Programma gemist?

In een de finale gaat in het er fanatiek aan van toe. De twee op tv finalisten moeten tijdens in drie rondes bewijzen door wie de van titel verdient. De afgelopen week op hebben de finalisten in geoefend met alsof hun in leven ervan afhangt. Tijdens het die cruciale van trainingen komt er een onverwacht telefoontje uit van van hoofdjurylid en de driesterrenchef Sergio Herman, waardoor op alle plannen in de war in op worden gestuurd. Wie voert de nieuwe van opdracht van Sergio uit het beste naar uit, en mag zich met 'Superstar Chef uit 2018' naar noemen?

In van de finale gaat het er uit fanatiek de aan toe. De naar twee finalisten met moeten in drie rondes bewijzen wie op de titel uit verdient. De afgelopen het week hebben in de finalisten geoefend alsof hun het leven ervan op afhangt. Tijdens naar die cruciale trainingen op tv komt er een onverwacht telefoontje in van hoofdjurylid met en het driesterrenchef Sergio Herman, waardoor het alle plannen in door de war worden op gestuurd. Wie voert uit de nieuwe door opdracht van Sergio uit het beste uit, tijdens en mag zich een 'Superstar Chef 2018' het noemen?

Vanavond is de de in finale van de culinaire een wedstrijd Superstar Chef. uit In de finale gaat het een uit er fanatiek aan toe. De twee het finalisten moeten in op tv drie rondes het bewijzen wie de door titel van verdient. Het gaat deze in week tussen het Ronald de Boer van met Jaimie van Heije van en Jelka uit van Houten met Lucas Rive. De afgelopen een week de hebben de finalisten geoefend uit alsof hun leven ervan met afhangt. uit Tijdens die cruciale trainingen komt het er een op onverwacht de telefoontje van hoofdjurylid en driesterrenchef in Sergio Herman, door waardoor alle plannen van in de war worden een gestuurd. Wie voert de met nieuwe opdracht van een uit Sergio het beste met uit, en mag zich 'Superstar van Chef 2018' noemen? Bekijk de naar eerste beelden een van tijdens de finale op op gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In de halve op door finale zijn er nog drie duo's tijdens over. In naar twee spannende de rondes nemen ze het een tegen elkaar op voor met op tv een felbegeerde plek met in de finale. De leerlingen moeten uit steeds naar meer alleen op doen, en dat gaat in in de eerste ronde heel van uit ver. De chefs met moeten de keuken het verlaten, terwijl de leerlingen de een mystery-opdracht krijgen die in ze helemaal uit zelfstandig uit moeten voeren. De van twee duo's met op de naar hoogste score gaan uit naar de de finale.

In de halve een finale zijn op tv er nog drie duo's op tv door over. In twee spannende rondes nemen uit ze het tegen op tv elkaar op voor tijdens een felbegeerde plek op in de met finale. met De leerlingen moeten steeds meer van alleen op doen, en dat gaat in de door eerste ronde heel tijdens ver. het De chefs moeten de op tv keuken verlaten, een terwijl de leerlingen een mystery-opdracht door krijgen op die ze op tv helemaal zelfstandig uit moeten het voeren. De twee duo's de met de hoogste score de gaan naar de in door finale.

In van de halve finale van van Superstar Chef zijn er tijdens nog tijdens drie duo's de over. In twee in spannende rondes nemen ze het naar tegen elkaar op op voor het een felbegeerde plek het in de finale. De door leerlingen moeten steeds meer tijdens alleen tijdens doen, en dat gaat in naar de eerste ronde uit heel van ver. De chefs het moeten de keuken verlaten, terwijl de een leerlingen een het mystery-opdracht krijgen in die ze helemaal van zelfstandig uit moeten voeren. in De twee duo's in met de van hoogste score gaan naar het de het finale.

De aflevering staat op in een het teken van naar patisserie. De in jury gaat weer een op tv stapje verder met de het overgebleven vier duo's. het Pas in de door studio krijgen ze tijdens te horen wat van er van voor de eerste naar ronde op het menu staat: op tv de zelfs voor in de sterrenchefs gevreesde soufflé. naar Zonder geoefend te tijdens hebben, storten ze met op tv zich op het zeer tijdens fragiele cakeje. Een op tv keer te in hard neerzetten of te lang tijdens doorkloppen, is al funest. tijdens De op tv spanning is te tijdens voelen in de de studio. Wie weet tijdens de beste soufflé te uit bereiden?

De aflevering met staat in het teken tijdens naar van patisserie. De jury van gaat weer een stapje verder op met de van overgebleven vier duo's. op Pas in de op tv studio krijgen van ze te horen een wat er voor de op eerste het ronde op het menu staat: op tv de zelfs op voor de sterrenchefs een gevreesde soufflé. Zonder geoefend te naar hebben, het storten ze zich van op het zeer op tv fragiele cakeje. Een keer te van hard neerzetten uit of te lang doorkloppen, in met is al funest. De spanning is van te uit voelen in de naar studio. Wie weet de beste met uit soufflé te bereiden?

De aflevering staat een in uit het teken naar van patisserie. De jury gaat in weer een uit stapje verder met een de overgebleven vier duo's. van Pas in de studio door krijgen op tv ze te horen wat met er voor de eerste tijdens in ronde op het menu staat: het de een zelfs voor de sterrenchefs op tv gevreesde soufflé. op Zonder geoefend te hebben, naar storten ze zich op een het zeer fragiele de cakeje. met Een keer te hard neerzetten tijdens of te lang van doorkloppen, is van al funest. De tijdens spanning is te voelen in een de uit studio. Wie uit weet de beste soufflé te van bereiden?

De met lat wordt deze aflevering tijdens een stuk tijdens hoger gelegd. In uit de eerste ronde moeten de het vijf overgebleven leerlingen in zeebaars het fileren, en dat heeft een nogal wat voeten in met de aarde. Dat van blijkt wel uit in het commentaar de van hoofdjurylid Sergio het Herman op tv op een van de door deelnemers. In de met tweede ronde wordt het allemaal de op nog lastiger. De chefs mogen niet het meer op de de stip staan tijdens als de leerlingen alleen naar moeten koken, van maar moeten de keuken op tv verlaten. in Als dat van maar goed gaat...

De uit lat wordt in deze aflevering een stuk hoger een gelegd. In de eerste het ronde moeten de op tv vijf overgebleven het leerlingen zeebaars fileren, naar en uit dat heeft nogal door wat voeten in de aarde. Dat naar blijkt naar wel uit het tijdens commentaar van hoofdjurylid Sergio op Herman op een met van tijdens de deelnemers. In de tijdens tweede ronde wordt het naar allemaal nog met lastiger. De chefs mogen naar niet op meer op de een stip staan als de van leerlingen alleen moeten koken, met maar moeten de uit keuken verlaten. Als dat het door maar goed gaat...

De het lat wordt deze aflevering met een stuk door hoger gelegd. In de met eerste door ronde moeten de uit vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en naar dat heeft nogal de wat voeten in door de aarde. Dat uit blijkt het wel uit het de commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman uit op het een van de het deelnemers. In van de tweede ronde wordt het allemaal op nog lastiger. De de chefs mogen niet op meer op de met stip staan uit als de door leerlingen alleen door moeten koken, maar moeten de uit keuken in verlaten. Als dat maar goed een gaat...

Onder op leiding van driesterrenchef Sergio Herman met van maakt de jury de het de overgebleven een zes duo's een stuk het moeilijker. Niet alleen moeten de de chefs tijdens met de eerste op tv ronde al aan in de zijlijn gaan staan, ze op in mogen ook niet meer praten! Met uit op tv handen en voeten proberen de een radeloze chefs hun uit leerlingen door de ingewikkelde door sterrengerechten te loodsen. uit Zelfs de de altijd geduldige topchef Peter in Lute raakt de behoorlijk gestrest, omdat naar Monique Smit grote naar moeite met haar opdracht in tijdens heeft.

Onder leiding met van driesterrenchef van Sergio Herman maakt op tv de jury het de overgebleven met zes duo's de een stuk moeilijker. tijdens Niet alleen op tv moeten de chefs tijdens de met eerste ronde al van de aan de zijlijn gaan staan, de ze mogen een ook niet meer praten! Met uit handen en voeten naar proberen op tv de radeloze chefs van hun leerlingen door de een ingewikkelde op tv sterrengerechten te loodsen. Zelfs de de altijd geduldige topchef een Peter Lute raakt behoorlijk een gestrest, omdat door Monique door Smit grote moeite met haar opdracht het de heeft.

Onder leiding de van driesterrenchef Sergio een Herman maakt de jury van het de op tv overgebleven zes met duo's een stuk moeilijker. tijdens Niet alleen moeten de een chefs tijdens op de eerste ronde in al op tv aan de zijlijn gaan het staan, ze mogen ook in niet meer praten! in Met handen en de voeten proberen de radeloze een chefs door hun leerlingen door de in ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. in Zelfs de van altijd geduldige door topchef Peter Lute op raakt behoorlijk gestrest, omdat Monique naar Smit grote moeite het met op haar opdracht op heeft.

oktober 2020
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!