Programma gemist?

Vanavond een is de grote finale het van van de danswedstrijd Time To Dance. De op tien overgebleven dansacts naar door halen nog één keer alles een uit de op tv kast om een de jury ervan te overtuigen in dat op zij dé beste Nederlandse uit dansact van 2018 zijn. De op winnaar gaat ervandoor tijdens met door de hoofdprijs van maar tijdens liefst van 50 duizend euro. Een dansshow een waar alles kan en het waarbij de kijker tijdens kennis maakt met een het een grootste danstalent van van Nederland. Dat zijn door de ingrediënten van met de dansshow Time To Dance, van die van gepresenteerd wordt door Chantal van Janzen en Jamai Loman. in Dan Karaty, Robin naar Martens en in Gianinni Semedo Moreira hebben van de tijdens afgelopen weken individuele dansers, duo's een en groepen gejureerd. op Vanavond wordt tijdens duidelijk welke act een de beste de is.

In op de tweede halve finale op tv is de in strijd om de finaleplekken buitengewoon de op tv spannend. Iedereen geeft alles, want alleen door de een beste acts gaan door in en maken daarmee met kans om de beste van dansact van Nederland van te in worden.

In de de eerste halve naar finale binden de dansers en in danscrews de tijdens strijd op tv met elkaar aan om een plek een in naar de finale. het Het niveau is het torenhoog, wat betekent dat de het jury een aantal de zeer moeilijke beslissingen moet een naar nemen.

De op tv dansers en danscrews krijgen 30 van seconden de de tijd om een goede een first uit impression neer te het zetten en daarmee de op voor hen niet zichtbare op tv jury omver te de blazen. Doen zij met dit, dan op krijgen ze 'Time to uit Dance' en met mogen in zij auditie doen op het met grote podium voor het de een jury. Alleen de vijf tijdens beste acts een gaan door naar op tv de halve finale.

De dansers en naar danscrews naar krijgen 30 op seconden de tijd een om een goede first impression neer van te zetten op tv en daarmee een de voor hen de niet zichtbare jury omver te op tv blazen. een Doen zij het dit, dan krijgen ze de 'Time to uit Dance' en mogen een zij auditie doen op het grote op podium voor naar de jury. Alleen de van vijf beste tijdens acts gaan door naar tijdens door de halve finale.

De dansers en op tv danscrews van krijgen 30 seconden de op tv tijd om in een goede first impression neer een tijdens te zetten en daarmee de voor het hen niet zichtbare op tv de jury omver te blazen. Doen uit zij dit, dan van krijgen ze 'Time de to Dance' en mogen op zij in auditie doen op op het grote podium voor de een jury. Alleen de door met vijf beste acts gaan door naar door de halve een finale.

Een tijdens dansshow waar alles in kan en waarbij de kijker van kennis maakt met met op tv het grootste danstalent van de Nederland. Dat zijn de ingrediënten tijdens van het de nieuwe dansshow tijdens Time To Dance, op die gepresenteerd wordt door Chantal een naar Janzen en Jamai Loman. met Vanaf eind april jureren de Dan Karaty, door Robin Martens en Gianinni Semedo een in Moreira individuele dansers, duo's op en groepen bij in RTL 4. Artistieke vrijheid is het tijdens uit belangrijkste goed bij deze nieuwe een dansshow. De audities door zijn in op tv de Maassilo met in Rotterdam. Van het daaruit bepalen de juryleden op tv welke acts het goed genoeg zijn voor de een grootse studioshows. De door winnaar gaat uiteindelijk naar een huis met een op geldprijs van naar 50.000 euro. Dan Karaty is op de naast jurylid ook geestelijk vader door van de nieuwe dansshow: van in "We gaan naar het volgende met niveau! met Het is tijd om op tv het groter aan te pakken op tv met dan ooit. We zijn op in zoek naar uit het allerbeste danstalent. Een tijdens solist, in een crew, whatever." Voor Robin Martens, winnares een van het een tweede seizoen van de Dance Dance Dance, door is in dit haar debuut als jurylid. de Ze bekijkt en uit jureert de de optredens vanuit haar perspectief als door groot de dansliefhebber en ervaringsdeskundige. Het laatste uit jurylid, Gianinni Semedo naar Moreira, begon op zijn danscarrière in een het eerste een seizoen van het So You Think naar You Can Dance. Daarna maakte hij met de overtocht een naar LA naar om daar op te een treden met uit Shakira, Rihanna, Nicki Minaj, uit met Lady Gaga tijdens trad hij op bij met de Super in Bowl en maakte een met wereldtour. Daarnaast uit reisde tijdens hij de wereld tijdens over met Cirque du soleil het tribute to Michael tijdens Jackson. een In LA heeft hij het ook zijn eigen de productiebedrijf waarmee met hij videoclips en commercials voor grote tijdens merken als Nike op van en Footlocker produceert een en regisseert.

augustus 2020
08-06-2018 20:33

Finale: Time to Dance

Time to Dance - Finale: Time to Dance

Vanavond is de grote finale van de danswedstrijd Time To Dance. De tien overgebleven dansacts halen nog één keer alles uit de kast om de jury ervan te overtuigen dat zij dé beste Nederlandse dansact van 2018 zijn. De winnaar gaat ervandoor ...

01-06-2018 20:33

Afl. 6

Time to Dance - Afl. 6

In de tweede halve finale is de strijd om de finaleplekken buitengewoon spannend. Iedereen geeft alles, want alleen de beste acts gaan door en maken daarmee kans om de beste dansact van Nederland te worden.

25-05-2018 20:33

Afl. 5

Time to Dance - Afl. 5

In de eerste halve finale binden de dansers en danscrews de strijd met elkaar aan om een plek in de finale. Het niveau is torenhoog, wat betekent dat de jury een aantal zeer moeilijke beslissingen moet nemen.

18-05-2018 20:33

Afl. 4

Time to Dance - Afl. 4

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

11-05-2018 20:33

Afl. 3

Time to Dance - Afl. 3

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

04-05-2018 20:41

Afl. 2

Time to Dance - Afl. 2

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

27-04-2018 20:39

Nieuw: Time to Dance

Time to Dance - Nieuw: Time to Dance

Een dansshow waar alles kan en waarbij de kijker kennis maakt met het grootste danstalent van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe dansshow Time To Dance, die gepresenteerd wordt door Chantal Janzen en Jamai Loman. Vanaf eind a...

Time to Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Time to Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Time to Dance bij Time to Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Time to Dance. Heb je een uitzending van Time to Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Time to Dance gemist

Dansprogramma onder leiding van Chantal Janzen en Jamai Loman. De jury, choreograaf Dan Karaty, professioneel danser Gianinni Semedo Moreira en actrice en danseres Robin Martens, gaat op zoek naar dé beste dansact van Nederland. In een 30 seconden durende first impression halen de acts alles uit de kast om de jury te overtuigen om een 'Time to Dance' te verdienen. Met een 'Time to Go' eindigt het avontuur voor andere acts na 30 seconden.

Uitzending gemist van Time to Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Time to Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!