Programma gemist?

Vanavond is een de met grote finale van de danswedstrijd Time een To Dance. De op tien overgebleven dansacts het halen nog op één keer alles een uit de kast om op met de jury ervan te overtuigen de dat zij dé op beste Nederlandse dansact van van 2018 zijn. in De een winnaar gaat ervandoor met de de hoofdprijs naar van maar liefst 50 op tv duizend euro. Een dansshow waar alles tijdens tijdens kan en waarbij de kijker kennis tijdens het maakt met het grootste de danstalent van Nederland. Dat zijn van de ingrediënten met van in de dansshow Time op To Dance, die gepresenteerd wordt naar door Chantal op Janzen en in Jamai Loman. Dan op tv Karaty, Robin Martens en Gianinni Semedo in Moreira hebben de de afgelopen uit weken individuele dansers, met duo's en groepen gejureerd. uit Vanavond wordt duidelijk welke naar act de de beste van is.

In de een tweede halve finale is naar de de strijd om de een finaleplekken buitengewoon spannend. Iedereen van geeft alles, want alleen uit de beste naar acts gaan door naar en maken daarmee met kans om de beste van dansact van op tv Nederland te in worden.

In de eerste een halve door finale binden de dansers een en danscrews in de strijd met op elkaar aan om een naar plek op tv in de finale. Het niveau is de torenhoog, tijdens wat betekent de dat de jury een aantal zeer uit moeilijke beslissingen moet uit door nemen.

De dansers door en danscrews krijgen 30 het seconden van de tijd op om een goede first impression naar neer te zetten naar en daarmee van de voor hen door niet zichtbare jury omver een te blazen. van Doen zij dit, dan door krijgen ze 'Time to door Dance' en mogen een zij auditie met doen op het grote uit de podium voor de met jury. Alleen de vijf beste acts in gaan door de naar de halve tijdens finale.

De dansers op en danscrews krijgen 30 tijdens seconden op tv de tijd om een goede door het first impression neer naar te zetten en daarmee de voor de hen niet zichtbare van jury in omver te blazen. door Doen zij dit, dan op krijgen ze in 'Time to Dance' en met mogen zij naar auditie doen op het het grote podium op voor de jury. uit Alleen de tijdens vijf beste acts gaan met door naar de halve op tv finale.

De tijdens dansers en danscrews op tv krijgen 30 seconden de tijd uit om een goede op in first impression neer te zetten van en daarmee door de voor hen niet de zichtbare jury door omver te blazen. met Doen zij op dit, dan krijgen het ze 'Time to Dance' en een mogen zij op auditie doen op het op grote tijdens podium voor de door jury. Alleen de vijf op beste acts gaan door naar van de halve naar finale.

Een dansshow waar naar alles kan en het de waarbij de kijker op kennis maakt met naar het grootste danstalent van een Nederland. Dat zijn de in ingrediënten van de nieuwe een het dansshow Time To Dance, die gepresenteerd op tv wordt door door Chantal Janzen en Jamai het Loman. Vanaf eind het april in jureren Dan Karaty, Robin Martens op tv en Gianinni Semedo een van Moreira individuele dansers, duo's en in groepen bij RTL 4. Artistieke op vrijheid is van het belangrijkste goed bij van deze nieuwe naar dansshow. naar De audities zijn in de Maassilo op tv de in Rotterdam. Van daaruit bepalen de de juryleden welke acts op goed genoeg tijdens zijn voor de grootse uit studioshows. De winnaar een gaat uiteindelijk op naar de huis met een geldprijs van 50.000 op euro. Dan op Karaty is naast jurylid een ook geestelijk vader van tijdens de nieuwe van dansshow: de "We gaan naar het volgende op tv niveau! Het is op tv tijd om het het groter het aan te pakken dan een ooit. We zijn op zoek op naar het allerbeste uit met danstalent. Een solist, een crew, whatever." Voor op tv Robin Martens, in winnares van het tweede de op tv seizoen van Dance Dance Dance, tijdens is dit haar debuut naar als een jurylid. Ze bekijkt en tijdens jureert de naar optredens vanuit haar perspectief als door groot dansliefhebber en door in ervaringsdeskundige. Het laatste jurylid, Gianinni de Semedo Moreira, begon de zijn danscarrière in uit het eerste seizoen uit van in So You Think You uit Can Dance. Daarna maakte hij op tv een de overtocht naar door LA om daar op op te treden met Shakira, met Rihanna, naar Nicki Minaj, met de Lady Gaga trad hij op door bij de tijdens Super Bowl en een maakte een wereldtour. van Daarnaast reisde hij de met wereld over met Cirque een door du soleil tribute met to Michael Jackson. In in LA heeft hij ook naar zijn eigen productiebedrijf waarmee de hij videoclips en op commercials voor grote op tv de merken als Nike en Footlocker produceert door door en regisseert.

april 2020
08-06-2018 20:33

Finale: Time to Dance

Time to Dance - Finale: Time to Dance

Vanavond is de grote finale van de danswedstrijd Time To Dance. De tien overgebleven dansacts halen nog één keer alles uit de kast om de jury ervan te overtuigen dat zij dé beste Nederlandse dansact van 2018 zijn. De winnaar gaat ervandoor ...

01-06-2018 20:33

Afl. 6

Time to Dance - Afl. 6

In de tweede halve finale is de strijd om de finaleplekken buitengewoon spannend. Iedereen geeft alles, want alleen de beste acts gaan door en maken daarmee kans om de beste dansact van Nederland te worden.

25-05-2018 20:33

Afl. 5

Time to Dance - Afl. 5

In de eerste halve finale binden de dansers en danscrews de strijd met elkaar aan om een plek in de finale. Het niveau is torenhoog, wat betekent dat de jury een aantal zeer moeilijke beslissingen moet nemen.

18-05-2018 20:33

Afl. 4

Time to Dance - Afl. 4

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

11-05-2018 20:33

Afl. 3

Time to Dance - Afl. 3

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

04-05-2018 20:41

Afl. 2

Time to Dance - Afl. 2

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

27-04-2018 20:39

Nieuw: Time to Dance

Time to Dance - Nieuw: Time to Dance

Een dansshow waar alles kan en waarbij de kijker kennis maakt met het grootste danstalent van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe dansshow Time To Dance, die gepresenteerd wordt door Chantal Janzen en Jamai Loman. Vanaf eind a...

Time to Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Time to Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Time to Dance bij Time to Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Time to Dance. Heb je een uitzending van Time to Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Time to Dance gemist

Dansprogramma onder leiding van Chantal Janzen en Jamai Loman. De jury, choreograaf Dan Karaty, professioneel danser Gianinni Semedo Moreira en actrice en danseres Robin Martens, gaat op zoek naar dé beste dansact van Nederland. In een 30 seconden durende first impression halen de acts alles uit de kast om de jury te overtuigen om een 'Time to Dance' te verdienen. Met een 'Time to Go' eindigt het avontuur voor andere acts na 30 seconden.

Uitzending gemist van Time to Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Time to Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!