Programma gemist?

Dat in drugs in het verkeer nooit in een op goed idee het is, blijkt ook in deze uit aflevering weer. In door Almelo wordt een een man van uit de weg gehaald met te met veel met THC in de zijn bloed. En een hoewel hij zich van op tv geen kwaad bewust op tv is, toont het de rechter geen genade. Ook staat naar een jongeman terecht op die in met te door veel alcohol achter het stuur tijdens is gekropen. tijdens En een rechter in tijdens Lelystad krijgt in te maken met een in zelfbenoemd 'simpele boer' die op tv weigert in zijn boerenverstand te een gebruiken.

In Maastricht moet het een man op voorkomen, omdat hij op tv twee mensen zou in hebben bedreigd het met verschillende zelfgemaakte wapens. De in verdachte op tv blijkt doodsbang voor op tv honden. Hij de houdt er bijzondere een manieren op na om met hondeneigenaren duidelijk te met maken dat zij hun in hond beter van aangelijnd kunnen houden wanneer hij met in de in buurt is. met Een jongeman krijgt met de wind van een voren, omdat hij tijdens maar liefs een 100 km te hard in tijdens zijn van vaders auto heeft gereden. met En verder buigt een rechter op zich over een door de zaak waarbij een op tv man niet voor het eerst zonder naar op tv rijbewijs gereden heeft. Als hij met hiervoor op naar de gevangenis moet, met raakt hij van alles kwijt.

In met Maastricht moet een man voorkomen, op op omdat hij twee mensen zou de hebben op tv bedreigd met verschillende zelfgemaakte in wapens. De verdachte de blijkt doodsbang voor honden. in Hij houdt er naar bijzondere manieren op op na door om hondeneigenaren duidelijk door te maken dat zij op hun hond beter tijdens aangelijnd kunnen houden wanneer hij een naar in de buurt is. Een jongeman de krijgt de wind in de van voren, omdat hij maar liefs het 100 in km te hard in zijn naar vaders auto heeft van van gereden. En verder buigt het een rechter zich over in een zaak waarbij van een man niet voor in het eerst een zonder rijbewijs gereden heeft. door Als hij de hiervoor naar met de gevangenis moet, raakt hij door alles op kwijt.

Een man naar die een een winkelmedewerker heeft van gebeten, zegt dat hij handelde uit op naar paniek, maar volgens de officier met van justitie is met dit door een kletsverhaal. Een rechter de verbaast zich een over een man die ondanks tijdens de aanwezigheid van politie naar in gevecht naar raakt tijdens een op avondje uit. Een door man met wiens rijbewijs is ingevorderd, besluit in toch in in de auto te stappen. Hij tijdens krijgt een werkstraf. met Een man naar uit Zwolle, die veel naar op te hard heeft gereden, verzet de zich in tegen een boete.

Een tijdens man die een een winkelmedewerker heeft in gebeten, zegt dat in hij handelde uit paniek, maar volgens op de officier op tv van justitie is dit op een kletsverhaal. Een het rechter het verbaast zich door over een man uit die ondanks de naar aanwezigheid van politie in gevecht uit raakt tijdens op tv een avondje uit. Een man de wiens rijbewijs is op tv door ingevorderd, besluit toch in de auto door te stappen. Hij op tv krijgt een werkstraf. van het Een man uit Zwolle, die veel van te door hard heeft gereden, verzet op tv zich tegen naar een boete.

Een man werd tijdens betrapt met in twee vleesmessen op zak, uit een in het bijzijn van iemand waarmee met hij ruzie zou op tv hebben. Volgens het hem zelf twee op losstaande feiten. met Maar of de de rechter hem zal geloven? Een op tv op man in Zwolle maakte een proefrit op tv in een onverzekerde uit het auto en kreeg daarvoor een uit hoge boete. in En een jongen die net de zijn een rijbewijs heeft, weet door zeker dat hij altijd de netjes richting in aangeeft.

Een man werd van betrapt met tijdens twee vleesmessen op met zak, uit in het bijzijn van iemand op tv waarmee hij ruzie een zou hebben. op Volgens hem op zelf twee losstaande feiten. uit Maar of de rechter in hem het zal geloven? Een naar man in Zwolle een maakte een proefrit in een onverzekerde op tv auto en op tv kreeg daarvoor een een hoge boete. door En een jongen in die net zijn rijbewijs heeft, uit weet het zeker dat hij een altijd netjes richting tijdens aangeeft.

We op tv zien een schipper met een op grondige hekel aan van jetskiërs. Volgens uit de jetskiërs waarmee op tv hij een conflict had, uit maakte meneer met het door zelf heel bont door hen met tijdens een vuurwapen te het bedreigen. Volgens op tv de schipper was er de niet eens een met vuurwapen aan boord. de In van Almelo moet een van jongen voorkomen die tot een voor het kort een leven met vol drank en drugs leidde, een maar inmiddels op het juiste pad tijdens bewandelt. Hij hoopt na de deze op rechtszaak een punt achter zijn met duistere verleden te van kunnen zetten. met En een automobilist door veroorzaakte een ernstig het ongeluk door het over op tv het een hoofd zien van een naar motorrijder.

We zien een een schipper de met een grondige de hekel aan jetskiërs. Volgens de op jetskiërs waarmee hij uit een conflict uit had, in maakte meneer het zelf heel op tv bont door hen met op tv met een vuurwapen te de bedreigen. Volgens de schipper was er op het niet eens een vuurwapen de aan boord. In met Almelo moet in een jongen voorkomen die een tot voor kort een leven de vol op tv drank en drugs op leidde, maar inmiddels het uit juiste pad bewandelt. de Hij hoopt de na deze rechtszaak een in punt op tv achter zijn duistere verleden tijdens te kunnen zetten. van En een automobilist veroorzaakte op een ernstig ongeluk tijdens door het over met het hoofd zien de van een op tv motorrijder.

Een ruzie over een op hondenpoep loopt enorm op en een eindigt in de rechtszaal. op tv De met verdachte gelooft stellig in zijn naar onschuld en beweert een dat zijn met aangever de met mishandeling met de hondenriem op tv verzonnen heeft. het Zou de rechter dit ook naar zo een zien? Een andere verdachte hangt op een forse gevangenisstraf door van boven het hoofd, omdat hij in tijdens zijn voorwaardelijke door proeftijd tijdens een op tv stapavond van in een gevecht is beland. En naar een de man die met veel op tv te een veel alcohol achter het stuur is op gekropen, krijgt de de tijdens wind van voren.

Een van ruzie over van hondenpoep loopt enorm op en eindigt uit de in de rechtszaal. met De verdachte gelooft stellig de in zijn onschuld en beweert naar dat zijn tijdens aangever van de mishandeling met uit de hondenriem verzonnen heeft. Zou de tijdens tijdens rechter dit ook zo het zien? Een andere verdachte hangt van een forse met gevangenisstraf boven de het hoofd, omdat in hij in zijn op tv voorwaardelijke proeftijd naar tijdens een stapavond in in een gevecht is door beland. En een man de die met het veel te veel het alcohol achter tijdens het stuur is op gekropen, krijgt de op tv wind van voren.

Een vrouw voelt door van zich gekleineerd door een agent een en staat een erop zijn gegevens in te noteren. De door zaak loopt de uit de hand en er een ontstaat tijdens een worsteling met vier agenten. het In de rechtbank volgt met een uit emotioneel betoog waarom zij het tijdens grootste slachtoffer is op met van deze situatie. tijdens Ook beweert een man bij hoog naar en laag onschuldig uit te zijn aan uit inbraak en diefstal, in hoewel tijdens zijn bloed is aangetroffen op de de op plaats delict. En een tijdens man die een naar buschauffeur zou hebben met bedreigd met een mes, in kan zich van uit naar het hele incident maar weinig het herinneren.

Een naar vrouw voelt een zich gekleineerd door een agent uit en een staat erop zijn tijdens gegevens te noteren. door De zaak loopt uit de hand naar en door er ontstaat een worsteling de met vier agenten. in In de rechtbank met volgt een emotioneel betoog in door waarom zij het grootste slachtoffer is tijdens van uit deze situatie. Ook beweert op een man bij door hoog in en laag onschuldig door te zijn aan inbraak van en diefstal, hoewel de zijn bloed is aangetroffen uit op de door plaats delict. op tv En een man die uit een buschauffeur zou hebben bedreigd van met een tijdens mes, kan zich uit van in het hele incident maar door weinig herinneren.

Een van jonge vrouw komt in oog in oog te staan door met de automobilist uit die haar op heeft aangereden. het De verdachte verwijt het tijdens meisje met gebrek aan respect, maar ziet hij tijdens ook de een ernst van zijn eigen naar uit handelen in? Ook voert een jager uit in hart in en nieren een geëmotioneerd op pleidooi om zijn door jachtakte én zijn uit wapen terug te uit krijgen. En een tijdens man krijgt door de wind tijdens van voren. Hij in wordt ervan naar verdacht de plaats naar van een ongeval te hebben uit verlaten zonder de zijn identiteit het kenbaar te maken.

Een naar jonge vrouw komt het oog in oog uit te staan met de op tv automobilist die haar uit heeft aangereden. op tv De verdachte verwijt tijdens het meisje gebrek aan respect, tijdens maar ziet hij van uit ook de ernst van zijn op tv eigen met handelen in? Ook voert een jager uit met in hart en nieren een geëmotioneerd tijdens pleidooi tijdens om zijn jachtakte én zijn met wapen in terug te krijgen. En een in man krijgt het de wind van voren. met Hij wordt ervan naar verdacht van de plaats van een ongeval in te hebben verlaten op zonder de zijn identiteit op tv kenbaar te maken.

oktober 2018
16-10-2018 20:33

Afl. 7

Voor De Rechter - Afl. 7

Dat drugs in het verkeer nooit een goed idee is, blijkt ook in deze aflevering weer. In Almelo wordt een man van de weg gehaald met te veel THC in zijn bloed. En hoewel hij zich van geen kwaad bewust is, toont de rechter geen genade. Ook st...

12-10-2018 21:30

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

In Maastricht moet een man voorkomen, omdat hij twee mensen zou hebben bedreigd met verschillende zelfgemaakte wapens. De verdachte blijkt doodsbang voor honden. Hij houdt er bijzondere manieren op na om hondeneigenaren duidelijk te maken d...

09-10-2018 20:33

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

In Maastricht moet een man voorkomen, omdat hij twee mensen zou hebben bedreigd met verschillende zelfgemaakte wapens. De verdachte blijkt doodsbang voor honden. Hij houdt er bijzondere manieren op na om hondeneigenaren duidelijk te maken d...

05-10-2018 21:30

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Een man die een winkelmedewerker heeft gebeten, zegt dat hij handelde uit paniek, maar volgens de officier van justitie is dit een kletsverhaal. Een rechter verbaast zich over een man die ondanks de aanwezigheid van politie in gevecht raakt...

02-10-2018 20:32

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Een man die een winkelmedewerker heeft gebeten, zegt dat hij handelde uit paniek, maar volgens de officier van justitie is dit een kletsverhaal. Een rechter verbaast zich over een man die ondanks de aanwezigheid van politie in gevecht raakt...

28-09-2018 21:31

Afl. 4

Voor De Rechter - Afl. 4

Een man werd betrapt met twee vleesmessen op zak, in het bijzijn van iemand waarmee hij ruzie zou hebben. Volgens hem zelf twee losstaande feiten. Maar of de rechter hem zal geloven? Een man in Zwolle maakte een proefrit in een onverzekerde...

25-09-2018 20:34

Afl. 4

Voor De Rechter - Afl. 4

Een man werd betrapt met twee vleesmessen op zak, in het bijzijn van iemand waarmee hij ruzie zou hebben. Volgens hem zelf twee losstaande feiten. Maar of de rechter hem zal geloven? Een man in Zwolle maakte een proefrit in een onverzekerde...

21-09-2018 21:32

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

We zien een schipper met een grondige hekel aan jetskiërs. Volgens de jetskiërs waarmee hij een conflict had, maakte meneer het zelf heel bont door hen met een vuurwapen te bedreigen. Volgens de schipper was er niet eens een vuurwapen aan b...

18-09-2018 20:32

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

We zien een schipper met een grondige hekel aan jetskiërs. Volgens de jetskiërs waarmee hij een conflict had, maakte meneer het zelf heel bont door hen met een vuurwapen te bedreigen. Volgens de schipper was er niet eens een vuurwapen aan b...

14-09-2018 21:34

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een ruzie over hondenpoep loopt enorm op en eindigt in de rechtszaal. De verdachte gelooft stellig in zijn onschuld en beweert dat zijn aangever de mishandeling met de hondenriem verzonnen heeft. Zou de rechter dit ook zo zien? Een andere v...

11-09-2018 20:34

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een ruzie over hondenpoep loopt enorm op en eindigt in de rechtszaal. De verdachte gelooft stellig in zijn onschuld en beweert dat zijn aangever de mishandeling met de hondenriem verzonnen heeft. Zou de rechter dit ook zo zien? Een andere v...

07-09-2018 21:34

Afl. 1

Voor De Rechter - Afl. 1

Een vrouw voelt zich gekleineerd door een agent en staat erop zijn gegevens te noteren. De zaak loopt uit de hand en er ontstaat een worsteling met vier agenten. In de rechtbank volgt een emotioneel betoog waarom zij het grootste slachtoffe...

04-09-2018 20:33

Afl. 1

Voor De Rechter - Afl. 1

Een vrouw voelt zich gekleineerd door een agent en staat erop zijn gegevens te noteren. De zaak loopt uit de hand en er ontstaat een worsteling met vier agenten. In de rechtbank volgt een emotioneel betoog waarom zij het grootste slachtoffe...

16-06-2018 19:31

Afl. 9

Voor De Rechter - Afl. 9

Een jonge vrouw komt oog in oog te staan met de automobilist die haar heeft aangereden. De verdachte verwijt het meisje gebrek aan respect, maar ziet hij ook de ernst van zijn eigen handelen in? Ook voert een jager in hart en nieren een geë...

12-06-2018 21:32

Afl. 9

Voor De Rechter - Afl. 9

Een jonge vrouw komt oog in oog te staan met de automobilist die haar heeft aangereden. De verdachte verwijt het meisje gebrek aan respect, maar ziet hij ook de ernst van zijn eigen handelen in? Ook voert een jager in hart en nieren een geë...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voor De Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor De Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor De Rechter bij Voor De Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor De Rechter. Heb je een uitzending van Voor De Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor De Rechter gemist

Realityprogramma waarin de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland worden gevolgd. Bij een rechtszaak zijn de belangen altijd groot. Er staat altijd iets op het spel voor de verdachte, het slachtoffer of een burger die zijn recht wil halen. De personen die oog in oog met de rechter staan, worden tijdens het proces op de voet gevolgd en horen aan het eind direct de uitspraak. Deskundigen haken in op de verhalen met interessante feiten en leggen uit hoe de rechter tot zijn oordeel komt.

Uitzending gemist van Voor De Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van Voor De Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 16-10-2018 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord