Programma gemist?

30 jaar op tv Johann Strauss Orkest en tijdens naar voor het dertiende jaar achter elkaar op tv op het de Vrijthof. de Als dat geen reden is op tv om feest te door vieren! Geniet van André een de Rieu en zijn Johann Strauss van Orkest. naar Het wordt een tijdens avond die feestelijker is het dan ooit! het Om enkele hoogtepunten te noemen: de het indrukwekkende Halleluja het van Händel, naar gezongen door alle solisten een en door het koor, Hava Nagilah, Think of het Me een uit The Phantom op tv of the Opera, Ballade uit pour op tv Adeline, O Sole Mio, gezongen door door de Platin uit Tenors, La Traviata, het Highland Cathedral en op natuurlijk prachtige het walsen van Johann Strauss. Als uit kers op de op tv taart een in optreden van David uit Hasselhoff, uit die samen met André naar Rieu helemaal uit met zijn dak gaat met Looking op for Freedom, Love op tv me tender en in Paloma het Blanca.

september 2020
25-04-2018 21:25

André Rieu op het Vrijthof 2017

André Rieu op het Vrijthof 2017 - André Rieu op het Vrijthof 2017

30 jaar Johann Strauss Orkest en voor het dertiende jaar achter elkaar op het Vrijthof. Als dat geen reden is om feest te vieren! Geniet van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest. Het wordt een avond die feestelijker is dan ooit! Om enke...

André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu op het Vrijthof 2017 bij André Rieu op het Vrijthof 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu op het Vrijthof 2017. Heb je een uitzending van André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu op het Vrijthof 2017 gemist

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof 2017? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!