Programma gemist?

'Als van je denkt dat uit vrede en geluk ergens anders met zijn op tv en je een rent er achteraan, op zul je nooit aankomen. Alleen door wanneer je van beseft dat naar vrede en geluk hier in dit van moment uit beschikbaar zijn, zul je op tv in staat zijn tijdens je te op ontspannen. Thich Nhat naar Hanh.' De briljante gymnasiast Mattho naar op tv (17) heeft na zijn uit cum laude door eindexamen maar één tijdens wens: wereldkampioen taekwondo worden. een Maar zo het flexibel als zijn geest is, in zo stijf is tijdens zijn lichaam. De spagaat-sprongen de die zijn Koreaanse het concurrenten maken, staan het in schril contrast in op met de hoekige Hollandse bewegingen de van Mattho. Mattho door heeft een echter gelezen dat als je 10.000 op tv uur de ergens aan werkt, je alles door kunt op bereiken. Stephane volgt Mattho op tijdens zijn ongelooflijk van gedisciplineerde weg naar naar het wereldkampioenschap. Drie jaar op tv lang, acht uur uit op per dag, zeven dagen per het week, in Nederland met en Zuid-Korea. in Kan Mattho door louter wilskracht een zijn lichaam tot de het onmogelijke het in staat krijgen? van En naar wat als het niet lukt? in Wat betekent de dat voor zijn de gehechtheid aan uit dit verlangen? Een verhaal het over de grens aan de uit maakbaarheid. Stephane Kaas uit heeft Mattho het drie jaar lang gevolgd een en is heel een tijdens dicht bij zijn diepste verlangens in en tijdens frustraties gekomen.

juni 2021
22-04-2018 15:20

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey - De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey

'Als je denkt dat vrede en geluk ergens anders zijn en je rent er achteraan, zul je nooit aankomen. Alleen wanneer je beseft dat vrede en geluk hier in dit moment beschikbaar zijn, zul je in staat zijn je te ontspannen. Thich Nhat Hanh.' De...

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey bij De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Oriental Odyssey kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!