Programma gemist?

In de op tv finale gaat het er uit fanatiek het aan toe. De de twee finalisten moeten in in drie rondes bewijzen het wie de titel een verdient. De afgelopen week in hebben in de finalisten geoefend alsof hun naar leven ervan in afhangt. Tijdens met die cruciale trainingen de komt er een onverwacht telefoontje op van door hoofdjurylid en driesterrenchef Sergio uit Herman, een waardoor alle plannen in in de war worden gestuurd. de Wie voert van de nieuwe opdracht van Sergio naar het beste uit, door en de mag zich 'Superstar de Chef 2018' tijdens noemen?

In de de finale gaat het door er fanatiek aan tijdens toe. De twee door finalisten moeten in uit drie rondes bewijzen wie van de titel verdient. een De afgelopen van week hebben de finalisten een geoefend alsof hun van leven ervan afhangt. op tv Tijdens een die cruciale trainingen komt er met naar een onverwacht telefoontje het van hoofdjurylid en driesterrenchef op tv Sergio Herman, waardoor met alle plannen in de uit war worden gestuurd. op tv Wie voert de nieuwe een opdracht van Sergio door het beste uit, uit en in mag zich op tv 'Superstar Chef 2018' tijdens noemen?

Vanavond is de naar finale van de een naar culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de met finale gaat het tijdens tijdens er fanatiek aan toe. De met twee finalisten moeten de in tijdens drie rondes bewijzen wie de titel door verdient. Het gaat op deze week naar tussen Ronald in de Boer door met Jaimie van Heije en uit Jelka van Houten met een op tv Lucas Rive. De afgelopen week hebben uit de finalisten geoefend in alsof hun leven uit ervan afhangt. van Tijdens die cruciale trainingen komt de er een met onverwacht telefoontje van uit hoofdjurylid op en driesterrenchef Sergio Herman, waardoor alle een plannen in de naar war op tv worden gestuurd. Wie voert de uit nieuwe op tv opdracht van Sergio uit het beste uit, uit en mag met zich 'Superstar Chef 2018' noemen? Bekijk naar de eerste tijdens beelden van de finale op in de gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In de halve op tv met finale zijn er nog drie een duo's over. In twee door de spannende rondes nemen ze het tegen een elkaar op op tv voor het een felbegeerde plek in de finale. de De uit leerlingen moeten steeds meer alleen op doen, een en dat gaat in de naar eerste ronde de heel op ver. De chefs van moeten de keuken verlaten, terwijl door de leerlingen een mystery-opdracht uit krijgen die op tv ze helemaal zelfstandig op tv uit moeten door voeren. De door twee duo's met de hoogste score uit gaan naar de naar tijdens finale.

In de van halve finale zijn tijdens er in nog drie duo's over. tijdens In twee op tv spannende rondes nemen ze het tegen door elkaar door op voor een een felbegeerde plek van in de finale. De leerlingen moeten de steeds meer in alleen doen, en dat op tv gaat in in de eerste de ronde heel ver. De chefs met moeten de keuken op tv verlaten, terwijl de op leerlingen een mystery-opdracht door de krijgen die ze helemaal zelfstandig uit door tijdens moeten voeren. De twee duo's een met in de hoogste score gaan naar met de de finale.

In de halve op finale het van Superstar Chef zijn er tijdens nog drie tijdens duo's over. In twee door spannende in rondes nemen ze het tegen in elkaar op op voor een felbegeerde een plek in de tijdens finale. De leerlingen met moeten steeds meer met alleen doen, en dat een uit gaat in de eerste ronde van heel ver. De chefs een moeten uit de keuken verlaten, terwijl de op leerlingen tijdens een mystery-opdracht krijgen die ze met uit helemaal zelfstandig uit moeten op voeren. De tijdens twee duo's met de het hoogste score met gaan naar de door finale.

De naar aflevering staat in de het teken met van patisserie. De met jury gaat weer een naar stapje verder met de in overgebleven vier duo's. Pas op tv in door de studio krijgen ze naar te door horen wat er voor van de eerste ronde een op het uit menu staat: de zelfs voor van de sterrenchefs op gevreesde soufflé. Zonder op tv geoefend te hebben, storten ze door zich op in het van zeer fragiele cakeje. Een tijdens keer te van hard neerzetten of te uit lang doorkloppen, is al funest. in uit De spanning is te voelen naar in de op studio. Wie weet de beste uit met soufflé te bereiden?

De aflevering op staat in het teken naar van patisserie. de De jury op tv gaat weer door een stapje verder met de overgebleven de vier duo's. Pas op tv in de van studio krijgen ze op te horen op tv wat er voor de eerste op tv naar ronde op het de menu staat: de zelfs op voor de sterrenchefs gevreesde soufflé. door Zonder het geoefend te hebben, storten in ze naar zich op het zeer fragiele in cakeje. Een van keer te in hard neerzetten of de te lang doorkloppen, is het al funest. De de spanning is door te voelen in door de studio. Wie van weet de beste soufflé te uit bereiden?

De aflevering staat door in het teken met van patisserie. De op jury gaat weer de het een stapje verder met de overgebleven het uit vier duo's. Pas in uit de studio krijgen een ze te de horen wat er voor de naar eerste ronde op het het menu staat: de het zelfs voor de de op sterrenchefs gevreesde soufflé. op Zonder geoefend te hebben, storten tijdens ze zich op op het zeer fragiele cakeje. op tv Een keer te met hard neerzetten of het tijdens te lang doorkloppen, is uit al funest. De spanning de is te het voelen in de studio. in Wie weet de beste tijdens soufflé te van bereiden?

De in lat wordt door deze aflevering een stuk hoger het gelegd. In met de eerste ronde moeten de van tijdens vijf overgebleven leerlingen zeebaars het fileren, en dat op heeft nogal met wat voeten in de aarde. op Dat tijdens blijkt wel uit het het commentaar van uit hoofdjurylid Sergio Herman op een van de de deelnemers. de In de tweede in ronde wordt het in allemaal nog lastiger. De op tv chefs mogen naar niet meer op uit de in stip staan als de leerlingen in alleen moeten koken, maar van moeten de op tv keuken verlaten. door Als dat maar goed in gaat...

De met lat wordt deze een aflevering een stuk hoger gelegd. op In het de eerste met ronde moeten de in vijf overgebleven leerlingen de zeebaars fileren, en in dat heeft nogal wat voeten in uit de aarde. op Dat blijkt wel de uit het tijdens commentaar van hoofdjurylid met Sergio Herman tijdens op een van de deelnemers. In op tv de tweede de ronde wordt het allemaal in nog tijdens lastiger. De chefs met mogen niet van meer op de stip het staan als op de leerlingen alleen tijdens moeten koken, maar het moeten de keuken verlaten. naar Als dat met maar goed gaat...

De op tv lat wordt deze aflevering een naar stuk op tv hoger gelegd. In de eerste op ronde moeten op tv de vijf overgebleven op tv leerlingen zeebaars door fileren, en dat heeft het nogal wat naar voeten in de aarde. Dat van blijkt wel uit in naar het commentaar van hoofdjurylid naar Sergio Herman op op een van de het deelnemers. In tijdens de tweede ronde wordt de het allemaal nog lastiger. De tijdens chefs mogen niet het meer op met de stip staan als op de op leerlingen alleen door moeten koken, maar moeten de keuken tijdens verlaten. Als in dat maar goed in gaat...

Onder het leiding van met driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het het de naar overgebleven zes duo's met een stuk moeilijker. een Niet door alleen moeten de chefs uit tijdens de eerste ronde door al aan de de zijlijn het gaan staan, ze mogen ook niet door van meer praten! Met met handen en voeten proberen een de radeloze chefs door hun leerlingen door de ingewikkelde tijdens sterrengerechten naar te loodsen. Zelfs de de altijd geduldige topchef Peter het Lute raakt behoorlijk het gestrest, omdat in Monique Smit grote moeite op tv naar met haar opdracht uit heeft.

Onder van leiding van driesterrenchef het Sergio Herman maakt de de jury het de overgebleven door zes duo's op tv een het stuk moeilijker. Niet alleen moeten van de chefs tijdens de de eerste ronde een al aan de de zijlijn gaan staan, ze een mogen in ook niet meer uit praten! Met handen op en voeten proberen de radeloze van chefs hun leerlingen op tv door in de ingewikkelde sterrengerechten te tijdens loodsen. Zelfs de op altijd de geduldige topchef Peter Lute raakt behoorlijk op de gestrest, omdat Monique Smit grote moeite een met haar opdracht het tijdens heeft.

Onder een leiding van driesterrenchef door Sergio Herman in maakt de jury een het de overgebleven zes duo's een op tv stuk moeilijker. tijdens Niet uit alleen moeten de met chefs tijdens de eerste ronde al in aan door de zijlijn gaan het staan, ze mogen ook niet het meer praten! Met het handen en uit voeten proberen de radeloze door op tv chefs hun leerlingen door de ingewikkelde tijdens naar sterrengerechten te loodsen. Zelfs een de altijd geduldige topchef door Peter Lute de raakt behoorlijk gestrest, omdat met Monique Smit grote op tv moeite met haar de opdracht een heeft.

maart 2021
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!