Programma gemist?

Registratie op tv van het uit Koningsdagconcert in De Oosterpoort in met Groningen, in bijzijn van van op tv Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit op Koningin Máxima, uit Hare Koninklijke Hoogheid tijdens Prinses Beatrix en met Zijne Koninklijke een Hoogheid Prins Constantijn. Het van uitgangspunt voor het op tv Koningsdagconcert is een toegankelijk een en gevarieerd met programma samen uit te stellen waarin de van klassieke muziek een belangrijke op op tv rol speelt. Dit naar jaar staat het concert in in het teken van het de muziek van in de Amerikaanse componist, dirigent een en in onderwijsinspirator Leonard Bernstein. uit Deze vijfde editie wordt uitgevoerd tijdens met door het Noord Nederlands Orkest en uit een studenten van het Prins Claus Conservatorium. op tv door Daarnaast leveren leden van het internationale tijdens dansgezelschap Guy en met Roni een op bijdrage. De op muzikale leiding is door in handen van de Engelse in pianist en uit dirigent Wayne Marshall. Naast het werken van Bernstein een klinkt met er muziek van op Michael Jackson, naar John Adams, Dick Dale op en Alberto Iglesias. Erwin tijdens de de Vries zingt liederen van de van in 1986 gestorven op tv Groningse naar volkszanger Ede Staal.

oktober 2021
27-04-2018 21:05

Het Koningsdagconcert 2018

Het Koningsdagconcert 2018 - Het Koningsdagconcert 2018

Registratie van het Koningsdagconcert in De Oosterpoort in Groningen, in bijzijn van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Cons...

Het Koningsdagconcert 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Koningsdagconcert 2018 bij Het Koningsdagconcert 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Koningsdagconcert 2018. Heb je een uitzending van Het Koningsdagconcert 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Koningsdagconcert 2018 gemist

Uitzending gemist van Het Koningsdagconcert 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Het Koningsdagconcert 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!