Programma gemist?

Terugblik (met met anekdotes op tv en veel beelden) op tv op de dag van de uit troonswisseling, vijf jaar geleden. naar op tv Dionne Stax blikt terug op van de grote en vooral de met ook de kleine gebeurtenissen van die de dag. Zij doet een dat met mensen de met die toen een bijzondere functie een hadden, uit zoals astronaut André Kuipers (koning de der wapenen), wetenschapper een Robbert tijdens Dijkgraaf en dressuuramazone Ankie van op Grunsven (herauten van wapenen), het DJ Armin van van tijdens Buuren en de schipper van de naar boot die een met op de kersverse koning en het zijn gezin over uit het IJ voer. Ook Astrid op tv uit Kersseboom en Kysia van Hekster, die er namens in de NOS bij waren, op tv en door historicus Herman Pleij komen aan het het woord. En het omdat vijf jaar door geldt het als een houten jubileum, is te het zien hoe een de Hilversumse kunstenaar de Diederick naar Kraaijeveld een houten kunstwerk maakt van met de inhuldiging het als door inspiratiebron.

juli 2021
29-04-2018 21:00

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander - NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

Terugblik (met anekdotes en veel beelden) op de dag van de troonswisseling, vijf jaar geleden. Dionne Stax blikt terug op de grote en vooral ook de kleine gebeurtenissen van die dag. Zij doet dat met mensen die toen een bijzondere functie h...

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander bij NOS 5 jaar koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!