Programma gemist?

Het op hele dorp is uit er klaar voor; naar de Koning tijdens kan elk moment arriveren. De de burgemeester en alle deelnemers op tv tijdens aan de musical staan klaar, met ook met Kees en Esther. met Maar Kees schrikt als door zijn zieke moeder naar met het ziekenhuis moet. met Kan in Kees nog wel dansen? Agent van Zwart het is bloednerveus. Want Zwart ontdekt samen in met de tweeling door dat tijdens er bommen in het Woudagemaal een op het een punt staan te het ontploffen! De tijd dringt. op in Ondertussen wil Gerben dolgraag zoenen naar met tijdens Chantel, maar durft niet. tijdens Oma Klinkhamer in ziet de ware liefde het tussen die twee naar en regelt het wel tijdens even. Agent Zwart op tv wil niets liever de dan dit tijdens grote gevaar uitschakelen, maar op de burgemeester heeft uit hem nodig. naar Zal het een Hielke en Sietse lukken om met de hun kameleon naar de bommen met onschadelijk te door maken?

De de Friese tweeling Hielke en Sietse van trekken er een op uit door met hun supersnelle boot, op tv de kameleon, om mensen op in nood te tijdens helpen en hun met dorp Lenten met te beschermen tegen de verdachte figuren met in duistere op plannen.

Wederom van dankzij hun demente oma, tijdens weten Hielke en Sietse door de van mysterieuze plattegrond een van Verschuere te naar ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de tijdens nacht naar het door Woudagemaal. met Daar worden ze betrapt de door agent door Zwart en krijgen voor op straf drie dagen huisarrest. in op tv Maar de tweeling zou de uit tweeling niet zijn als naar tijdens ze ontsnappen om hun onderzoek naar op tv Verschuere voort te met van zetten. Gerben is naar op slag verliefd op Chantel, tijdens de wijkverpleegster. Oma de Klinkhamer blijkt meer het verzorging nodig uit te hebben met dan ze zelf door toegeeft. Meneer Verschuere is dan op tv wel het dorp uit, het de maar op niet veel op afstand van in het Woudagemaal is van hij klaar om zijn een definitieve wraak in in te lossen. De uit koning komt uit morgen naar Lenten! De voorbereidingen naar zijn de in volle gang. op Agent Zwart gelooft zijn oren en in naar ogen niet als Hielke en Sietse met tijdens voor zijn neus op tv staan met bewijsmateriaal uit de koffer op tv uit van Verscheure.

De Friese op tv tweeling de Hielke en Sietse trekken tijdens er op naar uit met hun door supersnelle boot, de door kameleon, om mensen in de nood te helpen op en hun dorp Lenten te op beschermen op tv tegen verdachte figuren met met duistere het plannen.

Moeder Klinkhamer vertelt op dat op meneer Verschuere het dorp tijdens gaat verlaten. de De tweeling springt in hun het kameleon, in om zo snel uit mogelijk achter Verschuere aan in te gaan. Want ze van moeten weten op tv wat Verschuere in tijdens zijn schild voert. in Dankzij de door informatie van hun oma, weten met de jongens wie met Verschuere daadwerkelijk is met door en vermoeden ze de dat hij wraak wil tijdens nemen. En dat terwijl op tv de Koning een daar over een het paar dagen op bezoek komt. in De nieuwe wijkverpleegster op van ontdekt dat oma niet thuis de is, het terwijl haar deur wagenwijd open uit staat en al een haar spullen op uit tafel liggen. door Moeder Klinkhamer wil dat een oma bij hun op in huis komt van wonen zodat ze het voor haar van kunnen zorgen. de Maar oma wil uit daar niets van weten. met Agent Zwart weet naar de hectiek rondom de tijdens verdwenen leeuw uit uit het circus op te met van lossen.

Hielke is tijdens erg het geschrokken van de bedreiging. Maar het dan krijgt de de tweeling te de horen dat van hun oma verward is en in naar haar op tv pyjama door het dorp loopt. het op Sietse maakt zich naar zorgen. Maar oma kan door de tweeling op goed helpen omdat op ze alles kan het vertellen over het verleden van het de familie van Wouda. Het brengt de van jongens van dichterbij de duistere bedoelingen van van Verschuere. in Ondertussen staat Verschuere met zijn de helpers bij op de schoorsteen van het Woudagemaal uit iets te installeren. tijdens Wanneer er een in circus in uit Lenten aankomt, tijdens blijkt dat er een uit leeuw is met ontsnapt. Agent Zwart probeert de tijdens rust tijdens in het dorp naar te bewaren, terwijl Gerben tijdens het nieuws juist door uitbuit voor zijn door Lentenbode.

Er van gebeuren vreemde dingen van in het naar dorp Lenten. Nu blijkt het graf op van een ene mevrouw Wouda het te zijn beschadigd. Agent tijdens Zwart doet onderzoek en de dat terwijl met de Koning op een bezoek het komt en hij zich een dáár mee bezig tijdens wil houden. Hielke naar en Sietse brengen tijdens de gevonden koffer terug op naar meneer op Verschuere. Verschuere maakt de jongens van indringend duidelijk met dat ze vanaf de nu uit uit zijn buurt door moeten blijven, want anders... Dus wanneer naar meneer Verschuere pech naar heeft met zijn in huurbootje, blijft het de tweeling door ook braaf uit de het buurt, ondanks dat met hun door moeder ze heeft gestuurd om tijdens te naar helpen. Het is voor het Hielke en Sietse duidelijk dat op die Verschuere naar niet deugt. Kees maakt op tv zich zorgen op tv om zijn zieke moeder uit die dolgraag de tijdens kleding en kostuums op voor de met musical wil maken. het De moeder het van Kees maakt zich met juist zorgen op tv om haar zoon. Later heeft uit naar Kees een gesprek met zijn vader. in Daardoor de weet Kees een wat hij moet de doen.

Hielke en Sietse van maken hun eigen door afluisterapparaat het om meneer Verschuere af naar te kunnen het luisteren. Tijdens tijdens het afluisteren gaat er uit iets mis en komt Verschuere tijdens achter de de tweeling aan. op tv Gerben is op zoek op naar nieuws de voor de Lentenbode, maar een kan door het niet vinden. Esther een krijgt voor het eerst het te zien hoe goed een de Kees kan dansen. naar Nu weet ze zeker dat Kees het mee moet door doen door aan de musical. Meneer Verschuere van heeft vertrouwen in op de het uitvoering van zijn duistere plan, ondanks uit dat de naar tweeling het hem op de hielen zit. het Want de Verschuere weet wel raad van met opdringerige in jongetjes.

Hielke weet op tv zeker dat meneer van Verschuere iets van de plan op tv is, maar weet niet uit wat. Sietse vindt het onzin, van want uit er zijn van geen bewijzen. Verschuere wordt die avond op tv uitgenodigd om het te komen eten. Dit met op tv moment grijpt Hielke aan met om stiekem op de onderzoek uit te gaan in met de hotelkamer van van Verschuere. De op audities het voor de musical op zijn in volle gang. Esther wil het dat Kees meedoet, van maar het Kees wil het de niet vanwege zijn vader. Het de is op tv Gerben hoog in op zijn bol geslagen in nu hij een ouderwetse drukpers een heeft en op het plaatselijke in krantje de Lentenbode met mag maken.

Gerben krijgt een een erfenis de van een tijdens zeer verre familie uit tijdens Engeland, maar weet niet met wat hij de ermee aan een moet. De tweeling met weet uiteraard wel raad. Kees de is van zijn vader spuugzat, want met Kees wil diep in zijn met hart geen de topvoetballer naar worden. Esther ontdekt op tv een geheim van Kees. Iemand op in het dorp vindt met het een de goed de idee om een musical op door te voeren tijdens uit het bezoek het van de Koning. naar De burgemeester stemt in. een Verschuere doet een test op met de zijn nieuwe apparatuur, in maar ontdekt uit dat zijn helpers naar prutswerk hebben afgeleverd.

Er op tv is een bericht binnengekomen met over een de moeder van Aranchi tijdens en haar broertje. Hielke naar en Sietse verzinnen een naar list om het meneer Tekeste met uit het AZC op tv te krijgen. Hoewel Aranchi door bijna niet aan haar naar moeder durft door te de denken, wordt ze compleet verrast met wanneer politieagent Zwart door langskomt. Hielke en Sietse uit vinden dat van meneer Verschuere zich tijdens vreemd gedraagt. Andersom van krijgt meneer Verschuere door de met zenuwen van de tweeling die de hij veel op tv te nieuwsgierig vindt. Gerben vindt in de het fanfarecorps ouderwets de en vindt dat er iets origineels op uit moet worden bedacht voor het het bezoek van de in Koning. het Hij verstoort vervolgens de het rust in het door dorp.

Er het komt een ambtenaar met op bezoek bij Gerben tijdens Zonderland. Gerben krijgt naar het benauwd een als hij niet de de benodigde op tv papieren en diploma's blijkt uit te hebben om zijn boerenwerk met op tv uit te voeren. Campingbaas Steef de tijdens Ouden beweert dat met in de vader van Aranchi nog door meer spullen op tv heeft gestolen. Hielke en Sietse op tv doorzoeken het terrein uit van de camping, op naar maar worden betrapt door de naar campingbaas en er tijdens volgt met een gevaarlijke achtervolging van met hun supersnelle op Kameleon.

De Friese tijdens tweeling Hielke en met Sietse van trekt eropuit met met hun supersnelle boot, De op Kameleon, om mensen in nood uit te helpen op en hun dorp uit Lenten te in beschermen tegen verdachte figuren tijdens met van duistere plannen.

De van tweeling gelooft niet dat een vader Tekeste de schuldig is aan diefstal en in gaat van met hun tijdens Kameleon op onderzoek door uit. Ondertussen blijkt door dat de verblijfstatus met van asielzoeker Tekeste op in gevaar komt. De tweeling door voert, door samen met het naar hele dorp, actie zodat de naar familie Tekeste in Nederland tijdens mag blijven. op Gerben een wordt hotel de op botel verliefd op zijn biggetje van en heeft alles over door de voor het beestje. Meneer in Verschuere is bijzonder geïnteresseerd de in het Woudagemaal en een reageert een nogal overspannen op tv als blijkt dat er schade van is aangericht aan het in in Gemaal.

Er wordt hoog een uit bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. door En het in moet door geheim blijven. Maar in op Lenten is een uit geheim nooit lang geheim. Ook naar op niet als het het een groot geheim in is. Boerenknecht Gerben een Zonderland denkt dat hij een lintje met van van de koning zal krijgen, tijdens maar wordt op een tijdens de andere manier verrast. het Tweeling Hielke en Sietse helpen hun op schoolgenootje het Aranchi en haar broertje Isaac de Tekeste als met blijkt van dat hun Syrische op vader verdacht wordt van met diefstal.

november 2018
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord