Programma gemist?

Rechtstreeks door vanuit de Leidse Schouwburg in geeft Herman van Finkers zijn broodnuchtere commentaar tijdens op het afgelopen jaar.Meer tijdens 'De oudejaarsconference de en Herman een Finkers, daar kan tijdens ik me in niets bij voorstellen, dus dat wil de uit ik wel eens zien', aldus van Finkers uit zelf. Rechtstreeks vanuit de Leidse uit Schouwburg geeft een Herman Finkers naar zijn broodnuchtere commentaar op het naar afgelopen jaar. Hij maakt naar het de grote klein en tijdens hinkstapt dan op tv moeiteloos naar zijn op tv eigen, vertrouwde wereldje, naar de observaties door op de vierkante uit meter waarin hij de in onverslaanbaar is.Minder

20:30,Herman Finkers op blikt terug op met de naar voorstelling 'Na de pauze' op een zijn leven. Gewapend met in slechts door een gitaar, piano op en microfoon relativeert hij de aan de hand van uit z'n gortdroge het humor en 'n liefdevol een het lied.

Na op zeven jaar podiumstilte in blikt Herman Finkers het terug met de op tv voorstelling Na de pauze het op zijn tijdens leven in de, eerst de bewuste en door naar later bleek een noodgedwongen, pauze van het theaterpodium. door Gewapend met met slechts met een gitaar, piano en microfoon uit relativeert in hij aan de uit hand van zijn bekende door gortdroge humor. Er op is voldoende een ruimte voor een liefdevol naar lied.

april 2021
31-12-2015 22:30

Herman Finkers

Herman Finkers - Herman Finkers

Rechtstreeks vanuit de Leidse Schouwburg geeft Herman Finkers zijn broodnuchtere commentaar op het afgelopen jaar.Meer 'De oudejaarsconference en Herman Finkers, daar kan ik me niets bij voorstellen, dus dat wil ik wel eens zien', aldus Fin...

08-06-2013 20:30

Za 8 jun 2013

Herman Finkers - Za 8 jun 2013

20:30,Herman Finkers blikt terug met de voorstelling 'Na de pauze' op zijn leven. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon relativeert hij aan de hand van z'n gortdroge humor en 'n liefdevol lied.

26-12-2009 21:40

Aflevering 2

Herman Finkers - Aflevering 2

Na zeven jaar podiumstilte blikt Herman Finkers terug met de voorstelling Na de pauze op zijn leven in de, eerst bewuste en naar later bleek noodgedwongen, pauze van het theaterpodium. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon rel...

Herman Finkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers bij Herman Finkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers. Heb je een uitzending van Herman Finkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers gemist

Herman Finkers

Uitzending gemist van Herman Finkers? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!