Programma gemist?

Britse documentaire over het mannen het die geobsedeerd zijn door hun in uiterlijk of de verslaafd zijn aan plastische op chirurgie. Zo op heeft door Rodrigo ruim 300.000 dollar uitgegeven door aan cosmetische ingrepen om in eruit te zien op tv als op een pop.

september 2021
20-04-2018 22:41

Afl. 1

Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek - Afl. 1

Britse documentaire over mannen die geobsedeerd zijn door hun uiterlijk of verslaafd zijn aan plastische chirurgie. Zo heeft Rodrigo ruim 300.000 dollar uitgegeven aan cosmetische ingrepen om eruit te zien als een pop.

Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek bij Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek. Heb je een uitzending van Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek gemist

Britse documentaire over mannen die geobsedeerd zijn door hun uiterlijk of verslaafd zijn aan plastische chirurgie. Zo heeft Rodrigo al meer dan 300.000 dollar uitgegeven aan cosmetische ingrepen om eruit te zien als een menselijke pop. Bij Junaid neemt de druk op social media toe om een neuscorrectie te ondergaan, waar Kieran juist vastberaden is om niets aan zijn lijf te laten verbouwen.

Uitzending gemist van Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek? Hier kun je alle uitzendingen van Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-04-2018 om 22:41 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!