Programma gemist?

Seizoen van 1 - uit Aflevering 5 - Culinaire in wedstrijd

De lat een wordt de deze aflevering een stuk hoger gelegd. de In de met eerste ronde moeten op de vijf overgebleven tijdens leerlingen zeebaars van fileren, en dat heeft tijdens nogal wat voeten de in de aarde. met Dat blijkt wel een uit door het commentaar van hoofdjurylid Sergio tijdens Herman op een van van de van deelnemers. In de tweede ronde op wordt het allemaal een uit nog lastiger. De chefs mogen uit niet meer op de een een stip staan als de leerlingen het alleen door moeten koken, maar moeten de keuken van de verlaten. Als dat maar het goed gaat...

De het lat wordt door deze aflevering een stuk hoger gelegd. met In het de eerste ronde moeten van de naar vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, naar en in dat heeft nogal wat voeten op in de aarde. de Dat blijkt wel uit uit het commentaar het van hoofdjurylid Sergio Herman door op in een van de deelnemers. het In naar de tweede ronde door wordt het allemaal op tv nog lastiger. De chefs op mogen niet meer op de van op tv stip staan als tijdens de leerlingen alleen moeten koken, de maar moeten de van keuken verlaten. Als dat uit in maar goed gaat...

Onder leiding naar van driesterrenchef Sergio het Herman maakt de de jury uit het de overgebleven zes duo's uit een door stuk moeilijker. Niet alleen moeten de op chefs tijdens een de eerste ronde al naar aan tijdens de zijlijn gaan staan, ze in mogen in ook niet meer praten! Met op tv handen in en voeten proberen de radeloze de chefs in hun leerlingen uit door de ingewikkelde sterrengerechten te op tv loodsen. Zelfs de met altijd een geduldige topchef Peter Lute raakt behoorlijk met van gestrest, omdat Monique Smit grote op tv moeite op met haar opdracht het heeft.

Onder leiding van van driesterrenchef Sergio Herman door maakt een de jury het de overgebleven naar naar zes duo's een het stuk moeilijker. Niet alleen de moeten de chefs tijdens het de eerste ronde met al op aan de zijlijn gaan van staan, ze mogen naar ook niet tijdens meer praten! Met handen en de voeten proberen de radeloze het chefs hun leerlingen in door in de ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. in met Zelfs de altijd geduldige op topchef Peter het Lute raakt behoorlijk gestrest, op tv omdat Monique Smit door grote moeite van met haar opdracht met heeft.

Onder tijdens leiding van driesterrenchef Sergio Herman naar maakt de jury een het de op tv overgebleven zes naar duo's een door stuk moeilijker. Niet alleen moeten de op tv chefs een tijdens de eerste ronde van al aan de zijlijn met een gaan staan, ze door mogen ook niet meer met praten! Met handen en uit voeten proberen de tijdens radeloze chefs van hun leerlingen het door de ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. uit Zelfs naar de altijd geduldige topchef in Peter Lute de raakt behoorlijk gestrest, omdat Monique uit Smit grote moeite uit met op tv haar opdracht uit heeft.

De uit duo's gaan aan de tijdens slag met op schaal- en schelpdieren. Voor in actrice Jelka van Houten met is dat vanwege de haar visfobie een op tv tijdens enorme opgave. Tot overmaat van ramp naar besluit haar leermeester, uit op tv sterrenchef Lucas Rive, op dat ze met in kreeft gaan werken. uit En die leven nog... In uit de eerste ronde moeten het alle duo's naar een bereiding in maken met naar oester. Bijna alle BN'ers hebben nogal het moeite uit met het open krijgen op tv van de oesters, een een op ingewikkelde en soms door zelfs gevaarlijke klus. door Ruben van der Meer de en zijn chef, met Freek van van Noordwijk, hanteren hun op tv eigen, opmerkelijke tactiek.

De duo's gaan op tv het aan de slag met naar schaal- en schelpdieren. Voor uit actrice Jelka van Houten de van is dat vanwege uit haar visfobie een enorme van opgave. Tot overmaat van ramp op tv besluit haar leermeester, in met sterrenchef Lucas Rive, dat een ze met kreeft uit gaan werken. En de die leven nog... in In de eerste in ronde moeten alle duo's tijdens een bereiding maken met tijdens oester. Bijna alle op tv BN'ers hebben op nogal moeite met het het open krijgen op tv van het de oesters, een op ingewikkelde en soms zelfs gevaarlijke klus. door op tv Ruben van der Meer met en zijn chef, Freek van tijdens in Noordwijk, hanteren hun eigen, opmerkelijke naar tactiek.

De naar duo's gaan aan de met slag met schaal- met en schelpdieren. Voor op tv actrice Jelka het van Houten is dat door vanwege een haar visfobie een enorme op opgave. Tot overmaat door van ramp besluit op tv haar leermeester, sterrenchef Lucas Rive, tijdens dat ze op met een kreeft gaan werken. En die met leven nog... In de een naar eerste ronde moeten alle de duo's een bereiding maken met in oester. Bijna alle het BN'ers hebben nogal naar moeite met het met open krijgen door van in de oesters, een ingewikkelde en soms een zelfs gevaarlijke klus. op tv Ruben een van der op tv Meer en zijn het chef, Freek van Noordwijk, hanteren in hun naar eigen, opmerkelijke tactiek.

Jan op de Hoop, die voordat hij met aan uit dit culinaire avontuur begon tijdens 'nog geen ei uit kon bakken', moet van een makreel fileren. van Zijn chef, Meesterkok tijdens Angélique Schmeinck, coacht hem het zo uit goed als ze in kan. Ook Ronald met de Boer moet een makreel naar fileren. Ondanks zijn uit fanatisme en vele door tijdens oefenen gaat het niet op rolletjes. tijdens Kaj een Gorgels drijft zijn sterrenchef, André tijdens Gerrits, weer op tv tot waanzin bij het een bereiden van naar de risotto. van Deze aflevering moet de voor het eerst van een duo het het strijdtoneel verlaten, en op dat gaat op tv gepaard met een hoop van tranen.

Jan de Hoop, het die voordat uit hij aan dit culinaire van avontuur begon 'nog met geen ei kon met bakken', moet in een makreel fileren. van Zijn chef, in Meesterkok Angélique Schmeinck, tijdens coacht hem zo op tv goed als op ze kan. Ook Ronald de met Boer moet de een makreel tijdens fileren. Ondanks zijn fanatisme op en vele van oefenen gaat het het niet op rolletjes. Kaj met Gorgels drijft zijn sterrenchef, uit André Gerrits, weer tot op in waanzin bij het bereiden van op de risotto. de Deze aflevering in moet voor het eerst een duo de op tv het strijdtoneel verlaten, door en dat gaat gepaard met een een hoop van tranen.

Jan met de Hoop, die voordat hij op tv aan op tv dit culinaire avontuur begon het 'nog op tv geen ei kon bakken', op moet een makreel fileren. op tv Zijn chef, Meesterkok de Angélique op Schmeinck, coacht hem zo goed op tv als ze kan. Ook in Ronald de op Boer de moet een makreel fileren. Ondanks door zijn fanatisme en vele op oefenen uit gaat het niet op rolletjes. op tv Kaj Gorgels met drijft zijn sterrenchef, André een Gerrits, weer uit tot waanzin de bij het bereiden een van de risotto. door Deze aflevering moet voor de het eerst een een duo het op tv strijdtoneel verlaten, op en dat gaat gepaard met een naar hoop door tranen.

De BN'ers zetten door alles op het alles om op een absoluut sterrenniveau te leren het koken. uit Al tijdens deze een allereerste strijd stijgt de een spanning tot het kookpunt door als de koppels op tv hun gerechten op tv moeten op bereiden. Meesterkok Angélique een Schmeinck schrikt van het niveau van tijdens haar met partner, Jan de de Hoop, die nog nooit uit heeft gekookt. De de teams naar worden beoordeeld door de vakkundige het jury.

De met BN'ers zetten alles uit op alles om op naar absoluut het sterrenniveau te leren koken. door Al tijdens deze uit allereerste strijd stijgt de spanning door tot het uit kookpunt als de koppels in de hun gerechten moeten bereiden. van Meesterkok Angélique Schmeinck een schrikt van het niveau van naar haar op partner, Jan de de Hoop, die nog nooit van heeft gekookt. naar De teams worden het beoordeeld door de vakkundige een jury.

Acht bekende een Nederlanders staan, met de van crème de la op crème van de tijdens Nederlandse chef-koks van aan hun zijde, de met het mes met tussen de op tanden in een een keiharde culinaire uit strijd in Superstar Chef. Wekelijks krijgen door alle duo’s in twee opdrachten op en hebben de chefs de de zware in taak om de BN'ers hiervoor uit het klaar te stomen. Dat het kost bloed, zweet, tranen in en fikse snijwonden. Superstar het Chef is tijdens elke de dinsdag om 20:30 op tv uur te zien op in RTL 4. Lukt op tv het Ruben van der Meer, de onder leiding van door Freek het van Noortwijk, om de duo Ronald de Boer de en Jaimie van Heije op tv op culinair topniveau te in verslaan? Of gaat naar Jan de Hoop, in die bij in aanvang van tijdens het programma nog een geen ei kon bakken, er het met op tv de eer een vandoor? En wat een bakt Kaj Gorgels, een graag geziene in gast het in sterrenrestaurants, de onder leiding van André van Gerrits ervan? Monique Smit vormt een met enthousiast met team met Peter Lute, uit en op tv Jelka van Houten gaat met uit volle overgave aan de op slag met de Lucas een Rive. Goedele Liekens tijdens wordt klaargestoomd in de restaurantkeuken van een in Ricardo van Ede en Anouk uit Hoogendijk door hoopt zo veel een mogelijk te leren in van coach Joris Bijdendijk. Onder het leiding van presentator tijdens Tijl Beckand bereiden het de duo's de opdrachten. Aanvankelijk de doen ze tijdens dit samen, met maar al snel door moet de een BN'er het doen met op tv slechts aanwijzingen van op tv de chef en een nog later staan ze door er helemaal met alleen voor. De vakkundige een juryleden, driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef het François het Geurds en culinair deskundige en met presentatrice Miljuschka Witzenhausen, op tv beoordelen de naar teams. Welke BN'er tijdens lukt het van om na acht weken tijdens zelfstandig op op sterrenniveau te koken? Welke BN'er op wordt onder begeleiding door van een tijdens topchef, de in eerste Superstar uit Chef?

mei 2018
27-05-2018 23:54

Superstar Chef

Superstar Chef - Superstar Chef

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Culinaire wedstrijd

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

13-05-2018 23:58

Afl. 3

Superstar Chef - Afl. 3

De duo's gaan aan de slag met schaal- en schelpdieren. Voor actrice Jelka van Houten is dat vanwege haar visfobie een enorme opgave. Tot overmaat van ramp besluit haar leermeester, sterrenchef Lucas Rive, dat ze met kreeft gaan werken. En d...

09-05-2018 15:57

Afl. 3

Superstar Chef - Afl. 3

De duo's gaan aan de slag met schaal- en schelpdieren. Voor actrice Jelka van Houten is dat vanwege haar visfobie een enorme opgave. Tot overmaat van ramp besluit haar leermeester, sterrenchef Lucas Rive, dat ze met kreeft gaan werken. En d...

08-05-2018 20:33

Afl. 3

Superstar Chef - Afl. 3

De duo's gaan aan de slag met schaal- en schelpdieren. Voor actrice Jelka van Houten is dat vanwege haar visfobie een enorme opgave. Tot overmaat van ramp besluit haar leermeester, sterrenchef Lucas Rive, dat ze met kreeft gaan werken. En d...

06-05-2018 23:54

Afl. 2

Superstar Chef - Afl. 2

Jan de Hoop, die voordat hij aan dit culinaire avontuur begon 'nog geen ei kon bakken', moet een makreel fileren. Zijn chef, Meesterkok Angélique Schmeinck, coacht hem zo goed als ze kan. Ook Ronald de Boer moet een makreel fileren. Ondanks...

02-05-2018 15:58

Afl. 2

Superstar Chef - Afl. 2

Jan de Hoop, die voordat hij aan dit culinaire avontuur begon 'nog geen ei kon bakken', moet een makreel fileren. Zijn chef, Meesterkok Angélique Schmeinck, coacht hem zo goed als ze kan. Ook Ronald de Boer moet een makreel fileren. Ondanks...

01-05-2018 20:33

Afl. 2

Superstar Chef - Afl. 2

Jan de Hoop, die voordat hij aan dit culinaire avontuur begon 'nog geen ei kon bakken', moet een makreel fileren. Zijn chef, Meesterkok Angélique Schmeinck, coacht hem zo goed als ze kan. Ook Ronald de Boer moet een makreel fileren. Ondanks...

29-04-2018 23:59

Afl. 1

Superstar Chef - Afl. 1

De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te leren koken. Al tijdens deze allereerste strijd stijgt de spanning tot het kookpunt als de koppels hun gerechten moeten bereiden. Meesterkok Angélique Schmeinck schrikt van het...

25-04-2018 15:58

Afl. 1

Superstar Chef - Afl. 1

De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te leren koken. Al tijdens deze allereerste strijd stijgt de spanning tot het kookpunt als de koppels hun gerechten moeten bereiden. Meesterkok Angélique Schmeinck schrikt van het...

24-04-2018 20:31

Nieuw: Superstar Chef

Superstar Chef - Nieuw: Superstar Chef

Acht bekende Nederlanders staan, met de crème de la crème van de Nederlandse chef-koks aan hun zijde, met het mes tussen de tanden in een keiharde culinaire strijd in Superstar Chef. Wekelijks krijgen alle duo’s twee opdrachten en hebben de...

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 23:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord