Programma gemist?

Aflevering van 9 - SamenWonen door is terug, in een met nieuw het jasje! In SamenWonen: de een battle volgen we op tv twee totaal met verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten naar hebben: ze in gaan samenwonen en door komen er qua interieur het niet op tv uit. Als enige leidraad uit hebben ze de groene de en door rode stickers die de stellen naar op uit hun eigen spullen plakken. het Het stel dat in het beste van aan de woonwensen van het de andere tijdens stel voldoet uit sleept 5000 euro in in de wacht. De presentatie van is met in handen van tijdens Nicolette van Dam.

Aflevering van 8 - in SamenWonen is terug, in een nieuw tijdens jasje! In tijdens SamenWonen: op tv de battle volgen op tv we twee totaal verschillende stellen door die uit slechts twee overeenkomsten hebben: ze van gaan uit samenwonen en komen er qua op interieur niet uit. Als naar enige naar leidraad hebben ze de groene een op tv en rode stickers die de tijdens stellen in op hun eigen spullen plakken. het Het naar stel dat het de beste aan de woonwensen met van het andere stel voldoet in sleept 5000 een euro in op tv de wacht. De presentatie is met in handen van het door Nicolette van Dam.

Aflevering op 7 - uit SamenWonen is terug, in een nieuw van met jasje! In SamenWonen: de battle een volgen we twee totaal de verschillende stellen die het slechts twee in overeenkomsten hebben: in ze gaan samenwonen en naar komen er qua op tv interieur tijdens niet uit. Als enige het leidraad hebben ze de naar groene en rode naar stickers die uit de stellen op door hun eigen spullen plakken. het Het stel naar dat het met beste aan de woonwensen van een het andere van stel voldoet sleept 5000 euro een in de wacht. in De presentatie is van in op handen van Nicolette op tv van Dam.

Aflevering 6 de - op tv SamenWonen is terug, in een met nieuw jasje! tijdens In SamenWonen: de op battle volgen we met twee totaal verschillende stellen een die slechts twee tijdens overeenkomsten naar hebben: ze gaan tijdens samenwonen en komen er qua op interieur niet een uit. Als enige op tv leidraad hebben ze de op tv groene en rode stickers op die de op stellen het op hun eigen spullen in plakken. Het stel uit dat het beste met aan de woonwensen van het door naar andere stel voldoet sleept in 5000 euro in de naar wacht. De presentatie is door in een handen van Nicolette in van Dam.

Aflevering 5 op tv - in SamenWonen is terug, in een naar nieuw jasje! In SamenWonen: van de battle volgen het we twee totaal een verschillende door stellen die slechts met twee overeenkomsten hebben: ze op tv gaan samenwonen met en komen er met qua interieur een niet uit. Als enige in leidraad hebben ze uit de groene en rode stickers door die de stellen tijdens op tv op hun eigen door spullen plakken. Het het stel dat het beste aan in de woonwensen op van het op andere stel voldoet sleept 5000 tijdens euro in van de wacht. De tijdens presentatie is met in handen van Nicolette van van Dam.

Aflevering tijdens 4 - SamenWonen is door terug, in een nieuw naar jasje! In SamenWonen: van de op tv battle volgen we twee totaal de verschillende stellen van die slechts naar twee overeenkomsten een hebben: ze gaan samenwonen en komen uit er qua interieur de niet op uit. Als enige van leidraad hebben ze de groene tijdens en in rode stickers die de de stellen op hun eigen uit het spullen plakken. Het stel dat met het beste op tv aan de woonwensen met van het andere stel het voldoet sleept 5000 euro in in de wacht. in door De presentatie is in handen met van op tv Nicolette van Dam.

Aflevering op tv 3 - SamenWonen is op terug, in een nieuw op jasje! In een SamenWonen: de battle van volgen we twee totaal de verschillende tijdens stellen die slechts twee overeenkomsten het op hebben: ze gaan samenwonen door en komen er qua een interieur met niet uit. Als enige leidraad hebben een tijdens ze de groene en rode naar stickers op die de stellen op hun op eigen spullen plakken. uit Het de stel dat het beste aan de met woonwensen van het naar andere stel voldoet op tv op sleept 5000 euro uit in de wacht. Lisa en van Jelmer zijn twee vrolijke tijdens friezen in en over vier maanden door krijgt het stel een naar het baby. Ze moeten dus verhuizen naar naar een groter huis. in Lisa op wil het liefst haar gehele uit inrichting zo op tv wit de mogelijk. Vriend Jelmer vindt dit tijdens net een ziekenhuis en het houdt juist van naar de warme kleuren en een industriële van look. Jeffrey uit is hopeloos naar verliefd op Maxime. Hoewel de liefde een hoogtij viert tijdens tussen het de twee, hebben ze naar één groot terugkerend probleem: door hoe gaan met zij hun nieuwe huis inrichten? tijdens uit Mag de PlayStation van Jeffrey de mee tijdens naar het nieuwe een huis?

Aflevering 2 van - SamenWonen is op terug, naar in een nieuw jasje! In van SamenWonen: de battle volgen uit uit we twee totaal op tv verschillende stellen die slechts op tv twee overeenkomsten in hebben: ze gaan samenwonen en op tv komen er qua naar interieur het niet uit. Als enige leidraad door hebben ze de groene van tijdens en rode stickers het die de stellen op hun eigen op tv spullen plakken. een Het stel dat in het door beste aan de woonwensen van naar het andere stel voldoet op tv het sleept 5000 euro tijdens in de wacht. tijdens De presentatie is de in handen van uit Nicolette van Dam. Britt is sinds op een paar de jaar tot over haar op tv oren verliefd op met tijdens Karim. Eigenlijk zijn een ze het in uit alles met elkaar eens, behalve over van de inrichting van van met hun gezamenlijke woning. in Karim trekt bij een Britt in en uit is gek op afbeeldingen van schedels op tv en wil veel met Marokkaanse gezelligheid. de Britt vindt dat allemaal een naar maar niks en brengt al zijn tijdens spullen het op liefst vandaag nog op weg naar de kringloopwinkel. door Ruben is sinds een twee door jaar compleet verliefd met op Bo. het Zijn stijl is mannelijke en robuust, de met terwijl vriendin Bo juist van veel een een kleedjes, kussen en kaarsjes naar houdt.

Het naar tv-programma SamenWonen is terug in van een naar nieuw jasje. In 'SamenWonen: in de battle' volgen we tijdens twee totaal verschillende naar stellen die naar slechts twee op overeenkomsten hebben: ze de gaan samenwonen en komen er het met qua interieur niet uit. Als naar enige leidraad hebben een ze de groene en met rode stickers met die de stellen door op hun eigen met spullen op plakken. Het stel dat tijdens het beste naar aan de woonwensen van het op andere stel voldoet sleept een van 5000 euro in uit de wacht. De de presentatie is in uit handen van Nicolette van een Dam. Twee voor elkaar onbekende stellen van gaan van ieder de grote stap het zetten om samen door te wonen. Ze op tv komen er alleen tijdens totaal niet van uit qua uit inrichting. Beide stellen krijgen met van Nicolette van Dam door drie de rode en drie uit groene stickers. De rode moeten tijdens ze op tijdens de spullen op van hun partner plakken het die het gezamenlijke door huis absoluut het niet in mogen en van de groene op tijdens de spullen die wel op onderdeel van op het nieuwe interieur mogen worden. het Vervolgens naar nemen de stellen elkaars met woonkamer onderhanden van en krijgen hiervoor een budget in van tijdens 3500 euro. Er in is echter een van beperking: bepaalde meubelstukken in en accessoires (met de groene naar stickers) tijdens moeten terugkeren in op het interieur. van En dit alles tegen met een strakke deadline het van een weekend. Uiteindelijk geeft de jurylid Frans Uyterlinde uit (stylist van op tv vtwonen) een cijfer voor door beide metamorfoses. Hij beoordeelt met op basis naar van styling, kleurgebruik op en afwerking. naar Het winnende op stel krijgt een geldbedrag van tijdens 5000 op tv euro mee naar op tv huis.

juli 2020
13-06-2018 21:40

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 9 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

06-06-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 8 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

30-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 7 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

23-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 6 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

16-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 5 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

09-05-2018 21:30

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 4 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

02-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 3 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

25-04-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 2 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

18-04-2018 21:35

Nieuw: SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - Nieuw: SamenWonen: de battle

Het tv-programma SamenWonen is terug in een nieuw jasje. In 'SamenWonen: de battle' volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraa...

SamenWonen: de battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SamenWonen: de battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SamenWonen: de battle bij SamenWonen: de battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SamenWonen: de battle. Heb je een uitzending van SamenWonen: de battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SamenWonen: de battle gemist

Uitzending gemist van SamenWonen: de battle? Hier kun je alle uitzendingen van SamenWonen: de battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!