Programma gemist?

Sara Silverstein is op opgegroeid met door geheimen. Haar vader was tijdens kampslachtoffer, maar heeft op daar nooit over van een willen praten. Wanneer Sara slachtoffer op tv wordt van in een gewelddadige aanranding, bagatelliseert op ze de het voorval aanvankelijk. het Maar als er kort uit daarna nog in meer dramatische dingen gebeuren kunnen naar de geheimen, van door haar en uit van haar vader, niet langer de verzwegen tijdens worden.

juli 2020
20-04-2018 22:00

De Held

De Held - De Held

Sara Silverstein is opgegroeid met geheimen. Haar vader was kampslachtoffer, maar heeft daar nooit over willen praten. Wanneer Sara slachtoffer wordt van een gewelddadige aanranding, bagatelliseert ze het voorval aanvankelijk. Maar als er k...

De Held gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Held de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Held bij De Held liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Held. Heb je een uitzending van De Held gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Held gemist

Uitzending gemist van De Held? Hier kun je alle uitzendingen van De Held kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!