Programma gemist?

De op laatste dagen naar van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn op aangebroken. Ze zijn een met de uit auto op van Lima, de hoofdstad van het Peru, naar de met oase van Huacachina gereden. tijdens Rondom de oase tijdens zijn metershoge duinen. op tv Een van het de meest populaire het attracties hier door is met een buggy door tijdens de van duinen crossen. Dat is nou op tv echt hét avontuur door tijdens dat Stephan met zijn zoons wil de beleven. Verder op tv bezoeken ze naar een van de grootste wijnhuizen tijdens in met de streek, die midden een in een de woestijn ligt. De op tv laatste twee dagen brengen met de Posjes door in de het een heerlijk luxeresort uit in het kustplaatsje Paracas. op Vanuit daar met gaan ze met van een speedboot naar de naar Ballestaseilanden, ook wel uit de Peruaanse Galápagos naar genoemd.

De laatste dagen de van hun rondreis van door door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn op met met de auto door van Lima, de hoofdstad een van Peru, naar de uit oase van Huacachina gereden. in Rondom op de oase op zijn metershoge duinen. Een op tv van de meest met populaire attracties hier is een met uit een buggy door de duinen op crossen. Dat een is nou op tv echt hét avontuur dat naar Stephan met zijn zoons van wil beleven. Verder door bezoeken met ze een van de grootste wijnhuizen van tijdens in de streek, die een midden in door de woestijn ligt. De naar laatste twee van dagen brengen de naar Posjes door in een heerlijk de luxeresort de in het kustplaatsje de Paracas. Vanuit daar gaan tijdens ze met een speedboot uit naar de Ballestaseilanden, ook tijdens wel de de Peruaanse de Galápagos genoemd.

De Posjes gaan uit naar de machtige van uit ruïnes van de oude Incastad Machu in in Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een van miljoen toeristen dit van indrukwekkende bouwwerk dat in op door de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. het Bij aankomst op zijn ze erg onder de op tv indruk, alleen op hebben ze het door na met tien minuten wel weer gezien. op Vanuit Cusco uit vliegen ze door naar op de op hoofdstad van Peru, Lima. Daar in gaan ze onder op meer met een op tv Nederlandse backpackster door én met Miss in Zuid-Amerika op door de foto. Ze vervolgen hun een reis in in een gehuurde auto waarmee ze op door over de Pan American Highway richting op op tv het zuiden rijden.

De Posjes het gaan door naar de machtige ruïnes van tijdens de oude Incastad met Machu Picchu. op Jaarlijks bezoeken meer dan door een in miljoen toeristen dit door indrukwekkende bouwwerk dat op door de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij van aankomst zijn naar ze erg onder de het naar indruk, alleen hebben ze het met na tien minuten wel een op tv weer gezien. Vanuit Cusco in vliegen ze door in naar de hoofdstad van op tv Peru, Lima. Daar uit gaan ze het onder meer met een Nederlandse tijdens backpackster én de met Miss op tv Zuid-Amerika op de foto. Ze de vervolgen een hun reis in een in gehuurde auto waarmee ze tijdens over de Pan de American een Highway richting het zuiden op tv rijden.

De jungletocht op tv in het het zuiden van door Colombia was voor de familie Pos van uit toch iets te veel avontuur. Ze door zijn dan uit ook een van dag eerder teruggekeerd naar de het dorpje Leticia, gelegen van een aan de Rio Amazone. Dit dorp het ligt op het uit drielandenpunt van het Colombia, Brazilië en naar Peru. Leuk in dus om naar even te gaan lunchen bij uit de buren in naar Brazilië. Vanuit Colombia op tv vliegen ze door naar op tv de Peru. Daar gaan een ze onder meer naar de uit op 3300 meter hoogte in gelegen naar Incastad Cusco en in naar de warmwaterbronnen van tijdens Aguas naar Calientes, aan de voet van een Machu de Picchu.

De jungletocht in door in het zuiden van naar Colombia was voor de tijdens familie Pos toch iets op te veel avontuur. tijdens Ze zijn dan in ook op tv een dag eerder het teruggekeerd naar het dorpje Leticia, met gelegen aan de met Rio Amazone. Dit dorp het door ligt op het op drielandenpunt van Colombia, de Brazilië en Peru. Leuk dus op tv om even te gaan door lunchen bij een de buren in van Brazilië. Vanuit op tv Colombia vliegen ze door naar naar van Peru. Daar gaan ze de onder meer naar de op op 3300 meter met hoogte gelegen Incastad Cusco op en het naar de de warmwaterbronnen van Aguas in Calientes, aan de voet van Machu het in Picchu.

Na het hun bezoek aan van natuurgebied de Pantanal op reist de familie Pos een door naar de met Braziliaanse hoofdstad in Rio de Janeiro. Daar bezoeken de ze onder een meer het prachtige standbeeld door van Christus de Verlosser en in de wereldberoemde stranden. Het derde met land op hun een reis op tv is Colombia. Via hoofdstad Bogota het vliegen ze naar door naar op Leticia in het met zuiden. Stephan wil dolgraag avontuurlijke het naar dingen ondernemen met naar de jongens. Daarom heeft op hij bedacht om met het met gezin de jungle naar in te op tv trekken

Na het hun bezoek aan natuurgebied op de Pantanal met reist de familie op tv Pos door naar tijdens de Braziliaanse hoofdstad op tv Rio de Janeiro. Daar met bezoeken ze onder door meer een het prachtige standbeeld Christus het de Verlosser en de wereldberoemde op tv stranden. Het derde door land op hun naar reis is naar Colombia. Via hoofdstad van Bogota vliegen een ze door naar door Leticia in het zuiden. Stephan van wil in dolgraag avontuurlijke dingen van ondernemen met een de jongens. Daarom heeft het hij bedacht het om met het tijdens gezin de jungle uit in te trekken

De door Posjes zijn hun op reis door Zuid-Amerika begonnen in op Argentinië. In vogelvlucht het hebben naar ze Buenos naar Aires afgevinkt, om daarna door te op tv rijden naar de in pampa's. van Daar hebben naar ze kunnen proeven van het naar Argentijnse plattelandsleven. Om nog naar op meer van het buitenleven te genieten, op tv heeft uit Stephan bedacht om te naar gaan kamperen. Dit tot de niet op al te grote op vreugde van uit Ilona. Na een vreselijke nacht reizen in door ze door naar de door volgende bestemming: Brazilië. Daar de bezoeken ze eerst een het van prachtige natuurgebied de een Pantanal.

De door Posjes zijn met hun reis door Zuid-Amerika begonnen in de het Argentinië. In vogelvlucht hebben van ze Buenos Aires afgevinkt, het om daarna door een te van rijden naar de pampa's. door Daar hebben ze kunnen proeven uit van het in Argentijnse met plattelandsleven. Om nog meer van het uit op tv buitenleven te genieten, heeft Stephan bedacht door om door te gaan kamperen. naar Dit tot niet al uit te grote tijdens vreugde van uit Ilona. Na een vreselijke nacht de reizen ze in door naar de volgende door bestemming: Brazilië. Daar bezoeken het ze eerst het het prachtige tijdens natuurgebied de op tv Pantanal.

De Posjes uit beginnen hun roadtrip het door op tv Zuid-Amerika in de tijdens hoofdstad van Argentinië: een Buenos Aires. De trip op tv begint soepel, want het ze zijn hun hotel op nog geen vijf minuten van uit op wanneer ze op hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in op tv tijdens de drukte. Tijdens in het verkennen van de stad een dansen Ilona van en Stephan de een tango met twee locals, het bezoeken ze op het beroemdste en oudste met café van op tv Buenos Aires door en gaan ze op zoek naar op het huis van van tijdens koningin Máxima. Nadat de op familie Pos in twee in dagen de highlights van van uit hoofdstad heeft gezien, gaan ze tijdens het de binnenland in, op zoek een naar de op tv Argentijnse cowboys.

Vanaf in vanavond is het weer op genieten met en uit van de familie het Pos. Na hun het avonturen de in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 in en het opbouwen in van van hun wijnimperium de is het tijd voor vakantie. Ilona het en op Stephan hebben daarom het uit plan gemaakt om met het hun kroost op naar roadtrip door Zuid-Amerika de te gaan, een het continent in van hun nieuwe vaderland van Chili. Stephan van Pos: "We waren tijdens al even van plan de om een roadtrip te met maken de en nu de jongens drie op maanden vrij zijn, kan de het de eindelijk. We hebben onze vakantie in gemeld van bij de uit producent en RTL en die tijdens vonden het leuk genoeg van om er een met programma van het te maken." tijdens Ilona: "De naam van onze het trip heeft van Steef de bedacht: Vamos Met De Familie Pos. naar tijdens Ja, je kan het tijdens je niet indenken, maar wij tijdens zijn heel creatief, met hahaha!" Vamos in Met De Familie Pos een is vanaf vanavond van zes weken op lang op woensdag om een 21:30 uur te op tv zien op RTL 4. Ilona naar in en Stephan hebben ieder in wel een heel de ander beeld van de vakantie. uit Zo wil uit Stephan het op tv liefst stoere dingen doen de met Bjorn het en Tygo terwijl Ilona in graag van bij het zwembad ligt te uit nippen aan in een overheerlijk met glas bubbels. Dus wie in doet er water bij de van wijn? Vast door staat dat op de trip begint met een naar uit reis van Chili op naar Argentinië én dat Brazilië, Colombia tijdens op tv en Peru niet op tv mogen ontbreken. Lees meer over een dit programma op een gids.tv/2391/vamos.

maart 2021
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!