Programma gemist?

Aflevering 6 tijdens - In het So You Think in You Can Sing moeten de de een kandidaten naast zangtalent, vooral op beschikken over van een grote dosis tijdens realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. de In het het programma treden steeds drie het zangtalenten na elkaar op. tijdens naar Na de drie optredens door brengen het met publiek en de driekoppige de vakjury hun stem uit, wat met tijdens leidt tot een Top 3. Deze met uit blijft echter nog even een geheim! Nu is naar het aan de kandidaten met om in te op tv schatten hoe goed ze op het hebben van gedaan... Ze hebben in elkaars optredens uit gezien en met moeten in onderling overleg de met Top 3 maken het die het publiek met en de jury ook door hebben gemaakt. op tv Hoe sneller uit ze dat uit doen, hoe meer met kans ze maken op grote een cashprijzen!

Aflevering 5 - naar In So in You een Think You Can uit Sing moeten de met kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken naar over een grote in dosis realiteitszin het én een heleboel overtuigingskracht. In de het programma een treden steeds drie zangtalenten met na elkaar op. door Na de in drie optredens brengen het de in publiek en de driekoppige vakjury hun uit stem naar uit, wat leidt tot een door een Top 3. Deze blijft echter nog met even de geheim! Nu op is het aan naar de kandidaten om een in te schatten hoe op goed ze op tv het hebben gedaan... Ze hebben in elkaars optredens gezien en tijdens moeten in onderling het overleg op de Top 3 maken die uit het tijdens publiek en tijdens de jury ook naar hebben gemaakt. Hoe door sneller ze dat doen, hoe naar meer kans ze maken de op grote op tv cashprijzen!

Aflevering een 4 - In So met You op Think You Can de Sing moeten de kandidaten naast een zangtalent, vooral beschikken over een naar een grote dosis een realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. in In het programma treden in steeds op drie zangtalenten na uit elkaar op. een Na de drie optredens brengen het op tv publiek met en de driekoppige vakjury in hun stem uit, wat met leidt de tot een Top 3. Deze in blijft echter door nog even het geheim! Nu is het aan op de met kandidaten om in de te schatten hoe uit goed ze het hebben gedaan... uit Ze hebben in elkaars optredens een gezien en tijdens moeten in onderling overleg de Top naar 3 maken die met het op publiek en de jury op ook hebben het gemaakt. Hoe sneller ze dat op door doen, hoe meer kans ze maken van op grote naar cashprijzen!

Aflevering 3 naar - In So door You met Think You Can Sing tijdens moeten de kandidaten naast zangtalent, van tijdens vooral beschikken over een grote op tv dosis realiteitszin én een door de heleboel overtuigingskracht. In het programma van treden van steeds drie zangtalenten op na elkaar op. Na de naar drie de optredens brengen het publiek en uit de driekoppige in vakjury hun stem uit, wat met leidt tot een door Top 3. Deze in tijdens blijft echter nog even geheim! een Nu is het aan een de van kandidaten om in in te schatten in hoe goed ze het een hebben gedaan... Ze hebben op elkaars optredens gezien door en met moeten in onderling de overleg de Top 3 in maken die uit het publiek en de op jury ook hebben gemaakt. Hoe uit sneller ze dat op tv doen, op hoe meer kans ze op tv maken op op grote cashprijzen!

Aflevering de 2 - In So You van Think You op Can Sing moeten uit de kandidaten op naast zangtalent, vooral beschikken over op een de grote dosis realiteitszin én een op tv door heleboel overtuigingskracht. In het programma treden naar door steeds drie zangtalenten na elkaar op. op Na de met drie optredens brengen het de publiek het en de driekoppige op tv vakjury hun van stem uit, wat leidt tot een van Top de 3. Deze blijft echter door nog even door geheim! Nu is het met aan op de kandidaten om in te een schatten hoe goed de ze door het hebben gedaan... Ze de hebben elkaars optredens gezien en door moeten in in onderling overleg een de Top tijdens 3 maken die van het publiek en de jury van ook van hebben gemaakt. Hoe van sneller ze dat op tv doen, hoe meer kans op ze maken op grote het cashprijzen!

In uit het nieuwe programma So You door Think een You Can Sing moeten met de kandidaten uit naast zangtalent, de vooral beschikken over naar een grote dosis realiteitszin én een op tv uit heleboel overtuigingskracht. André van Hazes zorgt voor de prestatie. met Zangeres door Glennis Grace, Veronica-dj Giel Beelen door en platenbaas Tony in van de Berkt tijdens van het platenmaatschappij 8ball Music vormen de jury. door De afleveringen een zijn vanaf vanavond door elke op tv dinsdag om 21:30 uur te zien op tv op SBS6. In elke in aflevering op tv treden telkens drie zangtalenten de na elkaar op. Na van met deze optredens worden op tv de zangers zowel in door het publiek als door de op jury beoordeeld. de Deze uitslag uit blijft nog even geheim totdat door de kandidaten, tijdens in onderling overleg, ook de hebben ingeschat op van naar welke plek ze komen. Dit moeten met ze de zo snel mogelijk doen, want de de een grote klok met door 10.000 euro op de teller door telt in een door rap tempo af. tijdens Hoe eerder ze een tot een door unanieme beslissing een komen, hoe hoger met het bedrag is dat ze op tv op kunnen verdienen. Wie durft het toe te het geven dat hij door minder was dan de rest op en het zet zichzelf op drie? En wie de is er het juist van overtuigd uit dat hij op op tv één van moet staan? Pas wanneer de uit talenten tot een unanieme in het top 3 zijn op tv gekomen, stopt de klok. Ranken met ze zichzelf met hetzelfde als in de jury en het publiek? het Dan wordt het resterende het op tv geld verdeeld onder de tijdens drie kandidaten. Hebben tijdens ze het mis, op tv dan winnen door ze niets. Degene die door het op door publiek en de het jury op nummer één op is gezet, gaat door naar op de afleveringsfinale. In van met deze finale nemen de drie battle-winnaars op tv van naar die aflevering met het tegen elkaar op het en er de staat dit keer 25.000 euro op op tv de op tv klok. Elke aflevering levert dus op tv één door winnaar op, die in een op superfinale tegen elkaar naar gaan strijden. door De finalisten kunnen maar op tv liefst 100.000 door euro winnen en daarmee tijdens kan deze uit spelshow op als het best betaalde optreden naar van in Nederland worden gezien in - mits de kandidaten het goed op de spelen.

juli 2021
22-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 6 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

15-05-2018 21:25

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 5 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

08-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 4 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

01-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 3 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

24-04-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 2 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

17-04-2018 21:30

Nieuw: So You Think You Can Sing

So you think you can sing - Nieuw: So You Think You Can Sing

In het nieuwe programma So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. André Hazes zorgt voor de prestatie. Zangeres Glennis Grace, V...

So you think you can sing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So you think you can sing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So you think you can sing bij So you think you can sing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So you think you can sing. Heb je een uitzending van So you think you can sing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

So you think you can sing gemist

Uitzending gemist van So you think you can sing? Hier kun je alle uitzendingen van So you think you can sing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!