Programma gemist?

Portret de van de boeddhistische leraar door Sey een Rinpoche, die hoog in de bergen tijdens van de Himalaya tijdens een boeddhistische tempels bouwt om het op tv geloof van door de bewoners in de kleine een de leefgemeenschappen te versterken. uit Als kind werd de hij herkend als de de reïncarnatie van een belangrijke Tibetaanse de leraar. Hij trad naar daarmee automatisch op in de voetsporen met van tijdens zijn voorganger. Inmiddels bezoekt hij vele op tv kloosters en op tv dorpen in van de Pangi-vallei van uit de Himalaya. uit Hij wordt er op door handen gedragen, maar hij tijdens moet daar zelf in niet veel op van hebben. Liever het zet Sey Rinpoche uit zich in voor de tijdens bouw op tv van tempels. Uitgangspunt hierbij uit is dat positieve handelingen een tijdens positieve uitwerking op hebben. Immers alles in in ons leven een is vergankelijk, enkel het de resultaat een van ons handelen blijft. het Op op uitnodiging van studenten reist Sey Rinpoche de naar op tv Amsterdam om les te een geven over de naar ware uit aard van onze geest. Wanneer hij met bij Katwijk over de het het strand loopt, vergelijkt de hij de veranderlijke emoties van een tijdens onze geest met de golven, de die opkomen uit de door zee tijdens en er dan weer in op naar verdwijnen. Sey Rinpoche: 'Er door is geen de onderscheid tussen de het golven en de diepte van de op door zee'.

september 2021
22-04-2018 15:50

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya - De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya

Portret van de boeddhistische leraar Sey Rinpoche, die hoog in de bergen van de Himalaya boeddhistische tempels bouwt om het geloof van de bewoners in de kleine leefgemeenschappen te versterken. Als kind werd hij herkend als de reïncarnatie...

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya bij De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Wijsheid uit de Himalaya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 15:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!