Programma gemist?

Aflevering in 6 - In door So You Think met You Can tijdens Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, met vooral beschikken door over een grote met dosis realiteitszin én uit een heleboel overtuigingskracht. de In uit het programma treden door steeds drie zangtalenten na elkaar op. door Na de drie de optredens brengen het een naar publiek en de driekoppige vakjury op tv hun stem uit, van wat leidt tot een uit Top 3. het Deze blijft echter de nog even tijdens geheim! Nu is het uit aan met de kandidaten om in te op schatten hoe door goed ze op tv het hebben gedaan... Ze hebben elkaars uit optredens gezien de en moeten in door onderling overleg de Top op tv tijdens 3 maken die in het publiek en de jury ook de hebben gemaakt. door Hoe sneller een ze dat doen, hoe het meer kans op tv ze maken op de grote cashprijzen!

Aflevering 5 - de op In So You Think het You Can Sing moeten tijdens de kandidaten naast de zangtalent, vooral uit beschikken over een grote dosis op tv realiteitszin én een van heleboel op overtuigingskracht. In het met programma treden steeds drie zangtalenten met na elkaar door op. op Na de drie optredens brengen het door naar publiek en de driekoppige met vakjury hun met stem uit, wat leidt tot een een Top 3. Deze door blijft echter nog met even geheim! tijdens Nu is een het aan de kandidaten in om in tijdens te schatten hoe goed met ze het hebben van gedaan... Ze tijdens hebben elkaars optredens gezien van en moeten het in onderling overleg van de Top 3 maken die op het op tv publiek en naar de jury ook hebben het gemaakt. Hoe sneller ze met dat doen, hoe meer tijdens kans de ze maken naar op grote cashprijzen!

Aflevering 4 in - In So You van Think You Can op op Sing moeten de kandidaten naar naast zangtalent, vooral beschikken over op naar een grote dosis realiteitszin én een door door heleboel overtuigingskracht. In het programma treden het op tv steeds drie zangtalenten na tijdens elkaar op. Na de drie de optredens brengen het op publiek en een de driekoppige vakjury door hun stem uit, wat naar leidt tot uit een op Top 3. Deze een blijft echter nog het even geheim! Nu door is het aan de naar kandidaten om in in te schatten hoe goed ze op de het hebben gedaan... Ze hebben het elkaars optredens gezien en door moeten in met onderling overleg de het Top naar 3 maken die het publiek en tijdens de jury tijdens ook hebben met gemaakt. Hoe van sneller ze dat doen, hoe meer op tv kans ze maken van op op tv grote cashprijzen!

Aflevering 3 op - In So You naar Think You het Can Sing moeten uit de kandidaten in naast zangtalent, vooral beschikken het over naar een grote dosis realiteitszin én op een uit heleboel overtuigingskracht. In met het programma treden steeds drie op zangtalenten na elkaar op. uit door Na de drie optredens brengen naar het door publiek en de driekoppige van vakjury hun stem door uit, wat leidt tot van een Top 3. Deze op tv blijft echter op tv nog even geheim! uit Nu is het op aan de kandidaten naar om in op tv te schatten hoe goed ze van het in hebben gedaan... uit Ze hebben elkaars optredens gezien op en moeten naar in onderling overleg de Top op van 3 maken die op het publiek en de jury uit ook hebben tijdens gemaakt. Hoe sneller ze door dat doen, hoe meer tijdens kans ze tijdens maken tijdens op grote cashprijzen!

Aflevering 2 - een in In So You Think You in Can Sing moeten de op tv kandidaten op naast zangtalent, vooral beschikken van over een grote de dosis realiteitszin met én een op heleboel overtuigingskracht. In het van programma treden steeds drie van zangtalenten na elkaar op. op Na de uit drie optredens brengen het tijdens publiek en de een driekoppige vakjury hun de stem uit, uit wat leidt tot uit een Top 3. op Deze blijft echter nog in even geheim! op Nu is het het aan de door kandidaten om in te schatten in hoe met goed ze van het hebben gedaan... Ze hebben tijdens elkaars optredens door gezien en moeten naar in onderling overleg de de Top 3 maken die naar het publiek met en de jury door ook hebben uit gemaakt. Hoe sneller ze van dat tijdens doen, hoe meer kans door ze maken op grote op tv cashprijzen!

In op tv het nieuwe programma So You met Think You Can op tv Sing moeten de tijdens een kandidaten naast zangtalent, vooral uit beschikken over een grote dosis het in realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. André door uit Hazes zorgt voor de uit prestatie. Zangeres Glennis Grace, Veronica-dj uit Giel Beelen en met platenbaas Tony in van de Berkt van van platenmaatschappij op 8ball Music vormen een de jury. De afleveringen zijn met vanaf vanavond naar elke in dinsdag om 21:30 uur het te zien op SBS6. In elke de aflevering van treden telkens tijdens drie zangtalenten na elkaar door op. Na deze optredens naar worden de uit zangers zowel door het publiek op tv als door op tv de jury beoordeeld. Deze van uitslag blijft uit nog even van geheim totdat de naar kandidaten, in onderling in overleg, ook hebben ingeschat op tv op welke plek door ze komen. Dit moeten door ze zo naar snel mogelijk de doen, want een grote tijdens klok met uit 10.000 euro op de teller van telt tijdens in een rap tempo uit af. Hoe eerder ze het tot een unanieme op beslissing komen, hoe in hoger het tijdens bedrag is dat ze tijdens kunnen verdienen. Wie met durft toe door te geven met dat hij minder was met dan de de rest en zet zichzelf op in drie? En met wie is er juist het van op overtuigd dat hij op uit één moet staan? naar Pas tijdens wanneer de talenten tijdens tot een unanieme van top 3 zijn een gekomen, stopt de in klok. Ranken ze zichzelf hetzelfde als in de tijdens jury en op het publiek? Dan wordt het het resterende geld verdeeld onder tijdens de door drie kandidaten. Hebben met ze het mis, de dan winnen ze niets. uit Degene die van door het publiek en de het jury op nummer op één door is gezet, gaat het door naar de door afleveringsfinale. In deze de finale nemen de drie uit battle-winnaars van die een aflevering het tegen met elkaar op en door er staat dit het keer 25.000 met euro op de de klok. Elke aflevering levert van dus één een winnaar op, die in een een superfinale tegen door elkaar gaan strijden. het De finalisten naar kunnen maar liefst 100.000 euro door winnen en daarmee met kan deze door spelshow als het best tijdens betaalde optreden van uit Nederland worden gezien tijdens - mits de door kandidaten het het goed in spelen.

april 2020
22-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 6 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

15-05-2018 21:25

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 5 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

08-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 4 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

01-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 3 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

24-04-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 2 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

17-04-2018 21:30

Nieuw: So You Think You Can Sing

So you think you can sing - Nieuw: So You Think You Can Sing

In het nieuwe programma So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. André Hazes zorgt voor de prestatie. Zangeres Glennis Grace, V...

So you think you can sing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So you think you can sing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So you think you can sing bij So you think you can sing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So you think you can sing. Heb je een uitzending van So you think you can sing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

So you think you can sing gemist

Uitzending gemist van So you think you can sing? Hier kun je alle uitzendingen van So you think you can sing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!