Programma gemist?

Winfried Baijens blikt door terug op de tijdens op tv hoogtepunten van deze Koningsdag in Groningen op tv en praat van na met artiesten in en met mensen van die de festiviteiten uit van nabij hebben met meegemaakt. door Koning Willem-Alexander vierde in een Groningen met zijn gezin zijn op tv 51e op verjaardag. Ze liepen er een langs de onder andere de Martinikerk, de met Grote op tv Markt en het Broerplein. naar Het koninklijk gezelschap op maakte onderweg het kennis met de de kinderburgemeester, gedupeerden van uit de aardbevingen in de van provincie en Groningers op die dit jaar van een lintje hebben gekregen. naar Ook kregen op de koninklijke tijdens gasten een inkijkje een in het fameuze Groninger de studentenleven. Daarnaast waren uit er verschillende op tv dans- en muziekvoorstellingen.

Koning op Willem-Alexander viert zijn 51e verjaardag tijdens met de zijn gezin in Groningen. de Rechtstreeks verslag van in de een complete route, van naar het Prinsenhof tot en met het de grand in finale op de Vismarkt. uit De tocht voert op langs onder het andere de Martinikerk, de tijdens Grote met Markt en het met Broerplein. Het koninklijk gezelschap maakt in onderweg kennis met de de kinderburgemeester, gedupeerden van een de het aardbevingen in de provincie naar en Groningers naar die dit naar jaar een lintje hebben gekregen. Ook door krijgen de naar koninklijke met gasten een inkijkje in het fameuze tijdens Groninger uit studentenleven. Daarnaast zijn op tv er verschillende het dans- en muziekvoorstellingen. Dionne Stax staat uit in langs de route en door Martijn Bink doet uit vanaf verschillende locaties het verslag.

november 2019
27-04-2018 19:00

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Winfried Baijens blikt terug op de hoogtepunten van deze Koningsdag in Groningen en praat na met artiesten en met mensen die de festiviteiten van nabij hebben meegemaakt. Koning Willem-Alexander vierde in Groningen met zijn gezin zijn 51e v...

27-04-2018 10:45

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Koning Willem-Alexander viert zijn 51e verjaardag met zijn gezin in Groningen. Rechtstreeks verslag van de complete route, van het Prinsenhof tot en met de grand finale op de Vismarkt. De tocht voert langs onder andere de Martinikerk, de Gr...

NOS Koningsdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2018 bij NOS Koningsdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!