Programma gemist?

Het hele dorp tijdens is een er klaar voor; op de Koning kan elk op moment op arriveren. De burgemeester en alle deelnemers naar aan de musical met staan klaar, uit ook Kees een en Esther. Maar Kees schrikt een uit als zijn zieke moeder naar het naar ziekenhuis uit moet. Kan Kees nog wel in door dansen? Agent Zwart is bloednerveus. op Want Zwart ontdekt het samen met met de tweeling dat er bommen naar in naar het Woudagemaal op het punt een staan te ontploffen! met uit De tijd dringt. met Ondertussen wil Gerben dolgraag zoenen naar met Chantel, maar de durft niet. van Oma Klinkhamer het ziet de ware liefde tussen die een twee door en regelt een het wel even. Agent Zwart wil op tijdens niets liever dan dit grote gevaar van uitschakelen, maar in de op burgemeester heeft hem nodig. Zal het het een Hielke en Sietse door lukken om met hun kameleon het de bommen onschadelijk door te het maken?

De van Friese tweeling Hielke uit en Sietse tijdens trekken er op naar uit met hun supersnelle uit boot, de kameleon, de om mensen uit in nood te helpen en van hun dorp Lenten te tijdens beschermen tegen verdachte uit figuren het met duistere door plannen.

Wederom in dankzij hun demente uit oma, weten Hielke naar en Sietse de in mysterieuze plattegrond door van Verschuere te ontrafelen. De tweeling door vertrekt middenin de uit nacht naar het tijdens het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door op tv agent Zwart uit en krijgen op voor straf de drie dagen huisarrest. Maar de naar tweeling zou de de tweeling niet tijdens zijn als op tv ze ontsnappen om hun onderzoek in naar Verschuere voort te uit zetten. naar Gerben is op tv op slag verliefd op met Chantel, de wijkverpleegster. Oma tijdens Klinkhamer blijkt meer door verzorging op nodig te hebben dan ze zelf op tv toegeeft. op tv Meneer Verschuere is op tv dan wel naar het dorp uit, maar tijdens op niet veel afstand de van het Woudagemaal naar is hij klaar van om zijn definitieve wraak door in met te lossen. van De koning komt een morgen naar Lenten! De voorbereidingen zijn het naar in volle gang. Agent Zwart gelooft door zijn oren en met ogen tijdens niet als Hielke en Sietse op voor een zijn neus staan door met bewijsmateriaal uit de met koffer een van Verscheure.

De Friese in tweeling in Hielke en Sietse trekken er op tv op uit op met hun supersnelle boot, in de kameleon, om mensen tijdens in nood te op tv uit helpen en hun dorp Lenten te in beschermen een tegen verdachte met figuren met duistere uit plannen.

Moeder met Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere uit het dorp op tv gaat naar verlaten. De tweeling springt in hun tijdens in kameleon, om zo snel de mogelijk achter Verschuere op aan te gaan. met Want ze moeten van weten wat Verschuere in zijn op tv schild voert. de Dankzij de het informatie van een hun oma, weten in de jongens wie Verschuere daadwerkelijk is op tv en vermoeden ze de dat hij op wraak wil nemen. uit En dat terwijl de met Koning daar een over een paar dagen naar met op bezoek komt. De door nieuwe wijkverpleegster ontdekt dat uit oma niet tijdens thuis is, terwijl haar deur op tv wagenwijd open door staat een en al haar spullen op van tafel een liggen. Moeder Klinkhamer op wil dat oma bij hun in het huis komt de wonen uit zodat ze voor haar kunnen tijdens zorgen. op tv Maar oma wil uit daar niets van weten. Agent met Zwart in weet de hectiek rondom door de verdwenen leeuw door uit het het circus op te in lossen.

Hielke is tijdens erg geschrokken van de tijdens bedreiging. Maar tijdens dan krijgt met de tweeling te in horen dat hun oma verward tijdens is en naar in haar tijdens pyjama door de het dorp loopt. op Sietse maakt zich zorgen. Maar het oma kan de tweeling op tv goed helpen op tv omdat ze op alles kan in vertellen over het verleden van van de met familie Wouda. Het op brengt de jongens dichterbij de tijdens duistere bedoelingen van Verschuere. naar Ondertussen staat een Verschuere met zijn op tv helpers bij door de schoorsteen van het naar Woudagemaal door iets te installeren. tijdens Wanneer er een van circus in Lenten aankomt, blijkt dat de er een leeuw naar is ontsnapt. Agent in Zwart naar probeert de rust in op tv het dorp in te bewaren, terwijl Gerben het het nieuws juist uitbuit uit met voor zijn Lentenbode.

Er gebeuren een vreemde het dingen in het dorp door Lenten. Nu op blijkt het graf van ene mevrouw het Wouda het te zijn het beschadigd. Agent Zwart een doet onderzoek en dat terwijl de tijdens Koning op op tv bezoek komt en hij naar zich het dáár mee bezig wil op tv houden. Hielke en met Sietse brengen het de gevonden koffer terug op naar met meneer Verschuere. Verschuere maakt op de jongens indringend duidelijk dat van het ze vanaf nu uit zijn buurt op tv uit moeten blijven, want anders... Dus wanneer met op tv meneer Verschuere pech heeft met zijn met huurbootje, blijft uit de door tweeling ook braaf uit de buurt, uit ondanks dat hun met moeder uit ze heeft gestuurd om te uit helpen. het Het is voor Hielke en met Sietse duidelijk in dat het die Verschuere niet deugt. een Kees maakt zich door zorgen om een zijn zieke moeder die dolgraag het de kleding en op kostuums de voor de musical de wil maken. De moeder van van Kees op maakt zich juist zorgen om op tv haar zoon. Later een heeft Kees op tv een gesprek naar met zijn vader. Daardoor uit weet Kees de wat hij moet tijdens doen.

Hielke tijdens en Sietse maken hun eigen uit afluisterapparaat om meneer in Verschuere met af te kunnen op tv luisteren. Tijdens het afluisteren het gaat er iets van mis en komt een Verschuere uit achter de tweeling aan. Gerben is op tv op van zoek naar op nieuws voor de Lentenbode, naar maar kan het tijdens niet vinden. Esther krijgt uit voor het naar eerst te in zien hoe goed Kees op kan dansen. op Nu weet ze zeker dat Kees met mee moet op doen aan naar de musical. Meneer Verschuere heeft van vertrouwen in in de uitvoering van zijn uit duistere plan, ondanks door dat de tweeling tijdens door hem op de hielen door zit. Want Verschuere weet wel uit raad met opdringerige door uit jongetjes.

Hielke weet op zeker dat meneer naar Verschuere naar iets van plan is, maar weet in niet wat. van Sietse vindt het onzin, op uit want er zijn met geen bewijzen. Verschuere wordt uit die avond uitgenodigd op om te komen het eten. Dit moment grijpt Hielke met aan om met stiekem op in onderzoek uit te gaan in tijdens de hotelkamer van met Verschuere. tijdens De audities voor met de musical zijn in met volle gang. op Esther wil dat Kees meedoet, van maar met Kees wil het niet vanwege door de zijn vader. Het is Gerben hoog van in de zijn bol geslagen nu een hij een ouderwetse drukpers op in heeft en het op tv plaatselijke krantje de Lentenbode mag door maken.

Gerben de krijgt een erfenis van een een zeer op tv verre familie uit uit Engeland, maar weet niet door wat hij ermee van aan van moet. De tweeling weet uiteraard van wel raad. uit Kees is zijn vader uit spuugzat, want Kees in wil diep op in zijn het hart geen topvoetballer worden. Esther ontdekt een een geheim op tv van Kees. op tv Iemand in het een dorp vindt het een op goed idee om op een musical op het te voeren tijdens het op bezoek van de de Koning. De burgemeester een stemt in. in Verschuere doet een test een door met zijn nieuwe apparatuur, maar tijdens ontdekt dat zijn helpers het prutswerk op hebben afgeleverd.

Er is tijdens een naar bericht binnengekomen over de moeder van het Aranchi en naar haar broertje. Hielke van en door Sietse verzinnen een list in om meneer door Tekeste uit het door AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna de in niet aan haar moeder durft uit te denken, wordt ze op tv compleet verrast wanneer op op tv politieagent Zwart langskomt. van Hielke en Sietse vinden dat meneer de uit Verschuere zich vreemd gedraagt. Andersom in krijgt door meneer Verschuere de zenuwen op van de tweeling die hij uit veel te nieuwsgierig uit door vindt. Gerben vindt het fanfarecorps ouderwets op tv en vindt dat met er iets origineels van moet tijdens worden bedacht voor van het bezoek een van de Koning. Hij verstoort vervolgens door de tijdens rust in het tijdens dorp.

Er komt in een ambtenaar in op bezoek bij Gerben naar Zonderland. Gerben krijgt een het benauwd als hij naar op tv niet de benodigde op papieren en diploma's blijkt een te hebben om zijn boerenwerk het uit te voeren. uit Campingbaas Steef in de Ouden beweert dat de de op tv vader van Aranchi nog meer een spullen heeft een gestolen. Hielke en met Sietse doorzoeken het het terrein naar van de camping, maar uit worden betrapt door de campingbaas een en er door volgt op tv een gevaarlijke achtervolging met de hun supersnelle uit Kameleon.

De Friese een tweeling Hielke het en Sietse door trekt eropuit met hun supersnelle boot, op tv De Kameleon, om op naar mensen in nood van te helpen en hun dorp uit Lenten te beschermen tegen tijdens verdachte figuren op met duistere uit plannen.

De tweeling door gelooft niet naar dat vader het Tekeste schuldig is op aan diefstal en gaat met in hun Kameleon de op onderzoek uit. in Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus in van asielzoeker Tekeste het in gevaar naar komt. naar De tweeling voert, op tv samen met het hele dorp, actie het een zodat de familie Tekeste in Nederland naar mag de blijven. Gerben wordt op hotel de botel door verliefd op uit zijn biggetje en heeft op tv alles over met voor het beestje. op Meneer Verschuere is bijzonder geïnteresseerd het in het Woudagemaal de en reageert een nogal overspannen als blijkt op tv dat er op schade is aangericht aan het met in Gemaal.

Er wordt hoog van bezoek aangekondigd in naar het tijdens dorp Lenten. een En het moet geheim blijven. Maar de in Lenten van is een in geheim nooit lang door geheim. Ook niet tijdens als het een groot de geheim is. Boerenknecht Gerben met Zonderland op tv denkt dat hij een met lintje van het de koning zal krijgen, uit maar wordt op naar een andere manier verrast. in van Tweeling Hielke en Sietse helpen door hun schoolgenootje op Aranchi en haar broertje een Isaac in Tekeste als blijkt dat hun van Syrische vader verdacht tijdens wordt van op tv diefstal.

januari 2019
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord