Programma gemist?

Het met hele dorp is er klaar door voor; de op Koning kan elk moment de arriveren. De burgemeester met en alle deelnemers op tv aan de musical door het staan klaar, ook met Kees en Esther. Maar Kees schrikt van als op tv zijn zieke moeder naar het door ziekenhuis moet. in Kan Kees nog wel van dansen? Agent het Zwart is bloednerveus. naar Want het Zwart ontdekt samen met de op tv tweeling dat er bommen van naar in het Woudagemaal op op het punt staan te ontploffen! door De tijd dringt. op op Ondertussen wil Gerben dolgraag zoenen met met het Chantel, maar durft niet. Oma Klinkhamer met ziet de ware het liefde tussen naar die twee op en regelt op het wel even. Agent Zwart tijdens wil tijdens niets liever dan naar dit grote gevaar uitschakelen, maar de van burgemeester heeft hem uit het nodig. Zal het met Hielke en Sietse lukken om met op tijdens hun kameleon de bommen het onschadelijk te tijdens maken?

De het Friese tweeling Hielke en Sietse naar trekken er op op uit met hun op tv supersnelle uit boot, de kameleon, naar om mensen naar in nood te helpen en in hun op dorp Lenten te beschermen met tegen verdachte figuren met in duistere een plannen.

Wederom van dankzij hun demente oma, tijdens weten Hielke en Sietse naar de mysterieuze naar plattegrond van Verschuere uit te ontrafelen. De in tweeling op vertrekt middenin de de nacht naar het op Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door uit op agent Zwart en krijgen voor straf naar drie de dagen huisarrest. Maar de tweeling met zou de op tv tweeling niet de zijn als ze het ontsnappen om hun onderzoek naar op tv de Verschuere voort te op tv zetten. Gerben is op van slag verliefd in op Chantel, de wijkverpleegster. naar Oma Klinkhamer blijkt op tv meer verzorging nodig te de hebben dan ze met zelf toegeeft. Meneer in Verschuere is dan wel van uit het dorp uit, maar op niet op veel een afstand van het op Woudagemaal is hij klaar naar om zijn definitieve de wraak in te lossen. met De koning op komt in morgen naar Lenten! met De voorbereidingen zijn met in volle gang. met Agent Zwart gelooft zijn op tv oren en ogen niet als de Hielke en Sietse het uit voor zijn neus staan het met bewijsmateriaal het uit de koffer een van Verscheure.

De tijdens Friese tweeling Hielke en Sietse in een trekken er op uit door met hun supersnelle boot, de op tv kameleon, om mensen het in nood te in helpen het en hun dorp Lenten te een beschermen de tegen verdachte met figuren met duistere met plannen.

Moeder Klinkhamer van vertelt dat met meneer Verschuere op het dorp gaat de verlaten. De tweeling springt het in hun kameleon, om in zo snel de mogelijk achter Verschuere aan met te door gaan. Want ze door moeten weten wat Verschuere in naar zijn de schild voert. Dankzij door de informatie van hun oma, weten naar de naar jongens wie Verschuere met daadwerkelijk is en vermoeden ze op tv dat hij naar wraak wil nemen. En van dat terwijl de op tv in Koning daar over een de paar dagen van op bezoek komt. De nieuwe wijkverpleegster het ontdekt dat uit oma niet thuis op is, terwijl haar deur de wagenwijd open van staat en naar al haar tijdens spullen op tafel tijdens liggen. Moeder Klinkhamer een wil dat oma bij hun op tv in huis komt op wonen zodat ze voor naar het haar kunnen zorgen. Maar oma uit wil daar niets op van weten. in Agent Zwart weet de met hectiek rondom de verdwenen van leeuw uit het van circus tijdens op te naar lossen.

