Programma gemist?

Aflevering 6 - op In So met You Think in You Can Sing moeten uit de van kandidaten naast zangtalent, vooral op tv beschikken over een grote dosis in realiteitszin een én een de heleboel overtuigingskracht. In het programma treden in steeds naar drie zangtalenten na met elkaar op. Na de drie de optredens brengen het van publiek en de op driekoppige vakjury hun door stem uit, een wat het leidt tot een een Top 3. Deze blijft echter op nog even geheim! Nu in is het aan de een de kandidaten om in te een schatten hoe uit goed ze het hebben gedaan... naar Ze het hebben elkaars optredens gezien en door moeten in onderling naar van overleg de Top het 3 maken die het publiek en van de de jury ook hebben gemaakt. Hoe naar uit sneller ze dat doen, hoe in meer kans tijdens ze maken op grote tijdens cashprijzen!

Aflevering 5 door - In So op You uit Think You Can tijdens Sing moeten de kandidaten naar naast zangtalent, vooral door beschikken over een de grote dosis realiteitszin in én een heleboel overtuigingskracht. In met het door programma treden steeds drie een zangtalenten na elkaar op. in Na de de drie optredens brengen het in het publiek en de driekoppige vakjury hun door stem uit, wat op tv leidt tijdens tot een Top 3. Deze met blijft op tv echter nog even op geheim! Nu met is het aan de een kandidaten om het in te schatten van hoe goed ze het uit hebben gedaan... Ze hebben de elkaars het optredens gezien en moeten in een onderling overleg de Top naar met 3 maken die op het publiek en de jury uit ook hebben gemaakt. tijdens Hoe in sneller ze dat doen, hoe door meer kans ze maken het op op grote cashprijzen!

Aflevering de 4 - In op tv So You Think You op Can uit Sing moeten de kandidaten op tv naast zangtalent, vooral op tv beschikken over een op tv grote dosis de realiteitszin én een met heleboel overtuigingskracht. In het programma een treden steeds drie zangtalenten het na elkaar naar op. Na de door drie optredens brengen het de publiek en de de driekoppige vakjury hun in een stem uit, wat leidt tot in een Top naar 3. Deze blijft echter nog de even op geheim! Nu is het aan in de door kandidaten om in een te schatten hoe een goed ze het in hebben gedaan... Ze op hebben elkaars optredens in gezien en moeten naar in onderling het overleg de Top met 3 maken die het het publiek en een de jury ook hebben gemaakt. Hoe tijdens naar sneller ze dat doen, hoe van meer kans ze van maken de op grote cashprijzen!

Aflevering 3 - op tv In So een You Think You Can het Sing moeten door de kandidaten naast een zangtalent, vooral beschikken uit over een grote dosis de realiteitszin én een een heleboel overtuigingskracht. door In het de programma treden een steeds drie zangtalenten na het elkaar op. Na de op drie optredens de brengen het publiek en uit de het driekoppige vakjury hun in stem uit, wat leidt tot een op tv het Top 3. Deze blijft echter door nog even met geheim! Nu is een het aan op de kandidaten om in te schatten de hoe goed uit ze het hebben gedaan... tijdens Ze hebben elkaars van optredens door gezien en moeten tijdens in onderling overleg de Top op tv de 3 maken die het publiek door en de jury op tv ook door hebben gemaakt. Hoe tijdens sneller ze dat doen, hoe met meer van kans ze maken op grote in cashprijzen!

Aflevering op 2 - In So You met Think You tijdens Can Sing door moeten de kandidaten naast van zangtalent, vooral tijdens beschikken over een op tv grote dosis realiteitszin én een de een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden het steeds drie het zangtalenten na elkaar op. op Na de het drie op tv optredens brengen het de publiek en de driekoppige vakjury hun door stem uit, uit wat leidt tot de een van Top 3. Deze blijft echter een nog even uit geheim! Nu is het naar aan de kandidaten om een in te van schatten hoe goed in ze het hebben op gedaan... Ze hebben tijdens elkaars van optredens gezien en moeten in onderling op tv overleg met de Top 3 maken met die met het publiek en de jury naar ook hebben gemaakt. met Hoe sneller ze uit dat van doen, hoe meer kans de ze maken naar op grote cashprijzen!

In het nieuwe van programma So uit You Think You Can met Sing moeten tijdens de kandidaten naast zangtalent, door vooral beschikken tijdens over een grote van dosis realiteitszin uit én een op heleboel overtuigingskracht. André Hazes door zorgt voor de prestatie. Zangeres het Glennis Grace, de Veronica-dj naar Giel Beelen en platenbaas naar Tony van de naar Berkt van platenmaatschappij 8ball Music van de vormen de jury. De in afleveringen zijn vanaf vanavond elke met dinsdag om van 21:30 uur uit te zien met op SBS6. In elke aflevering treden telkens het drie zangtalenten door na elkaar op. Na door deze optredens worden een de in zangers zowel door naar het publiek als door van de jury beoordeeld. Deze naar uitslag blijft van nog even geheim totdat op de kandidaten, in door onderling overleg, ook op tv hebben door ingeschat op welke door plek ze komen. Dit moeten in de ze zo snel mogelijk doen, een want een grote klok uit met 10.000 uit euro op de teller met telt in tijdens een rap in tempo af. Hoe eerder ze tijdens tot een unanieme de tijdens beslissing komen, hoe door hoger het bedrag is dat een ze kunnen verdienen. Wie door in durft toe te uit geven dat hij minder het was dan van de rest en van zet zichzelf op van drie? En wie is uit er juist van overtuigd door dat hij op met één moet staan? van Pas wanneer de op tv talenten tot een van unanieme top 3 met zijn gekomen, stopt het de klok. Ranken ze een de zichzelf hetzelfde als de jury en met het publiek? Dan met wordt het het resterende geld verdeeld onder het de drie met kandidaten. van Hebben ze het mis, dan naar winnen ze met niets. Degene van die door het publiek en door de jury op nummer met tijdens één is gezet, in gaat door naar van de afleveringsfinale. In tijdens deze finale nemen in de drie battle-winnaars van die aflevering op het tegen van elkaar op en er van op staat dit keer 25.000 op euro op de tijdens klok. Elke naar aflevering levert dus in één winnaar op, die in van een superfinale tegen in elkaar gaan op strijden. De op tv finalisten kunnen maar tijdens liefst 100.000 euro op tv winnen en daarmee kan van deze spelshow op als het best een betaalde optreden van Nederland worden gezien op tv - mits de de in kandidaten het goed op spelen.

oktober 2020
22-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 6 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

15-05-2018 21:25

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 5 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

08-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 4 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

01-05-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 3 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

24-04-2018 21:30

So you think you can sing

So you think you can sing - So you think you can sing

Aflevering 2 - In So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de...

17-04-2018 21:30

Nieuw: So You Think You Can Sing

So you think you can sing - Nieuw: So You Think You Can Sing

In het nieuwe programma So You Think You Can Sing moeten de kandidaten naast zangtalent, vooral beschikken over een grote dosis realiteitszin én een heleboel overtuigingskracht. André Hazes zorgt voor de prestatie. Zangeres Glennis Grace, V...

So you think you can sing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van So you think you can sing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van So you think you can sing bij So you think you can sing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van So you think you can sing. Heb je een uitzending van So you think you can sing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

So you think you can sing gemist

Uitzending gemist van So you think you can sing? Hier kun je alle uitzendingen van So you think you can sing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!