Programma gemist?

Seizoen 4 op tv - Aflevering 4 - op Realityreeks waarin de van confrontaties tussen burgers uit en uit de rechterlijke macht op tv in Nederland worden met gevolgd. Een ruzie tussen in twee buren loopt zo naar hoog op, dat de met rechter eraan te op tv pas moet komen. de De het verklaringen van de het beide mannen kunnen niet op tv verder uit op tv elkaar liggen. naar Hoe lost de door rechter dit op? op Ook zien we hoe een op jongeman, die tijdens uit een moeilijke periode op in zijn uit leven zijn spanningen botvierde met op een reclamebord, diep de door het stof op de gaat voor de tijdens rechter. En een taxichauffeur hoort uit welke van straf tegen hem geëist wordt het omdat hij maar tijdens liefst 74 de kilometer te hard van reed.

Twee naar mannen zijn woedend het dat zij zich tijdens tegenover de rechtbank moeten de verantwoorden voor het in met naar elkaar slaan van een gezamenlijke bekende. tijdens tijdens Zij beweren dit absoluut niet gedaan van te in hebben. Het de is aan de op tv rechter om iets met een deze verhalen, op die lijnrecht tegenover elkaar staan, te op een doen. En een jonge vrouw staat de terecht een omdat ze op tijdens een scooter reed met op tv te veel een alcohol op. uit Ze vertelt hoe bang ze was een toen in ze werd aangehouden door een uit de man die zij niet direct herkende in als op tv politieagent.

Twee op mannen zijn uit woedend dat zij zich tegenover met de rechtbank moeten verantwoorden door voor het in uit elkaar slaan van met uit een gezamenlijke bekende. Zij beweren dit naar absoluut met niet gedaan van te hebben. Het is de aan de rechter om het iets met deze het verhalen, een die lijnrecht tegenover elkaar staan, te de doen. En van een jonge de vrouw staat terecht de omdat ze op een op tv scooter het reed met te veel alcohol op. de tijdens Ze vertelt hoe bang ze op tv was toen op tv ze werd het aangehouden door een man uit die zij niet op tv direct herkende als met politieagent.

Een een man moet zich op tv verantwoorden na een compleet uit door uit de hand gelopen ruzie met zijn in het voormalige vriendin. Hij wordt beschuldigd van in het vernieling en mishandeling, maar beweert dat een hij het niet de tijdens enige schuldige in tijdens het geheel is. Ook horen met we op tv waarom een vrouw besloot een van fles het wijn in de auto op tv leeg te drinken, voordat ze van de weg naar op naar ging. En een man die het voor de tweede keer in met werd gepakt voor van rijden onder invloed, schetst de gevolgen tijdens daarvan op zijn de op leven.

Een man moet in zich de verantwoorden na een tijdens compleet uit de hand door gelopen het ruzie met zijn voormalige vriendin. Hij de wordt beschuldigd van een vernieling en de mishandeling, maar naar beweert dat hij niet de het enige schuldige in op tv het geheel is. naar Ook horen we uit op tv waarom een vrouw de besloot een fles wijn in de het auto leeg te uit drinken, een voordat ze de weg uit op ging. En een een man die een voor door de tweede keer werd gepakt voor het rijden onder invloed, uit schetst uit de gevolgen tijdens daarvan op zijn tijdens leven.

Een het man wordt beschuldigd van het naar mishandelen van zijn een vrouw. Zelf beweert naar hij door dat het om een een uit naar de hand gelopen echtelijk akkefietje op tv ging. Wat tijdens voor hem een pleit, is dat de vrouw in uit kwestie haar eerdere een van verklaring over zijn mishandeling heeft door teruggetrokken. In Den Bosch naar komt een jongen tijdens voor die een de naar ernstig auto-ongeluk heeft veroorzaakt. naar Door een frontale botsing het kwam de zowel hij als van de tegenligger in het op tv ziekenhuis terecht.

Een tijdens man wordt beschuldigd een van het mishandelen van de zijn uit vrouw. Zelf beweert hij dat het met om een van uit de hand in gelopen echtelijk akkefietje ging. door Wat uit voor hem pleit, is tijdens dat de in vrouw in kwestie een haar eerdere verklaring in over zijn mishandeling heeft naar teruggetrokken. In op tv Den Bosch met komt een jongen voor die door een ernstig auto-ongeluk de heeft door veroorzaakt. Door een frontale botsing kwam op tv tijdens zowel hij als de tegenligger met in het een ziekenhuis terecht.

Een de motorrijder staat terecht van voor meer dan 100 tijdens km/u te het hard rijden. met Als klap op op tv de vuurpijl blijkt dat hij ook op tv nog eens een door bijrijder achterop had door de zitten. De rechter laat van geen spaan een van hem heel. Verder begaat een op tv Poolse arbeider door een enorme het fout door zijn een werkgever tegen het hoofd te door slaan van en ondervindt een jongeman die de tijdens een baldadig op avondje uit een het fiets vernielt de van de gevolgen van zijn in kwade dronk.

Een motorrijder staat in op terecht voor meer dan 100 km/u met te hard rijden. van Als klap op naar de vuurpijl blijkt op tv op tv dat hij ook een nog eens een bijrijder achterop met had zitten. De uit rechter laat geen spaan een van hem heel. een Verder met begaat een Poolse arbeider op een enorme fout door op tv zijn met werkgever tegen het hoofd de te naar slaan en ondervindt tijdens een jongeman die tijdens een baldadig naar avondje uit naar een het fiets vernielt de gevolgen van zijn naar kwade door dronk.

Een slachtoffer de van zinloos een geweld meldt zich uit bij de rechter om in de zaak met van zijn aanvaller uit bij te wonen. Hoewel de het dader niet is in komen een opdagen, wordt de door zaak toch behandeld. van Tot grote schrik van door het slachtoffer blijkt de door dader veel meer in gruwelijks op zijn uit kerfstok te uit hebben. van Verder ondervindt een jongeman van de heftige gevolgen in als hij het een scheldwoord op de Facebook-pagina van een de politie zet. een En een van rijinstructeur vindt het tijdens zelf allemaal wel op tv meevallen, die 100 op kilometer tijdens per uur te hard. met Volgens hem is rijden van emotie. Denkt het de rechter door daar ook zo door over?

Een slachtoffer van tijdens door zinloos geweld meldt zich bij de naar rechter om de de zaak van door zijn aanvaller bij met te wonen. Hoewel met de dader op tv niet is komen opdagen, wordt de de zaak toch op tv behandeld. Tot op tv grote schrik van tijdens het slachtoffer met blijkt de dader veel meer met gruwelijks op een zijn kerfstok te hebben. naar het Verder ondervindt een jongeman de tijdens heftige gevolgen als op hij een naar scheldwoord op de uit Facebook-pagina van uit de politie zet. in En een rijinstructeur met vindt het zelf uit allemaal wel meevallen, die 100 kilometer van per door uur te een hard. Volgens hem tijdens is rijden emotie. Denkt de van rechter daar ook zo van op over?

Een met man die al eerder een is veroordeeld voor de vuurwapenbezit staat opnieuw terecht. door Dit het keer is het dat wegens het in bezit hebben op naar van een geladen het vuurwapen. Ook staat een ex-junk voor door de een rechter vanwege een aantal openstaande op tv boetes. Hij heeft de op de afgelopen jaren hard aan zichzelf met gewerkt. De boete naar van met duizend euro van die hem boven het hoofd hangt, de in zou een ramp het voor hem zijn. Hoe gaat de de op rechter hiermee om? En een man op naar die wordt verdacht van het stelen op tv en helen naar van vogels uit van een dierentuin op staat terecht.

Een een man die al eerder is in veroordeeld voor vuurwapenbezit op staat naar opnieuw terecht. Dit keer in is dat tijdens wegens het uit in bezit hebben de van een geladen vuurwapen. Ook op staat een op ex-junk voor uit de rechter vanwege een in aantal openstaande boetes. Hij heeft een de afgelopen jaren tijdens met hard aan zichzelf gewerkt. De van boete van duizend euro van die hem van boven het hoofd hangt, van de zou een ramp voor tijdens hem zijn. Hoe van gaat de rechter hiermee om? tijdens En op een man die de wordt verdacht door van het stelen een en helen van vogels een uit een dierentuin staat door terecht.

Vandaag op zien we hoe de rechter het het een zelfbenoemde 'Holleeder met door een kleurtje' met moeite op in bedwang probeert te naar krijgen. Een op tv man uit Almelo op staat voor de met rechter wegens in het veroorzaken van met een ongeluk door met een aanhanger. van Daarbij raakte niet met alleen hij, maar naar ook een ander de ernstig gewond. En naar er wordt een serieus woordje naar gewisseld in met een man uit die zijn hond in vermeend liet wildpoepen.

Vandaag uit zien we op tv hoe de rechter een zelfbenoemde 'Holleeder op met een naar kleurtje' met moeite het in uit bedwang probeert te krijgen. op tv Een man uit van Almelo staat voor de in rechter wegens door het veroorzaken van een ongeluk met door met een aanhanger. tijdens Daarbij raakte niet alleen een hij, maar ook een ander van in ernstig gewond. En er wordt een op tv serieus in woordje gewisseld met een man de met die zijn hond vermeend liet het wildpoepen.

mei 2019
21-05-2019 21:33

Voor de rechter

Voor De Rechter - Voor de rechter

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin de confrontaties tussen burgers en de rechterlijke macht in Nederland worden gevolgd. Een ruzie tussen twee buren loopt zo hoog op, dat de rechter eraan te pas moet komen. De verklaringen van ...

19-05-2019 20:29

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

Twee mannen zijn woedend dat zij zich tegenover de rechtbank moeten verantwoorden voor het in elkaar slaan van een gezamenlijke bekende. Zij beweren dit absoluut niet gedaan te hebben. Het is aan de rechter om iets met deze verhalen, die li...

14-05-2019 21:37

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

Twee mannen zijn woedend dat zij zich tegenover de rechtbank moeten verantwoorden voor het in elkaar slaan van een gezamenlijke bekende. Zij beweren dit absoluut niet gedaan te hebben. Het is aan de rechter om iets met deze verhalen, die li...

12-05-2019 20:29

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een man moet zich verantwoorden na een compleet uit de hand gelopen ruzie met zijn voormalige vriendin. Hij wordt beschuldigd van vernieling en mishandeling, maar beweert dat hij niet de enige schuldige in het geheel is. Ook horen we waarom...

07-05-2019 21:36

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een man moet zich verantwoorden na een compleet uit de hand gelopen ruzie met zijn voormalige vriendin. Hij wordt beschuldigd van vernieling en mishandeling, maar beweert dat hij niet de enige schuldige in het geheel is. Ook horen we waarom...

05-05-2019 20:30

Afl. 1

Voor De Rechter - Afl. 1

Een man wordt beschuldigd van het mishandelen van zijn vrouw. Zelf beweert hij dat het om een uit de hand gelopen echtelijk akkefietje ging. Wat voor hem pleit, is dat de vrouw in kwestie haar eerdere verklaring over zijn mishandeling heeft...

30-04-2019 21:29

Afl. 1

Voor De Rechter - Afl. 1

Een man wordt beschuldigd van het mishandelen van zijn vrouw. Zelf beweert hij dat het om een uit de hand gelopen echtelijk akkefietje ging. Wat voor hem pleit, is dat de vrouw in kwestie haar eerdere verklaring over zijn mishandeling heeft...

23-02-2019 19:34

Afl. 8

Voor De Rechter - Afl. 8

Een motorrijder staat terecht voor meer dan 100 km/u te hard rijden. Als klap op de vuurpijl blijkt dat hij ook nog eens een bijrijder achterop had zitten. De rechter laat geen spaan van hem heel. Verder begaat een Poolse arbeider een enorm...

19-02-2019 20:29

Afl. 8

Voor De Rechter - Afl. 8

Een motorrijder staat terecht voor meer dan 100 km/u te hard rijden. Als klap op de vuurpijl blijkt dat hij ook nog eens een bijrijder achterop had zitten. De rechter laat geen spaan van hem heel. Verder begaat een Poolse arbeider een enorm...

16-02-2019 19:39

Afl. 7

Voor De Rechter - Afl. 7

Een slachtoffer van zinloos geweld meldt zich bij de rechter om de zaak van zijn aanvaller bij te wonen. Hoewel de dader niet is komen opdagen, wordt de zaak toch behandeld. Tot grote schrik van het slachtoffer blijkt de dader veel meer gru...

12-02-2019 20:29

Afl. 7

Voor De Rechter - Afl. 7

Een slachtoffer van zinloos geweld meldt zich bij de rechter om de zaak van zijn aanvaller bij te wonen. Hoewel de dader niet is komen opdagen, wordt de zaak toch behandeld. Tot grote schrik van het slachtoffer blijkt de dader veel meer gru...

09-02-2019 19:37

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

Een man die al eerder is veroordeeld voor vuurwapenbezit staat opnieuw terecht. Dit keer is dat wegens het in bezit hebben van een geladen vuurwapen. Ook staat een ex-junk voor de rechter vanwege een aantal openstaande boetes. Hij heeft de ...

05-02-2019 20:29

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

Een man die al eerder is veroordeeld voor vuurwapenbezit staat opnieuw terecht. Dit keer is dat wegens het in bezit hebben van een geladen vuurwapen. Ook staat een ex-junk voor de rechter vanwege een aantal openstaande boetes. Hij heeft de ...

02-02-2019 19:32

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Vandaag zien we hoe de rechter een zelfbenoemde 'Holleeder met een kleurtje' met moeite in bedwang probeert te krijgen. Een man uit Almelo staat voor de rechter wegens het veroorzaken van een ongeluk met een aanhanger. Daarbij raakte niet a...

29-01-2019 20:29

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Vandaag zien we hoe de rechter een zelfbenoemde 'Holleeder met een kleurtje' met moeite in bedwang probeert te krijgen. Een man uit Almelo staat voor de rechter wegens het veroorzaken van een ongeluk met een aanhanger. Daarbij raakte niet a...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voor De Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor De Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor De Rechter bij Voor De Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor De Rechter. Heb je een uitzending van Voor De Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor De Rechter gemist

Realityprogramma waarin de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland worden gevolgd. Bij een rechtszaak zijn de belangen altijd groot. Er staat altijd iets op het spel voor de verdachte, het slachtoffer of een burger die zijn recht wil halen. De personen die oog in oog met de rechter staan, worden tijdens het proces op de voet gevolgd en horen aan het eind direct de uitspraak. Deskundigen haken in op de verhalen met interessante feiten en leggen uit hoe de rechter tot zijn oordeel komt.

Uitzending gemist van Voor De Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van Voor De Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 21-05-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord