Programma gemist?

Portret van op de tijdens boeddhistische leraar Sey met Rinpoche, die hoog in de bergen het van de naar Himalaya boeddhistische tempels bouwt een om het geloof op tv van de bewoners in in de van kleine leefgemeenschappen te versterken. op tv Als kind het werd hij herkend naar als de reïncarnatie op tv van een belangrijke Tibetaanse de leraar. met Hij trad tijdens daarmee automatisch in een de voetsporen van van zijn voorganger. Inmiddels bezoekt hij door vele naar kloosters en dorpen in de door Pangi-vallei het van de Himalaya. het Hij wordt er op handen gedragen, door maar hij moet door daar zelf niet op uit veel van hebben. Liever van zet Sey Rinpoche zich in in voor de bouw een van tempels. Uitgangspunt het naar hierbij is dat positieve handelingen uit een positieve uitwerking hebben. uit het Immers alles in ons leven is naar vergankelijk, enkel het door in resultaat van ons van handelen blijft. Op uitnodiging van door studenten reist Sey Rinpoche het naar van Amsterdam om het les te geven over de ware op op aard van onze uit geest. Wanneer hij bij een Katwijk over het strand met loopt, vergelijkt hij de een veranderlijke emoties van op tv onze geest in met de golven, die uit door opkomen uit de zee door en er dan weer in met verdwijnen. Sey naar Rinpoche: 'Er is geen in onderscheid tussen de naar golven uit en de diepte van de op op zee'.

oktober 2019
22-04-2018 15:50

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya - De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

Portret van de boeddhistische leraar Sey Rinpoche, die hoog in de bergen van de Himalaya boeddhistische tempels bouwt om het geloof van de bewoners in de kleine leefgemeenschappen te versterken. Als kind werd hij herkend als de reïncarnatie...

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya bij De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!