Programma gemist?

Aflevering 6 - de Deze uit week wordt de 22-jarige superheld van Jeffrey naar toegezongen door Nick de en Jamai omdat hij met het op leven van zijn vriend Pascal heeft de gered. met En de beeldschone Yasmine op tv krijgt 3,5 jaar na van haar bruiloft de naar kans om alsnog op op tv een liefdeslied voor haar man Max met te met zingen.

Aflevering 5 een - Sing It! is het een uit nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma van tijdens waarin iedereen zijn gevoel, met vraag, spijt of dankbaarheid tijdens op een wel door heel bijzondere manier kan met overbrengen aan geliefden, het naar vrienden of collega's. Namelijk met een door de speciaal geschreven lied! Kunnen de boodschappers van zelf de zingen? Dan mag uit dat uiteraard, op maar ze mogen dit ook overlaten van aan het presentatoren Nick & Simon of op een aan een andere favoriete uit artiest. Deze week helpen Nick uit en een Simon de 12-jarige door Danee. Zij zingt een ontroerend door lied voor haar de beste een vriendin Fabiën door die ongeneeslijk ziek een is. En de handjes gaan in het de tijdens lucht als de jongens met tijdens tijdens de 78-jarige Frieda op stap gaan. in de Samen met DJ-talent Sophie Francis en tijdens topzangeres Kimberly Maasdamme op brengt Frieda tijdens een uniek lied voor een haar een kleinzoon Tijn.

Aflevering in 4 - Sing de It! is een het nieuw, emotioneel en muzikaal het feelgood-programma waarin tijdens iedereen zijn gevoel, vraag, een spijt op tv of dankbaarheid op een wel heel met bijzondere uit manier kan overbrengen aan geliefden, uit vrienden of collega's. op Namelijk met een van een speciaal geschreven lied! naar Kunnen de boodschappers zelf zingen? het Dan mag dat op tv uiteraard, maar ze in mogen met dit ook overlaten op aan presentatoren Nick & Simon of met door aan een andere favoriete artiest. uit Nick een en Simon gaan naar de marinebasis op tv in door Den Helder om weduwe Jopie in de toekomst in tijdens uit te zingen. En opa Gijs wordt tijdens uit door zijn kleinkinderen Madelief en naar Roos op tv verrast met een naar persoonlijke tekst op Tina Turners Proud in Mary, de vrouw door in waar hij zo gek in van is.

Aflevering 3 - naar Sing met It! is in een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma tijdens waarin iedereen zijn op gevoel, vraag, spijt uit of dankbaarheid het op in een wel heel bijzondere uit manier kan op tv overbrengen aan geliefden, vrienden of van collega's. Namelijk met door een op speciaal geschreven lied! Kunnen de boodschappers tijdens zelf zingen? met Dan mag door dat uiteraard, uit maar ze mogen dit ook op overlaten aan met presentatoren Nick in & Simon of op aan een andere favoriete artiest. op tv In op tv deze aflevering wordt het schattige liefdeskoppel van Luna met en Daniël het verrast in het theater. Ook op is te door zien dat de een 17-jarige Tara na tijdens een zware periode verrast wordt door met van een optreden van de haar idool André een Hazes.

Sing It! de is een nieuw, emotioneel van het en muzikaal feelgood-programma op tv waarin iedereen zijn gevoel, naar vraag, spijt of dankbaarheid naar op een wel heel tijdens bijzondere naar manier kan overbrengen aan geliefden, op tv vrienden of door collega's. Namelijk op tv met een speciaal van geschreven lied. Kunnen de tijdens boodschappers zelf in zingen? Dan mag dat de uiteraard, maar ze mogen in dit ook het overlaten het aan presentatoren Nick & uit Simon of op tv aan een andere favoriete in artiest. Sing It! in is vanaf vanavond elke naar zondag om uit 21:30 uur een te zien op SBS6. Iedere aflevering door bestaat naar uit een mix van op tv kleine en uit grote verhalen. Voor elke muzikale met boodschap geldt dat tijdens alles op alles door door wordt gezet om tot een zo van mooi mogelijke uitvoering in van het lied de te komen. van Op een de bekende melodie wordt er door van Nick de & Simon, of een andere met op bekende artiest, samen met in de boodschapper een persoonlijke door tekst geschreven. van Op locatie wordt de tijdens persoon naar voor wie dit lied van bedoeld is op een in bijzondere manier met met dit unieke in optreden overvallen. In deze tijden door waarin iedereen vooral op digitaal met elkaar de communiceert brengen uit we in Sing naar It! boodschappen over op het de in 'ouderwetse' manier: van mens tot van door mens.

december 2021
27-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 6 - Deze week wordt de 22-jarige superheld Jeffrey toegezongen door Nick en Jamai omdat hij het leven van zijn vriend Pascal heeft gered. En de beeldschone Yasmine krijgt 3,5 jaar na haar bruiloft de kans om alsnog een liefdeslie...

20-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 5 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

13-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 4 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

06-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 3 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

22-04-2018 21:35

Nieuw: Sing It!

Sing It - Nieuw: Sing It!

Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met een speciaal ges...

Sing It gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sing It de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sing It bij Sing It liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sing It. Heb je een uitzending van Sing It gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sing It gemist

Uitzending gemist van Sing It? Hier kun je alle uitzendingen van Sing It kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!