Programma gemist?

Registratie in van het Koningsdagconcert in in De op tv Oosterpoort in Groningen, in bijzijn de van Zijne op Majesteit Koning in Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare op tv Koninklijke Hoogheid het Prinses Beatrix en Zijne door Koninklijke Hoogheid Prins van Constantijn. een Het uitgangspunt naar voor het Koningsdagconcert is een toegankelijk van en uit gevarieerd programma samen te stellen een waarin tijdens de klassieke muziek een uit belangrijke rol op tv speelt. Dit jaar staat tijdens het concert in door het teken op van de muziek van de door Amerikaanse componist, uit dirigent en op tv onderwijsinspirator Leonard Bernstein. Deze door vijfde editie wordt uitgevoerd in door het Noord in Nederlands Orkest en uit studenten het van het naar Prins Claus Conservatorium. Daarnaast leveren leden naar van het internationale naar dansgezelschap Guy een en Roni het een bijdrage. De muzikale leiding op is met in handen van met de Engelse op pianist en dirigent in Wayne Marshall. Naast werken van Bernstein het naar klinkt er muziek van met Michael Jackson, John Adams, van Dick tijdens Dale en Alberto op Iglesias. Erwin de het Vries zingt liederen van de op in 1986 gestorven met Groningse uit volkszanger Ede Staal.

mei 2021
27-04-2018 21:05

Het Koningsdagconcert 2018

Het Koningsdagconcert 2018 - Het Koningsdagconcert 2018

Registratie van het Koningsdagconcert in De Oosterpoort in Groningen, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Cons...

Het Koningsdagconcert 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2018 bij Het Koningsdagconcert 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2018. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!