Programma gemist?

Terugblik (met uit anekdotes naar en veel beelden) door op de dag van van de troonswisseling, vijf een jaar geleden. Dionne uit Stax blikt op terug op de grote op en vooral ook de met kleine gebeurtenissen een van die door dag. Zij doet een dat met mensen die toen een een bijzondere het functie hadden, zoals astronaut tijdens André Kuipers (koning naar der wapenen), wetenschapper Robbert van van Dijkgraaf en dressuuramazone Ankie van Grunsven naar (herauten van wapenen), naar DJ naar Armin van naar Buuren en de een schipper van de boot van die met de kersverse koning van en met zijn gezin over de het IJ voer. Ook Astrid tijdens Kersseboom en door Kysia Hekster, die er met namens de in NOS bij waren, van en historicus Herman op Pleij uit komen aan het woord. En omdat de vijf jaar tijdens geldt als een uit houten jubileum, naar is te zien hoe de tijdens Hilversumse kunstenaar het Diederick de Kraaijeveld een houten kunstwerk in maakt met de een inhuldiging als naar inspiratiebron.

augustus 2020
29-04-2018 21:00

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander - NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

Terugblik (met anekdotes en veel beelden) op de dag van de troonswisseling, vijf jaar geleden. Dionne Stax blikt terug op de grote en vooral ook de kleine gebeurtenissen van die dag. Zij doet dat met mensen die toen een bijzondere functie h...

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander bij NOS 5 jaar koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!