Programma gemist?

Het hele van dorp is er klaar op voor; de in Koning op kan elk moment arriveren. met De burgemeester en alle in deelnemers aan de musical op staan klaar, ook in Kees uit en Esther. Maar Kees van schrikt tijdens als zijn zieke moeder naar op het ziekenhuis op moet. Kan Kees de nog wel dansen? Agent Zwart door tijdens is bloednerveus. Want Zwart ontdekt samen naar op met de tweeling dat er bommen de op in het Woudagemaal op het op tv punt in staan te ontploffen! De naar tijd dringt. met Ondertussen wil Gerben dolgraag zoenen door met een Chantel, maar durft niet. Oma Klinkhamer op met ziet de ware liefde naar tussen die twee en regelt uit het wel even. een Agent Zwart wil van niets uit liever dan dit de grote gevaar uitschakelen, maar de van burgemeester de heeft hem nodig. Zal van het Hielke en de Sietse lukken om een met hun kameleon van de bommen op tv onschadelijk te uit maken?

De Friese op tv tweeling de Hielke en Sietse trekken op er op uit met hun het supersnelle boot, op tv de kameleon, om mensen in in in nood te helpen en hun met van dorp Lenten te beschermen het tegen verdachte in figuren met duistere van plannen.

Wederom het dankzij hun demente op tv oma, weten in Hielke en Sietse van de mysterieuze plattegrond van Verschuere in te tijdens ontrafelen. De tweeling naar vertrekt middenin de nacht naar tijdens het Woudagemaal. het Daar worden ze de betrapt door agent Zwart het en krijgen voor straf met op tv drie dagen huisarrest. op tv Maar de tweeling zou op tv de tweeling de niet zijn als ze op ontsnappen om hun op onderzoek naar Verschuere voort op tv te een zetten. Gerben is naar op slag verliefd op op Chantel, de wijkverpleegster. Oma het Klinkhamer blijkt door meer verzorging nodig tijdens te hebben door dan ze zelf toegeeft. Meneer Verschuere het een is dan wel het door dorp uit, maar op niet in veel de afstand van het Woudagemaal is tijdens hij klaar om door zijn definitieve naar wraak in te lossen. met De van koning komt morgen naar Lenten! op tv De voorbereidingen in zijn in volle gang. de Agent op tv Zwart gelooft zijn oren door en ogen in niet als Hielke door en Sietse voor op zijn neus van staan met bewijsmateriaal uit de uit koffer tijdens van Verscheure.

De uit Friese tweeling Hielke naar en Sietse trekken het er op uit met de hun supersnelle van boot, de kameleon, door om mensen in op tv nood te helpen met en hun dorp Lenten te door de beschermen tegen verdachte figuren met duistere de op plannen.

Moeder met Klinkhamer vertelt het dat meneer Verschuere het dorp gaat uit verlaten. De tweeling op tv springt in van hun kameleon, om naar zo snel een mogelijk achter een Verschuere aan te met gaan. Want ze tijdens moeten weten wat Verschuere in van zijn schild voert. een Dankzij de op tv informatie van hun op tv oma, weten de jongens de wie Verschuere daadwerkelijk is van en de vermoeden ze dat hij in wraak op tv wil nemen. En dat terwijl de een Koning daar over in uit een paar dagen op bezoek naar komt. De van nieuwe wijkverpleegster het ontdekt dat oma niet thuis in is, terwijl haar naar deur wagenwijd open in staat en al in haar spullen op uit tafel van liggen. Moeder Klinkhamer wil van dat oma bij een hun in uit huis komt wonen de zodat ze voor naar haar kunnen zorgen. Maar op tv oma wil daar niets van van weten. Agent van Zwart weet het de hectiek rondom de verdwenen de van leeuw uit het circus op te de met lossen.

Hielke is erg uit geschrokken door van de op bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling het te horen een dat een hun oma verward is en uit in haar pyjama door van het tijdens dorp loopt. Sietse maakt zich de zorgen. Maar het oma kan de tweeling het van goed helpen omdat ze op tv alles kan naar vertellen over het verleden van de naar familie Wouda. op tv Het brengt een de jongens dichterbij de van duistere bedoelingen van in Verschuere. Ondertussen staat de Verschuere tijdens met zijn helpers bij de schoorsteen van de van het Woudagemaal van iets te installeren. Wanneer er met een circus in Lenten in door aankomt, blijkt dat er het een leeuw is ontsnapt. tijdens Agent Zwart probeert het de rust in naar het dorp te bewaren, in terwijl een Gerben het nieuws tijdens juist uitbuit in voor zijn Lentenbode.

Er in gebeuren vreemde een dingen in het dorp Lenten. Nu door blijkt het het graf van ene het mevrouw Wouda te zijn een beschadigd. Agent naar Zwart doet onderzoek door en dat terwijl door de Koning op een bezoek komt en in hij zich dáár mee in bezig wil tijdens houden. Hielke het en Sietse brengen de van gevonden koffer terug een naar een meneer Verschuere. Verschuere in maakt de jongens indringend tijdens duidelijk dat ze vanaf uit nu uit zijn buurt uit door moeten blijven, want anders... Dus van wanneer meneer Verschuere pech door heeft van met zijn huurbootje, een blijft de tweeling ook door braaf uit de buurt, tijdens ondanks dat in hun moeder ze heeft uit in gestuurd om te uit helpen. Het is met voor Hielke en Sietse duidelijk dat op in die Verschuere niet een deugt. Kees maakt van zich zorgen om naar zijn zieke moeder tijdens die dolgraag de kleding de en kostuums door voor de musical wil door maken. De moeder de van Kees maakt zich juist de zorgen om door haar met zoon. Later heeft Kees een gesprek van met zijn naar vader. op tv Daardoor weet Kees door wat hij moet op tv doen.

Hielke en het Sietse maken hun eigen door afluisterapparaat om op meneer Verschuere af te het kunnen door luisteren. Tijdens van het afluisteren gaat naar er iets mis met en komt Verschuere achter tijdens de tweeling in aan. Gerben is uit op zoek naar nieuws in voor de Lentenbode, maar door kan het niet vinden. met Esther naar krijgt voor het door eerst te zien de hoe goed Kees kan een dansen. het Nu weet ze zeker dat op tv Kees mee moet doen tijdens door aan de musical. Meneer Verschuere de heeft uit vertrouwen in de uitvoering van op tv zijn duistere plan, van ondanks dat de de tweeling hem met op de hielen zit. Want op tv Verschuere weet wel door raad op met opdringerige met jongetjes.

Hielke van weet zeker het dat meneer Verschuere een iets van plan in is, maar weet niet op tv wat. Sietse vindt het het onzin, in want er zijn geen uit bewijzen. Verschuere wordt een die avond uitgenodigd een om te komen eten. Dit tijdens van moment grijpt Hielke aan om stiekem een op onderzoek het uit te naar gaan in naar de hotelkamer van uit Verschuere. De audities met voor de musical zijn met in volle gang. de Esther wil dat Kees meedoet, op tv maar Kees uit wil het niet tijdens vanwege zijn van vader. Het is Gerben hoog de in zijn tijdens bol geslagen nu door hij een ouderwetse tijdens drukpers heeft door en het plaatselijke krantje uit de het Lentenbode mag maken.

Gerben door krijgt een erfenis naar van een in zeer verre familie uit Engeland, naar maar een weet niet wat hij ermee aan naar moet. De tweeling van weet uiteraard met wel raad. Kees is een zijn vader spuugzat, door want Kees wil het diep in zijn in hart van geen topvoetballer worden. Esther met ontdekt een uit geheim van Kees. Iemand van in het dorp op tv vindt het een door goed idee om een de door musical op te voeren tijdens in het door bezoek van de de Koning. De burgemeester op stemt in. Verschuere naar doet een test een met zijn nieuwe het apparatuur, maar ontdekt dat zijn helpers de op prutswerk hebben afgeleverd.

Er is een een bericht binnengekomen over op de door moeder van Aranchi en haar op tijdens broertje. Hielke en Sietse verzinnen uit een met list om meneer Tekeste uit van het AZC te het krijgen. Hoewel Aranchi bijna met niet aan op tv haar moeder durft te de denken, wordt de ze compleet verrast naar wanneer politieagent Zwart langskomt. in Hielke en Sietse op vinden met dat meneer Verschuere zich vreemd van gedraagt. Andersom uit krijgt tijdens meneer Verschuere de zenuwen van de een tweeling naar die hij veel in te nieuwsgierig vindt. een Gerben vindt het op tv fanfarecorps ouderwets en van vindt dat er iets met origineels moet worden naar bedacht voor van het bezoek van op de Koning. Hij verstoort vervolgens op de naar rust in met het dorp.

Er komt uit een ambtenaar op de bezoek het bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het op benauwd als hij het met niet de benodigde op papieren en diploma's blijkt te tijdens hebben op tv om zijn boerenwerk uit te voeren. op tv Campingbaas Steef het de Ouden door beweert dat de vader uit van Aranchi nog meer van spullen van heeft gestolen. Hielke met en Sietse doorzoeken het door terrein van de camping, door maar worden door betrapt door de campingbaas van en er volgt een een gevaarlijke van achtervolging met hun supersnelle de naar Kameleon.

De Friese tweeling van Hielke en Sietse naar trekt het eropuit met uit hun supersnelle boot, De tijdens Kameleon, om in mensen in nood te helpen een en hun dorp tijdens Lenten te tijdens beschermen tegen op tv verdachte figuren met duistere tijdens plannen.

De op tweeling gelooft niet dat vader in Tekeste schuldig is in aan diefstal de en uit gaat met hun uit Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt naar tijdens dat de verblijfstatus het van asielzoeker Tekeste in op gevaar komt. naar De tweeling voert, samen in met het de hele dorp, actie zodat uit de familie een Tekeste in Nederland mag tijdens blijven. Gerben wordt hotel de in door botel verliefd op zijn biggetje en in heeft op tv alles over voor het beestje. een een Meneer Verschuere is bijzonder geïnteresseerd met in een het Woudagemaal en reageert nogal het overspannen als blijkt dat op tv er schade naar is aangericht aan op het op Gemaal.

Er op wordt hoog bezoek aangekondigd uit in het dorp met Lenten. En het moet tijdens met geheim blijven. Maar in Lenten is een een in geheim nooit lang geheim. Ook de niet in als het een uit groot geheim is. een Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat van hij in een lintje de van de koning zal door krijgen, maar wordt op op tv een andere manier verrast. met Tweeling Hielke in en Sietse naar helpen hun schoolgenootje Aranchi het en haar broertje van Isaac Tekeste op als blijkt dat naar hun Syrische vader verdacht wordt in van van diefstal.

juni 2021
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!