Programma gemist?

Portret van in de boeddhistische tijdens leraar Sey Rinpoche, het die hoog in uit de bergen naar van de Himalaya boeddhistische tempels van bouwt om op tv het geloof van het de bewoners in de op kleine naar leefgemeenschappen te versterken. tijdens Als kind werd hij herkend als de de reïncarnatie van op tv een op belangrijke Tibetaanse leraar. Hij trad op tv daarmee van automatisch in de voetsporen van tijdens zijn een voorganger. Inmiddels uit bezoekt hij vele door kloosters en dorpen met in de Pangi-vallei van de Himalaya. op tv Hij wordt van er op tv op handen gedragen, maar de hij moet daar de zelf niet veel het van hebben. Liever een zet Sey Rinpoche zich tijdens in voor op de bouw van tempels. Uitgangspunt op tv hierbij is met dat positieve handelingen op een het positieve uitwerking hebben. Immers in alles in ons leven het is vergankelijk, enkel het in resultaat met van ons handelen blijft. Op een uitnodiging van van studenten van reist Sey Rinpoche naar Amsterdam om door les te van geven over door de ware aard de van onze geest. Wanneer hij het bij Katwijk over in het op strand loopt, vergelijkt hij tijdens de veranderlijke emoties op tv van de onze geest met de het golven, die opkomen uit door de zee en tijdens er dan weer in tijdens verdwijnen. Sey Rinpoche: het 'Er is op geen onderscheid tussen het de golven en de het de diepte van de naar zee'.

april 2021
22-04-2018 15:50

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya - De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

Portret van de boeddhistische leraar Sey Rinpoche, die hoog in de bergen van de Himalaya boeddhistische tempels bouwt om het geloof van de bewoners in de kleine leefgemeenschappen te versterken. Als kind werd hij herkend als de reïncarnatie...

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya bij De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!