Programma gemist?

Renate en Edwin uit hadden drie jaar van een op tv relatie, anderhalf naar jaar geleden ging het uit. Renate naar door was nogal explosief en maakte tijdens om het minste door geringste een ruzie, daar heeft ze Edwin veel een pijn mee uit gedaan. de Farja heeft zijn ex, Romy, op uitgenodigd. de Toen hij haar vertelde dat naar hij ook op mannen uit viel, door is ze weggegaan en hebben met ze elkaar nooit in meer gesproken. Hij met wil haar graag uit uitleggen hoe uit het zit. op Ashley wil graag praten met het Mustafa. Ze waren met door vijf maanden samen en hun een relatie is de net drie weken met uit. Ze tijdens kunnen slecht met met elkaar praten; een gesprek eindigt steevast op in ruzie. Hij op vindt dat een ze van niet zo opgewonden de moet reageren, zij vindt tijdens dat hij tijdens geen geduld heeft en uit dat ze naar daarom zo doet.

Chiel heeft zijn de ex, Jimmy, op tv uitgenodigd in het in appartement. tijdens Ze hadden acht uit maanden een relatie. Jimmy zat wegens het zijn modellencarrière uit veel in van het buitenland. Chiel is vreemdgegaan een op en toen Jimmy daar achter met kwam, heeft hij in de relatie verbroken. Het van op tv tweede koppel bestaat uit Mara en uit Marco. Ze in waren slechts zes weken uit samen, maar de hun relatie door was heel intens. Mara bleek op tv binnen een een maand de zwanger te zijn, in maar dat eindigde in een miskraam. het Het werd in Marco tijdens allemaal te ingewikkeld en hij een heeft Mara verlaten. Toch een wil door ze hem graag terug. Emiel van heeft Dayenna uitgenodigd, in een hun relatie is net een twee maanden uit. Ze hebben op tv allebei een lastige op tv met jeugd gehad en met dachten elkaar daarom goed te begrijpen. naar Toch bleek de miscommunicatie het grootste probleem de en liep het van het mis.

Michael en met Saar een hadden een relatie van de één jaar, een maar die is zes jaar geleden naar uitgegaan. op tv Saar had een op burn-out en het daar kon Michael niet uit mee omgaan. Toch uit kan hij haar en haar de het twee kinderen niet vergeten. met Natasja heeft haar ex tijdens Jeffrey uitgenodigd, drie de jaar geleden kwam een er een een einde aan het hun zesjarige relatie. Jeffrey is nog de steeds gekrenkt door van in het gedrag van Natasja tijdens en door naar na de relatie. Het van derde koppel op tv bestaat uit Sascha en Mitchell, op tv ze waren vier jaar naar samen. Ze hebben met elkaar op tv twee jaar geleden voor het het laatst gezien. de Mitchell de is vreemdgegaan tijdens op de relatie en daar uit heeft Sascha een nog steeds last de van.

De het 34-jarige Luciano op heeft zijn ex door Marissa uitgenodigd in op het appartement. Het tijdens ex-koppel leerde elkaar twee de jaar geleden kennen. door Een jaar geleden liep in de relatie al niet op lekker en toen een naar Luciano ongevraagd geld van de rekening met van op Marissa haalde, besloot de zij er een punt achter in te op zetten. * Het tweede tijdens koppel bestaat uit Shay een en Julian, de die samen een zoontje met een hebben. Hun relatie met is net een door maand uit, omdat Julian is met vreemdgegaan. op tv Dat is voor het Shay moeilijk te uit vergeven. * Het derde ex-koppel de bestaat uit van de veertigjarige Marvin en op tv zijn ex tijdens Tessa. Ze zijn uit al meerdere met keren uit elkaar gegaan. uit Ze kunnen de niet met, maar ook niet zonder het elkaar. Voor hun een twee op kinderen willen tijdens ze graag kijken of ze hun een uit relatie toch nieuw leven in kunnen op tv het blazen.

Phil tijdens van 23 en in Shannon van naar 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het naar ging uit op tv toen Phil merkte in dat Shannon vreemdging. * naar uit Lara en James hebben een elkaar vier jaar geleden uit ontmoet en naar werden meteen verliefd. het Toen ze drie jaar samen met waren, vroeg van James haar ten huwelijk. op tv op De grote dag met kwam dichterbij en het alles was al geregeld, maar ze door kregen steeds vaker van een ruzie, dus blies Lara de bruiloft de af. * Beth op tv en een Mitch, allebei 22, hebben het elkaar ontmoet tijdens het de uitgaan een en waren meteen gek in op elkaar. Toen ze door gingen tijdens samenwonen, dacht ze naar dat hij de ware was, door maar haar wereld door stortte met in toen op tv hij het onverwacht naar uitmaakte.

Het op tv was liefde op een het eerste de gezicht toen Tim van naar 29 de 23-jarige Hannah het ontmoette in de op pub waar hij werkte. in Ze kregen uit meteen een relatie, maar in een toen Hannah erachter kwam naar dat hij ook iets had een op tv met een andere de vrouw, maakte ze het uit. op tv * Leigh naar en Ross, van allebei 26, hebben een elkaar online ontmoet een en kregen een hartstochtelijke relatie, naar maar Leigh vond uit Ross te veeleisend op tv worden door en zette er een punt met achter. * Charlotte de van 31 en Phil uit van 40 hebben tijdens elkaar ook online tijdens tijdens ontmoet. Hun vurige en hartstochtelijke relatie tijdens duurde zes maanden, in tot van Phil het een uitmaakte omdat Charlotte de hem niet vertrouwde.

Rosy van 19 een met en Joseph van 29 hebben elkaar tijdens toevallig ontmoet van op een station naar in Manchester. Ze op werden verliefd en uit hadden het acht maanden een relatie toen Joseph in haar in vertrouwen beschaamde en ervoor zorgde naar dat haar uit wereld naar instortte. * Ellie naar van 25 en Ashleigh uit van 29 een hebben elkaar online het ontmoet en waren meer dan uit twee tijdens jaar bij elkaar toen hun het relatie na een enorme met ruzie stukliep. op * De 21-jarige Crystal het was er kapot uit van toen de haar vriend Danny door van 24 ineens besloot de te de emigreren zonder het met uit haar te met overleggen.

Kenya van naar 29 door en Saed van 29 door waren meer dan vier jaar uit een op stel en dachten samen oud met te worden, maar het toen Kenya in vermoedde op dat Saed vreemdging, was in het vertrouwen weg. * Georgina een het en Ryan, allebei 21, tijdens hebben elkaar online ontmoet een en waren meteen op tot over hun oren in verliefd. Daar met kwam in abrupt een einde aan toen Georgina op tv het erachter kwam wat Ryan achter een haar rug uit om deed. * naar De 22-jarige Lizzie de had alleen het nog maar relaties gehad met mannen naar voordat ze de op 22-jarige Olivia op uit de universiteit op tv ontmoette. Ze werden op halsoverkop verliefd op naar elkaar.

Personal in trainer Jay van 32 met heeft het zijn vriendin Sandy van 32 ontmoet in in een club naar en uit het klikte meteen. de Na zes hartstochtelijke naar maanden hoorde een Sandy dat Jay iets met een de andere op tv vrouw zou hebben. Hij ontkende tijdens met dat er iets gebeurd was, maar door Sandy maakte in het uit. * het Amy, van 21 van en naar Tom van 26 hebben op elkaar online ontmoet en zijn de meer een dan een jaar op tv bij elkaar geweest, maar naar Amy was Toms op tv jaloerse op tv gedrag zat en zette van een punt achter op hun relatie.

We met volgen de verhalen van Emma naar en van Scott, Sophy en Sam de en Brendon en uit Aiden. uit De relatie van op tv Emma en Scott mislukte door op tv slechte communicatie. Is een op tv goed gesprek een met van oplossing voor hun problemen? Sophy met en Sam de hebben hun tijd samen uit nooit uit goed afgesloten, maar op wie zal de de schuld op zich nemen voor van de breuk? uit En ontdekken ze nieuwe een gevoelens als ze de alleen zijn in het tijdens appartement? Na een door met abrupt einde van hun relatie kunnen naar Aiden en naar Brendon uiteindelijk in dezelfde uit een kamer met elkaar tijdens zijn, maar hoe zal Aiden in reageren als hij erachter tijdens komt met wat de echte reden was met dat het Brendon het het uitmaakte?

We volgen op de verhalen van in Laura en Ellie, Ruth de tijdens en Ricardo en met Luke en Amy. Een leven lang tijdens zijn Laura en tijdens de Ellie beste vrienden en dan naar besluiten ze de in liefde door een kans te geven. Ellie vertrekt van naar het buitenland op tv en met de relatie eindigt abrupt. Ze uit hebben tijdens elkaar twee tijdens jaar niet gezien. Kunnen ze op tv de vonk van van vroeger terugvinden? op * De relatie van Ruth het en naar Ricardo liep op tijdens de klippen toen carrière belangrijker naar werd in dan de liefde. Vier naar jaar later komen ze op tv hier op terug. de * de Tattoo-fanaten Amy en Luke de waren uit jong en verliefd en dan op tv neemt Luke door iemand anders. Zal hij Amy met op tv kunnen overtuigen dat zij altijd al uit de ware met was?

Deze op tv keer volgen we door de verhalen van van Harry en op tv Amber, Stefan en Emma tijdens en Louis een en Molissa. Kwesties van vertrouwen veroorzaakten naar de met teloorgang van de op tv ooit gelukkige relatie een van Harry en Amber. tijdens Kan op een nacht samen naar helpen de geleden schade te tijdens herstellen? Stefan bedroog op Emma vaak toen naar ze samen waren. het Misschien kan tijdens Emma hem van dit eindelijk vergeven het wanneer Stefan dit tijdens bekent? Acht kinderen door zetten de vluchtige relatie van Louis naar en Molissa van vanaf het begin onder met druk. Harde waarheden uit van door beide kanten kunnen het ervoor zorgen dat ze tijdens voorgoed uit elkaar gaan door of naar dat ze elkaar weer met vinden.

Deze tijdens keer volgen we een de verhalen een van King en Daisy, Blake en op tv Lauren en Paul het en Phil. een De hartstochtelijke in relatie van op tv King en Daisy eindigde na achterdocht op over valsspelen. Krijgt de Daisy de antwoorden de die in ze zoekt? door Na drie jaar een geleden te hebben gebroken met Blake, op van heeft Lauren nog steeds een tijdens plaats in haar hart door voor hem, maar het uit voelt hij hetzelfde? De bevlogenheid van van met Paulus en Phil kwam met abrupt ten naar einde toen Paulus op een nacht tijdens wegging zonder de een woord te op tv zeggen. Zorgt de het emotionele reünie van ervoor dat ze hun een eigen weg kunnen gaan van of van brengt deze hen voorgoed de samen van terug?

Deze keer het volgen we de verhalen een van Laura met en naar Scott, Chloe en Christian naar en Luke en de Sophie. Na de geboorte van naar hun drie kinderen met heeft met Scott's ontrouw Laura op achter gelaten uit met de vraag of naar ze hem het ooit nog kan vertrouwen. Chloe in en Christian waren in ooit stapelverliefd. een Na een rommelige breuk op naar de universiteit op tv wil Chloe weten of naar ze terug kunnen tijdens naar gaan naar hoe het was. Luke het vluchtte de met een in gebroken hart het land het uit toen hij met ontdekte dat Sophie tijdens haar ex-vriendje sms-berichten op tv stuurde. Nu heeft hij van haar door twee jaar niet heeft gezien. Hij in zoekt een antwoord in om op verder te kunnen in gaan.

Deze keer volgen een we de uit verhalen van Matt en op tv tijdens Emma, Ronan en Nick op en Imogen en Ben. door Nadat hechtingsproblemen hun door relatie hebben geteisterd, op tv hoopt Matt een te bewijzen dat op hij veranderd op is en wil een hij met een een verrassend voorstel Emma op terug winnen. Ronan en de Nick waren naar schoolliefjes en ondanks het feit het dat ze door elkaar al drie jaar door niet hebben gezien, hoopt het Ronan wanhopig een dat op tv Nick nog steeds iets voor het hem op tv voelt. De vurige relatie naar tussen Imogen en door Ben eindigde abrupt omdat er in bedrog werd vermoed. naar Zal tijdens een nacht op van harde waarheden een hen dichter bij van elkaar brengen of gaan ze definitief op tv uit de elkaar.

februari 2020
01-10-2019 22:15

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Renate en Edwin hadden drie jaar een relatie, anderhalf jaar geleden ging het uit. Renate was nogal explosief en maakte om het minste geringste ruzie, daar heeft ze Edwin veel pijn mee gedaan. Farja heeft zijn ex, Romy, uitgenodigd. Toen hi...

24-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Chiel heeft zijn ex, Jimmy, uitgenodigd in het appartement. Ze hadden acht maanden een relatie. Jimmy zat wegens zijn modellencarrière veel in het buitenland. Chiel is vreemdgegaan en toen Jimmy daar achter kwam, heeft hij de relatie verbro...

17-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Michael en Saar hadden een relatie van één jaar, maar die is zes jaar geleden uitgegaan. Saar had een burn-out en daar kon Michael niet mee omgaan. Toch kan hij haar en haar twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgeno...

10-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

De 34-jarige Luciano heeft zijn ex Marissa uitgenodigd in het appartement. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker en toen Luciano ongevraagd geld van de rekening van Marissa haa...

11-06-2019 22:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Phil van 23 en Shannon van 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het ging uit toen Phil merkte dat Shannon vreemdging. * Lara en James hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet en werden meteen verliefd. Toen ze drie jaar samen waren, vroeg James...

04-06-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Het was liefde op het eerste gezicht toen Tim van 29 de 23-jarige Hannah ontmoette in de pub waar hij werkte. Ze kregen meteen een relatie, maar toen Hannah erachter kwam dat hij ook iets had met een andere vrouw, maakte ze het uit. * Leigh...

28-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Rosy van 19 en Joseph van 29 hebben elkaar toevallig ontmoet op een station in Manchester. Ze werden verliefd en hadden acht maanden een relatie toen Joseph haar vertrouwen beschaamde en ervoor zorgde dat haar wereld instortte. * Ellie van ...

21-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Kenya van 29 en Saed van 29 waren meer dan vier jaar een stel en dachten samen oud te worden, maar toen Kenya vermoedde dat Saed vreemdging, was het vertrouwen weg. * Georgina en Ryan, allebei 21, hebben elkaar online ontmoet en waren metee...

14-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Personal trainer Jay van 32 heeft zijn vriendin Sandy van 32 ontmoet in een club en het klikte meteen. Na zes hartstochtelijke maanden hoorde Sandy dat Jay iets met een andere vrouw zou hebben. Hij ontkende dat er iets gebeurd was, maar San...

07-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Emma en Scott, Sophy en Sam en Brendon en Aiden. De relatie van Emma en Scott mislukte door slechte communicatie. Is een goed gesprek een oplossing voor hun problemen? Sophy en Sam hebben hun tijd samen nooit goed ...

30-04-2019 22:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Laura en Ellie, Ruth en Ricardo en Luke en Amy. Een leven lang zijn Laura en Ellie beste vrienden en dan besluiten ze de liefde een kans te geven. Ellie vertrekt naar het buitenland en de relatie eindigt abrupt. Ze...

23-04-2019 22:20

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Harry en Amber, Stefan en Emma en Louis en Molissa. Kwesties van vertrouwen veroorzaakten de teloorgang van de ooit gelukkige relatie van Harry en Amber. Kan een nacht samen helpen de geleden schade te he...

16-04-2019 22:00

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van King en Daisy, Blake en Lauren en Paul en Phil. De hartstochtelijke relatie van King en Daisy eindigde na achterdocht over valsspelen. Krijgt Daisy de antwoorden die ze zoekt? Na drie jaar geleden te hebb...

09-04-2019 21:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Laura en Scott, Chloe en Christian en Luke en Sophie. Na de geboorte van hun drie kinderen heeft Scott's ontrouw Laura achter gelaten met de vraag of ze hem ooit nog kan vertrouwen. Chloe en Christian war...

02-04-2019 21:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Matt en Emma, Ronan en Nick en Imogen en Ben. Nadat hechtingsproblemen hun relatie hebben geteisterd, hoopt Matt te bewijzen dat hij veranderd is en wil hij met een verrassend voorstel Emma terug winnen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Nacht met mijn Ex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Nacht met mijn Ex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Nacht met mijn Ex bij Een Nacht met mijn Ex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Nacht met mijn Ex. Heb je een uitzending van Een Nacht met mijn Ex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Nacht met mijn Ex gemist

Uitzending gemist van Een Nacht met mijn Ex? Hier kun je alle uitzendingen van Een Nacht met mijn Ex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!