Programma gemist?

In een de finale gaat op tv het er fanatiek aan toe. tijdens De twee finalisten de met moeten in drie rondes bewijzen wie een de titel verdient. van met De afgelopen week een hebben de finalisten geoefend alsof het hun leven ervan afhangt. het Tijdens die cruciale uit door trainingen komt er een onverwacht telefoontje het van hoofdjurylid tijdens en driesterrenchef Sergio Herman, uit waardoor tijdens alle plannen in de war op tv worden gestuurd. Wie naar voert met de nieuwe opdracht van Sergio op tv in het beste uit, en mag door zich 'Superstar Chef tijdens 2018' een noemen?

In op tv de finale gaat het van er fanatiek aan het toe. De twee een finalisten tijdens moeten in drie van rondes bewijzen wie het de titel verdient. De afgelopen week naar hebben de door finalisten geoefend alsof door hun leven ervan afhangt. naar de Tijdens die cruciale met trainingen komt er een met onverwacht telefoontje van op tv hoofdjurylid en driesterrenchef Sergio Herman, op tv waardoor alle uit plannen in de de war worden in gestuurd. Wie voert met de nieuwe opdracht van tijdens Sergio het beste tijdens uit, een en mag zich 'Superstar Chef tijdens 2018' het noemen?

Vanavond op is de finale van de uit culinaire wedstrijd Superstar de Chef. een In de finale gaat van het er fanatiek tijdens aan toe. De twee met op tv finalisten moeten in drie rondes bewijzen met wie de door titel verdient. Het een gaat het deze week tussen het Ronald de Boer een met Jaimie van met Heije en Jelka van Houten van met Lucas uit Rive. De afgelopen week hebben de met finalisten in geoefend alsof tijdens hun leven ervan afhangt. op Tijdens die naar cruciale trainingen komt de er een onverwacht telefoontje op tv van hoofdjurylid en driesterrenchef Sergio door Herman, waardoor op alle plannen in uit de war worden gestuurd. op tv Wie voert een de nieuwe opdracht van van Sergio het naar beste uit, op en mag zich 'Superstar naar Chef 2018' tijdens noemen? Bekijk de eerste beelden op tv van het de finale op tijdens gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In in de halve finale van zijn er nog drie van duo's over. In twee van het spannende rondes nemen ze tijdens het tegen elkaar op voor uit tijdens een felbegeerde plek uit in de finale. uit De leerlingen moeten steeds meer de alleen doen, en uit dat gaat in de op eerste ronde heel het in ver. De chefs moeten de naar keuken verlaten, terwijl de naar leerlingen een naar mystery-opdracht krijgen die ze een helemaal zelfstandig op tv uit moeten voeren. De in twee naar duo's met de hoogste score op tv gaan naar de op tv op finale.

In de de halve finale door zijn er nog drie duo's op tv over. in In twee door spannende rondes nemen ze het van tegen naar elkaar op voor op een felbegeerde plek op in de finale. De het leerlingen moeten steeds tijdens meer alleen door doen, en dat gaat in uit de eerste het ronde heel tijdens ver. De chefs moeten de tijdens keuken verlaten, terwijl de door door leerlingen een mystery-opdracht krijgen de die ze helemaal zelfstandig een uit moeten voeren. De door het twee duo's met de van hoogste score gaan in naar de van finale.

In door de halve finale van Superstar naar Chef zijn er op nog tijdens drie duo's over. In twee in spannende rondes op nemen ze het tegen uit elkaar op voor in een felbegeerde een plek in de op finale. De leerlingen moeten uit naar steeds meer alleen doen, en dat door gaat in op de op eerste ronde heel ver. het De chefs moeten de keuken door verlaten, van terwijl de leerlingen een naar mystery-opdracht krijgen het die ze helemaal zelfstandig door uit moeten door voeren. De twee het duo's met naar de hoogste score gaan naar tijdens de van finale.

De aflevering naar staat in het teken van van patisserie. het De jury de gaat weer een stapje in verder met tijdens de overgebleven vier met duo's. Pas tijdens in de studio krijgen uit ze te horen wat met er voor de eerste op tv ronde op naar het op menu staat: de zelfs voor op de sterrenchefs op tv gevreesde soufflé. Zonder door geoefend te hebben, storten ze tijdens zich op met het zeer fragiele naar cakeje. in Een keer te hard de neerzetten of te op lang doorkloppen, is al op tv funest. De van spanning is te het voelen in de studio. het Wie weet de beste naar soufflé met te bereiden?

De in aflevering staat een in het teken van patisserie. op tv De jury gaat weer het een stapje uit verder met de overgebleven met vier duo's. door Pas in de de studio krijgen ze te de horen wat de er voor door de eerste ronde tijdens op het menu staat: de door zelfs op voor de van sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder naar geoefend te hebben, storten ze op tv van zich op het zeer fragiele cakeje. tijdens Een keer op te hard neerzetten of op te uit lang doorkloppen, de is al funest. De spanning tijdens is te voelen in een de de studio. Wie de weet de beste door soufflé te bereiden?

De aflevering staat een in het tijdens teken van patisserie. De op tv jury gaat weer door een met stapje verder met in de overgebleven vier met duo's. Pas in de studio een krijgen een ze te het horen wat er voor de eerste een tijdens ronde op het menu staat: de de zelfs voor de uit sterrenchefs gevreesde met soufflé. in Zonder geoefend te het hebben, storten ze zich op het een de zeer fragiele cakeje. Een met keer te hard neerzetten of in te door lang doorkloppen, van is al funest. De spanning op tv is te voelen van in de het studio. Wie weet tijdens de beste naar soufflé te bereiden?

De op tv lat wordt in deze aflevering een stuk tijdens hoger gelegd. In de eerste door ronde moeten in de vijf overgebleven leerlingen uit zeebaars fileren, door en dat heeft nogal een wat in voeten in de aarde. Dat op blijkt wel uit op tv het commentaar uit van uit hoofdjurylid Sergio Herman op een een van de deelnemers. In tijdens de tweede met ronde een wordt het allemaal nog een lastiger. De chefs mogen een niet tijdens meer op de stip staan als tijdens de leerlingen op alleen moeten op koken, maar moeten naar de keuken verlaten. van Als dat maar goed door gaat...

De in lat wordt deze de aflevering een stuk hoger gelegd. een In op de eerste ronde moeten de op tv vijf overgebleven door leerlingen een zeebaars fileren, en dat heeft nogal een wat voeten in door de tijdens aarde. Dat blijkt van wel uit het van commentaar van hoofdjurylid Sergio het Herman door op een van de deelnemers. tijdens In de door tweede ronde tijdens wordt het allemaal het nog lastiger. De chefs op mogen niet meer op van de stip staan tijdens als op de leerlingen alleen moeten naar koken, maar naar moeten de keuken verlaten. Als dat naar maar naar goed gaat...

De in lat wordt in deze aflevering een door stuk hoger gelegd. In de eerste door ronde moeten met de vijf overgebleven leerlingen met zeebaars fileren, in en dat heeft op nogal wat voeten met in tijdens de aarde. Dat blijkt wel de uit uit het commentaar van hoofdjurylid op Sergio Herman op op een van de deelnemers. In uit de naar tweede ronde wordt het de allemaal van nog lastiger. De chefs mogen niet een meer op tv op de stip staan als in de de leerlingen alleen de moeten koken, maar moeten de keuken op uit verlaten. Als dat maar tijdens goed gaat...

Onder op tv leiding van driesterrenchef door Sergio Herman maakt van de jury het de uit overgebleven zes van duo's een stuk moeilijker. uit Niet alleen moeten van de chefs van tijdens de eerste op tv ronde al aan op de zijlijn een gaan staan, ze mogen ook niet een meer praten! Met uit handen en het voeten proberen de op tv radeloze uit chefs hun leerlingen op tv door de ingewikkelde sterrengerechten een te loodsen. Zelfs de naar altijd geduldige topchef uit Peter Lute raakt behoorlijk op gestrest, omdat door Monique Smit grote moeite het op tv met haar opdracht op heeft.

Onder leiding naar van driesterrenchef Sergio Herman in maakt de op jury het de overgebleven uit zes naar duo's een stuk moeilijker. het Niet op tv alleen moeten de chefs tijdens tijdens de eerste ronde al door aan op tv de zijlijn gaan staan, ze tijdens mogen uit ook niet meer praten! Met in op handen en voeten op tv proberen de radeloze op chefs hun leerlingen door een de ingewikkelde sterrengerechten te op tv loodsen. Zelfs de een altijd geduldige topchef Peter tijdens van Lute raakt behoorlijk gestrest, omdat Monique naar Smit tijdens grote moeite met haar door opdracht in heeft.

Onder leiding uit van driesterrenchef Sergio tijdens Herman op maakt de jury het met de overgebleven zes duo's een het stuk moeilijker. Niet met alleen door moeten de chefs tijdens uit de eerste ronde tijdens al aan de uit zijlijn gaan staan, naar ze mogen ook niet het meer praten! Met van handen en op tv voeten in proberen de radeloze de chefs hun leerlingen door de ingewikkelde in door sterrengerechten te loodsen. Zelfs de altijd uit geduldige topchef Peter van Lute van raakt behoorlijk gestrest, de omdat Monique Smit grote op tv moeite met haar opdracht het een heeft.

mei 2019
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord