Programma gemist?

Het door hele dorp is er een klaar voor; een de Koning kan op elk moment arriveren. De met burgemeester en alle deelnemers op tv van aan de musical staan tijdens klaar, ook door Kees en Esther. de Maar Kees schrikt als zijn tijdens zieke uit moeder naar het naar ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel op tv dansen? uit Agent Zwart is bloednerveus. Want met Zwart het ontdekt samen met de tweeling naar dat er bommen op op tv in het Woudagemaal het op het punt staan te het ontploffen! De tijd het dringt. Ondertussen wil Gerben op dolgraag zoenen van met met Chantel, maar durft niet. Oma Klinkhamer door ziet de de ware met liefde tussen die op tv twee en regelt het wel even. tijdens Agent Zwart met wil niets liever dan uit dit grote uit gevaar uitschakelen, maar de op in burgemeester heeft hem nodig. door Zal het Hielke en het Sietse lukken om het met hun kameleon op de bommen onschadelijk op tv te op tv maken?

De Friese tweeling een op tv Hielke en Sietse in trekken er op uit door met hun uit supersnelle boot, de kameleon, om tijdens mensen in nood te op helpen en naar hun dorp Lenten te op beschermen tegen verdachte een een figuren met duistere op tv plannen.

Wederom tijdens dankzij hun demente oma, weten naar Hielke en naar Sietse de van mysterieuze plattegrond van Verschuere te met tijdens ontrafelen. De tweeling in vertrekt middenin de nacht naar naar het Woudagemaal. Daar worden van ze betrapt door door agent Zwart en tijdens krijgen het voor straf met drie dagen huisarrest. Maar op tv de tweeling op zou de tweeling niet een zijn als ze ontsnappen naar om hun onderzoek op tv naar Verschuere op voort te een zetten. Gerben is op slag met verliefd een op Chantel, de wijkverpleegster. Oma in Klinkhamer naar blijkt meer verzorging nodig te hebben het dan ze zelf naar toegeeft. Meneer in Verschuere is dan wel door het dorp uit, naar maar op niet op veel afstand het van het Woudagemaal is tijdens hij door klaar om zijn definitieve op wraak naar in te lossen. De koning tijdens komt morgen naar naar Lenten! De voorbereidingen op zijn in volle gang. door Agent op tv Zwart gelooft zijn oren en op ogen op niet als uit Hielke en Sietse voor zijn neus tijdens met staan met bewijsmateriaal uit in de koffer van tijdens Verscheure.

De op Friese tweeling Hielke en Sietse het door trekken er op uit uit met hun supersnelle boot, de naar kameleon, om tijdens mensen in nood naar te helpen en hun het dorp Lenten tijdens te beschermen tegen verdachte naar figuren met duistere op tv naar plannen.

Moeder uit Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere uit het van dorp gaat verlaten. op tv De tweeling springt een in hun kameleon, op tv om zo naar snel mogelijk achter Verschuere aan uit te in gaan. Want ze moeten een weten wat Verschuere van in zijn van schild voert. Dankzij de tijdens informatie van uit hun oma, weten de jongens wie tijdens Verschuere met daadwerkelijk is en door vermoeden ze dat hij de wraak wil nemen. door En dat terwijl de de Koning daar over tijdens een een paar dagen op bezoek komt. met De van nieuwe wijkverpleegster ontdekt van dat oma in niet thuis is, terwijl het haar deur wagenwijd tijdens open staat door en al haar tijdens spullen op tafel liggen. op Moeder Klinkhamer wil in dat oma bij hun op tv in huis komt uit wonen zodat ze voor van naar haar kunnen zorgen. Maar oma op tv wil daar niets op tv van weten. Agent Zwart op weet de hectiek door naar rondom de verdwenen leeuw naar uit het circus op te het in lossen.

Hielke een is erg geschrokken van tijdens de met bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling de te horen tijdens dat hun in oma verward is en in in haar pyjama door met van het dorp loopt. Sietse maakt zich uit de zorgen. Maar oma tijdens kan de tweeling goed helpen omdat door ze tijdens alles kan vertellen over het op tv verleden van van de familie naar Wouda. Het brengt de naar jongens dichterbij de de duistere bedoelingen in van Verschuere. Ondertussen staat op Verschuere met zijn het helpers bij de schoorsteen het van het tijdens Woudagemaal iets te installeren. het Wanneer er uit een circus in Lenten een aankomt, blijkt een dat er op tv een leeuw is ontsnapt. Agent een Zwart probeert het de op tv rust in het dorp te van bewaren, terwijl Gerben van het het nieuws juist uitbuit uit voor zijn Lentenbode.

Er op tv gebeuren vreemde dingen met in het dorp uit Lenten. Nu blijkt een het graf tijdens van ene mevrouw Wouda te uit zijn beschadigd. Agent door Zwart doet onderzoek en door dat terwijl de een Koning op op bezoek komt en door hij zich dáár van mee de bezig wil houden. Hielke een en Sietse brengen de gevonden uit koffer een terug naar meneer uit Verschuere. Verschuere uit maakt de jongens indringend duidelijk op dat met ze vanaf nu uit zijn buurt op met moeten blijven, want anders... uit Dus wanneer meneer Verschuere pech op tv heeft met door zijn op tv huurbootje, blijft de tweeling ook uit braaf uit de op tv buurt, ondanks op dat hun moeder ze door heeft gestuurd om te uit helpen. Het op tv is voor Hielke in en Sietse een duidelijk dat op tv die Verschuere niet deugt. Kees maakt naar zich het zorgen om zijn zieke moeder het die dolgraag van de kleding en kostuums op voor op tv de musical wil maken. tijdens De moeder in van Kees naar maakt zich juist zorgen om het haar zoon. Later heeft in het Kees een gesprek tijdens met zijn vader. Daardoor weet Kees naar wat hij met moet op tv doen.

Hielke op en Sietse op tv maken hun eigen afluisterapparaat om door meneer Verschuere af te op tv een kunnen luisteren. Tijdens het uit afluisteren gaat er iets door mis een en komt Verschuere achter door de tweeling aan. Gerben met is op zoek met naar nieuws voor de naar Lentenbode, maar kan in het niet uit vinden. in Esther krijgt voor het eerst te op tv op tv zien hoe goed Kees kan van dansen. Nu door weet ze zeker dat Kees in mee van moet doen aan door de musical. Meneer in Verschuere heeft vertrouwen in in de uitvoering van zijn met het duistere plan, ondanks dat de een tweeling hem door op de hielen door zit. Want Verschuere weet wel naar raad uit met opdringerige met jongetjes.

Hielke met weet zeker dat tijdens meneer Verschuere iets van plan de is, uit maar weet op niet wat. Sietse vindt het op onzin, want er zijn naar geen bewijzen. met Verschuere wordt die op avond uitgenodigd om met te uit komen eten. Dit van moment grijpt Hielke het aan om stiekem op de onderzoek uit te gaan met in de de hotelkamer van Verschuere. De audities in voor de musical het zijn met in volle gang. door Esther wil dat Kees meedoet, op maar Kees naar wil het met niet vanwege het zijn vader. Het is Gerben naar hoog in zijn bol door geslagen nu het hij een ouderwetse drukpers tijdens heeft uit en het plaatselijke in krantje de Lentenbode mag het maken.

Gerben krijgt van een de erfenis van een zeer verre met familie uit met Engeland, maar weet niet wat op tv hij ermee aan de moet. De tweeling op tv weet uiteraard uit wel raad. Kees uit is zijn in vader spuugzat, want Kees wil op tv diep in tijdens zijn hart geen topvoetballer uit worden. op tv Esther ontdekt een op geheim van Kees. Iemand op in het dorp vindt op het een het goed idee om een in het musical op te voeren op tv tijdens het bezoek in van de Koning. De met burgemeester stemt in. met Verschuere doet een test een met met zijn nieuwe apparatuur, maar ontdekt tijdens dat zijn helpers op tv prutswerk hebben het afgeleverd.

Er is een op tv bericht binnengekomen over op tv de op tv moeder van Aranchi en een haar broertje. Hielke en met in Sietse verzinnen een list op tv om meneer Tekeste uit een het AZC tijdens te krijgen. Hoewel Aranchi bijna in niet aan in haar moeder durft te op denken, wordt ze in compleet op tv verrast wanneer politieagent Zwart op tv langskomt. Hielke en Sietse naar vinden dat tijdens meneer Verschuere tijdens zich vreemd gedraagt. een Andersom krijgt meneer Verschuere de in zenuwen op van de tweeling die hij naar veel te een nieuwsgierig naar vindt. Gerben vindt het fanfarecorps ouderwets naar met en vindt dat er iets origineels door moet worden bedacht met voor het de bezoek van van de Koning. op tv Hij verstoort vervolgens de op tv rust in het uit dorp.

Er naar komt een tijdens ambtenaar op bezoek bij met Gerben Zonderland. Gerben in krijgt het van benauwd als hij niet de benodigde een papieren naar en diploma's blijkt uit te hebben uit om zijn boerenwerk uit te voeren. in Campingbaas Steef door de op Ouden beweert dat de een vader van met Aranchi nog meer uit spullen heeft gestolen. Hielke door en Sietse doorzoeken tijdens het terrein van naar de camping, maar op tv worden betrapt naar door de campingbaas en er volgt met een een gevaarlijke achtervolging met hun op supersnelle in Kameleon.

De Friese tweeling in Hielke en Sietse met op trekt eropuit met hun supersnelle tijdens boot, De Kameleon, naar om mensen in van nood te helpen uit en hun met dorp Lenten door te beschermen tegen uit verdachte figuren met duistere op tv plannen.

De tweeling gelooft met niet op dat vader een Tekeste schuldig is aan uit diefstal en het gaat met hun Kameleon op door onderzoek uit. Ondertussen blijkt op tv dat de naar verblijfstatus van asielzoeker uit Tekeste in van gevaar komt. De door tweeling voert, samen met in het hele dorp, het actie zodat de van familie Tekeste in Nederland een mag een blijven. Gerben op tv wordt hotel de botel een verliefd op zijn door biggetje en heeft met alles over van voor het beestje. Meneer Verschuere is de op tv bijzonder geïnteresseerd in het van Woudagemaal en reageert nogal overspannen op als blijkt door dat met er schade is aangericht aan het met met Gemaal.

Er tijdens wordt hoog van bezoek aangekondigd in het dorp tijdens Lenten. het En het moet geheim blijven. van Maar in op tv Lenten is de een geheim nooit lang geheim. Ook op tv niet op als het een groot geheim op tv is. Boerenknecht Gerben een Zonderland denkt dat de hij in een lintje van de het koning zal uit krijgen, maar naar wordt op een andere op manier verrast. Tweeling het Hielke en Sietse helpen tijdens hun schoolgenootje tijdens Aranchi en op tv haar broertje Isaac Tekeste als door blijkt dat hun Syrische naar vader in verdacht wordt van uit diefstal.

december 2019
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!