Programma gemist?

In op de finale gaat het een er fanatiek aan toe. op De naar twee finalisten moeten in een drie rondes bewijzen van wie de titel verdient. in De afgelopen week in hebben de uit finalisten geoefend in alsof hun leven ervan afhangt. van Tijdens die cruciale op tv trainingen komt tijdens er een onverwacht met telefoontje het van hoofdjurylid en driesterrenchef met Sergio Herman, waardoor alle de plannen in de de war worden gestuurd. Wie in voert de nieuwe een opdracht van de Sergio het beste uit, door de en mag zich 'Superstar een Chef 2018' naar noemen?

In de finale tijdens gaat het er de fanatiek uit aan toe. De twee finalisten het moeten in op drie rondes bewijzen wie door de titel verdient. een De met afgelopen week hebben de van finalisten van geoefend alsof hun leven ervan door afhangt. Tijdens in die cruciale trainingen komt op tv er een onverwacht telefoontje een van hoofdjurylid en het driesterrenchef Sergio op Herman, waardoor alle met plannen in de war naar worden een gestuurd. Wie voert de nieuwe naar opdracht van het Sergio het in beste uit, en mag een zich 'Superstar de Chef 2018' tijdens noemen?

Vanavond uit is de finale van de met door culinaire wedstrijd Superstar de Chef. In de finale op tv gaat het er fanatiek aan een toe. De twee een door finalisten moeten in uit drie rondes bewijzen wie de naar titel verdient. Het van gaat deze tijdens week tussen Ronald de door Boer met Jaimie van tijdens met Heije en Jelka door van Houten met de Lucas Rive. De afgelopen week tijdens hebben de finalisten door geoefend alsof hun door leven ervan afhangt. door Tijdens die cruciale trainingen met komt er een onverwacht op tv telefoontje het van hoofdjurylid en op tv driesterrenchef Sergio Herman, waardoor de alle plannen in de de in war worden gestuurd. Wie voert de naar de nieuwe opdracht van met Sergio het beste een uit, en mag zich het 'Superstar Chef een 2018' noemen? Bekijk de eerste beelden van van de finale tijdens op door gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In uit de halve finale de zijn er nog drie op duo's over. In twee op tv spannende rondes nemen de ze het een tegen de elkaar op voor een felbegeerde plek op tv van in de finale. het De leerlingen moeten met steeds meer alleen doen, van en dat door gaat in de eerste ronde de heel ver. De het chefs moeten door de keuken verlaten, terwijl de van leerlingen een het mystery-opdracht krijgen die de ze helemaal zelfstandig uit de moeten voeren. De in een twee duo's met de hoogste van score gaan naar in de in finale.

In de in halve finale op tv zijn er tijdens nog drie duo's een over. In twee spannende rondes het nemen ze het tegen met elkaar op voor tijdens een felbegeerde met plek in uit de finale. De met leerlingen moeten op tv steeds meer alleen doen, door en dat op gaat in de eerste ronde heel van ver. De van chefs moeten de de keuken verlaten, terwijl de de leerlingen een mystery-opdracht op tv krijgen die naar ze uit helemaal zelfstandig uit moeten voeren. De naar twee duo's met uit de van hoogste score gaan naar de de van finale.

In de halve op tv finale tijdens van Superstar op Chef zijn er nog drie duo's in het over. In twee spannende rondes nemen met ze van het tegen elkaar op tv op voor een felbegeerde plek uit in de uit finale. De leerlingen uit moeten steeds meer alleen van op tv doen, en dat van gaat in de eerste met ronde heel het ver. De chefs door moeten de keuken verlaten, de terwijl de leerlingen een een mystery-opdracht krijgen die naar ze naar helemaal zelfstandig uit moeten voeren. door De twee de duo's met de hoogste score het gaan uit naar de tijdens finale.

De aflevering staat van door in het teken van patisserie. De van met jury gaat weer een stapje verder de een met de overgebleven vier duo's. de Pas in door de studio krijgen ze naar te horen wat de er voor door de eerste in ronde op het menu staat: de een in zelfs voor de tijdens sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder geoefend door te hebben, naar storten ze zich in op het zeer op fragiele cakeje. Een de keer te hard neerzetten of met te lang een doorkloppen, op is al funest. De op spanning is door te voelen in de studio. Wie het weet de beste op in soufflé te bereiden?

De door aflevering staat in het de teken van patisserie. De op tv jury gaat weer door een met stapje verder met uit de overgebleven met vier duo's. Pas in met de studio door krijgen ze te het horen wat er voor de eerste naar de ronde op het menu staat: op tv de zelfs voor van de sterrenchefs gevreesde soufflé. het Zonder geoefend met te hebben, storten ze het zich op het een zeer fragiele cakeje. uit Een op tv keer te met hard neerzetten of uit te lang doorkloppen, is tijdens al funest. De in spanning is te voelen in op tv de studio. Wie op weet de beste de in soufflé te bereiden?

De uit aflevering staat in het in teken van op tv patisserie. De jury gaat weer van een stapje verder van met met de overgebleven vier van duo's. Pas in de studio het op krijgen ze te horen wat er het voor het de eerste ronde op het een menu tijdens staat: de zelfs voor van de de sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder geoefend te een hebben, storten een ze zich op tijdens het zeer fragiele door cakeje. uit Een keer te hard met neerzetten of op te lang doorkloppen, met is al funest. op tv De spanning is te voelen het in de studio. Wie naar weet de in beste soufflé te uit bereiden?

De lat met wordt deze aflevering het een stuk op hoger gelegd. In het de eerste met ronde moeten de vijf naar overgebleven leerlingen op tv zeebaars fileren, en dat heeft een nogal wat voeten in tijdens de tijdens aarde. Dat blijkt wel uit naar op tv het commentaar van uit hoofdjurylid Sergio Herman op in een van een de deelnemers. In door de tweede ronde met wordt het allemaal naar nog lastiger. De in chefs mogen niet een meer op de stip op staan als de leerlingen in alleen op tv moeten koken, maar moeten de keuken van verlaten. Als naar dat maar goed naar gaat...

De in lat wordt deze aflevering de een stuk hoger met gelegd. In de van eerste de ronde moeten de vijf met overgebleven leerlingen zeebaars fileren, met en dat de heeft nogal wat uit voeten in de aarde. Dat door blijkt van wel uit van het commentaar van hoofdjurylid tijdens Sergio Herman op een van van de deelnemers. met In het de tweede ronde wordt van het allemaal nog het lastiger. De chefs mogen niet een de meer op de stip staan naar als de de leerlingen alleen moeten koken, met maar moeten het de keuken door verlaten. Als dat maar goed een gaat...

De lat wordt op deze aflevering een de stuk op hoger gelegd. In van de eerste tijdens ronde moeten de vijf van overgebleven leerlingen zeebaars een fileren, en dat heeft nogal op wat van voeten in de aarde. op Dat blijkt wel uit tijdens het het commentaar van hoofdjurylid Sergio op tv Herman op door een van de deelnemers. In met de tweede op ronde wordt het de allemaal nog met lastiger. De chefs mogen niet op tv meer op op de stip staan als in de leerlingen met alleen moeten de koken, maar moeten naar de keuken verlaten. Als op dat maar goed op tv gaat...

Onder leiding van op driesterrenchef Sergio Herman met maakt de door jury het de de overgebleven zes duo's een de stuk het moeilijker. Niet alleen het moeten de chefs tijdens uit de eerste ronde door al aan de een zijlijn gaan met staan, ze mogen door ook niet meer uit praten! Met handen en naar voeten proberen de radeloze tijdens op tv chefs hun leerlingen naar door de ingewikkelde sterrengerechten uit te loodsen. Zelfs op tv de altijd de geduldige topchef Peter Lute een raakt behoorlijk gestrest, omdat Monique de Smit op tv grote moeite met op tv haar opdracht een heeft.

Onder leiding door van driesterrenchef Sergio Herman naar maakt de de jury met het de overgebleven zes duo's met een stuk moeilijker. in Niet alleen moeten de de chefs uit tijdens de eerste ronde al met aan de zijlijn een naar gaan staan, ze mogen ook niet tijdens meer een praten! Met handen en de voeten proberen de door radeloze tijdens chefs hun leerlingen door de ingewikkelde op sterrengerechten in te loodsen. Zelfs de altijd met geduldige topchef Peter naar Lute raakt behoorlijk door gestrest, op omdat Monique Smit grote moeite op met haar van opdracht in heeft.

Onder door leiding van op tv driesterrenchef Sergio Herman naar maakt de jury het de met overgebleven uit zes duo's een een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de met door chefs tijdens de in eerste ronde al uit aan de zijlijn van gaan staan, ze van mogen ook niet meer praten! op tv Met handen en door voeten proberen de radeloze in chefs hun op tv leerlingen door op tv de ingewikkelde op tv sterrengerechten te loodsen. Zelfs de altijd op tv geduldige topchef een Peter een Lute raakt behoorlijk gestrest, omdat van Monique Smit grote op moeite met haar opdracht door tijdens heeft.

augustus 2018
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord