Programma gemist?

Terugblik door (met anekdotes met en veel beelden) op de met dag van de troonswisseling, van vijf jaar geleden. tijdens Dionne Stax blikt met met terug op de het grote en vooral ook de in kleine gebeurtenissen tijdens van die op dag. Zij doet tijdens dat met mensen uit die toen een uit bijzondere functie hadden, zoals astronaut André door uit Kuipers (koning der wapenen), wetenschapper met Robbert Dijkgraaf een en dressuuramazone de Ankie van Grunsven tijdens (herauten van wapenen), DJ Armin van de op tv Buuren en de schipper van op de boot in die met de kersverse koning uit en zijn gezin door over het met IJ voer. Ook Astrid van uit Kersseboom en Kysia Hekster, het die er namens uit de NOS bij waren, en de naar historicus Herman Pleij de komen aan het woord. op tv En omdat vijf jaar de geldt als een houten op tv jubileum, is te op tv zien hoe de van Hilversumse kunstenaar Diederick in Kraaijeveld een houten op kunstwerk maakt met in de inhuldiging met als het inspiratiebron.

oktober 2021
29-04-2018 21:00

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander - NOS 5 jaar koning Willem-Alexander

Terugblik (met anekdotes en veel beelden) op de dag van de troonswisseling, vijf jaar geleden. Dionne Stax blikt terug op de grote en vooral ook de kleine gebeurtenissen van die dag. Zij doet dat met mensen die toen een bijzondere functie h...

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander bij NOS 5 jaar koning Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander. Heb je een uitzending van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 5 jaar koning Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 5 jaar koning Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!