Programma gemist?

Registratie door van het het Koningsdagconcert in De Oosterpoort naar in Groningen, in bijzijn tijdens van Zijne Majesteit tijdens Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit een Koningin Máxima, Hare naar Koninklijke een Hoogheid Prinses Beatrix een en Zijne Koninklijke Hoogheid met Prins Constantijn. Het tijdens uitgangspunt op tv voor het Koningsdagconcert is een toegankelijk in en gevarieerd programma naar tijdens samen te stellen waarin de de klassieke muziek een belangrijke de rol speelt. Dit door jaar staat de het concert in met het tijdens teken van de muziek tijdens van de Amerikaanse de componist, dirigent in en onderwijsinspirator Leonard Bernstein. Deze vijfde op tv editie wordt naar uitgevoerd door naar het Noord Nederlands Orkest de en studenten een van het Prins Claus Conservatorium. tijdens van Daarnaast leveren leden tijdens van het internationale dansgezelschap het Guy en uit Roni een bijdrage. De muzikale de leiding is in van handen met van de Engelse pianist tijdens en dirigent een Wayne Marshall. Naast werken van de Bernstein klinkt er muziek van van door Michael Jackson, John Adams, naar Dick Dale en een Alberto Iglesias. Erwin de met Vries van zingt liederen van de in in 1986 gestorven van Groningse volkszanger Ede van Staal.

september 2021
27-04-2018 21:05

Het Koningsdagconcert 2018

Het Koningsdagconcert 2018 - Het Koningsdagconcert 2018

Registratie van het Koningsdagconcert in De Oosterpoort in Groningen, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Cons...

Het Koningsdagconcert 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2018 bij Het Koningsdagconcert 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2018. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!