Programma gemist?

De uit laatste dagen van op tv hun rondreis door Zuid-Amerika door zijn aangebroken. Ze zijn op met de auto tijdens in van Lima, de hoofdstad in van Peru, naar de op tv oase met van Huacachina gereden. Rondom de naar oase zijn metershoge op tv duinen. Een van de de meest door populaire attracties door hier is met een buggy uit door de op tv duinen crossen. Dat het is nou echt hét met avontuur dat Stephan met op zijn tijdens zoons wil van beleven. Verder bezoeken ze de een van uit de grootste wijnhuizen in de van streek, die midden uit in op tv de woestijn ligt. De door laatste twee dagen met brengen de Posjes door door in een heerlijk tijdens luxeresort naar in het kustplaatsje naar Paracas. Vanuit daar van gaan ze met een speedboot naar tijdens de Ballestaseilanden, ook de in wel de Peruaanse een Galápagos genoemd.

De laatste dagen met van tijdens hun rondreis een door Zuid-Amerika zijn in aangebroken. Ze zijn op tv met de auto van van Lima, de hoofdstad naar van Peru, naar de op oase van van Huacachina gereden. Rondom de oase door zijn naar metershoge duinen. Een van een de meest populaire attracties naar hier is met met een uit buggy door van de duinen crossen. op tv Dat is nou de echt hét avontuur op tv dat Stephan met zijn zoons naar wil beleven. door Verder bezoeken ze een een van de grootste wijnhuizen door van in de streek, met die midden in de woestijn op tv ligt. de De laatste twee dagen tijdens brengen de Posjes door in van op een heerlijk luxeresort een in het kustplaatsje Paracas. Vanuit daar van gaan ze van met met een speedboot naar de de Ballestaseilanden, ook van wel de Peruaanse Galápagos tijdens genoemd.

De naar Posjes gaan naar van de machtige door ruïnes van de oude Incastad Machu van Picchu. Jaarlijks het bezoeken meer tijdens dan een door miljoen toeristen dit tijdens indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO met met Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze een tijdens erg onder de indruk, alleen het hebben ze in het na tien minuten wel door in weer gezien. Vanuit Cusco het vliegen ze de door naar de hoofdstad naar van Peru, Lima. naar Daar gaan ze een onder meer met een Nederlandse met backpackster én met de op tv Miss Zuid-Amerika op de foto. de Ze een vervolgen hun reis in met een gehuurde auto waarmee de ze over de Pan met American van Highway richting met het zuiden rijden.

De naar Posjes gaan naar de naar machtige ruïnes van de een naar oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks op bezoeken meer dan op een op miljoen toeristen dit indrukwekkende het bouwwerk dat op de op tv UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij van van aankomst zijn ze erg onder de naar indruk, alleen hebben uit ze het naar na tien naar minuten wel weer gezien. Vanuit de Cusco de vliegen ze van door naar de een hoofdstad van Peru, Lima. Daar gaan met ze het onder meer het met een Nederlandse backpackster én met naar Miss van Zuid-Amerika op de foto. in Ze vervolgen hun door reis uit in een gehuurde auto waarmee ze op tv over in de Pan het American Highway richting naar het zuiden rijden.

De naar jungletocht in het zuiden van uit Colombia tijdens was voor de familie van Pos toch op iets te op veel avontuur. Ze zijn dan het ook een dag het eerder teruggekeerd naar het uit dorpje van Leticia, gelegen aan van de Rio Amazone. de Dit dorp van ligt op het drielandenpunt van op Colombia, Brazilië een en Peru. Leuk uit dus om even tijdens te gaan lunchen het bij de buren in Brazilië. een Vanuit tijdens Colombia vliegen ze op tv door naar Peru. Daar een gaan ze een onder meer naar de op de in 3300 meter hoogte gelegen een Incastad Cusco en naar het de warmwaterbronnen een van Aguas Calientes, tijdens aan de in voet van Machu van Picchu.

De jungletocht in een het tijdens zuiden van Colombia was voor een met de familie Pos door toch iets te veel avontuur. het Ze van zijn dan ook een dag eerder een teruggekeerd naar het een met dorpje Leticia, gelegen aan de het Rio Amazone. Dit van dorp ligt op op het uit drielandenpunt van Colombia, Brazilië en op Peru. Leuk op dus om een even te gaan lunchen bij naar de buren in Brazilië. met Vanuit door Colombia vliegen ze door naar de Peru. van Daar gaan ze onder met meer naar de uit op 3300 uit meter hoogte gelegen Incastad Cusco door en naar van de warmwaterbronnen van Aguas van Calientes, op aan de voet van het Machu de Picchu.

Na hun met bezoek aan natuurgebied uit de uit Pantanal reist de familie Pos naar door in naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de naar Janeiro. Daar bezoeken uit ze onder op tv meer uit het prachtige standbeeld op Christus de Verlosser de en de wereldberoemde stranden. uit Het derde land op op hun reis is Colombia. op tv Via hoofdstad Bogota naar vliegen ze door op tv naar Leticia uit in het zuiden. Stephan met wil uit dolgraag avontuurlijke uit dingen ondernemen met de met jongens. Daarom heeft hij in bedacht om met naar het gezin de jungle het in met te trekken

Na van hun bezoek aan de natuurgebied de Pantanal op tv reist de familie naar Pos door naar de het Braziliaanse hoofdstad naar Rio de op Janeiro. Daar bezoeken ze onder naar meer het prachtige met standbeeld in Christus de Verlosser en de wereldberoemde met stranden. van Het derde land op op hun reis is Colombia. met Via hoofdstad Bogota tijdens vliegen ze op door het naar Leticia in het met zuiden. Stephan wil in dolgraag avontuurlijke met dingen ondernemen met de op tv jongens. Daarom het heeft hij bedacht om met het met gezin de met jungle in te een trekken

De Posjes zijn van hun reis tijdens door Zuid-Amerika begonnen in van Argentinië. tijdens In vogelvlucht hebben ze uit Buenos Aires afgevinkt, in om het daarna door te rijden naar op tv de pampa's. Daar de hebben ze kunnen de proeven van het van Argentijnse een plattelandsleven. Om nog meer van op het buitenleven te genieten, op heeft Stephan door bedacht met om te gaan kamperen. met Dit tot niet op al te grote vreugde een van Ilona. Na een het vreselijke in nacht reizen ze door van naar het de volgende bestemming: met Brazilië. Daar bezoeken ze eerst het het tijdens prachtige natuurgebied de tijdens Pantanal.

De op Posjes zijn hun reis met door Zuid-Amerika begonnen een in Argentinië. In vogelvlucht in naar hebben ze Buenos het Aires afgevinkt, om daarna door te door naar rijden naar de pampa's. Daar door hebben de ze kunnen proeven van het in Argentijnse plattelandsleven. Om naar nog meer van het het van buitenleven te genieten, door heeft Stephan bedacht om te gaan het kamperen. Dit de tot niet in al te door grote vreugde van Ilona. Na met een vreselijke naar nacht reizen ze door naar naar de volgende bestemming: tijdens in Brazilië. Daar bezoeken ze eerst het op prachtige natuurgebied op de het Pantanal.

De van Posjes beginnen hun de roadtrip door Zuid-Amerika uit in de hoofdstad van het Argentinië: op Buenos Aires. De trip begint uit soepel, want de ze zijn uit hun hotel nog geen uit vijf minuten uit het wanneer ze hun in jongste zoon, op tv Tycho, kwijtraken in de het drukte. Tijdens het naar verkennen van de stad dansen op Ilona en tijdens Stephan de op tango met op tv twee locals, bezoeken ze het uit beroemdste en oudste café op van in Buenos Aires op tv en gaan ze op met zoek naar het huis naar van tijdens koningin Máxima. Nadat de van familie Pos in tijdens twee dagen op tv de highlights van de hoofdstad heeft gezien, gaan ze het op tv op tv binnenland in, op een zoek naar de Argentijnse naar cowboys.

Vanaf op tv vanavond is het de weer genieten met met en van de familie Pos. van Na hun het avonturen in 'Helemaal Het een Einde!' in naar 2017 en tijdens het opbouwen op van hun wijnimperium is van het tijd voor vakantie. naar Ilona en Stephan de hebben daarom naar het plan op tv gemaakt om met hun kroost op tijdens roadtrip door Zuid-Amerika de te gaan, door het continent van de hun nieuwe vaderland de Chili. Stephan Pos: op "We waren al op tv even van plan om op tv een roadtrip te naar maken en nu naar de jongens drie tijdens maanden vrij met zijn, kan naar het eindelijk. We hebben onze vakantie uit met gemeld bij de producent en een RTL en die naar vonden uit het leuk genoeg op om er een programma van naar te uit maken." Ilona: "De naar naam van onze trip heeft op tv Steef bedacht: Vamos naar Met De op tv Familie Pos. Ja, in je kan het tijdens je niet indenken, maar een wij door zijn heel creatief, hahaha!" Vamos op Met De Familie Pos uit is vanaf de vanavond zes weken een lang op woensdag om 21:30 met uur tijdens te zien van op RTL 4. Ilona en Stephan hebben de ieder het wel een heel door ander beeld van de uit vakantie. Zo wil in Stephan het het liefst stoere dingen het doen met Bjorn en op tv Tygo terwijl Ilona met graag bij het op tv zwembad het ligt te nippen van aan een overheerlijk glas bubbels. Dus met wie doet de er water bij op de wijn? met Vast staat van dat de trip begint door met een op tv reis van Chili naar tijdens Argentinië én met dat Brazilië, Colombia en uit Peru niet mogen de ontbreken. Lees meer over dit tijdens een programma op gids.tv/2391/vamos.

mei 2019
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord