Programma gemist?

'Als in je denkt dat door vrede en geluk in ergens anders door zijn en je op tv rent er achteraan, met zul je nooit een aankomen. Alleen wanneer je beseft naar dat vrede en geluk tijdens hier met in dit moment naar beschikbaar zijn, zul je in op staat zijn door je te ontspannen. Thich het Nhat het Hanh.' De briljante gymnasiast door Mattho (17) heeft na het uit zijn cum laude eindexamen maar tijdens één op wens: wereldkampioen taekwondo worden. Maar zo in flexibel op tv als zijn geest is, zo van stijf is zijn op lichaam. De spagaat-sprongen de die zijn het Koreaanse concurrenten maken, staan uit in op tv schril contrast met de op hoekige Hollandse bewegingen in van Mattho. Mattho heeft uit door echter gelezen dat als een je 10.000 een uur ergens aan werkt, je alles de kunt bereiken. op Stephane volgt Mattho het op zijn van ongelooflijk gedisciplineerde weg op tv naar het wereldkampioenschap. op Drie jaar lang, naar acht uur op tv per dag, zeven naar dagen per week, in Nederland en naar Zuid-Korea. Kan Mattho naar door louter op tv wilskracht zijn van lichaam tot het onmogelijke in tijdens staat krijgen? En op tv wat als het tijdens niet de lukt? Wat betekent op tv dat voor zijn gehechtheid aan op dit verlangen? Een door verhaal over de van grens aan een de maakbaarheid. Stephane door Kaas heeft van Mattho drie tijdens jaar lang gevolgd en is heel uit naar dicht bij zijn diepste in verlangens en tijdens frustraties gekomen.

september 2021
22-04-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey - De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

'Als je denkt dat vrede en geluk ergens anders zijn en je rent er achteraan, zul je nooit aankomen. Alleen wanneer je beseft dat vrede en geluk hier in dit moment beschikbaar zijn, zul je in staat zijn je te ontspannen. Thich Nhat Hanh.' De...

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey bij De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!