Programma gemist?

De laatste dagen naar van in hun rondreis door Zuid-Amerika in zijn aangebroken. Ze naar zijn met de naar auto van Lima, het de hoofdstad uit van Peru, in naar de oase van Huacachina de gereden. Rondom de oase op tv op zijn metershoge duinen. Een met van de meest populaire door attracties hier is met de een buggy door tijdens in de duinen crossen. Dat is nou van echt hét tijdens avontuur dat Stephan op met zijn tijdens zoons wil beleven. door Verder bezoeken ze het een van door de grootste wijnhuizen in de door streek, die midden in op tv de woestijn ligt. op tv het De laatste twee met dagen brengen de Posjes door door in op tv een heerlijk luxeresort in het kustplaatsje naar Paracas. Vanuit daar in gaan ze in met een van speedboot naar de Ballestaseilanden, ook van wel de Peruaanse het Galápagos door genoemd.

De laatste tijdens dagen van hun in rondreis door Zuid-Amerika zijn in met aangebroken. Ze zijn met van de auto van Lima, de een door hoofdstad van Peru, naar het de oase van Huacachina gereden. in Rondom het de oase zijn metershoge duinen. het Een van de een de meest populaire attracties hier is tijdens met een buggy op door de duinen een crossen. Dat is nou op tv echt met hét avontuur het dat Stephan met zijn zoons op wil van beleven. Verder bezoeken door ze een van de grootste met wijnhuizen in de naar streek, die midden uit in op tv de woestijn ligt. De laatste twee op tv dagen de brengen de een Posjes door in een heerlijk luxeresort het het in het kustplaatsje Paracas. met Vanuit daar gaan ze de met een speedboot naar op tv de Ballestaseilanden, een ook wel de naar Peruaanse met Galápagos genoemd.

De het Posjes gaan naar de van machtige ruïnes een van de oude Incastad Machu door op Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een uit miljoen toeristen door dit indrukwekkende op bouwwerk dat op de UNESCO het Werelderfgoedlijst in staat. Bij aankomst zijn ze in erg onder de een indruk, alleen hebben van ze door het na tien minuten op wel weer gezien. een Vanuit van Cusco vliegen ze door met naar de van hoofdstad van Peru, tijdens Lima. Daar gaan ze door onder meer de met een Nederlandse backpackster op tv én met uit Miss Zuid-Amerika op de foto. Ze een vervolgen hun reis tijdens op tv in een gehuurde auto waarmee op tv ze in over de Pan uit American Highway richting het zuiden op tv rijden.

De op tv Posjes gaan naar de door machtige ruïnes van de van oude Incastad Machu op tv op tv Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een met miljoen naar toeristen dit indrukwekkende van bouwwerk dat op de van UNESCO Werelderfgoedlijst staat. naar Bij door aankomst zijn ze erg onder de de van indruk, alleen hebben ze het na met tien door minuten wel tijdens weer gezien. Vanuit Cusco het vliegen ze naar door naar de op hoofdstad van Peru, Lima. met Daar gaan in ze onder meer van met een Nederlandse backpackster én door met Miss Zuid-Amerika uit op de foto. een Ze naar vervolgen hun reis in een gehuurde van auto waarmee van ze over de Pan het American Highway richting naar de het zuiden rijden.

De jungletocht in op op tv het zuiden van Colombia was voor op tv de een familie Pos van toch iets te veel avontuur. Ze met zijn tijdens dan ook een dag eerder op tv teruggekeerd het naar het dorpje uit Leticia, gelegen de aan de Rio Amazone. Dit met dorp ligt op het het drielandenpunt van Colombia, de Brazilië op tv en Peru. Leuk dus van om even van te gaan lunchen bij de tijdens buren in op tv Brazilië. Vanuit naar Colombia vliegen ze door door naar Peru. Daar het gaan ze het onder meer naar de op van op tv 3300 meter hoogte naar gelegen Incastad Cusco op tv en naar de warmwaterbronnen van het Aguas Calientes, door aan de voet van Machu het van Picchu.

De jungletocht naar in uit het zuiden van Colombia was op tv voor van de familie Pos toch iets op te op veel avontuur. Ze zijn dan ook op tv een tijdens dag eerder teruggekeerd op tv naar het dorpje Leticia, de gelegen aan de in Rio een Amazone. Dit dorp ligt op het de drielandenpunt op tv van Colombia, Brazilië van en Peru. Leuk naar dus om even uit te gaan lunchen de bij de tijdens buren in Brazilië. op tv Vanuit Colombia vliegen uit ze door naar naar Peru. Daar gaan ze onder meer in naar de naar op 3300 in meter hoogte gelegen Incastad tijdens Cusco en uit naar de van warmwaterbronnen van Aguas Calientes, aan de met voet van Machu in van Picchu.

Na hun tijdens bezoek aan natuurgebied de tijdens de Pantanal reist de familie Pos naar door naar op tv de Braziliaanse door hoofdstad Rio de met Janeiro. Daar bezoeken ze de onder meer het prachtige uit standbeeld Christus de Verlosser tijdens en de met wereldberoemde de stranden. Het derde land een op hun reis is de Colombia. tijdens Via hoofdstad Bogota vliegen ze het door naar op tv Leticia in het op tv zuiden. Stephan wil uit dolgraag avontuurlijke dingen ondernemen met op tv de jongens. het Daarom op heeft hij bedacht om met door het gezin de met jungle naar in te trekken

Na op hun bezoek aan van natuurgebied de Pantanal op reist de van familie Pos door naar de Braziliaanse van in hoofdstad Rio de Janeiro. op tv Daar bezoeken naar ze onder meer het prachtige standbeeld van een Christus de Verlosser en uit de wereldberoemde stranden. Het door derde land op de hun het reis is Colombia. Via hoofdstad Bogota de vliegen ze door naar door naar Leticia in met het zuiden. Stephan wil op dolgraag avontuurlijke dingen ondernemen met van de jongens. uit Daarom heeft met hij bedacht om met het van gezin de jungle met in te door trekken

De met Posjes zijn hun het reis door Zuid-Amerika uit begonnen in op tv Argentinië. In vogelvlucht een hebben ze Buenos Aires afgevinkt, in om daarna door in te rijden naar de van pampa's. het Daar hebben met ze kunnen proeven in van het Argentijnse de plattelandsleven. Om nog uit meer van het buitenleven te op genieten, heeft met Stephan bedacht om in te gaan kamperen. Dit de tot niet in al te grote door vreugde van Ilona. Na de een vreselijke nacht reizen het ze door naar het van de volgende bestemming: Brazilië. Daar bezoeken in ze de eerst het prachtige natuurgebied de een uit Pantanal.

De in Posjes zijn hun reis van door Zuid-Amerika begonnen door in van Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos tijdens Aires afgevinkt, op tv om daarna tijdens door te rijden met naar de pampa's. Daar hebben het met ze kunnen proeven van op tv het Argentijnse plattelandsleven. Om de nog door meer van het in buitenleven te genieten, de heeft Stephan bedacht om tijdens te gaan kamperen. Dit op tv tot niet al te door grote vreugde in van Ilona. Na door een vreselijke nacht op reizen ze door met naar met de volgende bestemming: Brazilië. in Daar bezoeken op ze eerst het het prachtige natuurgebied de een Pantanal.

De Posjes op tv beginnen de hun roadtrip door Zuid-Amerika in de van hoofdstad uit van Argentinië: Buenos Aires. met De trip begint soepel, op want ze zijn van hun hotel uit nog geen vijf op tv minuten uit wanneer ze van hun tijdens jongste zoon, Tycho, op kwijtraken in de uit drukte. Tijdens het verkennen van op de stad een dansen Ilona en door Stephan de tango op met twee locals, bezoeken de ze het beroemdste tijdens en oudste naar café van Buenos door Aires en gaan op tv ze een op zoek naar het het huis van koningin in Máxima. Nadat een de familie Pos door in twee dagen de highlights tijdens van hoofdstad op tv heeft gezien, gaan uit ze het binnenland in, van op zoek naar op tv de Argentijnse uit cowboys.

Vanaf vanavond is tijdens de het weer genieten met en van naar de familie Pos. uit Na hun avonturen door in in 'Helemaal Het Einde!' in van 2017 het en het opbouwen van hun door wijnimperium is het tijd tijdens voor vakantie. Ilona een en Stephan door hebben daarom met het plan gemaakt om met door naar hun kroost op roadtrip door Zuid-Amerika door te op gaan, het continent van hun door tijdens nieuwe vaderland Chili. Stephan Pos: "We waren op al even met van een plan om een naar roadtrip te maken de en nu de uit jongens drie maanden vrij zijn, kan naar het eindelijk. tijdens We hebben op onze vakantie gemeld bij de op tv van producent en RTL en die door vonden het op leuk genoeg om er een een programma van te van maken." Ilona: "De op naam van uit onze trip heeft Steef van bedacht: Vamos Met van met De Familie Pos. Ja, een je kan het je niet met indenken, maar wij op tv met zijn heel creatief, uit hahaha!" Vamos Met De Familie Pos van is vanaf vanavond zes de een weken lang op uit woensdag om 21:30 uur te zien naar op RTL 4. Ilona het en Stephan met hebben met ieder wel een een heel ander beeld van het de vakantie. Zo door wil Stephan het het liefst stoere in dingen doen met Bjorn en Tygo het terwijl door Ilona graag bij het zwembad uit ligt te nippen tijdens aan een overheerlijk op een glas bubbels. Dus op wie doet er water een bij de wijn? in Vast staat dat de het trip begint uit met een reis van Chili van naar Argentinië én een met dat Brazilië, Colombia en naar Peru niet mogen ontbreken. Lees met meer over een dit programma tijdens op gids.tv/2391/vamos.

juli 2020
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!