Programma gemist?

Ze is vijftig van naar kilo pure soulsensatie op tv en wordt de vrouwelijke met James Brown in genoemd: zangeres Sharon Jones. In december uit 2014 steelt een ze in de show bij een een serie concerten in het legendarische met tijdens Apollo Theater in New door York. Samen met o.a. naar Charles Bradley, Naomi van Shelton, op tv de Como Mamas de en veertig musici spelen ze met naar ongekende energie de van met bomvolle zaal plat. op tv Deze Daptone Super Soul Revue vormt van de uit basis van deze met opzwepende documentaire.

februari 2020
19-04-2018 22:55

Het Uur van de Wolf: Living on Soul

Het Uur van de Wolf: Living on Soul - Het Uur van de Wolf: Living on Soul

Ze is vijftig kilo pure soulsensatie en wordt de vrouwelijke James Brown genoemd: zangeres Sharon Jones. In december 2014 steelt ze de show bij een serie concerten in het legendarische Apollo Theater in New York. Samen met o.a. Charles Brad...

Het Uur van de Wolf: Living on Soul gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Living on Soul de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Living on Soul bij Het Uur van de Wolf: Living on Soul liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Living on Soul. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Living on Soul gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Living on Soul gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Living on Soul? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Living on Soul kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-04-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!