Programma gemist?

Het naar hele dorp is er op klaar voor; de de Koning kan met elk moment arriveren. De burgemeester in op en alle deelnemers aan de de musical staan klaar, ook door Kees een en Esther. op Maar Kees schrikt als naar zijn zieke moeder naar het op tv ziekenhuis moet. Kan het Kees nog wel het dansen? Agent tijdens Zwart is bloednerveus. uit Want in Zwart ontdekt samen met de het tweeling dat er op tv bommen in het naar Woudagemaal op met het punt staan te de ontploffen! door De tijd dringt. met Ondertussen wil Gerben dolgraag zoenen op tv met Chantel, maar durft op in niet. Oma Klinkhamer ziet de ware het liefde tussen in die op tv twee en regelt op tv het wel even. Agent Zwart door wil niets liever dan van dit grote gevaar uit uitschakelen, in maar de burgemeester heeft hem uit een nodig. Zal het tijdens Hielke en Sietse lukken om met op tv door hun kameleon de bommen onschadelijk te de op tv maken?

De naar Friese tweeling Hielke en het Sietse trekken er op op uit met hun op supersnelle boot, met de in kameleon, om mensen in nood te uit helpen en hun van dorp Lenten een te van beschermen tegen verdachte figuren het met duistere op plannen.

Wederom dankzij hun op tv demente oma, met weten uit Hielke en Sietse met de mysterieuze plattegrond een van Verschuere te ontrafelen. door De tweeling vertrekt middenin naar de door nacht naar het Woudagemaal. Daar worden naar ze betrapt de door agent door Zwart en krijgen tijdens voor straf drie dagen een huisarrest. de Maar de tweeling zou de een tweeling niet zijn als het een ze ontsnappen om hun onderzoek naar het Verschuere op tv voort te zetten. met Gerben is met op slag verliefd op de Chantel, de wijkverpleegster. tijdens Oma Klinkhamer tijdens blijkt meer verzorging een nodig te hebben dan van ze zelf toegeeft. Meneer Verschuere het is op tv dan wel het in dorp uit, maar op niet door veel afstand in van het Woudagemaal in is hij klaar om het zijn definitieve wraak naar in door te lossen. De een koning komt morgen naar Lenten! op uit De voorbereidingen zijn in volle gang. door Agent Zwart op tv gelooft zijn oren tijdens en de ogen niet als Hielke en Sietse een voor zijn naar neus staan met bewijsmateriaal op tv uit op de koffer van op tv Verscheure.

De uit Friese tweeling naar Hielke en Sietse trekken er op tijdens uit tijdens met hun van supersnelle boot, de kameleon, naar om mensen in nood te naar helpen en tijdens hun tijdens dorp Lenten te beschermen tegen uit verdachte figuren met duistere in op plannen.

Moeder Klinkhamer op vertelt dat tijdens meneer Verschuere het naar dorp gaat verlaten. het De tweeling een springt in hun kameleon, om zo het snel van mogelijk achter het Verschuere aan te gaan. Want van ze moeten weten tijdens wat Verschuere op tv in zijn schild voert. Dankzij met de informatie van het hun op tv oma, weten de jongens het wie Verschuere daadwerkelijk is in en de vermoeden ze dat hij tijdens wraak wil een nemen. En dat terwijl door de Koning tijdens daar over tijdens een paar dagen op op bezoek komt. De nieuwe door wijkverpleegster ontdekt dat het oma niet door thuis is, terwijl haar deur uit wagenwijd open staat uit en al haar met spullen op met tafel liggen. Moeder een Klinkhamer wil dat oma een op bij hun in huis komt op tv wonen zodat tijdens ze voor haar kunnen zorgen. van Maar oma wil in naar daar niets van op weten. Agent Zwart weet de hectiek naar rondom op tv de verdwenen naar leeuw uit het circus op te van door lossen.

Hielke naar is erg geschrokken van de tijdens bedreiging. Maar dan een krijgt de de tweeling te horen in dat hun oma verward naar is en in in haar pyjama uit door het dorp loopt. de Sietse maakt zich met zorgen. het Maar oma van kan de tweeling goed van helpen omdat ze alles kan door vertellen het over het het verleden van de familie Wouda. Het uit uit brengt de jongens het dichterbij de duistere bedoelingen van Verschuere. op Ondertussen staat tijdens Verschuere met zijn naar helpers bij de door schoorsteen van het het Woudagemaal tijdens iets te installeren. Wanneer er het een circus het in Lenten de aankomt, blijkt dat de er een leeuw is ontsnapt. Agent het Zwart probeert de het op rust in het het dorp te bewaren, terwijl met Gerben het nieuws in juist uitbuit voor zijn naar Lentenbode.

Er gebeuren vreemde met dingen in met het het dorp Lenten. Nu met blijkt het graf in van ene mevrouw Wouda te zijn op beschadigd. Agent het Zwart doet onderzoek een en dat in terwijl de Koning op bezoek het komt op tv en hij zich dáár op mee bezig wil houden. het Hielke met en Sietse met brengen de gevonden het koffer terug naar meneer Verschuere. Verschuere in tijdens maakt de jongens indringend duidelijk dat op tijdens ze vanaf nu uit zijn in buurt moeten blijven, met want anders... op tv Dus wanneer meneer Verschuere pech van heeft met op zijn huurbootje, blijft de op tweeling ook van braaf uit van de buurt, ondanks van dat hun moeder ze heeft op tv gestuurd op tv om te op tv helpen. Het is voor Hielke in en Sietse op duidelijk dat die Verschuere niet in deugt. Kees maakt uit door zich zorgen om zijn zieke moeder op die in dolgraag de kleding en kostuums door voor de uit musical op tv wil maken. De moeder met van Kees maakt zich juist van zorgen in om haar zoon. het Later heeft Kees een gesprek naar met van zijn vader. Daardoor weet in Kees op wat hij moet naar doen.

Hielke op en Sietse maken hun eigen een naar afluisterapparaat om meneer Verschuere af te van het kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat naar er iets op tv mis en komt in Verschuere achter de tweeling met aan. Gerben tijdens is op door zoek naar nieuws naar voor de Lentenbode, in maar kan het niet vinden. door Esther krijgt voor de het eerst uit te zien hoe van goed Kees kan dansen. op tv Nu weet op ze zeker dat Kees de mee tijdens moet doen aan naar de musical. Meneer Verschuere tijdens heeft een vertrouwen in de uitvoering van van zijn duistere plan, ondanks een dat op tv de tweeling hem op naar de hielen zit. door Want Verschuere weet wel door raad met opdringerige een uit jongetjes.

Hielke weet zeker op dat de meneer Verschuere tijdens iets van plan is, maar weet op op tv niet wat. Sietse vindt een het onzin, want er met zijn geen op tv bewijzen. Verschuere wordt door die avond op tv uitgenodigd om te komen eten. Dit van moment uit grijpt Hielke tijdens aan om stiekem op onderzoek op tv uit te gaan op tv in de door hotelkamer van Verschuere. met De audities voor de musical de zijn in in volle gang. Esther wil naar dat tijdens Kees meedoet, maar Kees door wil in het niet vanwege zijn vader. op tv Het is Gerben met hoog in in zijn bol van geslagen nu hij een de ouderwetse drukpers naar heeft en het plaatselijke naar krantje de in Lentenbode mag maken.

Gerben krijgt een in naar erfenis van een het zeer verre familie uit Engeland, van maar weet het niet wat hij ermee tijdens aan moet. De tweeling in weet uiteraard tijdens wel op raad. Kees is zijn vader spuugzat, het uit want Kees wil met diep in zijn tijdens hart geen topvoetballer worden. Esther ontdekt van een op tv geheim van het Kees. Iemand in het dorp uit vindt het een door goed op idee om een musical op te van voeren het tijdens het door bezoek van de Koning. het De burgemeester stemt in. Verschuere in doet een van test in met zijn nieuwe apparatuur, maar ontdekt op tv dat zijn een helpers het prutswerk hebben afgeleverd.

Er is een naar in bericht binnengekomen over de moeder van van de Aranchi en haar broertje. Hielke tijdens en Sietse naar verzinnen een list om tijdens meneer door Tekeste uit het AZC naar te krijgen. Hoewel Aranchi bijna op niet aan op haar moeder durft te naar op denken, wordt ze compleet verrast wanneer naar politieagent van Zwart langskomt. Hielke uit en Sietse vinden dat de meneer een Verschuere zich vreemd gedraagt. Andersom het krijgt meneer Verschuere de door zenuwen van van de tweeling die naar hij in veel te nieuwsgierig vindt. op Gerben vindt op tv het fanfarecorps ouderwets en in vindt dat er van iets origineels moet worden bedacht op voor het naar bezoek van de op Koning. Hij verstoort vervolgens tijdens de rust in een het met dorp.

Er komt op tv een de ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. op Gerben krijgt het uit de benauwd als hij niet de een benodigde papieren en diploma's de tijdens blijkt te hebben om naar zijn boerenwerk naar uit te voeren. Campingbaas Steef de naar Ouden beweert van dat de door vader van door Aranchi nog meer spullen heeft gestolen. een Hielke en door Sietse van doorzoeken het terrein op tv van de camping, op tv maar worden betrapt door de de campingbaas en er de volgt een gevaarlijke door achtervolging met door hun supersnelle de Kameleon.

De Friese tweeling van Hielke een en Sietse trekt eropuit met in in hun supersnelle boot, De Kameleon, om uit mensen in uit nood te helpen en de op tv hun dorp Lenten te beschermen tegen op tv verdachte figuren in met door duistere plannen.

De tweeling het gelooft op tv niet dat vader Tekeste schuldig door is aan diefstal en het gaat met hun op Kameleon op onderzoek de uit. op Ondertussen blijkt dat de het verblijfstatus uit van asielzoeker Tekeste in het gevaar komt. De tweeling voert, op tv op tv samen met het hele dorp, actie door zodat de familie het Tekeste in naar Nederland mag blijven. Gerben een wordt hotel tijdens de botel verliefd op uit zijn biggetje in en heeft naar alles over voor het het beestje. naar Meneer Verschuere is naar bijzonder geïnteresseerd in het op tv Woudagemaal en reageert nogal in overspannen als naar blijkt dat er schade is een aangericht aan de het op tv Gemaal.

Er op tv wordt hoog bezoek aangekondigd in op tv het tijdens dorp Lenten. En het moet door geheim met blijven. Maar in het Lenten is een geheim op nooit lang in geheim. Ook niet als het op een groot een geheim is. Boerenknecht Gerben de Zonderland op denkt dat hij tijdens een lintje door van de koning zal krijgen, uit maar het wordt op een andere manier verrast. het Tweeling Hielke en uit Sietse helpen hun door het schoolgenootje Aranchi en haar broertje door Isaac Tekeste als blijkt op door dat hun Syrische vader verdacht de wordt van van diefstal.

maart 2021
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!