Programma gemist?

'Als je denkt naar dat vrede uit en geluk ergens anders een zijn op tv en je rent op er achteraan, zul je een nooit aankomen. Alleen wanneer in je beseft tijdens dat vrede de en geluk hier in dit naar moment beschikbaar zijn, een zul een je in de staat zijn je te ontspannen. Thich op tv uit Nhat Hanh.' De briljante gymnasiast Mattho naar (17) een heeft na van zijn cum laude een eindexamen maar één wens: wereldkampioen de taekwondo worden. het Maar zo flexibel als van zijn geest in is, zo stijf het is zijn tijdens lichaam. De spagaat-sprongen die zijn op tv Koreaanse concurrenten maken, van staan in schril contrast met met de door hoekige Hollandse een bewegingen van Mattho. Mattho heeft in echter tijdens gelezen dat als door je 10.000 uur ergens uit aan van werkt, je alles kunt door bereiken. Stephane volgt Mattho op in zijn door ongelooflijk gedisciplineerde van weg naar het wereldkampioenschap. op Drie jaar lang, acht uur van uit per dag, zeven dagen op per week, in naar Nederland en Zuid-Korea. een Kan Mattho door louter tijdens wilskracht zijn lichaam tot naar het onmogelijke het in staat krijgen? En met wat als het een niet lukt? Wat door betekent dat naar voor zijn gehechtheid het aan dit het verlangen? Een op verhaal over de grens aan op tv de maakbaarheid. op tv Stephane Kaas heeft met Mattho drie jaar lang tijdens gevolgd en is de heel dicht bij zijn de het diepste verlangens en frustraties naar gekomen.

mei 2021
22-04-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey - De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

'Als je denkt dat vrede en geluk ergens anders zijn en je rent er achteraan, zul je nooit aankomen. Alleen wanneer je beseft dat vrede en geluk hier in dit moment beschikbaar zijn, zul je in staat zijn je te ontspannen. Thich Nhat Hanh.' De...

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey bij De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!