Programma gemist?

De laatste dagen het in van hun rondreis van door Zuid-Amerika zijn aangebroken. de Ze zijn met de op tv auto van een Lima, de in hoofdstad van Peru, naar door de oase van naar Huacachina gereden. Rondom de op oase zijn metershoge duinen. op tv Een in van de meest in populaire attracties hier uit is met een tijdens buggy door uit de duinen crossen. Dat op is nou echt hét avontuur een dat Stephan met op zijn van zoons wil beleven. Verder bezoeken een op tv ze een van de met grootste wijnhuizen in de streek, tijdens die midden met in naar de woestijn ligt. De laatste een twee dagen brengen van de Posjes op tv door in uit een heerlijk luxeresort in met het kustplaatsje Paracas. Vanuit daar van gaan ze tijdens met op tv een speedboot naar een de Ballestaseilanden, ook op wel de Peruaanse Galápagos naar genoemd.

De laatste door dagen van hun in rondreis door Zuid-Amerika in zijn aangebroken. een Ze zijn met de auto tijdens van Lima, de het hoofdstad naar van Peru, de naar de oase van Huacachina tijdens gereden. naar Rondom de oase zijn metershoge duinen. op Een van de de het meest populaire attracties door hier is met een op tv buggy door de duinen op tv crossen. Dat is van nou een echt hét avontuur tijdens dat Stephan met zijn zoons door wil beleven. op Verder bezoeken ze een een van de grootste wijnhuizen met op tv in de streek, die midden naar in de woestijn het ligt. De laatste in twee dagen brengen naar de Posjes met door in uit een heerlijk luxeresort in het in kustplaatsje Paracas. Vanuit daar op tv gaan een ze met een de speedboot naar door de Ballestaseilanden, ook wel naar de Peruaanse tijdens Galápagos genoemd.

De Posjes van gaan naar door de machtige ruïnes van de met oude Incastad op Machu Picchu. Jaarlijks op tv bezoeken tijdens meer dan een miljoen toeristen dit in indrukwekkende bouwwerk op dat op van de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij uit aankomst zijn ze de erg onder tijdens de het indruk, alleen hebben ze op tv het na tien het minuten wel weer in gezien. Vanuit Cusco uit vliegen ze door naar de op tv hoofdstad uit van Peru, Lima. met Daar gaan ze onder een meer met een een Nederlandse backpackster door én met Miss tijdens Zuid-Amerika op een de foto. Ze vervolgen hun naar reis in een gehuurde het auto waarmee een ze de over de Pan American door Highway richting het zuiden op rijden.

De Posjes gaan door naar de machtige een ruïnes een van de oude de Incastad Machu Picchu. de Jaarlijks bezoeken meer dan in een miljoen toeristen dit de indrukwekkende bouwwerk dat in het op de UNESCO Werelderfgoedlijst tijdens staat. Bij aankomst zijn ze een erg met onder de indruk, alleen met hebben ze naar het na tien minuten een wel weer gezien. in Vanuit Cusco vliegen op tv ze door naar de door hoofdstad van Peru, met Lima. Daar een gaan ze onder in meer met een Nederlandse met backpackster het én met door Miss Zuid-Amerika op de foto. Ze de vervolgen hun reis op tv in door een gehuurde naar auto waarmee ze over op de Pan American Highway richting van het zuiden door rijden.

De een jungletocht in met het zuiden van Colombia was voor het in de familie Pos toch iets met te veel avontuur. in Ze naar zijn dan ook een dag het eerder teruggekeerd het naar het dorpje van Leticia, gelegen aan de op tv Rio Amazone. Dit tijdens dorp met ligt op het het drielandenpunt van Colombia, Brazilië en Peru. de Leuk dus een om even te op gaan lunchen door bij de op tv buren in Brazilië. Vanuit Colombia tijdens vliegen ze door naar door de Peru. Daar gaan ze onder de meer naar de de op van 3300 meter hoogte gelegen tijdens Incastad Cusco en naar tijdens de warmwaterbronnen van Aguas op tv de Calientes, aan de uit voet van Machu naar Picchu.

De een jungletocht in het zuiden het van Colombia was voor in de familie Pos het toch naar iets te veel avontuur. met Ze zijn dan ook uit een op dag eerder teruggekeerd naar het een dorpje Leticia, gelegen met aan de Rio het Amazone. Dit door dorp ligt op het de drielandenpunt van Colombia, naar Brazilië en door Peru. Leuk dus de om even door te gaan lunchen bij de de buren in Brazilië. tijdens tijdens Vanuit Colombia vliegen ze door met naar de Peru. Daar gaan ze onder meer tijdens naar de op met 3300 meter een hoogte gelegen op Incastad Cusco naar en naar de warmwaterbronnen van de Aguas Calientes, aan naar de voet op tv van Machu met Picchu.

Na op hun bezoek in aan natuurgebied de Pantanal reist de door familie Pos de door naar de Braziliaanse een hoofdstad Rio uit de Janeiro. Daar bezoeken de ze op onder meer het prachtige standbeeld door Christus de Verlosser op een en de wereldberoemde stranden. Het uit derde land op het hun reis is Colombia. in Via in hoofdstad Bogota vliegen de ze door met naar Leticia in het zuiden. Stephan uit op wil dolgraag avontuurlijke dingen de ondernemen met de de jongens. Daarom het heeft hij bedacht om met het tijdens van gezin de jungle in te de trekken

Na hun naar bezoek aan natuurgebied tijdens de uit Pantanal reist de familie Pos door het naar de Braziliaanse door hoofdstad Rio de op tv Janeiro. Daar bezoeken een ze naar onder meer het het prachtige standbeeld in Christus de Verlosser en de wereldberoemde een het stranden. Het derde land op in hun reis is Colombia. door Via hoofdstad naar Bogota vliegen ze door op naar Leticia op tv in het zuiden. het Stephan wil dolgraag avontuurlijke in dingen op tv ondernemen met de jongens. Daarom door heeft hij bedacht op om met naar het gezin tijdens de jungle in te op tv trekken

De op tv Posjes zijn hun reis door door het Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In in vogelvlucht hebben ze uit Buenos op tv Aires afgevinkt, om uit daarna door te rijden naar op de pampa's. Daar naar hebben het ze kunnen proeven van het Argentijnse naar plattelandsleven. tijdens Om nog meer van het een buitenleven naar te genieten, heeft Stephan met bedacht om te gaan naar kamperen. met Dit tot niet al het te grote vreugde van van Ilona. een Na een vreselijke nacht reizen het ze uit door naar de volgende op bestemming: Brazilië. Daar bezoeken naar ze eerst de het met prachtige natuurgebied de met Pantanal.

De een Posjes zijn hun reis door uit Zuid-Amerika op begonnen in Argentinië. In op tv vogelvlucht het hebben ze Buenos het Aires afgevinkt, om daarna door te in rijden naar de de pampa's. van Daar hebben ze kunnen met proeven het van het Argentijnse plattelandsleven. Om tijdens nog meer van de het buitenleven te van genieten, tijdens heeft Stephan bedacht om te de gaan kamperen. Dit naar tot niet al tijdens te grote de vreugde van Ilona. Na op een naar vreselijke nacht reizen ze van door naar uit de volgende bestemming: het Brazilië. Daar bezoeken ze tijdens eerst het prachtige natuurgebied tijdens de een Pantanal.

De Posjes beginnen op hun van roadtrip door Zuid-Amerika tijdens in de hoofdstad van Argentinië: door de Buenos Aires. De trip de begint soepel, want het ze zijn hun hotel op tv nog de geen vijf minuten uit wanneer op tv ze hun jongste zoon, naar Tycho, kwijtraken in het door de drukte. Tijdens het verkennen van naar de op stad dansen Ilona en Stephan het de tango met naar twee locals, van bezoeken ze het naar beroemdste en oudste café tijdens tijdens van Buenos Aires en op gaan ze een op zoek naar het het huis van koningin Máxima. Nadat tijdens de familie op tv Pos in twee op dagen de highlights van uit hoofdstad heeft op gezien, gaan ze het op binnenland in, op met zoek naar met de Argentijnse op tv cowboys.

Vanaf vanavond is het het weer genieten uit met en met van op de familie Pos. van Na hun avonturen in tijdens 'Helemaal Het uit Einde!' in 2017 en het opbouwen naar van hun wijnimperium met is een het tijd voor een vakantie. Ilona en uit Stephan hebben daarom het plan in gemaakt om met de hun naar kroost op roadtrip door met Zuid-Amerika te gaan, naar het continent naar van hun een nieuwe vaderland Chili. Stephan Pos: "We met waren al even van met met plan om een de roadtrip te maken en nu het de jongens het drie maanden naar vrij zijn, kan het op eindelijk. We hebben onze vakantie de gemeld bij de met producent naar en RTL en uit die vonden het leuk naar genoeg tijdens om er een programma van een te met maken." Ilona: "De naam van een onze naar trip heeft Steef de bedacht: Vamos Met op De Familie Pos. Ja, op je kan het je niet met indenken, maar uit wij zijn heel op creatief, hahaha!" Vamos door Met De naar Familie Pos is vanaf vanavond zes op tv in weken lang op woensdag op tv om 21:30 uur te zien op tv op RTL 4. Ilona naar en Stephan hebben het ieder op wel een naar heel ander beeld van in de vakantie. Zo wil Stephan op tv het liefst stoere een dingen doen uit met Bjorn tijdens en Tygo terwijl het Ilona graag van bij het zwembad ligt te uit nippen aan een overheerlijk met het glas bubbels. Dus wie doet van er water bij de in tijdens wijn? Vast staat van dat de trip het begint met een reis van Chili op tijdens naar Argentinië én dat Brazilië, Colombia in met en Peru niet mogen ontbreken. Lees in meer over door dit programma op de gids.tv/2391/vamos.

februari 2020
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!