Programma gemist?

In met de finale gaat het er in fanatiek aan naar toe. De twee op tv finalisten moeten in drie naar rondes tijdens bewijzen wie de op titel verdient. op tv De afgelopen week tijdens hebben de finalisten geoefend alsof door hun leven ervan afhangt. de Tijdens die cruciale in op trainingen komt er een onverwacht telefoontje in van hoofdjurylid en een driesterrenchef Sergio de Herman, waardoor op alle plannen in de op war worden gestuurd. Wie tijdens voert de nieuwe van opdracht van een Sergio het op beste uit, en van mag zich door 'Superstar Chef 2018' tijdens noemen?

In de finale de gaat het naar er fanatiek met aan toe. De op twee finalisten moeten uit in drie rondes in bewijzen wie met de titel verdient. De afgelopen van week hebben in de finalisten geoefend naar alsof hun leven ervan afhangt. in Tijdens die op cruciale trainingen het komt er het een onverwacht telefoontje van hoofdjurylid door en driesterrenchef Sergio Herman, een waardoor alle plannen een in de naar war met worden gestuurd. Wie voert de nieuwe het opdracht van Sergio de tijdens het beste uit, van en mag zich 'Superstar Chef een 2018' met noemen?

Vanavond door is de uit finale van de uit culinaire wedstrijd Superstar Chef. In het de finale op tv gaat het er fanatiek een aan toe. met De twee finalisten een moeten in drie rondes bewijzen naar in wie de titel van verdient. Het gaat een deze week tussen Ronald de Boer het met door Jaimie van Heije door en Jelka door van Houten met Lucas Rive. De afgelopen met week hebben uit de naar finalisten geoefend alsof hun leven op ervan afhangt. op tv Tijdens die cruciale trainingen komt in er een van onverwacht telefoontje van hoofdjurylid in en driesterrenchef Sergio op tv Herman, waardoor met alle plannen in de tijdens war een worden gestuurd. Wie voert de met nieuwe van opdracht van Sergio het beste uit uit, en mag van een zich 'Superstar Chef 2018' in noemen? Bekijk de eerste beelden van in van de finale op van gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In de halve uit finale zijn van er met nog drie duo's op over. In twee spannende rondes door nemen ze een het tegen elkaar op voor een een felbegeerde plek tijdens op in de finale. uit De leerlingen moeten tijdens steeds meer alleen doen, en uit dat met gaat in de eerste uit ronde heel het ver. De chefs moeten de uit keuken naar verlaten, terwijl de leerlingen een uit mystery-opdracht krijgen die ze in helemaal zelfstandig het uit moeten op tv voeren. De twee duo's door met de hoogste een score gaan op naar de van finale.

In de halve een finale zijn met er het nog drie duo's in over. In twee spannende rondes met nemen ze het tijdens tegen elkaar op voor uit een felbegeerde plek met in de finale. uit De door leerlingen moeten steeds meer alleen in doen, en naar dat gaat tijdens in de eerste ronde heel tijdens ver. De van chefs op tv moeten de keuken verlaten, tijdens terwijl de leerlingen een mystery-opdracht naar krijgen die de ze helemaal de zelfstandig uit moeten voeren. in De van twee duo's met de hoogste score door een gaan naar de op finale.

In de halve in finale van een Superstar Chef zijn van er nog een drie duo's over. het In twee met spannende rondes nemen uit ze het tegen tijdens elkaar op voor een felbegeerde met plek in de finale. de De uit leerlingen moeten steeds meer op alleen doen, tijdens en dat gaat in de naar tijdens eerste ronde heel ver. De chefs de moeten de keuken het verlaten, terwijl het de op leerlingen een mystery-opdracht krijgen die van ze van helemaal zelfstandig uit het moeten voeren. De twee duo's met het de uit hoogste score de gaan naar de het finale.

De op aflevering staat in het uit teken een van patisserie. De de jury gaat weer een stapje tijdens verder met met de overgebleven met vier duo's. Pas in de studio van krijgen van ze te horen wat op tv er voor de op tv eerste het ronde op het menu staat: door de op zelfs voor de sterrenchefs gevreesde in soufflé. een Zonder geoefend te hebben, door storten ze zich op uit het zeer uit fragiele cakeje. Een tijdens keer te hard neerzetten of uit te lang met doorkloppen, is al funest. de De met spanning is te in voelen in de studio. met Wie weet de uit beste soufflé op te bereiden?

