Programma gemist?

Registratie naar van het de Koningsdagconcert in De een Oosterpoort in Groningen, het in bijzijn van Zijne Majesteit Koning tijdens Willem-Alexander, op tv Hare Majesteit door Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid het Prinses Beatrix en Zijne het Koninklijke Hoogheid van Prins Constantijn. Het uitgangspunt van voor het op tv Koningsdagconcert op tv is een toegankelijk en op tv gevarieerd programma samen door te stellen het waarin de klassieke een muziek een belangrijke rol van speelt. Dit jaar staat de het concert uit in het teken van de naar muziek van de van de Amerikaanse componist, dirigent en de onderwijsinspirator Leonard Bernstein. Deze vijfde het editie wordt uitgevoerd met door het Noord naar tijdens Nederlands Orkest en op tv studenten van het Prins Claus Conservatorium. de Daarnaast leveren leden een van van het internationale dansgezelschap Guy en naar in Roni een bijdrage. De muzikale op leiding is in van handen van de Engelse tijdens pianist en uit dirigent Wayne Marshall. met Naast werken van Bernstein in klinkt naar er muziek van Michael een Jackson, John Adams, met Dick Dale en uit Alberto Iglesias. het Erwin de Vries zingt liederen de van de in in 1986 een gestorven Groningse volkszanger in Ede Staal.

september 2020
27-04-2018 21:05

Het Koningsdagconcert 2018

Het Koningsdagconcert 2018 - Het Koningsdagconcert 2018

Registratie van het Koningsdagconcert in De Oosterpoort in Groningen, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Cons...

Het Koningsdagconcert 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2018 bij Het Koningsdagconcert 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2018. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!