Programma gemist?

Aflevering 6 - door In tijdens So You Think You Can het Sing moeten het de op tv kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken een over een een grote dosis realiteitszin én een naar op heleboel overtuigingskracht. In het van programma treden steeds door drie zangtalenten na met elkaar op. Na de op drie optredens met brengen het publiek door en de op tv driekoppige vakjury hun op tv stem uit, wat leidt naar tot een de Top 3. Deze blijft echter nog de even het geheim! Nu door is het aan de kandidaten het om door in te schatten hoe goed ze op het hebben gedaan... met Ze op hebben elkaars van optredens gezien en moeten in onderling op tv overleg met de Top 3 naar maken die een het publiek en de jury ook van van hebben gemaakt. Hoe sneller ze dat met de doen, hoe meer kans ze van maken met op grote cashprijzen!

Aflevering 5 - van de In So You Think You door Can Sing moeten de in kandidaten naast tijdens zangtalent, tijdens vooral beschikken over een naar grote dosis realiteitszin én een met heleboel overtuigingskracht. uit In het programma het treden in steeds drie zangtalenten na elkaar op. naar Na de op tv drie optredens naar brengen het publiek en de tijdens de driekoppige vakjury hun stem uit, met wat uit leidt tot een Top 3. de Deze blijft de echter nog even geheim! in Nu is het de aan de het kandidaten om in te uit schatten hoe goed ze uit het hebben gedaan... tijdens van Ze hebben elkaars optredens gezien op en moeten met in onderling overleg de met Top 3 maken die naar het publiek en tijdens de jury ook de hebben gemaakt. Hoe het sneller van ze dat de doen, hoe meer kans ze maken tijdens op grote de cashprijzen!

Aflevering tijdens 4 - In So You een Think You Can het Sing op moeten de kandidaten naast door zangtalent, vooral beschikken van over een uit grote dosis realiteitszin een én een heleboel van overtuigingskracht. In het programma treden door steeds in drie zangtalenten na een elkaar op. de Na de drie optredens brengen tijdens het publiek en de tijdens driekoppige vakjury hun uit stem uit, in wat leidt de tot een Top 3. Deze op de blijft echter nog van even geheim! Nu is in het aan de kandidaten om de in te schatten uit een hoe goed ze het op tv hebben gedaan... Ze op tv hebben elkaars optredens met gezien en moeten in met onderling overleg uit de Top 3 maken die het het op publiek en de jury ook tijdens hebben gemaakt. Hoe van op tv sneller ze dat doen, het hoe meer kans ze van maken op grote het cashprijzen!

Aflevering in 3 - een In So You Think You het Can het Sing moeten de tijdens kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over op naar een grote dosis realiteitszin én het een heleboel overtuigingskracht. uit In het door programma treden op tv steeds drie zangtalenten na elkaar op. door Na de drie van optredens door brengen het publiek en uit de driekoppige vakjury door hun door stem uit, wat leidt tot door een het Top 3. Deze in blijft echter nog even geheim! van Nu is op tv het aan de met kandidaten om in te naar schatten hoe door goed ze op het hebben gedaan... met Ze hebben elkaars optredens gezien en op naar moeten in onderling overleg op tv de Top 3 maken op die op tv het publiek en het de jury ook hebben gemaakt. Hoe van sneller ze met dat doen, hoe door meer kans uit ze maken op grote tijdens cashprijzen!

Aflevering de 2 - In door So You Think uit You Can op tv Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, de vooral beschikken over met een naar grote dosis realiteitszin tijdens én een door heleboel overtuigingskracht. In het programma op treden tijdens steeds drie zangtalenten na elkaar op. op tv Na de drie in optredens brengen uit het van publiek en de driekoppige op vakjury hun stem een uit, wat leidt tot een op Top op tv 3. Deze blijft de echter nog even geheim! een Nu is het in aan met de kandidaten om in te schatten van hoe goed ze naar het hebben gedaan... met Ze de hebben elkaars optredens het gezien en de moeten in onderling op overleg de Top 3 maken die naar de het publiek en naar de jury ook hebben de gemaakt. Hoe sneller ze dat op tv doen, hoe meer in kans ze met maken op grote naar cashprijzen!

In het nieuwe de programma van So You Think in You Can Sing moeten het de kandidaten een naast zangtalent, vooral beschikken op tv over een uit grote dosis realiteitszin de én een heleboel overtuigingskracht. het André Hazes zorgt voor op tv de prestatie. Zangeres op tv Glennis Grace, Veronica-dj naar Giel Beelen in en platenbaas Tony het van tijdens de Berkt van platenmaatschappij met 8ball Music vormen de jury. uit De op afleveringen zijn vanaf vanavond elke naar dinsdag om 21:30 op op tv uur te zien op op SBS6. In elke aflevering treden telkens naar drie zangtalenten na op elkaar op. van Na op tv deze optredens worden de zangers met zowel door door het publiek op als door de jury beoordeeld. een Deze uitslag blijft naar nog even geheim totdat op tv uit de kandidaten, in onderling overleg, op ook door hebben ingeschat op welke plek ze een komen. Dit moeten tijdens ze zo snel in tijdens mogelijk doen, want een grote tijdens klok met van 10.000 euro op het de teller van telt in een rap op tv tempo af. Hoe van eerder ze tot een van unanieme beslissing op tv komen, hoe hoger het bedrag door is dat het ze kunnen door verdienen. Wie op tv durft toe te geven tijdens dat hij minder het was dan de door rest en zet op tv zichzelf op drie? En een wie is van er juist de van overtuigd dat hij op één op tv met moet staan? Pas op tv wanneer de talenten tot een de unanieme een top 3 zijn gekomen, stopt van de tijdens klok. Ranken ze zichzelf hetzelfde als op de jury tijdens en het de publiek? Dan wordt het in resterende geld verdeeld onder naar de in drie kandidaten. in Hebben ze het in mis, dan winnen ze het niets. Degene die door door het publiek uit en de de jury op nummer op één is gezet, gaat door het naar de op afleveringsfinale. In deze van finale nemen de tijdens drie battle-winnaars van het die aflevering het door tegen elkaar op en tijdens er de staat dit keer 25.000 euro het op de klok. Elke met aflevering levert van dus één winnaar op, een die op in een superfinale met tegen elkaar gaan strijden. De door finalisten het kunnen maar uit liefst 100.000 euro de winnen en daarmee kan een deze spelshow een als het best door betaalde optreden van Nederland een worden gezien - naar mits de kandidaten op het goed op spelen.

april 2021
22-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 6 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

15-05-2018 21:25

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 5 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

08-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 4 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

01-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 3 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

24-04-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 2 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

17-04-2018 21:30

Nieuw: So You Think You Can Sing

So you think you can sing - Nieuw: So You Think You Can Sing

In het nieuwe programma So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. André Hazes zorgt voor de prestatie. Zangeres Glennis Grace, V...

So you think you can sing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So you think you can sing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So you think you can sing bij So you think you can sing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So you think you can sing. Heb je een uitzending van So you think you can sing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

So you think you can sing gemist

Uitzending gemist van So you think you can sing? Hier kun je alle uitzendingen van So you think you can sing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!