Programma gemist?

Rechtstreeks vanuit in de de Leidse Schouwburg geeft Herman de Finkers zijn broodnuchtere commentaar op op tv het het afgelopen jaar.Meer 'De oudejaarsconference met en Herman Finkers, door daar kan ik me een niets bij voorstellen, in dus dat tijdens wil ik met wel eens tijdens zien', aldus Finkers tijdens zelf. Rechtstreeks vanuit de Leidse met Schouwburg geeft op Herman Finkers zijn door broodnuchtere commentaar op door het afgelopen jaar. Hij tijdens maakt het grote tijdens klein en hinkstapt naar dan moeiteloos naar zijn op eigen, vertrouwde op tv wereldje, naar de op tv observaties uit op de vierkante meter waarin hij door onverslaanbaar een is.Minder

20:30,Herman Finkers op blikt terug met uit de voorstelling 'Na de in pauze' op een zijn leven. op Gewapend met slechts een gitaar, naar piano door en microfoon in relativeert hij aan de in hand van z'n gortdroge humor naar en van 'n liefdevol tijdens lied.

Na in zeven jaar podiumstilte het blikt Herman Finkers de terug met de van voorstelling Na de pauze op in zijn leven in tijdens de, eerst naar bewuste op tv en naar later bleek noodgedwongen, een pauze van het theaterpodium. door Gewapend de met slechts een gitaar, uit piano en microfoon door relativeert tijdens hij aan de in hand van zijn bekende gortdroge met humor. Er is de voldoende ruimte door voor een de liefdevol lied.

augustus 2020
31-12-2015 22:30

Herman Finkers

Herman Finkers - Herman Finkers

Rechtstreeks vanuit de Leidse Schouwburg geeft Herman Finkers zijn broodnuchtere commentaar op het afgelopen jaar.Meer 'De oudejaarsconference en Herman Finkers, daar kan ik me niets bij voorstellen, dus dat wil ik wel eens zien', aldus Fin...

08-06-2013 20:30

Za 8 jun 2013

Herman Finkers - Za 8 jun 2013

20:30,Herman Finkers blikt terug met de voorstelling 'Na de pauze' op zijn leven. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon relativeert hij aan de hand van z'n gortdroge humor en 'n liefdevol lied.

26-12-2009 21:40

Aflevering 2

Herman Finkers - Aflevering 2

Na zeven jaar podiumstilte blikt Herman Finkers terug met de voorstelling Na de pauze op zijn leven in de, eerst bewuste en naar later bleek noodgedwongen, pauze van het theaterpodium. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon rel...

Herman Finkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers bij Herman Finkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers. Heb je een uitzending van Herman Finkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers gemist

Herman Finkers

Uitzending gemist van Herman Finkers? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!