Programma gemist?

Op de dag met dat op het vijf jaar naar geleden is dat Willem-Alexander van werd ingehuldigd als een koning, uit komen de hoogtepunten van de op tv grootste door NOS-productie van dit millennium nog eens een voorbij. in Toen achttien uur live-televisie, het voor het eerst in op tijdens full HD, nu samengebald door in een op tv klein uur.

maart 2021
30-04-2018 17:10

NOS De inhuldiging van Willem-Alexander

NOS De inhuldiging van Willem-Alexander - NOS De inhuldiging van Willem-Alexander

Op de dag dat het vijf jaar geleden is dat Willem-Alexander werd ingehuldigd als koning, komen de hoogtepunten van de grootste NOS-productie van dit millennium nog eens voorbij. Toen achttien uur live-televisie, voor het eerst in full HD, n...

NOS De inhuldiging van Willem-Alexander gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS De inhuldiging van Willem-Alexander de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS De inhuldiging van Willem-Alexander bij NOS De inhuldiging van Willem-Alexander liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS De inhuldiging van Willem-Alexander. Heb je een uitzending van NOS De inhuldiging van Willem-Alexander gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS De inhuldiging van Willem-Alexander gemist

Uitzending gemist van NOS De inhuldiging van Willem-Alexander? Hier kun je alle uitzendingen van NOS De inhuldiging van Willem-Alexander kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-04-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!