Programma gemist?

In de finale de gaat door het er fanatiek aan toe. van op De twee finalisten moeten door in drie rondes op bewijzen wie de titel verdient. tijdens naar De afgelopen week hebben de finalisten de geoefend de alsof hun leven ervan door afhangt. Tijdens van die cruciale het trainingen komt er een onverwacht tijdens telefoontje van hoofdjurylid en de driesterrenchef Sergio Herman, in waardoor alle een plannen in naar de war door worden gestuurd. Wie door voert de nieuwe opdracht van een Sergio in het beste uit, en mag zich uit 'Superstar door Chef 2018' met noemen?

In de finale uit op gaat het er fanatiek in aan toe. De twee uit finalisten moeten in in drie rondes bewijzen wie het de in titel verdient. De afgelopen uit week hebben de met finalisten geoefend alsof hun de leven de ervan afhangt. de Tijdens die cruciale uit trainingen komt er de een onverwacht telefoontje een van hoofdjurylid en driesterrenchef uit Sergio Herman, waardoor alle van plannen in de op tv war worden gestuurd. naar Wie voert het de nieuwe uit opdracht van Sergio het beste van uit, en mag door zich op 'Superstar Chef 2018' naar noemen?

Vanavond is in de finale van uit de culinaire in wedstrijd Superstar met Chef. In de finale gaat van het er fanatiek aan met toe. De twee van finalisten moeten door in drie rondes uit bewijzen wie de titel door verdient. Het gaat op deze door week tussen Ronald de Boer van met van Jaimie van Heije en Jelka een van op Houten met Lucas tijdens Rive. De afgelopen week hebben de tijdens finalisten op geoefend alsof hun leven door ervan afhangt. Tijdens die op tv op cruciale trainingen komt er een onverwacht uit telefoontje tijdens van hoofdjurylid op en driesterrenchef Sergio Herman, naar waardoor alle plannen in naar de war op tv worden gestuurd. Wie voert tijdens de nieuwe opdracht van met Sergio het naar beste een uit, en mag zich 'Superstar uit Chef 2018' uit noemen? Bekijk de in eerste beelden van de finale op het het gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In de halve naar uit finale zijn er door nog drie duo's over. In twee uit spannende van rondes nemen ze het tegen in elkaar in op voor tijdens een felbegeerde plek in de finale. in een De leerlingen moeten steeds tijdens meer alleen doen, en dat tijdens door gaat in de eerste ronde heel het op ver. De chefs moeten uit de keuken verlaten, terwijl in de door leerlingen een mystery-opdracht krijgen die de ze helemaal uit zelfstandig uit moeten voeren. van De twee uit duo's met een de hoogste score uit gaan naar de uit finale.

In in de halve het finale zijn er nog drie duo's naar in over. In twee spannende rondes nemen de ze in het tegen elkaar op voor van tijdens een felbegeerde plek in de naar finale. van De leerlingen moeten steeds meer een alleen op doen, en dat gaat in de uit eerste door ronde heel ver. De tijdens chefs moeten op tv de keuken een verlaten, terwijl de leerlingen een mystery-opdracht van krijgen een die ze helemaal een zelfstandig uit moeten voeren. De het een twee duo's met een de hoogste score gaan naar naar de de finale.

In de halve naar finale van door Superstar tijdens Chef zijn er nog drie door duo's over. In in twee spannende rondes nemen een in ze het tegen de elkaar op voor een felbegeerde van plek in de finale. de De leerlingen moeten in steeds tijdens meer alleen doen, en door dat door gaat in de op tv eerste ronde heel ver. De uit chefs moeten in de keuken verlaten, terwijl de van van leerlingen een mystery-opdracht met krijgen die ze helemaal zelfstandig van uit moeten voeren. naar De twee duo's met uit de naar hoogste score gaan tijdens naar de in finale.

De aflevering staat in naar in het teken de van patisserie. De jury van gaat weer een in stapje verder met de overgebleven in vier duo's. met Pas in de tijdens studio krijgen ze te door het horen wat er voor de eerste in op tv ronde op het menu staat: de van met zelfs voor de op tv sterrenchefs gevreesde soufflé. Zonder tijdens geoefend te hebben, storten tijdens ze een zich op het zeer op tv fragiele cakeje. Een het keer te een hard neerzetten of te lang naar doorkloppen, op is al funest. De spanning is door te voelen het in de studio. op tv Wie van weet de beste soufflé te het bereiden?

De aflevering staat de in het teken door van van patisserie. De jury een gaat weer op tv een stapje verder met de naar overgebleven vier duo's. de Pas in in de studio krijgen ze te uit op tv horen wat er met voor de eerste de ronde op het op menu staat: de zelfs met voor de sterrenchefs gevreesde het soufflé. Zonder geoefend de te een hebben, storten ze zich op tv op het zeer fragiele door cakeje. Een keer te naar uit hard neerzetten of te het lang doorkloppen, is al funest. een De van spanning is te voelen in in de studio. in Wie weet in de beste soufflé te op tv bereiden?

De een aflevering staat in de het teken door van patisserie. De jury gaat weer het een stapje verder in naar met de overgebleven vier duo's. op tv Pas in de op tv studio het krijgen ze te horen wat door er voor de op tv eerste ronde op de het menu van staat: de zelfs voor een de sterrenchefs gevreesde het soufflé. Zonder het geoefend te uit hebben, storten ze zich op het een zeer door fragiele cakeje. Een tijdens keer te hard neerzetten of op te lang naar doorkloppen, is al van funest. met De spanning is te voelen met in in de studio. Wie op tv weet de beste soufflé van te bereiden?

De lat wordt met deze aflevering door een een stuk hoger gelegd. met In de eerste de ronde moeten de uit vijf overgebleven leerlingen zeebaars met fileren, en dat in heeft nogal wat op tv voeten in de tijdens aarde. Dat blijkt de wel uit van het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman van op een van van de door deelnemers. In tijdens de tweede ronde wordt naar het allemaal door nog lastiger. De chefs het mogen niet meer uit op de stip staan een als de leerlingen van alleen moeten koken, maar van moeten een de keuken verlaten. Als dat naar een maar goed gaat...

De het lat wordt deze aflevering een tijdens stuk hoger gelegd. een In tijdens de eerste ronde moeten tijdens de op tv vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en met dat naar heeft nogal wat voeten op in de tijdens aarde. Dat in blijkt wel uit het commentaar het van van hoofdjurylid Sergio Herman op een van op de deelnemers. In met in de tweede ronde wordt het allemaal met nog lastiger. in De chefs uit mogen niet meer de op de stip een staan als de uit leerlingen alleen moeten een koken, maar moeten van de keuken verlaten. een Als dat maar de goed gaat...

De lat wordt door uit deze aflevering een het stuk hoger gelegd. In op de eerste met ronde moeten de vijf overgebleven op tv leerlingen zeebaars fileren, en met dat heeft nogal met wat voeten de in de door aarde. Dat blijkt wel naar uit het in commentaar van hoofdjurylid van Sergio Herman op het een van de in deelnemers. In de tweede de ronde de wordt het allemaal naar nog lastiger. De van chefs mogen niet meer in op de stip staan op als op tv de leerlingen alleen moeten naar koken, maar moeten in de keuken verlaten. door Als dat maar goed de gaat...

Onder van leiding van driesterrenchef Sergio door Herman maakt de jury de het door de overgebleven zes duo's een met door stuk moeilijker. Niet tijdens alleen moeten de chefs een tijdens de eerste ronde een al aan de zijlijn van gaan het staan, ze mogen in ook niet meer praten! het Met handen en voeten het proberen de radeloze op tv chefs hun tijdens leerlingen door de het ingewikkelde sterrengerechten met te loodsen. door Zelfs de altijd geduldige topchef van Peter Lute raakt op tv behoorlijk gestrest, van omdat Monique Smit tijdens grote moeite met haar uit opdracht een heeft.

Onder leiding van uit in driesterrenchef Sergio Herman op tv maakt de jury het de overgebleven op zes van duo's een stuk moeilijker. in Niet alleen een moeten de chefs tijdens de de het eerste ronde al aan de tijdens zijlijn door gaan staan, ze mogen ook op niet meer praten! Met door handen en op tv voeten proberen naar de radeloze chefs hun leerlingen van door op tv de ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. het Zelfs door de altijd geduldige topchef Peter op Lute het raakt behoorlijk gestrest, omdat Monique het Smit grote moeite op tv tijdens met haar opdracht tijdens heeft.

Onder naar leiding van driesterrenchef Sergio een Herman maakt de jury met het de overgebleven van zes duo's een de stuk moeilijker. van Niet alleen moeten de van op chefs tijdens de door eerste ronde al aan de op zijlijn op gaan staan, ze mogen ook op tv niet meer praten! het Met handen op tv en voeten proberen de met radeloze in chefs hun leerlingen door de tijdens ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. van Zelfs de de altijd geduldige topchef Peter van de Lute raakt behoorlijk gestrest, omdat een Monique op tv Smit grote moeite met door haar opdracht op tv heeft.

januari 2019
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord