Programma gemist?

In door de finale gaat het er tijdens fanatiek aan uit toe. door De twee finalisten het moeten in drie rondes bewijzen wie het de titel verdient. naar De afgelopen door week hebben de in finalisten geoefend alsof met hun leven het ervan afhangt. Tijdens die op tv cruciale trainingen komt er op een onverwacht op tv telefoontje van hoofdjurylid en naar driesterrenchef Sergio Herman, op waardoor alle naar plannen in de uit war worden op gestuurd. Wie voert met de nieuwe uit opdracht van Sergio het beste van uit, naar en mag zich uit 'Superstar Chef 2018' tijdens noemen?

In de de finale tijdens gaat het er fanatiek naar aan toe. de De twee finalisten tijdens moeten in drie rondes bewijzen tijdens wie de titel verdient. het De van afgelopen week hebben de finalisten de geoefend alsof tijdens hun van leven ervan afhangt. Tijdens die de cruciale uit trainingen komt er een onverwacht telefoontje in van hoofdjurylid de en driesterrenchef in Sergio Herman, waardoor alle plannen op in de tijdens war worden gestuurd. Wie in voert de door nieuwe opdracht van Sergio met het beste uit uit, en mag de zich 'Superstar Chef 2018' het door noemen?

Vanavond is de uit finale de van de uit culinaire wedstrijd Superstar de Chef. In de in finale gaat het naar er fanatiek aan toe. De twee door finalisten naar moeten in drie het rondes bewijzen wie de titel met verdient. op Het gaat deze week tussen het Ronald de Boer een met het Jaimie van Heije door en Jelka van Houten het met Lucas Rive. De met afgelopen week door hebben de een finalisten geoefend alsof hun leven tijdens ervan het afhangt. Tijdens die met cruciale trainingen komt er naar een onverwacht telefoontje van op hoofdjurylid en driesterrenchef in Sergio op Herman, waardoor alle plannen in op tv de war door worden gestuurd. Wie op tv voert de nieuwe opdracht van een Sergio het beste naar uit, en een mag zich 'Superstar Chef de de 2018' noemen? Bekijk de eerste beelden tijdens van de finale op met door gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In de halve naar finale zijn er met nog in drie duo's over. In twee tijdens op tv spannende rondes nemen ze het het tegen elkaar naar op voor in een felbegeerde plek naar in de finale. De het leerlingen moeten steeds door meer alleen doen, en door dat gaat een in de op eerste ronde heel met ver. De chefs moeten de keuken door verlaten, een terwijl de leerlingen een mystery-opdracht met uit krijgen die ze helemaal zelfstandig uit in moeten door voeren. De uit twee duo's met de een hoogste score gaan van naar de de finale.

In met de halve finale zijn naar er nog het drie duo's over. In twee uit op spannende rondes nemen ze in het tegen elkaar op op voor een felbegeerde op plek in uit de finale. De leerlingen moeten met steeds meer van alleen doen, door en dat op gaat in de eerste op ronde heel ver. De chefs met moeten uit de keuken met verlaten, terwijl de leerlingen het een mystery-opdracht krijgen naar die ze helemaal zelfstandig uit op moeten voeren. een De door twee duo's met de hoogste score op tv gaan naar het de de finale.

In door de halve finale in van Superstar uit Chef zijn er nog drie duo's een over. in In twee spannende rondes nemen tijdens ze het een tegen elkaar op voor op tv een een felbegeerde plek in door de finale. De leerlingen moeten met steeds meer het alleen doen, naar en dat gaat in de in eerste op ronde heel ver. een De chefs moeten de op keuken verlaten, op terwijl de leerlingen de een mystery-opdracht krijgen die door ze van helemaal zelfstandig uit op tv moeten voeren. De twee duo's met uit de hoogste naar score gaan naar naar de in finale.

De op tv aflevering staat in met het teken van op tv patisserie. De jury gaat door weer een op tv stapje verder met de een overgebleven vier duo's. van Pas in de studio een krijgen ze te door naar horen wat er voor met de eerste ronde op het van uit menu staat: de zelfs in voor de sterrenchefs gevreesde soufflé. op Zonder geoefend op tv te hebben, tijdens storten ze zich de op het zeer fragiele op tv cakeje. Een keer te de met hard neerzetten of op te lang doorkloppen, is van al funest. De spanning is een te voelen in op tv de op tv studio. Wie weet de beste op soufflé op tv te bereiden?

De aflevering naar staat in het van teken van patisserie. een De jury gaat weer in naar een stapje verder het met de overgebleven in vier duo's. Pas een in de studio op krijgen ze te door horen wat er voor de op tv eerste ronde op tijdens het menu naar staat: de zelfs voor door de in sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder geoefend tijdens te hebben, het storten ze zich een op het zeer op fragiele cakeje. Een naar keer te door hard neerzetten of te lang doorkloppen, op is al door funest. De spanning is op tv het te voelen in uit de studio. Wie het weet de beste de soufflé te bereiden?

De het aflevering staat in door het teken van patisserie. De de door jury gaat weer een stapje met verder op tv met de overgebleven vier duo's. Pas met in de van studio krijgen ze op tv te horen wat er de voor de eerste tijdens ronde op het op de menu staat: de naar zelfs voor de sterrenchefs gevreesde tijdens soufflé. Zonder tijdens geoefend te door hebben, storten ze de zich op het zeer fragiele cakeje. de Een een keer te op hard neerzetten of te lang doorkloppen, op naar is al funest. het De spanning is met te voelen in het de studio. Wie weet de beste tijdens soufflé te van bereiden?

De lat wordt met deze aflevering een op tv stuk de hoger gelegd. In de eerste van het ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen een in zeebaars fileren, en dat met heeft nogal wat voeten in van de aarde. Dat het tijdens blijkt wel uit het commentaar in van hoofdjurylid naar Sergio Herman de op een van de de deelnemers. In de op tv tweede ronde wordt het allemaal op nog lastiger. De met chefs een mogen niet meer een op de stip uit staan als de leerlingen alleen van moeten koken, maar een moeten de door keuken in verlaten. Als dat maar goed het gaat...

De lat door wordt deze aflevering een door naar stuk hoger gelegd. In de eerste op ronde moeten uit de vijf de overgebleven leerlingen zeebaars een fileren, en dat op heeft nogal wat voeten in op tv met de aarde. Dat blijkt wel uit naar het commentaar van het hoofdjurylid tijdens Sergio Herman op uit een van de uit deelnemers. In de van tweede ronde wordt het allemaal op tv nog lastiger. De door in chefs mogen niet meer op de de stip staan als op de naar leerlingen alleen op tv moeten koken, maar moeten de van keuken verlaten. Als naar dat maar met goed gaat...

De lat wordt naar in deze aflevering een tijdens stuk hoger gelegd. In de eerste de ronde moeten met de vijf op tv overgebleven leerlingen op tv zeebaars fileren, en dat heeft de nogal in wat voeten in de aarde. Dat uit blijkt wel op tv uit met het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman tijdens op een van tijdens de deelnemers. met In tijdens de tweede ronde wordt het van allemaal nog lastiger. tijdens De in chefs mogen niet meer uit op de naar stip staan als de leerlingen alleen met moeten op tv koken, maar moeten de keuken naar het verlaten. Als dat maar goed naar gaat...

Onder leiding in van driesterrenchef de Sergio Herman maakt in de jury het de overgebleven door zes op duo's een stuk moeilijker. Niet tijdens alleen in moeten de chefs tijdens de met op eerste ronde al aan de een zijlijn gaan staan, door ze mogen naar ook niet meer praten! Met met handen de en voeten proberen op de radeloze chefs hun een leerlingen door op de ingewikkelde sterrengerechten te met loodsen. Zelfs de de altijd geduldige van topchef Peter een Lute raakt behoorlijk met gestrest, omdat Monique op tv Smit grote moeite met haar opdracht in op heeft.

Onder de leiding van driesterrenchef Sergio op Herman maakt de jury op tv het de overgebleven op zes duo's het een een stuk moeilijker. Niet alleen het moeten de chefs tijdens uit de eerste ronde al tijdens een aan de zijlijn gaan staan, ze op mogen door ook niet meer van praten! Met handen en voeten in uit proberen de radeloze tijdens chefs hun leerlingen door de de ingewikkelde met sterrengerechten te loodsen. Zelfs de met altijd geduldige topchef naar Peter Lute raakt behoorlijk uit naar gestrest, omdat Monique Smit grote op moeite met haar opdracht in de heeft.

Onder door leiding van tijdens driesterrenchef Sergio Herman maakt op de jury het de overgebleven van zes een duo's een stuk moeilijker. Niet uit alleen moeten de de met chefs tijdens de eerste met ronde al een aan de zijlijn gaan staan, ze tijdens mogen ook niet het door meer praten! Met handen in en voeten op proberen de radeloze chefs hun op tv leerlingen op tv door de ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. uit Zelfs de van altijd geduldige in topchef Peter Lute raakt behoorlijk de gestrest, de omdat Monique op tv Smit grote moeite met haar tijdens opdracht een heeft.

september 2019
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord