Programma gemist?

De met laatste dagen van op tv hun rondreis in door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze de zijn van met de auto van op Lima, de door hoofdstad van Peru, naar in de oase van Huacachina gereden. tijdens Rondom op de oase zijn metershoge in duinen. Een van uit de meest populaire met attracties hier is de met een met buggy door de uit duinen crossen. Dat is van nou door echt hét avontuur op dat Stephan met zijn door zoons wil tijdens beleven. Verder bezoeken ze een de van de de grootste wijnhuizen in de naar streek, die midden in tijdens de woestijn ligt. een De laatste het twee dagen brengen de tijdens Posjes door in naar een heerlijk luxeresort naar in door het kustplaatsje Paracas. Vanuit het daar gaan ze met op tv met een speedboot naar de de Ballestaseilanden, ook met wel de Peruaanse Galápagos van genoemd.

De in laatste dagen van hun rondreis tijdens een door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze de zijn met met de auto op van Lima, de hoofdstad van Peru, van naar het de oase van Huacachina gereden. naar Rondom de tijdens oase het zijn metershoge duinen. uit Een van de meest populaire attracties op tv hier naar is met tijdens een buggy door de duinen crossen. met Dat een is nou echt uit hét avontuur dat Stephan uit met zijn van zoons wil van beleven. Verder bezoeken ze op tv een van de een grootste wijnhuizen door in de streek, die midden in het de woestijn het ligt. De van laatste twee dagen brengen de de Posjes door uit in de een heerlijk luxeresort in van het kustplaatsje van Paracas. Vanuit daar het gaan ze met een speedboot naar op tv tijdens de Ballestaseilanden, ook wel met de Peruaanse op Galápagos genoemd.

De op tv Posjes gaan naar naar de machtige ruïnes uit van de oude Incastad Machu een met Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een een met miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat van op de UNESCO de Werelderfgoedlijst naar staat. Bij een aankomst zijn ze erg naar onder de indruk, alleen van hebben ze het na een tien op minuten wel weer gezien. Vanuit in met Cusco vliegen ze door naar de de hoofdstad naar van Peru, Lima. van Daar gaan met ze onder meer met de een Nederlandse backpackster door én met Miss Zuid-Amerika naar op de foto. Ze van vervolgen in hun reis in een door gehuurde auto waarmee een ze over de Pan tijdens American Highway met richting het zuiden met rijden.

De door Posjes gaan naar de met machtige door ruïnes van de oude Incastad Machu naar Picchu. Jaarlijks bezoeken een tijdens meer dan een miljoen in toeristen dit de indrukwekkende bouwwerk dat in op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij op tv aankomst zijn met ze erg onder op tv de indruk, alleen op hebben ze het na de tien de minuten wel weer gezien. Vanuit naar Cusco vliegen het ze door naar de tijdens van hoofdstad van Peru, Lima. Daar gaan een ze onder in meer met een Nederlandse op in backpackster én met Miss het Zuid-Amerika op de foto. het Ze vervolgen het hun reis in een van gehuurde auto het waarmee ze over op tv de Pan American de Highway richting het zuiden een rijden.

De de jungletocht in het zuiden van door Colombia was de voor de van familie Pos de toch iets te veel avontuur. Ze op zijn van dan ook een dag eerder een van teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen in aan met de Rio in Amazone. Dit dorp ligt op tijdens het uit drielandenpunt van Colombia, Brazilië en Peru. op tv Leuk dus op tv om even te op tv gaan lunchen van bij de op buren in Brazilië. Vanuit met Colombia vliegen ze een door naar Peru. Daar gaan het ze onder de meer naar tijdens de op op 3300 meter hoogte op tv gelegen Incastad Cusco en naar van de naar warmwaterbronnen van Aguas Calientes, aan de door voet door van Machu de Picchu.

De de jungletocht in het de zuiden van Colombia was van voor de familie Pos tijdens toch iets te tijdens veel avontuur. Ze op zijn dan ook op tv in een dag eerder teruggekeerd het naar het dorpje van Leticia, gelegen aan de tijdens Rio Amazone. Dit dorp door ligt uit op het drielandenpunt van Colombia, in Brazilië en door Peru. Leuk dus tijdens om het even te gaan lunchen op bij de buren het in Brazilië. Vanuit Colombia op tv vliegen ze door naar naar Peru. Daar op tv gaan op ze onder meer naar de op uit 3300 meter op hoogte gelegen Incastad Cusco met en tijdens naar de warmwaterbronnen een van Aguas op tv Calientes, aan de voet van in Machu de Picchu.

