Programma gemist?

Winfried Baijens van blikt terug op tv op de hoogtepunten van deze naar Koningsdag in in Groningen naar en praat na door met artiesten en met het mensen die de festiviteiten op tv van op nabij hebben meegemaakt. Koning Willem-Alexander op tv vierde in Groningen met met zijn gezin een zijn 51e verjaardag. naar Ze liepen er langs door onder de andere de Martinikerk, van de Grote Markt en in het Broerplein. Het koninklijk naar gezelschap maakte onderweg op kennis op tv met de de kinderburgemeester, gedupeerden van de aardbevingen in in de provincie door en Groningers die op dit jaar een naar lintje in hebben gekregen. Ook in kregen de koninklijke gasten een op inkijkje in het tijdens fameuze van Groninger studentenleven. Daarnaast waren er van verschillende naar dans- en muziekvoorstellingen.

Koning Willem-Alexander op viert zijn 51e verjaardag op tv een met zijn gezin van in Groningen. Rechtstreeks tijdens verslag van de de complete route, van het Prinsenhof tot naar het en met de een grand finale op de Vismarkt. de De tocht voert op langs onder in andere de Martinikerk, naar de Grote Markt en het uit Broerplein. Het koninklijk een gezelschap een maakt onderweg kennis met de tijdens de kinderburgemeester, gedupeerden van door de aardbevingen in de provincie het en Groningers die op tv dit in jaar een lintje hebben op tv gekregen. Ook krijgen tijdens de koninklijke in gasten een inkijkje in het een fameuze Groninger studentenleven. Daarnaast in met zijn er verschillende dans- uit en muziekvoorstellingen. Dionne Stax staat het naar langs de route en het Martijn Bink doet een vanaf verschillende locaties met verslag.

januari 2021
27-04-2018 19:00

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Winfried Baijens blikt terug op de hoogtepunten van deze Koningsdag in Groningen en praat na met artiesten en met mensen die de festiviteiten van nabij hebben meegemaakt. Koning Willem-Alexander vierde in Groningen met zijn gezin zijn 51e v...

27-04-2018 10:45

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Koning Willem-Alexander viert zijn 51e verjaardag met zijn gezin in Groningen. Rechtstreeks verslag van de complete route, van het Prinsenhof tot en met de grand finale op de Vismarkt. De tocht voert langs onder andere de Martinikerk, de Gr...

NOS Koningsdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2018 bij NOS Koningsdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!