Programma gemist?

30 jaar tijdens Johann Strauss Orkest op tv en tijdens voor het dertiende jaar achter elkaar de op het door Vrijthof. Als dat geen de reden is met om feest te vieren! uit een Geniet van André Rieu het en zijn Johann Strauss Orkest. tijdens Het wordt op een avond die feestelijker door is naar dan ooit! Om enkele hoogtepunten uit door te noemen: het indrukwekkende Halleluja van met Händel, van gezongen door alle solisten en van het koor, Hava de Nagilah, tijdens Think of Me uit tijdens The met Phantom of the Opera, Ballade pour tijdens Adeline, O van Sole Mio, gezongen door het de uit Platin Tenors, La Traviata, Highland door uit Cathedral en natuurlijk op prachtige walsen van Johann Strauss. Als naar kers op op de taart een optreden tijdens van David door Hasselhoff, van die samen met naar André Rieu helemaal uit uit zijn dak de gaat met Looking for Freedom, Love in me tender naar en in Paloma Blanca.

januari 2021
25-04-2018 21:25

André Rieu op het Vrijthof 2017

André Rieu op het Vrijthof 2017 - André Rieu op het Vrijthof 2017

30 jaar Johann Strauss Orkest en voor het dertiende jaar achter elkaar op het Vrijthof. Als dat geen reden is om feest te vieren! Geniet van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest. Het wordt een avond die feestelijker is dan ooit! Om enke...

André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof 2017 bij André Rieu op het Vrijthof 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof 2017. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof 2017? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!