Programma gemist?

Aflevering 6 door - Deze met week wordt naar de 22-jarige superheld Jeffrey in toegezongen door naar Nick en Jamai een omdat hij het leven van door zijn vriend Pascal heeft op gered. En de op beeldschone Yasmine van krijgt met 3,5 jaar na haar door bruiloft de kans de om alsnog een liefdeslied voor naar haar man Max met te door zingen.

Aflevering 5 - van de Sing It! is een nieuw, emotioneel door en in muzikaal feelgood-programma waarin op tv iedereen zijn gevoel, op tv vraag, spijt of uit dankbaarheid op een wel uit heel bijzondere manier een kan overbrengen van aan geliefden, vrienden of naar collega's. Namelijk met het een speciaal geschreven naar lied! Kunnen de op boodschappers zelf een zingen? Dan mag dat de uiteraard, een maar ze mogen dit ook van overlaten in aan presentatoren Nick het & Simon of op tv aan een andere favoriete artiest. uit Deze week helpen op Nick en door Simon de op tv 12-jarige Danee. Zij zingt een ontroerend door lied voor op tv haar de beste vriendin Fabiën die ongeneeslijk ziek het is. En tijdens de handjes gaan met in op tv de lucht als op de jongens met de 78-jarige Frieda uit op op stap gaan. van Samen met DJ-talent Sophie Francis met en topzangeres Kimberly Maasdamme op tv brengt Frieda op een naar uniek lied voor haar naar kleinzoon Tijn.

Aflevering het 4 - Sing It! de is een een nieuw, emotioneel en muzikaal uit feelgood-programma waarin iedereen zijn uit het gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid met op uit een wel heel in bijzondere manier kan overbrengen de aan geliefden, door vrienden of collega's. uit Namelijk met een speciaal geschreven lied! het Kunnen met de boodschappers zelf zingen? op Dan mag door dat uiteraard, maar ze met mogen uit dit ook overlaten uit aan presentatoren Nick & Simon uit of aan een door andere favoriete artiest. Nick van en naar Simon gaan naar naar de marinebasis een in Den Helder naar om weduwe Jopie de met toekomst in op te zingen. En in opa Gijs wordt door zijn uit kleinkinderen op tv Madelief en Roos verrast met een van persoonlijke tijdens tekst op Tina Turners Proud uit uit Mary, de vrouw waar hij tijdens zo gek naar van is.

Aflevering 3 - tijdens Sing It! de is een op nieuw, emotioneel en van muzikaal feelgood-programma het waarin iedereen zijn met gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op het het een wel heel bijzondere een manier kan de overbrengen aan geliefden, vrienden of het collega's. Namelijk op met een tijdens speciaal geschreven lied! Kunnen de boodschappers het zelf op zingen? Dan mag dat uiteraard, de van maar ze mogen dit ook tijdens overlaten aan presentatoren in Nick & Simon in of aan een andere op favoriete artiest. In met op deze aflevering wordt het schattige van liefdeskoppel Luna en Daniël de verrast in het een theater. Ook tijdens is te op tv zien dat de 17-jarige Tara tijdens na een op zware naar periode verrast wordt met uit een optreden van haar idool in André met Hazes.

Sing It! het is een van nieuw, emotioneel en muzikaal op feelgood-programma waarin iedereen op zijn gevoel, het vraag, spijt door of dankbaarheid op een naar wel heel bijzondere naar manier kan door overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. van de Namelijk met een speciaal op geschreven lied. Kunnen de boodschappers in zelf in zingen? Dan mag dat uiteraard, tijdens maar ze mogen in dit ook overlaten met aan presentatoren Nick naar & Simon of naar aan een op tv andere favoriete artiest. Sing de It! is tijdens vanaf tijdens vanavond elke zondag om 21:30 uur van te door zien op SBS6. tijdens Iedere aflevering tijdens bestaat uit een mix van de kleine tijdens en grote verhalen. van Voor elke muzikale in boodschap geldt dat alles op alles uit wordt gezet om door tot een door zo mooi een mogelijke uitvoering van de het lied te komen. Op tijdens een bekende het melodie wordt er door in naar Nick & Simon, of door een andere tijdens bekende artiest, samen door met de boodschapper een het persoonlijke tekst geschreven. Op locatie van wordt de persoon door voor wie op tv dit lied bedoeld van is op met een bijzondere het manier met dit unieke optreden op tv overvallen. In deze van tijden de waarin iedereen vooral op digitaal met elkaar communiceert brengen de we in Sing tijdens It! boodschappen over op uit de in 'ouderwetse' manier: in van mens tot het mens.

juli 2020
27-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 6 - Deze week wordt de 22-jarige superheld Jeffrey toegezongen door Nick en Jamai omdat hij het leven van zijn vriend Pascal heeft gered. En de beeldschone Yasmine krijgt 3,5 jaar na haar bruiloft de kans om alsnog een liefdeslie...

20-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 5 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

13-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 4 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

06-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 3 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

22-04-2018 21:35

Nieuw: Sing It!

Sing It - Nieuw: Sing It!

Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met een speciaal ges...

Sing It gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sing It de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sing It bij Sing It liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sing It. Heb je een uitzending van Sing It gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sing It gemist

Uitzending gemist van Sing It? Hier kun je alle uitzendingen van Sing It kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!