Programma gemist?

Aflevering 6 - tijdens Deze tijdens week wordt de 22-jarige tijdens superheld Jeffrey toegezongen door naar Nick en Jamai het omdat hij van het leven met van zijn uit vriend Pascal heeft gered. En de met beeldschone Yasmine krijgt met 3,5 de jaar na haar met bruiloft de kans om uit alsnog een liefdeslied in voor haar man op tv Max te tijdens zingen.

Aflevering op 5 - Sing It! is tijdens een nieuw, een emotioneel en muzikaal met feelgood-programma waarin op tv iedereen zijn de gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op tv op een wel een heel bijzondere manier kan op tv van overbrengen aan geliefden, de vrienden of collega's. Namelijk met op een speciaal naar geschreven lied! Kunnen de boodschappers door zelf de zingen? Dan tijdens mag dat uiteraard, maar uit ze mogen dit op ook overlaten aan presentatoren Nick in & Simon de of aan een het andere favoriete artiest. Deze de week het helpen Nick en Simon van de 12-jarige Danee. door Zij zingt de een ontroerend lied voor in haar op beste vriendin Fabiën die ongeneeslijk een ziek is. En een de handjes uit gaan in de lucht uit als de jongens met de de 78-jarige door Frieda op stap met gaan. tijdens Samen met DJ-talent uit Sophie Francis en topzangeres Kimberly Maasdamme van brengt op Frieda een uniek lied voor een haar kleinzoon met Tijn.

Aflevering op 4 - Sing tijdens It! is een nieuw, op tv emotioneel en muzikaal naar feelgood-programma van waarin iedereen zijn gevoel, vraag, op spijt met of dankbaarheid op in een wel heel bijzondere met manier kan door overbrengen aan geliefden, vrienden of naar collega's. op Namelijk met een speciaal van geschreven lied! Kunnen tijdens de boodschappers tijdens zelf zingen? Dan mag dat naar uiteraard, maar op ze mogen dit naar ook overlaten aan in presentatoren Nick met & Simon of aan een andere uit favoriete artiest. door Nick en Simon gaan de naar op tv de marinebasis in in Den Helder om met weduwe Jopie de het toekomst in op tv te zingen. En opa Gijs het wordt naar door zijn kleinkinderen op tv Madelief en Roos naar verrast met een door persoonlijke tekst op Tina op tv Turners Proud Mary, op de vrouw waar hij zo door gek tijdens van is.

Aflevering 3 naar - op tv Sing It! is een nieuw, in emotioneel en muzikaal uit feelgood-programma waarin van iedereen zijn uit gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid door op van een wel heel bijzondere manier kan met overbrengen door aan geliefden, vrienden of collega's. in Namelijk met een op speciaal geschreven de lied! door Kunnen de boodschappers zelf zingen? Dan het naar mag dat uiteraard, maar ze mogen door dit uit ook overlaten op aan presentatoren Nick & Simon de of aan door een andere favoriete artiest. het In deze aflevering wordt een met het schattige liefdeskoppel in Luna en Daniël verrast in tijdens het theater. Ook uit is het te zien dat de 17-jarige op tv Tara na een zware door in periode verrast wordt de met een optreden van haar idool naar André in Hazes.

Sing het It! is een nieuw, emotioneel de en muzikaal met feelgood-programma waarin in iedereen zijn gevoel, vraag, het spijt of dankbaarheid de op een wel heel door bijzondere manier kan een het overbrengen aan geliefden, een vrienden of collega's. Namelijk met in een speciaal uit geschreven lied. naar Kunnen de boodschappers de zelf zingen? Dan mag dat door uiteraard, maar de ze mogen dit ook door overlaten aan presentatoren naar Nick uit & Simon of aan een met andere favoriete artiest. op Sing tijdens It! is vanaf vanavond elke zondag het om op tv 21:30 uur te de zien op op SBS6. Iedere aflevering door bestaat uit een mix van kleine een van en grote verhalen. de Voor elke muzikale boodschap geldt dat op tv uit alles op alles wordt gezet het om tot op een zo mooi mogelijke een uitvoering van in het lied te van komen. Op een bekende melodie tijdens wordt door er door Nick & naar Simon, of een andere van bekende artiest, samen met met de een boodschapper een persoonlijke met tekst geschreven. Op tijdens locatie een wordt de persoon voor wie dit van met lied bedoeld is op een bijzondere op tv manier met door dit unieke op tv optreden overvallen. tijdens In deze tijden waarin iedereen het vooral digitaal met op elkaar communiceert brengen we de tijdens in Sing It! naar boodschappen over op het de 'ouderwetse' manier: van mens in tot het mens.

juni 2021
27-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 6 - Deze week wordt de 22-jarige superheld Jeffrey toegezongen door Nick en Jamai omdat hij het leven van zijn vriend Pascal heeft gered. En de beeldschone Yasmine krijgt 3,5 jaar na haar bruiloft de kans om alsnog een liefdeslie...

20-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 5 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

13-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 4 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

06-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 3 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

22-04-2018 21:35

Nieuw: Sing It!

Sing It - Nieuw: Sing It!

Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met een speciaal ges...

Sing It gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sing It de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sing It bij Sing It liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sing It. Heb je een uitzending van Sing It gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sing It gemist

Uitzending gemist van Sing It? Hier kun je alle uitzendingen van Sing It kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!