Programma gemist?

Winfried Baijens blikt door terug op de met hoogtepunten tijdens van deze Koningsdag van in Groningen en een praat na met met artiesten en door met mensen die de naar festiviteiten van nabij hebben het meegemaakt. Koning Willem-Alexander het vierde in Groningen van met zijn gezin zijn door 51e de verjaardag. Ze liepen er in langs onder de andere de Martinikerk, de van Grote Markt en het een Broerplein. Het koninklijk met gezelschap op maakte onderweg kennis het met de kinderburgemeester, gedupeerden op van de aardbevingen in tijdens de uit provincie en een Groningers die dit jaar van een lintje hebben gekregen. met Ook kregen de de koninklijke gasten een tijdens inkijkje uit in het fameuze de Groninger studentenleven. Daarnaast waren er door verschillende dans- en de muziekvoorstellingen.

Koning Willem-Alexander een viert zijn 51e verjaardag van met op tv zijn gezin de in Groningen. Rechtstreeks verslag van van de complete een route, van het Prinsenhof het tot en op met de het grand finale op de Vismarkt. tijdens De tocht door voert langs onder met andere de Martinikerk, de Grote uit Markt en uit het Broerplein. Het met koninklijk gezelschap maakt onderweg op tv in kennis met de kinderburgemeester, gedupeerden het van de in aardbevingen in de door provincie en Groningers die dit uit jaar een de lintje hebben uit gekregen. Ook krijgen de met koninklijke gasten een het inkijkje in een het fameuze Groninger studentenleven. de Daarnaast zijn er verschillende uit dans- en tijdens muziekvoorstellingen. Dionne Stax staat uit langs de route naar en Martijn met Bink uit doet vanaf verschillende locaties uit verslag.

juni 2020
27-04-2018 19:00

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Winfried Baijens blikt terug op de hoogtepunten van deze Koningsdag in Groningen en praat na met artiesten en met mensen die de festiviteiten van nabij hebben meegemaakt. Koning Willem-Alexander vierde in Groningen met zijn gezin zijn 51e v...

27-04-2018 10:45

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Koning Willem-Alexander viert zijn 51e verjaardag met zijn gezin in Groningen. Rechtstreeks verslag van de complete route, van het Prinsenhof tot en met de grand finale op de Vismarkt. De tocht voert langs onder andere de Martinikerk, de Gr...

NOS Koningsdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2018 bij NOS Koningsdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!