Programma gemist?

Rechtstreeks vanuit de van Leidse Schouwburg het geeft Herman de Finkers zijn broodnuchtere commentaar op door met het afgelopen jaar.Meer 'De door oudejaarsconference en Herman in Finkers, daar kan ik me de niets bij tijdens voorstellen, de dus dat wil in ik wel eens zien', aldus Finkers de zelf. Rechtstreeks van vanuit de Leidse een Schouwburg door geeft Herman Finkers zijn in broodnuchtere commentaar op het afgelopen het jaar. Hij in maakt de het grote klein en hinkstapt dan uit moeiteloos naar op tv zijn eigen, een vertrouwde wereldje, naar de een observaties op op de vierkante een meter waarin hij onverslaanbaar tijdens is.Minder

20:30,Herman op Finkers blikt terug met de op tv voorstelling een 'Na de pauze' op naar zijn leven. Gewapend van met slechts een een gitaar, piano en de microfoon relativeert hij aan met de hand tijdens van z'n gortdroge humor een en het 'n liefdevol het lied.

Na zeven jaar op podiumstilte blikt van Herman met Finkers terug met de voorstelling uit Na de pauze op tijdens zijn leven tijdens in de, door eerst bewuste en naar naar later bleek noodgedwongen, in pauze van op tv het theaterpodium. Gewapend met een slechts met een gitaar, piano en de microfoon relativeert hij aan een de hand van met zijn bekende gortdroge het humor. Er een is voldoende naar ruimte voor een liefdevol de lied.

januari 2021
31-12-2015 22:30

Herman Finkers

Herman Finkers - Herman Finkers

Rechtstreeks vanuit de Leidse Schouwburg geeft Herman Finkers zijn broodnuchtere commentaar op het afgelopen jaar.Meer 'De oudejaarsconference en Herman Finkers, daar kan ik me niets bij voorstellen, dus dat wil ik wel eens zien', aldus Fin...

08-06-2013 20:30

Za 8 jun 2013

Herman Finkers - Za 8 jun 2013

20:30,Herman Finkers blikt terug met de voorstelling 'Na de pauze' op zijn leven. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon relativeert hij aan de hand van z'n gortdroge humor en 'n liefdevol lied.

26-12-2009 21:40

Aflevering 2

Herman Finkers - Aflevering 2

Na zeven jaar podiumstilte blikt Herman Finkers terug met de voorstelling Na de pauze op zijn leven in de, eerst bewuste en naar later bleek noodgedwongen, pauze van het theaterpodium. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon rel...

Herman Finkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers bij Herman Finkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers. Heb je een uitzending van Herman Finkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers gemist

Herman Finkers

Uitzending gemist van Herman Finkers? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!