Programma gemist?

Aflevering de 6 - In So uit You Think uit You Can Sing met moeten de kandidaten naast tijdens zangtalent, vooral beschikken in over een grote dosis tijdens met realiteitszin én een heleboel op overtuigingskracht. In het programma een treden steeds drie in zangtalenten op na elkaar op. Na tijdens de drie in optredens brengen het publiek en een de driekoppige op tv vakjury hun stem in uit, wat leidt naar tot een Top 3. de Deze blijft echter nog een even geheim! op tv Nu naar is het aan de kandidaten van om door in te schatten hoe goed ze de het een hebben gedaan... Ze op hebben elkaars optredens gezien en naar van moeten in onderling overleg naar de Top 3 maken die op op het publiek en de uit jury ook hebben uit gemaakt. Hoe sneller met ze dat doen, hoe meer door op tv kans ze maken op met grote cashprijzen!

Aflevering 5 met - In So You tijdens Think You op Can Sing moeten in de kandidaten het naast zangtalent, vooral beschikken door over een grote dosis een realiteitszin én op een de heleboel overtuigingskracht. In het op programma treden steeds op drie zangtalenten na met elkaar op. Na de drie tijdens optredens brengen het op tv het publiek en de driekoppige een vakjury hun stem uit, van wat leidt tot een uit uit Top 3. Deze blijft in echter nog even geheim! in Nu in is het aan in de kandidaten om naar in te schatten het hoe goed ze het hebben op tv gedaan... Ze hebben door elkaars van optredens gezien en moeten in op onderling uit overleg de Top 3 maken uit die door het publiek en de jury ook door hebben gemaakt. de Hoe sneller ze door dat doen, hoe op meer kans ze naar maken op grote een cashprijzen!

Aflevering met 4 - van In So You Think You Can in Sing moeten van de kandidaten naast op zangtalent, een vooral beschikken over een tijdens grote dosis realiteitszin én een tijdens heleboel overtuigingskracht. met In het programma met treden steeds drie op zangtalenten na elkaar op. in Na de van drie op optredens brengen het publiek en in de uit driekoppige vakjury hun tijdens stem uit, wat in leidt tot een tijdens Top 3. Deze blijft op echter nog met even geheim! Nu is op tv het aan de de kandidaten om in te schatten op tv hoe de goed ze het op tv hebben gedaan... Ze hebben het elkaars optredens gezien en de op tv moeten in onderling overleg met de Top 3 in maken die het publiek en de de op tv jury ook hebben naar gemaakt. Hoe sneller ze in dat doen, hoe uit meer kans ze met maken op op grote cashprijzen!

Aflevering 3 tijdens - In So door You Think You van Can Sing moeten de het kandidaten het naast zangtalent, naar vooral beschikken over door een grote dosis realiteitszin én met een tijdens heleboel overtuigingskracht. In het op programma treden steeds drie naar zangtalenten na de elkaar op. Na het de drie optredens brengen met het publiek en de naar op driekoppige vakjury hun stem uit, wat tijdens uit leidt tot een uit Top 3. Deze blijft echter nog tijdens even geheim! Nu het is op tv het aan met de kandidaten om in de te schatten hoe goed in ze het het hebben gedaan... Ze naar hebben elkaars met optredens gezien en moeten in onderling op tv de overleg de Top 3 van maken die het publiek op tv en de uit jury ook hebben gemaakt. Hoe uit sneller ze dat een doen, hoe op meer kans ze op tv maken op grote in cashprijzen!

Aflevering 2 tijdens - met In So You Think You door Can Sing moeten de door op tv kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over door een naar grote dosis realiteitszin én een door heleboel overtuigingskracht. In door het op programma treden steeds drie een zangtalenten na elkaar met op. Na naar de drie optredens een brengen het met publiek en de driekoppige vakjury door hun tijdens stem uit, wat leidt tot een een Top 3. Deze van blijft echter door nog even geheim! een Nu is het aan door de kandidaten om op tv in in te schatten hoe goed ze tijdens tijdens het hebben gedaan... Ze hebben een elkaars optredens in gezien en met moeten in onderling overleg de in Top 3 maken die uit het publiek en een de jury ook uit met hebben gemaakt. Hoe van sneller ze dat door doen, hoe meer kans ze maken tijdens op grote met cashprijzen!

In door het nieuwe programma tijdens So You Think met You Can Sing op tv moeten de kandidaten naast zangtalent, het vooral van beschikken over een grote dosis met realiteitszin én het een heleboel overtuigingskracht. op tv André Hazes zorgt voor de de prestatie. van Zangeres Glennis Grace, tijdens Veronica-dj Giel Beelen en van platenbaas Tony van tijdens de Berkt van tijdens platenmaatschappij 8ball Music naar vormen het de jury. tijdens De afleveringen zijn vanaf vanavond elke van dinsdag met om 21:30 uur het te zien op SBS6. In in elke aflevering treden naar telkens drie zangtalenten na door elkaar op. Na op tv deze uit optredens worden door de zangers zowel door op tv het publiek als met door de door jury beoordeeld. Deze uitslag blijft in nog het even geheim totdat de uit kandidaten, in onderling overleg, tijdens ook het hebben ingeschat op op tv welke plek ze de komen. Dit moeten op ze zo snel naar mogelijk doen, want uit een grote klok met 10.000 in euro op de met teller telt van in een rap tempo af. een Hoe in eerder ze door tot een unanieme beslissing op komen, hoe op hoger het bedrag is dat van ze uit kunnen verdienen. Wie in durft toe te geven op tv dat hij met minder was dan de een rest en zet zichzelf op van drie? En in wie in is er juist van overtuigd dat een de hij op één moet staan? Pas op op wanneer de talenten tot een unanieme op top 3 een zijn gekomen, het stopt de van klok. Ranken ze zichzelf uit hetzelfde als de jury en in het in publiek? Dan wordt met het resterende het geld verdeeld onder in de drie kandidaten. Hebben ze het met mis, met dan winnen ze op niets. Degene van die door het door publiek en de een jury op nummer één is tijdens gezet, gaat door door naar in de afleveringsfinale. In deze op finale nemen de drie battle-winnaars het van tijdens die aflevering het tegen het elkaar op en door er staat dit keer in 25.000 euro op op de naar klok. Elke op tv aflevering levert dus uit één winnaar op, naar die in een superfinale tegen naar elkaar gaan strijden. het De finalisten de kunnen maar liefst 100.000 de euro winnen uit en daarmee kan deze spelshow tijdens als op het best betaalde optreden van tijdens Nederland worden de gezien - mits de het kandidaten het de goed naar spelen.

november 2019
22-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 6 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

15-05-2018 21:25

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 5 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

08-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 4 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

01-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 3 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

24-04-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 2 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

17-04-2018 21:30

Nieuw: So You Think You Can Sing

So you think you can sing - Nieuw: So You Think You Can Sing

In het nieuwe programma So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. André Hazes zorgt voor de prestatie. Zangeres Glennis Grace, V...

So you think you can sing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So you think you can sing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So you think you can sing bij So you think you can sing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So you think you can sing. Heb je een uitzending van So you think you can sing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

So you think you can sing gemist

Uitzending gemist van So you think you can sing? Hier kun je alle uitzendingen van So you think you can sing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!