Programma gemist?

In de naar finale gaat door het er door fanatiek aan toe. De twee het finalisten moeten op tv in drie rondes met bewijzen wie de uit titel verdient. De afgelopen door week hebben de in finalisten geoefend alsof hun op tv leven ervan afhangt. op Tijdens die op tv cruciale naar trainingen komt er naar een onverwacht telefoontje van hoofdjurylid met en driesterrenchef Sergio op tv Herman, waardoor alle plannen naar in door de war worden gestuurd. op Wie voert de nieuwe tijdens opdracht van door Sergio het beste uit, het en mag op tv zich het 'Superstar Chef 2018' door noemen?

In door de finale uit gaat het er fanatiek tijdens aan toe. De twee het finalisten moeten in de drie rondes naar bewijzen wie met de titel verdient. De afgelopen de week hebben de op tv finalisten geoefend alsof hun de leven ervan uit afhangt. een Tijdens die cruciale trainingen komt er van een een onverwacht telefoontje door van hoofdjurylid en op tv driesterrenchef Sergio Herman, waardoor alle plannen door in de een war worden gestuurd. Wie van voert van de nieuwe opdracht van het Sergio door het beste uit, en mag zich het door 'Superstar Chef 2018' uit noemen?

Vanavond is de de finale door van de culinaire wedstrijd tijdens Superstar Chef. In de op de finale gaat het er fanatiek naar aan toe. De het twee finalisten moeten in naar in drie rondes bewijzen wie in de titel verdient. Het de gaat van deze week tussen Ronald de van Boer met Jaimie van in Heije en Jelka een naar van Houten met Lucas Rive. De een afgelopen het week hebben de in finalisten geoefend alsof hun leven ervan de afhangt. Tijdens die tijdens door cruciale trainingen komt er een onverwacht naar het telefoontje van hoofdjurylid op tv en driesterrenchef Sergio Herman, waardoor alle door plannen op in de war worden de gestuurd. Wie voert een de van nieuwe opdracht van Sergio op het beste naar uit, en mag zich 'Superstar Chef op naar 2018' noemen? Bekijk de eerste beelden van uit de met finale op op tv gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In de naar halve finale zijn er uit nog tijdens drie duo's over. In uit twee spannende rondes nemen uit ze het in tegen elkaar op met voor een het felbegeerde plek in de naar finale. De leerlingen een moeten steeds meer alleen in doen, en dat op gaat in uit de door eerste ronde heel ver. De van chefs moeten de keuken door tijdens verlaten, terwijl de op tv leerlingen een mystery-opdracht krijgen die uit ze helemaal in zelfstandig uit moeten voeren. De door twee het duo's met de hoogste op score gaan in naar de in finale.

In op de halve finale een zijn er nog drie duo's met over. In in twee spannende rondes nemen in door ze het tegen elkaar op op tv voor van een felbegeerde plek in een de finale. De leerlingen moeten tijdens steeds meer alleen door doen, en dat naar naar gaat in de eerste ronde de heel ver. door De chefs moeten de keuken op verlaten, door terwijl de leerlingen een mystery-opdracht met krijgen met die ze helemaal zelfstandig een uit moeten voeren. De op tv twee duo's met door door de hoogste score gaan naar tijdens de naar finale.

In met de halve finale van Superstar het Chef zijn er met nog drie in duo's over. In in twee spannende rondes nemen uit op ze het tegen van elkaar op voor naar een felbegeerde plek in uit de finale. een De leerlingen moeten steeds het meer alleen doen, en dat door naar gaat in de eerste op tv ronde heel ver. De chefs op in moeten de keuken verlaten, terwijl tijdens de leerlingen een op tv mystery-opdracht krijgen die van ze helemaal zelfstandig uit door moeten voeren. een De twee duo's met naar naar de hoogste score gaan naar met de uit finale.

De aflevering staat tijdens in het het teken van patisserie. De tijdens jury gaat van weer in een stapje verder met de overgebleven door vier duo's. Pas een in op de studio krijgen ze te op tv uit horen wat er op tv voor de eerste ronde op het op op tv menu staat: de zelfs voor in de de sterrenchefs gevreesde soufflé. een Zonder geoefend te met hebben, storten ze zich op met het zeer fragiele op tv cakeje. Een keer met te van hard neerzetten of te lang op tv doorkloppen, een is al funest. De tijdens spanning is in te voelen in de studio. van Wie weet de de beste soufflé te een bereiden?

De aflevering staat uit van in het teken van het patisserie. De jury gaat van weer een stapje verder van met het de overgebleven naar vier duo's. Pas naar in de studio op krijgen ze te horen wat er naar voor de eerste een ronde op de het menu door staat: de op zelfs voor de sterrenchefs gevreesde soufflé. op tv Zonder geoefend te tijdens hebben, storten in ze zich op het met zeer fragiele cakeje. in door Een keer te de hard neerzetten of in te lang doorkloppen, is in al funest. De naar spanning is te voelen in een de studio. tijdens Wie weet een de beste soufflé tijdens te bereiden?

De met aflevering staat in het de teken van patisserie. De een jury gaat weer met een de stapje verder met op de overgebleven vier uit duo's. Pas in de studio het krijgen ze te op tv horen wat er uit voor de de eerste de ronde op het menu staat: het de op tv zelfs voor de sterrenchefs gevreesde het soufflé. Zonder op geoefend te hebben, storten in ze op tv zich op het uit zeer fragiele cakeje. Een keer naar te hard neerzetten of uit te met lang doorkloppen, is al uit funest. in De spanning is te voelen in van het de studio. Wie weet in de beste soufflé op tv te bereiden?

De lat door wordt deze aflevering met een stuk hoger in gelegd. In met de eerste op tv ronde moeten de vijf overgebleven tijdens leerlingen op zeebaars fileren, en op tv dat heeft nogal wat in voeten in de aarde. Dat met blijkt wel uit naar naar het commentaar van op hoofdjurylid Sergio Herman met op een van de deelnemers. naar In de tweede het ronde wordt het een allemaal nog van lastiger. De chefs op mogen niet meer op de in door stip staan als de van leerlingen alleen naar moeten koken, maar moeten de naar keuken met verlaten. Als dat maar goed op tv gaat...

De op tv lat wordt deze aflevering op tv een stuk met hoger gelegd. In de eerste tijdens ronde naar moeten de vijf naar overgebleven leerlingen zeebaars fileren, uit en dat heeft in nogal wat voeten in door de uit aarde. Dat blijkt op tv wel uit het de commentaar van hoofdjurylid door Sergio Herman naar op een van de deelnemers. uit In de tweede met ronde wordt een het allemaal nog tijdens lastiger. De chefs de mogen niet meer met op de stip staan als op in de leerlingen alleen uit moeten koken, maar moeten de op keuken verlaten. Als dat op door maar goed gaat...

De lat de wordt deze aflevering een op tv stuk het hoger gelegd. In de tijdens eerste ronde moeten op de in vijf overgebleven leerlingen op tv zeebaars fileren, en dat van heeft nogal wat voeten door in de aarde. Dat in op tv blijkt wel uit het commentaar van uit op hoofdjurylid Sergio Herman de op een van de deelnemers. de In in de tweede ronde wordt uit het allemaal nog lastiger. De door chefs mogen niet met meer op in de stip staan als tijdens de leerlingen in alleen moeten koken, het maar moeten de een keuken verlaten. Als door dat tijdens maar goed gaat...

Onder leiding van van driesterrenchef Sergio Herman op maakt het de jury op het de overgebleven zes duo's een in op stuk moeilijker. Niet alleen op moeten de chefs tijdens tijdens de eerste tijdens ronde al een aan de zijlijn gaan op tv staan, ze een mogen ook niet meer op praten! Met handen en voeten met proberen de op radeloze van chefs hun leerlingen door de een ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. op Zelfs de altijd door geduldige in topchef Peter Lute raakt naar behoorlijk naar gestrest, omdat Monique Smit grote moeite met met haar naar opdracht tijdens heeft.

Onder leiding op tv van driesterrenchef een Sergio Herman maakt de op jury het de overgebleven tijdens zes tijdens duo's een stuk de moeilijker. Niet op alleen moeten de chefs tijdens van de eerste van ronde al aan de zijlijn van gaan met staan, ze de mogen ook niet meer praten! op tv Met handen en op tv voeten in proberen de radeloze chefs door hun leerlingen door op tv de ingewikkelde een sterrengerechten te loodsen. Zelfs de in altijd in geduldige topchef Peter Lute raakt behoorlijk op gestrest, op tv omdat Monique Smit door grote moeite met haar opdracht van op heeft.

Onder leiding van door driesterrenchef Sergio met Herman maakt de het jury het de een overgebleven zes duo's van een stuk moeilijker. op Niet alleen moeten de een door chefs tijdens de eerste van ronde al aan de een zijlijn gaan uit staan, ze mogen ook niet met een meer praten! Met handen en voeten tijdens een proberen de radeloze chefs hun in leerlingen door een de ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. een Zelfs de altijd naar geduldige van topchef Peter Lute een raakt behoorlijk tijdens gestrest, omdat Monique Smit grote moeite de met haar van opdracht uit heeft.

februari 2019
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord