Programma gemist?

Aflevering 6 - in Deze het week wordt de het 22-jarige superheld Jeffrey toegezongen door door Nick door en Jamai omdat hij het van leven van zijn van vriend Pascal heeft met op tv gered. En de het beeldschone Yasmine krijgt 3,5 jaar van na haar bruiloft de uit kans om tijdens alsnog een het liefdeslied voor haar man Max op tv van te zingen.

Aflevering op tv 5 - de Sing It! is een nieuw, emotioneel naar uit en muzikaal feelgood-programma waarin met iedereen zijn gevoel, vraag, de spijt of tijdens dankbaarheid op een uit wel heel bijzondere de manier kan tijdens overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. het Namelijk met een tijdens speciaal van geschreven lied! het Kunnen de boodschappers zelf met zingen? Dan mag dat uiteraard, op tv maar ze mogen in dit ook een overlaten tijdens aan presentatoren Nick naar & Simon of een aan een andere favoriete op tv artiest. Deze door week helpen Nick en Simon de van 12-jarige Danee. Zij naar zingt door een ontroerend lied het voor haar beste vriendin Fabiën in met die ongeneeslijk ziek is. En de op tv handjes gaan in met de met lucht als de jongens met naar de 78-jarige Frieda uit in op stap gaan. Samen in met DJ-talent Sophie Francis naar en door topzangeres Kimberly Maasdamme brengt Frieda van een het uniek lied voor haar een kleinzoon Tijn.

Aflevering 4 - een Sing It! uit is een met nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma op tv waarin op tv iedereen zijn gevoel, vraag, uit spijt of dankbaarheid in op een uit wel heel bijzondere manier kan het overbrengen aan door geliefden, vrienden de of collega's. in Namelijk met een speciaal geschreven lied! de Kunnen tijdens de boodschappers zelf zingen? het Dan door mag dat uiteraard, maar ze mogen een dit ook overlaten op aan presentatoren Nick naar & Simon tijdens of aan een tijdens andere favoriete artiest. de Nick op en Simon gaan naar de marinebasis uit in Den Helder tijdens om weduwe het Jopie de een toekomst in te zingen. tijdens En opa op Gijs wordt door zijn de kleinkinderen op Madelief en Roos verrast op tv met een persoonlijke tekst op naar Tina Turners Proud op tv Mary, de vrouw een naar waar hij zo gek van tijdens is.

Aflevering 3 - uit Sing It! een is met een nieuw, emotioneel op en muzikaal feelgood-programma op tv waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt tijdens of dankbaarheid op met een wel heel het bijzondere op tv manier kan overbrengen het aan geliefden, door vrienden of collega's. door Namelijk met een speciaal een geschreven lied! Kunnen de boodschappers met zelf zingen? Dan van mag door dat uiteraard, maar ze door mogen dit ook overlaten op tv aan presentatoren met Nick naar & Simon of aan met een andere favoriete artiest. In tijdens door deze aflevering wordt het schattige liefdeskoppel een Luna met en Daniël door verrast in het theater. tijdens Ook is te zien door dat de een 17-jarige Tara na een zware tijdens de periode verrast wordt met een optreden in van het haar idool André tijdens Hazes.

Sing It! in is een in nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma met waarin iedereen op tv zijn uit gevoel, vraag, spijt in of dankbaarheid op een wel het heel uit bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, een de vrienden of collega's. Namelijk naar met een speciaal geschreven van lied. Kunnen door de boodschappers zelf zingen? Dan het mag dat door uiteraard, maar ze mogen tijdens dit op tv ook overlaten aan presentatoren door Nick & Simon op of aan de een andere favoriete door artiest. Sing It! met is vanaf vanavond elke van zondag om 21:30 met uur op te zien op SBS6. Iedere aflevering op tv bestaat door uit een mix van uit kleine en grote tijdens verhalen. Voor de elke muzikale boodschap geldt dat een alles op alles naar een wordt gezet om tot een zo de mooi de mogelijke uitvoering van uit het lied te komen. op Op een bekende melodie een uit wordt er door Nick & Simon, in of een uit andere het bekende artiest, samen met de boodschapper uit uit een persoonlijke tekst geschreven. Op locatie in wordt een de persoon voor met wie dit lied een bedoeld is op een bijzondere naar manier met dit van unieke een optreden overvallen. In deze de tijden waarin iedereen vooral door digitaal met op elkaar communiceert brengen we op tv in een Sing It! boodschappen over van op de 'ouderwetse' van manier: van mens tot van naar mens.

oktober 2020
27-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 6 - Deze week wordt de 22-jarige superheld Jeffrey toegezongen door Nick en Jamai omdat hij het leven van zijn vriend Pascal heeft gered. En de beeldschone Yasmine krijgt 3,5 jaar na haar bruiloft de kans om alsnog een liefdeslie...

20-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 5 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

13-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 4 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

06-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 3 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

22-04-2018 21:35

Nieuw: Sing It!

Sing It - Nieuw: Sing It!

Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met een speciaal ges...

Sing It gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sing It de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sing It bij Sing It liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sing It. Heb je een uitzending van Sing It gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sing It gemist

Uitzending gemist van Sing It? Hier kun je alle uitzendingen van Sing It kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!