Programma gemist?

Aflevering in 6 - In So het You in Think You Can naar Sing moeten de door kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over door een in grote dosis van realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. op tv In het programma treden op steeds drie uit zangtalenten na elkaar in op. Na in de drie optredens brengen in het het publiek en de driekoppige vakjury de hun stem uit, de wat een leidt tot een Top uit 3. Deze blijft echter tijdens nog naar even geheim! Nu is een het aan de kandidaten naar om in een te schatten op hoe goed ze door het hebben gedaan... Ze hebben het elkaars optredens gezien en op tv moeten door in onderling overleg het de Top 3 maken een die het publiek tijdens en de jury ook het hebben tijdens gemaakt. Hoe sneller ze naar dat doen, op hoe meer van kans ze maken op van grote cashprijzen!

Aflevering 5 een - In uit So You Think op tv You Can Sing moeten door de kandidaten naast zangtalent, door vooral beschikken van over een grote de dosis het realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In van tijdens het programma treden steeds uit drie zangtalenten na elkaar door op. Na de in drie optredens naar brengen het publiek en de het driekoppige vakjury uit hun met stem uit, wat leidt door tot een Top 3. Deze naar blijft op echter nog even geheim! Nu van is het op tv aan de tijdens kandidaten om in de te schatten hoe een goed ze het hebben door gedaan... Ze hebben elkaars op tv een optredens gezien en moeten in onderling het overleg de Top het 3 maken die op de het publiek en de door jury ook hebben gemaakt. door Hoe een sneller ze dat het doen, hoe meer kans ze van maken op het grote cashprijzen!

Aflevering 4 met - In So uit You Think You de Can het Sing moeten de kandidaten naast tijdens zangtalent, vooral beschikken over het een naar grote dosis realiteitszin én door een op heleboel overtuigingskracht. In het programma het treden steeds drie zangtalenten het het na elkaar op. tijdens Na de drie optredens brengen tijdens het van publiek en de driekoppige vakjury hun tijdens stem van uit, wat leidt tot op een Top 3. Deze in blijft echter op nog van even geheim! Nu is van het aan een de kandidaten om in te schatten uit hoe goed naar ze het hebben naar gedaan... Ze hebben een elkaars door optredens gezien en moeten in op onderling op overleg de Top 3 in maken die het door publiek en de jury ook met hebben door gemaakt. Hoe sneller ze dat tijdens uit doen, hoe meer kans ze het maken uit op grote cashprijzen!

Aflevering 3 tijdens - In op tv So You Think naar You Can Sing moeten tijdens de op kandidaten naast zangtalent, tijdens vooral beschikken over het een grote dosis realiteitszin op tv én een heleboel naar overtuigingskracht. In tijdens het programma treden steeds in drie zangtalenten na op elkaar op. Na de tijdens drie de optredens brengen het publiek en van de driekoppige vakjury hun in door stem uit, wat leidt tot uit een Top van 3. Deze blijft echter de nog even geheim! Nu de is het aan op tv de kandidaten door om in te in schatten de hoe goed ze het hebben van gedaan... Ze hebben elkaars naar optredens gezien met en moeten in de onderling met overleg de Top 3 maken op tv die het het publiek en de jury ook op hebben gemaakt. Hoe naar het sneller ze dat doen, hoe meer een kans ze de maken op grote uit cashprijzen!

Aflevering in 2 - In So uit You Think You Can van Sing moeten van de kandidaten een naast zangtalent, op vooral beschikken over in een grote dosis realiteitszin met én een de heleboel overtuigingskracht. In het van programma treden een steeds drie zangtalenten na elkaar de op. Na de drie een optredens brengen van het publiek en de het driekoppige vakjury hun naar stem naar uit, wat het leidt tot een Top van 3. Deze blijft van echter nog even geheim! uit Nu is het aan een de kandidaten om op in te schatten door tijdens hoe goed ze het hebben op gedaan... Ze van hebben elkaars optredens gezien en de tijdens moeten in onderling overleg de Top van 3 het maken die het publiek en op de naar jury ook hebben op gemaakt. Hoe sneller ze dat door van doen, hoe meer kans ze uit maken op grote tijdens cashprijzen!

In een het nieuwe tijdens programma So You Think You Can het naar Sing moeten de kandidaten naast een zangtalent, vooral van beschikken over naar een grote dosis realiteitszin én een een in heleboel overtuigingskracht. André met Hazes zorgt voor op de prestatie. Zangeres tijdens Glennis Grace, Veronica-dj Giel Beelen met en een platenbaas Tony van de op Berkt van uit platenmaatschappij 8ball Music vormen de jury. het met De afleveringen zijn vanaf tijdens vanavond elke dinsdag op tv om 21:30 uur de te zien de op SBS6. In elke aflevering treden door telkens door drie zangtalenten na elkaar op. tijdens Na deze op tv optredens worden de zangers zowel de door uit het publiek als het door de het jury beoordeeld. Deze uitslag blijft nog op tv even geheim totdat van de van kandidaten, in in onderling overleg, ook door hebben ingeschat op de welke plek ze komen. tijdens Dit moeten ze zo snel in mogelijk doen, tijdens want een grote klok tijdens met 10.000 het euro op de een teller telt in het een rap tempo op af. Hoe eerder op ze op tv tot een unanieme een beslissing komen, hoe hoger het op tv bedrag het is dat ze kunnen verdienen. door Wie het durft toe te door geven dat hij minder was op dan tijdens de rest en zet zichzelf op uit drie? En op tv wie de is er juist van overtuigd uit dat hij op door één moet staan? Pas het wanneer naar de talenten op tv tot een unanieme naar top 3 zijn een gekomen, stopt de in klok. Ranken ze zichzelf hetzelfde als een met de jury en het publiek? Dan uit wordt het resterende op tv geld verdeeld met onder de drie naar kandidaten. in Hebben ze het een mis, dan winnen ze een niets. Degene die een door het publiek en de het jury op een nummer één is van gezet, door gaat door naar de afleveringsfinale. In naar deze de finale nemen met de drie battle-winnaars naar van die aflevering een het tegen elkaar op en er van staat dit keer een uit 25.000 euro op de klok. naar Elke aflevering levert het dus één winnaar op op, die in een uit superfinale tegen naar elkaar met gaan strijden. De finalisten kunnen van maar liefst 100.000 euro op door winnen en daarmee kan deze spelshow door als het van best betaalde optreden van uit Nederland naar worden gezien van - mits de kandidaten het goed in een spelen.

april 2021
22-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 6 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

15-05-2018 21:25

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 5 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

08-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 4 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

01-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 3 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

24-04-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 2 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

17-04-2018 21:30

Nieuw: So You Think You Can Sing

So you think you can sing - Nieuw: So You Think You Can Sing

In het nieuwe programma So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. André Hazes zorgt voor de prestatie. Zangeres Glennis Grace, V...

So you think you can sing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So you think you can sing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So you think you can sing bij So you think you can sing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So you think you can sing. Heb je een uitzending van So you think you can sing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

So you think you can sing gemist

Uitzending gemist van So you think you can sing? Hier kun je alle uitzendingen van So you think you can sing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!