Programma gemist?

30 jaar Johann in Strauss Orkest en een voor de het dertiende jaar achter elkaar door op het het Vrijthof. in Als dat geen van reden is om feest te de vieren! Geniet van van André door Rieu en zijn Johann op Strauss Orkest. Het wordt op tv een avond het die feestelijker is dan ooit! op tv Om enkele met hoogtepunten te noemen: het van naar indrukwekkende Halleluja van door Händel, gezongen door een alle solisten en van het koor, Hava Nagilah, met Think of door Me uit The tijdens Phantom of the Opera, Ballade op pour Adeline, O tijdens Sole Mio, gezongen van door de Platin Tenors, in La uit Traviata, Highland Cathedral en natuurlijk van een prachtige walsen van in Johann Strauss. Als kers op de een tijdens taart een optreden van David op tv Hasselhoff, die uit samen met uit André Rieu helemaal een uit zijn dak gaat met Looking het for Freedom, Love van naar me tender en Paloma op Blanca.

mei 2020
25-04-2018 21:25

André Rieu op het Vrijthof 2017

André Rieu op het Vrijthof 2017 - André Rieu op het Vrijthof 2017

30 jaar Johann Strauss Orkest en voor het dertiende jaar achter elkaar op het Vrijthof. Als dat geen reden is om feest te vieren! Geniet van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest. Het wordt een avond die feestelijker is dan ooit! Om enke...

André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof 2017 bij André Rieu op het Vrijthof 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof 2017. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof 2017? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!