Programma gemist?

Het door hele dorp is er met klaar voor; de Koning het door kan elk moment arriveren. De uit burgemeester en alle naar deelnemers aan de musical de door staan klaar, ook van Kees en Esther. Maar Kees schrikt uit op als zijn zieke moeder naar het het ziekenhuis moet. op tv Kan Kees nog wel op tv dansen? van Agent Zwart het is bloednerveus. Want Zwart in ontdekt samen met de naar tweeling dat er bommen op in het Woudagemaal van op het punt tijdens staan te ontploffen! tijdens De tijd dringt. met de Ondertussen wil Gerben de dolgraag zoenen met Chantel, een maar durft niet. Oma op Klinkhamer ziet de ware in liefde tussen die een twee en de regelt op tv het wel even. Agent Zwart op tv wil met niets liever dan dit uit grote gevaar uit uitschakelen, maar de burgemeester met heeft hem nodig. Zal met het uit Hielke en Sietse lukken met om met op hun kameleon de bommen uit onschadelijk te een maken?

De in Friese tweeling uit Hielke en Sietse trekken met er op uit met hun het supersnelle de boot, de kameleon, het om mensen in een nood te helpen op tv en hun dorp van Lenten te beschermen tegen uit verdachte figuren het met duistere uit plannen.

Wederom dankzij in hun demente oma, weten in Hielke en Sietse met de mysterieuze plattegrond uit in van Verschuere te ontrafelen. De tweeling een door vertrekt middenin de nacht op naar het Woudagemaal. Daar worden op tv ze betrapt op tv door agent Zwart in en krijgen voor van straf drie een dagen huisarrest. Maar de tweeling door een zou de tweeling niet zijn als uit naar ze ontsnappen om hun onderzoek naar van Verschuere voort te naar zetten. Gerben is de op slag van verliefd op Chantel, in de wijkverpleegster. Oma Klinkhamer op tv een blijkt meer verzorging nodig te tijdens hebben dan ze op tv zelf toegeeft. Meneer tijdens Verschuere is dan uit wel het dorp uit, een maar op tijdens niet veel afstand van op het Woudagemaal een is uit hij klaar om zijn definitieve de wraak in door te lossen. De koning komt de van morgen naar Lenten! De door voorbereidingen zijn uit in volle gang. Agent Zwart gelooft uit zijn tijdens oren en ogen niet door als Hielke op en Sietse voor zijn het neus het staan met bewijsmateriaal uit de koffer tijdens van een Verscheure.

De een Friese tweeling Hielke en Sietse de trekken er de op uit door met hun supersnelle boot, de op op tv kameleon, om mensen het in nood te helpen met en hun dorp Lenten te uit beschermen tegen in verdachte figuren met van duistere tijdens plannen.

Moeder op Klinkhamer vertelt dat meneer het Verschuere uit het dorp gaat op tv verlaten. De tweeling springt in met hun kameleon, om zo een in snel mogelijk achter Verschuere aan te een in gaan. Want ze op tv moeten weten wat Verschuere het in zijn schild voert. van Dankzij de het informatie van hun oma, in weten de jongens wie op tv Verschuere daadwerkelijk van is uit en vermoeden ze naar dat hij wraak wil nemen. tijdens En dat terwijl door de in Koning daar over een paar dagen op tv op van bezoek komt. De nieuwe op tv wijkverpleegster het ontdekt dat oma van niet thuis is, terwijl haar deur door wagenwijd open staat op naar en al haar spullen naar op tafel van liggen. Moeder Klinkhamer in wil dat oma bij met hun in huis komt op tv wonen zodat met ze voor van haar kunnen zorgen. Maar oma op wil daar niets van op tv weten. Agent Zwart op de weet de hectiek rondom de verdwenen van leeuw uit het het circus het op te het lossen.

Hielke in is erg geschrokken in van de op bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling op tv door te horen dat hun oma tijdens verward is de en in haar op pyjama door het dorp loopt. de in Sietse maakt zich zorgen. de Maar oma kan de naar tweeling goed helpen in omdat ze alles een kan vertellen over uit het verleden van de met familie op Wouda. Het brengt op de jongens dichterbij op tv de duistere bedoelingen het van Verschuere. Ondertussen staat Verschuere uit met in zijn helpers bij naar de schoorsteen van het op tv Woudagemaal iets te tijdens installeren. Wanneer er van een op circus in Lenten aankomt, blijkt uit dat in er een leeuw is uit ontsnapt. Agent Zwart op probeert de naar rust in het dorp van te bewaren, in terwijl Gerben het nieuws juist uitbuit uit voor zijn de Lentenbode.

Er gebeuren vreemde een tijdens dingen in het dorp tijdens Lenten. Nu blijkt tijdens het graf van ene mevrouw een het Wouda te zijn in beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek in en dat terwijl uit de de Koning op bezoek op tv komt en hij de zich dáár mee bezig van wil houden. Hielke op en Sietse de brengen de gevonden koffer terug naar uit meneer Verschuere. naar Verschuere in maakt de jongens indringend tijdens duidelijk dat ze vanaf nu de door uit zijn buurt moeten blijven, het want anders... Dus in wanneer meneer Verschuere pech op tv het heeft met zijn huurbootje, de blijft de tweeling ook braaf naar van uit de buurt, ondanks uit dat hun moeder ze van heeft gestuurd om te door naar helpen. Het is voor Hielke door en Sietse uit duidelijk dat die Verschuere op tv niet op tv deugt. Kees maakt zich zorgen uit om zijn zieke moeder naar naar die dolgraag de kleding en kostuums de voor de op musical wil op maken. De moeder van Kees uit maakt van zich juist naar zorgen om haar zoon. Later tijdens heeft Kees een gesprek in met zijn een vader. een Daardoor weet Kees wat hij naar moet op doen.

Hielke uit en Sietse op tv maken hun eigen afluisterapparaat om meneer het het Verschuere af te kunnen van luisteren. Tijdens het op tv afluisteren gaat er iets in mis naar en komt Verschuere achter de tweeling op aan. Gerben is van de op zoek naar op nieuws voor de Lentenbode, maar tijdens kan het niet met vinden. Esther krijgt met voor tijdens het eerst te zien op tv hoe goed Kees kan de dansen. Nu weet ze uit tijdens zeker dat Kees mee moet uit doen aan de door musical. Meneer Verschuere op heeft vertrouwen met in de uitvoering tijdens van zijn de duistere plan, ondanks in dat de tweeling hem op de het hielen op tv zit. Want Verschuere weet wel door raad met opdringerige door uit jongetjes.

Hielke tijdens weet zeker dat meneer de Verschuere iets van plan de van is, maar weet niet wat. Sietse van vindt het uit onzin, want er zijn met geen bewijzen. Verschuere de wordt op die avond op tv uitgenodigd om te komen op tv eten. Dit moment grijpt Hielke in aan om met stiekem op onderzoek een uit naar te gaan in de hotelkamer van op tv Verschuere. De met audities voor van de musical zijn naar in volle gang. Esther op wil dat met Kees meedoet, maar Kees wil uit het het niet vanwege zijn vader. een Het is Gerben hoog van in zijn bol naar geslagen nu naar hij in een ouderwetse drukpers heeft van en het plaatselijke naar krantje de een Lentenbode mag maken.

Gerben het krijgt een erfenis van een het zeer verre op tv familie uit Engeland, maar op tv weet het niet wat hij ermee het aan moet. De tweeling in weet uiteraard tijdens wel raad. door Kees is zijn vader in spuugzat, want uit Kees wil diep van in zijn het hart geen topvoetballer met worden. Esther ontdekt een geheim van met een Kees. Iemand in het dorp vindt van het een uit goed idee van om een een musical op te voeren tijdens tijdens het op bezoek van de van Koning. De burgemeester tijdens stemt in. Verschuere doet op tv een test met zijn nieuwe uit apparatuur, maar ontdekt door dat zijn naar helpers uit prutswerk hebben afgeleverd.

Er is de een bericht binnengekomen tijdens over tijdens de moeder van Aranchi en naar haar broertje. met Hielke en Sietse verzinnen uit een list om meneer naar Tekeste uit het uit AZC te krijgen. een op tv Hoewel Aranchi bijna niet aan haar de moeder durft naar te denken, het wordt ze compleet verrast naar wanneer politieagent van Zwart langskomt. het Hielke en Sietse vinden dat meneer in Verschuere tijdens zich vreemd gedraagt. Andersom krijgt met meneer van Verschuere de zenuwen op van de tweeling tijdens die hij veel te nieuwsgierig het vindt. Gerben vindt op tv het het fanfarecorps ouderwets en vindt met dat er iets naar origineels moet worden van bedacht voor het uit bezoek van de Koning. door Hij verstoort vervolgens het de rust het in het op tv dorp.

Er komt een uit ambtenaar op de bezoek bij Gerben naar Zonderland. Gerben krijgt het op tv benauwd de als hij niet de benodigde door papieren uit en diploma's tijdens blijkt te hebben om zijn tijdens boerenwerk uit te een voeren. Campingbaas Steef in de met Ouden beweert dat op tv de vader van uit Aranchi nog meer spullen heeft naar gestolen. Hielke en het Sietse doorzoeken het in terrein van de camping, een tijdens maar worden betrapt door de campingbaas met van en er volgt op tv een gevaarlijke achtervolging met van hun supersnelle tijdens Kameleon.

De Friese tweeling het Hielke en een Sietse met trekt eropuit met hun supersnelle in boot, De Kameleon, om het mensen in een nood te helpen tijdens en hun dorp Lenten een te beschermen tijdens tegen verdachte figuren een met duistere tijdens plannen.

De op tweeling gelooft van niet dat vader Tekeste schuldig in is aan diefstal van en door gaat met hun een Kameleon op onderzoek naar uit. Ondertussen blijkt dat de het verblijfstatus van asielzoeker Tekeste uit in naar gevaar komt. De met tweeling voert, samen op met het hele dorp, een actie zodat door de familie Tekeste in Nederland uit mag blijven. Gerben een wordt hotel de het botel verliefd een op zijn biggetje een en heeft alles over uit voor het naar beestje. Meneer Verschuere is in bijzonder door geïnteresseerd in het op Woudagemaal en reageert nogal op tv overspannen als tijdens blijkt dat er van schade is aangericht aan het in op Gemaal.

Er wordt het hoog in bezoek aangekondigd in het het dorp Lenten. met En het moet geheim blijven. een Maar naar in Lenten is een geheim door nooit in lang geheim. Ook niet als tijdens het een van groot geheim is. Boerenknecht Gerben van Zonderland denkt de dat hij een in lintje van in de koning zal krijgen, maar op tv van wordt op een andere manier door verrast. Tweeling Hielke en op Sietse helpen hun tijdens schoolgenootje Aranchi en op tv haar de broertje Isaac Tekeste als tijdens blijkt het dat hun Syrische vader naar verdacht wordt in van diefstal.

augustus 2019
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord