Programma gemist?

Seizoen tijdens 4 - met Aflevering 8 - Realityreeks waarin op tv de confrontaties tussen de burgers en de rechterlijke tijdens macht in Nederland op worden van gevolgd. In Haarlem wilde de politie in een automobilist staande de houden, toen de hij er ineens met vandoor in ging en er een wilde achtervolging de ontstond. een Hij geeft zijn van medepassagier de uit schuld. In Den Haag moet een naar man voorkomen voor op op het stelen van voedsel uit de door supermarkt. Dit uit is op tv niet de eerste keer. door Zelf verklaart hij psychische problemen van te de hebben. In Zwolle heeft een op man twee fikse naar snelheidsovertredingen uit gemaakt. Hij reed de 61 en 80 km door te hard een en moest direct zijn tijdens rijbewijs inleveren. door Geeft de de rechter hem een mildere de straf?

In Haarlem wilde het een de politie een een automobilist staande houden, toen tijdens hij er met ineens vandoor ging en er naar een van wilde achtervolging ontstond. Hij geeft zijn een medepassagier de op schuld. In Den Haag van moet een door man voorkomen door voor het stelen van de voedsel uit de naar supermarkt. Dit is niet het de eerste door keer. Zelf de verklaart hij psychische problemen van te hebben. van In Zwolle heeft een in man twee tijdens fikse snelheidsovertredingen gemaakt. Hij op reed 61 en van 80 km te hard van een en moest direct zijn rijbewijs inleveren. een Geeft de naar rechter hem tijdens een mildere op straf?

Een van dakloze man zou een een gebiedsverbod en een winkelverbod in bij een door supermarkt hebben overtreden en uit tot last zijn uit geweest door het daar uit te bedelen en een in agent uit te schelden. Een in jongen wordt met beschuldigd op van uitgaansgeweld. Hij zou in de van kroeg iemand met een door kopstoot hebben gegeven, maar tijdens weet tijdens de zitting niet op tv op meer wat hij eerder bij in politie heeft verklaard. het En een door moeder van vijf het kinderen wordt op het vuur na in aan de schenen gelegd over op tv vermeend met schoolverzuim.

Een dakloze man op tv zou een gebiedsverbod de het en een winkelverbod het bij een supermarkt hebben overtreden en op tv tot last zijn naar geweest door door daar tijdens te bedelen en een agent uit op tv op te schelden. Een jongen een wordt beschuldigd van uit uitgaansgeweld. Hij zou in de een kroeg iemand een de kopstoot het hebben gegeven, maar het weet tijdens de zitting van niet naar meer wat hij eerder bij politie van heeft op tv verklaard. En een op moeder van vijf kinderen wordt door het vuur na een aan de naar schenen het gelegd over vermeend een schoolverzuim.

Een jongeman komt op tv in met Maastricht voor de naar rechter, omdat in hij zeven joints zou hebben een gerookt en op tv daarna op de de scooter zou zijn op gestapt. Hij krijgt mogelijk zes tijdens maanden rijontzegging op tv en een met hoge boete. Een man naar staat naar terecht, omdat er in zijn woning door een naar hennepkwekerij is met aangetroffen. Hij beweert hier op tv niets van naar te weten, maar van hij is om dezelfde naar reden zijn oude huis uitgezet. een een In Almelo staat naar een man voor de rechter, omdat een hij het meerdere fietsen zou hebben in geheeld op tv om drugs te de kunnen kopen.

Een met jongeman komt in tijdens Maastricht voor de rechter, omdat tijdens op tv hij zeven joints de zou hebben gerookt en daarna tijdens op de scooter zou het zijn met gestapt. Hij krijgt uit mogelijk zes maanden rijontzegging door en op een hoge boete. met Een man staat terecht, door omdat er van in zijn woning een hennepkwekerij is het naar aangetroffen. Hij beweert hier niets in van te weten, een maar van hij is om dezelfde van reden zijn oude naar huis uitgezet. In Almelo tijdens staat een met man voor uit de rechter, omdat hij meerdere fietsen op tv zou hebben geheeld een de om drugs te de kunnen kopen.

Een uit man beroept zich op de een tijdens vrijheid van meningsuiting na het uitschelden op van een politieagent. tijdens Omdat een hij zei de man met een mierenneuker te 'vinden', van op hoopt hij geen straf te krijgen. een In Maastricht tijdens staat in een man terecht in die stomdronken naar huis op reed en tegen naar een andere auto in botste. En een rechter reageert door op tv verbaasd op het het verhaal van een veelpleger tijdens die als oplossing aandraagt van nooit meer alleen een door het winkel in te met gaan.

Een met man beroept zich op uit de vrijheid van uit meningsuiting op tv na het uitschelden van een in politieagent. Omdat hij uit zei de man een van mierenneuker in te 'vinden', uit hoopt hij geen van straf te krijgen. In Maastricht door staat een op man terecht die de stomdronken naar huis op tv reed en tegen een in andere auto op tv botste. En een rechter op tv reageert verbaasd op het het een verhaal van een veelpleger die een als oplossing aandraagt met nooit in meer alleen een winkel het in te de gaan.

Een ruzie tussen door twee in buren loopt zo hoog op, van dat een de rechter eraan te tijdens pas moet op komen. De verklaringen van de met uit beide mannen kunnen niet in verder uit elkaar liggen. naar Hoe lost tijdens de rechter dit het op? Ook zien door we hoe op een jongeman, die tijdens een de moeilijke periode naar in zijn door leven zijn spanningen botvierde van op een een reclamebord, diep door van het stof gaat voor de rechter. van En met een taxichauffeur uit hoort welke straf tegen hem de geëist het wordt, omdat hij tijdens maar liefst 74 kilometer tijdens te hard tijdens reed.

Een ruzie van tussen de twee buren loopt op zo hoog op, dat in de rechter eraan te uit pas moet naar komen. De een verklaringen van de beide uit mannen kunnen niet verder uit van het elkaar liggen. Hoe door lost de rechter dit op? uit Ook zien we tijdens hoe een jongeman, die op tv tijdens tijdens een moeilijke periode in zijn een leven in zijn spanningen botvierde naar op een reclamebord, diep door op het stof gaat naar in voor de rechter. een En een taxichauffeur hoort welke straf de tegen hem geëist met wordt, omdat hij een van maar liefst 74 kilometer te uit hard van reed.

Twee mannen met zijn woedend dat naar zij zich tegenover de van rechtbank moeten verantwoorden in voor op tv het in elkaar slaan van van een gezamenlijke bekende. een Zij van beweren dit absoluut niet naar gedaan het te hebben. Het is aan uit de door rechter om iets uit met deze verhalen, die op tv lijnrecht tegenover elkaar staan, met te doen. naar En een jonge vrouw staat op terecht omdat ze naar op tv op een scooter reed met te tijdens veel op tv alcohol op. Ze het vertelt hoe bang ze was met toen ze werd naar aangehouden door een tijdens van man die zij niet direct herkende in als het politieagent.

Twee mannen op zijn de woedend dat zij zich tegenover tijdens de rechtbank tijdens moeten verantwoorden voor het met in elkaar slaan in van een gezamenlijke bekende. met Zij in beweren dit in absoluut niet gedaan te hebben. van Het is aan op tv de van rechter om iets in met deze verhalen, tijdens die lijnrecht tegenover met elkaar staan, te op tv doen. En een jonge vrouw van staat terecht omdat ze naar op een een scooter reed met te van tijdens veel alcohol op. Ze vertelt hoe op tv bang het ze was toen ze tijdens werd in aangehouden door een man die zij op tv niet op direct herkende als een politieagent.

Een naar man moet zich verantwoorden na op de een compleet uit de de hand gelopen ruzie met naar zijn voormalige vriendin. de Hij wordt beschuldigd van de vernieling en van mishandeling, maar beweert door dat hij niet de met enige schuldige op in het van geheel is. Ook op horen we waarom een vrouw naar besloot een fles door wijn in de de auto leeg uit te drinken, voordat ze een de weg op met ging. En van een man die op voor de tweede keer tijdens werd gepakt met voor een rijden onder invloed, schetst tijdens de gevolgen daarvan op door zijn tijdens leven.

Een man moet op tv zich met verantwoorden na een uit compleet uit de door hand gelopen ruzie met zijn uit voormalige vriendin. Hij op tv wordt beschuldigd het van vernieling en uit mishandeling, door maar beweert dat naar hij niet de enige schuldige op in het de geheel is. Ook een horen we waarom een in vrouw besloot een tijdens fles wijn in de het een auto leeg te drinken, voordat op tv ze in de weg op ging. En een in man die voor op de de tweede keer in werd gepakt voor op rijden onder invloed, door schetst de gevolgen daarvan op met zijn met leven.

Een het man wordt beschuldigd van de het mishandelen van zijn op vrouw. Zelf naar beweert hij op tv dat het om een uit de de hand gelopen door echtelijk akkefietje op tv ging. de Wat voor hem pleit, is dat van de vrouw in tijdens de kwestie haar eerdere verklaring door over zijn mishandeling heeft de teruggetrokken. In Den naar Bosch komt het een jongen uit voor die een ernstig auto-ongeluk heeft uit veroorzaakt. van Door een frontale de botsing kwam tijdens zowel hij als de tegenligger op in het op ziekenhuis terecht.

juni 2019
22-06-2019 19:30

Voor de rechter

Voor De Rechter - Voor de rechter

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin de confrontaties tussen burgers en de rechterlijke macht in Nederland worden gevolgd. In Haarlem wilde de politie een automobilist staande houden, toen hij er ineens vandoor ging en er een wil...

18-06-2019 21:36

Afl. 8

Voor De Rechter - Afl. 8

In Haarlem wilde de politie een automobilist staande houden, toen hij er ineens vandoor ging en er een wilde achtervolging ontstond. Hij geeft zijn medepassagier de schuld. In Den Haag moet een man voorkomen voor het stelen van voedsel uit ...

15-06-2019 19:31

Afl. 7

Voor De Rechter - Afl. 7

Een dakloze man zou een gebiedsverbod en een winkelverbod bij een supermarkt hebben overtreden en tot last zijn geweest door daar te bedelen en een agent uit te schelden. Een jongen wordt beschuldigd van uitgaansgeweld. Hij zou in de kroeg ...

11-06-2019 21:31

Afl. 7

Voor De Rechter - Afl. 7

Een dakloze man zou een gebiedsverbod en een winkelverbod bij een supermarkt hebben overtreden en tot last zijn geweest door daar te bedelen en een agent uit te schelden. Een jongen wordt beschuldigd van uitgaansgeweld. Hij zou in de kroeg ...

08-06-2019 19:32

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

Een jongeman komt in Maastricht voor de rechter, omdat hij zeven joints zou hebben gerookt en daarna op de scooter zou zijn gestapt. Hij krijgt mogelijk zes maanden rijontzegging en een hoge boete. Een man staat terecht, omdat er in zijn wo...

04-06-2019 21:27

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

Een jongeman komt in Maastricht voor de rechter, omdat hij zeven joints zou hebben gerookt en daarna op de scooter zou zijn gestapt. Hij krijgt mogelijk zes maanden rijontzegging en een hoge boete. Een man staat terecht, omdat er in zijn wo...

01-06-2019 19:30

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Een man beroept zich op de vrijheid van meningsuiting na het uitschelden van een politieagent. Omdat hij zei de man een mierenneuker te 'vinden', hoopt hij geen straf te krijgen. In Maastricht staat een man terecht die stomdronken naar huis...

28-05-2019 21:36

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Een man beroept zich op de vrijheid van meningsuiting na het uitschelden van een politieagent. Omdat hij zei de man een mierenneuker te 'vinden', hoopt hij geen straf te krijgen. In Maastricht staat een man terecht die stomdronken naar huis...

25-05-2019 19:31

Afl. 4

Voor De Rechter - Afl. 4

Een ruzie tussen twee buren loopt zo hoog op, dat de rechter eraan te pas moet komen. De verklaringen van de beide mannen kunnen niet verder uit elkaar liggen. Hoe lost de rechter dit op? Ook zien we hoe een jongeman, die tijdens een moeili...

21-05-2019 21:34

Afl. 4

Voor De Rechter - Afl. 4

Een ruzie tussen twee buren loopt zo hoog op, dat de rechter eraan te pas moet komen. De verklaringen van de beide mannen kunnen niet verder uit elkaar liggen. Hoe lost de rechter dit op? Ook zien we hoe een jongeman, die tijdens een moeili...

19-05-2019 20:29

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

Twee mannen zijn woedend dat zij zich tegenover de rechtbank moeten verantwoorden voor het in elkaar slaan van een gezamenlijke bekende. Zij beweren dit absoluut niet gedaan te hebben. Het is aan de rechter om iets met deze verhalen, die li...

14-05-2019 21:37

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

Twee mannen zijn woedend dat zij zich tegenover de rechtbank moeten verantwoorden voor het in elkaar slaan van een gezamenlijke bekende. Zij beweren dit absoluut niet gedaan te hebben. Het is aan de rechter om iets met deze verhalen, die li...

12-05-2019 20:29

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een man moet zich verantwoorden na een compleet uit de hand gelopen ruzie met zijn voormalige vriendin. Hij wordt beschuldigd van vernieling en mishandeling, maar beweert dat hij niet de enige schuldige in het geheel is. Ook horen we waarom...

07-05-2019 21:36

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een man moet zich verantwoorden na een compleet uit de hand gelopen ruzie met zijn voormalige vriendin. Hij wordt beschuldigd van vernieling en mishandeling, maar beweert dat hij niet de enige schuldige in het geheel is. Ook horen we waarom...

05-05-2019 20:30

Afl. 1

Voor De Rechter - Afl. 1

Een man wordt beschuldigd van het mishandelen van zijn vrouw. Zelf beweert hij dat het om een uit de hand gelopen echtelijk akkefietje ging. Wat voor hem pleit, is dat de vrouw in kwestie haar eerdere verklaring over zijn mishandeling heeft...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voor De Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor De Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor De Rechter bij Voor De Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor De Rechter. Heb je een uitzending van Voor De Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor De Rechter gemist

Realityprogramma waarin de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland worden gevolgd. Bij een rechtszaak zijn de belangen altijd groot. Er staat altijd iets op het spel voor de verdachte, het slachtoffer of een burger die zijn recht wil halen. De personen die oog in oog met de rechter staan, worden tijdens het proces op de voet gevolgd en horen aan het eind direct de uitspraak. Deskundigen haken in op de verhalen met interessante feiten en leggen uit hoe de rechter tot zijn oordeel komt.

Uitzending gemist van Voor De Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van Voor De Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 22-06-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord