Programma gemist?

Aflevering 6 het - Deze week wordt de de 22-jarige superheld van Jeffrey toegezongen op tv door Nick en de Jamai in omdat hij het leven van zijn op naar vriend Pascal heeft op tv gered. En de beeldschone Yasmine krijgt tijdens tijdens 3,5 jaar na haar bruiloft de uit kans om alsnog een met een liefdeslied voor op haar man Max te met zingen.

Aflevering 5 door - Sing op tv It! is een een nieuw, emotioneel en de muzikaal feelgood-programma waarin naar iedereen zijn op tv gevoel, vraag, spijt op tv of dankbaarheid op het een wel heel uit bijzondere manier kan van overbrengen aan geliefden, vrienden of uit collega's. Namelijk naar met een door speciaal geschreven lied! een Kunnen de boodschappers zelf zingen? Dan de mag dat van uiteraard, maar van ze mogen uit dit ook overlaten aan presentatoren een Nick & Simon op tv of aan een andere tijdens een favoriete artiest. Deze week van helpen Nick en Simon de de uit 12-jarige Danee. Zij zingt een ontroerend in met lied voor haar van beste vriendin Fabiën die ongeneeslijk in ziek is. En de met handjes gaan het in de de lucht als de jongens met de naar de 78-jarige Frieda op stap tijdens gaan. met Samen met DJ-talent Sophie met Francis en van topzangeres Kimberly Maasdamme brengt door Frieda een in uniek lied voor haar kleinzoon tijdens Tijn.

Aflevering een 4 - Sing door It! is een nieuw, in emotioneel en muzikaal van feelgood-programma waarin iedereen zijn tijdens tijdens gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op met uit een wel heel bijzondere manier door kan overbrengen aan geliefden, het vrienden of collega's. van Namelijk met op tv een speciaal geschreven lied! de het Kunnen de boodschappers zelf op tv zingen? Dan mag op dat uiteraard, maar uit ze mogen van dit ook overlaten het aan presentatoren Nick & Simon uit of aan een op tv andere favoriete met artiest. Nick en Simon gaan met door naar de marinebasis in het Den Helder om weduwe Jopie tijdens de toekomst in op in te zingen. En naar opa Gijs wordt door zijn kleinkinderen in Madelief het en Roos op verrast met een op persoonlijke tekst op Tina uit Turners Proud Mary, een de vrouw in waar hij zo gek van op tv is.

Aflevering 3 tijdens - Sing It! naar is naar een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma van waarin iedereen zijn tijdens gevoel, vraag, spijt op tv of dankbaarheid op met een uit wel heel bijzondere op tv manier kan overbrengen aan geliefden, een vrienden uit of collega's. uit Namelijk met een speciaal geschreven in lied! Kunnen de naar boodschappers zelf door zingen? Dan mag een dat uiteraard, maar ze mogen tijdens dit ook overlaten naar aan presentatoren Nick van & Simon in of aan een het andere van favoriete artiest. In deze op tv aflevering wordt het met schattige liefdeskoppel Luna en uit Daniël van verrast in het theater. met Ook is te zien dat naar de met 17-jarige Tara na een op zware de periode verrast wordt de met een optreden van haar naar idool André uit Hazes.

Sing door It! is een nieuw, emotioneel op tv en muzikaal feelgood-programma met waarin iedereen het zijn de gevoel, vraag, spijt of van dankbaarheid op een wel heel de uit bijzondere manier kan een overbrengen aan geliefden, vrienden uit of collega's. Namelijk met een door speciaal geschreven lied. door op tv Kunnen de boodschappers in zelf zingen? Dan in mag dat uiteraard, in maar ze mogen met dit ook overlaten aan presentatoren van Nick met & Simon of aan met een andere favoriete artiest. van Sing It! op tv is vanaf vanavond naar elke zondag om uit 21:30 uur met te zien op in SBS6. Iedere aflevering bestaat uit het een mix van een kleine en grote uit verhalen. Voor de elke muzikale boodschap geldt door dat uit alles op alles door wordt gezet om tot een naar zo mooi een mogelijke uitvoering van het lied met te komen. Op op een bekende melodie op tv wordt er de door in Nick & Simon, of een door andere bekende artiest, in samen uit met de boodschapper een persoonlijke tekst naar geschreven. naar Op locatie wordt de de persoon voor van wie dit lied bedoeld is een op een bijzondere de manier met het dit unieke optreden tijdens overvallen. In deze uit tijden in waarin iedereen vooral digitaal tijdens met elkaar op tv communiceert brengen we in Sing op It! door boodschappen over op de 'ouderwetse' naar manier: van de mens tot tijdens mens.

februari 2020
27-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 6 - Deze week wordt de 22-jarige superheld Jeffrey toegezongen door Nick en Jamai omdat hij het leven van zijn vriend Pascal heeft gered. En de beeldschone Yasmine krijgt 3,5 jaar na haar bruiloft de kans om alsnog een liefdeslie...

20-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 5 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

13-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 4 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

06-05-2018 21:35

Sing It!

Sing It - Sing It!

Aflevering 3 - Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met e...

22-04-2018 21:35

Nieuw: Sing It!

Sing It - Nieuw: Sing It!

Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met een speciaal ges...

Sing It gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sing It de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sing It bij Sing It liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sing It. Heb je een uitzending van Sing It gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sing It gemist

Uitzending gemist van Sing It? Hier kun je alle uitzendingen van Sing It kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!