Programma gemist?

Terugblik (met anekdotes op tv en van veel beelden) op de dag door in van de troonswisseling, vijf jaar geleden. op tv Dionne in Stax blikt het terug op de grote en de vooral ook de kleine van met gebeurtenissen van die dag. Zij met doet de dat met mensen die met toen een bijzondere het functie hadden, zoals astronaut André uit naar Kuipers (koning der wapenen), wetenschapper uit Robbert Dijkgraaf op tv en dressuuramazone Ankie van op tv Grunsven (herauten van op wapenen), DJ van Armin van Buuren en in de schipper van de het boot die met een de het kersverse koning van en zijn gezin over het IJ het voer. op tv Ook Astrid Kersseboom en door Kysia Hekster, een die er namens een de NOS bij waren, en door een historicus Herman Pleij komen in aan het naar woord. En omdat vijf jaar geldt van uit als een houten jubileum, is tijdens te zien hoe de de Hilversumse kunstenaar door Diederick Kraaijeveld een op houten kunstwerk van maakt met de inhuldiging als met in inspiratiebron.

januari 2021
29-04-2018 21:00

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander - NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

Terugblik (met anekdotes en veel beelden) op de dag van de troonswisseling, vijf jaar geleden. Dionne Stax blikt terug op de grote en vooral ook de kleine gebeurtenissen van die dag. Zij doet dat met mensen die toen een bijzondere functie h...

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander bij NOS 5 jaar koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!