Programma gemist?

Aflevering 6 - op Deze week naar wordt de 22-jarige superheld op tv Jeffrey op tv toegezongen door Nick een en Jamai omdat hij het tijdens leven van met zijn de vriend Pascal heeft gered. En een de beeldschone Yasmine naar krijgt 3,5 jaar na op tijdens haar bruiloft de door kans om alsnog een het liefdeslied voor haar met man Max te van zingen.

Aflevering 5 - in in Sing It! is een nieuw, emotioneel de en muzikaal feelgood-programma een waarin van iedereen zijn gevoel, met vraag, spijt of van dankbaarheid op een naar wel heel bijzondere uit manier kan op tv overbrengen aan geliefden, vrienden in of collega's. Namelijk met een uit speciaal in geschreven lied! Kunnen met de boodschappers van zelf zingen? Dan mag door dat uiteraard, op maar ze mogen dit ook overlaten van aan presentatoren Nick in & Simon op tv of aan de een andere favoriete artiest. een Deze week helpen Nick door en uit Simon de 12-jarige Danee. Zij tijdens door zingt een ontroerend naar lied voor haar beste uit vriendin Fabiën die tijdens ongeneeslijk ziek is. En de uit handjes met gaan in de lucht als uit naar de jongens met de op tv 78-jarige Frieda op stap gaan. met Samen met DJ-talent door Sophie Francis in en topzangeres Kimberly Maasdamme uit brengt Frieda tijdens een op tv uniek lied voor op haar kleinzoon Tijn.

Aflevering 4 met - Sing It! op tv is in een nieuw, emotioneel en van muzikaal feelgood-programma waarin iedereen op zijn gevoel, tijdens vraag, spijt of van dankbaarheid op een wel heel van bijzondere manier kan op tv overbrengen aan met geliefden, vrienden een of collega's. Namelijk de met een speciaal uit geschreven lied! Kunnen tijdens de boodschappers tijdens zelf zingen? Dan mag op dat uiteraard, maar ze de mogen dit naar ook overlaten aan presentatoren Nick in & een Simon of op aan een andere favoriete artiest. tijdens Nick en Simon gaan tijdens naar de marinebasis naar in Den met Helder om weduwe in Jopie de toekomst in op te door zingen. En opa door Gijs wordt door zijn kleinkinderen met Madelief en Roos van in verrast met een persoonlijke naar tekst op Tina Turners in Proud door Mary, de vrouw waar de hij zo gek van een is.

Aflevering 3 uit - het Sing It! is de een nieuw, emotioneel het en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen tijdens zijn gevoel, vraag, spijt door of dankbaarheid van op een wel heel door bijzondere manier uit kan overbrengen aan geliefden, op vrienden op of collega's. op Namelijk met een op speciaal geschreven lied! Kunnen de boodschappers het uit zelf zingen? Dan mag dat op tv uiteraard, met maar ze mogen dit ook overlaten het aan presentatoren Nick in & op Simon of aan een andere met favoriete artiest. In de deze aflevering door wordt het in schattige liefdeskoppel een Luna en Daniël verrast naar in het het theater. Ook is te zien dat op een de 17-jarige Tara na uit een zware periode verrast in wordt met een tijdens optreden op van haar idool André een Hazes.

Sing It! is een een nieuw, emotioneel door en uit muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn de gevoel, vraag, naar spijt of dankbaarheid naar op een naar wel heel bijzondere manier tijdens kan overbrengen aan uit geliefden, vrienden of collega's. tijdens Namelijk met op een het speciaal geschreven lied. het Kunnen de boodschappers zelf zingen? uit Dan mag dat in uiteraard, op maar ze mogen dit ook met overlaten aan op tv presentatoren Nick & Simon of in aan de een andere favoriete artiest. Sing het It! naar is vanaf vanavond elke zondag een in om 21:30 uur een te zien op uit SBS6. Iedere aflevering met bestaat uit een een mix van kleine en grote van verhalen. Voor elke op tv muzikale boodschap geldt dat op tv van alles op alles een wordt gezet om tot een een zo mooi mogelijke op uitvoering van het met lied te van komen. Op een op bekende melodie wordt er een door Nick een & Simon, of tijdens een andere bekende artiest, van samen uit met de boodschapper een het persoonlijke tekst geschreven. Op de locatie wordt de de persoon voor een wie dit met lied bedoeld is op een uit bijzondere manier met op tv dit unieke door optreden overvallen. In deze een tijden waarin iedereen op tv vooral digitaal met met elkaar communiceert brengen we op tv in door Sing It! boodschappen over met op de op 'ouderwetse' manier: uit van mens tot van mens.

februari 2021
27-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 6 - Deze week wordt de 22-jarige superheld Jeffrey toegezongen door Nick en Jamai omdat hij het leven van zijn vriend Pascal heeft gered. En de beeldschone Yasmine krijgt 3,5 jaar na haar bruiloft de kans om alsnog een liefdeslie...

20-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 5 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

13-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 4 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

06-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 3 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

22-04-2018 21:35

Nieuw: Sing It!

Sing It - Nieuw: Sing It!

Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met een speciaal ges...

Sing It gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sing It de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sing It bij Sing It liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sing It. Heb je een uitzending van Sing It gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sing It gemist

Uitzending gemist van Sing It? Hier kun je alle uitzendingen van Sing It kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!