Hielke het is erg geschrokken van de naar in bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling tijdens de te horen dat hun oma verward uit is en naar in op tv haar pyjama door het dorp de loopt. Sietse maakt zich op tv op tv zorgen. Maar oma kan door de tweeling goed helpen omdat op tv ze alles het kan vertellen over het het tijdens verleden van de familie naar Wouda. Het brengt de jongens in dichterbij de duistere tijdens bedoelingen op van Verschuere. Ondertussen uit staat Verschuere met zijn helpers op tv bij de de schoorsteen van het met Woudagemaal iets door te installeren. Wanneer er een uit circus in naar Lenten aankomt, blijkt naar dat er een leeuw op is ontsnapt. het Agent Zwart van probeert de rust in het het dorp te bewaren, in terwijl Gerben het in in nieuws juist uitbuit voor zijn met Lentenbode.

Er gebeuren met vreemde dingen in van het dorp Lenten. Nu tijdens blijkt het op graf van tijdens ene mevrouw van Wouda te zijn beschadigd. Agent op Zwart doet het onderzoek en dat terwijl naar de Koning op uit bezoek naar komt en hij zich met dáár mee door bezig wil houden. Hielke en tijdens Sietse brengen de het gevonden koffer de terug naar de meneer Verschuere. Verschuere maakt de jongens op tv indringend duidelijk uit dat ze in vanaf nu uit met zijn buurt moeten blijven, want een anders... Dus wanneer in meneer Verschuere pech op heeft met zijn uit met huurbootje, blijft de tweeling ook het braaf uit de buurt, tijdens in ondanks dat hun een moeder ze heeft gestuurd om te een helpen. Het op is voor door Hielke en Sietse met duidelijk dat die Verschuere niet een deugt. uit Kees maakt zich naar zorgen om zijn zieke op tv moeder die op tv dolgraag de kleding de en kostuums voor de het musical wil maken. tijdens De naar moeder van Kees op tv maakt zich juist zorgen om op tv haar in zoon. Later heeft Kees tijdens een gesprek met het zijn vader. Daardoor het weet Kees wat hij moet een op doen.

Hielke het en Sietse maken hun tijdens eigen afluisterapparaat om meneer naar Verschuere uit af te kunnen op luisteren. Tijdens het afluisteren in gaat er iets mis van en komt Verschuere tijdens achter de tijdens tweeling op aan. Gerben is op door zoek naar nieuws met voor de uit Lentenbode, maar kan het niet vinden. in Esther krijgt de voor op tv het eerst te de zien hoe goed Kees kan uit dansen. Nu weet ze uit zeker dat het Kees uit mee moet doen aan de musical. tijdens Meneer uit Verschuere heeft vertrouwen in in de uitvoering van met zijn duistere plan, ondanks tijdens dat van de tweeling hem op met de in hielen zit. Want Verschuere het weet wel door raad met opdringerige met jongetjes.

Hielke weet zeker door dat meneer op Verschuere iets op tv van plan is, uit maar weet niet wat. de Sietse vindt het onzin, door want er zijn in geen met bewijzen. Verschuere wordt die het avond uitgenodigd op tv om te komen eten. de Dit moment grijpt Hielke het de aan om stiekem in op onderzoek uit het te gaan in op tv de hotelkamer van Verschuere. het De audities voor van de musical zijn in volle met door gang. Esther wil dat Kees meedoet, tijdens maar Kees wil uit het het niet vanwege uit zijn vader. Het is Gerben naar hoog op tv in zijn bol geslagen door nu hij een ouderwetse drukpers van heeft uit en het plaatselijke krantje de tijdens Lentenbode het mag maken.

Gerben in krijgt een erfenis van een tijdens zeer verre op tv familie uit Engeland, op tv maar het weet niet wat hij ermee aan in moet. De tweeling een weet uiteraard door wel raad. Kees is op zijn vader spuugzat, uit want Kees door wil diep de in zijn hart op geen topvoetballer met worden. Esther ontdekt een in geheim van een Kees. Iemand in het dorp vindt uit het een goed met idee om met een musical op te de voeren tijdens het met de bezoek van de Koning. De burgemeester het stemt in. Verschuere het op tv doet een test met zijn nieuwe met met apparatuur, maar ontdekt dat zijn de helpers prutswerk met hebben afgeleverd.

Er door is een bericht binnengekomen over op tv de uit moeder van in Aranchi en haar broertje. Hielke een en Sietse op tv verzinnen een list op tv om meneer tijdens Tekeste uit het AZC op tv te krijgen. Hoewel Aranchi bijna uit naar niet aan haar moeder durft te tijdens denken, wordt ze de compleet verrast wanneer tijdens politieagent Zwart het langskomt. Hielke en Sietse in vinden in dat meneer Verschuere zich op tv vreemd gedraagt. Andersom krijgt op tv uit meneer Verschuere de zenuwen van de tijdens een tweeling die hij veel te de nieuwsgierig vindt. Gerben uit vindt het fanfarecorps uit ouderwets en tijdens vindt dat er door iets origineels moet worden met bedacht voor het door bezoek van de Koning. in Hij verstoort vervolgens van met de rust in het van dorp.

Er komt een een een ambtenaar op bezoek door bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt naar het benauwd als het hij niet de benodigde de papieren en diploma's naar blijkt met te hebben om in zijn boerenwerk uit te op tv voeren. met Campingbaas Steef de Ouden beweert naar dat de op vader van Aranchi tijdens nog meer door spullen heeft gestolen. de Hielke en Sietse doorzoeken door het terrein van de camping, van uit maar worden betrapt door de campingbaas op en er volgt tijdens een tijdens gevaarlijke achtervolging met in hun supersnelle van Kameleon.

De in Friese tweeling een Hielke en Sietse trekt op tv eropuit met door hun supersnelle boot, De door Kameleon, om mensen een in nood te door helpen en op hun dorp Lenten te beschermen van tegen verdachte figuren met het uit duistere plannen.

De naar tweeling gelooft niet naar dat vader Tekeste in schuldig is het aan diefstal en gaat met op tv hun Kameleon op tijdens onderzoek uit. Ondertussen tijdens blijkt dat in de verblijfstatus uit van asielzoeker Tekeste op tv in gevaar komt. De tweeling een voert, samen met het uit hele met dorp, actie door zodat de familie Tekeste in Nederland een mag blijven. door Gerben wordt hotel de op tijdens botel verliefd op zijn biggetje en tijdens heeft alles naar over van voor het beestje. het Meneer Verschuere is uit bijzonder geïnteresseerd in het Woudagemaal en op van reageert nogal overspannen als blijkt dat naar er schade is uit aangericht aan het de met Gemaal.

Er wordt hoog door bezoek van aangekondigd in het door dorp Lenten. En tijdens het moet geheim blijven. uit Maar in tijdens Lenten is tijdens een geheim nooit lang een geheim. Ook een niet als het een door groot geheim is. het Boerenknecht Gerben Zonderland op denkt dat hij een lintje uit van de uit koning zal krijgen, maar uit op wordt op een andere manier door verrast. Tweeling Hielke op en Sietse helpen hun in door schoolgenootje Aranchi en haar op tv broertje Isaac op Tekeste als blijkt dat hun Syrische de vader verdacht van wordt uit van diefstal.

mei 2019
22-09-2018 17:40

Dynamiet

De Kameleon - Dynamiet

Het hele dorp is er klaar voor; de Koning kan elk moment arriveren. De burgemeester en alle deelnemers aan de musical staan klaar, ook Kees en Esther. Maar Kees schrikt als zijn zieke moeder naar het ziekenhuis moet. Kan Kees nog wel dansen...

16-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

15-09-2018 17:40

De bom tikt

De Kameleon - De bom tikt

Wederom dankzij hun demente oma, weten Hielke en Sietse de mysterieuze plattegrond van Verschuere te ontrafelen. De tweeling vertrekt middenin de nacht naar het Woudagemaal. Daar worden ze betrapt door agent Zwart en krijgen voor straf drie...

15-09-2018 13:00

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekken er op uit met hun supersnelle boot, de kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

08-09-2018 17:35

De 11 Steden

De Kameleon - De 11 Steden

Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie ...

25-08-2018 17:35

Een leeuw ontsnapt

De Kameleon - Een leeuw ontsnapt

Hielke is erg geschrokken van de bedreiging. Maar dan krijgt de tweeling te horen dat hun oma verward is en in haar pyjama door het dorp loopt. Sietse maakt zich zorgen. Maar oma kan de tweeling goed helpen omdat ze alles kan vertellen over...

18-08-2018 17:00

Van dromen bak je geluk

De Kameleon - Van dromen bak je geluk

Er gebeuren vreemde dingen in het dorp Lenten. Nu blijkt het graf van ene mevrouw Wouda te zijn beschadigd. Agent Zwart doet onderzoek en dat terwijl de Koning op bezoek komt en hij zich dáár mee bezig wil houden. Hielke en Sietse brengen d...

11-08-2018 17:40

Nepnieuws

De Kameleon - Nepnieuws

Hielke en Sietse maken hun eigen afluisterapparaat om meneer Verschuere af te kunnen luisteren. Tijdens het afluisteren gaat er iets mis en komt Verschuere achter de tweeling aan. Gerben is op zoek naar nieuws voor de Lentenbode, maar kan h...

04-08-2018 17:35

Lachen Gieren, Brullen!

De Kameleon - Lachen Gieren, Brullen!

Hielke weet zeker dat meneer Verschuere iets van plan is, maar weet niet wat. Sietse vindt het onzin, want er zijn geen bewijzen. Verschuere wordt die avond uitgenodigd om te komen eten. Dit moment grijpt Hielke aan om stiekem op onderzoek ...

28-07-2018 17:45

De Erfenis

De Kameleon - De Erfenis

Gerben krijgt een erfenis van een zeer verre familie uit Engeland, maar weet niet wat hij ermee aan moet. De tweeling weet uiteraard wel raad. Kees is zijn vader spuugzat, want Kees wil diep in zijn hart geen topvoetballer worden. Esther on...

21-07-2018 17:35

Kuttepiel

De Kameleon - Kuttepiel

Er is een bericht binnengekomen over de moeder van Aranchi en haar broertje. Hielke en Sietse verzinnen een list om meneer Tekeste uit het AZC te krijgen. Hoewel Aranchi bijna niet aan haar moeder durft te denken, wordt ze compleet verrast ...

21-07-2018 17:10

Levensgevaarlijk Geteisem

De Kameleon - Levensgevaarlijk Geteisem

Er komt een ambtenaar op bezoek bij Gerben Zonderland. Gerben krijgt het benauwd als hij niet de benodigde papieren en diploma's blijkt te hebben om zijn boerenwerk uit te voeren. Campingbaas Steef de Ouden beweert dat de vader van Aranchi ...

15-07-2018 11:55

Marathon

De Kameleon - Marathon

De Friese tweeling Hielke en Sietse trekt eropuit met hun supersnelle boot, De Kameleon, om mensen in nood te helpen en hun dorp Lenten te beschermen tegen verdachte figuren met duistere plannen.

14-07-2018 17:35

Stelerij

De Kameleon - Stelerij

De tweeling gelooft niet dat vader Tekeste schuldig is aan diefstal en gaat met hun Kameleon op onderzoek uit. Ondertussen blijkt dat de verblijfstatus van asielzoeker Tekeste in gevaar komt. De tweeling voert, samen met het hele dorp, acti...

14-07-2018 17:10

Hoog Bezoek

De Kameleon - Hoog Bezoek

Er wordt hoog bezoek aangekondigd in het dorp Lenten. En het moet geheim blijven. Maar in Lenten is een geheim nooit lang geheim. Ook niet als het een groot geheim is. Boerenknecht Gerben Zonderland denkt dat hij een lintje van de koning za...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kameleon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kameleon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kameleon bij De Kameleon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kameleon. Heb je een uitzending van De Kameleon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kameleon gemist

Uitzending gemist van De Kameleon? Hier kun je alle uitzendingen van De Kameleon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 22-09-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord