Programma gemist?

30 de jaar Johann Strauss op Orkest en voor het dertiende in uit jaar achter elkaar op in het Vrijthof. Als dat geen naar uit reden is om feest op te vieren! een Geniet van André Rieu en zijn tijdens Johann met Strauss Orkest. Het een wordt een avond in die feestelijker is dan ooit! met Om enkele door hoogtepunten te noemen: het door het indrukwekkende Halleluja van Händel, een gezongen door alle uit solisten en het koor, Hava op Nagilah, Think of met Me van uit The Phantom of the de Opera, Ballade pour door Adeline, O Sole tijdens Mio, gezongen uit door de het Platin Tenors, op La Traviata, Highland Cathedral en natuurlijk door door prachtige walsen van Johann van Strauss. Als kers op op de op taart een optreden van David uit Hasselhoff, tijdens die samen met André op Rieu helemaal uit het zijn dak het gaat met Looking in for Freedom, Love me tender en uit op Paloma Blanca.

mei 2021
25-04-2018 21:25

André Rieu op het Vrijthof 2017

André Rieu op het Vrijthof 2017 - André Rieu op het Vrijthof 2017

30 jaar Johann Strauss Orkest en voor het dertiende jaar achter elkaar op het Vrijthof. Als dat geen reden is om feest te vieren! Geniet van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest. Het wordt een avond die feestelijker is dan ooit! Om enke...

André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof 2017 bij André Rieu op het Vrijthof 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof 2017. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof 2017? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!