Programma gemist?

Portret van tijdens de boeddhistische leraar op Sey Rinpoche, met die hoog door in de bergen van het de Himalaya tijdens boeddhistische tempels bouwt de om het geloof van uit de bewoners uit in de kleine leefgemeenschappen door te versterken. op tv Als kind werd hij een herkend als naar de reïncarnatie van een belangrijke Tibetaanse van leraar. Hij op tv trad het daarmee automatisch in de de voetsporen van zijn door voorganger. Inmiddels de bezoekt hij vele kloosters en op tv dorpen in de Pangi-vallei de van de tijdens Himalaya. Hij door wordt er door op handen gedragen, op maar hij moet daar het zelf niet in veel van hebben. Liever zet van Sey Rinpoche zich door in in voor de bouw van tempels. met Uitgangspunt hierbij is dat door positieve handelingen van een tijdens positieve uitwerking hebben. Immers alles in in ons leven de is vergankelijk, enkel het van naar resultaat van ons handelen blijft. Op van op uitnodiging van studenten op tv reist Sey Rinpoche naar Amsterdam van om op tv les te geven over op de ware aard van het onze geest. Wanneer van hij bij Katwijk over op het strand loopt, tijdens in vergelijkt hij de veranderlijke emoties door van onze geest tijdens met de golven, die de opkomen uit de op zee en met er dan weer op in in verdwijnen. Sey Rinpoche: van 'Er is geen onderscheid tussen de in golven van en de diepte een van de op tv zee'.

mei 2020
22-04-2018 15:50

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya - De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

Portret van de boeddhistische leraar Sey Rinpoche, die hoog in de bergen van de Himalaya boeddhistische tempels bouwt om het geloof van de bewoners in de kleine leefgemeenschappen te versterken. Als kind werd hij herkend als de reïncarnatie...

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya bij De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!