Programma gemist?

Gauguin op krijgt het na door zijn terugkeer in Frankrijk zwaar met te verduren. Zijn de ex-vrouw tijdens Mette wil niks met in hem te maken uit hebben en op hij wordt gezien als de een foute de vriend van de overleden de Vincent van Gogh. de Hij op tv verlaat Frankrijk om het nooit meer terug te keren uit en komt in op tv 1895 aan in Tahiti. een Er komt snel in een nieuwe naar vrouw in zijn het leven, Pahura. Als zij tijdens zwanger in raakt maakt op tv hij een serie de schilderijen van haar die een uit zeer dramatisch op verhaal verbergen. Het op kindje overlijdt namelijk. Als uit Gauguin niet tijdens lang daarna in een brief krijgt van op zijn vrouw Mette dat op ook hun uit dochter Aline is op tv overleden, wordt Gauguin ziek en van zakt hij in van een diepe uit depressie. Hij begint tijdens aan wat door zijn laatste werk wordt, 'Where de do we met come from?', en tijdens doet een zelfmoordpoging. Hij met knapt wonder tijdens boven wonder op, wordt het journalist het en trekt van leer tegen een het koloniaal gezag. door Begin in 1901 heeft in hij zich bij het vriend en vijand op tv voorgoed onmogelijk gemaakt door en neemt hij naar de boot naar de tijdens Marquesaseilanden. Op Hiva naar Oa wordt hij, juist vanwege met zijn kritiek met op een het bewind, als een naar held ontvangen. Hij op tv besluit om er te van blijven wonen. Het lijkt naar erop van dat Gauguin zijn paradijs eindelijk tijdens heeft gevonden. De door van ziekte blijft aanvankelijk weg een en hij door viert het ene na van het andere op tv feest. Maar dan keert de ziekte, uit erger het dan ooit, terug. Hij tijdens sterft Op het Hiva Oa op tv op 8 mei 1903. Jeroen Krabbé op tv bezoekt een de eilanden naar Tahiti en Hiva Oa naar en bezoekt de plekken naar waar op tv Gauguin de laatste tijdens jaren van zijn leven het doorbracht.

Jeroen Krabbé reist in Gauguin achterna naar op tv in Le Pouldu (Frankrijk), uit Papeete (Tahiti), Mataiea (Tahiti) en Parijs de (Frankrijk). in In Le naar Pouldu in Bretagne werkt van Gauguin in tijdens 1890 samen met van de Nederlandse schilder Meijer naar de Haan. Gauguin in hoort daar dat Vincent van uit Gogh een een eind aan zijn in leven heeft met gemaakt. Het rakelt het de dramatische samenwerking op. op Gauguin vertrekt hierop naar uit in Frankrijk en gaat op zoek naar op tv met het primitieve leven in de naar verstgelegen Franse naar kolonie: Tahiti. Als Gauguin aankomt op uit in Papeete, de hoofdstad van van Tahiti, blijkt het door minder primitief dan verwacht. uit Gauguin verlaat de naar stad in en huurt een op simpele hut in Mataiea. van Hij door maakt prachtige werken uit van Tahitiaanse vrouwen. Gauguin gaat op van in de uit gemeenschap en trouwt van met de Tehemana, een 13-jarig Maori-meisje dat naar hij diverse keren portretteert, uit bijvoorbeeld in met het zeer de controversiële schilderij op tv Spirit of the op dead watching. Maar het op leven in de een tropen eist zijn van tol. In juli 1893 tijdens keert hij uit ziek en arm naar terug naar Parijs met een een met enorme hoeveelheid meesterwerken. Daar krijgt hij uit een een solotentoonstelling bij de beroemde kunsthandelaar met Durand-Ruel. een Gauguin schrijft dat het door een de groot succes is, maar of een dat waar is, op is de een vraag.

Aflevering 4 - tijdens Documentairereeks over uit het leven van de door in Franse schilder Paul Gauguin. Jeroen op Krabbé is in het schildersdorp een Pont-Aven uit in Bretagne, waar Gauguin op tv zijn tijdens meesterwerk 'Vision after the van sermon' schilderde. Het door werk maakt van Gauguin de in voorman op tv van de naar symbolistische schilderkunst. Theo, de broer van tijdens Vincent door van Gogh, haalt het Gauguin vervolgens over om tijdens naar Arles in naar Zuid-Frankrijk te gaan om op tv door daar met zijn broer het Vincent samen op tv te werken en tijdens wonen. Jeroen bespreekt de de meesterwerken die in ze daar maakten tijdens en bezoekt plekken waar door ze samen het hebben geschilderd. De op tv karakters van Gauguin en Van Gogh op tv botsen en de de samenwerking eindigt in van een drama, met waarbij Van Gogh zijn van eigen oor op afsnijdt. Gauguin naar vlucht naar Parijs, waar de de kunstwereld hem allerlei de verwijten maakt. Hij naar het heeft er genoeg door van en maakt plannen voor zijn naar eigen schildersclub, ver van weg: 'het atelier naar van door de tropen'.

Aflevering op tv 3 - Documentairereeks over het door leven het van de Franse schilder Paul op tv Gauguin. Na op een mislukte poging tijdens om in Panama naar met schilderen met veel geld te verdienen, reizen een Gauguin en tijdens schildervriend Laval een ziek en berooid door naar naar Martinique. Daar vestigen ze naar zich het in een hut. van Jeroen Krabbé zoekt de in plek op waar Gauguin het een een serie bijzondere werken van fruitdraagsters het maakte op in de typische 'Gauguinstijl'. Op tijdens Martinique voelt Gauguin het zich op zijn de plek. Hij herkent uit het niet-westerse leven door uit naar zijn jeugd in Lima. van Maar door de in Panama opgelopen naar ziektes dwingen Gauguin om het van hervonden tijdens paradijs te verlaten. Hij vertrekt in met zeventien de Martinique-werken naar Parijs. Hier het ontmoet de hij op een tentoonstelling op Vincent van Gogh. Vincent door wil zijn een Martinique-werken zien tijdens en is direct weg van van Gauguins werk. in In het najaar op van 1887 naar ruilt Van Gogh twee het van zijn zonnebloemschilderijen voor de een uit Martinique-schilderij. Ook Theo, de naar broer van Vincent, koopt op twee uit werken.

Gauguin in werkt steeds minder aan in de beurs en geniet het van het schilderen. de met Van zijn slapende dochter uit Aline maakt een hij het schilderij 'The door Little One Is Dreaming'. van Het is een een bijzonder werk, op tv omdat hij het haar droom erbij op schildert. Het wordt zijn de eerste echte 'Gauguin'. Maar door zo het rooskleurig als zijn door werken eruit zien, is op de situatie op niet - een typisch Gauguiniaans verschijnsel. het Mette is naar niet op blij met de uit van de hand gelopen schildershobby van op haar man. uit Na de in beurscrash van tijdens 1882 zegt hij naar zelfs zijn werk op tv op. Al snel volgen de financiële op problemen. Mette een vertrekt met hun vijf uit de kinderen naar haar tijdens geboorteland Denemarken. Gauguin uit reist haar achterna, maar het heeft een een geen succes. In juni een 1885 keert hij met alleen de zijn op tv zoon Clovis op terug naar Parijs. Clovis stalt met hij in een internaat op tv op en de zomer van op tv 1886 brengt van Gauguin met geleend geld door op tv in met de kunstenaarskolonie Pont-Aven. Hij een geniet van het primitieve een leven en het schilderen op op en ontmoet onder andere zijn schildervriend uit Laval, door met wie hij later op tv naar Panama en van Martinique zal op gaan.

Jeroen begint met de zoektocht door naar de tijdens mens achter de kunstenaar Paul Gauguin door bij Gauguins op graf in van Atuona, op het kleine tijdens eilandje Hiva Oa naar in de Stille Oceaan. tijdens met Hier eindigde in 1903 het dramatische uit levensverhaal op van de man die als een een een van de grootste kunstenaars van op de 19e op tv en het 20ste eeuw wordt gezien. door Dat verhaal begon op tv in Lima, door Peru, waar Gauguin zijn vroege de jeugd doorbrengt. Jeroen tijdens Krabbé bezoekt naar in Lima de plekken die van Gauguin tijdens tot aan zijn dood van inspireren en bijblijven. met In het spoor van van Gauguin reist Jeroen in door naar Frankrijk. op Moeder Aline de keert met Paul op en uit zijn zus terug naar het Parijs als Paul zeven jaar uit is. Paul voelt tijdens zich daar een een buitenstaander. op Moeder Aline naar kan haar hoofd een met moeite boven op tv water houden. De een rijke beurshandelaar en kunstverzamelaar Gustave uit Arosa werpt zich met op als van beschermheer, en naar na haar dood, als voogd een van haar kinderen. Hij met in zorgt ervoor dat Gauguin aan op tv het op tv werk komt als -succesvolle- beurshandelaar met en dat door hij kennismaakt van met impressionistische kunst en met naar kunstenaars door als Pissarro en Cezanne. Gauguin trouwt met de met de Deense Mette, door met wie hij naar vijf kinderen krijgt en de het geluk lijkt hem met toe te naar lachen. Maar schilderen op wordt steeds met meer een obsessie voor een hem.

Gauguin in krijgt het na zijn terugkeer op tv in Frankrijk naar zwaar te verduren. Zijn van ex-vrouw de Mette wil niks met hem door te op maken hebben en hij van wordt gezien als naar de foute vriend van met de overleden Vincent op van Gogh. de Hij verlaat door Frankrijk om nooit meer terug op tv van te keren en komt in tijdens 1895 naar aan in Tahiti. Er komt snel door een uit nieuwe vrouw in zijn leven, de op Pahura. Als zij zwanger raakt met maakt hij een serie op schilderijen over naar haar die op tv een zeer dramatisch van verhaal verbergen. Het kindje overlijdt met namelijk. Als een Gauguin niet in lang daarna een brief de krijgt van zijn vrouw een door Mette dat ook hun met dochter Aline is overleden wordt door Gauguin ziek en de in zakt hij in een de diepe depressie. door Hij begint aan wat zijn laatste tijdens werk wordt, 'Where de do we come in from?', met en doet een zelfmoordpoging. Hij van knapt op tv wonder boven van wonder op, wordt journalist en met trekt van leer tegen tijdens het het koloniaal gezag. Begin 1901 uit heeft uit hij zich bij vriend en tijdens vijand voorgoed onmogelijk gemaakt uit en neemt naar hij de boot de naar op tv de Marquesaseilanden. Op Hiva de Oa wordt met hij, juist vanwege zijn uit kritiek op met het bewind, als een held het ontvangen. Hij besluit met om er te het blijven wonen. het Het lijkt erop dat naar Gauguin zijn paradijs van eindelijk naar heeft gevonden. De ziekte blijft aanvankelijk het weg, in en hij viert door het ene na het andere de een feest. Maar dan keert de uit ziekte, erger uit dan ooit, terug. Hij een sterft Op Hiva het Oa van op 8 mei 1903. Jeroen Krabbé door bezoekt de de eilanden Tahiti en Hiva tijdens Oa op tv en bezoekt uit de plekken waar Gauguin de laatste in jaren met van zijn leven op doorbracht.

Jeroen in Krabbé reist Gauguin achterna het naar Le Pouldu (Frankrijk), op tv Papeete naar (Tahiti), Mataiea een (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). van In Le Pouldu in met Bretagne door werkt Gauguin in 1890 samen het met van de Nederlandse schilder Meijer de Haan. naar Gauguin hoort uit daar dat Vincent uit van Gogh een door eind aan door zijn leven heeft gemaakt. Het van een rakelt de dramatische het samenwerking op. Gauguin door vertrekt hierop uit Frankrijk en gaat met op zoek op naar het primitieve op tv leven in op tv de verst tijdens gelegen Franse kolonie: Tahiti. op Als Gauguin aankomt met in Papeete, de hoofdstad de van Tahiti, op tv blijkt het minder primitief met dan verwacht. Gauguin een verlaat de stad en uit huurt een van simpele hut in de Mataiea. Hij maakt prachtige in werken van de Tahitiaanse door vrouwen. Gauguin gaat op in de de gemeenschap en op trouwt van met Tehemana, een 13-jarig Maori-meisje dat een het hij diverse keren portretteert, uit bijvoorbeeld in het zeer een controversiële schilderij Spirit op of the dead door watching. Maar het leven met naar in de Tropen eist een zijn tol. In juli in 1893 keert hij in ziek en arm terug uit een naar Parijs, met een enorme het hoeveelheid de meesterwerken. Daar krijgt hij een solotentoonstelling in bij de het beroemde kunsthandelaar Durand-Ruel. Gauguin door schrijft dat het in een groot succes naar naar is, maar of de dat waar is, is de de vraag.

Jeroen op tv Krabbé is in het schildersdorp het Pont-Aven in Bretagne op tv waar Gauguin zijn de meesterwerk op 'Vision after naar the sermon' schilderde. Het met werk maakt van op tv Gauguin de van voorman van de symbolistische schilderkunst. met Theo, tijdens de broer van Vincent van Gogh, in haalt Gauguin van vervolgens tijdens over om naar Arles in naar Zuid-Frankrijk te gaan om door daar met zijn door broer Vincent samen met te naar werken en tijdens wonen. Jeroen bespreekt de meesterwerken die naar ze daar maakten met en bezoekt een plekken door waar ze samen de hebben geschilderd. De karakters van Gauguin op tv op en Van Gogh botsen op tv en de samenwerking eindigt een in het een drama waarbij Van van Gogh zijn eigen oor door afsnijdt. uit Gauguin vlucht naar Parijs, uit waar de kunstwereld hem op allerlei verwijten maakt. Hij het heeft er tijdens genoeg van en maakt door plannen tijdens voor zijn eigen schildersclub ver de van weg: 'het atelier in van de tropen'.

Na de een mislukte poging om in op tv op tv Panama met schilderen veel geld de te verdienen, reizen Gauguin een en schildervriend op tv Laval met ziek en berooid door naar het Martinique. op Daar vestigen ze zich in in een hut. Jeroen door Krabbé zoekt met de plek op waar Gauguin van een serie bijzondere tijdens werken de van fruitdraagsters maakte het in de typische Gauguinstijl. tijdens In een Martinique voelt Gauguin naar zich op zijn van plek. Hij herkent het niet-westerse op leven door uit zijn jeugd in Lima. op tv Maar de in Panama uit opgelopen een ziektes dwingen Gauguin om het een hervonden paradijs te in verlaten. Hij van vertrekt met in zeventien Martinique-werken van naar Parijs. Hier ontmoet hij op een een van tentoonstelling Vincent uit van Gogh. Vincent wil zijn op tv Martinique-werken zien de en is direct weg van in Gauguins uit werk. In het najaar uit van van 1887 ruilt Van Gogh twee naar van zijn naar zonnebloemschilderijen voor van een Martinique-schilderij. Ook Theo, de met broer van het Vincent, koopt twee werken. uit Het op tv is het begin van door een vriendschap tussen Gauguin en het op Vincent Van Gogh die dramatisch zal tijdens de eindigen.

Gauguin werkt steeds op tv naar minder aan de beurs op en geniet van van het schilderen. Van tijdens zijn slapende dochter in Aline maakt van hij het schilderij 'The Little het One Is Dreaming'. Het een is een een bijzonder werk, omdat hij van op haar droom erbij schildert. Het door wordt zijn eerste naar echte het 'Gauguin'. Maar zo rooskleurig tijdens als zijn werken tijdens eruit zien, is de van situatie een niet - een typisch gauguiniaans verschijnsel. uit een Mette is niet blij de met de uit de een hand gelopen schilderhobby van de in haar man. Na de naar beurscrash van 1882 zegt naar hij zelfs van zijn werk op. Al naar snel volgen de financiële op tv een problemen. Mette vertrekt met hun vijf door kinderen naar haar door tijdens geboorteland Denemarken. Gauguin reist op tv haar achterna, maar van het heeft naar geen succes. In juni 1885 keert in hij met alleen een zijn zoon de Clovis terug met naar Parijs. Clovis stalt hij het een in een internaat en met de zomer van 1886 brengt op tv Gauguin met uit geleend geld door in in de kunstenaarskolonie tijdens Pont-Aven. Hij geniet met van een het primitieve leven en op tv het schilderen en uit ontmoet onder andere tijdens zijn schildervriend Laval, met de wie hij later van naar Panama en Martinique naar zal op gaan.

Jeroen een begint de zoektocht tijdens naar de mens achter de op kunstenaar Paul op Gauguin bij Gauguins met graf in Atuona, met op het op kleine eilandje door Hiva Oa in de in Stille Oceaan. door Hier eindigde in 1903 het op dramatische levensverhaal op tv van de man in die als een van door de op tv grootste kunstenaars van de tijdens 19e en 20e eeuw door wordt de gezien. Dat verhaal begon in in Lima, Peru, waar op Gauguin door zijn vroege jeugd doorbrengt. Jeroen van Krabbé bezoekt in in Lima met de plekken die naar Gauguin tot aan zijn dood uit inspireren en bijblijven. het In het spoor van in in Gauguin reist Jeroen door naar met Frankrijk. Moeder Aline keert van op met Paul en zijn zus tijdens terug naar een Parijs als Paul zeven jaar een is. door Paul voelt zich door daar een buitenstaander. in Moeder Aline kan haar hoofd tijdens van met moeite boven water houden. van De door rijke beurshandelaar en kunstverzamelaar Gustave Arosa het werpt de zich op als beschermheer en, door na haar het dood, tijdens als voogd van haar uit kinderen. Hij zorgt tijdens ervoor dat naar Gauguin aan het werk komt uit als -succesvolle- naar beurshandelaar en tijdens dat hij kennismaakt met impressionistische kunst op tv en naar met kunstenaars als met Pissarro en het Cezanne. Gauguin trouwt met de op tv Deense Mette, met wie een hij met vijf kinderen krijgt en in het geluk lijkt een hem toe te tijdens lachen. Maar schilderen tijdens wordt steeds meer een met een obsessie voor hem.

Vanavond is door de zesde in en laatste aflevering van het deze door documentairereeks over het leven van de een met Franse schilder Paul op tv Gauguin. Gauguin krijgt het na het zijn terugkeer in Frankrijk zwaar het te verduren. met Zijn uit ex-vrouw Mette wil in niks met hem te door maken hebben en hij wordt een op tv gezien als de een foute vriend van de overleden op Vincent van Gogh. een Hij verlaat Frankrijk om een nooit meer terug met te keren en van komt tijdens in 1895 aan in Tahiti. van door Er komt snel een nieuwe een vrouw in zijn van leven, Pahura. Als in zij zwanger raakt maakt met uit hij een serie schilderijen over een haar op die een zeer dramatisch verhaal uit verbergen. Het kindje overlijdt van namelijk. een Als Gauguin niet lang door daarna op een brief krijgt van door zijn vrouw Mette dat tijdens ook hun dochter Aline van is overleden, een wordt Gauguin ziek en op zakt hij in met een het diepe depressie. in Hij begint aan wat de zijn laatste naar werk wordt, 'Where do we come van het from?', en doet een zelfmoordpoging. Hij tijdens knapt wonder boven van een wonder op, wordt journalist en trekt van van leer een tegen het koloniaal het gezag.

Jeroen van Krabbé reist Gauguin achterna naar van naar Le Pouldu (Frankrijk), Papeete (Tahiti), door Mataiea (Tahiti) en de Parijs (Frankrijk). op tv In Le Pouldu in naar Bretagne werkt Gauguin de in 1890 in samen met de Nederlandse schilder op uit Meijer de Haan. Gauguin in hoort daar uit dat Vincent van Gogh een op tv eind aan zijn leven de heeft gemaakt. Het op tv rakelt de het dramatische samenwerking op. op tv Gauguin uit vertrekt hierop uit Frankrijk en van gaat op uit zoek naar op tv het primitieve leven in de van verst gelegen Franse kolonie: een Tahiti. Als Gauguin een aankomt door in Papeete, de uit hoofdstad van Tahiti, blijkt het op tv minder primitief door dan door verwacht. Gauguin verlaat de stad op tv en op tv huurt een simpele uit hut in Mataiea. Hij tijdens maakt prachtige werken van Tahitiaanse het uit vrouwen. Gauguin gaat op in de uit gemeenschap uit en trouwt met Tehemana, met een 13-jarig Maori-meisje dat van hij met diverse keren door portretteert, bijvoorbeeld in uit het zeer controversiële schilderij van Spirit of the dead watching. door een Maar het leven in de van tropen eist tijdens zijn tol. naar In juli 1893 keert hij door ziek het en arm terug naar het Parijs, met een enorme hoeveelheid uit meesterwerken. met Daar krijgt in hij een solotentoonstelling bij de het beroemde kunsthandelaar naar Durand-Ruel. Gauguin schrijft van dat het een groot succes op de is, maar of op tv dat waar is, is de de vraag.

Jeroen tijdens Krabb is in het schildersdorp uit door Pont-Aven in Bretagne, op tv waar Gauguin zijn meesterwerk 'Vision after door the door sermon' schilderde. uit Het werk maakt van Gauguin de in voorman naar van de symbolistische uit schilderkunst. Theo, de met broer van Vincent van Gogh, tijdens haalt Gauguin vervolgens tijdens over naar om naar Arles in Zuid-Frankrijk een te gaan om met daar met het zijn broer Vincent op tv samen uit te werken en wonen. door Jeroen bespreekt het de meesterwerken die ze uit daar maakten en bezoekt uit plekken een waar ze samen uit hebben geschilderd. De karakters van Gauguin de de en Van Gogh botsen op tv en de op samenwerking eindigt in door een drama, waarbij een Van Gogh zijn eigen in oor afsnijdt. Gauguin vlucht naar door Parijs, waar de naar kunstwereld hem tijdens allerlei verwijten maakt. door Hij op heeft er genoeg met van en maakt plannen voor zijn het op eigen schildersclub, ver weg: 'het door atelier van de de tropen'..

januari 2019
01-01-2019 14:25

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin krijgt het na zijn terugkeer in Frankrijk zwaar te verduren. Zijn ex-vrouw Mette wil niks met hem te maken hebben en hij wordt gezien als de foute vriend van de overleden Vincent van Gogh. Hij verlaat Frankrijk om nooit meer terug t...

31-12-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé reist Gauguin achterna naar Le Pouldu (Frankrijk), Papeete (Tahiti), Mataiea (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). In Le Pouldu in Bretagne werkt Gauguin in 1890 samen met de Nederlandse schilder Meijer de Haan. Gauguin hoort daar d...

28-12-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Aflevering 4 - Documentairereeks over het leven van de Franse schilder Paul Gauguin. Jeroen Krabbé is in het schildersdorp Pont-Aven in Bretagne, waar Gauguin zijn meesterwerk 'Vision after the sermon' schilderde. Het werk maakt van Gaugui...

27-12-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Aflevering 3 - Documentairereeks over het leven van de Franse schilder Paul Gauguin. Na een mislukte poging om in Panama met schilderen veel geld te verdienen, reizen Gauguin en schildervriend Laval ziek en berooid door naar Martinique. Da...

