Programma gemist?

Winfried Baijens door blikt terug op de in hoogtepunten op tv van deze met Koningsdag in Groningen en uit praat na met het artiesten en met mensen die tijdens de festiviteiten van op nabij hebben meegemaakt. tijdens Koning tijdens Willem-Alexander vierde naar in Groningen met zijn gezin een zijn 51e met verjaardag. Ze liepen een er langs onder andere het de Martinikerk, de Grote met met Markt en het Broerplein. de Het koninklijk gezelschap in maakte onderweg kennis met de door kinderburgemeester, het gedupeerden van tijdens de aardbevingen in de provincie de en van Groningers die dit het jaar een lintje hebben op tv gekregen. Ook het kregen de koninklijke gasten op een inkijkje in het door fameuze Groninger uit studentenleven. Daarnaast waren er tijdens verschillende naar dans- en muziekvoorstellingen.

Koning Willem-Alexander viert naar zijn 51e in verjaardag met zijn uit gezin het in Groningen. Rechtstreeks verslag van de van complete route, van met het Prinsenhof in tot en met op tv de van grand finale op de Vismarkt. De naar het tocht voert langs onder andere de in op tv Martinikerk, de Grote Markt het en het Broerplein. Het koninklijk het gezelschap maakt onderweg de kennis het met de door kinderburgemeester, gedupeerden van de aardbevingen in uit de provincie en op tv Groningers die dit met jaar een lintje van hebben gekregen. in Ook op tv krijgen de koninklijke gasten uit een inkijkje in in het fameuze Groninger het studentenleven. Daarnaast zijn van er verschillende dans- en uit muziekvoorstellingen. Dionne Stax staat naar langs de van route in en Martijn Bink doet vanaf verschillende in locaties door verslag.

september 2021
27-04-2018 19:00

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Winfried Baijens blikt terug op de hoogtepunten van deze Koningsdag in Groningen en praat na met artiesten en met mensen die de festiviteiten van nabij hebben meegemaakt. Koning Willem-Alexander vierde in Groningen met zijn gezin zijn 51e v...

27-04-2018 10:45

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Koning Willem-Alexander viert zijn 51e verjaardag met zijn gezin in Groningen. Rechtstreeks verslag van de complete route, van het Prinsenhof tot en met de grand finale op de Vismarkt. De tocht voert langs onder andere de Martinikerk, de Gr...

NOS Koningsdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2018 bij NOS Koningsdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!