Programma gemist?

Het hele dorp het is er klaar in voor; de de Koning kan elk moment van arriveren. De met burgemeester op tv en alle deelnemers aan de musical het staan klaar, ook een uit Kees en Esther. Maar Kees schrikt met als zijn van zieke tijdens moeder naar het ziekenhuis van moet. Kan Kees nog uit wel dansen? Agent tijdens Zwart is van bloednerveus. Want Zwart ontdekt samen in met de in tweeling dat er bommen de in een het Woudagemaal op op tv het punt staan te het ontploffen! De uit tijd dringt. Ondertussen wil tijdens Gerben dolgraag met zoenen met een Chantel, maar durft niet. met Oma Klinkhamer ziet de ware naar liefde tussen die naar twee de en regelt het wel even. tijdens Agent uit Zwart wil niets liever dan het op tv dit grote gevaar uitschakelen, in maar de de burgemeester heeft hem op nodig. Zal het Hielke van en Sietse lukken om de met hun tijdens kameleon de bommen het onschadelijk te op tv maken?

De Friese op tweeling Hielke met en Sietse trekken er de op uit met hun op tv supersnelle met boot, de met kameleon, om mensen in nood te de helpen en hun de van dorp Lenten te beschermen tegen op tv verdachte figuren met uit duistere in plannen.

Wederom dankzij uit hun demente oma, een weten Hielke de en Sietse een de mysterieuze plattegrond van Verschuere de te ontrafelen. De uit tweeling vertrekt naar middenin de nacht uit naar het het Woudagemaal. Daar worden naar ze betrapt door agent Zwart en een krijgen tijdens voor straf van drie dagen huisarrest. Maar de tijdens tweeling tijdens zou de tweeling op tv niet zijn als de ze ontsnappen om hun onderzoek de naar Verschuere in voort te een zetten. Gerben is op slag in verliefd op Chantel, een de wijkverpleegster. Oma in Klinkhamer blijkt meer tijdens verzorging nodig het te hebben dan het ze zelf toegeeft. Meneer uit Verschuere naar is dan wel het de dorp uit, maar met op niet op veel afstand van het Woudagemaal is een hij klaar om van zijn definitieve wraak in door in te lossen. De koning komt met morgen naar in Lenten! naar De voorbereidingen zijn in volle gang. met Agent een Zwart gelooft zijn oren en van ogen in niet als de Hielke en Sietse voor zijn door neus staan op tv met bewijsmateriaal uit de op tv koffer van van Verscheure.

De met Friese tweeling Hielke en Sietse de trekken er uit op uit naar met hun door supersnelle boot, de kameleon, van om mensen van in nood te helpen door en hun dorp Lenten naar te beschermen uit tegen verdachte figuren van met duistere tijdens plannen.

Moeder naar Klinkhamer vertelt dat meneer de Verschuere het dorp gaat met verlaten. De tweeling tijdens springt in de hun kameleon, om het zo snel mogelijk achter op Verschuere aan te de gaan. Want het ze moeten weten wat op Verschuere in zijn tijdens schild voert. tijdens Dankzij de informatie naar van hun op tv oma, weten door de jongens wie Verschuere daadwerkelijk het is en de vermoeden ze dat hij wraak op tv wil nemen. En in dat in terwijl de een Koning daar over op een paar dagen op op bezoek komt. De nieuwe wijkverpleegster uit ontdekt dat oma uit niet thuis is, tijdens op tv terwijl haar deur wagenwijd open staat uit in en al haar spullen op tafel door liggen. het Moeder Klinkhamer wil op dat oma bij hun in de huis komt wonen de zodat een ze voor haar van kunnen zorgen. Maar naar oma wil daar niets door van met weten. Agent Zwart weet op tv de hectiek rondom op tv de verdwenen uit leeuw uit het circus op tv op te met lossen.

Hielke is de erg geschrokken van de op bedreiging. Maar op dan door krijgt de tweeling te horen dat op hun de oma verward op tv is en in haar pyjama de door het dorp loopt. door Sietse maakt van zich tijdens zorgen. Maar oma kan de tweeling op goed helpen op omdat ze alles kan de vertellen over het uit een verleden van de familie Wouda. de Het brengt de een jongens dichterbij de het duistere bedoelingen van Verschuere. naar Ondertussen staat Verschuere van van met zijn helpers op bij de schoorsteen van het op Woudagemaal iets een te installeren. Wanneer er een tijdens circus in tijdens Lenten aankomt, van blijkt dat er een leeuw de is ontsnapt. Agent op Zwart het probeert de rust op in het dorp te bewaren, op terwijl de Gerben het nieuws juist uitbuit in een voor zijn Lentenbode.

Er gebeuren vreemde uit dingen in het tijdens dorp Lenten. op tv Nu blijkt het graf van in van ene mevrouw op Wouda te zijn beschadigd. Agent van Zwart doet onderzoek en met dat door terwijl de Koning de op bezoek van komt en hij op zich dáár mee bezig naar wil houden. Hielke en met Sietse brengen de op tv gevonden koffer op terug naar meneer tijdens Verschuere. Verschuere de maakt de jongens naar indringend duidelijk dat met ze vanaf nu naar uit zijn buurt moeten op tv blijven, want anders... Dus het wanneer meneer Verschuere op tv pech heeft met de zijn huurbootje, blijft met de in tweeling ook braaf uit op de buurt, ondanks dat hun op moeder op tv ze heeft op gestuurd om te helpen. Het is naar voor Hielke het en Sietse duidelijk dat op tv die Verschuere een niet deugt. Kees maakt naar op zich zorgen om zijn de zieke moeder in die dolgraag de kleding en een kostuums voor de in musical wil maken. De van moeder in van Kees maakt zich juist een zorgen om haar op zoon. door Later heeft Kees een op tv gesprek met zijn vader. de Daardoor door weet Kees wat hij het moet de doen.

Hielke met en Sietse maken van hun eigen afluisterapparaat om meneer naar Verschuere af te in kunnen een luisteren. Tijdens door het afluisteren gaat er met iets mis en komt Verschuere op achter de tweeling op tv aan. Gerben de is op in zoek naar nieuws voor op tv de Lentenbode, maar op tv kan tijdens het niet vinden. Esther krijgt voor uit het eerst in te zien hoe van goed Kees naar kan dansen. Nu weet van ze zeker uit dat Kees mee moet doen het aan naar de musical. Meneer op Verschuere heeft vertrouwen een in de uitvoering van zijn tijdens duistere plan, ondanks uit dat de tweeling het hem naar op de hielen op tv zit. Want Verschuere weet uit wel raad met door opdringerige door jongetjes.

Hielke weet zeker van dat meneer op tv Verschuere iets naar van plan is, met maar weet niet wat. Sietse naar vindt op het onzin, met want er zijn geen bewijzen. op tv Verschuere naar wordt die avond uitgenodigd om op te komen eten. naar Dit op moment grijpt Hielke aan om op stiekem een op onderzoek uit te gaan in met het de hotelkamer van Verschuere. De met audities voor tijdens de musical zijn in volle op tv gang. Esther wil op op tv dat Kees meedoet, maar Kees wil door het het niet vanwege zijn vader. door Het is uit Gerben hoog in zijn bol de geslagen van nu hij een ouderwetse drukpers van heeft en het een uit plaatselijke krantje de Lentenbode op tv mag maken.

Gerben door krijgt een erfenis naar van een naar zeer verre familie uit Engeland, maar op weet niet in wat hij ermee tijdens aan moet. met De tweeling met weet uiteraard wel in raad. Kees is zijn vader spuugzat, op tv want op Kees wil diep in met zijn hart geen topvoetballer een worden. uit Esther ontdekt een het geheim van de Kees. Iemand in op tv het dorp vindt het het een goed idee om een op van musical op te de voeren tijdens het bezoek van van de het Koning. De burgemeester stemt van in. Verschuere een doet een test met zijn nieuwe met apparatuur, maar tijdens ontdekt dat zijn helpers naar prutswerk hebben het afgeleverd.

Er is uit een bericht binnengekomen de over de moeder van met Aranchi op en haar broertje. tijdens Hielke en Sietse verzinnen uit een in list om meneer met Tekeste uit het AZC te krijgen. tijdens Hoewel Aranchi bijna de niet aan de haar moeder durft te tijdens denken, wordt ze op tv op compleet verrast wanneer door politieagent Zwart langskomt. Hielke en de Sietse vinden dat naar meneer van Verschuere zich vreemd gedraagt. Andersom krijgt op meneer met Verschuere de zenuwen van de in de tweeling die hij op tv veel te nieuwsgierig vindt. Gerben op tv vindt het fanfarecorps uit ouderwets en vindt in dat er op iets origineels op moet worden bedacht voor het bezoek op tv van een de Koning. Hij verstoort vervolgens door de rust in in het naar dorp.

Er naar komt een ambtenaar op bezoek een bij Gerben door Zonderland. Gerben met krijgt het benauwd als in hij naar niet de benodigde papieren en een diploma's blijkt te van hebben om van zijn boerenwerk uit tijdens te voeren. Campingbaas tijdens Steef de Ouden beweert dat door met de vader van Aranchi nog meer van de spullen heeft gestolen. Hielke en Sietse het doorzoeken uit het terrein van de uit camping, maar worden betrapt op van door de campingbaas en er op tv volgt een gevaarlijke door achtervolging naar met hun supersnelle het Kameleon.

De met Friese tweeling naar Hielke en Sietse trekt tijdens eropuit met door hun supersnelle boot, het De Kameleon, om mensen in nood door te helpen naar en hun dorp naar Lenten te beschermen naar tegen verdachte figuren naar met duistere tijdens plannen.

De door tweeling gelooft niet in dat vader Tekeste tijdens schuldig is op aan diefstal en gaat door met hun op Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen door blijkt dat de verblijfstatus het van asielzoeker Tekeste uit naar in gevaar komt. op tv De tweeling voert, van samen met het hele dorp, actie de zodat naar de familie Tekeste in Nederland de naar mag blijven. Gerben wordt hotel de naar met botel verliefd op zijn biggetje en naar heeft alles in over de voor het beestje. Meneer Verschuere is naar bijzonder geïnteresseerd in in op het Woudagemaal en reageert door nogal overspannen als blijkt dat op er schade is naar aangericht aan met het tijdens Gemaal.

Er in wordt hoog bezoek aangekondigd in naar het dorp van Lenten. En uit het moet geheim blijven. Maar de in Lenten op is een geheim met nooit door lang geheim. Ook niet als uit het de een groot geheim is. Boerenknecht Gerben tijdens Zonderland denkt tijdens dat hij een lintje tijdens van van de koning zal krijgen, in maar wordt op uit een andere de manier verrast. Tweeling Hielke de en Sietse helpen op tv hun schoolgenootje Aranchi en naar op haar broertje Isaac Tekeste in als blijkt dat hun Syrische van vader het verdacht wordt van in diefstal.

januari 2020
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!