Programma gemist?

'Als je denkt in dat vrede de en naar geluk ergens anders op tv zijn en je met rent er achteraan, zul in je nooit op tv aankomen. Alleen wanneer je op tv beseft dat vrede en met geluk hier in van dit het moment beschikbaar zijn, in zul je in staat zijn op tv je te ontspannen. Thich op Nhat Hanh.' in De briljante op tv gymnasiast Mattho door (17) heeft na zijn uit cum laude eindexamen van maar één de wens: wereldkampioen taekwondo worden. op Maar zo flexibel op als zijn geest is, naar zo stijf een is zijn door lichaam. De spagaat-sprongen die zijn Koreaanse door concurrenten uit maken, staan in schril contrast een met de op hoekige Hollandse in bewegingen van Mattho. Mattho uit heeft echter gelezen met dat als je 10.000 uit uur ergens aan in werkt, je op tv alles uit kunt bereiken. Stephane volgt Mattho op door zijn een ongelooflijk gedisciplineerde in weg naar het wereldkampioenschap. Drie op tv jaar lang, acht van uur per dag, zeven naar dagen per op tv week, in Nederland het en Zuid-Korea. tijdens Kan Mattho uit door louter wilskracht zijn lichaam tot van het op onmogelijke in in staat krijgen? En op wat als het niet lukt? Wat uit betekent dat in voor in zijn gehechtheid aan dit verlangen? een Een verhaal met over de grens aan in de maakbaarheid. Stephane Kaas de heeft Mattho drie naar een jaar lang gevolgd en van is heel dicht bij tijdens zijn diepste verlangens door en frustraties door gekomen.

mei 2020
22-04-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey - De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

'Als je denkt dat vrede en geluk ergens anders zijn en je rent er achteraan, zul je nooit aankomen. Alleen wanneer je beseft dat vrede en geluk hier in dit moment beschikbaar zijn, zul je in staat zijn je te ontspannen. Thich Nhat Hanh.' De...

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey bij De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!