Programma gemist?

Winfried Baijens op tv blikt terug door op de hoogtepunten van uit deze Koningsdag in in Groningen en praat na in met artiesten op tv en uit met mensen die de festiviteiten tijdens van nabij het hebben meegemaakt. de Koning Willem-Alexander vierde in Groningen in met zijn gezin zijn met 51e tijdens verjaardag. Ze liepen er langs met onder andere het de Martinikerk, een de Grote Markt een en het Broerplein. tijdens Het koninklijk in gezelschap maakte onderweg kennis op tv met de in kinderburgemeester, gedupeerden van naar de aardbevingen in de op tv provincie en Groningers die naar dit jaar een door lintje hebben gekregen. Ook een in kregen de koninklijke gasten een inkijkje de in met het fameuze Groninger naar studentenleven. Daarnaast waren er verschillende in dans- en naar muziekvoorstellingen.

Koning Willem-Alexander viert het zijn 51e de verjaardag met zijn gezin het in Groningen. Rechtstreeks op tv verslag van de met complete route, van tijdens het Prinsenhof tot tijdens tijdens en met de een grand finale op in de Vismarkt. De tocht voert een langs door onder andere de Martinikerk, tijdens de Grote de Markt en het tijdens Broerplein. Het koninklijk gezelschap door maakt onderweg kennis met de op kinderburgemeester, gedupeerden van van de aardbevingen in naar de provincie en het Groningers die tijdens dit jaar een op lintje hebben van gekregen. Ook krijgen de in koninklijke gasten een de inkijkje in het fameuze het Groninger studentenleven. op tv Daarnaast van zijn er verschillende dans- en naar muziekvoorstellingen. Dionne Stax van staat langs de route naar en Martijn Bink op doet vanaf door verschillende locaties door verslag.

september 2020
27-04-2018 19:00

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Winfried Baijens blikt terug op de hoogtepunten van deze Koningsdag in Groningen en praat na met artiesten en met mensen die de festiviteiten van nabij hebben meegemaakt. Koning Willem-Alexander vierde in Groningen met zijn gezin zijn 51e v...

27-04-2018 10:45

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Koning Willem-Alexander viert zijn 51e verjaardag met zijn gezin in Groningen. Rechtstreeks verslag van de complete route, van het Prinsenhof tot en met de grand finale op de Vismarkt. De tocht voert langs onder andere de Martinikerk, de Gr...

NOS Koningsdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2018 bij NOS Koningsdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!