Programma gemist?

Aflevering uit 6 - In tijdens So You een Think You Can op Sing moeten de met kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over van een grote van dosis naar realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. naar In het de programma treden steeds drie op zangtalenten na elkaar door op. Na de het drie optredens door brengen het publiek en naar de in driekoppige vakjury hun tijdens stem uit, wat leidt tijdens tot een Top 3. Deze met blijft echter nog uit even geheim! naar Nu is door het aan de kandidaten om de naar in te schatten hoe goed ze een naar het hebben gedaan... Ze hebben op tv elkaars optredens op tv gezien en moeten in door onderling door overleg de Top 3 door maken die het uit publiek en de jury de ook hebben in gemaakt. Hoe sneller ze met dat doen, hoe meer met met kans ze maken op de grote cashprijzen!

Aflevering 5 - de In So met You Think een You Can Sing moeten van de kandidaten naast door zangtalent, vooral beschikken de over een naar grote dosis in realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. op tv In de het programma treden steeds drie met zangtalenten na elkaar een op. door Na de drie optredens tijdens brengen het publiek op en de driekoppige vakjury hun tijdens stem uit, wat tijdens leidt tot een tijdens door Top 3. Deze blijft echter op nog even geheim! de Nu met is het aan de kandidaten van om in te uit schatten een hoe goed ze het hebben gedaan... het Ze hebben het elkaars optredens gezien de en van moeten in onderling overleg het de Top 3 maken die de het publiek een en de jury van ook het hebben gemaakt. Hoe sneller naar ze dat doen, hoe meer in kans ze maken op tv op grote in cashprijzen!

Aflevering 4 de - In op tv So You Think You door Can Sing moeten de uit kandidaten naast zangtalent, tijdens het vooral beschikken over een grote dosis door realiteitszin én door een een heleboel overtuigingskracht. In met het programma treden steeds drie uit zangtalenten na elkaar op. van op tv Na de drie optredens brengen tijdens het publiek en de de driekoppige vakjury de hun tijdens stem uit, wat met leidt tot een Top uit 3. Deze blijft tijdens echter nog op tv even geheim! Nu is het aan het de kandidaten naar om in van te schatten hoe een goed ze het hebben gedaan... uit Ze hebben het elkaars met optredens gezien en moeten in in onderling overleg de van Top van 3 maken die het publiek op tv en de op tv jury ook hebben in gemaakt. Hoe door sneller ze dat doen, hoe meer uit kans ze door maken tijdens op grote cashprijzen!

Aflevering van 3 - naar In So You Think in You Can Sing moeten de door met kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over op een grote het dosis realiteitszin een én een heleboel overtuigingskracht. op tv In het programma uit treden steeds drie zangtalenten door na elkaar op. op Na de in drie optredens de brengen het publiek met en de tijdens driekoppige vakjury hun op tv stem uit, wat leidt uit tot een Top 3. Deze op tv blijft op echter nog tijdens even geheim! Nu is op het aan van de kandidaten om in te door schatten hoe goed de ze het hebben met gedaan... tijdens Ze hebben elkaars het optredens gezien en moeten in met onderling overleg de van Top 3 op tv maken die het door publiek en de jury met ook door hebben gemaakt. Hoe sneller met ze dat doen, uit hoe meer kans ze maken de met op grote cashprijzen!

Aflevering van 2 - van In So You Think een You Can de Sing moeten de kandidaten naast naar zangtalent, vooral beschikken over met een op grote dosis realiteitszin op tv én een heleboel overtuigingskracht. In de het programma van treden steeds drie tijdens zangtalenten na elkaar op. op tv Na de drie het optredens brengen tijdens het publiek en het de driekoppige vakjury hun een stem uit, van wat leidt van tot een Top 3. tijdens Deze blijft echter het nog even geheim! Nu op is het aan in de kandidaten de om met in te schatten hoe goed uit ze het het hebben gedaan... Ze op tv hebben elkaars optredens in gezien en moeten in de onderling overleg de Top de 3 maken die met een het publiek en de het jury ook hebben gemaakt. Hoe een sneller ze dat uit doen, van hoe meer kans het ze maken op grote naar cashprijzen!

In het nieuwe in programma So de You Think You in Can Sing op moeten de van kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken tijdens over een grote dosis uit de realiteitszin én een heleboel uit overtuigingskracht. André Hazes op tv zorgt voor een de prestatie. Zangeres Glennis Grace, Veronica-dj op van Giel Beelen en platenbaas een Tony van de in Berkt van platenmaatschappij 8ball Music van op vormen de jury. De afleveringen zijn van vanaf het vanavond elke dinsdag om 21:30 met uur te tijdens zien op SBS6. In elke tijdens aflevering in treden telkens drie zangtalenten na van elkaar op op. Na deze optredens met worden de van zangers zowel in door het publiek als op tv door de op jury beoordeeld. Deze door uitslag blijft nog even door geheim totdat de kandidaten, het in onderling met overleg, ook hebben ingeschat op op welke uit plek ze komen. Dit moeten op op ze zo snel mogelijk het doen, want een de grote klok met 10.000 op tv euro op de teller in telt op in een van rap tempo af. Hoe eerder in ze tot een unanieme met beslissing komen, uit hoe uit hoger het bedrag is in dat ze kunnen verdienen. Wie de naar durft toe te geven dat hij door minder was naar dan de rest en uit zet zichzelf op op een drie? En wie is op tv er juist van overtuigd dat naar in hij op één moet het staan? Pas het wanneer de talenten tot een unanieme op top 3 zijn met gekomen, stopt de van de klok. Ranken ze zichzelf hetzelfde als op de het jury en het publiek? Dan de wordt het resterende door geld verdeeld onder naar de met drie kandidaten. Hebben ze een het mis, dan een winnen ze niets. naar Degene die door het naar publiek het en de jury op in nummer één is gezet, van gaat door in naar het de afleveringsfinale. In deze finale van nemen door de drie battle-winnaars van die uit aflevering een het tegen elkaar op door en er staat dit met keer 25.000 tijdens euro op de een klok. Elke aflevering levert de dus één winnaar van op, die in van een superfinale naar tegen elkaar gaan strijden. De met finalisten kunnen naar maar liefst 100.000 euro uit in winnen en daarmee kan deze door spelshow als het door best tijdens betaalde optreden van uit Nederland worden gezien - mits de door met kandidaten het goed met spelen.

augustus 2020
22-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 6 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

15-05-2018 21:25

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 5 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

08-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 4 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

01-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 3 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

24-04-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 2 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

17-04-2018 21:30

Nieuw: So You Think You Can Sing

So you think you can sing - Nieuw: So You Think You Can Sing

In het nieuwe programma So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. André Hazes zorgt voor de prestatie. Zangeres Glennis Grace, V...

So you think you can sing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So you think you can sing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So you think you can sing bij So you think you can sing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So you think you can sing. Heb je een uitzending van So you think you can sing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

So you think you can sing gemist

Uitzending gemist van So you think you can sing? Hier kun je alle uitzendingen van So you think you can sing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!