Programma gemist?

In in de finale op tv gaat het er fanatiek met aan toe. De twee met finalisten moeten in met drie in rondes bewijzen wie de titel van verdient. De afgelopen week naar hebben de van finalisten uit geoefend alsof hun leven ervan afhangt. met Tijdens die cruciale de trainingen komt er een een onverwacht telefoontje met van hoofdjurylid tijdens en door driesterrenchef Sergio Herman, waardoor alle in plannen op in de war worden gestuurd. Wie op tv van voert de nieuwe met opdracht van Sergio het beste uit, de en mag naar zich 'Superstar in Chef 2018' het noemen?

In de op tv finale een gaat het er fanatiek aan toe. tijdens De door twee finalisten met moeten in drie rondes bewijzen uit wie de titel verdient. op De afgelopen met week hebben uit de finalisten een geoefend alsof hun leven met ervan afhangt. Tijdens die naar cruciale trainingen komt naar er een onverwacht telefoontje met van hoofdjurylid uit en van driesterrenchef Sergio Herman, waardoor de alle plannen in de war de worden de gestuurd. Wie voert de nieuwe in naar opdracht van Sergio uit het beste uit, uit en mag zich op 'Superstar Chef 2018' door noemen?

Vanavond is de op tv finale van een de culinaire wedstrijd naar Superstar Chef. In door de finale van gaat het er fanatiek aan een toe. het De twee finalisten moeten tijdens in drie rondes bewijzen door tijdens wie de titel verdient. Het gaat op deze het week tussen Ronald de in Boer met het Jaimie van Heije tijdens en Jelka van in Houten met Lucas Rive. De afgelopen uit week met hebben de op tv finalisten geoefend alsof op hun leven ervan afhangt. Tijdens die op cruciale trainingen komt de door er een onverwacht telefoontje van van hoofdjurylid en de driesterrenchef Sergio Herman, waardoor alle met plannen in de door op tv war worden gestuurd. Wie uit voert de nieuwe opdracht de van uit Sergio het beste op tv uit, en mag zich 'Superstar Chef de 2018' het noemen? Bekijk de eerste van beelden van de finale op op tijdens gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In het de halve finale naar zijn er nog drie tijdens duo's over. In op twee spannende rondes nemen de ze het een tegen op tv elkaar op voor een felbegeerde plek in in de finale. het De op tv leerlingen moeten steeds meer met alleen doen, en in dat de gaat in de een eerste ronde heel ver. De chefs een moeten de door keuken verlaten, terwijl naar de leerlingen een tijdens mystery-opdracht krijgen die uit ze op tv helemaal zelfstandig uit van moeten voeren. De twee in duo's met de een hoogste score gaan het naar de naar finale.

In de met halve finale zijn van er nog drie tijdens duo's van over. In twee spannende rondes nemen in ze het naar tegen elkaar op voor met een door felbegeerde plek in de finale. een De leerlingen moeten tijdens steeds op tv meer alleen doen, naar en dat door gaat in de eerste ronde een heel ver. de De chefs tijdens moeten de keuken verlaten, terwijl de met leerlingen een door mystery-opdracht krijgen door die ze helemaal de zelfstandig uit moeten voeren. De de twee op tv duo's met de hoogste score met gaan naar op de het finale.

In de van halve de finale van Superstar Chef zijn er met nog drie een duo's over. het In twee tijdens spannende rondes nemen ze het een tegen een elkaar op voor een felbegeerde plek van in de de finale. De leerlingen op moeten steeds meer op alleen doen, op tv en dat gaat in een de uit eerste ronde heel ver. De chefs van moeten op de keuken uit verlaten, terwijl de leerlingen een een mystery-opdracht in krijgen die ze helemaal van zelfstandig uit moeten voeren. De naar twee duo's uit met de hoogste score op gaan naar van de op finale.

De aflevering met staat met in het teken van door patisserie. De jury gaat weer van een stapje verder in de met de overgebleven vier duo's. Pas uit door in de studio krijgen met ze te tijdens horen wat er voor de naar eerste ronde op naar het menu staat: van de zelfs met voor de sterrenchefs gevreesde soufflé. van Zonder geoefend te op door hebben, storten ze zich op het op tv zeer de fragiele cakeje. Een keer uit te hard naar neerzetten of te lang doorkloppen, met is al naar funest. de De spanning is te voelen van in de studio. door Wie van weet de beste soufflé te met bereiden?

De aflevering staat van in uit het teken van patisserie. met De jury gaat in weer een stapje verder op tv met de van overgebleven vier duo's. met Pas in de studio het krijgen ze te naar van horen wat er voor de eerste uit ronde door op het menu op tv staat: de zelfs een voor de sterrenchefs gevreesde uit soufflé. Zonder geoefend te door hebben, storten ze de van zich op het zeer in fragiele cakeje. Een keer een te hard neerzetten of op tv het te lang doorkloppen, is al met funest. De van spanning is op tv te voelen in de in studio. Wie weet de beste uit soufflé met te bereiden?

De tijdens aflevering staat de in het teken van uit patisserie. De jury gaat weer op tv naar een stapje verder naar met de overgebleven vier de duo's. Pas in de een studio een krijgen ze te horen op tv wat er voor het de eerste tijdens ronde op het een menu staat: de zelfs voor de van sterrenchefs uit gevreesde soufflé. Zonder uit geoefend te hebben, storten op ze zich op het van zeer fragiele cakeje. tijdens Een keer de te met hard neerzetten of van te lang doorkloppen, tijdens is al funest. De spanning is door te voelen in een de studio. uit Wie weet de met beste een soufflé te bereiden?

De lat met wordt deze aflevering een uit stuk hoger het gelegd. uit In de eerste ronde moeten de de vijf overgebleven leerlingen van door zeebaars fileren, en dat heeft nogal op tv wat voeten in uit de aarde. Dat de blijkt van wel uit het commentaar op van hoofdjurylid tijdens Sergio Herman op met een van de tijdens deelnemers. In de op tweede ronde wordt het in allemaal nog een lastiger. De naar chefs mogen niet meer op door de stip staan het als de in leerlingen alleen de moeten koken, maar moeten de keuken een verlaten. een Als dat door maar goed gaat...

De lat wordt met deze aflevering een tijdens stuk op tv hoger gelegd. In de tijdens eerste van ronde moeten de vijf de overgebleven leerlingen zeebaars met fileren, en door dat heeft nogal wat voeten in in de van aarde. Dat blijkt wel uit op tv het commentaar naar van hoofdjurylid in Sergio Herman op van een van in de deelnemers. In de tweede ronde de wordt het allemaal door nog lastiger. De het chefs mogen niet op meer op de het stip staan een als door de leerlingen alleen op tv moeten koken, maar moeten de keuken met verlaten. op tv Als dat maar goed op gaat...

De lat uit wordt deze naar aflevering een stuk uit hoger gelegd. tijdens In de eerste ronde moeten uit de vijf van overgebleven leerlingen uit zeebaars fileren, en dat heeft uit nogal wat tijdens voeten in de aarde. uit Dat blijkt naar wel uit het met commentaar van uit hoofdjurylid Sergio Herman de op een van van de deelnemers. In van de tweede ronde wordt op het allemaal nog met lastiger. De in chefs mogen niet meer in op de op tv stip staan als door de leerlingen alleen moeten koken, maar met moeten de naar keuken verlaten. door Als dat maar goed in gaat...

Onder leiding van naar driesterrenchef Sergio de Herman de maakt de jury het op tv de overgebleven door zes duo's een stuk moeilijker. door Niet de alleen moeten de chefs tijdens de de met eerste ronde al aan de een zijlijn gaan tijdens staan, ze mogen ook niet uit tijdens meer praten! Met handen en voeten het van proberen de radeloze chefs hun leerlingen naar door de ingewikkelde naar sterrengerechten uit te loodsen. Zelfs de een altijd tijdens geduldige topchef Peter Lute raakt behoorlijk in gestrest, omdat op Monique Smit grote de moeite met door haar opdracht op tv heeft.

Onder uit leiding van driesterrenchef naar Sergio Herman maakt de tijdens jury het op de overgebleven zes duo's een in stuk moeilijker. uit Niet alleen op moeten de chefs een tijdens de eerste het ronde al aan de zijlijn op tv door gaan staan, ze van mogen ook niet meer praten! Met de op handen en voeten uit proberen de radeloze op tv chefs hun leerlingen door de naar ingewikkelde sterrengerechten een te loodsen. Zelfs de het altijd geduldige topchef Peter het Lute raakt behoorlijk uit gestrest, omdat Monique het Smit grote een moeite met haar opdracht door de heeft.

Onder leiding door van driesterrenchef uit Sergio Herman op maakt de jury uit het de overgebleven zes duo's door een stuk moeilijker. uit Niet alleen moeten de de van chefs tijdens de eerste ronde al het van aan de zijlijn gaan staan, ze de mogen in ook niet meer het praten! Met op handen en voeten proberen de radeloze uit chefs hun op tv leerlingen door de uit ingewikkelde sterrengerechten te door loodsen. Zelfs de altijd de uit geduldige topchef Peter Lute raakt tijdens behoorlijk gestrest, omdat Monique het Smit grote moeite met met haar met opdracht met heeft.

december 2021
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!