Programma gemist?

In uit de finale gaat het er in naar fanatiek aan toe. De twee finalisten uit moeten in drie in rondes bewijzen wie met de titel verdient. de De afgelopen week in hebben de door finalisten geoefend alsof hun een het leven ervan afhangt. door Tijdens die cruciale trainingen een komt er een op onverwacht telefoontje naar van hoofdjurylid en driesterrenchef Sergio Herman, op waardoor alle met plannen in door de war de worden gestuurd. Wie voert een de nieuwe opdracht van tijdens Sergio het de beste uit, en de mag zich 'Superstar Chef 2018' een op tv noemen?

In de met finale op gaat het er fanatiek het aan toe. De naar twee finalisten moeten in een drie rondes uit bewijzen wie de tijdens titel verdient. De afgelopen week uit met hebben de finalisten van geoefend alsof hun leven op ervan afhangt. Tijdens die van cruciale trainingen komt er de een het onverwacht telefoontje van hoofdjurylid en op driesterrenchef Sergio van Herman, uit waardoor alle plannen van in de war tijdens worden gestuurd. Wie van voert de nieuwe opdracht van met Sergio het beste in uit, en mag met zich 'Superstar de Chef 2018' door noemen?

Vanavond is de een finale op tv van de culinaire wedstrijd Superstar naar Chef. de In de finale gaat het met er fanatiek uit aan toe. De op twee op tv finalisten moeten in op tv drie rondes bewijzen wie de een titel van verdient. Het gaat van deze week tussen het Ronald de Boer met Jaimie van een Heije en Jelka met van Houten een met Lucas Rive. De afgelopen de het week hebben de op finalisten geoefend alsof hun leven ervan op tv op afhangt. Tijdens die tijdens cruciale trainingen komt er met een onverwacht in telefoontje van hoofdjurylid en driesterrenchef Sergio tijdens Herman, waardoor alle de plannen een in de war worden met gestuurd. een Wie voert de nieuwe naar opdracht van Sergio het naar beste een uit, en mag in zich 'Superstar Chef 2018' op tv noemen? Bekijk de eerste beelden van op in de finale op op gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In naar de halve finale het zijn er nog uit drie duo's over. In met twee spannende rondes nemen in ze het tegen het elkaar naar op voor een felbegeerde op plek in tijdens de finale. De leerlingen met moeten tijdens steeds meer alleen op doen, en dat gaat in de door eerste ronde heel door ver. het De chefs moeten door de keuken verlaten, terwijl de naar leerlingen een een mystery-opdracht krijgen op tv die ze helemaal zelfstandig met uit moeten naar voeren. De twee duo's met tijdens de hoogste score een gaan naar de het tijdens finale.

In de naar halve van finale zijn er nog drie een duo's over. In op tv twee spannende rondes nemen in ze het een tegen elkaar op op voor een op tv felbegeerde plek in op de finale. De leerlingen moeten door in steeds meer alleen doen, op en dat gaat in de een eerste ronde heel het naar ver. De chefs door moeten de keuken verlaten, het terwijl de leerlingen een mystery-opdracht van krijgen uit die ze helemaal tijdens zelfstandig uit moeten voeren. De in twee het duo's met de de hoogste score gaan naar van de de finale.

In de een halve finale van de Superstar op Chef zijn er het nog drie duo's over. In twee tijdens een spannende rondes nemen ze tijdens het tegen het elkaar op voor een op felbegeerde plek in de van finale. met De leerlingen moeten steeds meer alleen in de doen, en dat met gaat in de eerste van ronde heel ver. op tv De chefs door moeten de keuken verlaten, terwijl het de leerlingen een op tv mystery-opdracht krijgen van die ze helemaal zelfstandig uit uit moeten voeren. het De met twee duo's met de hoogste uit score gaan naar van de in finale.

De van aflevering staat in in het teken van patisserie. een De van jury gaat weer een stapje van verder op tv met de overgebleven vier door duo's. Pas in uit de studio krijgen ze op te horen door wat er op tv voor de eerste uit ronde op het menu uit staat: de op tv zelfs voor de met sterrenchefs gevreesde soufflé. de Zonder geoefend te hebben, door storten ze zich van op het van zeer fragiele cakeje. van Een keer te tijdens hard neerzetten of te lang uit doorkloppen, is al funest. het De spanning door is te voelen in naar de op tv studio. Wie in weet de beste soufflé te de bereiden?

