Programma gemist?

Winfried naar Baijens blikt terug op het de hoogtepunten van in deze Koningsdag een in Groningen en tijdens praat na met artiesten op en met mensen die van de op festiviteiten van nabij de hebben meegemaakt. Koning op tv Willem-Alexander vierde in Groningen met op zijn gezin zijn door door 51e verjaardag. Ze liepen er langs op tv onder andere de het in Martinikerk, de Grote Markt en met het op Broerplein. Het koninklijk gezelschap een maakte onderweg kennis met een de kinderburgemeester, op gedupeerden van uit de aardbevingen in op tv de provincie en Groningers die dit het een jaar een lintje naar hebben gekregen. Ook het kregen de koninklijke gasten een inkijkje de van in het fameuze uit Groninger studentenleven. Daarnaast waren er uit verschillende dans- met en muziekvoorstellingen.

Koning van Willem-Alexander viert zijn op 51e verjaardag met zijn gezin door tijdens in Groningen. Rechtstreeks verslag tijdens van de complete route, van de het door Prinsenhof tot en met de op het grand finale op van de Vismarkt. De tocht met voert langs onder andere de uit Martinikerk, uit de Grote Markt en naar het Broerplein. Het een koninklijk gezelschap maakt de onderweg in kennis met de een kinderburgemeester, gedupeerden van naar de aardbevingen in de provincie op tv en Groningers die dit door jaar een in lintje hebben gekregen. een Ook krijgen de koninklijke op tv gasten het een inkijkje een in het fameuze Groninger studentenleven. uit Daarnaast zijn er verschillende tijdens dans- en een muziekvoorstellingen. Dionne Stax staat een langs de op tv route en tijdens Martijn Bink doet vanaf op verschillende het locaties verslag.

mei 2021
27-04-2018 19:00

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Winfried Baijens blikt terug op de hoogtepunten van deze Koningsdag in Groningen en praat na met artiesten en met mensen die de festiviteiten van nabij hebben meegemaakt. Koning Willem-Alexander vierde in Groningen met zijn gezin zijn 51e v...

27-04-2018 10:45

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Koning Willem-Alexander viert zijn 51e verjaardag met zijn gezin in Groningen. Rechtstreeks verslag van de complete route, van het Prinsenhof tot en met de grand finale op de Vismarkt. De tocht voert langs onder andere de Martinikerk, de Gr...

NOS Koningsdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2018 bij NOS Koningsdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!