Programma gemist?

Vanavond uit is de grote finale in van de danswedstrijd Time met To Dance. De op tv tien overgebleven dansacts uit halen nog op tv één keer alles een uit de tijdens kast om het de jury ervan een te overtuigen dat in zij dé beste Nederlandse dansact van tijdens een 2018 zijn. De winnaar gaat ervandoor in met de met hoofdprijs van maar op tv liefst 50 duizend euro. Een op dansshow waar op tv alles kan door en waarbij de kijker kennis het met maakt met het naar grootste danstalent van Nederland. Dat zijn op tv de ingrediënten van een het de dansshow Time de To Dance, die gepresenteerd wordt door het Chantal Janzen en uit Jamai Loman. tijdens Dan Karaty, door Robin Martens en door Gianinni Semedo Moreira hebben de met afgelopen op weken individuele dansers, duo's de en groepen gejureerd. Vanavond de een wordt duidelijk welke uit act de beste op is.

In op tv de tweede op halve finale is de strijd in om de finaleplekken buitengewoon in spannend. Iedereen van geeft alles, op tv want alleen een de beste acts gaan door door en maken daarmee kans op om de beste naar dansact in van Nederland naar te worden.

In de eerste in halve met finale binden de dansers op en tijdens danscrews de strijd met elkaar van aan door om een plek in de finale. op Het niveau is van tijdens torenhoog, wat betekent dat de met jury een aantal de zeer door moeilijke beslissingen moet door nemen.

De dansers met en naar danscrews krijgen 30 seconden de een tijd om een een goede tijdens first impression neer te zetten en op daarmee de voor uit hen in niet zichtbare jury omver in te blazen. Doen zij van een dit, dan krijgen ze 'Time to in het Dance' en mogen zij auditie doen op op het grote in podium voor door de jury. Alleen de op tv vijf een beste acts op tv gaan door naar de halve tijdens finale.

De uit dansers en door danscrews krijgen 30 seconden de tijd tijdens naar om een goede first impression van neer te zetten en het daarmee de voor op van hen niet zichtbare jury omver op tv te tijdens blazen. Doen zij tijdens dit, dan krijgen tijdens ze 'Time to Dance' naar en mogen zij auditie doen naar op een het grote podium voor van de jury. Alleen de door vijf beste acts door gaan door naar op tv de halve de finale.

De het dansers en de danscrews krijgen 30 seconden de naar tijd om een goede met first impression neer van te een zetten en uit daarmee de voor hen op niet zichtbare in jury omver te blazen. tijdens Doen zij dit, dan krijgen op tv ze 'Time to een van Dance' en mogen zij auditie het doen op het grote een podium voor de op jury. Alleen de van vijf beste acts het gaan door naar in de halve op tv finale.

Een in dansshow waar met alles kan en uit waarbij de kijker kennis een maakt met het op tv grootste danstalent van Nederland. Dat op tv op tv zijn de ingrediënten van de nieuwe door dansshow Time naar To Dance, op die gepresenteerd wordt op door Chantal Janzen en uit Jamai op tv Loman. Vanaf eind de april jureren Dan Karaty, Robin Martens van en een Gianinni Semedo Moreira individuele dansers, op tv duo's en groepen naar bij op RTL 4. Artistieke vrijheid is het het belangrijkste op goed bij deze nieuwe dansshow. het De audities tijdens zijn in de Maassilo tijdens in Rotterdam. in Van daaruit van bepalen de juryleden welke een acts goed genoeg zijn op het voor de grootse studioshows. De in winnaar gaat uiteindelijk de naar huis met naar een op geldprijs van 50.000 euro. Dan Karaty is van naast jurylid door ook de geestelijk vader van de nieuwe dansshow: naar tijdens "We gaan naar het volgende niveau! tijdens Het het is tijd om het van groter uit aan te pakken dan ooit. We het zijn op zoek een naar door het allerbeste danstalent. Een solist, in een crew, whatever." Voor op het Robin Martens, winnares van het van tweede op seizoen van Dance Dance Dance, op tv is dit van haar debuut als jurylid. Ze het bekijkt en tijdens jureert de het optredens vanuit haar perspectief met als met groot dansliefhebber en met ervaringsdeskundige. Het laatste jurylid, Gianinni Semedo een Moreira, begon de zijn danscarrière in van het eerste seizoen in van So You het Think You Can Dance. de Daarna maakte de hij de met overtocht naar LA in om daar op met te treden het met Shakira, Rihanna, uit Nicki Minaj, met door Lady Gaga trad hij op het bij de Super een Bowl en door maakte een op tv wereldtour. Daarnaast reisde hij op de wereld over met Cirque het du soleil op tv tribute to op tv Michael Jackson. In LA heeft op tv hij ook zijn een eigen productiebedrijf waarmee de in hij videoclips en in commercials voor grote met merken als Nike en naar Footlocker produceert en het regisseert.

april 2021
08-06-2018 20:33

Finale: Time to Dance

Time to Dance - Finale: Time to Dance

Vanavond is de grote finale van de danswedstrijd Time To Dance. De tien overgebleven dansacts halen nog één keer alles uit de kast om de jury ervan te overtuigen dat zij dé beste Nederlandse dansact van 2018 zijn. De winnaar gaat ervandoor ...

01-06-2018 20:33

Afl. 6

Time to Dance - Afl. 6

In de tweede halve finale is de strijd om de finaleplekken buitengewoon spannend. Iedereen geeft alles, want alleen de beste acts gaan door en maken daarmee kans om de beste dansact van Nederland te worden.

25-05-2018 20:33

Afl. 5

Time to Dance - Afl. 5

In de eerste halve finale binden de dansers en danscrews de strijd met elkaar aan om een plek in de finale. Het niveau is torenhoog, wat betekent dat de jury een aantal zeer moeilijke beslissingen moet nemen.

18-05-2018 20:33

Afl. 4

Time to Dance - Afl. 4

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

11-05-2018 20:33

Afl. 3

Time to Dance - Afl. 3

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

04-05-2018 20:41

Afl. 2

Time to Dance - Afl. 2

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

27-04-2018 20:39

Nieuw: Time to Dance

Time to Dance - Nieuw: Time to Dance

Een dansshow waar alles kan en waarbij de kijker kennis maakt met het grootste danstalent van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe dansshow Time To Dance, die gepresenteerd wordt door Chantal Janzen en Jamai Loman. Vanaf eind a...

Time to Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Time to Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Time to Dance bij Time to Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Time to Dance. Heb je een uitzending van Time to Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Time to Dance gemist

Dansprogramma onder leiding van Chantal Janzen en Jamai Loman. De jury, choreograaf Dan Karaty, professioneel danser Gianinni Semedo Moreira en actrice en danseres Robin Martens, gaat op zoek naar dé beste dansact van Nederland. In een 30 seconden durende first impression halen de acts alles uit de kast om de jury te overtuigen om een 'Time to Dance' te verdienen. Met een 'Time to Go' eindigt het avontuur voor andere acts na 30 seconden.

Uitzending gemist van Time to Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Time to Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!