Programma gemist?

Winfried de Baijens blikt naar terug op de op hoogtepunten van deze Koningsdag in Groningen de naar en praat na met artiesten tijdens en met mensen die naar het de festiviteiten van nabij naar hebben meegemaakt. Koning op tv Willem-Alexander vierde in Groningen in met de zijn gezin zijn 51e in verjaardag. Ze liepen er met langs van onder andere de Martinikerk, op tv de Grote op tv Markt en het Broerplein. Het naar koninklijk in gezelschap maakte onderweg tijdens kennis met de kinderburgemeester, gedupeerden van van de een aardbevingen in de naar provincie en Groningers die een dit in jaar een lintje hebben gekregen. naar Ook kregen de koninklijke een gasten een van inkijkje in het het fameuze Groninger studentenleven. Daarnaast met waren er verschillende naar dans- en naar muziekvoorstellingen.

Koning Willem-Alexander tijdens viert van zijn 51e verjaardag met van zijn gezin in Groningen. Rechtstreeks de verslag een van de complete route, met van het Prinsenhof van tot en een met de grand finale op in van de Vismarkt. De tocht tijdens voert langs met onder andere de de Martinikerk, de Grote Markt door en het Broerplein. op tv Het koninklijk gezelschap de maakt onderweg kennis met met de kinderburgemeester, gedupeerden de van door de aardbevingen in de provincie de en door Groningers die dit jaar een lintje de hebben van gekregen. Ook krijgen de door koninklijke gasten een inkijkje tijdens in uit het fameuze Groninger studentenleven. uit Daarnaast in zijn er verschillende met dans- en muziekvoorstellingen. Dionne Stax staat tijdens langs de met route en Martijn Bink op tv doet naar vanaf verschillende locaties een verslag.

oktober 2020
27-04-2018 19:00

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Winfried Baijens blikt terug op de hoogtepunten van deze Koningsdag in Groningen en praat na met artiesten en met mensen die de festiviteiten van nabij hebben meegemaakt. Koning Willem-Alexander vierde in Groningen met zijn gezin zijn 51e v...

27-04-2018 10:45

NOS Koningsdag 2018

NOS Koningsdag 2018 - NOS Koningsdag 2018

Koning Willem-Alexander viert zijn 51e verjaardag met zijn gezin in Groningen. Rechtstreeks verslag van de complete route, van het Prinsenhof tot en met de grand finale op de Vismarkt. De tocht voert langs onder andere de Martinikerk, de Gr...

NOS Koningsdag 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Koningsdag 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Koningsdag 2018 bij NOS Koningsdag 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Koningsdag 2018. Heb je een uitzending van NOS Koningsdag 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Koningsdag 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Koningsdag 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Koningsdag 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!