Programma gemist?

Britse tijdens documentaire over mensen op die overgaan tot extreme ingrepen door om in het in hun ogen tijdens perfecte lichaam te de creëren.

juli 2021
27-04-2018 22:55

Afl. 1

Painted, Pierced And Proud - Afl. 1

Britse documentaire over mensen die overgaan tot extreme ingrepen om het in hun ogen perfecte lichaam te creëren.

Painted, Pierced And Proud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Painted, Pierced And Proud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Painted, Pierced And Proud bij Painted, Pierced And Proud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Painted, Pierced And Proud. Heb je een uitzending van Painted, Pierced And Proud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Painted, Pierced And Proud gemist

Britse documentaire over mensen die overgaan tot extreme ingrepen om het in hun ogen perfecte lichaam te creëren. We volgen onder meer bodybuilder Clive, wiens lichaam voor negentig procent met tatoeages is bedekt. Omdat hij zoveel tatoeages heeft, moet hij zijn lichaam spray-tannen om mee te mogen doen met bodybuildwedstrijden. Pete heeft 85 piercings verspreid over zijn hele lichaam. Hij heeft besloten om te gaan experimenteren met scarificatie, het maken van lichaamsversieringen door met een scherp voorwerp in de huid te snijden.

Uitzending gemist van Painted, Pierced And Proud? Hier kun je alle uitzendingen van Painted, Pierced And Proud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-04-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!