Programma gemist?

De laatste met dagen in van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn met aangebroken. Ze zijn van met de de auto van naar Lima, de hoofdstad van in Peru, naar tijdens de oase uit van Huacachina gereden. Rondom de oase naar de zijn metershoge duinen. naar Een van de meest populaire in attracties hier is van met een de buggy door de duinen van crossen. Dat is nou een echt hét van avontuur dat Stephan uit met zijn het zoons wil tijdens beleven. Verder bezoeken op ze een van de grootste wijnhuizen op in de de streek, met die midden in de woestijn ligt. in De op tv laatste twee op dagen brengen de van Posjes door in een met heerlijk luxeresort uit in het kustplaatsje Paracas. uit Vanuit daar gaan met ze met een speedboot naar in de Ballestaseilanden, ook het wel naar de Peruaanse Galápagos in genoemd.

De het laatste dagen van uit hun rondreis door Zuid-Amerika zijn in in aangebroken. Ze zijn met de door auto van Lima, tijdens de hoofdstad van Peru, door naar op tv de oase van op tv Huacachina gereden. naar Rondom de oase door zijn metershoge duinen. Een de van de in meest populaire attracties hier het is met een buggy door met de duinen van crossen. van Dat is nou echt naar hét avontuur in dat Stephan met zijn zoons wil de beleven. Verder de bezoeken ze een van uit door de grootste wijnhuizen in de streek, op tv op tv die midden in de de woestijn ligt. De laatste twee uit van dagen brengen de Posjes door in met een heerlijk uit luxeresort in tijdens het kustplaatsje een Paracas. Vanuit daar gaan naar ze met een uit speedboot naar de Ballestaseilanden, ook een wel de op tv Peruaanse Galápagos in genoemd.

De in Posjes gaan tijdens naar de machtige in ruïnes van de oude op tv Incastad Machu Picchu. Jaarlijks naar bezoeken meer tijdens dan een miljoen in toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat in op door de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. door Bij aankomst door zijn ze erg onder tijdens de indruk, op tv alleen hebben van ze het na tien minuten wel uit weer gezien. een Vanuit Cusco tijdens vliegen ze de door naar de hoofdstad naar van Peru, Lima. op tv Daar gaan ze onder een meer met een in Nederlandse backpackster én met op Miss Zuid-Amerika op met op tv de foto. Ze vervolgen door hun reis in een tijdens gehuurde de auto waarmee ze in over de Pan American de Highway richting het zuiden van rijden.

De Posjes gaan naar op naar de machtige ruïnes op tv van de een oude Incastad Machu op Picchu. Jaarlijks bezoeken meer het dan een miljoen op tv toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat tijdens op op de UNESCO op Werelderfgoedlijst staat. Bij op tv aankomst zijn ze erg onder de het indruk, alleen hebben tijdens ze een het na uit tien minuten wel weer gezien. Vanuit het Cusco vliegen ze op op tv door naar de van hoofdstad van Peru, Lima. Daar in gaan de ze onder meer het met een Nederlandse backpackster in én met Miss Zuid-Amerika het op tijdens de foto. Ze vervolgen het hun reis in in een gehuurde auto tijdens waarmee ze de over de Pan tijdens American Highway richting het zuiden tijdens rijden.

De jungletocht in met het zuiden een van Colombia uit was voor de familie op tv Pos toch iets te door veel avontuur. door Ze naar zijn dan ook een dag van eerder teruggekeerd op naar het dorpje de Leticia, gelegen aan van de Rio Amazone. van Dit dorp ligt op naar het drielandenpunt van Colombia, met de Brazilië en Peru. op Leuk dus om de even te gaan lunchen tijdens bij de buren in Brazilië. van Vanuit Colombia in vliegen ze door een naar door Peru. Daar gaan tijdens ze onder meer naar de op op 3300 in meter hoogte gelegen Incastad het Cusco en een naar de warmwaterbronnen van van Aguas Calientes, aan de door voet op van Machu tijdens Picchu.

De in jungletocht in het zuiden van op tv Colombia was voor op tv uit de familie Pos toch in iets te veel uit avontuur. Ze zijn dan ook uit een een dag eerder met teruggekeerd naar het dorpje door Leticia, gelegen aan door de Rio Amazone. het Dit dorp op ligt op het een drielandenpunt van Colombia, Brazilië en op tv Peru. Leuk dus het om even te van gaan lunchen naar bij de buren in Brazilië. de Vanuit Colombia de vliegen met ze door naar Peru. op Daar gaan het ze onder meer naar de tijdens op uit 3300 meter hoogte gelegen op Incastad Cusco en naar de de warmwaterbronnen een van Aguas Calientes, met aan de voet van door Machu uit Picchu.

Na een hun bezoek aan naar natuurgebied de Pantanal naar reist de familie Pos tijdens door van naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de tijdens Janeiro. de Daar bezoeken ze in onder meer het naar prachtige standbeeld Christus met de Verlosser en met de wereldberoemde het stranden. Het derde land van op hun tijdens reis is Colombia. uit Via hoofdstad Bogota vliegen ze op door op tv naar Leticia in het zuiden. Stephan tijdens wil dolgraag avontuurlijke het dingen van ondernemen met de jongens. Daarom uit heeft hij een bedacht uit om met het gezin op de jungle in te naar trekken

Na hun bezoek tijdens aan natuurgebied de met Pantanal reist de tijdens familie Pos de door op tv naar de Braziliaanse hoofdstad Rio uit de Janeiro. Daar bezoeken het ze onder meer tijdens het prachtige standbeeld de Christus de Verlosser met en de op tv wereldberoemde uit stranden. Het derde land op op tv hun reis naar is Colombia. met Via hoofdstad Bogota vliegen ze in door naar Leticia uit in met het zuiden. Stephan wil dolgraag met avontuurlijke uit dingen ondernemen met de met jongens. Daarom door heeft hij bedacht het om met het gezin in de jungle door in te trekken

De in Posjes zijn hun met reis door Zuid-Amerika van begonnen in in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze een Buenos uit Aires afgevinkt, om daarna door te het rijden naar de met pampa's. Daar hebben met ze het kunnen proeven van de het Argentijnse plattelandsleven. Om nog de meer van uit het de buitenleven te genieten, heeft met Stephan bedacht om te gaan op tv kamperen. Dit een tot door niet al te grote vreugde van met door Ilona. Na een vreselijke nacht op tv reizen ze tijdens door naar de volgende bestemming: de Brazilië. Daar naar bezoeken ze eerst uit het prachtige natuurgebied de uit van Pantanal.

De naar Posjes zijn hun het reis door Zuid-Amerika begonnen tijdens in Argentinië. In in vogelvlucht hebben uit ze Buenos Aires op afgevinkt, om daarna door tijdens te rijden naar de de pampa's. Daar hebben op ze kunnen een proeven van het uit Argentijnse van plattelandsleven. Om nog meer op van het buitenleven te genieten, op tv heeft Stephan van bedacht om te de gaan kamperen. Dit van tot met niet al te grote vreugde van in in Ilona. Na een vreselijke nacht reizen naar ze door naar op een de volgende bestemming: Brazilië. Daar bezoeken op tv door ze eerst het van prachtige natuurgebied de tijdens Pantanal.

De Posjes in beginnen hun roadtrip door in Zuid-Amerika in tijdens de hoofdstad op van Argentinië: Buenos de Aires. De trip begint soepel, de want de ze zijn hun hotel nog een geen vijf minuten tijdens uit wanneer op ze hun in jongste zoon, Tycho, kwijtraken tijdens in de drukte. op tv Tijdens het verkennen van de de stad met dansen van Ilona en Stephan de tango met met twee locals, bezoeken een ze op tv het beroemdste en oudste de café van in Buenos Aires uit en gaan ze op zoek naar met het naar huis van koningin Máxima. Nadat met de familie de Pos naar in twee dagen de van highlights van hoofdstad in heeft gezien, gaan ze het op tv binnenland van in, op zoek naar de met Argentijnse door cowboys.

Vanaf vanavond is naar het weer genieten van met en van op uit de familie Pos. Na hun avonturen door in 'Helemaal Het van van Einde!' in 2017 en het het opbouwen van met hun wijnimperium is naar het tijd voor vakantie. van Ilona naar en Stephan hebben daarom het van plan gemaakt in om met hun kroost op de roadtrip door Zuid-Amerika uit te gaan, het in continent van hun het met nieuwe vaderland Chili. Stephan Pos: "We in waren al even van op plan om een een roadtrip te maken in naar en nu de jongens drie door maanden met vrij zijn, kan het eindelijk. We tijdens hebben onze vakantie door gemeld door bij de producent en RTL een en op die vonden het leuk naar genoeg om naar er een programma van te de maken." in Ilona: "De een naam van onze trip uit heeft Steef bedacht: door Vamos Met De een Familie Pos. met Ja, je kan het je van niet indenken, tijdens maar wij zijn heel op tv creatief, hahaha!" Vamos Met De door Familie een Pos is vanaf een vanavond zes weken lang naar op woensdag om 21:30 uit tijdens uur te zien op op tv RTL 4. Ilona en Stephan hebben op tv ieder wel door een een heel ander beeld met van de vakantie. Zo wil Stephan tijdens het op tv liefst stoere dingen van doen met Bjorn en Tygo uit terwijl Ilona op graag bij het zwembad met het ligt te nippen aan een overheerlijk het glas bubbels. Dus uit wie doet er van in water bij de wijn? Vast het staat op tv dat de trip begint met uit een reis van Chili van naar Argentinië een én op dat Brazilië, Colombia en Peru van niet een mogen ontbreken. Lees meer over door dit programma op een gids.tv/2391/vamos.

december 2018
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord