Programma gemist?

Terugblik de (met anekdotes en veel beelden) door de op de dag van de een troonswisseling, vijf jaar geleden. van Dionne Stax van blikt terug een op de grote door en vooral ook door de kleine gebeurtenissen van die door dag. Zij op tv doet dat met het mensen die toen op tv een de bijzondere functie hadden, zoals astronaut André uit Kuipers een (koning der in wapenen), wetenschapper Robbert Dijkgraaf en dressuuramazone op tv Ankie van Grunsven uit in (herauten van wapenen), van DJ Armin van Buuren en de met door schipper van de boot tijdens die met met de kersverse koning tijdens en zijn gezin over het in IJ voer. van Ook Astrid Kersseboom en Kysia met Hekster, die er naar namens op de NOS bij waren, en met historicus Herman Pleij uit komen aan het met woord. En omdat met vijf de jaar geldt als een met houten van jubileum, is te zien naar hoe de Hilversumse kunstenaar Diederick door Kraaijeveld een houten van kunstwerk uit maakt met de tijdens inhuldiging als van inspiratiebron.

mei 2021
29-04-2018 21:00

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander - NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

Terugblik (met anekdotes en veel beelden) op de dag van de troonswisseling, vijf jaar geleden. Dionne Stax blikt terug op de grote en vooral ook de kleine gebeurtenissen van die dag. Zij doet dat met mensen die toen een bijzondere functie h...

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander bij NOS 5 jaar koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!