Programma gemist?

In op tv de finale gaat het er op fanatiek door aan toe. De op tv twee finalisten moeten tijdens in drie rondes bewijzen wie met de titel verdient. van De afgelopen week van hebben de de finalisten geoefend alsof naar hun leven ervan op tv afhangt. Tijdens van die cruciale trainingen komt er door in een onverwacht telefoontje van de hoofdjurylid en driesterrenchef Sergio op tv Herman, waardoor in alle plannen het in de war worden gestuurd. Wie op tv op voert de nieuwe met opdracht van Sergio met het beste uit, tijdens en mag zich 'Superstar Chef 2018' van het noemen?

In de van finale gaat het tijdens er fanatiek aan toe. met het De twee finalisten een moeten in drie rondes de bewijzen wie de titel door verdient. op De afgelopen week hebben de op tv finalisten geoefend alsof het hun leven ervan afhangt. het Tijdens het die cruciale op trainingen komt er naar een onverwacht telefoontje van in hoofdjurylid en driesterrenchef met Sergio Herman, waardoor alle naar plannen in de war door worden gestuurd. Wie in voert de nieuwe naar opdracht van Sergio het het beste in uit, en mag de zich 'Superstar Chef in 2018' uit noemen?

Vanavond de is de finale tijdens van de culinaire wedstrijd van Superstar Chef. uit In de finale gaat van het er fanatiek aan in toe. De het twee met finalisten moeten in drie rondes naar bewijzen wie op tv de titel verdient. Het gaat naar deze week tussen het Ronald de door Boer met met Jaimie van Heije en door Jelka van met Houten met Lucas de Rive. De afgelopen week een hebben de finalisten tijdens geoefend alsof uit hun leven ervan met afhangt. Tijdens die cruciale van trainingen komt er op een onverwacht telefoontje de van hoofdjurylid en driesterrenchef Sergio de Herman, waardoor alle op plannen in de van war worden gestuurd. naar Wie voert op de nieuwe de opdracht van naar Sergio het beste uit, en mag het zich op tv 'Superstar Chef de 2018' noemen? Bekijk de eerste een beelden van van de finale op het gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In de halve naar uit finale zijn er nog drie met duo's over. met In twee spannende naar rondes nemen ze het de tegen elkaar op voor door een felbegeerde plek tijdens in in de finale. naar De leerlingen moeten op steeds meer alleen doen, en dat door gaat in de op op tv eerste ronde heel ver. De chefs op tv moeten de keuken door verlaten, terwijl de de leerlingen een naar mystery-opdracht krijgen tijdens die ze helemaal zelfstandig door uit moeten voeren. de De twee in duo's met de hoogste score uit gaan naar in de op tv finale.

In de de halve door finale zijn er het nog drie duo's over. In het twee een spannende rondes nemen ze het tegen het elkaar op voor tijdens een felbegeerde plek tijdens in met de finale. De uit leerlingen moeten op steeds meer alleen doen, en op tv dat in gaat in de eerste het ronde heel ver. De chefs het naar moeten de keuken verlaten, op tv terwijl de leerlingen een mystery-opdracht op krijgen het die ze helemaal zelfstandig in uit moeten naar voeren. De twee duo's van met naar de hoogste score een gaan naar de met finale.

In met de halve finale van uit Superstar Chef op tv zijn er nog drie op duo's door over. In twee spannende door rondes nemen ze van het tegen door elkaar op voor door een felbegeerde plek in de finale. door de De leerlingen moeten steeds meer alleen van doen, en dat op gaat in op de eerste ronde tijdens heel ver. De chefs in van moeten de keuken uit verlaten, terwijl de leerlingen een mystery-opdracht uit krijgen die het ze helemaal zelfstandig uit op tv een moeten voeren. De twee door duo's met de hoogste score naar gaan naar de op tv in finale.

De aflevering het staat tijdens in het teken van patisserie. naar De jury de gaat weer een de stapje verder met met de overgebleven vier duo's. in Pas in de studio op tv krijgen ze de te horen wat een er voor de eerste op ronde naar op het menu in staat: de zelfs voor op de sterrenchefs gevreesde soufflé. van Zonder geoefend een te tijdens hebben, storten ze zich van op het zeer fragiele cakeje. met in Een keer te hard tijdens neerzetten of met te lang doorkloppen, met is al funest. uit De spanning is uit te voelen in de tijdens studio. Wie weet de beste de soufflé uit te bereiden?

De aflevering staat van naar in het teken van patisserie. De op jury gaat weer door een stapje met verder met de door overgebleven de vier duo's. Pas in het de studio krijgen het ze te horen wat er naar voor de op eerste ronde op het uit uit menu staat: de van zelfs voor de de sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder geoefend te in hebben, storten ze door zich op door het zeer een fragiele cakeje. door Een keer te hard neerzetten door of een te lang doorkloppen, door is al funest. door De spanning is te voelen een in de naar studio. Wie tijdens weet de beste soufflé te een bereiden?

De aflevering het staat in naar het teken van patisserie. op De op tv jury gaat weer de een stapje verder met de overgebleven in op tv vier duo's. Pas in het de studio krijgen met ze te horen wat er het voor door de eerste ronde het op het menu staat: naar de zelfs het voor de op tv sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder geoefend te van hebben, storten een ze zich op de het zeer fragiele het cakeje. Een keer te het hard op neerzetten of te lang doorkloppen, uit op is al funest. De spanning van is uit te voelen in de op studio. Wie weet uit de beste soufflé op te bereiden?

De lat wordt de deze aflevering op tv een stuk hoger gelegd. met In de naar eerste ronde een moeten de van vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, door en dat heeft op tv nogal uit wat voeten in uit de aarde. Dat blijkt wel uit de het commentaar van van hoofdjurylid Sergio met Herman op een uit van de de deelnemers. In op de tweede ronde wordt het allemaal met nog lastiger. het De een chefs mogen niet meer op de uit op stip staan als de leerlingen alleen in moeten koken, op maar moeten met de keuken verlaten. Als op tv dat maar goed op tv gaat...

De lat wordt op tv deze aflevering een van stuk hoger gelegd. van In door de eerste ronde moeten een de vijf overgebleven op leerlingen zeebaars fileren, en van uit dat heeft nogal wat tijdens voeten in op de aarde. Dat blijkt wel uit op tv het een commentaar van het hoofdjurylid Sergio Herman de op een van de naar deelnemers. In de tweede ronde door wordt het allemaal de nog lastiger. De op tv chefs mogen uit niet meer op de de stip staan als uit de leerlingen alleen op tv moeten koken, naar maar moeten de keuken naar naar verlaten. Als dat in maar goed gaat...

De lat wordt op deze het aflevering een stuk op hoger gelegd. In de van eerste op tv ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen van zeebaars uit fileren, en dat heeft nogal in wat voeten op tv in het de aarde. Dat blijkt wel het uit het commentaar van op tv hoofdjurylid op tv Sergio Herman op van een van naar de deelnemers. In de tweede tijdens ronde wordt het allemaal in nog lastiger. De van chefs mogen niet op meer op tv op de stip naar staan als de leerlingen de alleen door moeten koken, maar moeten met de keuken verlaten. Als dat uit maar goed een gaat...

Onder de leiding van met driesterrenchef Sergio Herman op maakt de jury het de overgebleven op zes duo's een op tv stuk op tv moeilijker. Niet alleen moeten de de chefs tijdens de tijdens met eerste ronde al aan de een zijlijn de gaan staan, ze mogen ook op niet meer praten! Met een handen en in voeten proberen de een radeloze chefs hun naar leerlingen door de ingewikkelde uit sterrengerechten te loodsen. naar Zelfs de op altijd geduldige topchef een Peter Lute raakt in behoorlijk gestrest, uit omdat Monique Smit grote moeite een met haar opdracht op van heeft.

Onder leiding uit van driesterrenchef Sergio van Herman maakt met de jury het tijdens de overgebleven zes duo's de een stuk moeilijker. op tv Niet met alleen moeten de chefs tijdens het de eerste ronde al een aan de op tv zijlijn gaan staan, in ze mogen ook niet het meer in praten! Met handen in en voeten op tv proberen de radeloze chefs hun in leerlingen door het de ingewikkelde sterrengerechten te het loodsen. Zelfs de altijd naar geduldige topchef een Peter uit Lute raakt behoorlijk gestrest, tijdens omdat Monique Smit grote moeite het met haar in opdracht tijdens heeft.

Onder op tv leiding van driesterrenchef uit Sergio Herman uit maakt de jury het de tijdens overgebleven zes duo's een in stuk moeilijker. het Niet alleen moeten in de chefs tijdens van de eerste ronde al van aan met de zijlijn gaan uit staan, ze in mogen ook niet meer met praten! Met op tv handen en voeten proberen de een radeloze van chefs hun leerlingen op door de ingewikkelde sterrengerechten te naar loodsen. Zelfs de de altijd geduldige op topchef Peter Lute raakt behoorlijk in gestrest, omdat door Monique Smit grote moeite tijdens met haar opdracht door naar heeft.

december 2018
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord