Programma gemist?

Terugblik door (met anekdotes het en veel beelden) op een de dag van de in troonswisseling, vijf jaar op tv geleden. tijdens Dionne Stax blikt terug op van de grote uit en vooral ook uit de kleine gebeurtenissen van in die dag. Zij doet in dat het met mensen die toen uit een bijzondere functie hadden, op zoals met astronaut André Kuipers (koning een der tijdens wapenen), wetenschapper Robbert Dijkgraaf en dressuuramazone tijdens in Ankie van Grunsven het (herauten van wapenen), met DJ Armin van Buuren en de op tv schipper van in de de boot die met door de kersverse koning en zijn gezin uit over van het IJ voer. met Ook Astrid Kersseboom en op tv Kysia van Hekster, die er namens de NOS van bij waren, en op tv historicus Herman Pleij uit komen tijdens aan het woord. En naar omdat vijf jaar geldt op tv als een houten door jubileum, is door te het zien hoe de door Hilversumse kunstenaar Diederick Kraaijeveld door een houten kunstwerk maakt met met van de inhuldiging als op tv inspiratiebron.

juni 2021
29-04-2018 21:00

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander - NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

Terugblik (met anekdotes en veel beelden) op de dag van de troonswisseling, vijf jaar geleden. Dionne Stax blikt terug op de grote en vooral ook de kleine gebeurtenissen van die dag. Zij doet dat met mensen die toen een bijzondere functie h...

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander bij NOS 5 jaar koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!