26-12-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin werkt steeds minder aan de beurs en geniet van het schilderen. Van zijn slapende dochter Aline maakt hij het schilderij 'The Little One Is Dreaming'. Het is een bijzonder werk, omdat hij haar droom erbij schildert. Het wordt zijn ee...

25-12-2018 08:10

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen begint de zoektocht naar de mens achter de kunstenaar Paul Gauguin bij Gauguins graf in Atuona, op het kleine eilandje Hiva Oa in de Stille Oceaan. Hier eindigde in 1903 het dramatische levensverhaal van de man die als een van de gro...

10-09-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin krijgt het na zijn terugkeer in Frankrijk zwaar te verduren. Zijn ex-vrouw Mette wil niks met hem te maken hebben en hij wordt gezien als de foute vriend van de overleden Vincent van Gogh. Hij verlaat Frankrijk om nooit meer terug t...

03-09-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé reist Gauguin achterna naar Le Pouldu (Frankrijk), Papeete (Tahiti), Mataiea (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). In Le Pouldu in Bretagne werkt Gauguin in 1890 samen met de Nederlandse schilder Meijer de Haan. Gauguin hoort daar d...

27-08-2018 15:15

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé is in het schildersdorp Pont-Aven in Bretagne waar Gauguin zijn meesterwerk 'Vision after the sermon' schilderde. Het werk maakt van Gauguin de voorman van de symbolistische schilderkunst. Theo, de broer van Vincent van Gogh, ...

20-08-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Na een mislukte poging om in Panama met schilderen veel geld te verdienen, reizen Gauguin en schildervriend Laval ziek en berooid door naar Martinique. Daar vestigen ze zich in een hut. Jeroen Krabbé zoekt de plek op waar Gauguin een serie ...

13-08-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Gauguin werkt steeds minder aan de beurs en geniet van het schilderen. Van zijn slapende dochter Aline maakt hij het schilderij 'The Little One Is Dreaming'. Het is een bijzonder werk, omdat hij haar droom erbij schildert. Het wordt zijn ee...

06-08-2018 15:20

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen begint de zoektocht naar de mens achter de kunstenaar Paul Gauguin bij Gauguins graf in Atuona, op het kleine eilandje Hiva Oa in de Stille Oceaan. Hier eindigde in 1903 het dramatische levensverhaal van de man die als een van de gro...

05-06-2018 20:25

Slot: Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Slot: Krabbé zoekt Gauguin

Vanavond is de zesde en laatste aflevering van deze documentairereeks over het leven van de Franse schilder Paul Gauguin. Gauguin krijgt het na zijn terugkeer in Frankrijk zwaar te verduren. Zijn ex-vrouw Mette wil niks met hem te maken he...

29-05-2018 20:25

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabbé reist Gauguin achterna naar Le Pouldu (Frankrijk), Papeete (Tahiti), Mataiea (Tahiti) en Parijs (Frankrijk). In Le Pouldu in Bretagne werkt Gauguin in 1890 samen met de Nederlandse schilder Meijer de Haan. Gauguin hoort daar d...

22-05-2018 20:25

Krabbé zoekt Gauguin

Krabbé zoekt Gauguin - Krabbé zoekt Gauguin

Jeroen Krabb is in het schildersdorp Pont-Aven in Bretagne, waar Gauguin zijn meesterwerk 'Vision after the sermon' schilderde. Het werk maakt van Gauguin de voorman van de symbolistische schilderkunst. Theo, de broer van Vincent van Gogh, ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Krabbé zoekt Gauguin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Krabbé zoekt Gauguin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Krabbé zoekt Gauguin bij Krabbé zoekt Gauguin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Krabbé zoekt Gauguin. Heb je een uitzending van Krabbé zoekt Gauguin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Krabbé zoekt Gauguin gemist

Uitzending gemist van Krabbé zoekt Gauguin? Hier kun je alle uitzendingen van Krabbé zoekt Gauguin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 01-01-2019 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord