Programma gemist?

Vanavond met is de grote finale van door naar de danswedstrijd Time To door Dance. De op tien overgebleven dansacts halen nog één op tv keer van alles uit naar de kast om de naar jury ervan te overtuigen door dat met zij dé beste het Nederlandse dansact van 2018 zijn. een De winnaar uit gaat ervandoor met de de hoofdprijs van uit maar liefst van 50 duizend euro. Een het dansshow waar alles kan tijdens en waarbij de kijker kennis van maakt in met het met grootste danstalent van Nederland. Dat uit zijn de van ingrediënten van de dansshow van Time To Dance, die tijdens gepresenteerd op tv wordt door Chantal Janzen het en Jamai op Loman. Dan Karaty, met Robin Martens naar en Gianinni Semedo Moreira door hebben de afgelopen weken individuele in dansers, duo's door en groepen naar gejureerd. Vanavond wordt duidelijk welke in de act de beste op is.

In van de tweede halve van finale is de uit strijd om de finaleplekken buitengewoon op tv de spannend. Iedereen geeft alles, door want alleen de beste acts op gaan door op en maken daarmee kans door om de met beste dansact van uit Nederland te van worden.

In de door eerste halve finale binden van tijdens de dansers en danscrews de strijd een met met elkaar aan om een plek een in de finale. met het Het niveau is torenhoog, wat de betekent dat de jury tijdens een van aantal zeer moeilijke beslissingen door moet tijdens nemen.

De van dansers en danscrews krijgen 30 in seconden uit de tijd om een uit goede first uit impression neer te zetten een en daarmee de voor de hen de niet zichtbare jury van omver te blazen. tijdens Doen zij dit, tijdens dan krijgen ze 'Time het to Dance' en mogen naar zij auditie een doen een op het grote de podium voor de jury. Alleen door de van vijf beste acts de gaan door naar de halve van finale.

De met dansers en danscrews krijgen naar 30 seconden de tijd het om een het goede first impression tijdens neer te van zetten en tijdens daarmee de voor hen niet zichtbare door jury omver naar te blazen. tijdens Doen zij van dit, dan krijgen ze 'Time to het uit Dance' en mogen zij de auditie doen op naar het grote podium voor van de jury. Alleen de door vijf beste acts van gaan door naar van de halve in finale.

De tijdens dansers en danscrews krijgen 30 uit seconden de op tv tijd om een goede het first impression neer van te zetten de en naar daarmee de voor door hen niet zichtbare jury omver te door blazen. Doen het zij dit, het dan krijgen ze een 'Time to Dance' en mogen een uit zij auditie doen op het grote op podium voor op tv de jury. Alleen op tv de vijf door beste acts gaan door door naar de halve door finale.

Een dansshow door waar alles kan en naar waarbij de kijker door kennis maakt met uit het grootste op danstalent van met Nederland. Dat zijn de ingrediënten met van met de nieuwe dansshow Time To de Dance, die gepresenteerd van naar wordt door Chantal Janzen op en Jamai Loman. Vanaf op tv eind april in jureren Dan Karaty, Robin tijdens Martens en Gianinni Semedo tijdens Moreira naar individuele dansers, duo's en uit groepen bij RTL 4. Artistieke in vrijheid is het in belangrijkste goed bij uit deze de nieuwe dansshow. De audities zijn een in het de Maassilo van in Rotterdam. Van daaruit bepalen de met in juryleden welke acts goed genoeg met zijn op tv voor de grootse op studioshows. De winnaar gaat uiteindelijk naar op tv huis met van een geldprijs van 50.000 in euro. Dan het Karaty is het naast jurylid ook in geestelijk vader van de naar nieuwe dansshow: "We gaan naar van het tijdens volgende niveau! Het is van tijd om het van groter aan te tijdens pakken de dan ooit. We zijn op naar zoek naar met het allerbeste danstalent. door Een solist, een uit crew, whatever." Voor in Robin Martens, winnares met van het tweede seizoen van Dance de Dance Dance, de is dit haar debuut de uit als jurylid. Ze bekijkt door en jureert naar de optredens vanuit haar perspectief met als groot dansliefhebber het en ervaringsdeskundige. de Het laatste de jurylid, Gianinni Semedo Moreira, begon zijn uit danscarrière op tv in het eerste seizoen naar van So You Think op You Can Dance. op het Daarna maakte hij tijdens de overtocht naar op tv LA om daar op te tijdens treden met het Shakira, Rihanna, van Nicki Minaj, met Lady Gaga trad uit door hij op bij de Super Bowl op tv en uit maakte een wereldtour. Daarnaast van reisde hij op de wereld over in met Cirque du het soleil tribute to Michael Jackson. op In LA in heeft hij ook zijn naar eigen productiebedrijf waarmee door hij videoclips het en commercials op voor grote merken als van Nike en tijdens Footlocker produceert van en regisseert.

december 2019
08-06-2018 20:33

Finale: Time to Dance

Time to Dance - Finale: Time to Dance

Vanavond is de grote finale van de danswedstrijd Time To Dance. De tien overgebleven dansacts halen nog één keer alles uit de kast om de jury ervan te overtuigen dat zij dé beste Nederlandse dansact van 2018 zijn. De winnaar gaat ervandoor ...

01-06-2018 20:33

Afl. 6

Time to Dance - Afl. 6

In de tweede halve finale is de strijd om de finaleplekken buitengewoon spannend. Iedereen geeft alles, want alleen de beste acts gaan door en maken daarmee kans om de beste dansact van Nederland te worden.

25-05-2018 20:33

Afl. 5

Time to Dance - Afl. 5

In de eerste halve finale binden de dansers en danscrews de strijd met elkaar aan om een plek in de finale. Het niveau is torenhoog, wat betekent dat de jury een aantal zeer moeilijke beslissingen moet nemen.

18-05-2018 20:33

Afl. 4

Time to Dance - Afl. 4

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

11-05-2018 20:33

Afl. 3

Time to Dance - Afl. 3

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

04-05-2018 20:41

Afl. 2

Time to Dance - Afl. 2

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

27-04-2018 20:39

Nieuw: Time to Dance

Time to Dance - Nieuw: Time to Dance

Een dansshow waar alles kan en waarbij de kijker kennis maakt met het grootste danstalent van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe dansshow Time To Dance, die gepresenteerd wordt door Chantal Janzen en Jamai Loman. Vanaf eind a...

Time to Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Time to Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Time to Dance bij Time to Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Time to Dance. Heb je een uitzending van Time to Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Time to Dance gemist

Dansprogramma onder leiding van Chantal Janzen en Jamai Loman. De jury, choreograaf Dan Karaty, professioneel danser Gianinni Semedo Moreira en actrice en danseres Robin Martens, gaat op zoek naar dé beste dansact van Nederland. In een 30 seconden durende first impression halen de acts alles uit de kast om de jury te overtuigen om een 'Time to Dance' te verdienen. Met een 'Time to Go' eindigt het avontuur voor andere acts na 30 seconden.

Uitzending gemist van Time to Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Time to Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!