de hartstochtelijke relatie, maar met het Leigh vond Ross te van veeleisend worden en op tv zette er een de punt achter. * op Charlotte van 31 en uit Phil van 40 tijdens hebben het elkaar ook online ontmoet. Hun vurige de en hartstochtelijke relatie een duurde het zes maanden, tot naar Phil het uitmaakte omdat Charlotte de hem van niet vertrouwde.

Rosy in van 19 en Joseph het van het 29 hebben elkaar naar toevallig ontmoet op een station in op tv Manchester. met Ze werden verliefd in en hadden op acht maanden een relatie toen Joseph door haar vertrouwen beschaamde van uit en ervoor zorgde dat haar wereld naar instortte. * een Ellie van de 25 en met Ashleigh van 29 hebben elkaar door online de ontmoet en waren meer door dan twee jaar bij elkaar een op tv toen hun relatie na een naar enorme op tv ruzie stukliep. * De 21-jarige uit Crystal was er kapot de van toen haar tijdens vriend Danny door van 24 ineens een besloot van te emigreren zonder het de met haar te naar overleggen.

Kenya tijdens van 29 en Saed van van 29 waren meer de dan vier uit jaar uit een stel en met dachten samen oud te door worden, maar toen Kenya vermoedde uit naar dat Saed vreemdging, was naar het vertrouwen weg. tijdens * Georgina en op Ryan, allebei 21, van hebben elkaar online een ontmoet en waren meteen met tot over hun in oren verliefd. uit Daar kwam abrupt met een einde op tv aan toen Georgina erachter kwam wat op Ryan achter met haar rug een om deed. * De van 22-jarige Lizzie had op tv alleen op tv nog maar relaties gehad op met mannen naar voordat ze de 22-jarige Olivia een op de tijdens universiteit ontmoette. Ze op werden halsoverkop verliefd op van elkaar.

Personal door trainer Jay op tv van 32 heeft zijn op tv vriendin Sandy van 32 ontmoet de in tijdens een club en het klikte met meteen. Na tijdens zes hartstochtelijke maanden met hoorde Sandy dat naar Jay iets met een een andere vrouw uit zou door hebben. Hij ontkende de dat er iets gebeurd de was, maar Sandy maakte het naar uit. * op tv Amy, van 21 een en uit Tom van 26 hebben elkaar naar online ontmoet en zijn een meer dan van een jaar bij uit elkaar met geweest, maar Amy was in Toms jaloerse gedrag door zat en zette in een punt achter hun de relatie.

We volgen de op tv met verhalen van Emma en door Scott, Sophy en Sam en op tv Brendon en Aiden. op De op tv relatie van Emma tijdens en Scott mislukte door door slechte communicatie. naar Is een goed gesprek een uit oplossing tijdens voor hun door problemen? Sophy en Sam hebben tijdens hun van tijd samen nooit uit goed afgesloten, maar het wie zal de schuld op door zich van nemen voor de in breuk? En ontdekken tijdens ze nieuwe gevoelens op tv als ze alleen zijn in het met appartement? Na naar een abrupt de einde van uit hun relatie kunnen Aiden en op Brendon uiteindelijk in dezelfde de kamer tijdens met elkaar van zijn, maar hoe op zal Aiden reageren als hij erachter een komt wat in de echte op reden was dat Brendon het van naar uitmaakte?

We tijdens volgen de verhalen tijdens van Laura en het Ellie, Ruth en Ricardo en op op tv Luke en Amy. Een de leven lang zijn Laura uit en Ellie de beste vrienden van en dan besluiten ze de liefde van een met kans te geven. Ellie door vertrekt naar het buitenland in en de relatie in eindigt abrupt. een Ze hebben elkaar uit twee op jaar niet gezien. Kunnen met ze de vonk van vroeger de tijdens terugvinden? * De relatie van Ruth uit de en Ricardo liep op de klippen de toen carrière een belangrijker werd dan de op liefde. Vier jaar van later tijdens komen ze hier op op terug. * Tattoo-fanaten van Amy en in Luke waren in jong en verliefd van en dan neemt in Luke iemand anders. Zal naar hij Amy de kunnen overtuigen dat naar zij altijd al de ware uit was?

Deze keer volgen het we de door verhalen van Harry en door een Amber, Stefan en Emma en de Louis en op Molissa. Kwesties van met vertrouwen veroorzaakten de op teloorgang van de ooit uit gelukkige relatie van tijdens Harry op tv en Amber. Kan een nacht op samen in helpen de geleden schade met te herstellen? van Stefan bedroog Emma vaak toen in ze samen waren. Misschien van kan Emma op hem dit eindelijk vergeven van wanneer door Stefan dit op bekent? Acht kinderen uit zetten de vluchtige relatie de van Louis en Molissa vanaf op het begin uit onder tijdens druk. Harde waarheden van beide kanten het kunnen ervoor zorgen naar dat het ze voorgoed op uit elkaar gaan een of dat ze elkaar weer naar vinden.

Deze naar keer volgen we de verhalen een van op King en Daisy, Blake en de Lauren en Paul de en Phil. De de het hartstochtelijke relatie van King en Daisy tijdens het eindigde na achterdocht de over valsspelen. Krijgt Daisy naar de antwoorden die ze zoekt? in Na drie jaar op geleden te hebben naar met gebroken met Blake, heeft Lauren op nog steeds in een plaats een in haar hart voor hem, maar met naar voelt hij hetzelfde? De met bevlogenheid van met Paulus en Phil in kwam abrupt ten einde toen op Paulus op met een nacht wegging zonder tijdens een naar woord te zeggen. uit Zorgt de emotionele uit reünie ervoor dat in ze hun eigen weg kunnen naar gaan of brengt deze van hen uit voorgoed samen met terug?

Deze op keer volgen we in de verhalen op tv van Laura en een Scott, Chloe en in Christian en Luke en Sophie. Na een op de geboorte van uit hun drie kinderen tijdens heeft Scott's ontrouw Laura achter op tv gelaten met de vraag in of ze het hem uit ooit nog kan vertrouwen. van Chloe en Christian waren ooit op tv stapelverliefd. op Na een uit rommelige breuk op de tijdens universiteit wil Chloe weten de of ze terug kunnen in gaan naar door hoe het was. Luke uit vluchtte met de een gebroken hart het op land uit een toen hij in ontdekte dat Sophie haar door ex-vriendje sms-berichten stuurde. Nu naar door heeft hij haar twee jaar op niet heeft gezien. op tv Hij zoekt op een antwoord tijdens om verder te het kunnen gaan.

Deze keer het volgen een we de verhalen van van Matt en met Emma, Ronan en in Nick en Imogen en Ben. door Nadat in hechtingsproblemen hun relatie met hebben geteisterd, hoopt Matt te bewijzen het dat met hij veranderd is en wil in hij met in een verrassend de voorstel Emma op terug winnen. Ronan met en Nick waren schoolliefjes en een ondanks met het feit dat ze elkaar al door drie van jaar niet hebben gezien, de hoopt Ronan wanhopig dat van Nick nog tijdens steeds iets voor het hem voelt. De vurige op tv relatie uit tussen Imogen naar en Ben eindigde abrupt omdat er van bedrog werd vermoed. de naar Zal een nacht van harde waarheden op hen dichter met bij elkaar op brengen of gaan ze op tv definitief uit het elkaar.

oktober 2021
01-10-2019 22:15

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Renate en Edwin hadden drie jaar een relatie, anderhalf jaar geleden ging het uit. Renate was nogal explosief en maakte om het minste geringste ruzie, daar heeft ze Edwin veel pijn mee gedaan. Farja heeft zijn ex, Romy, uitgenodigd. Toen hi...

24-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Chiel heeft zijn ex, Jimmy, uitgenodigd in het appartement. Ze hadden acht maanden een relatie. Jimmy zat wegens zijn modellencarrière veel in het buitenland. Chiel is vreemdgegaan en toen Jimmy daar achter kwam, heeft hij de relatie verbro...

17-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Michael en Saar hadden een relatie van één jaar, maar die is zes jaar geleden uitgegaan. Saar had een burn-out en daar kon Michael niet mee omgaan. Toch kan hij haar en haar twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgeno...

10-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

De 34-jarige Luciano heeft zijn ex Marissa uitgenodigd in het appartement. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker en toen Luciano ongevraagd geld van de rekening van Marissa haa...

11-06-2019 22:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Phil van 23 en Shannon van 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het ging uit toen Phil merkte dat Shannon vreemdging. * Lara en James hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet en werden meteen verliefd. Toen ze drie jaar samen waren, vroeg James...

04-06-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Het was liefde op het eerste gezicht toen Tim van 29 de 23-jarige Hannah ontmoette in de pub waar hij werkte. Ze kregen meteen een relatie, maar toen Hannah erachter kwam dat hij ook iets had met een andere vrouw, maakte ze het uit. * Leigh...

28-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Rosy van 19 en Joseph van 29 hebben elkaar toevallig ontmoet op een station in Manchester. Ze werden verliefd en hadden acht maanden een relatie toen Joseph haar vertrouwen beschaamde en ervoor zorgde dat haar wereld instortte. * Ellie van ...

21-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Kenya van 29 en Saed van 29 waren meer dan vier jaar een stel en dachten samen oud te worden, maar toen Kenya vermoedde dat Saed vreemdging, was het vertrouwen weg. * Georgina en Ryan, allebei 21, hebben elkaar online ontmoet en waren metee...

14-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Personal trainer Jay van 32 heeft zijn vriendin Sandy van 32 ontmoet in een club en het klikte meteen. Na zes hartstochtelijke maanden hoorde Sandy dat Jay iets met een andere vrouw zou hebben. Hij ontkende dat er iets gebeurd was, maar San...

07-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Emma en Scott, Sophy en Sam en Brendon en Aiden. De relatie van Emma en Scott mislukte door slechte communicatie. Is een goed gesprek een oplossing voor hun problemen? Sophy en Sam hebben hun tijd samen nooit goed ...

30-04-2019 22:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Laura en Ellie, Ruth en Ricardo en Luke en Amy. Een leven lang zijn Laura en Ellie beste vrienden en dan besluiten ze de liefde een kans te geven. Ellie vertrekt naar het buitenland en de relatie eindigt abrupt. Ze...

23-04-2019 22:20

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Harry en Amber, Stefan en Emma en Louis en Molissa. Kwesties van vertrouwen veroorzaakten de teloorgang van de ooit gelukkige relatie van Harry en Amber. Kan een nacht samen helpen de geleden schade te he...

16-04-2019 22:00

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van King en Daisy, Blake en Lauren en Paul en Phil. De hartstochtelijke relatie van King en Daisy eindigde na achterdocht over valsspelen. Krijgt Daisy de antwoorden die ze zoekt? Na drie jaar geleden te hebb...

09-04-2019 21:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Laura en Scott, Chloe en Christian en Luke en Sophie. Na de geboorte van hun drie kinderen heeft Scott's ontrouw Laura achter gelaten met de vraag of ze hem ooit nog kan vertrouwen. Chloe en Christian war...

02-04-2019 21:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Matt en Emma, Ronan en Nick en Imogen en Ben. Nadat hechtingsproblemen hun relatie hebben geteisterd, hoopt Matt te bewijzen dat hij veranderd is en wil hij met een verrassend voorstel Emma terug winnen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Nacht met mijn Ex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Nacht met mijn Ex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Nacht met mijn Ex bij Een Nacht met mijn Ex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Nacht met mijn Ex. Heb je een uitzending van Een Nacht met mijn Ex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Nacht met mijn Ex gemist

Uitzending gemist van Een Nacht met mijn Ex? Hier kun je alle uitzendingen van Een Nacht met mijn Ex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!