Programma gemist?

Aflevering op 9 - SamenWonen is terug, naar in een van nieuw tijdens jasje! In SamenWonen: uit de battle volgen we twee totaal het verschillende stellen die tijdens slechts door twee overeenkomsten hebben: ze gaan op tv samenwonen en komen door er door qua interieur niet de uit. Als enige leidraad hebben het ze de groene door en uit rode stickers die naar de stellen op het hun eigen spullen met plakken. Het stel dat het door beste aan op tv de door woonwensen van het op andere stel voldoet tijdens sleept 5000 euro in de op tv wacht. De presentatie op is van in handen van naar Nicolette van Dam.

Aflevering op tv 8 - SamenWonen met is terug, in een nieuw in jasje! In van SamenWonen: de battle volgen de we twee totaal tijdens verschillende stellen tijdens die slechts twee op overeenkomsten hebben: uit ze gaan met samenwonen en komen er met qua interieur in niet uit. Als enige leidraad hebben uit het ze de groene en rode stickers door die de op tv stellen op tv op hun eigen spullen plakken. door Het stel dat het op beste aan op de woonwensen van het uit uit andere stel voldoet sleept 5000 euro van in de wacht. op tv De het presentatie is in handen van door Nicolette van de Dam.

Aflevering 7 - door SamenWonen is terug, tijdens in een nieuw uit jasje! In SamenWonen: in de battle in volgen we twee totaal op tv verschillende stellen die op tv slechts twee het overeenkomsten hebben: op tv ze gaan het samenwonen en komen er qua in interieur niet de uit. Als enige leidraad van hebben ze op tv de groene en uit rode stickers die uit de stellen op van hun eigen spullen plakken. Het een stel dat het op beste aan in de woonwensen van uit het andere van stel voldoet sleept een 5000 euro op tv in de wacht. De presentatie is door de in handen van Nicolette tijdens van Dam.

Aflevering het 6 - SamenWonen is terug, een in door een nieuw jasje! In SamenWonen: door in de battle volgen we twee met totaal verschillende door stellen die met slechts twee overeenkomsten hebben: een ze gaan door samenwonen en komen er qua een interieur niet uit. Als uit van enige leidraad hebben door ze de groene naar en rode stickers die de stellen met tijdens op hun eigen spullen op plakken. Het stel tijdens dat het op tv beste aan de woonwensen van het tijdens in andere stel voldoet sleept van 5000 euro in de door wacht. De met presentatie is in handen van in Nicolette in van Dam.

Aflevering naar 5 - van SamenWonen is terug, in een nieuw van met jasje! In SamenWonen: de door battle volgen we de twee totaal verschillende stellen die tijdens slechts twee met overeenkomsten hebben: naar ze gaan door samenwonen en komen op er qua interieur niet uit. Als uit enige leidraad hebben in ze de groene een en rode met stickers met die de stellen op hun eigen met uit spullen plakken. Het stel op tv dat het beste aan een de woonwensen uit van het andere stel de voldoet het sleept 5000 euro in tijdens de wacht. De presentatie op is naar in handen van Nicolette van uit Dam.

Aflevering in 4 - SamenWonen met is terug, in een nieuw tijdens door jasje! In SamenWonen: tijdens de battle volgen we twee totaal uit verschillende stellen het die slechts twee overeenkomsten een van hebben: ze gaan met samenwonen en komen er qua met interieur niet uit. op tv Als enige leidraad naar hebben ze tijdens de groene uit en rode stickers die de stellen naar in op hun eigen spullen plakken. Het door stel dat het op tv uit beste aan de woonwensen van het een met andere stel voldoet in sleept 5000 euro met in de wacht. De de presentatie is op tv in handen van Nicolette op van Dam.

Aflevering de 3 - SamenWonen het is terug, uit in een nieuw jasje! door In SamenWonen: de battle door volgen we twee door totaal verschillende stellen uit die van slechts twee overeenkomsten hebben: het ze gaan samenwonen en met komen er qua naar interieur op niet uit. Als met enige leidraad hebben ze de groene naar en rode stickers de van die de stellen op het hun eigen spullen plakken. Het op tijdens stel dat het beste aan de van woonwensen van het in andere stel op voldoet sleept 5000 naar euro in in de wacht. Lisa en de Jelmer in zijn twee vrolijke friezen en over een vier maanden krijgt het het het stel een baby. Ze moeten tijdens dus verhuizen op tv naar een een groter huis. Lisa wil het door liefst een haar gehele inrichting zo op wit mogelijk. op tv Vriend Jelmer een vindt dit net door een ziekenhuis en met houdt juist van met warme kleuren en een naar industriële look. Jeffrey het is hopeloos verliefd op Maxime. uit Hoewel de liefde de hoogtij viert tussen van de twee, in hebben ze één op groot op tv terugkerend probleem: hoe gaan zij in hun nieuwe huis inrichten? tijdens Mag van de PlayStation van van Jeffrey mee naar het het nieuwe door huis?

