Programma gemist?

Het hele dorp op tv is er klaar uit voor; de Koning naar kan op elk moment op tv arriveren. De burgemeester en alle deelnemers uit aan de door musical staan klaar, de ook Kees en Esther. van Maar Kees op schrikt als zijn op zieke moeder de naar het ziekenhuis de moet. Kan met Kees nog wel van dansen? Agent Zwart is met bloednerveus. Want Zwart ontdekt in samen met het de tweeling dat er bommen in in het Woudagemaal naar op het het punt van staan te ontploffen! De tijd dringt. tijdens Ondertussen wil Gerben door dolgraag zoenen met tijdens Chantel, het maar durft niet. uit Oma Klinkhamer ziet de op tv ware liefde tussen die in twee en op tv regelt het wel de even. Agent Zwart wil tijdens niets liever dan naar in dit grote gevaar van uitschakelen, maar de burgemeester met heeft hem nodig. uit Zal het Hielke en Sietse in door lukken om met hun in kameleon de bommen onschadelijk te tijdens op maken?

De Friese tweeling tijdens door Hielke en Sietse trekken er op op uit met tijdens hun supersnelle boot, met de kameleon, het om mensen van in nood te helpen en hun door dorp Lenten te in de beschermen tegen verdachte uit figuren met duistere op plannen.

Wederom dankzij van hun op demente oma, weten Hielke op en Sietse de mysterieuze plattegrond op tv van Verschuere in te ontrafelen. De tweeling door vertrekt het middenin de nacht naar op het de Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door met agent Zwart en door krijgen van voor straf een drie dagen huisarrest. Maar de tweeling met met zou de tweeling niet zijn als naar ze ontsnappen tijdens om hun onderzoek naar de in Verschuere voort te zetten. naar Gerben is op op slag verliefd op Chantel, de uit van wijkverpleegster. Oma Klinkhamer blijkt meer verzorging het nodig tijdens te hebben dan ze op tv zelf een toegeeft. Meneer Verschuere op tv is dan wel het dorp uit, een tijdens maar op niet veel naar afstand van het Woudagemaal is door hij klaar om van zijn definitieve een wraak in in te lossen. De koning komt door morgen naar naar Lenten! De door voorbereidingen zijn in volle het gang. Agent Zwart tijdens gelooft zijn oren een en ogen niet als op tv Hielke de en Sietse uit voor zijn neus staan met bewijsmateriaal de uit van de koffer van met Verscheure.

De Friese tweeling het Hielke en op tv Sietse trekken er het op uit met tijdens hun naar supersnelle boot, de kameleon, op om mensen in nood op tv te helpen de en hun dorp uit Lenten te de beschermen tegen verdachte van figuren met duistere de plannen.

Moeder op Klinkhamer vertelt dat in meneer Verschuere het dorp gaat de verlaten. De tweeling het springt in met hun kameleon, om zo de snel mogelijk achter met Verschuere met aan te gaan. Want uit ze moeten weten op wat Verschuere op in zijn schild een voert. Dankzij de informatie van tijdens uit hun oma, weten de jongens op tv wie Verschuere daadwerkelijk van is en in vermoeden ze dat hij het wraak de wil nemen. En dat terwijl de op uit Koning daar over een paar door dagen op op bezoek komt. het De nieuwe wijkverpleegster ontdekt dat oma tijdens niet thuis is, in het terwijl haar deur wagenwijd op tv open staat en in al haar in spullen op tafel in liggen. Moeder Klinkhamer wil de dat oma bij op hun in een huis komt wonen tijdens zodat ze voor haar de kunnen zorgen. Maar van oma wil uit daar niets van weten. Agent een Zwart weet de hectiek in rondom naar de verdwenen leeuw uit het met circus op tijdens te naar lossen.

Hielke is in erg geschrokken van van de bedreiging. Maar op tv dan in krijgt de tweeling op tv te horen dat hun het oma verward is en van in haar pyjama door het het met dorp loopt. de Sietse maakt zich zorgen. tijdens Maar oma kan het de tweeling op goed helpen omdat ze alles in kan vertellen over uit het verleden van de in familie Wouda. Het op tv brengt de jongens een op dichterbij de duistere bedoelingen van Verschuere. van Ondertussen staat Verschuere door naar met zijn helpers met bij de schoorsteen van op het Woudagemaal iets een te installeren. met Wanneer er een circus met in Lenten aankomt, blijkt door dat op er een leeuw met is ontsnapt. Agent op tv Zwart probeert de rust in het op tv tijdens dorp te bewaren, terwijl Gerben door het op nieuws juist uitbuit voor zijn het Lentenbode.

Er gebeuren in vreemde dingen in het naar dorp Lenten. de Nu blijkt in het graf van ene van mevrouw met Wouda te zijn door beschadigd. Agent Zwart doet uit onderzoek en een dat terwijl de Koning het op bezoek komt en door hij op tv zich dáár mee bezig wil houden. tijdens Hielke en Sietse door brengen de naar gevonden koffer terug naar het meneer Verschuere. Verschuere het maakt van de jongens indringend duidelijk de dat op ze vanaf nu uit zijn op tv buurt moeten blijven, een want anders... Dus wanneer naar meneer Verschuere pech naar heeft met een zijn van huurbootje, blijft de tweeling ook braaf het het uit de buurt, ondanks dat door hun moeder naar ze heeft op tv gestuurd om te helpen. Het uit is de voor Hielke en Sietse duidelijk dat naar die op Verschuere niet deugt. Kees maakt op tv zich zorgen van om zijn zieke naar moeder die dolgraag naar de kleding en op kostuums voor op tv de musical wil een maken. De moeder van Kees een op tv maakt zich juist zorgen tijdens om haar zoon. Later heeft van naar Kees een gesprek met zijn het vader. Daardoor naar weet Kees wat hij een moet uit doen.

Hielke en Sietse de maken hun eigen een afluisterapparaat om meneer naar Verschuere af door te kunnen luisteren. Tijdens een het afluisteren naar gaat er naar iets mis en de komt Verschuere achter de de tweeling uit aan. Gerben is op van zoek naar nieuws voor de de een Lentenbode, maar kan het in niet vinden. van Esther krijgt voor het de eerst te zien hoe goed op tv Kees kan dansen. tijdens Nu weet uit ze zeker dat Kees tijdens de mee moet doen aan de musical. met de Meneer Verschuere heeft met vertrouwen in de op uitvoering van zijn duistere naar plan, ondanks de dat de tweeling hem op uit de hielen van zit. Want Verschuere het weet wel de raad met opdringerige van jongetjes.

Hielke een weet zeker dat meneer het Verschuere iets uit van plan is, tijdens maar weet niet wat. Sietse met vindt het uit onzin, van want er zijn in geen bewijzen. Verschuere wordt die op avond uitgenodigd om naar te komen eten. van Dit moment in grijpt Hielke aan om stiekem de op een onderzoek uit te gaan in in de hotelkamer op tv van Verschuere. het De audities voor op tv de musical zijn in met volle gang. in Esther wil dat Kees meedoet, met naar maar Kees wil het niet vanwege op tv zijn vader. Het op is Gerben uit hoog in zijn tijdens bol geslagen nu op tv hij een ouderwetse van drukpers heeft en het de plaatselijke krantje de een Lentenbode in mag maken.

Gerben krijgt een een erfenis van de een zeer verre familie van uit Engeland, een maar op tv weet niet wat hij uit ermee aan een moet. De tweeling met weet uiteraard wel uit raad. Kees is zijn vader spuugzat, met want op tv Kees wil diep in op tv zijn van hart geen topvoetballer worden. Esther uit ontdekt een van geheim van Kees. Iemand in in het het dorp vindt de het een goed idee om het een musical op op te voeren tijdens in het bezoek van de door Koning. op De burgemeester tijdens stemt in. Verschuere doet met een test op tv met zijn nieuwe op apparatuur, maar ontdekt dat zijn een helpers prutswerk hebben de afgeleverd.

Er is een tijdens bericht binnengekomen over het de moeder de van Aranchi het en haar broertje. Hielke de en een Sietse verzinnen een door list om meneer Tekeste door uit het door AZC te krijgen. tijdens Hoewel Aranchi bijna met niet aan haar moeder durft te van denken, wordt ze op compleet verrast wanneer uit politieagent Zwart door langskomt. Hielke en de Sietse vinden dat meneer in Verschuere zich vreemd met gedraagt. Andersom krijgt van meneer van Verschuere de door zenuwen van de tweeling het die hij in veel te nieuwsgierig vindt. Gerben vindt de het fanfarecorps op tv ouderwets en naar vindt dat er iets origineels tijdens moet met worden bedacht van voor het bezoek van de Koning. het Hij tijdens verstoort vervolgens een de rust in tijdens het dorp.

Er komt een op ambtenaar op het bezoek bij Gerben Zonderland. naar Gerben krijgt naar het benauwd als een hij in niet de benodigde papieren en diploma's de blijkt te hebben door het om zijn boerenwerk een uit te voeren. Campingbaas Steef de in Ouden beweert tijdens dat tijdens de vader van Aranchi de nog meer spullen naar heeft gestolen. Hielke en Sietse door doorzoeken het de terrein van op de camping, maar op worden betrapt het door de campingbaas en er volgt de een een gevaarlijke achtervolging met hun van supersnelle op tv Kameleon.

De door Friese tweeling Hielke en met Sietse trekt het eropuit met hun de supersnelle boot, De Kameleon, om het mensen van in nood te helpen en op hun dorp het Lenten te de beschermen tegen verdachte het figuren met tijdens duistere plannen.

De tweeling op tv gelooft niet dat de vader Tekeste schuldig van is aan diefstal en uit een gaat met hun uit Kameleon op onderzoek in uit. Ondertussen blijkt dat de op verblijfstatus van door asielzoeker Tekeste in gevaar komt. naar De de tweeling voert, samen met het naar hele dorp, actie door zodat op de familie Tekeste uit in Nederland mag blijven. het Gerben wordt hotel door de botel verliefd op het zijn biggetje het en door heeft alles over op tv voor het beestje. Meneer op tv Verschuere is bijzonder geïnteresseerd in de het uit Woudagemaal en naar reageert nogal overspannen door als blijkt dat het er schade is een aangericht aan het de Gemaal.

Er op tv wordt hoog bezoek op tv aangekondigd in het dorp Lenten. een En het moet in geheim blijven. op Maar in het Lenten is een op tv geheim nooit lang tijdens geheim. Ook niet als in het een groot geheim op tv is. Boerenknecht naar Gerben Zonderland van denkt dat op hij een lintje uit van de koning zal krijgen, maar uit met wordt op een van andere manier verrast. Tweeling een Hielke en op tv Sietse helpen hun de schoolgenootje Aranchi en haar broertje met Isaac Tekeste als met blijkt dat hun op tv Syrische in vader verdacht wordt van in diefstal.

april 2020
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!