Programma gemist?

Registratie een van het Koningsdagconcert in De op tv Oosterpoort tijdens in Groningen, in door bijzijn van Zijne een Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit op Koningin Máxima, tijdens Hare Koninklijke Hoogheid in Prinses Beatrix en Zijne op uit Koninklijke Hoogheid Prins op Constantijn. Het uitgangspunt voor een het Koningsdagconcert is een toegankelijk met en gevarieerd programma de uit samen te stellen waarin uit de klassieke muziek een belangrijke van rol uit speelt. Dit een jaar staat het concert een in het het teken van de muziek van de het Amerikaanse naar componist, dirigent en onderwijsinspirator op tv Leonard Bernstein. Deze vijfde tijdens editie wordt uitgevoerd met naar door het Noord Nederlands op tv Orkest en studenten een van het Prins door Claus Conservatorium. Daarnaast leveren leden op tv in van het internationale dansgezelschap Guy en naar Roni een met bijdrage. De muzikale een leiding is uit in handen op van de Engelse pianist en een dirigent tijdens Wayne Marshall. Naast werken op tv van Bernstein klinkt er door muziek van Michael van Jackson, John Adams, met Dick op Dale en Alberto Iglesias. Erwin de door Vries zingt liederen tijdens van de in in 1986 gestorven Groningse door het volkszanger Ede Staal.

mei 2020
27-04-2018 21:05

Het Koningsdagconcert 2018

Het Koningsdagconcert 2018 - Het Koningsdagconcert 2018

Registratie van het Koningsdagconcert in De Oosterpoort in Groningen, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Cons...

Het Koningsdagconcert 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2018 bij Het Koningsdagconcert 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2018. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!