Programma gemist?

Sara door Silverstein is door opgegroeid met geheimen. Haar vader was de kampslachtoffer, de maar heeft daar van nooit over willen op tv praten. Wanneer Sara het slachtoffer wordt van een gewelddadige met aanranding, bagatelliseert ze op het voorval uit aanvankelijk. Maar als het er van kort daarna nog meer dramatische de dingen tijdens gebeuren kunnen de geheimen, van op tv haar en van op haar vader, niet uit langer verzwegen het worden.

januari 2020
20-04-2018 22:00

De Held

De Held - De Held

Sara Silverstein is opgegroeid met geheimen. Haar vader was kampslachtoffer, maar heeft daar nooit over willen praten. Wanneer Sara slachtoffer wordt van een gewelddadige aanranding, bagatelliseert ze het voorval aanvankelijk. Maar als er k...

De Held gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Held de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Held bij De Held liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Held. Heb je een uitzending van De Held gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Held gemist

Uitzending gemist van De Held? Hier kun je alle uitzendingen van De Held kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!