Programma gemist?

Aflevering 9 - een SamenWonen op is terug, in de een nieuw in jasje! In SamenWonen: de door battle volgen in we twee totaal verschillende tijdens stellen die slechts twee overeenkomsten door met hebben: ze gaan samenwonen naar en komen een er qua interieur niet uit. het Als enige leidraad het hebben ze de het groene naar en rode stickers die door de stellen op hun eigen met door spullen plakken. Het door stel dat het een beste aan de woonwensen van naar het andere stel in voldoet op tv sleept 5000 euro in met de wacht. De presentatie is uit in handen de van Nicolette van op tv Dam.

Aflevering 8 - door SamenWonen is terug, door in een het nieuw jasje! In SamenWonen: in de battle volgen een we twee het totaal verschillende stellen die van slechts tijdens twee overeenkomsten in hebben: ze gaan uit samenwonen en komen tijdens er qua interieur niet uit. Als het uit enige leidraad hebben ze in de groene het en rode stickers met die de stellen op hun eigen uit spullen plakken. door Het stel het dat het beste het aan de woonwensen van naar het andere stel voldoet van sleept een 5000 euro in de op wacht. De op presentatie is in met handen van Nicolette van uit Dam.

Aflevering naar 7 - SamenWonen het is terug, met in een nieuw op jasje! In SamenWonen: van de battle volgen van we twee totaal verschillende tijdens stellen die slechts uit twee overeenkomsten hebben: ze gaan op tv met samenwonen en komen er qua interieur een niet uit. naar Als enige leidraad hebben op tv tijdens ze de groene en rode stickers van die de de stellen op hun eigen door met spullen plakken. Het uit stel dat het uit beste aan de tijdens woonwensen van het andere stel van voldoet sleept van 5000 euro in de wacht. op tv De in presentatie is in handen door van Nicolette naar van Dam.

Aflevering 6 - tijdens SamenWonen is naar terug, in een nieuw een jasje! In van SamenWonen: de in battle volgen van we twee totaal op tv verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten op hebben: tijdens ze gaan samenwonen en komen door er qua interieur met niet met uit. Als een enige leidraad hebben ze tijdens de groene en rode stickers het die de stellen naar in op hun eigen spullen plakken. op Het tijdens stel dat het beste tijdens aan de woonwensen naar van het andere op tv stel voldoet sleept 5000 van euro in met de wacht. De presentatie is het het in handen van Nicolette van tijdens Dam.

Aflevering 5 in - het SamenWonen is terug, in van een nieuw in jasje! In SamenWonen: de uit battle volgen uit we twee totaal verschillende stellen die van slechts twee op tv overeenkomsten hebben: de ze gaan tijdens samenwonen en komen een er qua interieur niet uit uit. Als enige naar leidraad hebben ze tijdens de groene en rode het stickers die met de stellen op hun met eigen spullen plakken. Het door stel dat het het door beste aan de woonwensen van naar het andere met stel voldoet sleept op tv 5000 euro met in de wacht. De presentatie het is uit in handen van Nicolette op van Dam.

Aflevering 4 uit - SamenWonen is terug, het in een het nieuw jasje! een In SamenWonen: de met battle volgen we twee totaal met verschillende in stellen die slechts een twee overeenkomsten hebben: naar ze gaan samenwonen en op tv komen er qua interieur door niet tijdens uit. Als enige het leidraad hebben in ze de groene en rode naar stickers die tijdens de stellen op hun het eigen spullen een plakken. Het de stel dat het beste op tv aan de op tv woonwensen van het andere stel voldoet van sleept 5000 in euro een in de wacht. De presentatie is het in op tv handen van op Nicolette van Dam.

Aflevering 3 - met SamenWonen op is terug, in een uit nieuw jasje! In SamenWonen: een de battle volgen een de we twee totaal verschillende de stellen die slechts naar twee overeenkomsten hebben: ze op tv gaan samenwonen en komen in er qua interieur in niet uit. een Als een enige leidraad hebben ze op tv de groene op tv en rode stickers die de stellen op op een hun eigen tijdens spullen plakken. Het stel dat op tv het beste aan de op tv met woonwensen van het andere uit stel voldoet sleept 5000 in euro in een de wacht. Lisa en Jelmer een zijn twee vrolijke van friezen en door over vier maanden van krijgt het stel op tv een baby. door Ze moeten dus verhuizen naar van de een groter huis. uit Lisa wil het een liefst haar gehele de inrichting zo wit mogelijk. op Vriend Jelmer vindt dit in net een op tv ziekenhuis en houdt juist op tv van warme kleuren en op tv een industriële look. naar Jeffrey is hopeloos met verliefd op de Maxime. Hoewel de de liefde hoogtij op tv viert tussen de van twee, hebben ze één het groot terugkerend probleem: hoe een gaan zij hun uit nieuwe huis op tv inrichten? Mag de PlayStation van van het Jeffrey mee naar het nieuwe op van huis?

Aflevering de 2 - tijdens SamenWonen is terug, in een naar nieuw jasje! In van SamenWonen: de in battle volgen we twee totaal tijdens verschillende stellen uit die slechts twee naar overeenkomsten het hebben: ze gaan de samenwonen en komen op er qua interieur niet uit. Als naar enige tijdens leidraad hebben ze het de groene van en rode stickers die de stellen op op hun eigen door spullen plakken. Het van stel dat het met beste aan in de met woonwensen van het andere door stel voldoet sleept 5000 euro van door in de wacht. tijdens De presentatie is in handen van de Nicolette naar van Dam. Britt een is sinds een paar tijdens jaar tot over haar door door oren verliefd op tijdens Karim. Eigenlijk zijn naar ze het in alles met met elkaar het eens, behalve over de inrichting naar van hun gezamenlijke woning. tijdens door Karim trekt bij Britt in met en is gek op tv op afbeeldingen van naar schedels en een wil veel Marokkaanse gezelligheid. het Britt vindt naar dat allemaal maar in niks en brengt al zijn met spullen op het liefst de vandaag nog weg naar de kringloopwinkel. door Ruben is sinds door door twee jaar compleet verliefd op naar Bo. uit Zijn stijl is mannelijke en het robuust, terwijl vriendin naar Bo juist van door veel kleedjes, kussen en van kaarsjes van houdt.

Het tv-programma van SamenWonen is terug in van een nieuw jasje. door In uit 'SamenWonen: de battle' volgen van we door twee totaal verschillende stellen die uit slechts twee op tv overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen op en met komen er op qua interieur niet uit. een Als enige leidraad hebben tijdens ze op tv de groene en rode stickers die naar de het stellen op hun eigen naar spullen plakken. op Het stel dat het beste het aan de woonwensen naar van naar het andere stel voldoet tijdens sleept met 5000 euro in de wacht. De op presentatie is in de handen het van Nicolette van naar Dam. Twee voor elkaar onbekende door stellen het gaan ieder de grote stap zetten uit om op samen te wonen. een Ze komen er een alleen totaal niet uit qua op tv in inrichting. Beide stellen krijgen van een Nicolette op tv van Dam drie rode met en drie groene stickers. van De rode moeten ze in op de het spullen van hun uit partner plakken die een het gezamenlijke op tv huis absoluut het niet in mogen en de door groene op de spullen uit uit die wel onderdeel van het met nieuwe interieur mogen worden. op Vervolgens nemen met de stellen elkaars woonkamer met onderhanden uit en krijgen op hiervoor een budget van uit 3500 euro. Er met is echter een beperking: een bepaalde meubelstukken het en accessoires (met met de groene stickers) naar moeten terugkeren in de het interieur. En met dit alles tegen de een strakke deadline op van een weekend. Uiteindelijk geeft met jurylid Frans tijdens Uyterlinde (stylist van vtwonen) een naar cijfer naar voor beide naar metamorfoses. Hij beoordeelt op basis van de styling, kleurgebruik tijdens en afwerking. Het het winnende de stel krijgt een geldbedrag van 5000 op tv met euro mee naar het huis.

mei 2019
13-06-2018 21:40

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 9 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

06-06-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 8 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

30-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 7 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

23-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 6 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

16-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 5 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

09-05-2018 21:30

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 4 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

02-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 3 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

25-04-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 2 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

18-04-2018 21:35

Nieuw: SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - Nieuw: SamenWonen: de battle

Het tv-programma SamenWonen is terug in een nieuw jasje. In 'SamenWonen: de battle' volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraa...

SamenWonen: de battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SamenWonen: de battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SamenWonen: de battle bij SamenWonen: de battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SamenWonen: de battle. Heb je een uitzending van SamenWonen: de battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SamenWonen: de battle gemist

Uitzending gemist van SamenWonen: de battle? Hier kun je alle uitzendingen van SamenWonen: de battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord