Programma gemist?

In de finale in gaat het er het fanatiek aan met toe. De het twee finalisten moeten uit in drie in rondes bewijzen wie het de titel verdient. De op afgelopen week hebben door de finalisten op tv geoefend alsof hun leven op tv ervan afhangt. Tijdens die cruciale met trainingen komt in er een onverwacht de telefoontje van hoofdjurylid op en op tv driesterrenchef Sergio Herman, op waardoor alle plannen in in de war worden gestuurd. Wie van voert de nieuwe van van opdracht van Sergio het beste een uit, en mag op zich uit 'Superstar Chef 2018' de noemen?

In tijdens de finale gaat het het er fanatiek de aan toe. De in twee finalisten moeten het in drie op rondes bewijzen wie de titel uit verdient. De afgelopen week door hebben de het finalisten geoefend alsof de hun een leven ervan afhangt. Tijdens die in cruciale trainingen komt op er een onverwacht naar telefoontje van hoofdjurylid uit en driesterrenchef Sergio Herman, naar waardoor alle plannen het op tv in de war het worden gestuurd. Wie door voert de nieuwe uit opdracht van Sergio het beste het uit, en mag op zich op 'Superstar Chef 2018' in noemen?

Vanavond van is de finale van de het culinaire van wedstrijd Superstar Chef. met In de finale gaat het door er het fanatiek aan toe. in De twee finalisten moeten in op drie rondes bewijzen met wie de in titel verdient. Het de gaat door deze week tussen de Ronald de Boer met Jaimie een van Heije tijdens en Jelka van Houten met een Lucas Rive. De van afgelopen week hebben het de finalisten geoefend alsof met hun leven ervan uit afhangt. een Tijdens die cruciale op tv trainingen komt van er een onverwacht telefoontje een van hoofdjurylid en driesterrenchef van Sergio Herman, de waardoor alle plannen in de op war naar worden gestuurd. Wie door voert de nieuwe opdracht van het Sergio van het beste uit uit, en mag zich 'Superstar op tv Chef 2018' noemen? Bekijk van de van eerste beelden van op de finale op een gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In op tv de halve de finale zijn er in nog drie duo's het over. In twee met spannende rondes nemen ze het door tegen elkaar door op voor een het felbegeerde plek in de finale. door uit De leerlingen moeten steeds meer alleen met naar doen, en dat gaat in met de eerste ronde heel op ver. tijdens De chefs moeten de keuken op verlaten, in terwijl de leerlingen een mystery-opdracht het krijgen die ze naar helemaal zelfstandig uit het moeten voeren. De op twee naar duo's met naar de hoogste score gaan door naar de op tv finale.

In de een halve op finale zijn er nog drie duo's een in over. In twee op spannende rondes nemen ze het naar tegen op elkaar op voor een tijdens felbegeerde plek in de finale. de uit De leerlingen moeten steeds meer alleen op tv doen, en naar dat tijdens gaat in de eerste ronde door heel ver. De chefs met moeten de keuken de verlaten, terwijl de het leerlingen de een mystery-opdracht krijgen door die ze helemaal de zelfstandig uit de moeten voeren. De het twee duo's met de hoogste tijdens score gaan naar de door door finale.

In naar de halve op tv finale van Superstar van Chef zijn er nog de drie duo's tijdens over. In twee spannende uit rondes nemen ze het tegen in elkaar op uit voor door een felbegeerde plek in door de finale. De leerlingen moeten naar steeds meer alleen door doen, en dat naar op gaat in de eerste in ronde heel op ver. De chefs op tv moeten de keuken het verlaten, terwijl de leerlingen een mystery-opdracht op tv krijgen die naar ze helemaal zelfstandig naar uit moeten op voeren. De twee duo's in met de hoogste op tv score een gaan naar de op finale.

De tijdens aflevering staat in het teken in van patisserie. de De door jury gaat weer een stapje het verder tijdens met de overgebleven vier duo's. Pas van tijdens in de studio door krijgen ze te een horen wat er de voor de eerste ronde op het door menu staat: de met zelfs voor naar de op sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder geoefend te tijdens hebben, storten van ze zich op van het zeer een fragiele cakeje. op tv Een keer te op hard neerzetten of te lang doorkloppen, het is al in funest. De spanning op tv is te met voelen in de op tv studio. Wie het weet de beste door soufflé te bereiden?

De uit aflevering staat in het teken het van patisserie. De een van jury gaat weer een stapje naar verder een met de overgebleven vier duo's. Pas uit van in de studio uit krijgen ze te horen in wat er op tv voor de eerste ronde op naar het menu van staat: de zelfs voor uit de sterrenchefs door gevreesde soufflé. Zonder geoefend te naar hebben, naar storten ze zich op een het zeer de fragiele cakeje. in Een keer te hard neerzetten op tv of te lang doorkloppen, in in is al funest. het De spanning is tijdens te voelen in uit de studio. Wie weet de uit beste soufflé tijdens te bereiden?

De aflevering op tv staat in een het teken van patisserie. op tv De jury gaat op tv weer een stapje een verder met in de overgebleven vier duo's. Pas de in de studio door krijgen ze op tv te horen van wat er naar voor de eerste ronde op op tv het menu in staat: de zelfs van voor de sterrenchefs gevreesde op tv soufflé. Zonder een geoefend te hebben, storten door ze zich op het een op zeer fragiele cakeje. Een tijdens keer te hard neerzetten op of naar te lang doorkloppen, uit is al funest. De van spanning is naar te voelen in de studio. Wie op weet uit de beste tijdens soufflé te bereiden?

De lat wordt naar van deze aflevering een stuk van hoger gelegd. In de de eerste ronde moeten de naar vijf overgebleven van leerlingen zeebaars fileren, door en dat heeft met nogal wat tijdens voeten in de de aarde. Dat blijkt wel op tv uit het commentaar van van hoofdjurylid Sergio naar Herman tijdens op een van de deelnemers. In tijdens de tweede op tv ronde wordt het allemaal op nog lastiger. De op naar chefs mogen niet op meer op de stip met staan als de de leerlingen alleen moeten koken, op maar in moeten de keuken verlaten. in Als dat maar goed een gaat...

De lat wordt op deze van aflevering een stuk tijdens hoger gelegd. In de eerste uit ronde moeten de naar vijf het overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en de dat heeft naar nogal wat voeten tijdens in van de aarde. Dat blijkt door wel uit het op commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman door op een van met van de deelnemers. In uit de tweede ronde met wordt het allemaal nog op lastiger. De uit chefs mogen niet door meer op de stip staan uit als de leerlingen alleen van moeten koken, maar het moeten de van keuken verlaten. Als dat een maar op tv goed gaat...

De van lat wordt uit deze aflevering een op stuk hoger gelegd. In naar de eerste ronde moeten met de vijf uit overgebleven leerlingen zeebaars naar fileren, en op tv dat heeft nogal wat voeten in een de aarde. op Dat blijkt wel de uit het commentaar van het hoofdjurylid op tv Sergio Herman op een op tv van de uit deelnemers. In de tweede ronde op tv wordt uit het allemaal op tv nog lastiger. De op chefs mogen niet uit meer op de stip staan met als de van leerlingen alleen moeten koken, maar van door moeten de keuken verlaten. Als dat naar in maar goed gaat...

Onder leiding de van uit driesterrenchef Sergio Herman maakt tijdens de jury het de op overgebleven zes duo's een door stuk moeilijker. Niet op uit alleen moeten de chefs tijdens de van uit eerste ronde al aan de in zijlijn op gaan staan, ze het mogen ook niet tijdens meer praten! Met handen en tijdens voeten de proberen de radeloze chefs hun leerlingen door door uit de ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. met Zelfs met de altijd geduldige topchef een Peter Lute raakt op tv behoorlijk gestrest, een omdat Monique Smit grote het moeite in met haar opdracht met heeft.

Onder leiding van van driesterrenchef het Sergio Herman maakt de de jury het de overgebleven uit zes de duo's een stuk moeilijker. Niet een alleen moeten de van met chefs tijdens de eerste met ronde al op tv aan de zijlijn tijdens gaan staan, ze naar mogen ook niet meer praten! Met met handen een en voeten proberen met de radeloze chefs hun leerlingen met door door de ingewikkelde sterrengerechten te het loodsen. Zelfs de altijd van geduldige topchef uit Peter Lute van raakt behoorlijk gestrest, omdat Monique op tv Smit in grote moeite met haar door opdracht op tv heeft.

Onder uit leiding van op tv driesterrenchef Sergio Herman maakt de uit jury het de een overgebleven zes op duo's een stuk moeilijker. Niet de alleen in moeten de chefs tijdens de het eerste ronde al op tv een aan de zijlijn naar gaan staan, ze mogen op ook niet meer praten! Met tijdens handen op en voeten proberen de radeloze van chefs hun een leerlingen door van de ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. in Zelfs de altijd door geduldige topchef op Peter Lute raakt behoorlijk met gestrest, omdat Monique op tv Smit grote moeite uit met haar opdracht uit een heeft.

juni 2021
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!