Programma gemist?

Terugblik (met op anekdotes en veel beelden) op tv op het de dag van naar de troonswisseling, vijf jaar geleden. het een Dionne Stax blikt op tv terug op de door grote en vooral ook de de kleine gebeurtenissen naar van die dag. Zij doet op tv dat met op tv mensen in die toen een op bijzondere functie hadden, zoals astronaut het André Kuipers door (koning der wapenen), wetenschapper het Robbert Dijkgraaf en in dressuuramazone Ankie van met Grunsven (herauten van het wapenen), DJ Armin door van Buuren en de de schipper van op de boot op die met de naar kersverse koning en zijn gezin op de over het IJ voer. Ook Astrid door Kersseboom en naar Kysia Hekster, een die er op namens de NOS een bij waren, en historicus Herman op Pleij komen aan uit het woord. En omdat met vijf jaar geldt op tv een als een houten jubileum, is door te zien hoe de het Hilversumse kunstenaar Diederick op Kraaijeveld een tijdens houten kunstwerk maakt van met de door inhuldiging als een inspiratiebron.

oktober 2019
29-04-2018 21:00

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander - NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

Terugblik (met anekdotes en veel beelden) op de dag van de troonswisseling, vijf jaar geleden. Dionne Stax blikt terug op de grote en vooral ook de kleine gebeurtenissen van die dag. Zij doet dat met mensen die toen een bijzondere functie h...

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander bij NOS 5 jaar koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!