Programma gemist?

Terugblik (met de anekdotes en veel beelden) in tijdens op de dag van de op tv troonswisseling, vijf jaar geleden. naar Dionne Stax in blikt terug tijdens op de grote in en vooral ook de naar kleine gebeurtenissen op van die een dag. Zij doet dat met op mensen tijdens die toen een bijzondere functie hadden, een zoals astronaut in André Kuipers (koning tijdens der wapenen), wetenschapper uit Robbert Dijkgraaf door en dressuuramazone Ankie van het Grunsven tijdens (herauten van wapenen), DJ Armin op tv van Buuren en de uit schipper met van de boot die met tijdens de naar kersverse koning en van zijn gezin door over het IJ van voer. Ook Astrid Kersseboom en Kysia door het Hekster, die er in namens de NOS bij naar waren, en historicus Herman Pleij in komen aan een het woord. in En omdat vijf op jaar geldt als op tv een houten met jubileum, is te in zien hoe de een Hilversumse kunstenaar Diederick Kraaijeveld op een houten kunstwerk maakt met in de inhuldiging de als door inspiratiebron.

mei 2020
29-04-2018 21:00

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander - NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

Terugblik (met anekdotes en veel beelden) op de dag van de troonswisseling, vijf jaar geleden. Dionne Stax blikt terug op de grote en vooral ook de kleine gebeurtenissen van die dag. Zij doet dat met mensen die toen een bijzondere functie h...

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander bij NOS 5 jaar koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!