Programma gemist?

Gauguin een krijgt het een na zijn terugkeer in Frankrijk zwaar in te verduren. Zijn met in ex-vrouw Mette wil in niks met hem te een maken hebben en uit hij wordt naar gezien als de foute vriend van van door de overleden Vincent van Gogh. Hij van verlaat de Frankrijk om nooit meer terug tijdens te keren en naar komt tijdens in 1895 aan in Tahiti. met tijdens Er komt snel een door nieuwe vrouw door in zijn leven, tijdens Pahura. Als zij zwanger raakt maakt uit hij een serie de schilderijen over haar een die een de zeer dramatisch verhaal verbergen. in Het kindje overlijdt het namelijk. Als tijdens Gauguin niet op lang daarna een brief een krijgt van het zijn vrouw Mette tijdens dat ook hun dochter van Aline is overleden wordt in Gauguin ziek op tv en zakt in hij in een van diepe depressie. Hij tijdens begint aan wat zijn in laatste werk op tv wordt, Where do we come op tv from?, en doet het van een zelfmoordpoging. Hij knapt wonder boven met wonder op, uit wordt journalist en trekt naar van in leer tegen een het koloniaal gezag. Begin 1901 heeft van hij met zich bij vriend en vijand met voorgoed van onmogelijk gemaakt en neemt hij het een de boot naar de met Marquesaseilanden. Op Hiva Oa op wordt in hij, juist vanwege zijn op tv kritiek op het tijdens bewind, als een met held ontvangen. Hij besluit in om in er te blijven wonen. Het lijkt op tv erop dat de Gauguin de zijn paradijs eindelijk de heeft gevonden. De ziekte blijft een aanvankelijk weg, op tv en hij viert het een ene na uit het andere feest. Maar door dan keert naar de ziekte, de erger dan ooit, terug. Hij sterft tijdens Op het Hiva Oa op 8 mei met het 1903. Jeroen Krabbé bezoekt de in eilanden Tahiti op en Hiva Oa en op bezoekt de plekken op tv waar Gauguin de van laatste jaren van zijn in op tv leven doorbracht.

Jeroen Krabbé de reist van Gauguin achterna naar Le door Pouldu (Frankrijk), Papeete het (Tahiti), Mataiea de (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). van In Le Pouldu in Bretagne tijdens uit werkt Gauguin in 1890 het samen met de een Nederlandse schilder Meijer de de Haan. Gauguin hoort daar op dat Vincent van naar Gogh naar een eind aan zijn in leven tijdens heeft gemaakt. Het rakelt de het dramatische samenwerking op. Gauguin de vertrekt hierop uit de Frankrijk op en gaat op zoek tijdens naar de het primitieve leven in de tijdens verstgelegen het Franse kolonie, Tahiti. het Als Gauguin aankomt in door Papeete, de hoofdstad van Tahiti, op op blijkt het minder primitief naar dan verwacht. Gauguin het verlaat de stad en huurt op een op tv simpele hut in tijdens Mataiea. Hij maakt prachtige op werken van Tahitiaanse van vrouwen. tijdens Gauguin gaat op in de gemeenschap een en trouwt op met Tehemana, een 13-jarige een Maori-meisje van dat hij diverse naar keren portretteert, bijvoorbeeld het in het het zeer controversiële schilderij Spirit tijdens of the dead een watching. Maar het in leven in het de Tropen eist zijn tol. op In juli 1893 keert een hij ziek op tv en arm terug door naar uit Parijs met een enorme hoeveelheid uit meesterwerken. Daar krijgt in hij een een solotentoonstelling bij de beroemde de kunsthandelaar Durand-Ruel. het Gauguin schrijft dat het uit een groot succes is, tijdens maar in of dat waar een is, is de met vraag.

Jeroen Krabbé is met in het schildersdorp uit Pont-Aven in Bretagne met waar Gauguin met zijn meesterwerk een 'Vision after the van sermon' schilderde. met Het werk maakt van met Gauguin de voorman van de de in symbolistische schilderkunst. Theo, de broer op tv van Vincent van Gogh, door haalt op Gauguin vervolgens over tijdens om naar Arles in Zuid-Frankrijk uit uit te gaan om in daar met zijn broer Vincent samen in het te werken en een wonen. Jeroen bespreekt de meesterwerken met die ze op tv daar maakten van en bezoekt plekken waar ze samen de hebben geschilderd. uit De karakters van op tv Gauguin en Van op Gogh botsen op en de samenwerking de eindigt in een een drama waarbij tijdens Van Gogh zijn eigen oor afsnijdt. de Gauguin vlucht in naar Parijs, van waar de kunstwereld hem op tv allerlei verwijten maakt. Hij op heeft er genoeg de van en maakt tijdens plannen voor zijn tijdens op eigen schildersclub ver weg: de 'het atelier van de op tv tropen'.

Na een de mislukte op poging om in Panama de met schilderen veel geld tijdens te verdienen, op tv reizen Gauguin en schildervriend Laval tijdens ziek en uit berooid door naar Martinique. in Daar vestigen met ze zich de in een de hut. Jeroen Krabbé uit zoekt de plek op waar de Gauguin een serie tijdens bijzondere werken van in fruitdraagsters maakte in in de tijdens typische 'Gauguinstijl'. In Martinique naar voelt Gauguin uit zich op zijn plek. Hij van herkent het tijdens niet-westerse leven uit zijn jeugd het in Lima. op tv Maar de op tv in Panama opgelopen ziektes dwingen een Gauguin om het de hervonden naar paradijs te verlaten. Hij door vertrekt uit met zeventien Martinique-werken naar naar Parijs. Hier ontmoet hij op op op een tentoonstelling Vincent van Gogh. het Vincent wil zijn Martinique-werken op tv zien en door is direct weg van naar Gauguins werk. de In het najaar een van 1887 ruilt door Van Gogh naar twee van zijn zonnebloemschilderijen voor een in een Martinique schilderij. Ook in Theo, de broer door van Vincent, koopt twee werken. het Het is het tijdens begin van het een vriendschap uit tussen Gauguin naar en Vincent Van Gogh, door die dramatisch zal op eindigen.

Gauguin de werkt steeds minder uit aan de beurs door en geniet van het schilderen. uit naar Van zijn slapende de dochter Aline maakt hij het schilderij op tv 'The Little in One Is in Dreaming'. Het is een naar bijzonder van werk, omdat hij op haar droom erbij schildert. de Het wordt zijn eerste echte op 'Gauguin'. door Maar zo rooskleurig met als zijn naar werken eruit zien, is de uit situatie uit niet - een typisch uit Gauguiniaans verschijnsel. Mette is niet naar blij met door de naar uit de hand op tv gelopen schildershobby van op haar man. Na de beurscrash met van naar 1882 zegt hij zelfs zijn uit werk uit op. Al snel een volgen de financiële problemen. tijdens Mette vertrekt met hun vijf de kinderen naar haar de uit geboorteland Denemarken. Gauguin reist van haar achterna, maar het met heeft geen succes. tijdens In juni 1885 keert de hij met de alleen zijn zoon Clovis tijdens terug op tv naar Parijs. op tv Clovis stalt hij in een internaat op tv en tijdens de zomer van een 1886 brengt van Gauguin met geleend geld door door in de kunstenaarskolonie tijdens Pont-Aven. Hij geniet op van het primitieve van leven door en het schilderen en ontmoet in onder in andere zijn schildervriend Laval, met met wie naar hij later naar in Panama en Martinique op zal gaan.

Jeroen in begint de zoektocht uit naar de mens achter de tijdens kunstenaar Paul Gauguin op tv bij Gauguins graf op uit in Atuona, op het kleine van eilandje van Hiva Oa in naar de Stille Oceaan. Hier eindigde van in 1903 van het dramatische uit levensverhaal van de uit man die als een van de in de grootste kunstenaars van de de 19e en 20ste tijdens eeuw wordt op tv gezien. Dat verhaal begon in van Lima, Peru, de waar Gauguin zijn vroege een jeugd doorbrengt. Jeroen Krabbé tijdens bezoekt op tv in Lima de een plekken die naar Gauguin tot aan zijn een dood inspireren en bijblijven. In op tv het naar spoor van Gauguin reist Jeroen op door naar uit Frankrijk. Moeder Aline keert de in met Paul en zijn zus terug op tv naar Parijs van als Paul zeven met jaar tijdens is. Paul voelt door zich daar een in buitenstaander. Moeder Aline een kan haar hoofd met moeite boven op water houden. De het op rijke beurshandelaar en met kunstverzamelaar Gustave Arosa werpt in zich op als van beschermheer, en na haar dood, in het als voogd van haar het kinderen. Hij de zorgt ervoor dat Gauguin een aan het werk komt als met -succesvolle- beurshandelaar het en dat hij uit kennismaakt met uit impressionistische kunst en met kunstenaars het als Pissarro en op tv tijdens Cézanne. Gauguin trouwt met het de Deense uit Mette, met wie hij de vijf kinderen krijgt, en uit het met geluk lijkt hem toe te van lachen. Maar schilderen uit wordt steeds meer een een obsessie voor in hem.

Gauguin krijgt het een na zijn naar terugkeer het in Frankrijk zwaar in te verduren. Zijn ex-vrouw uit Mette wil niks met een hem te maken door hebben en hij de wordt gezien als de met foute vriend van een de overleden Vincent in van Gogh. Hij van van verlaat Frankrijk om nooit meer terug in te keren het en komt een in 1895 aan in Tahiti. met de Er komt snel een nieuwe met vrouw in zijn leven, in Pahura. door Als zij zwanger raakt maakt van hij een serie naar schilderijen van van haar die uit een zeer dramatisch met verhaal verbergen. Het kindje overlijdt een namelijk. naar Als Gauguin niet een lang daarna een naar brief krijgt van zijn van vrouw op tv Mette dat ook hun dochter Aline op is een overleden, wordt Gauguin uit ziek en het zakt hij in een diepe het depressie. Hij begint aan van wat zijn een laatste werk wordt, 'Where naar do we het come from?', en doet door een de zelfmoordpoging. Hij knapt wonder boven een wonder op, op tv wordt journalist de en trekt van uit leer tegen het op tv koloniaal gezag. Begin 1901 het heeft hij uit zich bij het vriend en vijand voorgoed onmogelijk door gemaakt en van neemt hij de op tv boot naar de Marquesaseilanden. naar Op Hiva Oa uit wordt uit hij, juist vanwege op tv zijn kritiek op op tv het bewind, als een held op ontvangen. Hij besluit om met op tv er te blijven wonen. Het uit lijkt op erop dat Gauguin zijn tijdens paradijs eindelijk heeft tijdens gevonden. De ziekte door blijft aanvankelijk weg en het hij viert het ene door na het andere van naar feest. Maar dan de keert de ziekte, erger de dan ooit, terug. uit Hij sterft Op Hiva Oa een uit op 8 mei 1903. Jeroen Krabbé met bezoekt de de eilanden het Tahiti en Hiva Oa en in bezoekt de plekken waar met Gauguin van de laatste jaren van zijn van leven uit doorbracht.

Jeroen uit Krabbé reist Gauguin achterna van naar Le Pouldu (Frankrijk), van Papeete een (Tahiti), Mataiea met (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). In van Le Pouldu in met Bretagne werkt Gauguin in een 1890 op tv samen met de Nederlandse schilder in van Meijer de Haan. op Gauguin hoort daar dat Vincent naar van Gogh op tv een eind op tv aan zijn leven heeft gemaakt. Het uit rakelt de in dramatische samenwerking uit op. Gauguin op vertrekt hierop uit Frankrijk en gaat de op zoek naar een door het primitieve leven in de de verstgelegen naar Franse kolonie: Tahiti. Als Gauguin een aankomt in Papeete, de in tijdens hoofdstad van Tahiti, blijkt het tijdens minder primitief tijdens dan verwacht. Gauguin verlaat met de een stad en huurt een simpele het hut in Mataiea. het Hij maakt prachtige werken de van Tahitiaanse op vrouwen. Gauguin gaat op het in de met gemeenschap en trouwt een met Tehemana, een uit 13-jarig met Maori-meisje dat hij diverse keren met portretteert, naar bijvoorbeeld in het zeer het controversiële schilderij uit Spirit of the dead watching. Maar door het van leven in de tropen eist de zijn tol. op In juli 1893 in keert hij ziek naar en arm terug op naar Parijs met een op enorme hoeveelheid naar meesterwerken. Daar van krijgt hij een solotentoonstelling in bij de beroemde van kunsthandelaar Durand-Ruel. Gauguin schrijft de dat in het een groot succes uit is, maar de of dat waar is, de is de van vraag.

Aflevering uit 4 - in Documentairereeks over het leven op tv van de Franse schilder Paul een Gauguin. Jeroen in Krabbé is in het van schildersdorp Pont-Aven door in Bretagne, waar tijdens Gauguin zijn het meesterwerk 'Vision after the sermon' naar schilderde. Het werk op tv maakt van tijdens Gauguin de op voorman van de symbolistische het schilderkunst. Theo, de broer van uit Vincent van op tv Gogh, haalt Gauguin op tv vervolgens over op tv om naar naar Arles in Zuid-Frankrijk naar te gaan om daar uit met zijn op broer Vincent samen te op tv werken en tijdens wonen. Jeroen bespreekt de meesterwerken het die ze de daar maakten uit en bezoekt plekken waar ze met samen hebben geschilderd. op tv De op karakters van Gauguin en Van in Gogh botsen door en de samenwerking met eindigt in een een drama, waarbij Van een Gogh zijn eigen oor afsnijdt. het Gauguin vlucht het naar Parijs, waar de van kunstwereld naar hem allerlei verwijten maakt. Hij op heeft er genoeg op tv van de en maakt plannen voor het zijn eigen schildersclub, naar ver weg: uit 'het atelier op van de tropen'.

Aflevering een 3 - Documentairereeks over een het leven het van de Franse schilder door Paul Gauguin. Na een mislukte de poging op om in Panama het met schilderen met veel geld te verdienen, reizen op tv Gauguin en schildervriend Laval in het ziek en berooid uit door naar Martinique. Daar vestigen ze op door zich in een tijdens hut. Jeroen Krabbé zoekt naar de plek een op waar Gauguin een een serie bijzondere op tv werken van fruitdraagsters maakte op in de typische 'Gauguinstijl'. Op naar Martinique voelt op Gauguin op tv zich op zijn plek. Hij op herkent het op niet-westerse leven uit zijn jeugd een in uit Lima. Maar de van in Panama opgelopen ziektes een dwingen Gauguin om het tijdens op hervonden paradijs te verlaten. Hij vertrekt op tv met zeventien op tv Martinique-werken op tv naar Parijs. Hier ontmoet hij op met een tentoonstelling een Vincent in van Gogh. Vincent wil zijn naar Martinique-werken zien een en is direct weg tijdens van Gauguins naar werk. In uit het najaar van 1887 ruilt Van naar Gogh op tv twee van zijn zonnebloemschilderijen voor tijdens een Martinique-schilderij. Ook op Theo, met de broer het van Vincent, koopt twee van werken.

Gauguin werkt steeds op een minder aan de beurs en op tv geniet in van het schilderen. Van zijn slapende tijdens dochter tijdens Aline maakt hij het schilderij naar 'The tijdens Little One Is de Dreaming'. Het is een bijzonder naar werk, omdat uit hij haar naar droom erbij een schildert. Het wordt zijn van eerste echte naar 'Gauguin'. Maar zo naar rooskleurig als zijn werken eruit zien, naar is de tijdens situatie de niet - een naar typisch Gauguiniaans verschijnsel. Mette is in niet blij met tijdens de uit de een hand gelopen schildershobby de van haar man. met Na op tv de beurscrash van 1882 zegt hij van zelfs door zijn werk op. het Al snel volgen de door financiële problemen. Mette vertrekt een een met hun vijf kinderen naar haar het geboorteland Denemarken. Gauguin het reist de haar achterna, maar het heeft de geen succes. in In juni 1885 keert door hij met alleen de zijn zoon Clovis naar terug naar op Parijs. Clovis op tv stalt hij in een de internaat op en de zomer de van 1886 brengt Gauguin met naar geleend geld door door in de kunstenaarskolonie een Pont-Aven. Hij geniet van van het primitieve leven van en het schilderen uit en van ontmoet onder andere zijn schildervriend de Laval, door met wie hij later het naar door Panama en Martinique zal in gaan.

Jeroen begint de uit op tv zoektocht naar de mens op tv achter de kunstenaar Paul op Gauguin bij Gauguins graf van in in Atuona, op het kleine door eilandje Hiva Oa door in de met Stille Oceaan. Hier eindigde naar in uit 1903 het dramatische levensverhaal van de een man die als naar een van door de op grootste kunstenaars van de in 19e en 20ste op eeuw wordt gezien. uit Dat verhaal begon in een Lima, Peru, tijdens waar Gauguin zijn op vroege jeugd doorbrengt. Jeroen met Krabbé bezoekt in tijdens Lima de plekken door die Gauguin tot aan in zijn met dood inspireren tijdens en bijblijven. In het spoor op van Gauguin reist door Jeroen door van naar Frankrijk. Moeder Aline keert in op tv met Paul en zijn zus terug door in naar Parijs als tijdens Paul zeven jaar is. tijdens Paul voelt zich de daar een buitenstaander. Moeder uit Aline het kan haar hoofd met moeite boven een op water houden. De rijke van beurshandelaar en kunstverzamelaar Gustave op Arosa de werpt zich op als beschermheer, en tijdens na haar dood, tijdens als in voogd van haar kinderen. van Hij tijdens zorgt ervoor dat Gauguin in aan het werk komt op tv als -succesvolle- beurshandelaar en op tv dat hij kennismaakt tijdens met impressionistische uit kunst naar en met kunstenaars als Pissarro en het Cezanne. Gauguin trouwt naar met de door Deense op tv Mette, met wie hij van vijf kinderen de krijgt en het geluk lijkt hem naar toe van te lachen. Maar schilderen op wordt steeds meer het een obsessie voor een hem.

Gauguin met krijgt het na op zijn terugkeer op tv in Frankrijk zwaar te verduren. Zijn het ex-vrouw Mette de wil naar niks met hem te maken hebben het en hij uit wordt gezien als een de foute vriend van van de overleden op tv Vincent van het Gogh. Hij tijdens verlaat Frankrijk om nooit meer terug uit te keren op en komt in 1895 een naar aan in Tahiti. Er komt snel uit een nieuwe vrouw het in zijn leven, in Pahura. door Als zij zwanger raakt maakt tijdens hij een tijdens serie de schilderijen over haar die het een zeer dramatisch in verhaal verbergen. Het kindje overlijdt tijdens namelijk. op Als Gauguin niet lang met daarna een brief krijgt op van zijn een vrouw Mette dat ook naar hun dochter Aline uit uit is overleden wordt Gauguin in ziek en zakt hij op tv in een diepe tijdens depressie. Hij begint het aan wat van zijn laatste van werk wordt, 'Where een do we come from?', en tijdens doet een zelfmoordpoging. naar Hij knapt naar wonder boven wonder op, wordt de van journalist en trekt van leer tegen tijdens het koloniaal gezag. van Begin met 1901 heeft hij zich bij op tv vriend en vijand een voorgoed op tv onmogelijk gemaakt en van neemt hij de boot naar op tv de Marquesaseilanden. Op naar Hiva Oa wordt uit hij, juist vanwege door zijn kritiek op op het bewind, als tijdens een in held ontvangen. Hij in besluit om er de te blijven wonen. van Het lijkt erop dat Gauguin de zijn naar paradijs eindelijk heeft van gevonden. De ziekte blijft aanvankelijk uit weg, en hij op tv viert met het ene na het andere tijdens feest. Maar dan naar de keert de ziekte, erger dan van ooit, terug. Hij sterft het Op op Hiva Oa op het 8 mei 1903. Jeroen Krabbé tijdens bezoekt de naar eilanden een Tahiti en Hiva Oa een en bezoekt de plekken waar op tv Gauguin de op tv laatste jaren van van zijn leven van doorbracht.

Jeroen Krabbé naar reist uit Gauguin achterna naar Le Pouldu de (Frankrijk), op tv Papeete (Tahiti), Mataiea (Tahiti) in en Parijs (Frankrijk). op tv In Le Pouldu in naar Bretagne van werkt Gauguin in 1890 samen een met het de Nederlandse schilder Meijer de Haan. een Gauguin hoort daar door dat naar Vincent van Gogh de een eind aan op zijn leven heeft gemaakt. de Het rakelt de dramatische het samenwerking op. een Gauguin het vertrekt hierop uit Frankrijk en een gaat op met zoek naar het op tv primitieve leven een in de verst gelegen een Franse kolonie: de Tahiti. Als Gauguin aankomt in Papeete, met de hoofdstad van met Tahiti, blijkt het tijdens minder primitief de dan verwacht. Gauguin verlaat op de met stad en huurt een het simpele hut in Mataiea. van door Hij maakt prachtige werken van Tahitiaanse naar vrouwen. Gauguin gaat uit op in de een in gemeenschap en trouwt met Tehemana, een naar 13-jarig Maori-meisje dat uit tijdens hij diverse keren de portretteert, bijvoorbeeld in het zeer een controversiële op schilderij Spirit of the naar dead watching. Maar door het leven in de Tropen naar eist zijn tol. een de In juli 1893 keert naar hij ziek naar en arm terug naar naar Parijs, met een uit enorme hoeveelheid naar meesterwerken. Daar krijgt hij een op tv solotentoonstelling bij de tijdens beroemde kunsthandelaar Durand-Ruel. Gauguin de schrijft dat het uit een groot succes op is, maar naar of dat waar is, een naar is de vraag.

Jeroen op Krabbé is naar in het schildersdorp Pont-Aven in Bretagne uit waar Gauguin zijn door meesterwerk 'Vision van after the sermon' de schilderde. Het het werk maakt een van Gauguin de voorman in van de symbolistische schilderkunst. op tv Theo, de broer op tv van Vincent van het Gogh, haalt in Gauguin vervolgens over om op naar Arles in Zuid-Frankrijk in te gaan de om daar met op zijn broer Vincent samen tijdens te een werken en uit wonen. Jeroen bespreekt de meesterwerken die de ze daar maakten door en bezoekt de plekken met waar ze samen een hebben geschilderd. De karakters van Gauguin tijdens op en Van Gogh botsen en de door samenwerking eindigt op in een drama tijdens waarbij Van door Gogh zijn naar eigen oor afsnijdt. Gauguin vlucht naar in Parijs, waar de op tv kunstwereld hem allerlei uit verwijten maakt. Hij een tijdens heeft er genoeg van en uit maakt van plannen voor zijn eigen schildersclub ver van het weg: 'het atelier op tv van de tropen'.

oktober 2019
25-08-2019 16:45

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin krijgt het na zijn terugkeer in Frankrijk zwaar te verduren. Zijn ex-vrouw Mette wil niks met hem te maken hebben en hij wordt gezien als de foute vriend van de overleden Vincent van Gogh. Hij verlaat Frankrijk om nooit meer terug t...

18-08-2019 16:40

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé reist Gauguin achterna naar Le Pouldu (Frankrijk), Papeete (Tahiti), Mataiea (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). In Le Pouldu in Bretagne werkt Gauguin in 1890 samen met de Nederlandse schilder Meijer de Haan. Gauguin hoort daar d...

11-08-2019 16:45

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé is in het schildersdorp Pont-Aven in Bretagne waar Gauguin zijn meesterwerk 'Vision after the sermon' schilderde. Het werk maakt van Gauguin de voorman van de symbolistische schilderkunst. Theo, de broer van Vincent van Gogh, ...

04-08-2019 16:40

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Na een mislukte poging om in Panama met schilderen veel geld te verdienen, reizen Gauguin en schildervriend Laval ziek en berooid door naar Martinique. Daar vestigen ze zich in een hut. Jeroen Krabbé zoekt de plek op waar Gauguin een serie ...

28-07-2019 16:45

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin werkt steeds minder aan de beurs en geniet van het schilderen. Van zijn slapende dochter Aline maakt hij het schilderij 'The Little One Is Dreaming'. Het is een bijzonder werk, omdat hij haar droom erbij schildert. Het wordt zijn ee...

21-07-2019 16:45

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen begint de zoektocht naar de mens achter de kunstenaar Paul Gauguin bij Gauguins graf in Atuona, op het kleine eilandje Hiva Oa in de Stille Oceaan. Hier eindigde in 1903 het dramatische levensverhaal van de man die als een van de gro...

01-01-2019 14:25

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin krijgt het na zijn terugkeer in Frankrijk zwaar te verduren. Zijn ex-vrouw Mette wil niks met hem te maken hebben en hij wordt gezien als de foute vriend van de overleden Vincent van Gogh. Hij verlaat Frankrijk om nooit meer terug t...

31-12-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé reist Gauguin achterna naar Le Pouldu (Frankrijk), Papeete (Tahiti), Mataiea (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). In Le Pouldu in Bretagne werkt Gauguin in 1890 samen met de Nederlandse schilder Meijer de Haan. Gauguin hoort daar d...

28-12-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Aflevering 4 - Documentairereeks over het leven van de Franse schilder Paul Gauguin. Jeroen Krabbé is in het schildersdorp Pont-Aven in Bretagne, waar Gauguin zijn meesterwerk 'Vision after the sermon' schilderde. Het werk maakt van Gaugui...

27-12-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Aflevering 3 - Documentairereeks over het leven van de Franse schilder Paul Gauguin. Na een mislukte poging om in Panama met schilderen veel geld te verdienen, reizen Gauguin en schildervriend Laval ziek en berooid door naar Martinique. Da...

26-12-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin werkt steeds minder aan de beurs en geniet van het schilderen. Van zijn slapende dochter Aline maakt hij het schilderij 'The Little One Is Dreaming'. Het is een bijzonder werk, omdat hij haar droom erbij schildert. Het wordt zijn ee...

25-12-2018 08:10

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen begint de zoektocht naar de mens achter de kunstenaar Paul Gauguin bij Gauguins graf in Atuona, op het kleine eilandje Hiva Oa in de Stille Oceaan. Hier eindigde in 1903 het dramatische levensverhaal van de man die als een van de gro...

10-09-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin krijgt het na zijn terugkeer in Frankrijk zwaar te verduren. Zijn ex-vrouw Mette wil niks met hem te maken hebben en hij wordt gezien als de foute vriend van de overleden Vincent van Gogh. Hij verlaat Frankrijk om nooit meer terug t...

03-09-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé reist Gauguin achterna naar Le Pouldu (Frankrijk), Papeete (Tahiti), Mataiea (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). In Le Pouldu in Bretagne werkt Gauguin in 1890 samen met de Nederlandse schilder Meijer de Haan. Gauguin hoort daar d...

27-08-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé is in het schildersdorp Pont-Aven in Bretagne waar Gauguin zijn meesterwerk 'Vision after the sermon' schilderde. Het werk maakt van Gauguin de voorman van de symbolistische schilderkunst. Theo, de broer van Vincent van Gogh, ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Krabbé zoekt Gauguin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Krabbé zoekt Gauguin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Krabbé zoekt Gauguin bij Krabbé zoekt Gauguin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Krabbé zoekt Gauguin. Heb je een uitzending van Krabbé zoekt Gauguin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Krabbé zoekt Gauguin gemist

Uitzending gemist van Krabbé zoekt Gauguin? Hier kun je alle uitzendingen van Krabbé zoekt Gauguin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 25-08-2019 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!