Programma gemist?

Rechtstreeks vanuit de op Leidse Schouwburg het geeft Herman Finkers zijn door broodnuchtere commentaar op op het afgelopen met jaar.Meer de 'De oudejaarsconference en Herman Finkers, daar tijdens kan ik me met niets bij voorstellen, op tv dus naar dat wil ik uit wel eens op tv zien', aldus Finkers tijdens zelf. Rechtstreeks vanuit de Leidse Schouwburg door de geeft Herman Finkers zijn broodnuchtere het commentaar naar op het afgelopen jaar. Hij maakt uit het grote klein de en hinkstapt een dan naar moeiteloos naar zijn eigen, vertrouwde wereldje, door naar tijdens de observaties op de vierkante op tv met meter waarin hij tijdens onverslaanbaar is.Minder

20:30,Herman Finkers tijdens blikt een terug met de voorstelling tijdens 'Na de de pauze' op zijn het leven. Gewapend met de slechts een gitaar, met piano en microfoon in relativeert hij aan de hand van naar z'n door gortdroge humor en 'n van liefdevol het lied.

Na met zeven jaar podiumstilte blikt het Herman Finkers terug door met de voorstelling in Na de pauze naar op zijn in leven in de, naar eerst bewuste en op naar later bleek noodgedwongen, een pauze van het theaterpodium. naar Gewapend met slechts met op tv een gitaar, piano de en microfoon relativeert hij met aan de hand van zijn tijdens in bekende gortdroge humor. Er met is voldoende een ruimte voor een liefdevol op lied.

mei 2020
31-12-2015 22:30

Herman Finkers

Herman Finkers - Herman Finkers

Rechtstreeks vanuit de Leidse Schouwburg geeft Herman Finkers zijn broodnuchtere commentaar op het afgelopen jaar.Meer 'De oudejaarsconference en Herman Finkers, daar kan ik me niets bij voorstellen, dus dat wil ik wel eens zien', aldus Fin...

08-06-2013 20:30

Za 8 jun 2013

Herman Finkers - Za 8 jun 2013

20:30,Herman Finkers blikt terug met de voorstelling 'Na de pauze' op zijn leven. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon relativeert hij aan de hand van z'n gortdroge humor en 'n liefdevol lied.

26-12-2009 21:40

Aflevering 2

Herman Finkers - Aflevering 2

Na zeven jaar podiumstilte blikt Herman Finkers terug met de voorstelling Na de pauze op zijn leven in de, eerst bewuste en naar later bleek noodgedwongen, pauze van het theaterpodium. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon rel...

Herman Finkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers bij Herman Finkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers. Heb je een uitzending van Herman Finkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers gemist

Herman Finkers

Uitzending gemist van Herman Finkers? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!