Programma gemist?

Een jonge tijdens vrouw het komt oog in oog te tijdens staan met de de automobilist die uit haar heeft aangereden. een De verdachte verwijt het meisje uit gebrek aan respect, uit maar ziet een hij ook de de ernst van zijn eigen tijdens handelen in? met Ook voert een in jager in het hart en een nieren een geëmotioneerd tijdens pleidooi om zijn naar jachtakte én zijn het wapen terug te krijgen. En in een man krijgt de het wind op tv van voren. Hij de wordt ervan verdacht de plaats een op van een ongeval te hebben verlaten op tv zonder zijn identiteit tijdens kenbaar te op tv maken.

Een tijdens jonge vrouw komt oog in het oog te staan van met in de automobilist met die haar heeft naar aangereden. De verdachte verwijt tijdens het meisje gebrek aan respect, op op tv maar ziet hij op tv ook de ernst van zijn eigen de handelen door in? Ook voert een door jager in hart en op uit nieren een geëmotioneerd tijdens pleidooi om zijn jachtakte én door zijn wapen terug te het krijgen. En een de man krijgt de de wind op van voren. Hij naar wordt ervan verdacht naar de plaats in van een ongeval op te hebben verlaten de zonder zijn identiteit kenbaar te in maken.

Een op motorrijder staat terecht uit voor meer dan 100 in km/u te hard rijden. een Als klap op naar de van vuurpijl blijkt dat door hij ook nog het eens een bijrijder van achterop had zitten. De in rechter in laat geen spaan van hem heel. van Verder begaat op tv een tijdens Poolse arbeider een het enorme fout door zijn werkgever van tegen het hoofd met te slaan in en ondervindt een jongeman met die tijdens het een baldadig avondje uit een naar van fiets molesteert de gevolgen van tijdens zijn kwade het dronk.

Realityprogramma waarin op de het confrontaties tussen rechter en burger in de verschillende rechtbanken in door Nederland worden in gevolgd.

Een slachtoffer van met een zinloos geweld meldt uit zich bij de op tv rechter om de van zaak van zijn aanvaller bij van te wonen. Hoewel de tijdens dader de niet is door komen opdagen, wordt de zaak toch van behandeld. Tot tijdens grote schrik van op het slachtoffer in blijkt de dader het veel meer gruwelijks op naar zijn kerfstok te met hebben. Verder ondervindt een in jongeman de de heftige gevolgen als op tv hij in een scheldwoord op uit de Facebook-pagina van de politie een zet. En een rijinstructeur door met vindt het zelf allemaal een wel meevallen, die 100 kilometer de per het uur te hard. Volgens uit hem is de rijden emotie. Denkt tijdens de rechter daar ook zo de van over?

Een met slachtoffer van zinloos geweld meldt het zich de bij de rechter om de het zaak van uit zijn aanvaller bij van te wonen. Hoewel het de dader niet is in naar komen opdagen, wordt de zaak toch het naar behandeld. Tot grote schrik van het op tv slachtoffer blijkt van de een dader veel meer tijdens gruwelijks op zijn kerfstok het te hebben. uit Verder ondervindt een jongeman de met heftige gevolgen als naar hij een op tv scheldwoord op de de Facebook-pagina van het de politie zet. En een rijinstructeur met vindt het een zelf allemaal door wel meevallen, het die 100 kilometer per uur te het hard. Volgens tijdens hem is rijden emotie. naar in Denkt de rechter daar ook naar zo tijdens over?

Een van man die al door eerder is veroordeeld voor in vuurwapenbezit staat opnieuw de terecht. Dit naar keer is dat wegens op tv het in op tv bezit hebben van een geladen op tv vuurwapen. Ook de staat een ex-junk met voor op tv de rechter vanwege een aantal naar openstaande op boetes. Hij heeft de afgelopen uit jaren hard aan zichzelf op de gewerkt. De boete van naar duizend euro die een hem boven het van hoofd hangt, zou een ramp uit een voor hem zijn. Hoe gaat de tijdens in rechter hiermee om? En een door man door die wordt verdacht op van het stelen en helen een van vogels de uit een dierentuin staat met terecht.

Een naar man die al uit eerder is veroordeeld een voor vuurwapenbezit staat opnieuw terecht. een Dit keer is op tv dat op wegens het in bezit hebben een van een geladen met vuurwapen. Ook op staat een ex-junk voor op de rechter vanwege met een aantal openstaande op boetes. Hij heeft door de afgelopen uit jaren hard met aan zichzelf gewerkt. de De boete naar van duizend euro die hem op boven van het hoofd hangt, zou een ramp op tv voor hem op zijn. Hoe naar gaat de door rechter hiermee om? En een van man in die wordt verdacht van het door stelen en een helen van vogels uit naar een dierentuin staat met terecht.

Vandaag uit zien we hoe de rechter met een zelfbenoemde 'Holleeder de met een kleurtje' tijdens met moeite in op tv de bedwang probeert te krijgen. met Een man uit tijdens Almelo staat voor het de rechter wegens een het veroorzaken van een ongeluk tijdens met een met aanhanger. uit Daarbij raakt niet op tv alleen hij, maar ook van een ander ernstig naar gewond. En er wordt door een het serieus woordje gewisseld met een in man die zijn hond in vermeend van liet wildpoepen.

Vandaag zien we tijdens de hoe de rechter een op zelfbenoemde 'Holleeder met met een kleurtje' met moeite een in op tv bedwang probeert te krijgen. Een op tv man uit van Almelo staat voor door de rechter wegens het veroorzaken van van een tijdens ongeluk met een aanhanger. tijdens Daarbij raakt niet op alleen het hij, maar ook tijdens een ander ernstig gewond. tijdens En er wordt door een serieus woordje het gewisseld met een man naar die zijn door hond vermeend een liet wildpoepen.

Een man naar die al maanden het in rechte uit pad bewandelt, hangt een door flinke straf door boven het hoofd in wegens diefstal van een van tube op zalf. Zal de rechter geloven de in een zijn wil om het te veranderen of draait de naar man toch de op bak de in? Ook horen we met hoe tijdens een avondje uit op een in verdachte ruzie krijgt met uit een met man. Daarbij vallen rake van klappen. De verdachte had niet met door in dat zijn op tegenstander een politieagent was. En een uit vrouw op tv die met haar met auto keihard inreed op van een groep wielrenners, door wordt tijdens de een zitting geconfronteerd met van een van een de slachtoffers.

Een man de die al de maanden het rechte pad bewandelt, op hangt een met flinke straf boven een het hoofd wegens diefstal de van een naar tube zalf. uit Zal de op tv rechter geloven in zijn uit wil om in te veranderen of draait tijdens de man toch naar de bak in? Ook horen tijdens het we hoe tijdens het een avondje uit door een verdachte ruzie krijgt met een in man. van Daarbij vallen rake door klappen. De verdachte had niet de de door dat zijn tegenstander een politieagent de was. En een de vrouw die met naar haar auto keihard in inreed op uit een op groep wielrenners, wordt op tijdens de zitting geconfronteerd met op tv een een van de slachtoffers.

Een op tv volledig uit de klauwen een gelopen burenruzie naar wordt in de rechtbank uitgevochten. het De op twee vrouwen, tijdens die elkaar niet kunnen luchten of de zien, belandden op tijdens een dag de rollend over de naar stoep. Nu wordt door een van op hen aangeklaagd wegens uit zware mishandeling. Een naar studente is beboet voor het uit drinken in van alcohol tijdens een uit gehanteerd zerotolerancebeleid. het Zij laat naar het er niet bij zitten in en bijt in naar de rechtszaal stevig van de naar zich af.

Een op tv volledig uit de op tv klauwen gelopen burenruzie van wordt in een de rechtbank uitgevochten. het De twee vrouwen, die elkaar niet de kunnen luchten de of zien, belandden uit op een dag door rollend over door de stoep. Nu de wordt een van hen aangeklaagd de wegens zware de mishandeling. Een studente is het beboet voor het uit drinken uit van alcohol tijdens een op gehanteerd een zerotolerancebeleid. Zij laat het er niet met bij zitten tijdens en bijt een in de de rechtszaal stevig van zich naar af.

Een man met met een posttraumatische stressstoornis een die met veel op tv te veel alcohol het met op achter het stuur is met gekropen, veroorzaakt in een ongeluk en de rijdt door. Een het goede bekende van de door politie op tv zou zijn vriendin met een op tv asbak op hebben mishandeld. Hoewel hij de in schijn behoorlijk tegen naar heeft, van ontkent hij de beschuldigingen. Een het 21-jarige jongen zou op na een het avond stappen tijdens de bevelen van de politie uit niet in hebben opgevolgd en is naar daarvoor beboet. Hij is naar het er door niet mee van eens. Voor een jongen met in een zwaar drugsverleden staat tijdens er veel op tijdens het de spel. Hij een is nu clean en wordt bijna op op vader. Een gevangenisstraf wegens de heling en naar diefstal zou een flinke klap voor op tv op tv al zijn harde werk uit betekenen.

augustus 2018
16-06-2018 19:31

Afl. 9

Voor De Rechter - Afl. 9

Een jonge vrouw komt oog in oog te staan met de automobilist die haar heeft aangereden. De verdachte verwijt het meisje gebrek aan respect, maar ziet hij ook de ernst van zijn eigen handelen in? Ook voert een jager in hart en nieren een geë...

12-06-2018 21:32

Afl. 9

Voor De Rechter - Afl. 9

Een jonge vrouw komt oog in oog te staan met de automobilist die haar heeft aangereden. De verdachte verwijt het meisje gebrek aan respect, maar ziet hij ook de ernst van zijn eigen handelen in? Ook voert een jager in hart en nieren een geë...

09-06-2018 19:29

Afl. 8

Voor De Rechter - Afl. 8

Een motorrijder staat terecht voor meer dan 100 km/u te hard rijden. Als klap op de vuurpijl blijkt dat hij ook nog eens een bijrijder achterop had zitten. De rechter laat geen spaan van hem heel. Verder begaat een Poolse arbeider een enorm...

05-06-2018 21:32

Afl. 8

Voor De Rechter - Afl. 8

Realityprogramma waarin de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland worden gevolgd.

02-06-2018 19:30

Afl. 7

Voor De Rechter - Afl. 7

Een slachtoffer van zinloos geweld meldt zich bij de rechter om de zaak van zijn aanvaller bij te wonen. Hoewel de dader niet is komen opdagen, wordt de zaak toch behandeld. Tot grote schrik van het slachtoffer blijkt de dader veel meer gru...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

Voor De Rechter - Afl. 7

Een slachtoffer van zinloos geweld meldt zich bij de rechter om de zaak van zijn aanvaller bij te wonen. Hoewel de dader niet is komen opdagen, wordt de zaak toch behandeld. Tot grote schrik van het slachtoffer blijkt de dader veel meer gru...

26-05-2018 19:30

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

Een man die al eerder is veroordeeld voor vuurwapenbezit staat opnieuw terecht. Dit keer is dat wegens het in bezit hebben van een geladen vuurwapen. Ook staat een ex-junk voor de rechter vanwege een aantal openstaande boetes. Hij heeft de ...

22-05-2018 21:30

Afl. 6

Voor De Rechter - Afl. 6

Een man die al eerder is veroordeeld voor vuurwapenbezit staat opnieuw terecht. Dit keer is dat wegens het in bezit hebben van een geladen vuurwapen. Ook staat een ex-junk voor de rechter vanwege een aantal openstaande boetes. Hij heeft de ...

19-05-2018 19:27

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Vandaag zien we hoe de rechter een zelfbenoemde 'Holleeder met een kleurtje' met moeite in bedwang probeert te krijgen. Een man uit Almelo staat voor de rechter wegens het veroorzaken van een ongeluk met een aanhanger. Daarbij raakt niet al...

15-05-2018 21:34

Afl. 5

Voor De Rechter - Afl. 5

Vandaag zien we hoe de rechter een zelfbenoemde 'Holleeder met een kleurtje' met moeite in bedwang probeert te krijgen. Een man uit Almelo staat voor de rechter wegens het veroorzaken van een ongeluk met een aanhanger. Daarbij raakt niet al...

12-05-2018 19:29

Afl. 4

Voor De Rechter - Afl. 4

Een man die al maanden het rechte pad bewandelt, hangt een flinke straf boven het hoofd wegens diefstal van een tube zalf. Zal de rechter geloven in zijn wil om te veranderen of draait de man toch de bak in? Ook horen we hoe tijdens een avo...

08-05-2018 21:33

Afl. 4

Voor De Rechter - Afl. 4

Een man die al maanden het rechte pad bewandelt, hangt een flinke straf boven het hoofd wegens diefstal van een tube zalf. Zal de rechter geloven in zijn wil om te veranderen of draait de man toch de bak in? Ook horen we hoe tijdens een avo...

05-05-2018 19:29

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

Een volledig uit de klauwen gelopen burenruzie wordt in de rechtbank uitgevochten. De twee vrouwen, die elkaar niet kunnen luchten of zien, belandden op een dag rollend over de stoep. Nu wordt een van hen aangeklaagd wegens zware mishandeli...

01-05-2018 21:31

Afl. 3

Voor De Rechter - Afl. 3

Een volledig uit de klauwen gelopen burenruzie wordt in de rechtbank uitgevochten. De twee vrouwen, die elkaar niet kunnen luchten of zien, belandden op een dag rollend over de stoep. Nu wordt een van hen aangeklaagd wegens zware mishandeli...

28-04-2018 19:30

Afl. 2

Voor De Rechter - Afl. 2

Een man met een posttraumatische stressstoornis die met veel te veel alcohol op achter het stuur is gekropen, veroorzaakt een ongeluk en rijdt door. Een goede bekende van de politie zou zijn vriendin met een asbak hebben mishandeld. Hoewel ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Voor De Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voor De Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voor De Rechter bij Voor De Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voor De Rechter. Heb je een uitzending van Voor De Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voor De Rechter gemist

Realityprogramma waarin de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland worden gevolgd. Bij een rechtszaak zijn de belangen altijd groot. Er staat altijd iets op het spel voor de verdachte, het slachtoffer of een burger die zijn recht wil halen. De personen die oog in oog met de rechter staan, worden tijdens het proces op de voet gevolgd en horen aan het eind direct de uitspraak. Deskundigen haken in op de verhalen met interessante feiten en leggen uit hoe de rechter tot zijn oordeel komt.

Uitzending gemist van Voor De Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van Voor De Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 16-06-2018 om 19:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord