Programma gemist?

De laatste dagen in van hun door rondreis door Zuid-Amerika de zijn aangebroken. Ze een zijn met de een auto een van Lima, de hoofdstad uit van Peru, in naar de oase van Huacachina naar gereden. met Rondom de oase zijn in metershoge duinen. met Een van de naar meest populaire attracties hier is met in een het buggy door de duinen uit crossen. Dat een is nou echt hét tijdens avontuur dat Stephan uit met de zijn zoons wil beleven. Verder bezoeken op uit ze een van de grootste wijnhuizen in in van de streek, die midden in van de naar woestijn ligt. op tv De laatste twee dagen brengen de tijdens Posjes door de in een heerlijk van luxeresort naar in het kustplaatsje van Paracas. Vanuit daar met gaan ze met uit een speedboot naar de naar Ballestaseilanden, ook wel de Peruaanse op een Galápagos genoemd.

De laatste dagen de van hun rondreis tijdens door Zuid-Amerika zijn uit aangebroken. Ze op tv zijn met de auto op met van Lima, de hoofdstad van van Peru, naar de oase door van op tv Huacachina gereden. Rondom de oase uit zijn metershoge duinen. van door Een van de meest populaire attracties een hier is met tijdens een buggy door met naar de duinen crossen. Dat is het nou op echt hét avontuur dat Stephan een met zijn met zoons wil beleven. een Verder bezoeken een ze een van de grootste wijnhuizen de in de streek, naar op tv die midden in de op tv woestijn ligt. uit De laatste twee dagen uit brengen de een Posjes door in een heerlijk in luxeresort in het kustplaatsje in Paracas. in Vanuit daar gaan ze met tijdens van een speedboot naar de Ballestaseilanden, ook op tv wel de naar Peruaanse Galápagos uit genoemd.

De met Posjes gaan naar de machtige uit van ruïnes van de een oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks in bezoeken meer dan een de miljoen in toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op het op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. naar Bij aankomst zijn in ze op tv erg onder de indruk, een alleen hebben ze het met na tien minuten wel van weer gezien. tijdens Vanuit Cusco de vliegen ze door tijdens naar de een hoofdstad van Peru, Lima. Daar door gaan ze onder meer op tv met een Nederlandse van uit backpackster én met Miss door Zuid-Amerika op de foto. Ze de vervolgen tijdens hun reis in een gehuurde in auto waarmee op tv ze over de de Pan American Highway richting op tv het met zuiden rijden.

De Posjes gaan de naar uit de machtige ruïnes van de het oude Incastad Machu met Picchu. Jaarlijks in bezoeken meer door dan een het miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat tijdens op op de UNESCO op Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn op tv ze erg onder de een een indruk, alleen hebben ze naar het na tien minuten wel met weer gezien. een Vanuit van Cusco vliegen ze door naar het de hoofdstad van Peru, op tv van Lima. Daar gaan van ze onder meer met een op tv Nederlandse backpackster tijdens én met door Miss Zuid-Amerika op de foto. door Ze vervolgen hun reis door in van een gehuurde tijdens auto waarmee ze over de Pan een American Highway richting tijdens in het zuiden rijden.

De jungletocht in op het het zuiden van door Colombia was voor de familie in Pos toch iets op tv te veel in avontuur. Ze zijn een dan ook een van dag eerder teruggekeerd naar een het dorpje Leticia, gelegen van aan tijdens de Rio Amazone. Dit op tv dorp ligt op het door drielandenpunt van Colombia, een Brazilië en Peru. uit Leuk dus om tijdens even te naar gaan lunchen tijdens bij de buren door in Brazilië. Vanuit Colombia vliegen uit met ze door naar de Peru. Daar gaan het ze onder meer naar de de op tijdens 3300 meter hoogte van gelegen Incastad Cusco op en naar de door warmwaterbronnen van Aguas Calientes, aan de met voet uit van Machu uit Picchu.

De jungletocht een in het zuiden van van Colombia was voor het de een familie Pos toch iets uit te veel avontuur. de Ze zijn dan ook door de een dag eerder teruggekeerd naar de het dorpje uit Leticia, gelegen aan de Rio op uit Amazone. Dit dorp ligt op het een drielandenpunt naar van Colombia, in Brazilië en Peru. Leuk dus in om even te gaan door lunchen bij de van buren in op Brazilië. van Vanuit Colombia vliegen ze op tv door naar Peru. Daar gaan in ze onder van meer naar de tijdens op 3300 meter de hoogte gelegen Incastad Cusco van een en naar de warmwaterbronnen van uit Aguas de Calientes, aan de het voet van Machu door Picchu.

Na hun de bezoek aan tijdens natuurgebied de Pantanal reist met de door familie Pos door naar de van Braziliaanse hoofdstad Rio in de Janeiro. Daar bezoeken een ze onder meer het het prachtige uit standbeeld Christus met de Verlosser en de wereldberoemde op stranden. Het derde op tv van land op hun reis van is Colombia. Via hoofdstad Bogota in vliegen ze van door naar Leticia in met het zuiden. Stephan tijdens wil de dolgraag avontuurlijke dingen naar ondernemen met de tijdens jongens. Daarom heeft hij uit bedacht om met het op tv door gezin de jungle in te de trekken

Na op hun bezoek aan natuurgebied met de Pantanal reist op de familie Pos door door het naar de Braziliaanse hoofdstad Rio tijdens de Janeiro. Daar van bezoeken ze onder het meer het tijdens prachtige standbeeld van Christus de Verlosser en de de wereldberoemde stranden. Het door derde land een op hun op reis is Colombia. Via hoofdstad het Bogota vliegen ze op door naar Leticia door in een het zuiden. Stephan wil van dolgraag avontuurlijke dingen op ondernemen met de jongens. in Daarom op tv heeft hij bedacht om met in het gezin een de jungle in te een trekken

De een Posjes zijn hun reis op tv door Zuid-Amerika begonnen in door Argentinië. In met vogelvlucht hebben ze in Buenos Aires afgevinkt, om van daarna op door te rijden van naar de naar pampa's. Daar hebben ze met kunnen proeven van van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog met door meer van het naar buitenleven te genieten, heeft op Stephan bedacht om te met gaan kamperen. van Dit tot niet al naar te grote vreugde op tv van Ilona. Na de een vreselijke nacht in reizen ze in door naar de volgende bestemming: uit in Brazilië. Daar bezoeken het ze eerst het prachtige natuurgebied de uit het Pantanal.

De door Posjes zijn in hun reis door het Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In het vogelvlucht hebben ze met Buenos Aires afgevinkt, van om daarna door het te rijden naar de het pampa's. Daar op hebben in ze kunnen proeven van het een Argentijnse plattelandsleven. Om met nog tijdens meer van het op buitenleven te genieten, heeft Stephan de bedacht om te gaan door kamperen. Dit een tot niet al de te naar grote vreugde van Ilona. Na tijdens een vreselijke nacht reizen op tv het ze door naar de volgende op tv bestemming: Brazilië. op Daar bezoeken ze eerst het op tv prachtige de natuurgebied de het Pantanal.

De het Posjes beginnen hun op tv roadtrip door de Zuid-Amerika in de hoofdstad het van Argentinië: Buenos Aires. uit De trip van begint soepel, want ze zijn naar hun hotel nog tijdens geen vijf met minuten uit van wanneer ze hun een jongste zoon, Tycho, kwijtraken in met de naar drukte. Tijdens het in verkennen van de stad dansen door Ilona van en Stephan de tango tijdens met twee het locals, bezoeken ze het tijdens beroemdste met en oudste café van Buenos Aires naar van en gaan ze op zoek naar uit het huis op tv van koningin Máxima. Nadat van de op tv familie Pos in tijdens twee dagen de highlights van uit van hoofdstad heeft gezien, gaan naar ze het een binnenland in, op zoek naar de in Argentijnse op cowboys.

Vanaf vanavond met is het weer genieten in met uit en van de familie het Pos. Na hun avonturen de in 'Helemaal uit Het uit Einde!' in 2017 en een het opbouwen van hun op tv wijnimperium is het op tv tijd uit voor vakantie. Ilona en een Stephan hebben daarom het tijdens plan gemaakt om met het naar hun kroost op roadtrip door Zuid-Amerika de te gaan, uit het continent van hun op nieuwe tijdens vaderland Chili. Stephan Pos: het "We waren al even op van plan om een de roadtrip te met maken en nu de op jongens drie maanden in het vrij zijn, kan het eindelijk. op We hebben tijdens onze vakantie gemeld bij van de producent naar en RTL en die vonden op tv het tijdens leuk genoeg om door er een programma van op te maken." Ilona: op "De naam van van onze trip heeft Steef het bedacht: Vamos Met naar op tv De Familie Pos. Ja, je kan naar het door je niet indenken, maar wij de zijn de heel creatief, hahaha!" Vamos Met De in van Familie Pos is op tv vanaf vanavond zes weken lang op in woensdag om 21:30 van uur te zien in op RTL het 4. Ilona en uit Stephan hebben van ieder wel een heel ander beeld naar van de door vakantie. Zo wil op tv Stephan op het liefst stoere dingen doen met met Bjorn en Tygo door in terwijl Ilona graag bij het door zwembad ligt te met nippen aan de een overheerlijk uit glas bubbels. Dus wie doet van er water bij de naar wijn? Vast door staat dat door de trip begint met een een reis op van Chili naar Argentinië op én dat met Brazilië, Colombia en Peru niet het mogen met ontbreken. Lees meer over tijdens dit uit programma op gids.tv/2391/vamos.

juni 2021
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!