Programma gemist?

'Als je het denkt door dat vrede en geluk ergens tijdens anders zijn het en je rent er in achteraan, zul het je nooit aankomen. Alleen wanneer door je een beseft dat vrede het en geluk een hier in dit met moment beschikbaar zijn, zul je in in door staat zijn je te van ontspannen. Thich een Nhat Hanh.' De briljante gymnasiast de Mattho in (17) heeft na een zijn cum laude eindexamen maar één de wens: door wereldkampioen taekwondo worden. door Maar zo met flexibel als zijn op tv geest is, zo stijf is een zijn lichaam. De met spagaat-sprongen die zijn een Koreaanse uit concurrenten maken, staan in op schril contrast van met de hoekige met Hollandse bewegingen van Mattho. Mattho heeft naar echter gelezen op dat als je 10.000 het de uur ergens aan werkt, je alles uit kunt door bereiken. Stephane volgt Mattho uit op zijn ongelooflijk op tv gedisciplineerde in weg naar het wereldkampioenschap. Drie jaar met lang, acht uur naar per van dag, zeven dagen per tijdens week, in de Nederland en van Zuid-Korea. Kan Mattho door louter de wilskracht zijn lichaam de tot het het onmogelijke in staat krijgen? En van wat als het van naar niet lukt? Wat betekent dat in voor zijn een gehechtheid aan dit met verlangen? Een verhaal tijdens over de grens op aan de maakbaarheid. Stephane Kaas in heeft Mattho drie van jaar lang gevolgd met en is heel een dicht bij zijn door op tv diepste verlangens en frustraties door gekomen.

september 2020
22-04-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey - De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

'Als je denkt dat vrede en geluk ergens anders zijn en je rent er achteraan, zul je nooit aankomen. Alleen wanneer je beseft dat vrede en geluk hier in dit moment beschikbaar zijn, zul je in staat zijn je te ontspannen. Thich Nhat Hanh.' De...

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey bij De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!