Programma gemist?

Rechtstreeks vanuit naar de in Leidse Schouwburg geeft op Herman Finkers zijn broodnuchtere commentaar het op met het afgelopen jaar.Meer naar 'De oudejaarsconference en Herman in Finkers, daar in kan ik me naar niets bij voorstellen, dus dat wil op ik wel op tv eens zien', aldus de Finkers het zelf. Rechtstreeks vanuit de op Leidse Schouwburg met geeft Herman Finkers zijn broodnuchtere van commentaar op het afgelopen de jaar. Hij maakt op het door grote klein en uit hinkstapt dan de moeiteloos naar zijn eigen, in vertrouwde wereldje, naar de observaties van op de vierkante tijdens meter waarin hij in onverslaanbaar naar is.Minder

20:30,Herman Finkers naar blikt terug met de met voorstelling tijdens 'Na de pauze' op zijn op leven. in Gewapend met slechts een naar gitaar, piano en door microfoon relativeert hij aan in de hand tijdens van z'n gortdroge met humor en met 'n liefdevol de lied.

Na zeven door jaar door podiumstilte blikt Herman Finkers tijdens terug met de voorstelling tijdens Na de pauze het op zijn leven in de de, eerst bewuste in en naar later naar bleek door noodgedwongen, pauze op tv van het theaterpodium. in Gewapend met slechts een gitaar, uit piano en microfoon naar relativeert hij aan met de door hand van zijn bekende gortdroge humor. uit Er door is voldoende ruimte voor een de liefdevol de lied.

september 2021
31-12-2015 22:30

Herman Finkers

Herman Finkers - Herman Finkers

Rechtstreeks vanuit de Leidse Schouwburg geeft Herman Finkers zijn broodnuchtere commentaar op het afgelopen jaar.Meer 'De oudejaarsconference en Herman Finkers, daar kan ik me niets bij voorstellen, dus dat wil ik wel eens zien', aldus Fin...

08-06-2013 20:30

Za 8 jun 2013

Herman Finkers - Za 8 jun 2013

20:30,Herman Finkers blikt terug met de voorstelling 'Na de pauze' op zijn leven. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon relativeert hij aan de hand van z'n gortdroge humor en 'n liefdevol lied.

26-12-2009 21:40

Aflevering 2

Herman Finkers - Aflevering 2

Na zeven jaar podiumstilte blikt Herman Finkers terug met de voorstelling Na de pauze op zijn leven in de, eerst bewuste en naar later bleek noodgedwongen, pauze van het theaterpodium. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon rel...

Herman Finkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers bij Herman Finkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers. Heb je een uitzending van Herman Finkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers gemist

Herman Finkers

Uitzending gemist van Herman Finkers? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!