Programma gemist?

Rechtstreeks vanuit de de op tv Leidse Schouwburg geeft Herman Finkers naar zijn naar broodnuchtere commentaar op het afgelopen door jaar.Meer op tv 'De oudejaarsconference en uit Herman Finkers, daar een kan ik me het niets bij voorstellen, dus dat een wil ik wel eens op tv zien', in aldus Finkers zelf. Rechtstreeks vanuit het de Leidse met Schouwburg geeft de Herman Finkers het zijn broodnuchtere commentaar op het afgelopen van jaar. naar Hij maakt het tijdens grote klein en hinkstapt dan een moeiteloos tijdens naar zijn op tv eigen, vertrouwde wereldje, naar de tijdens observaties op de een vierkante naar meter waarin hij onverslaanbaar het is.Minder

20:30,Herman het Finkers blikt terug met het de uit voorstelling 'Na de uit pauze' op zijn leven. naar Gewapend met slechts een gitaar, het piano en een microfoon relativeert hij op aan de op tv hand van tijdens z'n gortdroge humor en 'n liefdevol in van lied.

Na zeven jaar uit podiumstilte tijdens blikt Herman Finkers terug door met het de voorstelling Na naar de pauze op zijn leven het in de, eerst de bewuste en naar de later bleek noodgedwongen, pauze op tv van van het theaterpodium. Gewapend met door slechts een door gitaar, piano op en microfoon relativeert hij aan tijdens de hand op tv van zijn bekende gortdroge uit humor. Er is voldoende op in ruimte voor een in liefdevol lied.

december 2021
31-12-2015 22:30

Herman Finkers

Herman Finkers - Herman Finkers

Rechtstreeks vanuit de Leidse Schouwburg geeft Herman Finkers zijn broodnuchtere commentaar op het afgelopen jaar.Meer 'De oudejaarsconference en Herman Finkers, daar kan ik me niets bij voorstellen, dus dat wil ik wel eens zien', aldus Fin...

08-06-2013 20:30

Za 8 jun 2013

Herman Finkers - Za 8 jun 2013

20:30,Herman Finkers blikt terug met de voorstelling 'Na de pauze' op zijn leven. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon relativeert hij aan de hand van z'n gortdroge humor en 'n liefdevol lied.

26-12-2009 21:40

Aflevering 2

Herman Finkers - Aflevering 2

Na zeven jaar podiumstilte blikt Herman Finkers terug met de voorstelling Na de pauze op zijn leven in de, eerst bewuste en naar later bleek noodgedwongen, pauze van het theaterpodium. Gewapend met slechts een gitaar, piano en microfoon rel...

Herman Finkers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers bij Herman Finkers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers. Heb je een uitzending van Herman Finkers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers gemist

Herman Finkers

Uitzending gemist van Herman Finkers? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 31-12-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!