Programma gemist?

Aflevering naar 6 - In uit So You Think You Can van Sing moeten van de kandidaten naast een zangtalent, vooral beschikken over naar een op tv grote dosis realiteitszin én een op tv heleboel van overtuigingskracht. In het programma treden door steeds door drie zangtalenten na elkaar op. van Na door de drie optredens tijdens brengen het in publiek en de driekoppige door vakjury hun een stem uit, wat leidt tot een op Top naar 3. Deze blijft echter met nog op even geheim! Nu de is het aan de kandidaten de om op in te schatten hoe goed een ze het hebben gedaan... de Ze hebben elkaars uit door optredens gezien en moeten in in onderling de overleg de Top 3 van maken die het publiek door en de jury ook de hebben een gemaakt. Hoe sneller ze dat een in doen, hoe meer door kans ze maken door op grote cashprijzen!

Aflevering 5 - naar In tijdens So You Think You van Can Sing tijdens moeten de naar kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een een grote dosis een realiteitszin én een tijdens in heleboel overtuigingskracht. In het programma treden van steeds drie zangtalenten de door na elkaar op. Na de met drie met optredens brengen het naar publiek en de driekoppige vakjury de hun stem uit, de wat leidt een tot een Top 3. in Deze de blijft echter nog even geheim! Nu door is een het aan de naar kandidaten om uit in te schatten hoe goed ze een op tv het hebben gedaan... Ze hebben de elkaars tijdens optredens gezien en een moeten in onderling overleg de een Top door 3 maken die het publiek de en de jury van ook hebben gemaakt. het Hoe sneller ze op dat van doen, hoe meer kans ze met maken op grote naar cashprijzen!

Aflevering uit 4 - In het So You Think You op tv Can Sing moeten de in uit kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken op over een op grote dosis realiteitszin het én een heleboel overtuigingskracht. In op in het programma treden steeds door drie zangtalenten na elkaar door op. Na de drie op tv optredens brengen het door publiek met en de driekoppige vakjury een hun stem door uit, wat het leidt tot een Top 3. Deze op blijft het echter nog even in geheim! Nu is het tijdens aan de kandidaten om het in te schatten op hoe goed van ze het hebben een gedaan... Ze hebben het elkaars optredens gezien en op tv moeten in tijdens onderling overleg de op tv Top 3 de maken die het publiek uit en de jury met ook hebben van gemaakt. Hoe sneller ze dat in doen, hoe in meer kans ze van maken op grote door cashprijzen!

Aflevering op 3 - In in So You Think You Can tijdens Sing moeten de op kandidaten naast zangtalent, het met vooral beschikken over een met grote dosis met realiteitszin én een naar heleboel overtuigingskracht. In naar het programma treden een steeds drie zangtalenten na uit elkaar op. Na de het drie optredens brengen het op de publiek en de driekoppige vakjury hun de stem uit, een wat leidt tot op een Top 3. Deze op tv blijft echter nog uit even geheim! de Nu is het uit aan door de kandidaten om in te een schatten hoe goed van ze het hebben naar gedaan... Ze hebben een elkaars optredens gezien op tv en moeten in uit onderling overleg de een Top 3 naar maken die het publiek tijdens en op de jury ook in hebben gemaakt. Hoe sneller ze door dat doen, hoe meer van kans ze maken op op grote uit cashprijzen!

Aflevering 2 naar - In tijdens So You Think You Can op tijdens Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, in vooral beschikken een over een grote dosis tijdens met realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In naar het programma treden van steeds in drie zangtalenten na elkaar op. tijdens uit Na de drie optredens brengen een het publiek en het de driekoppige van vakjury hun uit stem uit, wat leidt het tot een op tv Top 3. Deze blijft echter de nog even geheim! de Nu is het aan tijdens de op tv kandidaten om in op te schatten hoe goed ze de van het hebben gedaan... op tv Ze hebben elkaars optredens een gezien en door moeten in onderling overleg een de Top naar 3 maken die het publiek en van de tijdens jury ook hebben gemaakt. naar Hoe sneller op ze dat doen, hoe tijdens meer kans ze maken door op grote uit cashprijzen!

In het nieuwe met programma So door You Think het You Can Sing moeten het de kandidaten naast naar zangtalent, vooral op tv beschikken over van een grote dosis realiteitszin de én een heleboel overtuigingskracht. met André Hazes zorgt een voor de prestatie. met Zangeres Glennis Grace, het Veronica-dj met Giel Beelen en door platenbaas Tony van de in Berkt van platenmaatschappij 8ball uit Music vormen de de jury. de De afleveringen zijn van vanaf vanavond elke uit dinsdag om 21:30 de uur te zien op SBS6. In de elke aflevering treden telkens op drie zangtalenten na op elkaar van op. Na deze optredens het worden door de zangers zowel door het publiek naar uit als door de jury beoordeeld. Deze uit uitslag blijft op nog uit even geheim totdat de kandidaten, van in onderling overleg, tijdens ook hebben op tv ingeschat op het welke plek ze op komen. Dit moeten ze naar zo snel mogelijk doen, want uit een in grote klok op met 10.000 euro op uit de teller telt in een een rap tempo met af. Hoe eerder ze naar tot een uit unanieme beslissing komen, op tv hoe hoger het bedrag naar is op dat ze kunnen op verdienen. Wie durft toe te door van geven dat hij minder in was dan de rest uit en zet de zichzelf op drie? En wie met is er van juist van uit overtuigd dat hij op het één de moet staan? Pas wanneer de talenten de uit tot een unanieme top 3 door zijn gekomen, op tv stopt de het klok. Ranken ze zichzelf naar hetzelfde als de door jury en het het publiek? Dan een wordt het resterende geld de verdeeld onder op tv de drie kandidaten. Hebben ze het het van mis, dan winnen ze niets. op Degene die door het door publiek op en de jury op nummer naar de één is gezet, gaat door het naar op tv de afleveringsfinale. In een deze finale nemen de in drie battle-winnaars van op die aflevering het van tegen elkaar op en er de staat uit dit keer op 25.000 euro op in de klok. Elke aflevering op tv levert dus van één winnaar op, die in een het superfinale tegen op tv elkaar gaan met strijden. De finalisten kunnen uit maar liefst 100.000 euro naar winnen en op tv daarmee kan in deze spelshow uit als het best de betaalde optreden van Nederland worden door gezien - de mits de kandidaten naar het goed het spelen.

november 2020
22-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 6 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

15-05-2018 21:25

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 5 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

08-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 4 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

01-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 3 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

24-04-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 2 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

17-04-2018 21:30

Nieuw: So You Think You Can Sing

So you think you can sing - Nieuw: So You Think You Can Sing

In het nieuwe programma So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. André Hazes zorgt voor de prestatie. Zangeres Glennis Grace, V...

So you think you can sing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So you think you can sing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So you think you can sing bij So you think you can sing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So you think you can sing. Heb je een uitzending van So you think you can sing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

So you think you can sing gemist

Uitzending gemist van So you think you can sing? Hier kun je alle uitzendingen van So you think you can sing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!