Aflevering 2 - op tv met SamenWonen is terug, met in een nieuw jasje! In SamenWonen: op de battle volgen tijdens naar we twee totaal verschillende stellen die het in slechts twee overeenkomsten op hebben: ze gaan samenwonen tijdens en komen er qua het interieur niet uit. op Als enige van leidraad hebben op ze de groene tijdens en rode stickers op tv die de stellen op hun eigen op spullen plakken. Het met stel in dat het met beste aan de woonwensen van op tv het andere stel voldoet uit sleept 5000 euro met in de het wacht. De presentatie is met in in handen van Nicolette van de Dam. Britt op tv is sinds een paar jaar op tv tot tijdens over haar van oren verliefd op van Karim. Eigenlijk zijn naar ze het in een alles met elkaar eens, door behalve over de inrichting van het door hun gezamenlijke woning. Karim trekt met bij uit Britt in en is gek op tijdens afbeeldingen van van schedels en wil uit veel Marokkaanse gezelligheid. Britt de vindt een dat allemaal maar de niks en brengt op al zijn spullen op het liefst tijdens vandaag nog weg naar de kringloopwinkel. een Ruben is met sinds twee jaar compleet tijdens verliefd op Bo. uit Zijn stijl is in mannelijke en robuust, tijdens terwijl vriendin naar Bo juist van met veel uit kleedjes, kussen en op tv kaarsjes houdt.

Het tijdens tv-programma SamenWonen is terug in op een nieuw een jasje. In 'SamenWonen: in de battle' volgen we uit twee totaal met verschillende stellen die tijdens slechts twee overeenkomsten van hebben: de ze gaan samenwonen en komen er een qua interieur het niet uit. Als op tv enige leidraad uit hebben ze de groene en de rode met stickers die de stellen op in het hun eigen spullen tijdens plakken. Het stel door dat het beste de aan de woonwensen een van het andere stel voldoet een sleept 5000 op euro in de wacht. De uit presentatie is met in op tv handen van Nicolette van Dam. Twee van voor elkaar onbekende tijdens stellen met gaan ieder de op grote stap zetten om in samen te wonen. Ze komen naar er alleen totaal van de niet uit qua inrichting. Beide het stellen krijgen van Nicolette een van van Dam drie rode door en drie groene stickers. de De rode moeten ze in op de spullen in van hun partner uit plakken uit die het gezamenlijke uit huis absoluut niet in mogen van op en de groene een op de spullen die wel op onderdeel van het een nieuwe interieur mogen worden. door Vervolgens nemen de van stellen elkaars woonkamer op onderhanden en op tv krijgen van hiervoor een budget van door 3500 euro. Er is echter met een de beperking: bepaalde door meubelstukken en accessoires (met de met groene stickers) moeten terugkeren naar in het interieur. tijdens uit En dit alles een tegen een strakke deadline tijdens van een met weekend. Uiteindelijk geeft jurylid Frans tijdens Uyterlinde (stylist van vtwonen) een op cijfer voor naar beide uit metamorfoses. Hij beoordeelt naar op basis van styling, kleurgebruik en tijdens van afwerking. Het winnende het stel krijgt een geldbedrag van van 5000 euro mee met naar tijdens huis.

oktober 2018
13-06-2018 21:40

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 9 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

06-06-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 8 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

30-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 7 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

23-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 6 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

16-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 5 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

09-05-2018 21:30

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 4 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

02-05-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 3 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

25-04-2018 21:35

SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - SamenWonen: de battle

Aflevering 2 - SamenWonen is terug, in een nieuw jasje! In SamenWonen: de battle volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad h...

18-04-2018 21:35

Nieuw: SamenWonen: de battle

SamenWonen: de battle - Nieuw: SamenWonen: de battle

Het tv-programma SamenWonen is terug in een nieuw jasje. In 'SamenWonen: de battle' volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraa...

SamenWonen: de battle gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SamenWonen: de battle de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SamenWonen: de battle bij SamenWonen: de battle liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SamenWonen: de battle. Heb je een uitzending van SamenWonen: de battle gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SamenWonen: de battle gemist

Uitzending gemist van SamenWonen: de battle? Hier kun je alle uitzendingen van SamenWonen: de battle kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 13-06-2018 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord