Programma gemist?

In naar de finale gaat naar het er fanatiek aan het toe. De naar twee finalisten moeten in van drie rondes bewijzen wie uit de in titel verdient. De afgelopen van week hebben de op finalisten geoefend door alsof hun leven ervan in afhangt. het Tijdens die cruciale trainingen een komt er een het onverwacht telefoontje van hoofdjurylid van en naar driesterrenchef Sergio Herman, waardoor alle naar plannen in de met war worden gestuurd. Wie in voert de het nieuwe opdracht van Sergio tijdens het uit beste uit, de en mag zich 'Superstar Chef 2018' in een noemen?

In van de finale gaat het er het de fanatiek aan toe. De twee van finalisten moeten de in drie rondes bewijzen wie met de de titel verdient. De afgelopen week op tv in hebben de finalisten geoefend op tv alsof hun leven op tv ervan afhangt. Tijdens die de cruciale trainingen komt er op tv op tv een onverwacht telefoontje op van hoofdjurylid en op tv driesterrenchef Sergio Herman, waardoor alle plannen naar uit in de war worden in gestuurd. Wie voert de nieuwe tijdens opdracht van Sergio uit het beste uit, op tv op tv en mag zich in 'Superstar Chef 2018' in noemen?

Vanavond is een de finale van door de culinaire wedstrijd Superstar tijdens Chef. in In de finale gaat het tijdens er op tv fanatiek aan toe. De twee op tijdens finalisten moeten in drie rondes bewijzen door wie de uit titel verdient. Het naar gaat deze week de tussen Ronald de Boer op van met Jaimie van Heije en Jelka van van Houten van met Lucas Rive. De van afgelopen week hebben de met finalisten geoefend met alsof hun leven ervan een afhangt. Tijdens die op tv cruciale in trainingen komt op er een onverwacht telefoontje van de hoofdjurylid op en driesterrenchef Sergio op Herman, waardoor alle plannen in van de war worden gestuurd. het met Wie voert de nieuwe opdracht naar van in Sergio het beste uit, en mag tijdens zich een 'Superstar Chef 2018' op noemen? Bekijk de eerste beelden tijdens van de finale op het in gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In van de halve finale zijn er de nog drie tijdens duo's met over. In twee spannende rondes nemen tijdens de ze het tegen elkaar op op tv voor een felbegeerde op plek in de finale. uit het De leerlingen moeten steeds in meer alleen doen, en dat uit op gaat in de tijdens eerste ronde heel ver. De op chefs moeten een de keuken verlaten, door terwijl de leerlingen het een mystery-opdracht krijgen die van ze helemaal zelfstandig het uit moeten voeren. De met van twee duo's met op tv de hoogste score gaan door naar de in finale.

In de een halve op finale zijn er door nog drie duo's over. van In twee spannende tijdens rondes nemen ze tijdens het tegen het elkaar op voor een een felbegeerde plek van in de finale. De in leerlingen moeten op tv steeds meer alleen doen, en in dat door gaat in de uit eerste ronde heel een ver. De chefs naar moeten de keuken verlaten, terwijl naar de leerlingen een op tv mystery-opdracht krijgen in die ze helemaal zelfstandig uit van moeten voeren. De op twee duo's op tv met de hoogste het score met gaan naar de door finale.

In de door halve finale van Superstar in Chef zijn met er nog drie in duo's over. In twee uit in spannende rondes nemen ze het door tegen elkaar een op voor een de felbegeerde plek de in de finale. De door leerlingen moeten steeds uit meer alleen doen, de en dat gaat van in de eerste in ronde heel ver. uit De chefs moeten de keuken van verlaten, terwijl op tv de leerlingen een met mystery-opdracht krijgen die in ze helemaal zelfstandig uit op tv moeten tijdens voeren. De op tv twee duo's met de van hoogste score gaan een naar de de finale.

De het aflevering staat in de het teken van patisserie. De in jury gaat op weer een stapje verder door van met de overgebleven vier duo's. Pas op tv in door de studio door krijgen ze te tijdens horen wat er het voor de eerste door ronde op het menu staat: de op tv een zelfs voor de sterrenchefs gevreesde soufflé. een Zonder een geoefend te hebben, storten ze uit zich op uit het zeer in fragiele cakeje. Een door keer te hard neerzetten de of tijdens te lang doorkloppen, is al met funest. De spanning is in naar te voelen in de studio. Wie van het weet de beste soufflé te uit bereiden?

De de aflevering staat in het teken op van patisserie. een De jury naar gaat weer door een stapje verder met het de overgebleven vier een duo's. Pas in de een studio uit krijgen ze te horen wat er in tijdens voor de eerste ronde door op het menu op staat: de van zelfs voor de met sterrenchefs gevreesde soufflé. van Zonder geoefend te hebben, storten op tv ze zich op met het zeer fragiele cakeje. de Een keer de te hard neerzetten of de te lang doorkloppen, de is al met funest. naar De spanning is te voelen tijdens in met de studio. Wie weet van de beste soufflé te een bereiden?

De een aflevering staat met in het teken van patisserie. de De een jury gaat weer het een stapje verder een met de overgebleven van vier duo's. Pas in de studio een tijdens krijgen ze te horen wat door er voor de eerste op ronde naar op het menu staat: de de zelfs voor de van sterrenchefs gevreesde soufflé. door Zonder geoefend op tv te op hebben, storten ze in zich op het zeer fragiele het cakeje. Een op tv keer te een hard neerzetten of te lang in doorkloppen, is van al funest. de De spanning is te voelen in een de een studio. Wie weet de beste tijdens soufflé te de bereiden?

De lat wordt van deze aflevering de een stuk hoger gelegd. de In de eerste uit ronde moeten het de vijf de overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en op tv dat uit heeft nogal wat uit voeten in het de aarde. Dat blijkt in wel uit het op tv commentaar van hoofdjurylid uit Sergio Herman op een van een de deelnemers. op In de tweede ronde naar wordt het tijdens allemaal op tv nog lastiger. De chefs mogen niet op tv meer de op de stip staan als tijdens de leerlingen het alleen moeten het koken, maar met moeten de keuken verlaten. Als dat de maar goed op tv gaat...

De lat op wordt deze aflevering in een stuk op hoger gelegd. In op de eerste ronde moeten de op tv vijf overgebleven de leerlingen zeebaars de fileren, en het dat heeft nogal wat voeten in op de de aarde. Dat blijkt wel uit van het een commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman in op een het van uit de deelnemers. In de tweede met ronde wordt door het allemaal het nog lastiger. De door chefs mogen niet meer op in de stip staan als uit de van leerlingen alleen op moeten koken, maar moeten de naar keuken op tv verlaten. Als dat maar goed een gaat...

De tijdens lat wordt deze aflevering door een stuk hoger gelegd. het In van de eerste ronde moeten de door vijf overgebleven uit leerlingen op zeebaars fileren, en dat heeft uit nogal wat de voeten in de door aarde. Dat blijkt wel uit de het commentaar van de hoofdjurylid van Sergio Herman op in een van de deelnemers. op In de door tweede ronde wordt naar het allemaal nog lastiger. op tv De chefs de mogen niet meer op tv op de stip staan als in de van leerlingen alleen moeten in koken, maar moeten de het keuken verlaten. Als uit dat maar van goed gaat...

Onder in leiding van driesterrenchef Sergio Herman het maakt de op jury het de uit overgebleven in zes duo's een stuk moeilijker. naar Niet naar alleen moeten de chefs op tijdens de eerste ronde al met aan de zijlijn met gaan het staan, ze mogen ook de niet meer de praten! Met in handen en voeten proberen de tijdens radeloze chefs hun een leerlingen de door de ingewikkelde in sterrengerechten te loodsen. met Zelfs de altijd geduldige de topchef Peter Lute raakt op behoorlijk gestrest, omdat op Monique Smit een grote moeite met haar op tv opdracht met heeft.

Onder van leiding van driesterrenchef Sergio uit Herman maakt met de jury het de met overgebleven zes duo's een op stuk in moeilijker. Niet alleen moeten de de chefs op tijdens de eerste van ronde al aan de zijlijn op tv door gaan staan, ze op tv mogen ook niet meer op tv praten! Met handen op en voeten proberen de de radeloze chefs door hun leerlingen door de ingewikkelde de een sterrengerechten te loodsen. Zelfs de van altijd geduldige topchef Peter van Lute raakt behoorlijk in gestrest, van omdat Monique Smit het grote moeite met haar op opdracht van heeft.

Onder leiding de van driesterrenchef Sergio Herman naar op maakt de jury van het de overgebleven naar zes duo's een een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de door chefs tijdens door de eerste ronde op al aan door de zijlijn gaan door staan, ze mogen ook een niet meer praten! Met op de handen en voeten proberen uit de radeloze op chefs hun leerlingen door de ingewikkelde in sterrengerechten te uit loodsen. Zelfs de van altijd geduldige uit topchef Peter Lute raakt in behoorlijk van gestrest, omdat Monique op tv Smit grote moeite het met haar opdracht op heeft.

juni 2019
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord