Programma gemist?

Rechtstreeks in vanuit de Leidse Schouwburg in geeft Herman Finkers door zijn naar broodnuchtere commentaar op het afgelopen een jaar.Meer naar 'De oudejaarsconference en Herman uit Finkers, daar kan een ik me niets bij voorstellen, met de dus dat wil een ik wel eens zien', aldus Finkers op tv zelf. Rechtstreeks vanuit naar de Leidse Schouwburg uit geeft Herman tijdens Finkers zijn broodnuchtere commentaar in op tijdens het afgelopen jaar. Hij uit maakt het grote de klein en hinkstapt dan in moeiteloos naar zijn met eigen, vertrouwde in wereldje, naar de van observaties op de vierkante een van meter waarin hij op tv onverslaanbaar is.Minder

20:30,Herman de Finkers blikt terug met de door voorstelling op 'Na de pauze' op naar zijn leven. Gewapend op tv met slechts een gitaar, het piano de en microfoon relativeert hij op tv aan de in hand van z'n gortdroge humor naar en 'n liefdevol een naar lied.

Na op tv zeven jaar podiumstilte blikt Herman op Finkers terug uit met de voorstelling door Na de pauze op op zijn een leven in de, eerst in bewuste en naar later de van bleek noodgedwongen, pauze van het het theaterpodium. Gewapend op met slechts met een gitaar, piano en door microfoon relativeert hij aan de de hand van zijn op bekende gortdroge het humor. van Er is voldoende ruimte de voor een liefdevol uit lied.

september 2020
31-12-2015 22:30

Herman Finkers

Herman Finkers - Herman Finkers

Rechtstreeks vanuit de Leidse Schouwburg geeft Herman Finkers zijn broodnuchtere commentaar op het afgelopen jaar.Meer 'De oudejaarsconference en Herman Finkers, daar kan ik me niets bij voorstellen, dus dat wil ik wel eens zien', aldus Fin...

08-06-2013 20:30

Za 8 jun 2013

Herman Finkers - Za 8 jun 2013

20:30,Herman Finkers blikt terug met de voorstelling 'Na de pauze' op zijn leven. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon relativeert hij aan de hand van z'n gortdroge humor en 'n liefdevol lied.

26-12-2009 21:40

Aflevering 2

Herman Finkers - Aflevering 2

Na zeven jaar podiumstilte blikt Herman Finkers terug met de voorstelling Na de pauze op zijn leven in de, eerst bewuste en naar later bleek noodgedwongen, pauze van het theaterpodium. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon rel...

Herman Finkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers bij Herman Finkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers. Heb je een uitzending van Herman Finkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers gemist

Herman Finkers

Uitzending gemist van Herman Finkers? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!