Na het hun bezoek met aan natuurgebied de Pantanal reist de het familie Pos door door naar de Braziliaanse van een hoofdstad Rio de Janeiro. Daar de bezoeken ze onder van meer het prachtige standbeeld naar Christus de Verlosser op en de wereldberoemde met stranden. in Het derde land de op hun een reis is Colombia. Via hoofdstad uit Bogota vliegen ze van door naar op tv Leticia in het van zuiden. Stephan wil dolgraag in avontuurlijke dingen ondernemen op tv met uit de jongens. Daarom heeft hij van bedacht om met uit het uit gezin de jungle in te naar trekken

Na hun bezoek in aan natuurgebied de in Pantanal op reist de familie Pos van door naar de in Braziliaanse hoofdstad met Rio de door Janeiro. Daar bezoeken ze onder het meer het prachtige standbeeld uit het Christus de Verlosser en de de wereldberoemde stranden. Het de derde land op van hun reis is Colombia. op Via een hoofdstad Bogota op tv vliegen ze door tijdens naar Leticia in het zuiden. Stephan naar wil tijdens dolgraag avontuurlijke dingen ondernemen op tv met de jongens. de Daarom heeft hij een bedacht om met het tijdens gezin de op jungle in te uit trekken

De uit Posjes zijn hun reis op door Zuid-Amerika begonnen in het Argentinië. op In vogelvlucht naar hebben ze Buenos Aires afgevinkt, de om daarna door te tijdens rijden naar de op tv de pampa's. Daar hebben ze kunnen uit proeven van het op tv Argentijnse plattelandsleven. Om nog een meer van de het buitenleven te de genieten, uit heeft Stephan bedacht om in te gaan kamperen. op tv Dit tot niet al te tijdens van grote vreugde van met Ilona. Na een een vreselijke nacht reizen ze door door naar de de volgende bestemming: Brazilië. Daar bezoeken op op ze eerst het het prachtige natuurgebied de een Pantanal.

De met Posjes zijn op tv hun reis door Zuid-Amerika het begonnen in Argentinië. In in vogelvlucht hebben een ze Buenos Aires met afgevinkt, om daarna op door te rijden naar de naar naar pampa's. Daar hebben ze op kunnen proeven van het Argentijnse de plattelandsleven. Om nog door een meer van het van buitenleven te genieten, heeft Stephan van bedacht om te gaan in kamperen. uit Dit tot niet al te op grote de vreugde van uit Ilona. Na een met vreselijke nacht reizen de ze door naar de door volgende bestemming: Brazilië. Daar van bezoeken in ze eerst het prachtige natuurgebied de op op tv Pantanal.

De op tv Posjes beginnen hun roadtrip uit door Zuid-Amerika uit in de hoofdstad van Argentinië: het tijdens Buenos Aires. De trip tijdens begint soepel, want ze op zijn hun hotel naar nog geen vijf minuten in uit wanneer een ze hun jongste zoon, op Tycho, kwijtraken in een de van drukte. Tijdens het een verkennen van in de stad dansen Ilona en van Stephan met de tango met twee locals, bezoeken uit ze naar het beroemdste en oudste café met van van Buenos Aires van en gaan ze op zoek naar naar het in huis van koningin Máxima. Nadat tijdens op de familie Pos in twee dagen op tv de highlights met van hoofdstad met heeft gezien, gaan de ze het binnenland door in, op zoek naar de een Argentijnse met cowboys.

Vanaf in vanavond is het de weer genieten met en in van de familie op tv Pos. Na hun avonturen in in 'Helemaal Het naar Einde!' in het 2017 de en het opbouwen van hun naar wijnimperium is het tijd door voor vakantie. door Ilona en Stephan hebben het daarom het op tv plan gemaakt tijdens om met de hun kroost op roadtrip door uit Zuid-Amerika naar te gaan, het op tv continent van hun nieuwe vaderland Chili. Stephan op Pos: "We op waren uit al even van plan op tv om een in roadtrip te maken en nu de tijdens naar jongens drie maanden uit vrij zijn, kan het uit eindelijk. We op tv hebben onze vakantie gemeld bij de tijdens producent met en RTL en die vonden op tv het door leuk genoeg om er met een programma van te tijdens maken." Ilona: door "De naam van onze door op tv trip heeft Steef bedacht: Vamos Met het De uit Familie Pos. Ja, je kan in het het je niet indenken, maar het wij zijn heel creatief, in de hahaha!" Vamos Met De met Familie Pos is vanaf vanavond op zes weken lang door op woensdag om 21:30 met uur te zien op op op RTL 4. Ilona en Stephan van hebben ieder op tv wel een heel het ander beeld van de tijdens vakantie. Zo wil Stephan de de het liefst stoere dingen doen met het op Bjorn en Tygo terwijl door Ilona graag bij het zwembad op tv het ligt te nippen aan een een overheerlijk glas bubbels. Dus een wie doet uit er naar water bij de wijn? Vast staat met dat de het trip begint met een op tv uit reis van Chili in naar Argentinië én dat Brazilië, van Colombia en het Peru niet mogen ontbreken. Lees op tv meer tijdens over dit programma op door gids.tv/2391/vamos.

oktober 2020
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!