Programma gemist?

Het hele dorp tijdens in is er klaar met voor; de Koning kan een elk moment arriveren. door De burgemeester het en alle deelnemers aan naar de musical staan klaar, het ook uit Kees en Esther. Maar met Kees schrikt als zijn zieke tijdens naar moeder naar het uit ziekenhuis moet. Kan Kees naar nog wel een dansen? Agent Zwart is bloednerveus. Want het Zwart ontdekt samen het met de op tweeling naar dat er bommen met in het Woudagemaal op het punt het van staan te ontploffen! De tijd dringt. een Ondertussen het wil Gerben dolgraag op zoenen met Chantel, door maar durft niet. Oma Klinkhamer in naar ziet de ware liefde tussen die het twee en een regelt het wel even. naar Agent Zwart wil van niets met liever dan dit grote gevaar met uitschakelen, van maar de burgemeester door heeft hem nodig. Zal van het Hielke en Sietse tijdens lukken om een met hun van kameleon de bommen onschadelijk te in door maken?

De Friese in tweeling Hielke en Sietse de het trekken er op uit met hun uit supersnelle boot, door de met kameleon, om mensen in nood in te helpen het en hun dorp Lenten het te beschermen de tegen verdachte figuren met duistere op tv van plannen.

Wederom met dankzij hun demente tijdens oma, weten Hielke en door Sietse de mysterieuze van plattegrond van Verschuere door te in ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin door de nacht naar een het Woudagemaal. Daar van worden ze met betrapt door het agent Zwart en op krijgen voor straf op drie dagen huisarrest. naar Maar de tweeling zou uit de tweeling naar niet zijn als tijdens ze ontsnappen om hun op onderzoek naar Verschuere voort in te zetten. de Gerben is op slag het verliefd op Chantel, door de door wijkverpleegster. Oma Klinkhamer blijkt meer verzorging van nodig van te hebben dan ze de zelf toegeeft. met Meneer Verschuere is dan wel naar het dorp uit, tijdens maar op met niet veel afstand in van het Woudagemaal in is op hij klaar om zijn op tv definitieve wraak in tijdens te lossen. De het koning komt morgen in naar Lenten! De met voorbereidingen zijn uit in volle gang. Agent Zwart de gelooft zijn oren uit en ogen uit niet als Hielke en uit Sietse voor zijn neus tijdens staan uit met bewijsmateriaal uit de koffer een een van Verscheure.

De van Friese tweeling Hielke en Sietse een trekken er op op uit met in hun de supersnelle boot, de kameleon, om mensen op door in nood te in helpen en hun dorp Lenten te door beschermen tegen verdachte op tv figuren met duistere in op plannen.

Moeder de Klinkhamer vertelt door dat meneer Verschuere het dorp gaat op verlaten. op De tweeling springt op tv in hun kameleon, om het zo snel uit mogelijk achter op tv Verschuere aan te gaan. Want ze op tv moeten weten naar wat Verschuere in zijn de schild voert. Dankzij naar de informatie in van hun oma, door weten de jongens wie op tv op tv Verschuere daadwerkelijk is en vermoeden ze met dat hij wraak een wil naar nemen. En dat door terwijl de Koning daar een over een een paar dagen op bezoek komt. met het De nieuwe wijkverpleegster ontdekt dat oma uit uit niet thuis is, terwijl haar deur door wagenwijd open staat naar en al een haar spullen op tafel in liggen. Moeder Klinkhamer in wil dat oma door bij hun door in een huis komt wonen zodat uit ze voor naar haar kunnen zorgen. uit Maar oma wil daar niets van van weten. Agent tijdens Zwart de weet de hectiek rondom de verdwenen tijdens leeuw uit het in circus op met te het lossen.

Hielke is naar erg geschrokken van de naar bedreiging. het Maar dan krijgt een de tweeling te horen dat een hun oma het verward is en in de haar pyjama door uit het dorp loopt. de Sietse maakt op zich zorgen. Maar oma de kan in de tweeling goed het helpen omdat ze alles kan van vertellen een over het het verleden van de op tv familie Wouda. Het een brengt de jongens uit dichterbij de duistere bedoelingen van op tv Verschuere. van Ondertussen staat Verschuere met de zijn helpers bij met de schoorsteen van het Woudagemaal door de iets te installeren. Wanneer tijdens er een circus in Lenten tijdens aankomt, op tv blijkt dat er een op tv leeuw is met ontsnapt. Agent op tv Zwart probeert de rust naar in het dorp te bewaren, tijdens terwijl Gerben naar het nieuws op tv juist uitbuit voor het zijn Lentenbode.

Er een gebeuren vreemde tijdens dingen in het dorp Lenten. Nu door de blijkt het graf uit van ene mevrouw een Wouda te zijn beschadigd. Agent door Zwart doet onderzoek en tijdens dat terwijl in de naar Koning op bezoek op tv komt en hij zich dáár door mee op bezig wil houden. met Hielke en Sietse brengen de gevonden tijdens koffer van terug naar meneer Verschuere. uit Verschuere maakt uit de jongens van indringend duidelijk dat ze vanaf een nu een uit zijn buurt moeten uit blijven, want anders... Dus wanneer met meneer Verschuere de pech heeft met het zijn huurbootje, een blijft de tweeling in ook braaf uit de op tv buurt, ondanks dat hun naar een moeder ze heeft gestuurd om te uit helpen. Het is van voor Hielke naar en tijdens Sietse duidelijk dat die Verschuere van niet met deugt. Kees maakt op tv zich zorgen om zijn op zieke moeder die met dolgraag de kleding en kostuums tijdens voor tijdens de musical op tv wil maken. De moeder van Kees de maakt door zich juist zorgen om tijdens haar zoon. de Later heeft Kees een in gesprek met zijn de vader. Daardoor weet in Kees wat in hij moet op doen.

Hielke op en Sietse door maken hun eigen afluisterapparaat uit om meneer Verschuere door af te kunnen van luisteren. Tijdens het de afluisteren gaat een er iets mis en komt het Verschuere achter een de tweeling op tv aan. Gerben is op zoek naar de nieuws voor de het naar Lentenbode, maar kan het niet met vinden. Esther tijdens krijgt voor het eerst het te zien op tv hoe goed naar Kees kan dansen. door Nu weet ze zeker dat met Kees mee moet het doen aan de de musical. Meneer Verschuere heeft tijdens vertrouwen in de het uitvoering van van zijn duistere in plan, ondanks dat uit de tweeling hem op de door hielen van zit. Want Verschuere weet de wel met raad met opdringerige een jongetjes.

Hielke weet zeker een dat op meneer Verschuere een iets van plan is, uit maar weet niet wat. Sietse in vindt van het onzin, want in er zijn geen bewijzen. een Verschuere wordt die op avond uitgenodigd om te een komen eten. op Dit uit moment grijpt Hielke aan uit om stiekem op op tv onderzoek uit te gaan de in de hotelkamer van op tv Verschuere. De naar audities voor de met musical zijn in volle door gang. Esther wil het dat Kees met meedoet, maar naar Kees wil het niet een vanwege naar zijn vader. Het door is Gerben hoog in door zijn bol geslagen met nu hij een ouderwetse drukpers de heeft van en het plaatselijke krantje de een tijdens Lentenbode mag maken.

Gerben krijgt naar een erfenis van een tijdens zeer door verre familie uit Engeland, tijdens maar weet op tv niet wat hij ermee van aan met moet. De tweeling een weet uiteraard wel in raad. Kees is zijn vader de spuugzat, want Kees wil op tv diep in tijdens zijn hart geen topvoetballer met worden. Esther ontdekt op tv een geheim het van Kees. Iemand op tv in het dorp vindt op tv op het een goed idee om een uit op musical op te voeren tijdens van het bezoek van de het Koning. De tijdens burgemeester stemt in. Verschuere op tv van doet een test met zijn nieuwe op van apparatuur, maar ontdekt dat in zijn helpers prutswerk de hebben afgeleverd.

Er tijdens is een bericht een binnengekomen over een de moeder van Aranchi en het haar broertje. van Hielke en Sietse verzinnen van een list door om meneer Tekeste de uit het AZC te krijgen. op Hoewel een Aranchi bijna niet in aan haar moeder de durft te denken, wordt door ze compleet de verrast wanneer politieagent Zwart een langskomt. Hielke en van Sietse vinden het dat meneer Verschuere zich door vreemd de gedraagt. Andersom krijgt uit meneer Verschuere de zenuwen het van de tweeling die hij op tv veel het te nieuwsgierig vindt. Gerben vindt op het fanfarecorps ouderwets in in en vindt dat de er iets origineels moet worden bedacht het voor tijdens het bezoek van uit de Koning. Hij verstoort vervolgens in de rust van in het de dorp.

Er in komt een ambtenaar op op bezoek tijdens bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het met benauwd een als hij tijdens niet de benodigde papieren en tijdens diploma's tijdens blijkt te hebben een om zijn boerenwerk uit te op tv voeren. Campingbaas een Steef de Ouden van beweert dat de vader van uit Aranchi door nog meer spullen heeft gestolen. door Hielke en Sietse een in doorzoeken het terrein van de met camping, maar worden de betrapt door de in campingbaas en er volgt in naar een gevaarlijke achtervolging met hun supersnelle uit op Kameleon.

De Friese de tweeling Hielke het en Sietse trekt eropuit een met hun supersnelle het boot, De in Kameleon, om een mensen in nood te in helpen en hun naar dorp Lenten een te beschermen tegen verdachte een figuren met duistere tijdens plannen.

De tweeling de gelooft niet dat in vader Tekeste een schuldig is van aan diefstal en het gaat met hun Kameleon de op onderzoek uit. Ondertussen blijkt uit dat de verblijfstatus op tv van asielzoeker in Tekeste in een gevaar komt. De tweeling voert, op samen met met het hele in dorp, actie zodat de een familie Tekeste in Nederland met het mag blijven. Gerben wordt hotel de uit met botel verliefd op zijn biggetje en tijdens heeft van alles over voor het naar beestje. Meneer Verschuere op tv is bijzonder geïnteresseerd in met het Woudagemaal en op tv reageert het nogal overspannen op als blijkt dat het er schade is aangericht uit aan het tijdens Gemaal.

Er wordt hoog de bezoek aangekondigd naar in het dorp tijdens Lenten. En het moet van geheim blijven. Maar tijdens in Lenten uit is tijdens een geheim nooit lang geheim. in Ook niet tijdens als het op tv een groot geheim met is. Boerenknecht Gerben uit Zonderland denkt dat hij een lintje tijdens door van de koning zal van krijgen, maar door wordt op een andere van manier verrast. een Tweeling Hielke en Sietse helpen hun op tv op tv schoolgenootje Aranchi en haar broertje Isaac van Tekeste als uit blijkt dat een hun Syrische vader naar verdacht wordt in van diefstal.

oktober 2020
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!