Programma gemist?

Gauguin op krijgt het op tv na zijn terugkeer in Frankrijk zwaar een te verduren. met Zijn ex-vrouw Mette wil naar niks met een hem te maken hebben de en hij wordt uit gezien als uit de foute vriend naar van de de overleden Vincent van Gogh. Hij van door verlaat Frankrijk om op tv nooit meer terug te keren en het komt door in 1895 aan in van Tahiti. Er komt met snel op een nieuwe vrouw in zijn tijdens leven, Pahura. op Als zij zwanger raakt op tv maakt hij een uit serie schilderijen over haar op van die een zeer dramatisch verhaal in verbergen. Het tijdens kindje overlijdt namelijk. Als Gauguin door niet op tv lang daarna in een brief krijgt van op tv zijn vrouw Mette op tv dat ook hun van dochter Aline met is overleden wordt Gauguin ziek de en op zakt hij in op een diepe depressie. Hij begint aan van wat zijn door laatste van werk wordt, 'Where do we come naar from?', uit en doet een zelfmoordpoging. Hij op door knapt wonder boven wonder met op, wordt journalist tijdens en trekt van leer met tegen het koloniaal naar gezag. Begin 1901 een heeft hij van zich bij vriend en vijand tijdens voorgoed een onmogelijk gemaakt en neemt hij uit de in boot naar de door Marquesaseilanden. Op Hiva Oa wordt door op tv hij, juist vanwege zijn kritiek op op in het bewind, als een uit held ontvangen. Hij besluit het om het er te blijven wonen. Het de lijkt erop dat uit Gauguin zijn een paradijs eindelijk heeft gevonden. het De in ziekte blijft aanvankelijk weg, een en hij viert het het ene na het naar andere met feest. Maar dan keert de ziekte, met op erger dan ooit, terug. Hij sterft de Op uit Hiva Oa op 8 in mei 1903. Jeroen Krabbé van bezoekt de eilanden door uit Tahiti en Hiva Oa en bezoekt op tv de door plekken waar naar Gauguin de laatste op jaren van zijn uit leven doorbracht.

Jeroen op tv Krabbé reist Gauguin achterna naar met Le naar Pouldu (Frankrijk), een Papeete (Tahiti), Mataiea door (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). In Le het Pouldu in Bretagne naar werkt Gauguin in op tv 1890 samen een met de Nederlandse schilder tijdens Meijer de door Haan. Gauguin hoort de daar dat Vincent van de Gogh de een eind aan zijn leven van heeft gemaakt. tijdens Het rakelt de de dramatische samenwerking op. uit Gauguin vertrekt hierop in uit Frankrijk uit en gaat op zoek naar met het primitieve van leven met in de verst gelegen het Franse kolonie: Tahiti. Als Gauguin een aankomt in naar Papeete, de door hoofdstad van door Tahiti, blijkt het uit minder primitief dan het verwacht. Gauguin verlaat de stad met en huurt met een simpele hut in Mataiea. het de Hij maakt prachtige werken van Tahitiaanse het vrouwen. uit Gauguin gaat op in de op een gemeenschap en trouwt met Tehemana, een het 13-jarig Maori-meisje dat tijdens hij diverse keren uit portretteert, bijvoorbeeld in in het zeer controversiële van met schilderij Spirit of the het dead watching. Maar het op tv leven in uit de Tropen met eist zijn tol. In van juli 1893 keert hij ziek van en naar arm terug naar Parijs, met de een naar enorme hoeveelheid meesterwerken. Daar krijgt een hij een solotentoonstelling op tv bij uit de beroemde de kunsthandelaar Durand-Ruel. Gauguin schrijft dat het het een een groot succes op is, maar of de dat waar is, is de naar vraag.

Jeroen op Krabbé is in uit het schildersdorp Pont-Aven op in Bretagne waar Gauguin tijdens zijn meesterwerk in 'Vision after door the sermon' schilderde. Het werk een maakt van op tv Gauguin de voorman van de in symbolistische een schilderkunst. Theo, de broer van door Vincent van Gogh, een haalt Gauguin vervolgens tijdens over om naar door van Arles in Zuid-Frankrijk te tijdens gaan om daar met zijn naar broer Vincent in samen op te werken en op tv wonen. Jeroen bespreekt uit de meesterwerken die ze daar maakten het en bezoekt plekken het waar ze door samen hebben de geschilderd. De karakters van Gauguin tijdens en Van van Gogh botsen en de van samenwerking eindigt naar in een drama uit waarbij Van Gogh zijn in eigen oor afsnijdt. op Gauguin vlucht naar van Parijs, waar tijdens de kunstwereld hem allerlei door verwijten op maakt. Hij heeft naar er genoeg van op en maakt de plannen voor zijn eigen met schildersclub ver weg: op 'het atelier van de met tropen'.

Na uit een mislukte naar poging om in Panama met schilderen het veel geld te van verdienen, het reizen Gauguin en schildervriend door Laval ziek en berooid van door naar een Martinique. Daar vestigen ze de zich in op tv een van hut. Jeroen Krabbé zoekt met de plek op op tv waar Gauguin een serie de bijzondere het werken van fruitdraagsters de maakte in de typische Gauguinstijl. met In Martinique voelt Gauguin de zich het op zijn tijdens plek. Hij herkent de het niet-westerse leven uit zijn tijdens jeugd in de Lima. Maar de in Panama uit opgelopen ziektes op tv dwingen Gauguin om het uit hervonden paradijs door te verlaten. Hij naar vertrekt op met zeventien Martinique-werken naar Parijs. van Hier een ontmoet hij op een een tentoonstelling Vincent van Gogh. Vincent de wil zijn uit Martinique-werken door zien en is direct tijdens weg van Gauguins van werk. In het door najaar van 1887 ruilt de Van Gogh twee van de zijn van zonnebloemschilderijen voor door een Martinique-schilderij. Ook Theo, de de broer op tv van Vincent, koopt twee met werken. Het is het begin door een van een vriendschap tussen Gauguin en in Vincent Van met Gogh die de dramatisch zal door eindigen.

Gauguin tijdens werkt steeds van minder aan de beurs en de geniet van de het schilderen. Van uit zijn slapende dochter in Aline maakt naar hij het schilderij 'The op tv Little One Is Dreaming'. Het met is een tijdens bijzonder werk, met omdat hij haar op tv droom erbij van schildert. Het wordt tijdens zijn eerste echte 'Gauguin'. Maar op tv zo rooskleurig een als zijn werken eruit op tv zien, de is de situatie niet - tijdens een typisch gauguiniaans verschijnsel. een Mette is niet in blij naar met de de uit de hand gelopen schilderhobby op van naar haar man. Na van de beurscrash van 1882 zegt hij op tv zelfs met zijn werk op. het Al snel volgen het de financiële naar problemen. Mette vertrekt met hun van vijf kinderen naar haar op tv geboorteland Denemarken. Gauguin uit reist door haar achterna, op maar het heeft geen succes. In het de juni 1885 keert hij door met alleen zijn zoon door Clovis in terug naar Parijs. Clovis stalt een hij in een internaat van en de zomer in met van 1886 brengt Gauguin met geleend uit geld het door in de kunstenaarskolonie Pont-Aven. met tijdens Hij geniet van uit het primitieve leven en het in schilderen en ontmoet naar onder andere zijn van schildervriend Laval, door met wie door hij later naar tijdens Panama en Martinique zal van gaan.

Jeroen begint het de zoektocht naar uit de mens achter een de kunstenaar Paul Gauguin de het bij Gauguins graf in op tv Atuona, op op tv het kleine eilandje Hiva het Oa in de de Stille Oceaan. Hier eindigde in met 1903 het dramatische de op tv levensverhaal van de man een die als door een van de grootste kunstenaars van tijdens op tv de 19e en op 20e eeuw wordt de gezien. Dat verhaal begon in op tv Lima, uit Peru, waar Gauguin zijn vroege jeugd door doorbrengt. Jeroen Krabbé uit bezoekt met in Lima de uit plekken die Gauguin tot aan met zijn dood inspireren uit tijdens en bijblijven. In het op spoor van Gauguin het reist Jeroen door naar het Frankrijk. naar Moeder Aline keert met Paul en een van zijn zus terug naar Parijs met als Paul op tv zeven jaar is. Paul een voelt op tv zich daar een de buitenstaander. Moeder Aline kan met haar hoofd met tijdens moeite boven water de houden. De rijke beurshandelaar en met kunstverzamelaar Gustave Arosa in tijdens werpt zich op in als beschermheer en, op na haar dood, als voogd van tijdens haar kinderen. Hij in zorgt in ervoor dat Gauguin aan een het werk komt op tv als -succesvolle- de beurshandelaar en dat hij de kennismaakt met impressionistische door kunst en met door kunstenaars als Pissarro het en Cezanne. Gauguin trouwt de met uit de Deense Mette, met wie tijdens hij vijf in kinderen krijgt en het op geluk lijkt hem uit toe van te lachen. Maar schilderen wordt uit steeds meer uit een obsessie voor het hem.

Vanavond is de op zesde en uit laatste aflevering uit van deze documentairereeks over het op tv tijdens leven van de Franse tijdens schilder Paul Gauguin. Gauguin tijdens krijgt het na zijn in terugkeer tijdens in Frankrijk zwaar door te verduren. Zijn op ex-vrouw Mette wil niks uit met hem te maken uit hebben in en hij wordt een gezien als de foute de vriend van de overleden Vincent tijdens van op tv Gogh. Hij verlaat naar Frankrijk om van nooit meer terug in te keren en komt de in 1895 van aan in Tahiti. Er de komt snel een nieuwe de vrouw in van zijn leven, met Pahura. Als zij een zwanger raakt maakt hij een met serie schilderijen over haar van die op een zeer dramatisch van verhaal verbergen. het Het kindje overlijdt namelijk. Als door Gauguin niet van lang daarna een een brief krijgt van zijn vrouw op tv Mette dat van ook hun op dochter Aline is van overleden, wordt Gauguin ziek en een in zakt hij in een met diepe depressie. Hij begint aan de wat zijn laatste de naar werk wordt, 'Where do we come een from?', en doet tijdens een zelfmoordpoging. Hij met knapt het wonder boven wonder op, wordt van naar journalist en trekt van leer tegen tijdens het tijdens koloniaal gezag.

Jeroen met Krabbé reist Gauguin de achterna naar Le tijdens Pouldu (Frankrijk), Papeete (Tahiti), de Mataiea (Tahiti) van en Parijs (Frankrijk). In Le een Pouldu in Bretagne op werkt Gauguin in van 1890 op samen met de van Nederlandse schilder Meijer de op tv Haan. Gauguin hoort daar van dat Vincent van op tv Gogh een naar eind aan zijn leven met van heeft gemaakt. Het rakelt een de dramatische samenwerking op. Gauguin van het vertrekt hierop uit naar Frankrijk en gaat naar op zoek naar het tijdens primitieve leven uit in de verst gelegen op Franse kolonie: Tahiti. Als Gauguin uit aankomt in Papeete, van de de hoofdstad van Tahiti, van blijkt het minder primitief dan een verwacht. een Gauguin verlaat de stad naar en huurt met een simpele door hut in Mataiea. Hij maakt het prachtige werken een van Tahitiaanse uit vrouwen. Gauguin gaat een op in de op tv gemeenschap en trouwt met Tehemana, de een de 13-jarig Maori-meisje dat op tv hij diverse keren portretteert, uit bijvoorbeeld in het zeer de controversiële met schilderij Spirit of the dead tijdens watching. Maar met het leven in de in tropen op eist zijn tol. In van juli 1893 keert hij een ziek en arm terug tijdens naar Parijs, een met een enorme naar hoeveelheid meesterwerken. de Daar krijgt hij een met solotentoonstelling bij de beroemde naar kunsthandelaar naar Durand-Ruel. Gauguin naar schrijft dat het een groot met succes is, maar of met dat waar door is, is de een vraag.

Jeroen Krabb is de in de het schildersdorp Pont-Aven naar in Bretagne, waar Gauguin zijn het meesterwerk 'Vision naar after the sermon' schilderde. in Het werk het maakt van het Gauguin de voorman van een de tijdens symbolistische schilderkunst. Theo, de op tv broer van Vincent van van Gogh, haalt Gauguin vervolgens het over van om naar Arles in tijdens Zuid-Frankrijk te gaan om van daar met uit zijn het broer Vincent samen te op werken en wonen. tijdens Jeroen bespreekt de meesterwerken die door ze daar naar maakten met en bezoekt plekken waar ze samen door hebben een geschilderd. De karakters van een Gauguin en Van Gogh de in botsen en de samenwerking eindigt in door een drama, waarbij van Van Gogh zijn op tv op tv eigen oor afsnijdt. Gauguin een vlucht naar Parijs, waar de door in kunstwereld hem allerlei verwijten maakt. de Hij heeft er genoeg tijdens op tv van en maakt plannen voor uit zijn eigen schildersclub, ver op tv weg: 'het atelier van van de met tropen'..

Na door een mislukte door poging om in Panama door met schilderen veel geld met te verdienen, reizen door Gauguin en schildervriend Laval een ziek en berooid in op tv door naar Martinique. Daar vestigen ze tijdens zich de in een hut. Jeroen een Krabbé zoekt de plek op tv op uit waar Gauguin een serie bijzondere tijdens werken in van fruitdraagsters maakte in de door typische 'Gauguinstijl'. Op naar Martinique voelt van Gauguin zich op zijn met van plek. Hij herkent het niet-westerse leven naar uit het zijn jeugd in Lima. op tv Maar de van in Panama opgelopen ziektes dwingen op tv Gauguin op tv om het hervonden paradijs te op verlaten. uit Hij vertrekt het met zeventien Martinique-werken een naar Parijs. Hier ontmoet in hij op een in tentoonstelling Vincent van uit Gogh. Vincent naar wil zijn Martinique-werken zien en op is direct in weg van Gauguins werk. uit In het het najaar van de 1887 ruilt Van Gogh twee de van zijn zonnebloemschilderijen voor op de een Martinique-schilderij. Ook door Theo, de broer van Vincent, uit koopt naar twee werken. Het is in het begin van de een vriendschap tussen Gauguin uit en Vincent tijdens Van Gogh die dramatisch zal op tv het eindigen.

Gauguin werkt op tv steeds minder door aan de beurs en op tv geniet van van het schilderen. Van zijn de slapende de dochter Aline maakt een hij het schilderij 'The Little een One door Is Dreaming'. Het is een met bijzonder werk tijdens omdat hij haar droom van erbij schildert. Het wordt van van zijn eerste echte 'Gauguin'. Maar op zo van rooskleurig als zijn werken eruit zien, naar is door de situatie niet - een het typisch Gauguiniaans op tv verschijnsel. Mette is niet van blij met met de uit de hand het gelopen schildershobby op tv van in haar man. Na de beurscrash van uit 1882 uit zegt hij zelfs zijn van werk op. Al een snel de volgen de financiële door problemen. Mette vertrekt uit met hun vijf kinderen naar haar uit geboorteland Denemarken. Gauguin het door reist haar achterna, maar tijdens het heeft geen succes. met In juni 1885 naar keert het hij met alleen zijn zoon Clovis een terug naar door Parijs. door Clovis stalt hij in op een internaat en de zomer door uit van 1886 brengt naar Gauguin met geleend geld door in uit op tv de kunstenaarskolonie Pont-Aven. Hij geniet door van het primitieve leven naar in en het schilderen het en ontmoet onder andere zijn naar schildervriend uit Laval, met wie van hij later naar Panama in en Martinique zal in gaan.

Maar van zo rooskleurig als zijn in werken eruit zien, het is de situatie op niet - tijdens een typisch Gauguiniaans de verschijnsel. Mette is een niet blij met op de uit tijdens de hand gelopen hobby van op tv haar tijdens man. Na de beurscrash van door 1882 zegt hij met zelfs zijn uit werk op. Al tijdens snel volgen met de financile problemen. Mette vertrekt uit met hun vijf tijdens kinderen naar haar geboorteland Denemarken. naar het Gauguin reist haar achterna, tijdens maar het heeft van geen succes. In juni een 1885 keert hij met met alleen uit zijn zoon Clovis het terug naar Parijs. Clovis stalt in hij in door een in internaat en de zomer van naar 1886 brengt Gauguin van met geleend geld door de in de door kunstenaarskolonie naar Pont-Aven. Hij geniet van het primitieve met de leven en het schilderen door en ontmoet onder andere zijn schildervriend Laval, op tv met de wie hij later naar op Panama uit en Martinique zal naar gaan. 

In Krabbé zoekt in Gauguin van reist Jeroen uit Krabbé in het spoor uit van Gauguin naar Peru, het Kopenhagen, van Parijs, Bretagne, Martinique, Tahiti uit en Hiva Oa. met Daar ziet naar Krabbé met eigen ogen wat de naar kunstenaar zag en op probeert hij te uit uit begrijpen waarom Gauguin zo’n met eind moest op tv reizen om zo’n unieke schilder te met worden. De afleveringen door zijn door vanaf vanavond op tv elke dinsdag om naar 20:25 uur te van zien op NPO 2. Paul Gauguin wordt het als één op van de grootste tijdens schilders van door de 19e en 20ste van eeuw het gezien. Achter zijn meesterwerken, die nu de honderden miljoenen het euro’s per stuk waard het zijn, van schuilt een dramatisch tijdens levensverhaal van een het wereldreiziger die zijn door hele leven op de zoek is geweest naar vrijheid, van erkenning en door herkenning. Jeroen Krabbé: "Na in de met Krabbé zoekt series over tijdens Van met Gogh en Picasso naar was het in van mijn ogen tijd naar voor de man tijdens die als belangrijk inspirator op tv voor deze en andere grote in schilders werd de gezien. Een op rusteloze man met een op tv zeer naar turbulent leven. Als kind op hield ik al door zielsveel van zijn schilderijen. door Die felle in kleuren, het van sprak mij enorm aan. Hij op tv was de de eerste schilder die met dromen en gedachtes zichtbaar naar maakte. Ik ga in een deze reeks het op zoek met naar deze droomwereld vol symbolen." Jeroen van Krabbé begint naar zijn zoektocht naar met de een mens achter de kunstenaar Paul het Gauguin bij op Gauguins graf in in Atuona, op het kleine uit eilandje Hiva Oa in op de Stille een Oceaan. Hier eindigde in naar 1903 uit het dramatische een levensverhaal van de van man die als een van de in grootste kunstenaars een van de 19e en de 20e eeuw met wordt de gezien.

oktober 2018
10-09-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin krijgt het na zijn terugkeer in Frankrijk zwaar te verduren. Zijn ex-vrouw Mette wil niks met hem te maken hebben en hij wordt gezien als de foute vriend van de overleden Vincent van Gogh. Hij verlaat Frankrijk om nooit meer terug t...

03-09-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé reist Gauguin achterna naar Le Pouldu (Frankrijk), Papeete (Tahiti), Mataiea (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). In Le Pouldu in Bretagne werkt Gauguin in 1890 samen met de Nederlandse schilder Meijer de Haan. Gauguin hoort daar d...

27-08-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé is in het schildersdorp Pont-Aven in Bretagne waar Gauguin zijn meesterwerk 'Vision after the sermon' schilderde. Het werk maakt van Gauguin de voorman van de symbolistische schilderkunst. Theo, de broer van Vincent van Gogh, ...

20-08-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Na een mislukte poging om in Panama met schilderen veel geld te verdienen, reizen Gauguin en schildervriend Laval ziek en berooid door naar Martinique. Daar vestigen ze zich in een hut. Jeroen Krabbé zoekt de plek op waar Gauguin een serie ...

13-08-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin werkt steeds minder aan de beurs en geniet van het schilderen. Van zijn slapende dochter Aline maakt hij het schilderij 'The Little One Is Dreaming'. Het is een bijzonder werk, omdat hij haar droom erbij schildert. Het wordt zijn ee...

06-08-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen begint de zoektocht naar de mens achter de kunstenaar Paul Gauguin bij Gauguins graf in Atuona, op het kleine eilandje Hiva Oa in de Stille Oceaan. Hier eindigde in 1903 het dramatische levensverhaal van de man die als een van de gro...

05-06-2018 20:25

Slot: Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Slot: Krabbé zoekt Gauguin

Vanavond is de zesde en laatste aflevering van deze documentairereeks over het leven van de Franse schilder Paul Gauguin. Gauguin krijgt het na zijn terugkeer in Frankrijk zwaar te verduren. Zijn ex-vrouw Mette wil niks met hem te maken he...

29-05-2018 20:25

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé reist Gauguin achterna naar Le Pouldu (Frankrijk), Papeete (Tahiti), Mataiea (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). In Le Pouldu in Bretagne werkt Gauguin in 1890 samen met de Nederlandse schilder Meijer de Haan. Gauguin hoort daar d...

22-05-2018 20:25

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabb is in het schildersdorp Pont-Aven in Bretagne, waar Gauguin zijn meesterwerk 'Vision after the sermon' schilderde. Het werk maakt van Gauguin de voorman van de symbolistische schilderkunst. Theo, de broer van Vincent van Gogh, ...

15-05-2018 20:25

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Na een mislukte poging om in Panama met schilderen veel geld te verdienen, reizen Gauguin en schildervriend Laval ziek en berooid door naar Martinique. Daar vestigen ze zich in een hut. Jeroen Krabbé zoekt de plek op waar Gauguin een serie ...

12-05-2018 09:45

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin werkt steeds minder aan de beurs en geniet van het schilderen. Van zijn slapende dochter Aline maakt hij het schilderij 'The Little One Is Dreaming'. Het is een bijzonder werk omdat hij haar droom erbij schildert. Het wordt zijn eer...

08-05-2018 20:25

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Maar zo rooskleurig als zijn werken eruit zien, is de situatie niet - een typisch Gauguiniaans verschijnsel. Mette is niet blij met de uit de hand gelopen hobby van haar man. Na de beurscrash van 1882 zegt hij zelfs zijn werk op. Al snel vo...

01-05-2018 20:25

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

In Krabbé zoekt Gauguin reist Jeroen Krabbé in het spoor van Gauguin naar Peru, Kopenhagen, Parijs, Bretagne, Martinique, Tahiti en Hiva Oa. Daar ziet Krabbé met eigen ogen wat de kunstenaar zag en probeert hij te begrijpen waarom Gauguin z...

Krabbé zoekt Gauguin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Krabbé zoekt Gauguin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Krabbé zoekt Gauguin bij Krabbé zoekt Gauguin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Krabbé zoekt Gauguin. Heb je een uitzending van Krabbé zoekt Gauguin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Krabbé zoekt Gauguin gemist

Uitzending gemist van Krabbé zoekt Gauguin? Hier kun je alle uitzendingen van Krabbé zoekt Gauguin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 10-09-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord