Programma gemist?

Terugblik het (met anekdotes en veel beelden) door op de in dag van de de troonswisseling, het vijf jaar geleden. Dionne een Stax blikt uit terug op de het grote en vooral ook de kleine de de gebeurtenissen van die tijdens dag. Zij doet dat uit met mensen die van toen een bijzondere functie hadden, op naar zoals astronaut André Kuipers (koning van der wapenen), wetenschapper Robbert tijdens Dijkgraaf een en dressuuramazone naar Ankie van Grunsven (herauten van wapenen), op DJ Armin van van van Buuren en de door schipper van de het boot die met in de kersverse koning en zijn gezin naar over het IJ in voer. Ook op Astrid Kersseboom tijdens en Kysia Hekster, die er naar namens de NOS een met bij waren, en historicus Herman Pleij van komen aan het met woord. En omdat in naar vijf jaar geldt op tv als een houten jubileum, is tijdens te zien hoe het de Hilversumse een kunstenaar Diederick Kraaijeveld met een houten kunstwerk een maakt met op de inhuldiging als met inspiratiebron.

september 2020
29-04-2018 21:00

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander - NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

Terugblik (met anekdotes en veel beelden) op de dag van de troonswisseling, vijf jaar geleden. Dionne Stax blikt terug op de grote en vooral ook de kleine gebeurtenissen van die dag. Zij doet dat met mensen die toen een bijzondere functie h...

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander bij NOS 5 jaar koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!