Programma gemist?

Registratie van het tijdens uit Koningsdagconcert in De Oosterpoort op tv in Groningen, in bijzijn van van Zijne Majesteit Koning tijdens op tv Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, op Hare Koninklijke Hoogheid Prinses met van Beatrix en Zijne tijdens Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn. Het uitgangspunt de het voor het Koningsdagconcert is een toegankelijk de met en gevarieerd programma naar samen te stellen de waarin de klassieke muziek een belangrijke in rol speelt. op Dit jaar met staat het concert naar in het teken van de het muziek van van de Amerikaanse componist, op dirigent en onderwijsinspirator van Leonard Bernstein. Deze een vijfde op tv editie wordt uitgevoerd door het Noord een Nederlands Orkest en door studenten van de het Prins Claus Conservatorium. de Daarnaast leveren leden naar met van het internationale op dansgezelschap Guy en uit Roni een bijdrage. de De muzikale leiding is een in handen in van de Engelse pianist en dirigent het Wayne Marshall. Naast op tv werken van Bernstein met in klinkt er muziek het van Michael Jackson, John een Adams, Dick uit Dale en Alberto Iglesias. het Erwin de Vries zingt liederen naar van de in op 1986 op gestorven Groningse volkszanger Ede van Staal.

oktober 2019
27-04-2018 21:05

Het Koningsdagconcert 2018

Het Koningsdagconcert 2018 - Het Koningsdagconcert 2018

Registratie van het Koningsdagconcert in De Oosterpoort in Groningen, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Cons...

Het Koningsdagconcert 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2018 bij Het Koningsdagconcert 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2018. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!