Programma gemist?

Het met hele dorp is er klaar in voor; van de Koning kan elk op moment arriveren. op De burgemeester en van alle deelnemers aan tijdens de musical staan klaar, ook met een Kees en Esther. Maar naar Kees schrikt als het zijn zieke moeder tijdens naar het ziekenhuis moet. tijdens Kan Kees nog wel door dansen? een Agent Zwart is in bloednerveus. Want Zwart ontdekt naar samen met de een tweeling van dat er bommen in het Woudagemaal door in op het punt staan op te ontploffen! op De tijd dringt. Ondertussen in wil Gerben dolgraag zoenen met de tijdens Chantel, maar durft niet. uit Oma Klinkhamer ziet de ware het liefde het tussen die in twee en regelt het wel even. van Agent uit Zwart wil niets liever dan het dit grote uit gevaar uitschakelen, maar met de met burgemeester heeft hem het nodig. Zal het Hielke en de Sietse lukken om met op hun kameleon de de uit bommen onschadelijk te van maken?

De Friese tweeling met Hielke van en Sietse trekken door er op uit van met hun supersnelle boot, de met kameleon, om uit mensen in nood op tv te helpen in en hun dorp Lenten uit te beschermen tegen verdachte in figuren met duistere op tv de plannen.

Wederom door dankzij hun van demente oma, weten Hielke op tv en Sietse een de mysterieuze plattegrond van naar Verschuere te ontrafelen. De tweeling uit vertrekt tijdens middenin de de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden van ze betrapt met door op agent Zwart en krijgen voor naar straf drie dagen huisarrest. de Maar tijdens de tweeling naar zou de tweeling niet zijn als een ze ontsnappen een om hun van onderzoek naar met Verschuere voort te naar zetten. Gerben is tijdens op slag verliefd op Chantel, naar de wijkverpleegster. Oma naar Klinkhamer blijkt meer verzorging in nodig met te hebben dan op tv ze zelf toegeeft. Meneer Verschuere tijdens is dan wel op het op dorp uit, maar op met niet veel afstand met van het van Woudagemaal is hij klaar om het zijn definitieve tijdens wraak in van te lossen. De het koning komt morgen naar op Lenten! De voorbereidingen de zijn de in volle gang. van Agent Zwart gelooft een zijn oren en ogen in niet als Hielke op en Sietse voor tijdens zijn neus staan door met bewijsmateriaal door uit de koffer in van Verscheure.

De Friese tweeling tijdens Hielke en met Sietse een trekken er op uit met hun met supersnelle op boot, de kameleon, om mensen uit met in nood te helpen tijdens en hun dorp een Lenten te beschermen de tegen verdachte figuren met duistere met met plannen.

Moeder Klinkhamer vertelt door dat meneer Verschuere op tv het het dorp gaat verlaten. De tweeling in springt door in hun kameleon, om zo op snel mogelijk achter van tijdens Verschuere aan te in gaan. Want ze op moeten weten wat Verschuere in door zijn schild voert. in Dankzij door de informatie van hun oma, weten de de tijdens jongens wie Verschuere daadwerkelijk is van en in vermoeden ze op tv dat hij wraak wil nemen. En een dat terwijl de door de Koning daar over uit een paar dagen met op bezoek komt. van De nieuwe wijkverpleegster ontdekt in dat oma niet uit thuis is, terwijl haar deur door wagenwijd open staat op een en al haar spullen op tafel een liggen. Moeder de Klinkhamer wil dat naar oma bij op tv hun in huis komt een wonen zodat een ze voor haar kunnen zorgen. de in Maar oma wil tijdens daar niets van weten. in Agent Zwart weet de de hectiek rondom de met verdwenen leeuw uit het de van circus op te het lossen.

Hielke is in erg geschrokken door van de het bedreiging. Maar dan naar krijgt de tweeling te horen dat een in hun oma verward op tv is en in uit haar pyjama door het dorp loopt. het Sietse maakt zich op tv zorgen. Maar het oma een kan de tweeling met goed helpen omdat ze alles een kan vertellen over het op verleden van op de familie Wouda. op Het naar brengt de jongens dichterbij de duistere uit bedoelingen het van Verschuere. Ondertussen staat Verschuere op met zijn helpers de op tv bij de schoorsteen van het Woudagemaal in iets te in installeren. Wanneer er op een circus in in Lenten de aankomt, blijkt dat er op een leeuw is naar ontsnapt. Agent het Zwart probeert de rust in een het dorp te uit bewaren, terwijl Gerben door het nieuws tijdens juist uitbuit voor zijn van Lentenbode.

Er gebeuren vreemde tijdens dingen in het op dorp door Lenten. Nu blijkt het de graf het van ene mevrouw het Wouda te zijn beschadigd. Agent op tv Zwart doet onderzoek en het dat op tv terwijl de Koning van op bezoek komt een en hij zich dáár mee tijdens bezig wil tijdens houden. Hielke op tv en Sietse brengen de een gevonden koffer terug naar op tv meneer door Verschuere. Verschuere de maakt de jongens indringend op tv duidelijk dat naar ze vanaf nu het uit zijn buurt moeten blijven, want op tv op tv anders... Dus wanneer meneer in Verschuere pech heeft met zijn naar huurbootje, tijdens blijft de tweeling ook braaf het tijdens uit de buurt, ondanks tijdens dat hun moeder ze heeft naar gestuurd om met te helpen. Het is op voor Hielke en tijdens van Sietse duidelijk dat uit die Verschuere niet deugt. Kees het maakt zich zorgen een om tijdens zijn zieke moeder de die dolgraag de kleding door en kostuums voor tijdens de musical wil maken. op De uit moeder van Kees maakt zich naar juist met zorgen om haar naar zoon. Later heeft het Kees een gesprek door met zijn vader. Daardoor met weet Kees wat hij op moet tijdens doen.

Hielke op en Sietse maken hun tijdens eigen afluisterapparaat om met meneer Verschuere af de te kunnen luisteren. Tijdens op het met afluisteren gaat er iets mis een en komt Verschuere tijdens achter de door tweeling door aan. Gerben is naar op zoek naar het nieuws voor de Lentenbode, maar door kan het op tv niet vinden. van Esther krijgt voor de het eerst te zien hoe het goed Kees kan dansen. op tv in Nu weet ze een zeker dat Kees mee moet in doen aan de uit musical. Meneer Verschuere heeft van naar vertrouwen in de uitvoering van zijn naar duistere plan, op ondanks dat de tweeling naar hem het op de hielen zit. Want uit Verschuere weet van wel met raad met opdringerige van jongetjes.

Hielke weet zeker op dat meneer de Verschuere iets van het plan is, maar een weet niet wat. uit Sietse vindt door het onzin, naar want er zijn door geen bewijzen. Verschuere op wordt die avond op uitgenodigd om te komen het eten. Dit moment grijpt Hielke van aan op om stiekem op onderzoek uit in te gaan in een de hotelkamer met van Verschuere. De audities een voor de musical tijdens zijn in door volle gang. Esther wil het dat in Kees meedoet, maar op Kees wil het niet door vanwege zijn vader. Het naar op tv is Gerben hoog uit in zijn bol geslagen nu hij naar een met ouderwetse drukpers de heeft en het van plaatselijke krantje de het Lentenbode mag maken.

Gerben krijgt in een erfenis van een op tv het zeer verre familie uit tijdens Engeland, maar weet van niet wat hij op ermee aan moet. De van tweeling weet uiteraard wel op tv raad. de Kees is zijn vader spuugzat, van want Kees de wil diep in zijn met hart het geen topvoetballer van worden. Esther ontdekt een geheim in van Kees. Iemand in in het dorp vindt van het een goed uit idee om door een musical met op te voeren tijdens het het bezoek van uit de op tv Koning. De burgemeester stemt in. Verschuere door doet een een test met zijn uit nieuwe apparatuur, naar maar ontdekt dat de zijn helpers prutswerk hebben uit afgeleverd.

Er is een met bericht binnengekomen in over de op tv moeder van Aranchi en haar van tijdens broertje. Hielke en Sietse verzinnen van een met list om meneer Tekeste uit tijdens het van AZC te krijgen. Hoewel op tv Aranchi bijna niet aan haar op moeder op durft te denken, het wordt ze compleet door verrast wanneer politieagent Zwart langskomt. door van Hielke en Sietse vinden dat meneer van Verschuere zich vreemd door gedraagt. Andersom krijgt op meneer Verschuere uit de zenuwen van van de tweeling die hij van veel te nieuwsgierig met vindt. Gerben vindt in het uit fanfarecorps ouderwets en vindt dat naar er door iets origineels met moet worden bedacht een voor het bezoek van de Koning. door Hij verstoort van vervolgens met de rust in het uit dorp.

Er komt een een ambtenaar op door bezoek bij op Gerben Zonderland. Gerben krijgt met het benauwd als met hij op tv niet de benodigde papieren en diploma's door de blijkt te hebben om op zijn boerenwerk door uit te voeren. Campingbaas van Steef de Ouden het beweert dat de de vader van Aranchi met nog meer spullen heeft gestolen. van uit Hielke en Sietse een doorzoeken het terrein van de met camping, maar naar worden betrapt door de op tv campingbaas door en er volgt uit een gevaarlijke achtervolging met met hun supersnelle naar Kameleon.

De Friese het tweeling Hielke een en Sietse trekt de eropuit met hun uit supersnelle boot, De Kameleon, met om mensen in nood het te helpen en met hun dorp Lenten de te beschermen de tegen het verdachte figuren met het duistere plannen.

De tijdens tweeling gelooft niet met dat vader een Tekeste schuldig is het aan diefstal en gaat van met hun Kameleon met op onderzoek uit. Ondertussen blijkt op tv op dat de verblijfstatus van asielzoeker een Tekeste uit in gevaar komt. De tweeling met voert, naar samen met het uit hele dorp, actie zodat naar de familie Tekeste in in Nederland op tv mag blijven. Gerben wordt een hotel de botel verliefd op een door zijn biggetje en naar heeft alles over voor het naar beestje. Meneer Verschuere een is een bijzonder geïnteresseerd in het in Woudagemaal en een reageert nogal overspannen een als blijkt dat er schade is uit aangericht aan het tijdens een Gemaal.

Er wordt hoog naar de bezoek aangekondigd in het met dorp Lenten. En het op moet geheim uit blijven. Maar de in Lenten is een geheim tijdens nooit lang geheim. Ook uit niet als het een op tv een groot geheim met is. Boerenknecht Gerben Zonderland op tv denkt dat hij een tijdens lintje door van de koning zal krijgen, op tv maar wordt op in een de andere manier verrast. Tweeling met Hielke en Sietse helpen in hun schoolgenootje Aranchi en een haar broertje het Isaac met Tekeste als blijkt dat uit hun Syrische naar vader verdacht wordt van de diefstal.

december 2021
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!