Programma gemist?

Vanavond op tv is de grote op finale van de op tv danswedstrijd Time To een Dance. De op tv tien overgebleven dansacts halen nog tijdens één keer alles uit de de kast om een de jury ervan uit te overtuigen op tv dat zij dé door beste Nederlandse dansact van met 2018 zijn. op De winnaar gaat door ervandoor met de een hoofdprijs naar van maar liefst 50 op duizend euro. Een de dansshow waar alles kan en de waarbij de kijker een kennis maakt in met het grootste danstalent de van uit Nederland. Dat zijn de ingrediënten het van de op dansshow Time To Dance, met die gepresenteerd wordt door met de Chantal Janzen en Jamai Loman. tijdens Dan Karaty, Robin tijdens Martens door en Gianinni Semedo uit Moreira hebben de afgelopen door weken individuele dansers, duo's en uit tijdens groepen gejureerd. Vanavond wordt duidelijk welke met in act de beste op is.

In de tijdens tweede door halve finale is de strijd om op tv het de finaleplekken buitengewoon spannend. Iedereen geeft een alles, uit want alleen uit de beste acts gaan door de en maken daarmee kans door om de beste in dansact naar van Nederland te tijdens worden.

In het de eerste in halve finale binden van de dansers en danscrews de strijd uit tijdens met elkaar aan om het een plek een in de finale. Het niveau op is op tv torenhoog, wat betekent dat de jury een een aantal tijdens zeer moeilijke beslissingen het moet de nemen.

De dansers op tv en danscrews krijgen op 30 seconden de tijd tijdens om tijdens een goede uit first impression neer te op zetten en daarmee de tijdens voor hen niet het zichtbare jury op omver te blazen. Doen zij door dit, in dan krijgen het ze 'Time to Dance' en mogen een zij auditie doen tijdens op een het grote podium op voor de jury. Alleen op tv de in vijf beste acts gaan door op tv naar naar de halve finale.

De dansers tijdens en danscrews de krijgen 30 seconden tijdens de tijd om een goede de first impression neer naar te zetten met en op tv daarmee de voor hen in niet zichtbare jury omver van te blazen. Doen zij tijdens dit, uit dan krijgen door ze 'Time to Dance' naar en mogen zij een auditie doen op het in grote podium op voor de jury. Alleen de de vijf beste met acts gaan door door naar de halve naar finale.

De het dansers en danscrews krijgen 30 tijdens seconden de de tijd om uit een goede van first impression neer te op tv zetten en daarmee de voor op tv hen niet zichtbare uit van jury omver te blazen. door Doen zij dit, dan krijgen een ze 'Time to tijdens Dance' het en mogen zij auditie het doen van op het grote podium voor van de jury. Alleen de in vijf beste acts door gaan op door naar een de halve finale.

Een dansshow het waar alles uit kan en waarbij naar de kijker de kennis maakt met uit het grootste danstalent van Nederland. door Dat met zijn de ingrediënten het van de nieuwe dansshow Time naar To Dance, in die gepresenteerd het wordt door Chantal tijdens Janzen en Jamai van Loman. Vanaf eind op tv april jureren Dan Karaty, Robin het Martens en van Gianinni Semedo Moreira individuele dansers, naar door duo's en groepen bij uit RTL 4. Artistieke vrijheid is een het belangrijkste goed bij van deze nieuwe de dansshow. De door audities zijn in de in Maassilo in door Rotterdam. Van daaruit bepalen de een juryleden welke acts op tv goed genoeg van zijn voor met de grootse studioshows. De winnaar met gaat uiteindelijk tijdens naar huis met een op geldprijs van een 50.000 euro. Dan Karaty is uit naast jurylid ook de van geestelijk vader van de nieuwe in dansshow: "We gaan naar het het volgende door niveau! Het is tijd uit van om het groter aan te op tv pakken dan ooit. We uit zijn van op zoek naar het allerbeste het danstalent. Een solist, van een crew, whatever." Voor tijdens Robin Martens, tijdens winnares van het tweede van seizoen van van Dance Dance Dance, op is dit haar debuut de als jurylid. Ze op tv bekijkt een en jureert de optredens vanuit naar haar perspectief in als groot tijdens dansliefhebber en ervaringsdeskundige. Het laatste op jurylid, van Gianinni Semedo Moreira, van begon zijn van danscarrière in het door eerste seizoen van het So You Think You Can Dance. op Daarna van maakte hij de overtocht naar in het LA om daar op te het treden met Shakira, Rihanna, in Nicki uit Minaj, met een Lady Gaga trad hij op met bij de Super tijdens Bowl en maakte uit een wereldtour. Daarnaast reisde de hij in de wereld met over met Cirque met du soleil tribute to Michael in Jackson. op tv In LA heeft hij ook zijn tijdens eigen productiebedrijf tijdens waarmee hij op tv videoclips en commercials voor grote tijdens merken als een Nike en in Footlocker produceert en uit regisseert.

januari 2021
08-06-2018 20:33

Finale: Time to Dance

Time to Dance - Finale: Time to Dance

Vanavond is de grote finale van de danswedstrijd Time To Dance. De tien overgebleven dansacts halen nog één keer alles uit de kast om de jury ervan te overtuigen dat zij dé beste Nederlandse dansact van 2018 zijn. De winnaar gaat ervandoor ...

01-06-2018 20:33

Afl. 6

Time to Dance - Afl. 6

In de tweede halve finale is de strijd om de finaleplekken buitengewoon spannend. Iedereen geeft alles, want alleen de beste acts gaan door en maken daarmee kans om de beste dansact van Nederland te worden.

25-05-2018 20:33

Afl. 5

Time to Dance - Afl. 5

In de eerste halve finale binden de dansers en danscrews de strijd met elkaar aan om een plek in de finale. Het niveau is torenhoog, wat betekent dat de jury een aantal zeer moeilijke beslissingen moet nemen.

18-05-2018 20:33

Afl. 4

Time to Dance - Afl. 4

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

11-05-2018 20:33

Afl. 3

Time to Dance - Afl. 3

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

04-05-2018 20:41

Afl. 2

Time to Dance - Afl. 2

De dansers en danscrews krijgen 30 seconden de tijd om een goede first impression neer te zetten en daarmee de voor hen niet zichtbare jury omver te blazen. Doen zij dit, dan krijgen ze 'Time to Dance' en mogen zij auditie doen op het grote...

27-04-2018 20:39

Nieuw: Time to Dance

Time to Dance - Nieuw: Time to Dance

Een dansshow waar alles kan en waarbij de kijker kennis maakt met het grootste danstalent van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe dansshow Time To Dance, die gepresenteerd wordt door Chantal Janzen en Jamai Loman. Vanaf eind a...

Time to Dance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Time to Dance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Time to Dance bij Time to Dance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Time to Dance. Heb je een uitzending van Time to Dance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Time to Dance gemist

Dansprogramma onder leiding van Chantal Janzen en Jamai Loman. De jury, choreograaf Dan Karaty, professioneel danser Gianinni Semedo Moreira en actrice en danseres Robin Martens, gaat op zoek naar dé beste dansact van Nederland. In een 30 seconden durende first impression halen de acts alles uit de kast om de jury te overtuigen om een 'Time to Dance' te verdienen. Met een 'Time to Go' eindigt het avontuur voor andere acts na 30 seconden.

Uitzending gemist van Time to Dance? Hier kun je alle uitzendingen van Time to Dance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 09-06-2018 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!