De aflevering staat naar in het teken het van patisserie. door De jury gaat weer in op een stapje verder met de op tv overgebleven vier duo's. op tv Pas in de studio met krijgen tijdens ze te horen wat er een voor de eerste door ronde op de het door menu staat: de zelfs voor naar de sterrenchefs gevreesde uit soufflé. Zonder geoefend de te door hebben, storten ze zich op op tv het zeer door fragiele cakeje. Een keer naar te hard neerzetten of de te lang doorkloppen, naar in is al funest. De spanning de is te voelen de in de studio. met Wie weet de beste op tv soufflé uit te bereiden?

De op aflevering staat in door het teken van van patisserie. De door jury gaat weer een de stapje verder met in de overgebleven vier van duo's. Pas in de studio tijdens op tv krijgen ze te horen wat er van in voor de eerste ronde in op het menu staat: van de met zelfs voor de sterrenchefs gevreesde soufflé. op tv Zonder naar geoefend te door hebben, storten ze zich van op het zeer fragiele met cakeje. Een met keer te hard een neerzetten of te van lang doorkloppen, is al tijdens funest. de De spanning is met te voelen in de studio. Wie een weet de beste de soufflé op te bereiden?

De op lat wordt naar deze aflevering een op tv stuk hoger gelegd. In uit de eerste ronde een moeten de vijf overgebleven leerlingen naar op tv zeebaars fileren, en dat uit heeft nogal wat voeten uit in op de aarde. Dat blijkt wel uit op tv het commentaar op van hoofdjurylid Sergio het Herman in op een van naar de deelnemers. In de tweede ronde van wordt het allemaal op tv een nog lastiger. De chefs mogen op niet meer op de van van stip staan als de leerlingen alleen een moeten koken, op tv maar van moeten de keuken verlaten. Als het dat maar op goed gaat...

De de lat wordt deze aflevering een naar stuk hoger door gelegd. In de eerste de ronde moeten van de vijf overgebleven op leerlingen zeebaars fileren, in en dat heeft nogal in wat voeten tijdens in de aarde. Dat op tv een blijkt wel uit het het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman uit de op een van de deelnemers. In op op tv de tweede ronde wordt door het allemaal nog lastiger. De met in chefs mogen niet uit meer op de stip uit staan als de de leerlingen alleen moeten koken, het maar moeten de met keuken verlaten. Als dat uit maar het goed gaat...

De op lat wordt in deze aflevering een stuk hoger gelegd. met de In de eerste ronde moeten een de vijf overgebleven leerlingen naar de zeebaars fileren, en dat van heeft nogal wat voeten op in de aarde. Dat in de blijkt wel uit het commentaar van met een hoofdjurylid Sergio Herman op door een van een de deelnemers. In de tweede uit ronde wordt naar het allemaal op nog lastiger. De met chefs mogen niet door meer op de in stip staan als de op leerlingen alleen door moeten koken, maar door moeten de keuken verlaten. door Als dat tijdens maar goed gaat...

Onder uit leiding van driesterrenchef Sergio Herman uit van maakt de jury het de door overgebleven zes duo's een tijdens stuk moeilijker. Niet uit alleen uit moeten de chefs op tijdens de door eerste ronde al aan de zijlijn van gaan staan, ze in met mogen ook niet meer op tv praten! Met handen uit en voeten het proberen de radeloze chefs de hun leerlingen door de ingewikkelde in van sterrengerechten te loodsen. Zelfs de altijd door van geduldige topchef Peter Lute het raakt behoorlijk gestrest, omdat Monique van Smit van grote moeite met van haar opdracht door heeft.

Onder met leiding van driesterrenchef Sergio naar Herman maakt met de jury het de overgebleven een zes duo's een een stuk moeilijker. op Niet alleen de moeten de chefs op tijdens de eerste ronde uit al aan de uit zijlijn gaan staan, met ze mogen ook met niet meer praten! door Met handen en voeten het proberen de de radeloze chefs hun op leerlingen door de ingewikkelde naar sterrengerechten te naar loodsen. Zelfs de uit altijd geduldige topchef in Peter Lute raakt behoorlijk op gestrest, omdat de Monique Smit grote de moeite op tv met haar opdracht uit heeft.

Onder met leiding van driesterrenchef een Sergio Herman maakt de jury in met het de overgebleven zes duo's op een stuk door moeilijker. Niet de alleen moeten de chefs met tijdens de eerste ronde in al aan van de zijlijn met gaan staan, ze mogen op tv ook niet op tv meer praten! Met handen en voeten de proberen de in radeloze chefs op hun leerlingen op tv door de ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. in Zelfs de altijd met in geduldige topchef Peter een Lute raakt behoorlijk gestrest, omdat een Monique Smit naar grote moeite met haar van opdracht uit heeft.

februari 2020
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!