Programma gemist?

Renate en Edwin een het hadden drie jaar een relatie, anderhalf in in jaar geleden ging het uit. in Renate was naar nogal explosief en een maakte om het het minste geringste ruzie, daar uit heeft ze in Edwin veel tijdens pijn mee gedaan. Farja heeft zijn op ex, Romy, door uitgenodigd. Toen van hij haar een vertelde dat hij ook op in mannen met viel, is ze uit weggegaan en hebben ze op elkaar nooit meer gesproken. de Hij wil haar graag door uitleggen hoe met het zit. Ashley wil uit graag praten met met Mustafa. Ze door waren vijf de maanden samen en hun relatie een is uit net drie op tv weken uit. Ze door kunnen slecht met elkaar praten; het een door gesprek eindigt steevast van in ruzie. Hij vindt dat op tv ze de niet zo opgewonden moet reageren, zij met vindt dat hij tijdens geen geduld heeft naar en dat ze door daarom zo op tv doet.

Chiel de heeft zijn op tv ex, Jimmy, uitgenodigd in het uit appartement. met Ze hadden acht tijdens maanden een relatie. Jimmy zat tijdens wegens zijn modellencarrière in veel in het buitenland. op tv Chiel is een vreemdgegaan van en toen Jimmy daar in achter kwam, heeft hij door de uit relatie verbroken. Het op tweede koppel bestaat uit Mara en door Marco. Ze door waren slechts zes in weken samen, maar hun op relatie was uit heel intens. Mara met bleek het binnen een maand zwanger te zijn, van maar dat eindigde naar in een op miskraam. Het een werd Marco allemaal te uit ingewikkeld en hij tijdens heeft Mara het verlaten. Toch wil ze door hem in graag terug. Emiel de heeft Dayenna uitgenodigd, hun een relatie is net twee maanden uit uit. Ze uit hebben allebei een lastige het in jeugd gehad en dachten elkaar daarom op tv goed te uit begrijpen. Toch bleek miscommunicatie met het grootste naar probleem het en liep het in mis.

Michael en Saar een hadden een relatie in van één tijdens jaar, de maar die is zes jaar van geleden uitgegaan. op tv Saar had een burn-out uit en op daar kon Michael niet mee omgaan. in uit Toch kan hij haar en tijdens haar van twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft naar haar het ex Jeffrey uitgenodigd, met drie jaar op geleden kwam er een een einde aan door hun zesjarige relatie. Jeffrey op tv is nog steeds gekrenkt van door het van gedrag van Natasja van tijdens en de na de relatie. Het derde koppel een bestaat uit Sascha naar en Mitchell, ze een waren vier jaar de samen. Ze hebben op elkaar twee met jaar geleden voor van het laatst gezien. naar Mitchell is vreemdgegaan het tijdens het de relatie en daar heeft Sascha door het nog steeds last uit van.

De naar 34-jarige Luciano heeft zijn de ex Marissa uitgenodigd in uit een het appartement. Het ex-koppel door leerde elkaar twee jaar in geleden kennen. Een tijdens jaar geleden door liep de met relatie al niet lekker en met toen Luciano ongevraagd de geld van het de rekening van op tv Marissa haalde, besloot zij met er een punt tijdens achter te in zetten. * Het met tweede koppel bestaat uit op Shay de en Julian, die samen een uit zoontje hebben. het Hun relatie is net een van maand uit, omdat met het Julian is vreemdgegaan. op tv Dat is voor Shay van moeilijk te vergeven. * Het naar derde de ex-koppel bestaat in uit de veertigjarige Marvin en zijn door ex de Tessa. Ze tijdens zijn al meerdere door keren uit elkaar gegaan. op tv Ze kunnen niet met, maar van in ook niet zonder elkaar. Voor door hun twee kinderen willen uit op tv ze graag kijken of ze hun door de relatie toch nieuw leven de in kunnen met blazen.

Phil van 23 in tijdens en Shannon van 22 van zijn elkaars een jeugdliefde, maar het ging uit met toen Phil van merkte dat Shannon vreemdging. uit * Lara en het James door hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet op de en werden meteen verliefd. met Toen ze drie jaar in samen waren, vroeg James naar een haar ten huwelijk. De grote tijdens dag kwam in dichterbij en alles was al in geregeld, het maar ze kregen steeds vaker van uit ruzie, dus blies Lara het de bruiloft af. op tv * Beth en Mitch, allebei een 22, hebben naar elkaar ontmoet tijdens het in uitgaan op tv en waren meteen naar gek op elkaar. Toen ze naar gingen samenwonen, het dacht ze op tv dat hij de de ware was, een maar haar wereld met stortte in toen op tv hij het onverwacht op tv uitmaakte.

Het was liefde met op het eerste op door gezicht toen Tim door van 29 de met 23-jarige Hannah ontmoette in de een pub waar een hij werkte. Ze met kregen meteen een relatie, maar door toen naar Hannah erachter kwam dat hij naar ook iets met had met de een andere vrouw, maakte ze op het uit. * uit Leigh en Ross, een allebei in 26, hebben elkaar online uit ontmoet en kregen met een hartstochtelijke de relatie, maar van Leigh vond Ross te veeleisend naar worden en zette van er een uit punt achter. * Charlotte van tijdens 31 en Phil op tv van 40 hebben tijdens elkaar het ook online ontmoet. Hun tijdens vurige naar en hartstochtelijke relatie op tv duurde zes maanden, door tot Phil het uitmaakte omdat Charlotte met uit hem niet vertrouwde.

Rosy van 19 op tv en Joseph met van een 29 hebben elkaar op tv toevallig ontmoet op een station in in Manchester. Ze op tv werden verliefd en hadden in acht maanden een door relatie toen Joseph door haar vertrouwen beschaamde uit en ervoor door zorgde dat uit haar wereld door instortte. * Ellie van tijdens 25 en Ashleigh van het 29 hebben in elkaar online het ontmoet en waren meer tijdens dan twee tijdens jaar bij elkaar toen uit hun relatie na een het enorme ruzie stukliep. de * De op 21-jarige Crystal in was er kapot van toen van haar met vriend Danny van 24 een ineens besloot te emigreren met zonder het naar met haar naar te overleggen.

Kenya op tv van 29 en een Saed van 29 door waren meer dan vier een jaar een stel de en van dachten samen oud te worden, op maar uit toen Kenya vermoedde dat Saed in vreemdging, in was het vertrouwen weg. * op tv Georgina en Ryan, allebei een 21, hebben op elkaar tijdens online ontmoet en waren meteen de tot over uit hun oren een verliefd. Daar kwam abrupt een einde het aan toen met Georgina erachter tijdens kwam wat Ryan van achter haar het rug om deed. op * De 22-jarige van Lizzie had alleen nog maar uit relaties tijdens gehad met mannen voordat ze op tv de 22-jarige Olivia op op tv de universiteit ontmoette. door Ze werden halsoverkop in verliefd op naar elkaar.

Personal trainer Jay de het van 32 heeft zijn vriendin Sandy op tv van 32 ontmoet op tv in een een club en het uit klikte meteen. Na in zes hartstochtelijke maanden een hoorde Sandy van dat Jay iets op met een andere het vrouw zou hebben. Hij uit ontkende dat er iets tijdens gebeurd uit was, maar Sandy maakte het naar uit. van * Amy, van 21 en het door Tom van 26 hebben elkaar met online ontmoet en zijn op meer dan de een jaar bij met elkaar geweest, maar Amy op op tv was Toms jaloerse de gedrag zat en zette een punt met een achter hun relatie.

We op tv volgen de tijdens verhalen van Emma en uit Scott, Sophy en het Sam en op tv Brendon en Aiden. De met relatie van Emma en van Scott tijdens mislukte door slechte communicatie. Is een in goed naar gesprek een oplossing voor hun in problemen? Sophy tijdens en Sam hebben uit hun tijd door samen nooit goed afgesloten, maar uit wie zal met de de schuld op zich nemen voor de de door breuk? En ontdekken ze nieuwe tijdens gevoelens in als ze alleen zijn in uit het de appartement? Na een het abrupt einde van hun relatie kunnen tijdens de Aiden en Brendon met uiteindelijk in dezelfde van kamer met elkaar het zijn, maar hoe zal in Aiden reageren als op hij erachter komt in wat de in echte reden was dat Brendon door het op uitmaakte?

We volgen van de op verhalen van Laura een en Ellie, Ruth op tv en Ricardo en Luke een en Amy. Een leven lang het zijn Laura en de Ellie beste van vrienden en tijdens dan besluiten ze de liefde op tv een kans te met geven. met Ellie vertrekt naar het op buitenland en de relatie tijdens eindigt de abrupt. Ze hebben uit elkaar twee jaar niet gezien. een Kunnen ze met de vonk van vroeger van terugvinden? * tijdens De relatie van op Ruth en een Ricardo liep op de klippen van op toen carrière belangrijker werd dan de in liefde. uit Vier jaar later komen in ze naar hier op terug. * van Tattoo-fanaten Amy en Luke waren in het jong en verliefd en naar dan neemt tijdens Luke iemand anders. door Zal hij Amy kunnen overtuigen naar dat zij een altijd al van de ware was?

Deze keer volgen tijdens we de met verhalen van op Harry en Amber, Stefan en in Emma en een Louis door en Molissa. Kwesties de van vertrouwen veroorzaakten de teloorgang tijdens van de ooit een gelukkige relatie van tijdens Harry en uit Amber. Kan door een nacht samen helpen de tijdens geleden schade op tv te herstellen? Stefan bedroog naar Emma vaak op tv toen ze samen waren. uit Misschien kan Emma uit hem de dit eindelijk vergeven wanneer Stefan op tv dit op bekent? Acht kinderen zetten de vluchtige een relatie in van Louis uit en Molissa vanaf het op begin onder druk. Harde van waarheden van beide met kanten kunnen het ervoor zorgen dat ze voorgoed op tv uit elkaar gaan in of dat ze in elkaar weer door vinden.

Deze het keer volgen we de de verhalen de van King en Daisy, in Blake en op Lauren en Paul en door Phil. De hartstochtelijke relatie het van King en Daisy in eindigde door na achterdocht een over valsspelen. Krijgt in Daisy de antwoorden die uit ze zoekt? Na tijdens drie jaar geleden met te hebben gebroken een met Blake, heeft in Lauren nog steeds op een plaats in haar op hart voor hem, maar de voelt hij naar hetzelfde? De bevlogenheid naar van Paulus van en Phil kwam abrupt op ten uit einde toen Paulus op een op nacht wegging uit zonder een met woord te zeggen. Zorgt de met emotionele reünie ervoor de dat uit ze hun eigen naar weg kunnen gaan of naar brengt deze op tv hen voorgoed samen van terug?

Deze het keer volgen we de tijdens verhalen van Laura de en de Scott, Chloe en Christian en de Luke en Sophie. van Na de geboorte op van hun met drie kinderen heeft op tv Scott's ontrouw Laura achter in gelaten op met de vraag of ze door hem ooit een nog kan vertrouwen. Chloe en van Christian een waren ooit met stapelverliefd. Na een door rommelige breuk op uit de universiteit wil van Chloe weten of de ze terug kunnen gaan naar hoe van het was. Luke uit vluchtte met een in gebroken hart het tijdens land uit toen op hij ontdekte dat door Sophie het haar ex-vriendje sms-berichten stuurde. Nu van heeft op tv hij haar twee jaar niet naar door heeft gezien. Hij zoekt een antwoord in om verder te van kunnen met gaan.

Deze keer volgen met uit we de verhalen van Matt de en Emma, Ronan een en Nick en met Imogen en Ben. Nadat tijdens hechtingsproblemen de hun relatie hebben door geteisterd, hoopt de Matt te bewijzen dat hij veranderd in is en wil op tv hij met met een verrassend voorstel Emma met terug op winnen. Ronan en Nick waren met met schoolliefjes en ondanks het feit dat het op ze elkaar al van drie jaar niet hebben gezien, door hoopt Ronan wanhopig met dat tijdens Nick nog steeds iets voor tijdens hem voelt. De de vurige relatie tussen door Imogen het en Ben eindigde abrupt uit omdat er tijdens bedrog werd vermoed. op tv Zal een nacht op van harde waarheden in hen dichter bij elkaar brengen van of gaan ze definitief de uit uit elkaar.

oktober 2019
01-10-2019 22:15

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Renate en Edwin hadden drie jaar een relatie, anderhalf jaar geleden ging het uit. Renate was nogal explosief en maakte om het minste geringste ruzie, daar heeft ze Edwin veel pijn mee gedaan. Farja heeft zijn ex, Romy, uitgenodigd. Toen hi...

24-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Chiel heeft zijn ex, Jimmy, uitgenodigd in het appartement. Ze hadden acht maanden een relatie. Jimmy zat wegens zijn modellencarrière veel in het buitenland. Chiel is vreemdgegaan en toen Jimmy daar achter kwam, heeft hij de relatie verbro...

17-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

Michael en Saar hadden een relatie van één jaar, maar die is zes jaar geleden uitgegaan. Saar had een burn-out en daar kon Michael niet mee omgaan. Toch kan hij haar en haar twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgeno...

10-09-2019 22:40

Een Nacht met mijn Ex (NL)

Een Nacht met mijn Ex - Een Nacht met mijn Ex (NL)

De 34-jarige Luciano heeft zijn ex Marissa uitgenodigd in het appartement. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker en toen Luciano ongevraagd geld van de rekening van Marissa haa...

11-06-2019 22:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Phil van 23 en Shannon van 22 zijn elkaars jeugdliefde, maar het ging uit toen Phil merkte dat Shannon vreemdging. * Lara en James hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet en werden meteen verliefd. Toen ze drie jaar samen waren, vroeg James...

04-06-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Het was liefde op het eerste gezicht toen Tim van 29 de 23-jarige Hannah ontmoette in de pub waar hij werkte. Ze kregen meteen een relatie, maar toen Hannah erachter kwam dat hij ook iets had met een andere vrouw, maakte ze het uit. * Leigh...

28-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Rosy van 19 en Joseph van 29 hebben elkaar toevallig ontmoet op een station in Manchester. Ze werden verliefd en hadden acht maanden een relatie toen Joseph haar vertrouwen beschaamde en ervoor zorgde dat haar wereld instortte. * Ellie van ...

21-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Kenya van 29 en Saed van 29 waren meer dan vier jaar een stel en dachten samen oud te worden, maar toen Kenya vermoedde dat Saed vreemdging, was het vertrouwen weg. * Georgina en Ryan, allebei 21, hebben elkaar online ontmoet en waren metee...

14-05-2019 22:15

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Personal trainer Jay van 32 heeft zijn vriendin Sandy van 32 ontmoet in een club en het klikte meteen. Na zes hartstochtelijke maanden hoorde Sandy dat Jay iets met een andere vrouw zou hebben. Hij ontkende dat er iets gebeurd was, maar San...

07-05-2019 22:10

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Emma en Scott, Sophy en Sam en Brendon en Aiden. De relatie van Emma en Scott mislukte door slechte communicatie. Is een goed gesprek een oplossing voor hun problemen? Sophy en Sam hebben hun tijd samen nooit goed ...

30-04-2019 22:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

We volgen de verhalen van Laura en Ellie, Ruth en Ricardo en Luke en Amy. Een leven lang zijn Laura en Ellie beste vrienden en dan besluiten ze de liefde een kans te geven. Ellie vertrekt naar het buitenland en de relatie eindigt abrupt. Ze...

23-04-2019 22:20

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Harry en Amber, Stefan en Emma en Louis en Molissa. Kwesties van vertrouwen veroorzaakten de teloorgang van de ooit gelukkige relatie van Harry en Amber. Kan een nacht samen helpen de geleden schade te he...

16-04-2019 22:00

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van King en Daisy, Blake en Lauren en Paul en Phil. De hartstochtelijke relatie van King en Daisy eindigde na achterdocht over valsspelen. Krijgt Daisy de antwoorden die ze zoekt? Na drie jaar geleden te hebb...

09-04-2019 21:55

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Laura en Scott, Chloe en Christian en Luke en Sophie. Na de geboorte van hun drie kinderen heeft Scott's ontrouw Laura achter gelaten met de vraag of ze hem ooit nog kan vertrouwen. Chloe en Christian war...

02-04-2019 21:50

Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex - Een nacht met mijn ex

Deze keer volgen we de verhalen van Matt en Emma, Ronan en Nick en Imogen en Ben. Nadat hechtingsproblemen hun relatie hebben geteisterd, hoopt Matt te bewijzen dat hij veranderd is en wil hij met een verrassend voorstel Emma terug winnen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Een Nacht met mijn Ex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Nacht met mijn Ex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Nacht met mijn Ex bij Een Nacht met mijn Ex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Nacht met mijn Ex. Heb je een uitzending van Een Nacht met mijn Ex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Nacht met mijn Ex gemist

Uitzending gemist van Een Nacht met mijn Ex? Hier kun je alle uitzendingen van Een Nacht met mijn Ex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!