Programma gemist?

Portret door van de boeddhistische leraar Sey tijdens Rinpoche, die hoog op tv in de bergen de van uit de Himalaya boeddhistische tempels bouwt op om de het geloof van de bewoners op in de door kleine naar leefgemeenschappen te versterken. de Als kind werd hij met herkend als de reïncarnatie van door het een belangrijke Tibetaanse op tv leraar. Hij trad daarmee uit automatisch in een de voetsporen van zijn naar voorganger. Inmiddels bezoekt in hij vele op tv kloosters en dorpen in de uit Pangi-vallei van de de Himalaya. Hij wordt in er op handen een gedragen, maar hij het moet daar zelf naar niet veel van de hebben. op tv Liever zet Sey Rinpoche op tv zich in voor de op tv bouw van tempels. op tv Uitgangspunt hierbij is dat een positieve op tv handelingen een positieve uitwerking hebben. met Immers alles in in ons leven is op vergankelijk, enkel het naar resultaat van ons op handelen het blijft. Op uitnodiging van studenten op reist de Sey Rinpoche naar een Amsterdam om les op tv te geven over de door ware uit aard van onze geest. Wanneer tijdens hij bij Katwijk van over het strand het loopt, uit vergelijkt hij de veranderlijke de emoties van onze geest door met de golven, het die een opkomen uit de zee uit en er dan met weer in verdwijnen. Sey Rinpoche: de 'Er op is geen onderscheid op tussen de golven en met de diepte van de met een zee'.

januari 2021
22-04-2018 15:50

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya - De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

Portret van de boeddhistische leraar Sey Rinpoche, die hoog in de bergen van de Himalaya boeddhistische tempels bouwt om het geloof van de bewoners in de kleine leefgemeenschappen te versterken. Als kind werd hij herkend als de reïncarnatie...

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya bij De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!