Programma gemist?

Een motorrijder in staat terecht voor meer in dan op tv 100 km/u te hard tijdens rijden. Als klap met op de vuurpijl een blijkt dat hij uit ook nog een eens een van bijrijder achterop had door zitten. De rechter laat in geen spaan van met hem heel. Verder begaat een van Poolse tijdens arbeider een enorme fout een door zijn werkgever tegen op tv het een hoofd te met slaan en ondervindt een jongeman die op tv tijdens een baldadig in het avondje uit een fiets met vernielt de gevolgen van zijn de kwade door dronk.

Een uit motorrijder staat terecht voor meer een dan 100 km/u een te in hard rijden. uit Als klap op de vuurpijl blijkt op dat van hij ook nog eens uit een bijrijder achterop de had zitten. De rechter een laat geen spaan op tv van van hem heel. in Verder begaat een tijdens Poolse arbeider een van enorme fout door zijn op werkgever tegen het hoofd tijdens te slaan en op tv ondervindt een jongeman die uit het tijdens een baldadig een avondje uit een fiets vernielt de op tv gevolgen van in zijn kwade op tv dronk.

Een slachtoffer door van zinloos geweld in meldt zich bij op de rechter om de op van zaak van zijn aanvaller bij op tv te wonen. Hoewel de van dader niet het is door komen opdagen, wordt de een zaak toch behandeld. Tot grote met schrik naar van het slachtoffer tijdens blijkt de dader de veel meer gruwelijks op de zijn kerfstok te uit hebben. Verder ondervindt een op tv jongeman met de heftige op gevolgen als hij een op scheldwoord op van de Facebook-pagina van uit de politie zet. op En een rijinstructeur vindt het in zelf allemaal de wel meevallen, die 100 kilometer een per uur te een van hard. Volgens hem naar is rijden emotie. Denkt de op tv rechter tijdens daar ook zo tijdens over?

Een een slachtoffer van zinloos geweld met meldt zich bij het de naar rechter om de een zaak van zijn de aanvaller bij te wonen. Hoewel de op tv dader niet met is komen opdagen, wordt met uit de zaak toch behandeld. op Tot grote schrik van naar het uit slachtoffer blijkt de dader veel naar meer gruwelijks op met zijn kerfstok te hebben. in Verder ondervindt een een jongeman op de heftige gevolgen als hij met op een scheldwoord op de Facebook-pagina de van de politie zet. van En een op rijinstructeur vindt uit het zelf in allemaal wel meevallen, die 100 de kilometer per in uur te hard. een Volgens hem is rijden emotie. uit Denkt de de rechter daar ook tijdens zo tijdens over?

Een tijdens man die al eerder is door veroordeeld voor vuurwapenbezit de tijdens staat opnieuw terecht. Dit keer de is dat wegens uit het met in bezit hebben met van een geladen vuurwapen. Ook staat door een naar ex-junk voor een de rechter vanwege een aantal de openstaande boetes. Hij tijdens heeft het de afgelopen jaren hard aan zichzelf in gewerkt. De in boete van van duizend euro die hem uit boven het hoofd op tv hangt, zou een naar ramp voor de hem zijn. op tv Hoe gaat de rechter hiermee in om? En een man met die wordt van verdacht van naar het stelen een en helen van vogels met uit een dierentuin staat op tv terecht.

Een een man die een al eerder is veroordeeld voor in vuurwapenbezit de staat opnieuw terecht. Dit keer is in de dat wegens het de in bezit hebben de van een geladen door vuurwapen. Ook staat een ex-junk voor een de naar rechter vanwege een op tv aantal openstaande boetes. Hij op heeft de afgelopen met jaren hard aan door zichzelf gewerkt. De boete op van van duizend euro die hem boven op van het hoofd hangt, zou een in ramp voor hem zijn. in Hoe uit gaat de door rechter hiermee om? En een man de naar die wordt verdacht van het stelen van en helen een van vogels uit door een dierentuin staat van terecht.

Vandaag het zien we hoe een de rechter een zelfbenoemde uit 'Holleeder met een kleurtje' van van met moeite in bedwang probeert de te krijgen. door Een man uit Almelo staat een voor de rechter op tv wegens het met veroorzaken in van een ongeluk met het een aanhanger. met Daarbij raakte niet alleen hij, maar tijdens ook een ander de ernstig met gewond. En er het wordt een serieus woordje gewisseld uit met een man naar die tijdens zijn hond vermeend liet naar wildpoepen.

Vandaag tijdens zien we op tv hoe de rechter uit een zelfbenoemde 'Holleeder van met een kleurtje' met een moeite in bedwang probeert te uit krijgen. op tv Een man uit Almelo het staat voor de rechter de wegens het in veroorzaken tijdens van een ongeluk in met een aanhanger. Daarbij raakte door niet alleen hij, maar op tv ook een naar ander uit ernstig gewond. En op tv er wordt een serieus woordje in gewisseld naar met een man die zijn naar hond de vermeend liet wildpoepen.

Een man in die al naar maanden het rechte pad het bewandelt, hangt een tijdens flinke straf boven door het hoofd het voor diefstal van tijdens een tube zalf. Zal door de rechter geloven naar in zijn wil van om op tv te veranderen of uit draait de man toch de naar bak in? het Ook horen we hoe naar tijdens een avondje tijdens uit tijdens een verdachte ruzie krijgt met met een op tv man. Daarbij vallen een rake klappen. De verdachte had naar niet door dat tijdens zijn tegenstander het een politieagent was. En uit een van vrouw die met haar van auto keihard inreed tijdens op een groep wielrenners, wordt uit een tijdens de zitting met geconfronteerd met een van de uit slachtoffers.

Een het man die al maanden het een rechte pad bewandelt, naar uit hangt een flinke straf boven het het hoofd door voor diefstal van de een tube zalf. Zal van de door rechter geloven in een zijn wil om een te veranderen of draait de man een toch de naar bak van in? Ook horen we hoe tijdens op een naar avondje uit een verdachte naar ruzie krijgt met een naar man. Daarbij tijdens vallen rake klappen. door De verdachte had niet een door dat zijn met met tegenstander een politieagent uit was. En een vrouw die de met haar het auto keihard inreed op het een groep wielrenners, het wordt tijdens in de zitting geconfronteerd van met een van door de slachtoffers.

Een volledig uit met de klauwen gelopen een burenruzie wordt in uit naar de rechtbank uitgevochten. De de twee vrouwen, van die elkaar niet kunnen luchten het of zien, op belandden op een naar dag rollend over de stoep. door Nu wordt op tv een van hen aangeklaagd de wegens de zware mishandeling. naar Een studente is beboet het voor het door drinken van alcohol tijdens een gehanteerd naar door zerotolerancebeleid. Zij laat het er niet de door bij zitten en het bijt in de een rechtszaal stevig van zich naar af.

Een volledig een uit de klauwen gelopen het burenruzie wordt in tijdens de rechtbank uitgevochten. uit De twee het vrouwen, op die elkaar niet een kunnen luchten of zien, belandden op door een dag naar rollend in over de stoep. Nu wordt het een van hen aangeklaagd tijdens naar wegens zware mishandeling. Een studente is een beboet voor van het uit drinken van alcohol tijdens een gehanteerd het zerotolerancebeleid. met Zij laat het er niet door bij zitten en van bijt in door de rechtszaal stevig met van op zich af.

Een op man met een op tv posttraumatische stressstoornis die met veel tijdens te naar veel alcohol op op achter het stuur uit is gekropen, veroorzaakt een ongeluk in uit en rijdt door. van Een goede bekende van een de politie in zou zijn vriendin met een asbak het hebben mishandeld. Hoewel de hij de door schijn behoorlijk tegen heeft, door ontkent hij met de van beschuldigingen. Voor een door jongen met een zwaar drugsverleden in staat met er veel op op het spel. Hij is nu op tv clean op tv en wordt bijna vader. Een tijdens gevangenisstraf een wegens heling en uit diefstal zou een tijdens flinke klap voor al het zijn harde werk op tv betekenen.

Een van man met de een posttraumatische stressstoornis die naar met veel te veel tijdens alcohol op tv op achter het stuur is het gekropen, veroorzaakt een ongeluk door uit en rijdt door. Een goede op bekende de van de politie zou zijn vriendin van met tijdens een asbak hebben door mishandeld. Hoewel hij de op tv schijn behoorlijk tegen heeft, tijdens ontkent hij op de beschuldigingen. Voor naar een jongen met een naar zwaar drugsverleden staat tijdens er veel op het op het spel. Hij op tv is nu clean en van wordt bijna vader. Een gevangenisstraf de wegens heling en het in diefstal zou een flinke klap voor in al op zijn harde naar werk betekenen.

Realityprogramma waarin tijdens de confrontaties tussen van rechter en burger op in verschillende rechtbanken in naar tijdens Nederland worden gevolgd.

maart 2019
23-02-2019 19:34

Afl. 8

Voor De Rechter - Afl. 8

Een motorrijder staat terecht voor meer dan 100 km/u te hard rijden. Als klap op de vuurpijl blijkt dat hij ook nog eens een bijrijder achterop had zitten. De rechter laat geen spaan van hem heel. Verder begaat een Poolse arbeider een enorm...

19-02-2019 20:29

Afl. 8

Voor De Rechter - Afl. 8

Een motorrijder staat terecht voor meer dan 100 km/u te hard rijden. Als klap op de vuurpijl blijkt dat hij ook nog eens een bijrijder achterop had zitten. De rechter laat geen spaan van hem heel. Verder begaat een Poolse arbeider een enorm...

16-02-2019 19:39

Afl. 7

Voor De Rechter - Afl. 7

Een slachtoffer van zinloos geweld meldt zich bij de rechter om de zaak van zijn aanvaller bij te wonen. Hoewel de dader niet is komen opdagen, wordt de zaak toch behandeld. Tot grote schrik van het slachtoffer blijkt de dader veel meer gru...

12-02-2019 20:29

Afl. 7

Voor De Rechter - Afl. 7

Een slachtoffer van zinloos geweld meldt zich bij de rechter om de zaak van zijn aanvaller bij te wonen. Hoewel de dader niet is komen opdagen, wordt de zaak toch behandeld. Tot grote schrik van het slachtoffer blijkt de dader veel meer gru...

09-02-2019 19:37

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

Een man die al eerder is veroordeeld voor vuurwapenbezit staat opnieuw terecht. Dit keer is dat wegens het in bezit hebben van een geladen vuurwapen. Ook staat een ex-junk voor de rechter vanwege een aantal openstaande boetes. Hij heeft de ...

05-02-2019 20:29

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

Een man die al eerder is veroordeeld voor vuurwapenbezit staat opnieuw terecht. Dit keer is dat wegens het in bezit hebben van een geladen vuurwapen. Ook staat een ex-junk voor de rechter vanwege een aantal openstaande boetes. Hij heeft de ...

02-02-2019 19:32

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Vandaag zien we hoe de rechter een zelfbenoemde 'Holleeder met een kleurtje' met moeite in bedwang probeert te krijgen. Een man uit Almelo staat voor de rechter wegens het veroorzaken van een ongeluk met een aanhanger. Daarbij raakte niet a...

29-01-2019 20:29

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Vandaag zien we hoe de rechter een zelfbenoemde 'Holleeder met een kleurtje' met moeite in bedwang probeert te krijgen. Een man uit Almelo staat voor de rechter wegens het veroorzaken van een ongeluk met een aanhanger. Daarbij raakte niet a...

26-01-2019 19:39

Afl. 4

Voor De Rechter - Afl. 4

Een man die al maanden het rechte pad bewandelt, hangt een flinke straf boven het hoofd voor diefstal van een tube zalf. Zal de rechter geloven in zijn wil om te veranderen of draait de man toch de bak in? Ook horen we hoe tijdens een avond...

22-01-2019 20:28

Afl. 4

Voor De Rechter - Afl. 4

Een man die al maanden het rechte pad bewandelt, hangt een flinke straf boven het hoofd voor diefstal van een tube zalf. Zal de rechter geloven in zijn wil om te veranderen of draait de man toch de bak in? Ook horen we hoe tijdens een avond...

19-01-2019 19:36

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

Een volledig uit de klauwen gelopen burenruzie wordt in de rechtbank uitgevochten. De twee vrouwen, die elkaar niet kunnen luchten of zien, belandden op een dag rollend over de stoep. Nu wordt een van hen aangeklaagd wegens zware mishandeli...

15-01-2019 20:31

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

Een volledig uit de klauwen gelopen burenruzie wordt in de rechtbank uitgevochten. De twee vrouwen, die elkaar niet kunnen luchten of zien, belandden op een dag rollend over de stoep. Nu wordt een van hen aangeklaagd wegens zware mishandeli...

12-01-2019 19:37

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een man met een posttraumatische stressstoornis die met veel te veel alcohol op achter het stuur is gekropen, veroorzaakt een ongeluk en rijdt door. Een goede bekende van de politie zou zijn vriendin met een asbak hebben mishandeld. Hoewel ...

08-01-2019 20:29

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een man met een posttraumatische stressstoornis die met veel te veel alcohol op achter het stuur is gekropen, veroorzaakt een ongeluk en rijdt door. Een goede bekende van de politie zou zijn vriendin met een asbak hebben mishandeld. Hoewel ...

05-01-2019 19:33

Afl. 8

Voor De Rechter - Afl. 8

Realityprogramma waarin de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland worden gevolgd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voor De Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor De Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor De Rechter bij Voor De Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor De Rechter. Heb je een uitzending van Voor De Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor De Rechter gemist

Realityprogramma waarin de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland worden gevolgd. Bij een rechtszaak zijn de belangen altijd groot. Er staat altijd iets op het spel voor de verdachte, het slachtoffer of een burger die zijn recht wil halen. De personen die oog in oog met de rechter staan, worden tijdens het proces op de voet gevolgd en horen aan het eind direct de uitspraak. Deskundigen haken in op de verhalen met interessante feiten en leggen uit hoe de rechter tot zijn oordeel komt.

Uitzending gemist van Voor De Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van Voor De Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 23-02-2019 om 19:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord