Programma gemist?

Seizoen 1 - tijdens Aflevering 6 van - Realityreeks met waarin confrontaties tussen burgers en de de op tv rechterlijke macht worden uit gevolgd

Een man van die al eerder een is veroordeeld voor vuurwapenbezit het staat in opnieuw terecht. Dit keer is een dat wegens het in tijdens in bezit hebben van een geladen op vuurwapen. in Ook staat met een ex-junk voor de rechter van vanwege een aantal openstaande op door boetes. Hij heeft de afgelopen met jaren hard uit aan zichzelf gewerkt. De boete het een van duizend euro die hem boven van het tijdens hoofd hangt, zou met een ramp voor hem zijn. op tv in Hoe gaat de rechter hiermee om? op En een met man die van wordt verdacht van van het stelen in en helen van vogels naar uit een dierentuin het staat terecht.

Vandaag de zien we hoe de rechter in een op zelfbenoemde 'Holleeder met een met kleurtje' met moeite in de bedwang een probeert te krijgen. Een op man uit Almelo het staat voor van de rechter wegens het van veroorzaken van van een ongeluk het met een aanhanger. Daarbij raakt op tv niet naar alleen hij, maar ook een ander de ernstig gewond. En een er in wordt een door serieus woordje gewisseld met een in man die zijn op hond met vermeend liet wildpoepen.

Vandaag in zien we hoe uit de rechter een zelfbenoemde 'Holleeder het met een kleurtje' door met moeite in met bedwang probeert op tv te krijgen. naar Een man uit de Almelo staat tijdens voor de rechter wegens het veroorzaken tijdens van een een ongeluk met een een aanhanger. Daarbij raakt naar niet alleen hij, een maar ook een ander in ernstig gewond. En uit er wordt een de serieus woordje met gewisseld met een man van een die zijn hond vermeend naar liet wildpoepen.

Een man die op tv een al maanden het rechte pad bewandelt, op in hangt een flinke straf boven het de naar hoofd wegens diefstal van een op tube zalf. Zal de op door rechter geloven in zijn op tv wil om te uit veranderen of van draait de man toch de bak naar in? Ook op tv horen we uit hoe tijdens een een avondje uit op tv een verdachte ruzie door krijgt met een man. Daarbij met vallen rake klappen. van De verdachte had niet het door dat de zijn tegenstander een politieagent het was. En de een vrouw die van met haar auto keihard naar inreed van op een groep wielrenners, in wordt tijdens de zitting van geconfronteerd met een het van de de slachtoffers.

Een op man die al naar maanden het een rechte pad bewandelt, hangt een flinke op straf boven het door hoofd wegens in diefstal van een tijdens tube zalf. het Zal de rechter op tv geloven in zijn het wil om te veranderen of tijdens draait de man tijdens op toch de bak in? uit Ook horen we door hoe tijdens de een avondje uit een verdachte ruzie tijdens krijgt met een op tv man. Daarbij vallen een rake uit klappen. De verdachte de had niet de door dat zijn het tegenstander een politieagent was. En een het vrouw die tijdens met uit haar auto keihard inreed op het een groep op tv wielrenners, wordt op tijdens de zitting geconfronteerd met een naar van op de slachtoffers.

Een volledig uit de de klauwen een gelopen burenruzie wordt het in de rechtbank uitgevochten. tijdens door De twee vrouwen, die elkaar naar niet door kunnen luchten of zien, belandden op tv op een een dag rollend over de op tv stoep. Nu op tv wordt een van hen in aangeklaagd uit wegens zware mishandeling. op Een studente is beboet van voor het in drinken van alcohol tijdens een in gehanteerd van zerotolerancebeleid. Zij laat het er niet uit bij zitten een en bijt in op tv de rechtszaal in stevig van zich het af.

Een volledig uit met de met klauwen gelopen burenruzie wordt een in de rechtbank uit uitgevochten. De twee met vrouwen, die elkaar tijdens niet kunnen luchten de of zien, belandden op op van een dag rollend over naar de stoep. Nu wordt de een van hen met aangeklaagd wegens zware mishandeling. het Een uit studente is beboet van voor het met drinken van alcohol tijdens tijdens een gehanteerd zerotolerancebeleid. Zij laat uit het op er niet bij zitten een en bijt in de het rechtszaal stevig van van uit zich af.

Een man met in op een posttraumatische stressstoornis die in met veel te veel naar alcohol op met achter het stuur is op gekropen, veroorzaakt een ongeluk door en tijdens rijdt door. Een een goede bekende van de tijdens politie zou tijdens zijn vriendin door met een asbak hebben mishandeld. naar Hoewel naar hij de schijn behoorlijk tegen van heeft, op tv ontkent hij de beschuldigingen. met Een 21-jarige jongen zou van na een avond stappen in de bevelen in van het de politie niet hebben opgevolgd op en is daarvoor beboet. uit met Hij is het er niet mee een eens. tijdens Voor een jongen met een op tv zwaar drugsverleden uit staat uit er veel op het spel. de Hij naar is nu clean en wordt bijna de vader. op tv Een gevangenisstraf wegens heling op en diefstal zou op een flinke klap met voor al het zijn harde werk naar betekenen.

Een man een met een naar posttraumatische stressstoornis die door met veel te veel alcohol uit op achter het op tv stuur in is gekropen, veroorzaakt het een ongeluk en rijdt door. van Een goede tijdens bekende van de politie tijdens zou naar zijn vriendin met een op tv asbak hebben mishandeld. in Hoewel hij naar de schijn behoorlijk de tegen heeft, ontkent op tv hij de beschuldigingen. Een 21-jarige in jongen zou na een de een avond stappen de bevelen van van de naar politie niet hebben naar opgevolgd en het is daarvoor beboet. Hij is de het er de niet mee eens. Voor een met jongen met een met zwaar drugsverleden tijdens staat er veel tijdens op het spel. Hij het is nu clean met en wordt bijna met vader. Een door gevangenisstraf wegens heling op tv en uit diefstal zou een uit flinke klap voor al zijn het harde werk naar betekenen.

Deze op tv aflevering draait onder meer met om het doden van van een stinkdier. De door man van die de dood van uit het beestje op tijdens zijn geweten heeft, van probeert met de rechter ervan te in overtuigen dat hij een naar dierenvriend is op tv en geen beul. Maar kan van de van rechter zich vinden in zijn het naar lugubere verhaal? Verder staat een er een jongeman voor de het rechter vanwege in mishandeling door en verboden wapenbezit. met De rechter klappert door met haar oren als hij tijdens zegt het de levensgevaarlijke spul te in kopen voor de legerkamer van van in zijn zoontje.

Bij rechtszaken zijn een op de belangen altijd groot. Of het tijdens nu gaat om door de verdachte, de het slachtoffer of om in een burger die naar met zijn recht wil halen; van binnen de muren op tv van de rechtbank tijdens staat van alles op het het spel. In het het nieuwe programma in Voor naar de Rechter openen verschillende rechtbanken op tv in Nederland hun deuren naar en worden de in confrontaties tussen een rechter en op tv burger op van camera vastgelegd. Hoe dit alles eraan de toe gaat is tijdens vanaf uit vanavond wekelijks op van dinsdag om tijdens 21:30 uur te zien op RTL met 5. De eerste het aflevering draait onder andere door uit om het doden door van een stinkdier. De man die op tv de op dood van het op beestje op zijn door geweten heeft, probeert de rechter op ervan te in overtuigen dat hij uit een dierenvriend is op en naar geen beul. Maar kan de rechter naar zich vinden in met zijn het lugubere verhaal? Een jonge de man staat met voor de rechter op omdat hij wordt beschuldigd naar van mishandeling en verboden naar wapenbezit. van De rechter klappert met haar oren, de als hij zegt met in het levensgevaarlijke spul het te kopen voor de legerkamer van door van zijn zoontje en dat hij naar zijn vriendin geslagen het heeft, tijdens omdat hij wil dat zij op gelukkig is. De zaak van krijgt een de andere wending als zijn van advocaat zich vlak door voor de zitting met door terugtrekt, hijzelf besluit de zaak in zonder raadsman door tijdens te laten gaan de en vervolgens de rechter een zo weet te door irriteren dat op zij de zaal verlaat. met De personen die tijdens vrijwillig dan wel van onvrijwillig oog met in oog met de de rechter van staan, horen direct de uitspraak. door Sommigen verlaten naar de zaal oplucht, de op tv ander een witheet.

mei 2018
26-05-2018 19:30

Voor de rechter

Voor De Rechter - Voor de rechter

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin confrontaties tussen burgers en de rechterlijke macht worden gevolgd

22-05-2018 21:30

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

Een man die al eerder is veroordeeld voor vuurwapenbezit staat opnieuw terecht. Dit keer is dat wegens het in bezit hebben van een geladen vuurwapen. Ook staat een ex-junk voor de rechter vanwege een aantal openstaande boetes. Hij heeft de ...

19-05-2018 19:27

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Vandaag zien we hoe de rechter een zelfbenoemde 'Holleeder met een kleurtje' met moeite in bedwang probeert te krijgen. Een man uit Almelo staat voor de rechter wegens het veroorzaken van een ongeluk met een aanhanger. Daarbij raakt niet al...

15-05-2018 21:34

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Vandaag zien we hoe de rechter een zelfbenoemde 'Holleeder met een kleurtje' met moeite in bedwang probeert te krijgen. Een man uit Almelo staat voor de rechter wegens het veroorzaken van een ongeluk met een aanhanger. Daarbij raakt niet al...

12-05-2018 19:29

Afl. 4

Voor De Rechter - Afl. 4

Een man die al maanden het rechte pad bewandelt, hangt een flinke straf boven het hoofd wegens diefstal van een tube zalf. Zal de rechter geloven in zijn wil om te veranderen of draait de man toch de bak in? Ook horen we hoe tijdens een avo...

08-05-2018 21:33

Afl. 4

Voor De Rechter - Afl. 4

Een man die al maanden het rechte pad bewandelt, hangt een flinke straf boven het hoofd wegens diefstal van een tube zalf. Zal de rechter geloven in zijn wil om te veranderen of draait de man toch de bak in? Ook horen we hoe tijdens een avo...

05-05-2018 19:29

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

Een volledig uit de klauwen gelopen burenruzie wordt in de rechtbank uitgevochten. De twee vrouwen, die elkaar niet kunnen luchten of zien, belandden op een dag rollend over de stoep. Nu wordt een van hen aangeklaagd wegens zware mishandeli...

01-05-2018 21:31

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

Een volledig uit de klauwen gelopen burenruzie wordt in de rechtbank uitgevochten. De twee vrouwen, die elkaar niet kunnen luchten of zien, belandden op een dag rollend over de stoep. Nu wordt een van hen aangeklaagd wegens zware mishandeli...

28-04-2018 19:30

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een man met een posttraumatische stressstoornis die met veel te veel alcohol op achter het stuur is gekropen, veroorzaakt een ongeluk en rijdt door. Een goede bekende van de politie zou zijn vriendin met een asbak hebben mishandeld. Hoewel ...

24-04-2018 21:28

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een man met een posttraumatische stressstoornis die met veel te veel alcohol op achter het stuur is gekropen, veroorzaakt een ongeluk en rijdt door. Een goede bekende van de politie zou zijn vriendin met een asbak hebben mishandeld. Hoewel ...

21-04-2018 19:29

Afl. 1

Voor De Rechter - Afl. 1

Deze aflevering draait onder meer om het doden van een stinkdier. De man die de dood van het beestje op zijn geweten heeft, probeert de rechter ervan te overtuigen dat hij een dierenvriend is en geen beul. Maar kan de rechter zich vinden in...

17-04-2018 21:32

Nieuw: Voor De Rechter

Voor De Rechter - Nieuw: Voor De Rechter

Bij rechtszaken zijn de belangen altijd groot. Of het nu gaat om de verdachte, het slachtoffer of om een burger die zijn recht wil halen; binnen de muren van de rechtbank staat van alles op het spel. In het nieuwe programma Voor de Rechter ...

Voor De Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor De Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor De Rechter bij Voor De Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor De Rechter. Heb je een uitzending van Voor De Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor De Rechter gemist

Realityprogramma waarin de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland worden gevolgd. Bij een rechtszaak zijn de belangen altijd groot. Er staat altijd iets op het spel voor de verdachte, het slachtoffer of een burger die zijn recht wil halen. De personen die oog in oog met de rechter staan, worden tijdens het proces op de voet gevolgd en horen aan het eind direct de uitspraak. Deskundigen haken in op de verhalen met interessante feiten en leggen uit hoe de rechter tot zijn oordeel komt.

Uitzending gemist van Voor De Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van Voor De Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord