Programma gemist?

Het van hele dorp uit is er klaar voor; het de Koning het kan elk moment arriveren. op De burgemeester en alle met deelnemers naar aan de musical staan het klaar, ook Kees en de Esther. Maar Kees van schrikt als naar zijn zieke met moeder naar het ziekenhuis met moet. Kan Kees nog in wel dansen? Agent Zwart op tv is bloednerveus. Want naar de Zwart ontdekt samen met de tweeling naar dat er bommen op tv in uit het Woudagemaal op tv op het punt staan te uit ontploffen! De in tijd dringt. Ondertussen wil Gerben op de dolgraag zoenen met op Chantel, maar durft niet. Oma Klinkhamer tijdens ziet de de ware liefde van tussen die twee het en regelt het op wel even. Agent Zwart in wil niets door liever dan dit grote gevaar door uitschakelen, het maar de burgemeester naar heeft hem nodig. Zal het het Hielke en Sietse van lukken om met op tv hun kameleon door de bommen onschadelijk te naar het maken?

De Friese een tweeling Hielke door en Sietse trekken er op door uit met uit hun supersnelle boot, de door op kameleon, om mensen de in nood te helpen en naar hun dorp Lenten tijdens te door beschermen tegen verdachte figuren met het duistere met plannen.

Wederom op dankzij hun in demente oma, weten Hielke en Sietse door van de mysterieuze plattegrond de van Verschuere te ontrafelen. De naar tweeling vertrekt naar middenin de nacht op naar het door Woudagemaal. Daar worden op tv ze betrapt door agent door Zwart en krijgen voor straf op op tv drie dagen huisarrest. Maar uit de tweeling zou de op tv tweeling niet zijn als tijdens ze ontsnappen de om hun uit onderzoek naar Verschuere voort te uit zetten. Gerben op tv is op de slag verliefd op naar Chantel, de wijkverpleegster. Oma Klinkhamer het blijkt meer verzorging de nodig te hebben een dan het ze zelf toegeeft. Meneer door Verschuere uit is dan wel het dorp uit, op tv maar op door niet veel afstand van tijdens van het Woudagemaal is hij klaar om op tv zijn definitieve een wraak in met te lossen. uit De koning komt morgen in naar Lenten! De voorbereidingen zijn uit in op tv volle gang. Agent tijdens Zwart gelooft een zijn oren en ogen op tv niet als Hielke uit en Sietse in voor zijn neus staan met op tv bewijsmateriaal uit de koffer het van uit Verscheure.

De het Friese tweeling Hielke het en Sietse trekken er in op uit met de hun supersnelle boot, de een kameleon, om naar mensen in nood op tv te helpen met en hun dorp Lenten het te beschermen tegen verdachte uit figuren met duistere op in plannen.

Moeder Klinkhamer vertelt de dat meneer de Verschuere het dorp gaat naar verlaten. De het tweeling springt in hun met kameleon, om zo de snel mogelijk achter met Verschuere een aan te gaan. Want uit ze moeten weten op wat het Verschuere in zijn schild naar voert. Dankzij de informatie van de op hun oma, weten uit de jongens wie Verschuere daadwerkelijk door is en op vermoeden ze dat in hij wraak wil nemen. En op tv dat terwijl de op tv uit Koning daar over een een paar dagen het op bezoek komt. door De nieuwe wijkverpleegster ontdekt met dat oma niet door thuis is, terwijl haar deur de wagenwijd open staat met en al naar haar spullen op een tafel liggen. Moeder een Klinkhamer wil van dat oma bij hun in tijdens naar huis komt wonen zodat op tv ze voor haar kunnen tijdens zorgen. Maar oma met wil op daar niets van weten. Agent een Zwart weet de het hectiek rondom van de verdwenen met leeuw uit het circus op te de op tv lossen.

Hielke het is erg van geschrokken van de tijdens bedreiging. Maar dan door krijgt de tweeling naar te horen dat hun oma verward de is en in door haar pyjama door een naar het dorp loopt. door Sietse maakt zich zorgen. op Maar oma een kan de tweeling goed helpen naar omdat ze door alles kan vertellen over de het verleden van uit de familie Wouda. op Het brengt de jongens in dichterbij de duistere uit bedoelingen tijdens van Verschuere. met Ondertussen staat Verschuere op met zijn helpers de bij de schoorsteen van het een Woudagemaal naar iets te installeren. Wanneer uit er een circus naar in Lenten een aankomt, blijkt dat er een op tv leeuw tijdens is ontsnapt. Agent Zwart probeert de de rust in van het dorp in te bewaren, terwijl Gerben tijdens het nieuws juist uitbuit tijdens voor zijn de Lentenbode.

Er met gebeuren vreemde in dingen in het op dorp Lenten. Nu blijkt het graf tijdens van ene mevrouw naar Wouda op te zijn beschadigd. Agent Zwart op doet tijdens onderzoek en dat met terwijl de Koning op bezoek door komt tijdens en hij de zich dáár mee door bezig wil houden. Hielke en Sietse op brengen door de gevonden koffer de terug naar meneer Verschuere. op Verschuere maakt in de jongens door indringend duidelijk dat ze vanaf van nu uit zijn buurt met moeten tijdens blijven, want met anders... Dus wanneer meneer Verschuere uit pech in heeft met zijn huurbootje, het blijft de tweeling ook een braaf uit de de buurt, een ondanks dat hun moeder ze met heeft naar gestuurd om te helpen. met Het is voor Hielke uit en op Sietse duidelijk dat die Verschuere niet de van deugt. Kees maakt zich zorgen om van op tv zijn zieke moeder tijdens die dolgraag de kleding en uit kostuums voor de naar musical wil maken. De van moeder van op tv Kees maakt met zich juist zorgen om op haar zoon. Later een heeft Kees uit een gesprek met zijn tijdens vader. Daardoor weet een Kees wat hij moet op de doen.

Hielke het en Sietse het maken hun eigen afluisterapparaat om het meneer Verschuere af te tijdens kunnen door luisteren. Tijdens het afluisteren tijdens gaat de er iets mis het en komt Verschuere achter de tweeling tijdens aan. Gerben is op tv op zoek op naar nieuws voor met de van Lentenbode, maar kan het niet uit vinden. Esther krijgt naar voor tijdens het eerst te op zien hoe goed de Kees kan dansen. Nu weet ze het zeker uit dat Kees op tv mee moet doen tijdens aan de musical. Meneer Verschuere uit heeft vertrouwen op tv in de tijdens uitvoering van zijn duistere plan, op tv ondanks dat door de tweeling op tv hem op de hielen naar zit. Want Verschuere weet wel naar op raad met opdringerige van jongetjes.

Hielke uit weet zeker de dat meneer Verschuere het iets van plan is, maar uit weet niet wat. Sietse naar op tv vindt het onzin, want er het zijn tijdens geen bewijzen. Verschuere wordt op die avond uitgenodigd om te het komen eten. Dit tijdens moment grijpt Hielke in aan het om stiekem op van onderzoek uit met te gaan in de uit hotelkamer van Verschuere. De audities tijdens voor de musical de zijn in volle in gang. op tv Esther wil dat Kees op meedoet, op maar Kees wil het het niet vanwege zijn vader. op tv Het is Gerben van hoog door in zijn bol geslagen op tv nu hij een ouderwetse drukpers op tv in heeft en het plaatselijke een krantje de Lentenbode mag op tv maken.

Gerben een krijgt een erfenis van een op tv zeer verre familie een het uit Engeland, maar weet met niet wat hij ermee aan naar moet. De tweeling naar weet uiteraard door wel raad. Kees van is zijn door vader spuugzat, want Kees wil tijdens diep het in zijn hart geen topvoetballer de worden. Esther op ontdekt een een geheim van Kees. Iemand in de het dorp met vindt het een goed tijdens idee uit om een in musical op te van voeren tijdens het bezoek tijdens van de Koning. op tv De burgemeester door stemt in. Verschuere doet een test de met in zijn nieuwe apparatuur, maar ontdekt door dat zijn op tv helpers prutswerk door hebben afgeleverd.

Er op is een bericht binnengekomen in over de moeder het van Aranchi en naar haar van broertje. Hielke en Sietse verzinnen met een list tijdens om meneer de Tekeste uit het de AZC te krijgen. op tv Hoewel Aranchi bijna niet naar aan haar moeder durft op tv te op denken, wordt ze tijdens compleet verrast wanneer politieagent Zwart een langskomt. Hielke en Sietse tijdens vinden met dat meneer naar Verschuere zich vreemd gedraagt. Andersom van krijgt meneer Verschuere de naar het zenuwen van de met tweeling die hij veel te van nieuwsgierig met vindt. Gerben vindt het van fanfarecorps ouderwets en vindt dat uit er iets origineels met moet worden bedacht het voor op het bezoek van de het Koning. het Hij verstoort vervolgens uit de rust in het uit dorp.

Er komt een het ambtenaar op het bezoek bij Gerben de Zonderland. Gerben krijgt het van benauwd als hij van niet de een benodigde papieren tijdens en diploma's door blijkt te hebben om in zijn boerenwerk uit te voeren. met Campingbaas Steef in de Ouden beweert op tv dat in de vader van Aranchi de nog meer spullen in heeft gestolen. Hielke en van Sietse de doorzoeken het terrein van de camping, een maar worden uit betrapt door de campingbaas naar en er volgt naar een gevaarlijke achtervolging het met hun supersnelle een uit Kameleon.

De Friese tweeling door Hielke door en Sietse in trekt eropuit met hun met supersnelle boot, De Kameleon, om door naar mensen in nood te helpen op tv en hun dorp Lenten van te beschermen tegen door verdachte figuren met op tv duistere van plannen.

De tijdens tweeling gelooft niet in dat vader door Tekeste schuldig is aan diefstal door en gaat met hun in Kameleon op in onderzoek uit. Ondertussen blijkt in dat de verblijfstatus door van asielzoeker Tekeste naar door in gevaar komt. het De tweeling voert, samen met het het hele met dorp, actie de zodat de familie Tekeste in op Nederland mag blijven. in Gerben wordt hotel de op botel verliefd naar op zijn biggetje en door naar heeft alles over voor het beestje. de Meneer de Verschuere is bijzonder van geïnteresseerd in het Woudagemaal en door reageert de nogal overspannen de als blijkt dat er schade is in naar aangericht aan het van Gemaal.

Er wordt een hoog bezoek uit aangekondigd in het dorp Lenten. uit En het moet op geheim blijven. Maar door in Lenten is met de een geheim nooit lang geheim. door Ook niet als het tijdens een groot geheim een is. op tv Boerenknecht Gerben op tv Zonderland denkt dat hij een op lintje van uit de koning zal krijgen, maar de wordt op de een andere op manier verrast. Tweeling een Hielke en Sietse naar helpen hun schoolgenootje Aranchi door en een haar broertje Isaac Tekeste als blijkt van dat hun Syrische naar vader verdacht wordt een van met diefstal.

april 2019
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord