Programma gemist?

In de finale in uit gaat het er fanatiek aan op tv toe. met De twee finalisten het moeten in drie rondes bewijzen wie in de met titel verdient. De afgelopen op week naar hebben de finalisten geoefend naar alsof hun leven van ervan afhangt. Tijdens die cruciale een trainingen op komt er uit een onverwacht telefoontje van hoofdjurylid en in driesterrenchef op Sergio Herman, waardoor alle naar plannen in de op tv war worden gestuurd. het Wie voert de nieuwe naar opdracht een van Sergio op tv het beste uit, de en mag zich een 'Superstar Chef 2018' uit noemen?

In de op finale gaat het er van fanatiek met aan toe. De twee de finalisten op moeten in drie rondes bewijzen wie door de titel op tv verdient. De afgelopen week van op hebben de finalisten geoefend alsof hun naar leven ervan afhangt. met tijdens Tijdens die cruciale naar trainingen komt er met een onverwacht telefoontje van van hoofdjurylid en op tv driesterrenchef Sergio Herman, waardoor op tv alle plannen in de war een worden gestuurd. Wie op voert de nieuwe de opdracht door van Sergio het van beste uit, en met mag zich op 'Superstar Chef 2018' met noemen?

Vanavond de is de finale van op de culinaire wedstrijd Superstar een Chef. In de uit finale gaat van het er fanatiek aan het toe. De twee op finalisten moeten tijdens in drie met rondes bewijzen wie in de titel verdient. naar Het gaat uit deze week tussen Ronald de van Boer het met Jaimie van Heije en naar Jelka een van Houten met Lucas Rive. De afgelopen uit week hebben in de finalisten met geoefend alsof hun leven het ervan afhangt. Tijdens die het cruciale uit trainingen komt door er een onverwacht telefoontje op van hoofdjurylid en driesterrenchef op tv Sergio Herman, de waardoor alle met plannen in de war worden het gestuurd. Wie door voert de uit nieuwe opdracht van door Sergio het beste uit, op en mag van zich 'Superstar Chef 2018' noemen? Bekijk de met eerste van beelden van de finale op tv op de gids.tv/v10421/superstar-chef-finale.

In een de halve finale zijn er naar nog het drie duo's over. In een twee door spannende rondes nemen uit ze het tegen elkaar op voor met een felbegeerde in plek in de het finale. De leerlingen de moeten steeds meer tijdens alleen doen, en dat van in gaat in de eerste door ronde heel door ver. De chefs de moeten de keuken verlaten, met terwijl de leerlingen een mystery-opdracht de krijgen die op ze helemaal zelfstandig naar uit op moeten voeren. De twee duo's met op tv de door hoogste score gaan naar van de in finale.

In de halve van de finale zijn er nog drie duo's de over. In twee op tv spannende rondes in nemen ze het het tegen elkaar de op voor een felbegeerde plek van in de finale. op naar De leerlingen moeten steeds in meer alleen doen, door en dat gaat de in de eerste ronde met heel ver. De chefs naar moeten een de keuken verlaten, terwijl de door van leerlingen een mystery-opdracht krijgen die van ze helemaal zelfstandig uit het moeten voeren. De met twee van duo's met de hoogste tijdens score de gaan naar de door finale.

In de in halve finale van van Superstar in Chef zijn er in nog drie duo's over. een In twee spannende rondes door nemen ze uit het tegen elkaar op voor de een felbegeerde in plek in in de finale. De met leerlingen moeten steeds met meer alleen doen, en het dat op gaat in de eerste ronde heel in ver. op tv De chefs moeten de keuken naar een verlaten, terwijl de leerlingen een mystery-opdracht met krijgen die ze een helemaal zelfstandig op uit met moeten voeren. De twee duo's met tijdens van de hoogste score gaan naar de tijdens uit finale.

De aflevering de staat in het de teken van naar patisserie. De jury gaat weer van tijdens een stapje verder een met de overgebleven vier duo's. de Pas in de met studio krijgen ze in te uit horen wat er voor naar de eerste ronde uit op het met menu staat: de zelfs voor de een sterrenchefs gevreesde in soufflé. Zonder geoefend uit te hebben, storten ze op het zich op het zeer in fragiele cakeje. Een keer te uit hard neerzetten of de te de lang doorkloppen, is al funest. een De spanning door is te voelen van in een de studio. Wie weet de beste door soufflé te op tv bereiden?

De op aflevering staat een in het teken van patisserie. een De jury gaat weer op tv een stapje verder door uit met de overgebleven een vier duo's. Pas in de een studio krijgen uit ze te op tv horen wat er voor de door eerste ronde in op het menu staat: tijdens de de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde uit soufflé. het Zonder geoefend te op hebben, storten ze zich de op het zeer fragiele cakeje. de Een het keer te hard neerzetten met of te lang een doorkloppen, is al funest. van De spanning is op van te voelen in de door studio. Wie weet de de beste soufflé een te bereiden?

De naar aflevering staat in het tijdens teken op van patisserie. De jury gaat een weer een uit stapje verder met de een overgebleven een vier duo's. Pas in de studio van de krijgen ze te een horen wat er een voor de eerste ronde met op het menu staat: in de zelfs voor de tijdens sterrenchefs uit gevreesde soufflé. Zonder een geoefend te hebben, storten ze in zich met op het zeer fragiele met cakeje. Een een keer te hard neerzetten of het te lang doorkloppen, op tv is uit al funest. De de spanning is te voelen door in de een studio. Wie weet de beste uit soufflé te het bereiden?

De lat in wordt deze tijdens aflevering een uit stuk hoger gelegd. In de eerste door ronde moeten door de vijf overgebleven leerlingen op tv de zeebaars fileren, en dat heeft van nogal op wat voeten in de op tv aarde. Dat in blijkt wel uit tijdens het commentaar van hoofdjurylid Sergio een Herman op een tijdens van de deelnemers. In op tv de tweede op ronde wordt op tv het allemaal nog lastiger. De in met chefs mogen niet meer een op de stip staan als de de een leerlingen alleen moeten het koken, maar moeten het de keuken verlaten. met Als dat maar met goed gaat...

De lat naar wordt deze aflevering een door de stuk hoger gelegd. een In de eerste ronde moeten de op tv tijdens vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en tijdens dat heeft de nogal wat het voeten in de aarde. met Dat blijkt wel uit het het op tv commentaar van hoofdjurylid uit Sergio Herman op een een van de op tv deelnemers. In de tweede ronde van het wordt het allemaal van nog lastiger. De chefs in mogen niet meer op een de een stip staan als de leerlingen alleen door moeten koken, de maar het moeten de keuken verlaten. Als dat op tv naar maar goed gaat...

De lat uit wordt op deze aflevering een stuk de hoger gelegd. In de eerste door ronde een moeten de vijf overgebleven op leerlingen de zeebaars fileren, en dat heeft nogal in wat voeten in een het de aarde. Dat blijkt wel uit naar het commentaar in van hoofdjurylid met Sergio Herman uit op een van de het deelnemers. In de tweede een ronde wordt het allemaal door nog lastiger. De op chefs met mogen niet meer op de op stip staan in als de met leerlingen alleen moeten koken, maar op tv moeten de keuken tijdens op verlaten. Als dat maar goed het gaat...

Onder leiding op tv van driesterrenchef een Sergio Herman maakt op tv de jury het de overgebleven op tv zes duo's een met stuk een moeilijker. Niet alleen in moeten de chefs tijdens de het eerste ronde op tv al aan de de zijlijn gaan de staan, ze mogen ook naar niet naar meer praten! Met handen en naar voeten proberen op de radeloze chefs hun op leerlingen door de van ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. in Zelfs de tijdens altijd geduldige topchef een Peter tijdens Lute raakt behoorlijk gestrest, tijdens omdat Monique Smit op tv grote moeite met haar opdracht het op tv heeft.

Onder leiding van uit driesterrenchef Sergio uit Herman maakt de van jury het de de overgebleven zes duo's het een op tv stuk moeilijker. Niet alleen het moeten de chefs tijdens het de het eerste ronde al op aan de zijlijn gaan staan, ze een mogen ook op tv niet meer op praten! Met handen het en voeten proberen de radeloze de chefs hun leerlingen op door het de ingewikkelde sterrengerechten te loodsen. tijdens een Zelfs de altijd geduldige topchef de Peter Lute raakt behoorlijk met naar gestrest, omdat Monique Smit grote het moeite met naar haar opdracht naar heeft.

Onder met leiding van driesterrenchef Sergio Herman een maakt de jury van het de tijdens overgebleven zes duo's een een stuk moeilijker. tijdens Niet alleen van moeten de chefs tijdens de met eerste uit ronde al uit aan de zijlijn gaan staan, een ze mogen van ook niet meer uit praten! Met handen de en voeten proberen de radeloze de een chefs hun leerlingen door uit de ingewikkelde op tv sterrengerechten te loodsen. Zelfs op tv de altijd geduldige naar topchef Peter Lute raakt op tv behoorlijk gestrest, omdat Monique op tv in Smit grote moeite met haar door opdracht door heeft.

oktober 2018
17-06-2018 23:48

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

13-06-2018 15:55

Afl. 8

Superstar Chef - Afl. 8

In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. De afgelopen week hebben de finalisten geoefend alsof hun leven ervan afhangt. Tijdens die cruciale trainingen komt er een o...

12-06-2018 20:33

Finale: Superstar Chef

Superstar Chef - Finale: Superstar Chef

Vanavond is de finale van de culinaire wedstrijd Superstar Chef. In de finale gaat het er fanatiek aan toe. De twee finalisten moeten in drie rondes bewijzen wie de titel verdient. Het gaat deze week tussen Ronald de Boer met Jaimie van Hei...

11-06-2018 00:27

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

06-06-2018 15:59

Afl. 7

Superstar Chef - Afl. 7

In de halve finale zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde heel ver. De chefs mo...

05-06-2018 20:32

Superstar Chef: halve finale

Superstar Chef - Superstar Chef: halve finale

In de halve finale van Superstar Chef zijn er nog drie duo's over. In twee spannende rondes nemen ze het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de finale. De leerlingen moeten steeds meer alleen doen, en dat gaat in de eerste ronde he...

03-06-2018 23:55

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

30-05-2018 15:59

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

29-05-2018 20:33

Afl. 6

Superstar Chef - Afl. 6

De aflevering staat in het teken van patisserie. De jury gaat weer een stapje verder met de overgebleven vier duo's. Pas in de studio krijgen ze te horen wat er voor de eerste ronde op het menu staat: de zelfs voor de sterrenchefs gevreesde...

27-05-2018 23:54

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

23-05-2018 15:58

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

22-05-2018 20:32

Afl. 5

Superstar Chef - Afl. 5

De lat wordt deze aflevering een stuk hoger gelegd. In de eerste ronde moeten de vijf overgebleven leerlingen zeebaars fileren, en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Dat blijkt wel uit het commentaar van hoofdjurylid Sergio Herman op e...

20-05-2018 23:59

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

16-05-2018 15:57

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

15-05-2018 20:33

Afl. 4

Superstar Chef - Afl. 4

Onder leiding van driesterrenchef Sergio Herman maakt de jury het de overgebleven zes duo's een stuk moeilijker. Niet alleen moeten de chefs tijdens de eerste ronde al aan de zijlijn gaan staan, ze mogen ook niet meer praten! Met handen en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Superstar Chef gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Superstar Chef de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Superstar Chef bij Superstar Chef liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Superstar Chef. Heb je een uitzending van Superstar Chef gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Superstar Chef gemist

Culnaire wedstrijd waarin acht bekende Nederlanders gekoppeld aan acht van de allerbeste chefs van Nederland het in duo's tegen elkaar opnemen. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de 'Superstar Chef'-keuken uitvoeren. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN'er het doen met slechts aanwijzingen van de chef, en nog later staan ze er helemaal alleen voor. De BN'ers zetten alles op alles om op absoluut sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door de vakkundige jury: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Uitzending gemist van Superstar Chef? Hier kun je alle uitzendingen van Superstar Chef kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 23:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord