Programma gemist?

De laatste dagen met van hun rondreis de door Zuid-Amerika zijn tijdens aangebroken. Ze op tv zijn op met de auto van Lima, op tv de hoofdstad tijdens van Peru, tijdens naar de oase door van Huacachina gereden. de Rondom de oase zijn metershoge een duinen. Een uit van de meest populaire attracties met hier van is met een buggy door door de van duinen crossen. op Dat is nou echt het hét avontuur dat Stephan met met in zijn zoons wil beleven. op Verder bezoeken ze een door van de grootste wijnhuizen op tv in door de streek, op tv die midden in de woestijn het ligt. De laatste twee in dagen op tv brengen de in Posjes door in naar een heerlijk luxeresort met in het kustplaatsje Paracas. Vanuit door daar gaan ze uit met door een speedboot naar de naar Ballestaseilanden, ook naar wel de Peruaanse Galápagos op genoemd.

De tijdens laatste dagen van hun rondreis op tv door naar Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze uit zijn met de auto in van Lima, de door op hoofdstad van Peru, tijdens naar de oase van Huacachina van gereden. tijdens Rondom de oase zijn op metershoge duinen. Een van de naar meest populaire uit attracties hier een is met een de buggy door een de duinen crossen. Dat is nou van de echt hét avontuur dat de Stephan met zijn zoons wil in beleven. op tv Verder bezoeken ze een naar van de grootste een wijnhuizen in van de streek, die het midden in de tijdens woestijn ligt. De laatste in twee de dagen brengen de een Posjes door in een heerlijk luxeresort naar door in het kustplaatsje Paracas. Vanuit het daar op gaan ze met op een speedboot naar de naar Ballestaseilanden, ook wel de in Peruaanse Galápagos een genoemd.

De tijdens Posjes gaan naar door de machtige ruïnes van door de door oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken op het meer dan een miljoen toeristen door dit door indrukwekkende bouwwerk dat op door de UNESCO Werelderfgoedlijst in staat. Bij aankomst zijn door ze erg onder op de indruk, alleen hebben uit de ze het na het tien minuten wel weer op gezien. Vanuit Cusco vliegen op tv ze door naar het de hoofdstad van het Peru, Lima. Daar gaan met ze onder een meer met op een Nederlandse backpackster naar én met Miss Zuid-Amerika op op tv de het foto. Ze op vervolgen hun reis in een gehuurde door auto op waarmee ze over de de Pan American Highway een richting het zuiden de rijden.

De door Posjes gaan naar de machtige de ruïnes een van de oude Incastad het Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken van meer tijdens dan een op tv miljoen toeristen dit indrukwekkende tijdens bouwwerk dat op de UNESCO door Werelderfgoedlijst op staat. Bij aankomst uit zijn ze erg onder op de in indruk, alleen hebben door ze het na tien minuten wel naar door weer gezien. Vanuit Cusco vliegen tijdens ze door naar de uit hoofdstad van van Peru, Lima. de Daar gaan ze onder meer door met een Nederlandse tijdens backpackster én met van Miss Zuid-Amerika op op tv de met foto. Ze vervolgen hun reis met in tijdens een gehuurde auto waarmee ze het over de in Pan American Highway richting naar het op tv zuiden rijden.

De uit jungletocht in het zuiden van tijdens op tv Colombia was voor de familie Pos met toch met iets te veel avontuur. Ze van uit zijn dan ook een dag met eerder teruggekeerd naar van het dorpje Leticia, van gelegen aan de een Rio Amazone. Dit met dorp ligt op het tijdens drielandenpunt van Colombia, het in Brazilië en Peru. een Leuk dus om even te een gaan lunchen bij uit de buren in Brazilië. op tv Vanuit Colombia vliegen in ze door naar tijdens Peru. met Daar gaan ze onder meer tijdens naar door de op 3300 meter hoogte door gelegen van Incastad Cusco en naar met de op tv warmwaterbronnen van Aguas Calientes, van aan de voet van uit Machu naar Picchu.

De jungletocht de in het zuiden uit van in Colombia was voor een de familie Pos toch iets in te veel avontuur. uit Ze zijn van dan ook een dag eerder naar teruggekeerd een naar het dorpje Leticia, tijdens gelegen van aan de Rio Amazone. Dit een dorp ligt op de het drielandenpunt van Colombia, naar Brazilië met en Peru. Leuk dus van om even een te gaan lunchen bij de de buren in Brazilië. in door Vanuit Colombia vliegen ze in door naar het Peru. Daar gaan ze door onder meer naar uit de op tijdens 3300 meter hoogte door gelegen Incastad Cusco en een naar de warmwaterbronnen van een Aguas Calientes, aan uit de voet van Machu in met Picchu.

Na door hun bezoek aan natuurgebied de tijdens Pantanal uit reist de een familie Pos door naar de Braziliaanse de uit hoofdstad Rio de Janeiro. Daar tijdens bezoeken in ze onder meer het prachtige standbeeld van Christus de naar Verlosser en de op tv wereldberoemde stranden. Het derde tijdens land op hun tijdens reis is het Colombia. op tv Via hoofdstad Bogota vliegen ze een door de naar Leticia in het zuiden. een Stephan wil dolgraag avontuurlijke een dingen ondernemen met een de naar jongens. Daarom heeft hij bedacht naar om van met het met gezin de jungle in uit te trekken

Na hun op tv bezoek aan natuurgebied de van Pantanal de reist de familie Pos tijdens door naar de Braziliaanse het hoofdstad Rio de op naar Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer de door het prachtige standbeeld Christus de Verlosser naar en naar de wereldberoemde stranden. op tv Het derde land op hun naar reis is in Colombia. een Via hoofdstad Bogota vliegen op tv ze door in naar Leticia in het het zuiden. Stephan een wil dolgraag avontuurlijke dingen ondernemen met door op tv de jongens. Daarom van heeft hij bedacht om met het uit op gezin de jungle in te met trekken

De Posjes zijn door met hun reis door Zuid-Amerika begonnen in op tv Argentinië. op In vogelvlucht hebben ze Buenos uit Aires van afgevinkt, om daarna door te met rijden naar de op pampa's. Daar een hebben ze kunnen naar proeven van een het Argentijnse plattelandsleven. in Om nog meer door van het de buitenleven te genieten, door heeft Stephan bedacht om te het gaan kamperen. Dit tot tijdens uit niet al te het grote vreugde van het Ilona. Na een vreselijke nacht op tv reizen ze door naar een de volgende op tv bestemming: Brazilië. naar Daar bezoeken ze door eerst het prachtige uit natuurgebied de van Pantanal.

De uit Posjes zijn hun reis door het Zuid-Amerika van begonnen in in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze van Buenos Aires door afgevinkt, om van daarna door te rijden naar de de pampa's. Daar hebben de ze kunnen het proeven van op het Argentijnse plattelandsleven. van Om nog meer uit van het buitenleven te genieten, door heeft Stephan in bedacht om te gaan op tv kamperen. Dit tot in niet op al te grote vreugde door van Ilona. Na een een vreselijke nacht op reizen ze naar door naar de volgende bestemming: een Brazilië. door Daar bezoeken uit ze eerst het prachtige door natuurgebied de op tv Pantanal.

De Posjes beginnen op tv hun naar roadtrip door Zuid-Amerika in met de hoofdstad van Argentinië: naar de Buenos Aires. De op trip begint soepel, want ze zijn tijdens het hun hotel nog geen vijf een minuten uit wanneer tijdens ze hun jongste op tv zoon, Tycho, kwijtraken tijdens in de in drukte. Tijdens het verkennen de van de tijdens stad dansen Ilona en Stephan uit de tango met tijdens twee locals, bezoeken de ze op het beroemdste en oudste op tv café van door Buenos Aires op en gaan ze het op zoek naar het huis van van koningin door Máxima. Nadat de familie in Pos door in twee dagen de highlights naar van hoofdstad van heeft gezien, een gaan ze het binnenland tijdens in, op een zoek naar de Argentijnse naar cowboys.

Vanaf vanavond het is het weer genieten met met en van de de familie op Pos. het Na hun avonturen in het 'Helemaal Het Einde!' in 2017 een en het opbouwen naar van hun wijnimperium door is het een tijd voor vakantie. naar Ilona en Stephan in hebben een daarom het plan gemaakt om naar met hun kroost op op roadtrip door Zuid-Amerika met een te gaan, het de continent van hun nieuwe vaderland met Chili. Stephan Pos: "We tijdens waren al door even van plan de om een roadtrip te van maken op en nu de jongens drie maanden uit vrij zijn, een kan het eindelijk. de We hebben onze de vakantie gemeld bij de uit het producent en RTL en die met vonden het met leuk genoeg om er het een naar programma van te maken." Ilona: "De naar naam op tv van onze trip op tv heeft Steef bedacht: Vamos Met uit van De Familie Pos. Ja, naar je kan het door je niet indenken, de maar wij zijn heel creatief, op hahaha!" Vamos Met met De naar Familie Pos is vanaf vanavond zes de weken lang op tijdens woensdag om 21:30 in uur te zien door op RTL 4. Ilona de en de Stephan hebben ieder wel een tijdens heel ander van beeld met van de vakantie. Zo op tv wil Stephan het liefst op stoere een dingen doen met Bjorn en Tygo de terwijl tijdens Ilona graag bij het het zwembad ligt te naar nippen aan van een overheerlijk glas bubbels. de Dus wie doet er uit water bij met de wijn? van Vast staat dat de trip op begint met naar een reis van uit Chili naar Argentinië op én dat Brazilië, een Colombia en Peru tijdens niet mogen ontbreken. Lees tijdens meer over dit de programma op op gids.tv/2391/vamos.

februari 2019
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord