Programma gemist?

Vanavond van is de grote de finale van de tijdens danswedstrijd Time To het Dance. De tien op tv overgebleven dansacts halen nog één op tv keer van alles uit de uit kast om de jury tijdens ervan te tijdens overtuigen dat met zij dé beste van Nederlandse dansact van 2018 zijn. De de uit winnaar gaat ervandoor de met de hoofdprijs van maar liefst op 50 duizend tijdens euro. Een dansshow waar met alles kan van en waarbij in de kijker kennis uit maakt met het grootste danstalent van van Nederland. van Dat zijn een de ingrediënten van met de dansshow Time To tijdens Dance, die gepresenteerd wordt naar door Chantal Janzen en uit Jamai Loman. door Dan Karaty, door Robin Martens en Gianinni van Semedo Moreira hebben de een afgelopen weken individuele de dansers, duo's en naar het groepen gejureerd. Vanavond wordt de duidelijk welke act de beste in door is.

In tijdens de tweede op halve finale is de strijd een om de finaleplekken buitengewoon in spannend. Iedereen geeft door alles, in want alleen de de beste acts door gaan door en de maken daarmee kans om met de beste dansact van van Nederland te een worden.

In de eerste tijdens van halve finale binden in de dansers en van danscrews de strijd met de elkaar aan om een tijdens plek in de het finale. Het niveau is met torenhoog, wat naar betekent dat de naar jury een in aantal zeer uit moeilijke beslissingen moet uit nemen.

De met dansers en danscrews krijgen in 30 een seconden de tijd om de een goede first op tv impression neer tijdens te zetten en daarmee op tv de voor hen niet in zichtbare het jury omver te blazen. Doen zij van dit, dan het krijgen ze 'Time uit to Dance' en uit mogen zij auditie het doen op het grote uit podium voor de van de jury. Alleen de vijf beste in acts gaan een door naar de naar halve finale.

De met dansers en danscrews krijgen met 30 seconden de tijd naar om tijdens een goede first impression neer op tv te zetten met en van daarmee de voor een hen niet zichtbare jury omver tijdens te blazen. Doen op zij op tv dit, dan krijgen ze op tv 'Time to het Dance' en mogen zij een auditie doen in op het grote podium voor de een jury. Alleen van de vijf beste uit acts gaan door door naar met de halve finale.

De dansers door en in danscrews krijgen 30 seconden de naar tijd om op tv een goede tijdens first impression neer te zetten en in daarmee de met voor door hen niet zichtbare tijdens jury omver te door blazen. Doen zij dit, dan krijgen het ze 'Time een to Dance' tijdens en mogen zij auditie doen door op het tijdens grote podium voor naar de jury. op Alleen de het vijf beste acts gaan naar door naar een de halve finale.

Een dansshow tijdens waar alles kan en uit op tv waarbij de kijker kennis maakt tijdens met een het grootste danstalent van Nederland. naar Dat een zijn de ingrediënten tijdens van de nieuwe dansshow Time naar To Dance, die gepresenteerd van wordt door op Chantal Janzen en op Jamai Loman. naar Vanaf eind april jureren Dan van Karaty, Robin Martens tijdens en door Gianinni Semedo tijdens Moreira individuele dansers, duo's en groepen door bij RTL 4. Artistieke op vrijheid op is het uit belangrijkste goed bij uit deze nieuwe dansshow. De met audities zijn in de op Maassilo door in Rotterdam. Van daaruit bepalen de naar juryleden welke acts een door goed genoeg zijn voor de grootse het studioshows. De winnaar de gaat uiteindelijk op naar huis met van een geldprijs op van 50.000 euro. Dan Karaty is tijdens naast jurylid op ook geestelijk vader van van de nieuwe op dansshow: een "We gaan naar het op tv volgende niveau! naar Het is tijd het om het groter aan te pakken tijdens dan ooit. We in zijn op zoek met naar het allerbeste het danstalent. uit Een solist, een crew, whatever." Voor een Robin Martens, winnares met van het de tweede seizoen van Dance het Dance Dance, is naar tijdens dit haar debuut als naar jurylid. Ze bekijkt een en jureert tijdens de optredens vanuit door haar perspectief als groot in dansliefhebber en ervaringsdeskundige. Het op laatste jurylid, Gianinni een Semedo Moreira, in begon zijn danscarrière in het een eerste seizoen het van van So You Think You de Can Dance. Daarna maakte van hij het de overtocht naar LA om daar van op te treden in met op Shakira, Rihanna, de Nicki Minaj, met Lady Gaga trad tijdens hij op tv op bij de Super een Bowl en op maakte een wereldtour. Daarnaast door reisde hij van de wereld over met met Cirque du soleil tribute in to Michael tijdens Jackson. In van LA heeft hij ook van zijn van eigen productiebedrijf waarmee naar hij videoclips en commercials door voor grote merken in als Nike op tv en Footlocker produceert en de regisseert.

augustus 2021
08-06-2018 20:33

Finale: Time to Dance

Time to Dance - Finale: Time to Dance

Vanavond is de grote finale van de danswedstrijd Time To Dance. De tien overgebleven dansacts halen nog één keer alles uit de kast om de jury ervan te overtuigen dat zij dé beste Nederlandse dansact van 2018 zijn. De winnaar gaat ervandoor ...

01-06-2018 20:33

Afl. 6

Time to Dance - Afl. 6

In de tweede halve finale is de strijd om de finaleplekken buitengewoon spannend. Iedereen geeft alles, want alleen de beste acts gaan door en maken daarmee kans om de beste dansact van Nederland te worden.

25-05-2018 20:33

Afl. 5

Time to Dance - Afl. 5

In de eerste halve finale binden de dansers en danscrews de strijd met elkaar aan om een plek in de finale. Het niveau is torenhoog, wat betekent dat de jury een aantal zeer moeilijke beslissingen moet nemen.

18-05-2018 20:33

Afl. 4

Time to Dance - Afl. 4

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

11-05-2018 20:33

Afl. 3

Time to Dance - Afl. 3

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

04-05-2018 20:41

Afl. 2

Time to Dance - Afl. 2

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

27-04-2018 20:39

Nieuw: Time to Dance

Time to Dance - Nieuw: Time to Dance

Een dansshow waar alles kan en waarbij de kijker kennis maakt met het grootste danstalent van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe dansshow Time To Dance, die gepresenteerd wordt door Chantal Janzen en Jamai Loman. Vanaf eind a...

Time to Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Time to Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Time to Dance bij Time to Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Time to Dance. Heb je een uitzending van Time to Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Time to Dance gemist

Dansprogramma onder leiding van Chantal Janzen en Jamai Loman. De jury, choreograaf Dan Karaty, professioneel danser Gianinni Semedo Moreira en actrice en danseres Robin Martens, gaat op zoek naar dé beste dansact van Nederland. In een 30 seconden durende first impression halen de acts alles uit de kast om de jury te overtuigen om een 'Time to Dance' te verdienen. Met een 'Time to Go' eindigt het avontuur voor andere acts na 30 seconden.

Uitzending gemist van Time to Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Time to Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!