Programma gemist?

De laatste de dagen van hun rondreis tijdens door Zuid-Amerika zijn tijdens een aangebroken. Ze zijn met de auto met van naar Lima, de hoofdstad uit van Peru, naar de oase in van Huacachina gereden. op tv Rondom naar de oase zijn metershoge de duinen. Een van de een meest populaire de attracties hier een is met een buggy op tv door de duinen crossen. een Dat op tv is nou echt hét avontuur de uit dat Stephan met naar zijn zoons wil met beleven. Verder bezoeken van ze een van de grootste wijnhuizen op tv in in de streek, die het midden in de een woestijn ligt. door De laatste twee dagen tijdens brengen de het Posjes door in een heerlijk luxeresort naar in naar het kustplaatsje Paracas. Vanuit uit daar gaan ze de met een speedboot naar naar de Ballestaseilanden, met ook uit wel de Peruaanse Galápagos een genoemd.

De de laatste dagen van hun rondreis het door Zuid-Amerika de zijn aangebroken. door Ze zijn tijdens met de auto van met Lima, de hoofdstad naar van Peru, naar de oase van van van Huacachina gereden. met Rondom de oase zijn metershoge duinen. de Een van de tijdens meest populaire door attracties hier is met uit een buggy de door de duinen uit crossen. naar Dat is nou uit echt hét avontuur dat Stephan met door op tv zijn zoons wil in beleven. Verder bezoeken de ze een van de met grootste wijnhuizen in naar de streek, op tv die midden in de een woestijn ligt. in De laatste twee door dagen brengen de op tv Posjes door in door een heerlijk luxeresort een in het kustplaatsje Paracas. Vanuit daar uit gaan naar ze met een speedboot naar naar de in Ballestaseilanden, ook in wel de Peruaanse Galápagos op genoemd.

De uit Posjes gaan op tv naar de machtige het ruïnes van de met oude Incastad Machu Picchu. op Jaarlijks bezoeken meer het dan een miljoen toeristen in dit indrukwekkende bouwwerk dat de op de UNESCO op Werelderfgoedlijst staat. door Bij uit aankomst zijn ze door erg onder de indruk, alleen door hebben tijdens ze het na tien minuten in wel tijdens weer gezien. Vanuit uit Cusco vliegen ze de door naar de hoofdstad van Peru, op naar Lima. Daar gaan ze onder een meer tijdens met een Nederlandse backpackster met én met Miss Zuid-Amerika uit op de foto. het Ze vervolgen op tv hun reis in een gehuurde uit auto door waarmee ze over de Pan op American Highway richting door het zuiden van rijden.

De Posjes de gaan naar de machtige door ruïnes van de met oude Incastad van Machu Picchu. door Jaarlijks bezoeken meer dan tijdens een miljoen toeristen uit dit indrukwekkende op tv bouwwerk dat op de met UNESCO Werelderfgoedlijst staat. het Bij aankomst zijn van ze erg onder door de indruk, een alleen hebben ze het na een een tien minuten wel weer de gezien. Vanuit op Cusco vliegen ze door de naar de hoofdstad van Peru, door op Lima. Daar gaan ze onder door meer met een de Nederlandse backpackster én met de Miss in Zuid-Amerika op de met foto. Ze met vervolgen hun reis een in een gehuurde auto waarmee ze naar over de Pan met American Highway richting tijdens het zuiden op rijden.

De van jungletocht in van het zuiden van uit Colombia was voor de de familie Pos toch iets te van het veel avontuur. Ze de zijn dan ook een dag eerder het teruggekeerd naar het tijdens dorpje Leticia, met gelegen aan de door Rio een Amazone. Dit dorp naar ligt op het tijdens drielandenpunt van Colombia, een Brazilië en Peru. Leuk dus om het even op tv te gaan lunchen in bij de uit buren in Brazilië. op Vanuit Colombia vliegen ze op door naar Peru. Daar gaan door ze door onder meer naar de op tijdens 3300 meter door hoogte gelegen Incastad uit Cusco en naar in de warmwaterbronnen van Aguas in Calientes, aan de uit op tv voet van Machu een Picchu.

De naar jungletocht in het zuiden door van door Colombia was voor de familie op Pos toch iets het te veel avontuur. het Ze op zijn dan ook een dag in eerder tijdens teruggekeerd naar het dorpje uit Leticia, gelegen aan de Rio het Amazone. Dit een dorp ligt op een het drielandenpunt van met Colombia, Brazilië en Peru. het Leuk dus op om even te gaan van de lunchen bij de buren met in Brazilië. Vanuit Colombia vliegen uit ze door het naar met Peru. Daar gaan ze onder op tv meer tijdens naar de op 3300 meter op hoogte gelegen Incastad naar Cusco en naar de het warmwaterbronnen van het Aguas uit Calientes, aan de tijdens voet van Machu in Picchu.

Na hun op tv bezoek aan natuurgebied tijdens de van Pantanal reist de familie Pos in door naar de met Braziliaanse hoofdstad op Rio de Janeiro. Daar bezoeken op tijdens ze onder meer het prachtige standbeeld naar Christus met de Verlosser en de wereldberoemde door van stranden. Het derde land een op hun reis een is Colombia. Via hoofdstad Bogota op tv vliegen ze met door naar van Leticia in het het zuiden. Stephan wil dolgraag avontuurlijke tijdens de dingen ondernemen met een de jongens. Daarom heeft hij op tv bedacht om in met het tijdens gezin de jungle in te van trekken

Na door hun bezoek aan het natuurgebied de Pantanal uit reist de familie een Pos door naar op tv de Braziliaanse tijdens hoofdstad Rio de Janeiro. uit Daar bezoeken ze onder meer uit het prachtige met standbeeld Christus de Verlosser een en door de wereldberoemde stranden. Het de derde land op in hun uit reis is Colombia. Via het hoofdstad Bogota van vliegen ze door naar het Leticia in uit het zuiden. Stephan wil van dolgraag avontuurlijke dingen ondernemen de met op de jongens. Daarom heeft op hij bedacht om met van het gezin de uit jungle in te een trekken

De Posjes zijn van hun reis een door Zuid-Amerika het begonnen in Argentinië. In vogelvlucht op tv op tv hebben ze Buenos door Aires afgevinkt, om daarna tijdens door te op tv rijden naar de pampa's. Daar uit hebben ze kunnen een proeven tijdens van het Argentijnse in plattelandsleven. Om nog uit meer van het buitenleven te genieten, met heeft op tv Stephan bedacht om te een gaan uit kamperen. Dit tot niet al te tijdens grote vreugde van van Ilona. Na een het vreselijke nacht reizen naar ze door naar in de volgende door bestemming: tijdens Brazilië. Daar bezoeken op ze eerst het een prachtige natuurgebied de naar Pantanal.

De op tv Posjes zijn hun van reis door Zuid-Amerika begonnen in van Argentinië. een In vogelvlucht uit hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om van tijdens daarna door te rijden naar de in pampa's. Daar hebben op ze kunnen de proeven van het naar Argentijnse plattelandsleven. tijdens Om nog meer van naar het buitenleven met te genieten, heeft op Stephan bedacht om de te gaan kamperen. uit Dit tot met niet al te uit grote vreugde van door Ilona. Na een vreselijke nacht reizen het ze tijdens door naar de het volgende bestemming: Brazilië. een Daar bezoeken ze van eerst het prachtige natuurgebied in de uit Pantanal.

De Posjes uit beginnen hun roadtrip door tijdens Zuid-Amerika in de op hoofdstad op tv van Argentinië: Buenos Aires. op De trip uit begint soepel, want ze naar zijn de hun hotel nog geen vijf minuten van uit wanneer ze door hun door jongste zoon, op tv Tycho, kwijtraken in de drukte. door Tijdens het verkennen van van de stad dansen door Ilona het en Stephan de naar tango met op twee locals, bezoeken de ze het beroemdste en oudste café de van tijdens Buenos Aires met en gaan ze tijdens op zoek naar het huis van van koningin Máxima. Nadat naar de familie op tv Pos in twee dagen naar op tv de highlights van hoofdstad heeft gezien, op gaan ze de het binnenland op in, op zoek uit naar de Argentijnse het cowboys.

Vanaf vanavond is naar het weer genieten van met en van uit de de familie Pos. Na hun op avonturen in in 'Helemaal Het door Einde!' in 2017 en de het opbouwen van hun wijnimperium op is tijdens het tijd voor vakantie. Ilona door de en Stephan hebben daarom met het plan gemaakt om de met hun van kroost op roadtrip door met Zuid-Amerika te gaan, uit het naar continent van hun nieuwe vaderland Chili. Stephan uit uit Pos: "We waren al even tijdens van plan om een in roadtrip van te maken tijdens en nu de jongens drie maanden naar vrij zijn, kan in het tijdens eindelijk. We met hebben onze vakantie gemeld bij de het producent en uit RTL en die vonden uit het leuk genoeg met door om er een tijdens programma van te het maken." Ilona: "De een naam van onze trip uit heeft Steef bedacht: in Vamos Met De Familie een Pos. Ja, je kan een het naar je niet indenken, door maar wij zijn heel naar creatief, hahaha!" Vamos tijdens Met De Familie Pos naar is vanaf vanavond zes op weken lang het op woensdag om op 21:30 uur te de zien op RTL van 4. Ilona en Stephan met hebben ieder wel door een naar heel ander beeld van de door vakantie. Zo wil tijdens Stephan de het liefst stoere op dingen doen met met Bjorn en Tygo terwijl Ilona uit graag door bij het zwembad ligt te met nippen aan een overheerlijk een uit glas bubbels. Dus wie doet met er een water bij de wijn? naar Vast staat dat de naar trip tijdens begint met een op reis van Chili naar Argentinië én uit dat Brazilië, het Colombia en Peru van niet mogen ontbreken. Lees door meer met over dit programma op uit gids.tv/2391/vamos.

augustus 2019
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord