Programma gemist?

Portret van de met boeddhistische leraar Sey tijdens een Rinpoche, die hoog op in de bergen in van de Himalaya boeddhistische tempels bouwt op tv om het met geloof van de bewoners op tv naar in de kleine van leefgemeenschappen te versterken. Als kind in werd hij van herkend als de op reïncarnatie van door een belangrijke Tibetaanse op leraar. Hij trad daarmee automatisch in naar de voetsporen van een zijn voorganger. Inmiddels op tv bezoekt de hij vele kloosters en dorpen op tv in de naar Pangi-vallei van de Himalaya. een met Hij wordt er op handen gedragen, naar maar hij moet op daar zelf niet in een veel van hebben. Liever zet de Sey Rinpoche zich in een voor uit de bouw van tempels. op Uitgangspunt op tv hierbij is dat positieve handelingen met een positieve uitwerking tijdens hebben. naar Immers alles in het ons leven is op tv vergankelijk, enkel het resultaat van van ons met handelen blijft. Op de uitnodiging van studenten reist Sey door Rinpoche naar Amsterdam op tv om les te geven uit in over de ware aard van onze op geest. Wanneer hij met bij Katwijk door over in het strand loopt, in vergelijkt hij de veranderlijke emoties van in onze geest met met de golven, uit die opkomen uit de het zee en er met op dan weer in verdwijnen. Sey Rinpoche: naar 'Er is op tv geen onderscheid tijdens tussen de golven en een de diepte op van de de zee'.

augustus 2021
22-04-2018 15:50

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya - De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

Portret van de boeddhistische leraar Sey Rinpoche, die hoog in de bergen van de Himalaya boeddhistische tempels bouwt om het geloof van de bewoners in de kleine leefgemeenschappen te versterken. Als kind werd hij herkend als de reïncarnatie...

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya bij De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!