Programma gemist?

Vanavond de is de grote finale van het de danswedstrijd de Time To Dance. De op uit tien overgebleven dansacts halen nog het één keer alles uit het de kast uit om de jury op ervan te tijdens overtuigen dat zij dé beste op tv Nederlandse dansact uit van 2018 in zijn. De winnaar gaat ervandoor door met de op hoofdprijs van maar naar liefst 50 duizend euro. Een tijdens dansshow waar uit alles kan uit en waarbij naar de kijker kennis maakt met het tijdens met grootste danstalent van Nederland. Dat tijdens zijn de ingrediënten naar van de tijdens dansshow Time To van Dance, die gepresenteerd wordt door door Chantal van Janzen en Jamai Loman. uit Dan het Karaty, Robin Martens en naar Gianinni Semedo een Moreira hebben de afgelopen weken individuele op dansers, duo's in en groepen de gejureerd. Vanavond wordt duidelijk welke naar act het de beste in is.

In met de tweede halve van finale is de een strijd om de finaleplekken buitengewoon van met spannend. Iedereen geeft alles, door want alleen de tijdens beste acts naar gaan door en het maken daarmee kans om de beste door met dansact van Nederland te van worden.

In de in eerste halve finale door binden de dansers en naar de danscrews de strijd de met elkaar aan om uit een plek in tijdens de finale. Het niveau is het naar torenhoog, wat betekent dat de jury in een naar aantal zeer moeilijke tijdens beslissingen moet een nemen.

De de dansers en danscrews het krijgen 30 seconden de met tijd van om een goede first impression naar neer te zetten en in met daarmee de voor in hen niet zichtbare jury omver te in in blazen. Doen zij dit, naar dan krijgen het ze 'Time to Dance' en het mogen zij auditie doen met op op het grote podium voor van de jury. door Alleen de vijf beste acts een gaan door een naar de de halve finale.

De dansers en met danscrews krijgen 30 uit seconden de tijd in tijdens om een goede first impression neer tijdens te zetten uit en daarmee een de voor op tv hen niet zichtbare jury omver op tv te blazen. op Doen zij dit, dan krijgen een ze 'Time tijdens to Dance' en het mogen uit zij auditie doen op het grote het podium voor de door jury. Alleen de uit uit vijf beste acts gaan het door naar de halve de finale.

De uit dansers en danscrews door krijgen 30 seconden de naar tijd om een op tv goede first impression op tv neer te zetten in en daarmee van de voor hen niet in zichtbare jury omver te met van blazen. Doen zij dit, dan krijgen door ze de 'Time to Dance' tijdens en mogen zij auditie doen met op het het grote podium voor tijdens de tijdens jury. Alleen de vijf beste acts door gaan door naar naar de halve door finale.

Een de dansshow waar alles kan en van waarbij de een kijker kennis maakt tijdens met de het grootste danstalent in van Nederland. Dat zijn tijdens de ingrediënten van het de nieuwe van dansshow Time To Dance, die gepresenteerd naar wordt door op tv Chantal Janzen op tv en Jamai Loman. een Vanaf eind op april jureren Dan Karaty, in Robin Martens en naar Gianinni Semedo Moreira individuele dansers, door duo's en groepen met bij RTL in 4. Artistieke vrijheid is met het door belangrijkste goed bij deze een nieuwe dansshow. De audities zijn op tv in de op tv Maassilo tijdens in Rotterdam. Van daaruit bepalen op de de juryleden welke acts goed genoeg de zijn voor de grootse uit studioshows. De winnaar een gaat uiteindelijk naar door de huis met een geldprijs van een 50.000 euro. Dan Karaty een is naast jurylid ook naar geestelijk vader de van met de nieuwe dansshow: "We door gaan naar het naar volgende niveau! Het is van tijd om het het groter aan te de pakken dan van ooit. We zijn op zoek uit uit naar het allerbeste danstalent. op Een solist, een een crew, whatever." Voor de Robin Martens, winnares van een het tweede seizoen de van Dance Dance Dance, is de een dit haar debuut als jurylid. een Ze een bekijkt en jureert de optredens vanuit met haar perspectief als het van groot dansliefhebber en ervaringsdeskundige. door Het laatste een jurylid, Gianinni Semedo een Moreira, begon zijn uit danscarrière in het een eerste seizoen van So in You Think You door Can Dance. Daarna maakte uit hij een de overtocht naar uit LA om daar op te door treden met Shakira, Rihanna, uit de Nicki Minaj, met Lady Gaga trad naar naar hij op bij uit de Super Bowl de en maakte een wereldtour. Daarnaast de reisde met hij de wereld over een met Cirque du uit soleil tribute to Michael uit Jackson. In LA heeft tijdens hij ook tijdens zijn eigen uit productiebedrijf waarmee hij met videoclips en het commercials voor grote merken de als Nike een en Footlocker produceert en het regisseert.

november 2020
08-06-2018 20:33

Finale: Time to Dance

Time to Dance - Finale: Time to Dance

Vanavond is de grote finale van de danswedstrijd Time To Dance. De tien overgebleven dansacts halen nog één keer alles uit de kast om de jury ervan te overtuigen dat zij dé beste Nederlandse dansact van 2018 zijn. De winnaar gaat ervandoor ...

01-06-2018 20:33

Afl. 6

Time to Dance - Afl. 6

In de tweede halve finale is de strijd om de finaleplekken buitengewoon spannend. Iedereen geeft alles, want alleen de beste acts gaan door en maken daarmee kans om de beste dansact van Nederland te worden.

25-05-2018 20:33

Afl. 5

Time to Dance - Afl. 5

In de eerste halve finale binden de dansers en danscrews de strijd met elkaar aan om een plek in de finale. Het niveau is torenhoog, wat betekent dat de jury een aantal zeer moeilijke beslissingen moet nemen.

18-05-2018 20:33

Afl. 4

Time to Dance - Afl. 4

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

11-05-2018 20:33

Afl. 3

Time to Dance - Afl. 3

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

04-05-2018 20:41

Afl. 2

Time to Dance - Afl. 2

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

27-04-2018 20:39

Nieuw: Time to Dance

Time to Dance - Nieuw: Time to Dance

Een dansshow waar alles kan en waarbij de kijker kennis maakt met het grootste danstalent van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe dansshow Time To Dance, die gepresenteerd wordt door Chantal Janzen en Jamai Loman. Vanaf eind a...

Time to Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Time to Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Time to Dance bij Time to Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Time to Dance. Heb je een uitzending van Time to Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Time to Dance gemist

Dansprogramma onder leiding van Chantal Janzen en Jamai Loman. De jury, choreograaf Dan Karaty, professioneel danser Gianinni Semedo Moreira en actrice en danseres Robin Martens, gaat op zoek naar dé beste dansact van Nederland. In een 30 seconden durende first impression halen de acts alles uit de kast om de jury te overtuigen om een 'Time to Dance' te verdienen. Met een 'Time to Go' eindigt het avontuur voor andere acts na 30 seconden.

Uitzending gemist van Time to Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Time to Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!