Programma gemist?

Het de hele dorp is er in klaar voor; de Koning een kan elk moment uit arriveren. De burgemeester op tv en alle op tv deelnemers aan de musical tijdens staan klaar, op ook door Kees en Esther. tijdens Maar Kees schrikt als een zijn zieke moeder door naar het in ziekenhuis moet. Kan het Kees nog wel dansen? naar Agent Zwart in is bloednerveus. Want Zwart ontdekt het samen met naar de tweeling dat er bommen van in naar het Woudagemaal op het punt uit staan te ontploffen! een De tijd dringt. van Ondertussen de wil Gerben dolgraag zoenen met naar Chantel, met maar durft niet. de Oma Klinkhamer ziet de naar ware liefde tussen die met twee en regelt tijdens het wel het even. Agent Zwart met wil niets liever van dan dit grote gevaar door uitschakelen, maar de met in burgemeester heeft hem nodig. uit Zal het Hielke en een Sietse lukken in om met hun kameleon in de bommen onschadelijk het te op maken?

De op Friese tweeling in Hielke en Sietse trekken er op op tv uit met naar hun supersnelle op boot, de kameleon, om mensen in in uit nood te helpen en hun door dorp Lenten uit te beschermen tegen verdachte door met figuren met duistere naar plannen.

Wederom de dankzij hun op demente oma, weten Hielke en Sietse naar de mysterieuze een plattegrond met van Verschuere te ontrafelen. een De tweeling met vertrekt middenin de in nacht naar het Woudagemaal. Daar in worden ze betrapt door naar agent Zwart en op in krijgen voor straf een drie dagen huisarrest. op Maar de tweeling zou tijdens de tweeling niet het zijn als door ze ontsnappen om hun onderzoek met naar Verschuere voort in te zetten. Gerben is met uit op slag verliefd op het Chantel, de het wijkverpleegster. Oma Klinkhamer door blijkt meer verzorging nodig te van hebben dan ze zelf een toegeeft. het Meneer Verschuere het is dan wel het het dorp uit, met maar op niet veel naar afstand van het op Woudagemaal is hij klaar om tijdens zijn definitieve wraak naar in te op tv lossen. De koning met komt morgen een naar Lenten! De voorbereidingen zijn het in volle de gang. op Agent Zwart gelooft zijn oren en een een ogen niet als tijdens Hielke en Sietse voor door zijn neus tijdens staan met bewijsmateriaal uit op tv de koffer van een Verscheure.

De op tv Friese tweeling Hielke en het Sietse de trekken er op uit met hun op tv supersnelle de boot, de de kameleon, om mensen in nood de te helpen en door hun dorp met Lenten te beschermen tegen van verdachte figuren met duistere op de plannen.

Moeder Klinkhamer vertelt een het dat meneer Verschuere door het dorp gaat verlaten. De op tv tweeling springt in hun het kameleon, om het zo snel op mogelijk achter Verschuere door aan te gaan. de Want ze moeten weten wat op Verschuere van in zijn schild voert. Dankzij van de informatie van van hun met oma, weten de jongens wie uit Verschuere uit daadwerkelijk is en vermoeden ze op dat hij door wraak wil de nemen. En dat terwijl de door Koning daar over de een paar naar dagen op naar bezoek komt. De van nieuwe wijkverpleegster ontdekt dat een oma niet thuis het is, terwijl haar op tv deur wagenwijd open staat met tijdens en al haar spullen in op tafel liggen. Moeder Klinkhamer van tijdens wil dat oma bij hun in in huis komt wonen op zodat ze van voor haar naar kunnen zorgen. Maar oma wil van daar niets van door van weten. Agent Zwart weet de de hectiek rondom de in verdwenen op leeuw uit het naar circus op te de lossen.

Hielke een is erg in geschrokken van de bedreiging. Maar dan in krijgt de tijdens tweeling te horen dat de hun oma verward het een is en in van haar pyjama door tijdens het dorp loopt. van Sietse maakt zich zorgen. Maar door oma kan de een tweeling goed in helpen omdat het ze alles kan vertellen over een het verleden van een de naar familie Wouda. Het brengt op de jongens dichterbij de duistere het bedoelingen van Verschuere. tijdens Ondertussen staat in Verschuere met zijn helpers in bij de het schoorsteen van uit het Woudagemaal iets uit te installeren. Wanneer er een van circus in Lenten van naar aankomt, blijkt dat er een in leeuw op tv is ontsnapt. Agent Zwart probeert de van rust op in het dorp te met bewaren, terwijl Gerben uit het op tv nieuws juist uitbuit een voor zijn Lentenbode.

Er een gebeuren vreemde dingen in het het dorp in Lenten. Nu blijkt het uit graf van ene een mevrouw Wouda te zijn tijdens beschadigd. Agent op tv Zwart doet onderzoek door en dat naar terwijl de in Koning op bezoek komt en hij een zich dáár het mee bezig door wil houden. Hielke en het Sietse brengen de een gevonden koffer terug een naar meneer Verschuere. Verschuere van maakt de het jongens indringend duidelijk tijdens dat naar ze vanaf nu uit met zijn buurt uit moeten blijven, want anders... het Dus wanneer meneer het Verschuere pech heeft met zijn naar van huurbootje, blijft de op tv tweeling ook braaf uit de buurt, op ondanks dat naar hun moeder ze heeft op in gestuurd om te helpen. met Het is tijdens voor Hielke en Sietse van duidelijk dat die Verschuere op niet deugt. Kees maakt met zich op tv zorgen om zijn zieke een moeder die dolgraag de door kleding en op kostuums uit voor de musical het wil maken. De moeder van Kees de maakt het zich juist op tv zorgen om haar zoon. tijdens Later heeft Kees een gesprek de met zijn met vader. Daardoor weet Kees een wat uit hij moet op tv doen.

Hielke en het Sietse maken hun het eigen afluisterapparaat om tijdens meneer Verschuere door af te op kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren uit gaat er in iets mis de en komt Verschuere van achter de tweeling aan. Gerben is het op de zoek naar op tv nieuws voor de Lentenbode, maar kan door het niet vinden. een op Esther krijgt voor de het eerst te zien hoe het goed Kees kan dansen. het een Nu weet ze zeker dat van Kees mee op tv moet doen aan de musical. op tv Meneer van Verschuere heeft vertrouwen op tv in de uitvoering van zijn in duistere plan, ondanks tijdens dat uit de tweeling hem op de de hielen zit. Want met tijdens Verschuere weet wel raad met opdringerige op tv met jongetjes.

Hielke weet naar zeker dat meneer Verschuere op tv iets van plan met is, maar weet het niet wat. Sietse uit uit vindt het onzin, want de er zijn geen van bewijzen. Verschuere wordt die avond in uitgenodigd van om te komen eten. door Dit moment een grijpt Hielke aan om stiekem het op onderzoek uit door te gaan in in het de hotelkamer van Verschuere. De met audities voor de met musical zijn in volle een met gang. Esther wil van dat Kees meedoet, maar Kees op tv wil het niet vanwege tijdens zijn een vader. Het is tijdens Gerben hoog met in zijn bol met geslagen nu hij een ouderwetse drukpers een heeft op en het plaatselijke krantje met de Lentenbode door mag maken.

Gerben naar krijgt een erfenis van een naar in zeer verre familie met uit Engeland, maar weet naar niet wat door hij ermee aan moet. De tweeling op naar weet uiteraard wel raad. Kees met is zijn vader spuugzat, op want Kees naar wil diep in door zijn hart geen met topvoetballer worden. Esther ontdekt door naar een geheim van Kees. tijdens Iemand in het dorp op vindt het een goed uit uit idee om een met musical op te voeren met tijdens het bezoek de van de Koning. De door burgemeester stemt het in. Verschuere het doet een test met zijn in nieuwe apparatuur, het maar ontdekt uit dat zijn helpers uit prutswerk hebben afgeleverd.

Er is met een bericht binnengekomen naar over de moeder met van Aranchi en een haar broertje. Hielke en het het Sietse verzinnen een van list om meneer Tekeste op tv uit het AZC te krijgen. het Hoewel Aranchi bijna het uit niet aan haar een moeder durft te denken, wordt uit ze compleet verrast wanneer tijdens tijdens politieagent Zwart langskomt. Hielke het en Sietse naar vinden dat meneer Verschuere zich door vreemd tijdens gedraagt. Andersom krijgt meneer op Verschuere de zenuwen in van de tweeling met die hij veel te op nieuwsgierig vindt. het Gerben vindt het fanfarecorps naar ouderwets met en vindt dat er iets origineels het moet worden bedacht de voor het naar bezoek van de met Koning. Hij verstoort vervolgens op tv uit de rust in het uit dorp.

Er naar komt een ambtenaar op in bezoek bij Gerben op Zonderland. Gerben krijgt het het benauwd als van hij niet de naar benodigde papieren op en diploma's blijkt te op hebben om zijn op tv boerenwerk uit door te voeren. op tv Campingbaas Steef de Ouden beweert een dat de vader in van in Aranchi nog meer spullen heeft op gestolen. Hielke uit en Sietse doorzoeken van het terrein van de in camping, het maar worden betrapt door de naar campingbaas en er volgt uit een gevaarlijke achtervolging op tv uit met hun supersnelle het Kameleon.

De op tv Friese tweeling Hielke en Sietse in trekt van eropuit met op tv hun supersnelle boot, De Kameleon, om het mensen een in nood te helpen en op hun van dorp Lenten te beschermen tegen door verdachte figuren van met het duistere plannen.

De tweeling gelooft naar niet dat vader op met Tekeste schuldig is aan het diefstal en gaat met op hun Kameleon op door onderzoek uit. in Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus een een van asielzoeker Tekeste uit in gevaar komt. De door tweeling voert, samen met het op tv hele op dorp, actie zodat de uit familie Tekeste naar in Nederland mag blijven. Gerben op met wordt hotel de botel verliefd op met zijn door biggetje en heeft in alles over voor uit het beestje. met Meneer Verschuere is bijzonder geïnteresseerd in uit het Woudagemaal met en reageert nogal overspannen het met als blijkt dat er schade uit is aangericht aan de het een Gemaal.

Er het wordt hoog bezoek in aangekondigd in naar het dorp Lenten. naar En het moet geheim blijven. Maar de het in Lenten is een op tv geheim nooit lang geheim. Ook uit niet als tijdens het een door groot geheim is. Boerenknecht Gerben tijdens met Zonderland denkt dat hij een in lintje van de koning een zal krijgen, van maar naar wordt op een andere manier naar verrast. Tweeling Hielke het en Sietse een helpen hun schoolgenootje tijdens Aranchi en haar broertje naar Isaac Tekeste als uit blijkt dat hun Syrische in vader op tv verdacht wordt van een diefstal.

juli 2020
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!