Programma gemist?

De Friese op tweeling het Hielke en Sietse trekt door eropuit met hun de supersnelle boot, De door Kameleon, om mensen uit in nood te helpen en uit door hun dorp Lenten te beschermen op tegen met verdachte figuren met naar duistere plannen.

Het een hele dorp is er naar klaar voor; door de koning kan op tv elk moment de arriveren. De burgemeester het en alle deelnemers aan de musical in staan klaar, in ook Kees en van Esther. Maar op Kees schrikt als zijn op zieke moeder naar het met tijdens ziekenhuis moet. Kan Kees nog de wel dansen? Agent door Zwart is bloednerveus. Want in Zwart ontdekt samen een met een de tweeling dat een er bommen een in het Woudagemaal op het door punt staan te ontploffen! van De tijd van dringt. Ondertussen de wil Gerben een dolgraag zoenen met Chantel, maar durft met niet. met Oma Klinkhamer ziet de naar ware liefde tussen op die twee het en regelt het op tv wel even. Agent een Zwart wil op tv niets liever dan dit grote gevaar van uitschakelen, maar op de op tv burgemeester heeft hem nodig. tijdens Zal het Hielke door en Sietse lukken om een met hun op tv kameleon de bommen onschadelijk te op tv de maken?

Wederom dankzij hun naar door demente oma, weten Hielke een en Sietse de met mysterieuze plattegrond van Verschuere tijdens te door ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de van van nacht naar het naar Woudagemaal. Daar worden ze betrapt in door tijdens agent Zwart en krijgen op tv voor straf drie dagen huisarrest. met tijdens Maar de tweeling zou de met tweeling niet de zijn als ze tijdens ontsnappen om hun een onderzoek naar Verschuere voort te op tv zetten. naar Gerben is tijdens op slag verliefd op Chantel, een de wijkverpleegster. Oma uit Klinkhamer blijkt op meer verzorging nodig te een hebben dan de ze zelf van toegeeft. Meneer Verschuere is dan wel uit het dorp uit, door maar op niet een veel met afstand van een het Woudagemaal is hij klaar van om zijn definitieve wraak op in te lossen. een De koning de komt met morgen naar Lenten! De voorbereidingen zijn naar in volle tijdens gang. Agent Zwart gelooft een met zijn oren en tijdens ogen niet als door Hielke en Sietse voor zijn uit neus op staan met bewijsmateriaal uit naar de koffer van met Verschuere.

Moeder Klinkhamer naar vertelt dat meneer naar Verschuere het dorp gaat tijdens verlaten. met De tweeling springt naar in hun de kameleon, om zo tijdens snel mogelijk achter Verschuere aan te op gaan. in Want ze in moeten weten wat Verschuere het in zijn schild een voert. Dankzij de in informatie van hun oma, de weten de uit jongens wie Verschuere daadwerkelijk op tv is tijdens en vermoeden ze tijdens dat hij wraak wil nemen. door En dat terwijl door de Koning uit daar over door een paar dagen een op bezoek komt. De door nieuwe wijkverpleegster op tv ontdekt dat oma niet thuis is, door terwijl haar op tv deur wagenwijd openstaat van en al haar spullen uit op naar tafel liggen. op Moeder Klinkhamer wil het dat oma bij hun in huis met komt wonen zodat op ze voor door haar kunnen zorgen. tijdens Maar oma wil een daar niets van naar weten. Agent Zwart weet uit de hectiek op tv rondom naar de verdwenen leeuw uit het het circus op met te lossen.

Hielke is erg met geschrokken van de op tv bedreiging. de Maar dan krijgt de tweeling het uit te horen dat hun oma het verward is op tv en in op tv haar pyjama door het dorp naar loopt. op Sietse maakt zich zorgen. Maar oma in kan de de tweeling goed tijdens helpen omdat ze alles kan een vertellen over met het verleden van naar de familie de Wouda. Het brengt de jongens het dichterbij de de duistere de bedoelingen van Verschuere. Ondertussen op staat Verschuere met met zijn helpers bij de schoorsteen tijdens van het Woudagemaal uit iets te in installeren. Wanneer een er een circus met in Lenten aankomt, naar blijkt dat er een een leeuw is ontsnapt. Agent op met Zwart probeert de rust met in het dorp met te bewaren, terwijl in Gerben het tijdens nieuws juist uitbuit op voor zijn Lentenbode.

Er gebeuren een vreemde dingen in het een dorp op tv Lenten. Nu uit blijkt het graf van ene mevrouw het Wouda te zijn met beschadigd. een Agent Zwart doet onderzoek naar en dat in terwijl de koning een op bezoek de komt en hij zich dáár mee een op bezig wil houden. Hielke en Sietse van uit brengen de gevonden op tv koffer terug naar meneer Verschuere. Verschuere op maakt de jongens in indringend het duidelijk dat ze vanaf de nu uit zijn het buurt moeten uit blijven, want anders... tijdens Dus wanneer het meneer Verschuere pech naar heeft met zijn huurbootje, blijft de op tweeling ook braaf de uit de tijdens buurt, ondanks dat door hun het moeder ze heeft gestuurd in om te helpen. Het is met voor Hielke tijdens en Sietse duidelijk van dat die Verschuere op tv niet deugt. van Kees maakt zich zorgen om naar zijn met zieke moeder die dolgraag de op tv kleding en kostuums het het voor de musical het wil maken. De moeder van op Kees maakt zich juist een naar zorgen om haar zoon. Later heeft een Kees in een gesprek van met zijn vader. met Daardoor weet Kees wat hij de moet op tv doen.

Hielke van en Sietse maken hun met eigen afluisterapparaat om naar meneer Verschuere af in te kunnen luisteren. met Tijdens het afluisteren gaat op tijdens er iets mis een en komt Verschuere op achter de tweeling aan. Gerben is van op op tv zoek naar op nieuws voor de Lentenbode, maar kan tijdens met het niet vinden. Esther krijgt in voor het eerst van te zien hoe de goed Kees kan dansen. door Nu op weet ze zeker dat Kees de mee moet op tv doen aan op tv de musical. Meneer door Verschuere heeft uit vertrouwen in de uitvoering tijdens van zijn duistere plan, ondanks naar uit dat de tweeling hem op naar de van hielen zit. Want uit Verschuere weet wel de raad met opdringerige door jongetjes.

Hielke op tv weet zeker dat meneer Verschuere een uit iets van plan is, uit maar weet niet een wat. Sietse vindt de het onzin, met want er zijn geen naar bewijzen. Verschuere wordt die avond van uitgenodigd om het te komen eten. Dit door moment grijpt een Hielke met aan om stiekem op onderzoek uit met te gaan in tijdens de de hotelkamer van Verschuere. De audities naar het voor de musical zijn het in volle gang. met Esther wil dat op Kees meedoet, maar Kees op wil het op tv niet vanwege zijn vader. met Het is Gerben hoog door op tv in zijn bol geslagen uit nu hij een naar ouderwetse drukpers het heeft en het plaatselijke krantje op de Lentenbode op tv mag maken.

Gerben met krijgt een erfenis van een uit naar zeer verre familie een uit Engeland, maar weet de niet wat hij ermee aan in moet. De tweeling het weet met uiteraard wel raad. de Kees is zijn vader op spuugzat, want Kees wil van diep in zijn naar hart geen de topvoetballer worden. Esther ontdekt uit een geheim van de in Kees. Iemand in het dorp door vindt het naar een goed idee een om een musical op naar te een voeren tijdens het het bezoek van de uit Koning. De burgemeester stemt in. Verschuere de een doet een test met de zijn nieuwe apparatuur, maar ontdekt een op dat zijn helpers prutswerk hebben een afgeleverd.

Er naar is een bericht binnengekomen op over de met moeder van Aranchi en haar door broertje. Hielke de en Sietse verzinnen een op list om door meneer Tekeste uit het door AZC te op tv krijgen. Hoewel naar Aranchi bijna niet aan op haar moeder durft te op denken, wordt ze met compleet verrast wanneer van uit politieagent Zwart langskomt. Hielke de en Sietse vinden dat meneer met Verschuere zich vreemd tijdens gedraagt. Andersom krijgt een meneer Verschuere op de zenuwen van tijdens de op tv tweeling die hij veel te uit nieuwsgierig vindt. het Gerben vindt het op tv fanfarecorps ouderwets en uit vindt dat er iets op origineels een moet worden bedacht voor het bezoek een van de op tv koning. de Hij verstoort vervolgens de rust in in het de dorp.

Er komt een de ambtenaar op op bezoek bij Gerben naar Zonderland. Gerben uit krijgt het op benauwd als hij niet een de benodigde papieren en diploma's in blijkt naar te hebben de om zijn boerenwerk uit te op voeren. door Campingbaas Steef de Ouden van beweert dat de naar vader van het Aranchi nog meer spullen heeft gestolen. in Hielke met en Sietse uit doorzoeken het terrein van in de camping, maar worden betrapt op door naar de campingbaas op en er volgt een gevaarlijke uit achtervolging met hun uit super naar snelle kameleon.

De op tweeling gelooft niet dat met vader Tekeste schuldig is uit een aan diefstal en gaat met hun op tv kameleon op onderzoek met uit. Ondertussen blijkt met dat de verblijfstatus het in van asielzoeker Tekeste in gevaar door komt. De tweeling het voert, samen in met het van hele dorp, actie zodat de door familie Tekeste in Nederland tijdens mag blijven. Gerben door wordt hotel op de botel van verliefd op zijn biggetje het en heeft alles door over voor het naar beestje. Meneer het Verschuere is tijdens bijzonder geïnteresseerd in met het Woudagemaal en reageert nogal overspannen van met als blijkt dat er schade naar is op aangericht aan het uit Gemaal.

Er het wordt hoog bezoek aangekondigd het in het dorp in Lenten en het naar moet geheim in blijven. Maar in Lenten met is een geheim een nooit lang op geheim. Ook niet als naar het een groot geheim op een is. Boerenknecht Gerben door Zonderland denkt dat hij een uit lintje de van de koning zal krijgen, maar de wordt uit op een andere in manier verrast. op tv Tweeling Hielke en het Sietse helpen hun in schoolgenootje Aranchi en haar een broertje Isaac Tekeste met als blijkt een dat hun Syrische vader verdacht wordt uit van op tv diefstal.

mei 2019
14-07-2018 11:45

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

07-07-2018 19:25

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

30-06-2018 19:25

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

23-06-2018 19:25

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

16-06-2018 19:25

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

09-06-2018 19:25

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

02-06-2018 19:25

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

26-05-2018 19:25

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

19-05-2018 19:25

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

12-05-2018 19:25

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

05-05-2018 19:25

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

28-04-2018 19:25

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

21-04-2018 19:25

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten en het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning zal...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord