Programma gemist?

De uit laatste dagen van hun rondreis met door Zuid-Amerika zijn naar aangebroken. tijdens Ze zijn naar met de auto in van Lima, de hoofdstad van naar Peru, naar de oase met van op Huacachina gereden. Rondom door de oase zijn van metershoge duinen. Een op tv van de meest met populaire attracties de hier is met een buggy door uit de duinen het crossen. Dat is uit nou echt hét avontuur de dat naar Stephan met zijn zoons wil door beleven. de Verder bezoeken ze door een van de door grootste wijnhuizen in de streek, het met die midden in de woestijn ligt. het De laatste twee tijdens dagen brengen de op tv Posjes door in naar een het heerlijk luxeresort in door het kustplaatsje Paracas. Vanuit de daar gaan tijdens ze met een speedboot naar het de Ballestaseilanden, ook de wel de Peruaanse uit Galápagos een genoemd.

De laatste dagen tijdens van hun de rondreis de door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze met zijn met de naar auto door van Lima, de hoofdstad van Peru, naar naar naar de oase het van Huacachina gereden. Rondom op de oase zijn metershoge de duinen. Een van op de meest de populaire attracties hier is met met een de buggy door de in duinen crossen. Dat is nou door echt hét door avontuur door dat Stephan met zijn van zoons wil het beleven. Verder bezoeken op tv ze een van de grootste een wijnhuizen in de streek, een die midden naar in de tijdens woestijn ligt. De het laatste twee in dagen brengen de Posjes naar door in een door heerlijk luxeresort in de het kustplaatsje Paracas. tijdens Vanuit daar van gaan ze met een speedboot naar door tijdens de Ballestaseilanden, ook wel de Peruaanse met Galápagos in genoemd.

De Posjes gaan op naar de machtige in door ruïnes van de oude Incastad op tv Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken door meer de dan een miljoen uit toeristen dit indrukwekkende het bouwwerk dat op de tijdens UNESCO op tv Werelderfgoedlijst staat. Bij in aankomst zijn ze een erg onder de uit indruk, alleen hebben ze het na op tv tien het minuten wel met weer gezien. Vanuit Cusco vliegen een ze in door naar de hoofdstad van met Peru, op Lima. Daar gaan ze onder in meer met een Nederlandse door naar backpackster én met Miss Zuid-Amerika een op de foto. Ze de vervolgen hun reis de in op tv een gehuurde auto waarmee door ze over de Pan van American met Highway richting het zuiden naar rijden.

De op tv Posjes gaan naar de de machtige ruïnes van door de op oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks tijdens bezoeken meer dan een uit de miljoen toeristen dit indrukwekkende naar bouwwerk dat de op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. tijdens Bij aankomst zijn met ze erg onder met de indruk, het alleen hebben in ze het na het tien minuten wel weer gezien. Vanuit naar met Cusco vliegen ze door in naar de de hoofdstad van Peru, Lima. tijdens Daar gaan naar ze onder meer met een Nederlandse van backpackster én met met Miss Zuid-Amerika met op de uit foto. Ze vervolgen hun naar reis in een gehuurde in het auto waarmee ze over de Pan door American van Highway richting het zuiden naar rijden.

De van jungletocht in het uit zuiden van Colombia was voor van de familie door Pos op toch iets te veel avontuur. Ze het zijn dan op ook een dag naar eerder teruggekeerd naar een het dorpje van Leticia, gelegen aan de de Rio door Amazone. Dit dorp ligt uit op het de drielandenpunt van Colombia, Brazilië uit en Peru. Leuk dus op tv om naar even te gaan lunchen bij een de buren in het Brazilië. Vanuit tijdens Colombia vliegen ze met door naar Peru. Daar gaan met ze onder meer met naar op de op 3300 meter tijdens hoogte gelegen Incastad Cusco uit en naar een de warmwaterbronnen van het Aguas Calientes, aan met de voet van van Machu in Picchu.

De jungletocht in door op het zuiden van Colombia was voor met de familie Pos van door toch iets te veel avontuur. van Ze zijn dan ook op een dag eerder uit teruggekeerd naar op tv het dorpje Leticia, op gelegen aan de op tv Rio Amazone. door Dit dorp ligt op het de drielandenpunt tijdens van Colombia, Brazilië het en Peru. door Leuk dus om even te gaan van op lunchen bij de buren op in Brazilië. in Vanuit Colombia vliegen ze door naar de Peru. Daar gaan door ze onder een meer naar van de op 3300 meter hoogte tijdens gelegen Incastad tijdens Cusco en naar op tv de warmwaterbronnen van Aguas op Calientes, van aan de uit voet van Machu naar Picchu.

Na hun bezoek tijdens aan natuurgebied de de door Pantanal reist de tijdens familie Pos door naar de op Braziliaanse hoofdstad op tv Rio de Janeiro. op Daar bezoeken naar ze onder meer het het prachtige standbeeld Christus het de Verlosser en de de wereldberoemde naar stranden. Het derde op land op hun uit reis is Colombia. Via hoofdstad van Bogota vliegen een ze door naar Leticia door in het zuiden. Stephan op wil op dolgraag avontuurlijke dingen het ondernemen met een de jongens. Daarom heeft hij bedacht in op tv om met het naar gezin de jungle in naar te trekken

Na in hun bezoek aan natuurgebied op de Pantanal reist de in familie Pos uit door naar door de Braziliaanse hoofdstad Rio de een Janeiro. Daar bezoeken een ze onder het meer het prachtige door standbeeld Christus de Verlosser het naar en de wereldberoemde naar stranden. Het derde land op met hun door reis is Colombia. Via hoofdstad naar Bogota vliegen ze uit door tijdens naar Leticia in het zuiden. op Stephan wil dolgraag het avontuurlijke dingen op tv ondernemen met de jongens. Daarom door heeft hij uit bedacht om met het in gezin de tijdens jungle in te de trekken

De het Posjes zijn hun reis een door Zuid-Amerika begonnen het in Argentinië. In een vogelvlucht het hebben ze Buenos Aires in afgevinkt, om daarna door te het rijden naar de door pampa's. Daar hebben op in ze kunnen proeven van het Argentijnse met plattelandsleven. Om tijdens nog meer van de het buitenleven te door genieten, uit heeft Stephan bedacht met om te gaan kamperen. op Dit tot niet al te in grote vreugde van met Ilona. een Na een vreselijke nacht reizen van ze door van naar de volgende tijdens bestemming: Brazilië. Daar bezoeken naar ze op eerst het prachtige natuurgebied de een van Pantanal.

De van Posjes zijn hun reis door door Zuid-Amerika in begonnen in Argentinië. In een vogelvlucht hebben ze met Buenos in Aires afgevinkt, om daarna door te een rijden naar de door pampa's. door Daar hebben ze kunnen tijdens proeven door van het Argentijnse het plattelandsleven. Om nog meer tijdens van het buitenleven te genieten, met heeft door Stephan bedacht om te gaan op tv kamperen. naar Dit tot in niet al te grote vreugde de van Ilona. Na een met vreselijke nacht in reizen uit ze door naar de een volgende bestemming: Brazilië. het Daar bezoeken ze naar eerst het door prachtige natuurgebied de door Pantanal.

De naar Posjes beginnen door hun roadtrip door Zuid-Amerika in de uit naar hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De op trip naar begint soepel, want ze zijn in hun met hotel nog geen vijf minuten tijdens een uit wanneer ze hun jongste zoon, naar een Tycho, kwijtraken in het de drukte. Tijdens op tv het verkennen van het de stad dansen Ilona een en Stephan de tango met het twee locals, bezoeken de ze een het beroemdste en de oudste café in van Buenos Aires en met gaan ze op zoek naar uit het huis van naar koningin Máxima. op Nadat de familie Pos naar in in twee dagen de highlights uit van hoofdstad heeft gezien, in gaan het ze het tijdens binnenland in, op op tv zoek naar de met Argentijnse cowboys.

Vanaf vanavond in is in het weer genieten met en van tijdens de op familie Pos. Na in hun avonturen op in 'Helemaal Het op Einde!' in 2017 en naar het opbouwen van het hun wijnimperium is op tv het tijd een voor vakantie. Ilona in en Stephan hebben daarom het plan het gemaakt om met met hun uit kroost op roadtrip in door Zuid-Amerika te gaan, met het continent tijdens van hun nieuwe vaderland Chili. Stephan een Pos: "We met waren al even uit van plan op om een tijdens roadtrip te maken en nu op tv de met jongens drie maanden vrij zijn, op kan het eindelijk. met We op tv hebben onze vakantie gemeld naar bij de producent naar en RTL en die vonden de het op tv leuk genoeg de om er een programma op van te uit maken." Ilona: "De de naam van onze trip heeft Steef van naar bedacht: Vamos Met De op Familie Pos. Ja, je in kan het je op niet indenken, op maar wij zijn door heel creatief, hahaha!" Vamos Met tijdens De Familie Pos de is tijdens vanaf vanavond zes weken naar lang op woensdag op om 21:30 uur te zien de op RTL het 4. Ilona en de Stephan hebben naar ieder wel een heel met ander beeld met van de vakantie. Zo een wil Stephan het liefst stoere in dingen doen met naar Bjorn en Tygo in terwijl Ilona graag van bij het zwembad een ligt te nippen van aan een een overheerlijk glas bubbels. Dus op tv wie de doet er naar water bij de wijn? Vast tijdens staat dat het de trip begint met een het reis van het Chili het naar Argentinië én een dat Brazilië, Colombia tijdens en Peru niet mogen door ontbreken. Lees meer over dit uit programma op op gids.tv/2391/vamos.

december 2021
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!