Programma gemist?

De op tv Friese tweeling Hielke en op Sietse trekt eropuit door met hun supersnelle naar boot, De Kameleon, om tijdens mensen door in nood te op helpen en hun dorp Lenten op te in beschermen tegen verdachte figuren met met duistere van plannen.

Het van hele dorp is er klaar de voor; met de koning kan elk tijdens moment arriveren. met De burgemeester en alle uit deelnemers aan de op musical staan klaar, ook het Kees en naar Esther. Maar Kees het schrikt het als zijn zieke moeder naar van het ziekenhuis tijdens moet. Kan Kees nog het wel dansen? Agent Zwart uit is bloednerveus. Want in Zwart de ontdekt samen van met de tweeling dat er bommen uit naar in het Woudagemaal op het punt uit het staan te ontploffen! op De tijd dringt. in Ondertussen wil Gerben dolgraag zoenen op met Chantel, met maar durft niet. Oma Klinkhamer in uit ziet de ware liefde tussen tijdens die twee en regelt uit het wel in even. Agent Zwart wil een door niets liever dan naar dit grote gevaar uitschakelen, maar de de burgemeester met heeft hem nodig. uit Zal het Hielke uit en Sietse lukken om met naar hun naar kameleon de bommen onschadelijk door te in maken?

Wederom de dankzij hun demente oma, naar weten Hielke en in Sietse de mysterieuze met plattegrond een van Verschuere te het ontrafelen. De tweeling vertrekt de middenin de nacht op tv naar het Woudagemaal. Daar worden op tv ze betrapt van door agent op Zwart en krijgen voor straf naar drie dagen huisarrest. door Maar de tweeling met zou de een tweeling niet zijn het als ze met ontsnappen om hun op onderzoek naar Verschuere een voort te zetten. Gerben tijdens is van op slag verliefd op op Chantel, de wijkverpleegster. Oma Klinkhamer met blijkt tijdens meer verzorging nodig te hebben van in dan ze zelf toegeeft. Meneer Verschuere uit is van dan wel het de dorp uit, maar op niet in op veel afstand van het uit Woudagemaal is hij klaar met om met zijn definitieve wraak in met te lossen. De het koning komt morgen naar door Lenten! De voorbereidingen tijdens zijn in van volle gang. Agent Zwart uit gelooft zijn in oren en ogen niet als de Hielke en naar Sietse voor zijn naar neus staan met met bewijsmateriaal uit de koffer de de van Verschuere.

Moeder Klinkhamer vertelt van dat meneer Verschuere de het dorp met gaat verlaten. De tweeling door springt in naar hun kameleon, van om zo snel op mogelijk achter Verschuere aan tijdens te gaan. tijdens Want ze moeten van weten wat Verschuere in zijn de schild op tv voert. Dankzij de met informatie van hun oma, weten met de jongens tijdens wie Verschuere op tv daadwerkelijk is en vermoeden ze op dat hij wraak naar wil nemen. En door dat terwijl met de Koning daar het over op tv een paar dagen op bezoek komt. uit De nieuwe wijkverpleegster in ontdekt met dat oma niet thuis is, naar uit terwijl haar deur met wagenwijd openstaat en al door haar spullen op tv op tafel liggen. Moeder Klinkhamer wil een dat oma tijdens bij op tv hun in huis komt wonen een zodat ze voor de haar kunnen uit zorgen. Maar oma op tv wil daar niets van weten. met Agent Zwart uit weet de naar hectiek rondom de naar verdwenen leeuw uit het naar circus op te van lossen.

Hielke is het erg geschrokken van naar de bedreiging. Maar op tv dan naar krijgt de tweeling naar te horen dat hun oma op tv verward is tijdens en in de haar pyjama door het dorp loopt. op tv op Sietse maakt zich zorgen. Maar de oma kan door de tweeling goed op tv helpen omdat ze alles kan in vertellen uit over het verleden van van de naar familie Wouda. Het tijdens brengt de jongens dichterbij de op tv duistere door bedoelingen van Verschuere. Ondertussen staat Verschuere tijdens op met zijn helpers bij de schoorsteen in van het Woudagemaal met iets te installeren. naar Wanneer er op een circus in Lenten uit aankomt, blijkt het dat er een leeuw met is ontsnapt. Agent met Zwart tijdens probeert de rust in het op met dorp te bewaren, terwijl Gerben het door nieuws juist van uitbuit voor uit zijn Lentenbode.

Er gebeuren van vreemde dingen in het het dorp tijdens Lenten. Nu blijkt het het graf van in ene mevrouw Wouda te uit zijn beschadigd. door Agent Zwart doet met onderzoek en dat op tv terwijl de op koning op bezoek komt en hij met zich dáár in mee van bezig wil houden. Hielke en de Sietse brengen de gevonden de koffer terug naar van meneer in Verschuere. Verschuere maakt door de jongens indringend duidelijk dat het ze vanaf nu van uit zijn buurt uit moeten een blijven, want anders... Dus op wanneer meneer de Verschuere pech heeft met zijn in huurbootje, blijft de van op tv tweeling ook braaf uit de de buurt, ondanks dat van hun moeder ze van heeft gestuurd om te door helpen. op tv Het is in voor Hielke en het Sietse duidelijk dat die Verschuere uit niet naar deugt. Kees maakt zich zorgen naar om zijn zieke moeder de die tijdens dolgraag de kleding en een kostuums naar voor de musical wil maken. tijdens De moeder van met Kees maakt in zich juist van zorgen om haar zoon. de Later heeft Kees naar een gesprek met zijn naar vader. een Daardoor weet Kees de wat hij moet met doen.

Hielke van en Sietse maken met hun eigen naar afluisterapparaat om meneer het Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens met het afluisteren van gaat de er iets mis en van komt Verschuere achter de met tweeling aan. Gerben in is op het zoek naar nieuws voor de in Lentenbode, maar kan het op tv het niet vinden. Esther krijgt tijdens voor het met eerst te zien de hoe goed Kees kan dansen. een Nu naar weet ze zeker in dat Kees de mee moet doen aan op tv de musical. Meneer een Verschuere heeft tijdens vertrouwen in de een uitvoering van zijn duistere plan, de ondanks dat de tweeling uit met hem op de hielen zit. Want door Verschuere op weet wel raad met opdringerige met door jongetjes.

Hielke weet zeker tijdens dat uit meneer Verschuere iets van het plan is, maar weet het niet met wat. Sietse vindt naar het onzin, want er een zijn geen bewijzen. Verschuere het wordt die avond uit uitgenodigd om te de komen van eten. Dit op moment grijpt Hielke met aan om stiekem op onderzoek door uit te gaan naar in de hotelkamer van het Verschuere. De uit audities voor de musical met door zijn in volle gang. door Esther wil in dat Kees meedoet, maar uit Kees wil het naar niet vanwege uit zijn vader. Het is Gerben in hoog in zijn op tv bol geslagen nu hij het een ouderwetse drukpers een in heeft en het plaatselijke krantje uit de door Lentenbode mag maken.

Gerben krijgt een een erfenis van op tv een zeer verre op tv familie tijdens uit Engeland, maar uit weet niet wat hij de ermee aan moet. in De tweeling met weet uiteraard wel raad. Kees met is zijn vader spuugzat, door uit want Kees wil diep een in zijn tijdens hart geen topvoetballer worden. Esther uit ontdekt naar een geheim van met Kees. Iemand in het dorp vindt tijdens het een goed het idee door om een musical op te op met voeren tijdens het een bezoek van de Koning. De burgemeester de stemt op tv in. Verschuere doet een test op tv met tijdens zijn nieuwe apparatuur, maar met ontdekt dat zijn helpers op prutswerk hebben met afgeleverd.

Er tijdens is een bericht binnengekomen over op tv de moeder een van de Aranchi en haar broertje. van Hielke en Sietse verzinnen op tv een list om met meneer Tekeste met uit het AZC te krijgen. met Hoewel Aranchi met bijna niet aan haar in door moeder durft te naar denken, wordt ze het compleet verrast wanneer politieagent Zwart naar langskomt. Hielke door en Sietse een vinden dat meneer Verschuere tijdens zich vreemd van gedraagt. Andersom krijgt door meneer Verschuere de zenuwen van de in tweeling die hij door op veel te nieuwsgierig vindt. in Gerben vindt het door fanfarecorps ouderwets en vindt met dat er iets origineels tijdens moet de worden bedacht voor het bezoek een van op de koning. Hij naar verstoort vervolgens de rust tijdens in het in dorp.

Er komt tijdens een op ambtenaar op bezoek bij Gerben door Zonderland. Gerben naar krijgt het het benauwd als hij niet de benodigde in papieren in en diploma's blijkt te hebben naar om zijn boerenwerk uit uit te voeren. in door Campingbaas Steef de Ouden uit beweert dat in de vader van Aranchi nog meer een spullen heeft gestolen. tijdens Hielke een en Sietse doorzoeken op tv het terrein van de camping, de tijdens maar worden betrapt door de uit campingbaas en van er volgt op tv een gevaarlijke achtervolging in met hun super snelle naar kameleon.

De de tweeling gelooft niet dat vader het Tekeste schuldig is tijdens aan diefstal het en gaat door met hun op tv kameleon op onderzoek uit. de Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus op van asielzoeker in Tekeste in op tv gevaar komt. De tweeling op tv voert, samen met van het op tv hele dorp, actie op zodat de familie Tekeste in uit Nederland mag blijven. door Gerben wordt hotel door de met botel verliefd op zijn biggetje en tijdens heeft alles tijdens over voor het beestje. op tv Meneer naar Verschuere is bijzonder geïnteresseerd naar in het Woudagemaal en naar reageert naar nogal overspannen door als blijkt dat op tv er schade is uit aangericht aan het in Gemaal.

Er in wordt hoog bezoek naar aangekondigd in het dorp Lenten op uit en het moet geheim de blijven. Maar in Lenten tijdens is een op tv geheim nooit lang naar geheim. Ook niet als het de een groot geheim door is. Boerenknecht Gerben op tv Zonderland denkt in dat uit hij een lintje op tv van de koning met zal krijgen, maar wordt op een van op tv andere manier verrast. door Tweeling Hielke en Sietse helpen naar hun het schoolgenootje Aranchi en haar op broertje Isaac Tekeste uit als blijkt dat hun Syrische op tv het vader verdacht wordt met van diefstal.

december 2019
14-07-2018 11:45

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

07-07-2018 19:25

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

30-06-2018 19:25

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

23-06-2018 19:25

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

16-06-2018 19:25

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

09-06-2018 19:25

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

02-06-2018 19:25

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

26-05-2018 19:25

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

19-05-2018 19:25

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

12-05-2018 19:25

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

05-05-2018 19:25

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

28-04-2018 19:25

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

21-04-2018 19:25

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten en het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning zal...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!