De uit aflevering staat in in het teken tijdens van patisserie. De jury gaat weer met een stapje op tv verder naar met de overgebleven uit vier duo's. Pas van in de studio krijgen ze met te horen wat een er voor een de eerste uit ronde op het door menu staat: de zelfs voor naar de sterrenchefs op tv gevreesde soufflé. uit Zonder geoefend te het hebben, storten ze zich op een het zeer fragiele cakeje. uit het Een keer te hard neerzetten of van te lang doorkloppen, tijdens is door al funest. De spanning is het te voelen in op tv de de studio. Wie naar weet de beste soufflé naar te bereiden?

De aflevering van staat uit in het teken van patisserie. met De jury gaat weer naar een door stapje verder met op tv de overgebleven met vier duo's. Pas in uit de studio krijgen ze op tv te horen wat door er in voor de eerste ronde op naar het menu een staat: de zelfs naar voor de de sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder de geoefend te hebben, op storten ze zich op het in zeer door fragiele cakeje. Een keer het te hard neerzetten tijdens of te de lang doorkloppen, het is al funest. De door spanning is naar te voelen in de de studio. Wie weet de op tv beste soufflé te uit bereiden?

De lat wordt een van deze aflevering een door stuk hoger gelegd. In met de eerste ronde tijdens moeten de vijf overgebleven naar leerlingen zeebaars fileren, en naar dat heeft met nogal wat voeten in op tv de aarde. Dat tijdens blijkt wel naar uit het het commentaar van hoofdjurylid Sergio op tv Herman op een van op de deelnemers. met In de tweede tijdens ronde wordt het van allemaal nog lastiger. De de chefs de mogen niet meer op de de stip staan uit als in de leerlingen alleen moeten koken, maar met moeten de keuken in verlaten. Als op dat maar goed in gaat...

De lat de wordt deze aflevering een op stuk tijdens hoger gelegd. In de eerste naar tijdens ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen uit zeebaars fileren, en het met dat heeft nogal met wat voeten in de uit aarde. Dat blijkt de wel uit het commentaar een van een hoofdjurylid Sergio Herman op het een van de deelnemers. uit In op de tweede ronde wordt het allemaal het nog lastiger. De tijdens chefs mogen niet van meer op met de stip staan tijdens als een de leerlingen alleen moeten uit koken, maar uit moeten de keuken verlaten. Als dat de de maar goed gaat...

De lat wordt van deze aflevering een een door stuk hoger gelegd. naar In de eerste op ronde moeten de met vijf overgebleven leerlingen het zeebaars fileren, en dat heeft naar nogal uit wat voeten in de aarde. Dat tijdens het blijkt wel uit het een commentaar van op hoofdjurylid Sergio Herman op in een van de deelnemers. In door de uit tweede ronde wordt het in allemaal nog lastiger. De een chefs mogen de niet meer het op de stip staan op tv als de door leerlingen alleen moeten koken, maar door moeten de het keuken uit verlaten. Als dat maar het goed gaat...

Onder een leiding van een driesterrenchef Sergio Herman maakt in de jury op het de overgebleven zes tijdens duo's een stuk moeilijker. Niet door in alleen moeten de door chefs tijdens de eerste ronde de al aan de zijlijn een de gaan staan, ze mogen uit ook niet meer praten! door Met handen tijdens en voeten proberen de radeloze van chefs een hun leerlingen op door de ingewikkelde een sterrengerechten te loodsen. Zelfs op de altijd in geduldige topchef Peter Lute raakt behoorlijk het gestrest, omdat door Monique Smit grote uit moeite met haar opdracht een van heeft.

Onder leiding van met door driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury uit uit het de overgebleven zes duo's een in de stuk moeilijker. Niet alleen op moeten de chefs tijdens een de eerste ronde al in op tv aan de zijlijn gaan staan, ze het mogen ook de niet meer praten! Met op handen en het voeten in proberen de radeloze chefs hun leerlingen uit door in de ingewikkelde een sterrengerechten te loodsen. Zelfs de de altijd geduldige topchef Peter een een Lute raakt behoorlijk gestrest, een omdat Monique Smit in grote moeite op tv met haar opdracht een heeft.

Onder door leiding van tijdens driesterrenchef Sergio Herman maakt de door jury in het de overgebleven zes duo's van een stuk moeilijker. in Niet alleen moeten van de chefs tijdens de met door eerste ronde al aan de door zijlijn gaan staan, door ze van mogen ook niet op meer praten! Met handen en voeten van proberen de van radeloze chefs in hun leerlingen een door de ingewikkelde sterrengerechten te met loodsen. Zelfs de altijd de geduldige van topchef Peter Lute raakt behoorlijk van op gestrest, omdat Monique Smit in grote moeite met een haar opdracht op tv heeft.

december 2019
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!