Programma gemist?

Registratie van op tv het Koningsdagconcert in De een Oosterpoort in uit Groningen, in bijzijn van op tv met Zijne Majesteit Koning tijdens Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin door Máxima, Hare Koninklijke in Hoogheid Prinses Beatrix en Zijne een Koninklijke tijdens Hoogheid Prins Constantijn. Het uitgangspunt op tv voor het de Koningsdagconcert is met een toegankelijk en gevarieerd programma door samen te een stellen waarin de in klassieke muziek met een belangrijke rol speelt. van Dit jaar staat het tijdens concert in het op teken van naar de muziek van op tv de Amerikaanse componist, dirigent met en onderwijsinspirator in Leonard Bernstein. Deze met vijfde editie wordt uitgevoerd in door het tijdens Noord door Nederlands Orkest en naar studenten van het Prins Claus met Conservatorium. Daarnaast in leveren leden van het de internationale dansgezelschap Guy op tv en Roni van een bijdrage. De muzikale een leiding is in handen in met van de Engelse pianist in en dirigent Wayne Marshall. Naast op werken van Bernstein van klinkt er op tv muziek van Michael een Jackson, John Adams, Dick door Dale en Alberto van Iglesias. tijdens Erwin de Vries door zingt liederen van de naar in 1986 het gestorven Groningse volkszanger van Ede Staal.

januari 2021
27-04-2018 21:05

Het Koningsdagconcert 2018

Het Koningsdagconcert 2018 - Het Koningsdagconcert 2018

Registratie van het Koningsdagconcert in De Oosterpoort in Groningen, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Cons...

Het Koningsdagconcert 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2018 bij Het Koningsdagconcert 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2018. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!