Programma gemist?

In met de finale gaat het de er fanatiek aan toe. van door De twee finalisten moeten tijdens in drie rondes bewijzen de wie de titel op tv verdient. De afgelopen week in hebben de finalisten in door geoefend alsof hun leven ervan op tv afhangt. Tijdens in die cruciale trainingen het komt er een onverwacht telefoontje door van met hoofdjurylid en driesterrenchef met Sergio Herman, waardoor van alle plannen in de van war tijdens worden gestuurd. Wie voert de nieuwe uit op tv opdracht van Sergio het op tv beste uit, in en mag zich 'Superstar Chef het 2018' de noemen?

In de met finale gaat op het er een fanatiek aan toe. in De twee finalisten moeten in drie de een rondes bewijzen wie de titel verdient. naar De afgelopen week in hebben uit de finalisten geoefend de alsof hun leven ervan op afhangt. uit Tijdens die cruciale trainingen van komt er een onverwacht uit telefoontje van hoofdjurylid en naar driesterrenchef naar Sergio Herman, waardoor alle plannen de in de war van worden de gestuurd. Wie voert de nieuwe op tv op opdracht van Sergio het uit beste uit, en mag door zich 'Superstar Chef 2018' de uit noemen?

Vanavond is de tijdens finale van uit de in culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de het finale gaat tijdens het er een fanatiek aan toe. De van twee finalisten moeten de in de drie rondes bewijzen wie de naar titel verdient. tijdens Het gaat deze week tussen door Ronald de Boer door met met Jaimie van Heije op tv en Jelka van Houten met met Lucas van Rive. De afgelopen week hebben een de finalisten het geoefend alsof hun in leven ervan naar afhangt. Tijdens die op cruciale trainingen komt er een onverwacht op de telefoontje van hoofdjurylid en in driesterrenchef Sergio Herman, uit waardoor alle plannen in de door war worden op tv gestuurd. Wie voert op tv de nieuwe opdracht het van Sergio het beste naar uit, de en mag zich het 'Superstar Chef 2018' noemen? Bekijk de een van eerste beelden van de finale op met uit gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In de halve in tijdens finale zijn er nog op drie duo's over. op tv In twee spannende op rondes nemen ze het tegen uit tijdens elkaar op voor van een felbegeerde plek in de een finale. De leerlingen moeten met steeds het meer alleen door doen, en dat tijdens gaat in de eerste ronde tijdens heel ver. in De chefs moeten de de keuken verlaten, tijdens terwijl de leerlingen het een mystery-opdracht krijgen in die ze helemaal zelfstandig op uit moeten voeren. De de twee duo's met in de hoogste uit score gaan naar het de van finale.

In de halve tijdens door finale zijn er nog drie door duo's over. In met twee spannende op rondes nemen op ze het tegen uit elkaar op voor een felbegeerde op plek in de naar finale. De op tv leerlingen moeten op steeds meer alleen doen, van en dat tijdens gaat in de eerste naar ronde heel ver. naar De chefs op moeten de keuken verlaten, de terwijl de leerlingen in een mystery-opdracht tijdens krijgen die ze door helemaal zelfstandig uit een moeten voeren. De twee duo's in met de uit hoogste score een gaan naar de op tv finale.

In de met halve finale op van Superstar Chef zijn op er nog tijdens drie duo's over. In het twee spannende rondes op nemen ze de het tegen elkaar tijdens op voor van een felbegeerde plek in de met finale. De leerlingen moeten door steeds meer alleen op doen, en dat met gaat met in de eerste uit ronde heel ver. De chefs de moeten van de keuken een verlaten, terwijl de leerlingen tijdens een mystery-opdracht krijgen op die ze helemaal zelfstandig een uit moeten voeren. De door twee duo's met een de hoogste score op gaan naar naar de de finale.

De aflevering een staat in het door teken van patisserie. van De jury gaat weer op een stapje verder door met tijdens de overgebleven vier duo's. met Pas in de de studio van krijgen ze te op horen wat er in voor de eerste met ronde op het in menu staat: de zelfs voor door de het sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder geoefend te met hebben, storten met ze zich een op het zeer een fragiele cakeje. Een keer de te hard neerzetten met of te van lang doorkloppen, is van al funest. De spanning een is in te voelen in van de studio. Wie weet de beste naar in soufflé te bereiden?

De aflevering staat op een in het teken van op tv patisserie. De jury gaat uit weer tijdens een stapje verder met naar de overgebleven vier duo's. Pas in in de op tv studio krijgen het ze te horen wat er op voor de uit eerste ronde op de het menu staat: de tijdens zelfs voor de uit sterrenchefs gevreesde door soufflé. Zonder tijdens geoefend te de hebben, storten ze zich tijdens op het zeer fragiele cakeje. op tv Een keer te een op tv hard neerzetten of met te lang doorkloppen, in is al funest. De op tv spanning is van te voelen in de studio. naar Wie weet de op tv beste tijdens soufflé te bereiden?

De de aflevering staat in het teken met van patisserie. De tijdens jury gaat van weer een de stapje verder naar met de overgebleven vier op tv duo's. Pas in een de studio krijgen ze te op tv een horen wat er voor de het eerste ronde op het op menu staat: de een zelfs voor tijdens de met sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder met geoefend te hebben, storten een ze zich op het het zeer fragiele cakeje. met Een keer te met hard neerzetten of de te lang uit doorkloppen, is al het funest. De door spanning is te voelen in met de studio. Wie tijdens weet de de beste uit soufflé te bereiden?

De lat wordt door deze van aflevering een van stuk hoger gelegd. van In de eerste het ronde moeten de vijf naar overgebleven leerlingen zeebaars een fileren, en op dat heeft nogal wat voeten in met de met aarde. Dat blijkt een wel uit het commentaar van op hoofdjurylid Sergio Herman de op een met van de deelnemers. In van de tweede ronde in wordt het allemaal in nog lastiger. uit De chefs mogen de niet meer op de op stip met staan als de uit leerlingen alleen moeten van koken, maar moeten de keuken op verlaten. Als op dat door maar goed gaat...

De naar lat wordt deze aflevering met een stuk hoger een gelegd. In de van eerste ronde moeten de op vijf overgebleven het leerlingen zeebaars fileren, op en dat op heeft nogal wat op tv voeten in de een aarde. Dat blijkt de wel uit het door commentaar van hoofdjurylid tijdens Sergio Herman op een op van in de deelnemers. In de in tweede ronde wordt het allemaal het nog op tv lastiger. De chefs de mogen niet op tv meer op de stip staan met als de leerlingen alleen met moeten koken, maar met moeten de het keuken verlaten. het Als dat maar in goed gaat...

De lat tijdens wordt deze tijdens aflevering een stuk hoger gelegd. op tv In de met eerste ronde naar moeten de vijf overgebleven van leerlingen zeebaars fileren, het en dat de heeft nogal wat voeten met in de de aarde. Dat blijkt op tv wel uit het commentaar in van door hoofdjurylid Sergio Herman op een van naar de deelnemers. In een uit de tweede ronde wordt het allemaal de nog op lastiger. De chefs mogen uit niet naar meer op de door stip staan als de leerlingen alleen op door moeten koken, maar moeten de keuken uit verlaten. Als dat de maar door goed gaat...

Onder leiding op van driesterrenchef Sergio uit Herman maakt de jury de het de overgebleven de zes duo's naar een op tv stuk moeilijker. Niet alleen naar moeten de chefs tijdens door de eerste ronde al op uit aan de zijlijn gaan staan, de ze mogen een ook niet meer praten! Met naar uit handen en voeten uit proberen de radeloze chefs hun de leerlingen door de op ingewikkelde van sterrengerechten te loodsen. Zelfs de altijd tijdens geduldige topchef een Peter Lute raakt het behoorlijk een gestrest, omdat Monique Smit grote een moeite van met haar opdracht uit heeft.

Onder de leiding van driesterrenchef Sergio de Herman maakt de jury door het de met overgebleven zes duo's een een stuk moeilijker. Niet met het alleen moeten de op tv chefs tijdens de eerste ronde al naar aan op de zijlijn gaan staan, een ze mogen ook de niet meer praten! door Met handen en naar voeten proberen de in radeloze chefs tijdens hun leerlingen door de met ingewikkelde sterrengerechten te op loodsen. Zelfs de uit altijd geduldige topchef Peter in Lute raakt naar behoorlijk gestrest, omdat Monique op tv Smit door grote moeite met van haar opdracht het heeft.

Onder leiding in van driesterrenchef Sergio de Herman maakt de met jury het de overgebleven op zes op tv duo's een stuk moeilijker. tijdens Niet alleen moeten in de chefs tijdens de het uit eerste ronde al aan de van zijlijn gaan staan, de ze mogen ook niet op tv meer praten! de Met handen en de voeten proberen de radeloze de chefs hun met leerlingen door de ingewikkelde in sterrengerechten te tijdens loodsen. de Zelfs de altijd geduldige topchef tijdens Peter Lute raakt op tv behoorlijk op tv gestrest, omdat Monique Smit grote naar moeite de met haar opdracht met heeft.

juli 2020
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!