Programma gemist?

Portret op van de boeddhistische tijdens leraar Sey Rinpoche, die op hoog van in de bergen van op tv de Himalaya door boeddhistische tempels bouwt een om het geloof een van de bewoners in de kleine naar met leefgemeenschappen te versterken. Als kind in werd hij in herkend als de reïncarnatie van op een belangrijke een Tibetaanse leraar. Hij in trad daarmee automatisch met in met de voetsporen van zijn voorganger. Inmiddels het bezoekt hij van vele kloosters door en dorpen in de naar Pangi-vallei van de op Himalaya. Hij wordt uit er op handen gedragen, een maar hij een moet daar zelf het niet door veel van hebben. op tv Liever zet Sey Rinpoche een zich in voor een de bouw van tijdens tempels. Uitgangspunt hierbij is de dat positieve een handelingen een positieve uitwerking hebben. door Immers alles in door ons leven een is vergankelijk, enkel het het resultaat van ons in handelen in blijft. Op uitnodiging van studenten een reist Sey Rinpoche een naar uit Amsterdam om tijdens les te geven over de ware op tv aard van onze uit geest. Wanneer hij in bij Katwijk over tijdens het het strand loopt, op tv vergelijkt hij de veranderlijke emoties de van onze geest met door de golven, die het opkomen uit de de zee en er een naar dan weer in van verdwijnen. Sey Rinpoche: 'Er is van geen onderscheid tussen de van golven en de op tv diepte in van de het zee'.

september 2020
22-04-2018 15:50

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya - De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

Portret van de boeddhistische leraar Sey Rinpoche, die hoog in de bergen van de Himalaya boeddhistische tempels bouwt om het geloof van de bewoners in de kleine leefgemeenschappen te versterken. Als kind werd hij herkend als de reïncarnatie...

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya bij De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!