Programma gemist?

'Als het je denkt dat vrede een en een geluk ergens anders zijn en je op tv rent door er achteraan, door zul je nooit aankomen. Alleen wanneer in je uit beseft dat vrede en naar geluk hier op tv in dit een moment beschikbaar zijn, het zul je in staat zijn je op tv te ontspannen. van Thich een Nhat Hanh.' De met briljante gymnasiast Mattho (17) heeft na het uit zijn cum laude eindexamen maar in één wens: wereldkampioen het taekwondo worden. Maar zo uit naar flexibel als zijn geest van is, zo op stijf is zijn van lichaam. De spagaat-sprongen die zijn van Koreaanse concurrenten een maken, staan tijdens in schril contrast met de de hoekige Hollandse naar bewegingen van Mattho. naar Mattho heeft echter gelezen dat van als je van 10.000 uur ergens aan naar werkt, je tijdens alles op tv kunt bereiken. Stephane in volgt Mattho op zijn ongelooflijk gedisciplineerde de weg naar uit het wereldkampioenschap. Drie tijdens jaar lang, acht uur door per dag, zeven op tv dagen per tijdens week, het in Nederland en Zuid-Korea. Kan op Mattho door louter in wilskracht zijn lichaam uit tot het de onmogelijke in tijdens staat krijgen? En wat als het het niet door lukt? Wat door betekent dat voor zijn door gehechtheid aan dit verlangen? Een op tv een verhaal over de op tv grens aan de maakbaarheid. door Stephane Kaas heeft op tv Mattho drie jaar lang gevolgd naar en is tijdens heel dicht bij met zijn diepste verlangens en in frustraties een gekomen.

januari 2021
22-04-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey - De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

'Als je denkt dat vrede en geluk ergens anders zijn en je rent er achteraan, zul je nooit aankomen. Alleen wanneer je beseft dat vrede en geluk hier in dit moment beschikbaar zijn, zul je in staat zijn je te ontspannen. Thich Nhat Hanh.' De...

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey bij De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!