Programma gemist?

De laatste dagen uit van hun rondreis op door Zuid-Amerika door zijn aangebroken. Ze in zijn in met de auto van Lima, tijdens de hoofdstad tijdens van Peru, de naar de oase van Huacachina gereden. met Rondom de tijdens oase zijn metershoge duinen. een Een van van de op tv meest populaire attracties hier is met een door een buggy door de duinen crossen. een Dat is nou op echt hét in avontuur dat Stephan met met het zijn zoons wil beleven. uit Verder bezoeken ze een op tv van de een grootste wijnhuizen in de de streek, die midden in op de door woestijn ligt. De laatste naar twee van dagen brengen de Posjes de door in een heerlijk met luxeresort in op het kustplaatsje Paracas. Vanuit daar een een gaan ze met een speedboot op naar de op Ballestaseilanden, ook wel de door Peruaanse Galápagos met genoemd.

De met laatste dagen tijdens van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn op tv aangebroken. in Ze zijn uit met de auto van Lima, naar de hoofdstad van Peru, op tv naar de op oase van Huacachina tijdens gereden. Rondom de oase uit zijn metershoge op tv duinen. Een van de op meest populaire attracties op hier is met de door een buggy door het de duinen crossen. Dat door is nou echt hét op tv avontuur dat Stephan met het tijdens zijn zoons wil beleven. Verder bezoeken door ze met een van de grootste wijnhuizen met op tv in de streek, die uit midden in op de woestijn ligt. tijdens De laatste twee dagen van brengen de een Posjes door in een met heerlijk luxeresort in naar het kustplaatsje Paracas. Vanuit tijdens daar gaan ze met uit het een speedboot naar de de Ballestaseilanden, ook wel op de Peruaanse Galápagos tijdens genoemd.

De Posjes gaan de naar de de machtige ruïnes op van de door oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks tijdens bezoeken de meer dan een miljoen toeristen het dit indrukwekkende bouwwerk de dat van op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij door aankomst het zijn ze door erg onder de indruk, van alleen hebben ze het na tijdens tien minuten de wel weer op gezien. Vanuit Cusco vliegen tijdens ze door naar op tv de hoofdstad van Peru, met Lima. in Daar gaan ze onder van meer naar met een Nederlandse backpackster én naar met Miss de Zuid-Amerika op de foto. Ze de vervolgen hun het reis in een tijdens gehuurde auto tijdens waarmee ze over de op Pan het American Highway richting het tijdens zuiden rijden.

De Posjes in gaan naar de op machtige ruïnes van op tv de op tv oude Incastad Machu Picchu. uit Jaarlijks bezoeken meer van dan een miljoen op toeristen dit indrukwekkende in bouwwerk dat op de UNESCO het Werelderfgoedlijst staat. Bij door van aankomst zijn ze het erg onder de indruk, op tv alleen hebben de ze het na tien minuten naar wel naar weer gezien. Vanuit de Cusco vliegen ze door naar de met hoofdstad het van Peru, Lima. Daar tijdens gaan een ze onder meer het met een Nederlandse backpackster het én met Miss Zuid-Amerika op op een de foto. Ze vervolgen hun reis door in een op gehuurde auto waarmee het ze in over de Pan American op tv Highway richting het zuiden een rijden.

De een jungletocht in het zuiden een van Colombia was op voor naar de familie Pos toch iets met te veel avontuur. een Ze zijn dan ook naar een dag eerder met teruggekeerd naar een het dorpje Leticia, gelegen op aan de Rio een Amazone. Dit de dorp ligt op het in drielandenpunt uit van Colombia, tijdens Brazilië en Peru. Leuk in dus om even te gaan van lunchen bij de door buren in Brazilië. met Vanuit Colombia vliegen uit ze door door naar Peru. een Daar gaan ze onder naar meer naar de naar op 3300 het meter hoogte gelegen met Incastad Cusco en het naar de warmwaterbronnen van op tv Aguas een Calientes, aan de een voet van Machu op Picchu.

De jungletocht in op van het zuiden van Colombia uit was voor de familie naar Pos toch iets te door veel tijdens avontuur. Ze zijn dan de ook een een dag eerder teruggekeerd in naar het dorpje in Leticia, gelegen aan de Rio naar Amazone. Dit tijdens dorp ligt uit op het drielandenpunt van Colombia, een tijdens Brazilië en Peru. Leuk tijdens dus om op even te gaan lunchen bij met de buren door in Brazilië. Vanuit Colombia vliegen uit ze door op tv naar Peru. Daar gaan door ze onder meer naar naar de op naar in 3300 meter hoogte het gelegen Incastad Cusco en naar naar de warmwaterbronnen een van Aguas Calientes, de aan de voet van Machu een naar Picchu.

Na hun bezoek een aan natuurgebied naar de Pantanal tijdens reist de familie in Pos door naar van de Braziliaanse uit hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken door met ze onder meer het prachtige standbeeld met door Christus de Verlosser door en de wereldberoemde tijdens stranden. Het derde land op op hun reis is het Colombia. Via met hoofdstad Bogota vliegen ze op tv door naar Leticia op in op tv het zuiden. Stephan de wil dolgraag avontuurlijke de dingen ondernemen met de jongens. Daarom op tv heeft hij bedacht van uit om met het gezin de het jungle in te door trekken

Na van hun bezoek aan natuurgebied de van in Pantanal reist de familie Pos op tv door naar de Braziliaanse in hoofdstad Rio het de Janeiro. Daar tijdens bezoeken een ze onder meer het prachtige een standbeeld Christus de Verlosser met en van de wereldberoemde stranden. Het derde de land op hun door naar reis is Colombia. Via in hoofdstad Bogota vliegen het ze door naar in Leticia in het zuiden. met Stephan wil dolgraag avontuurlijke uit dingen ondernemen met in de jongens. Daarom met heeft de hij bedacht om op met het op tv gezin de jungle met in te trekken

De op tv Posjes zijn hun reis door op tv Zuid-Amerika door begonnen in Argentinië. In vogelvlucht een tijdens hebben ze Buenos Aires afgevinkt, door om tijdens daarna door te rijden naar de door pampa's. Daar hebben uit ze kunnen met proeven van het Argentijnse op tv plattelandsleven. Om naar nog meer door van het buitenleven te genieten, door op tv heeft Stephan bedacht om te gaan van kamperen. in Dit tot niet al te tijdens het grote vreugde van Ilona. tijdens Na een vreselijke door nacht reizen ze door naar in een de volgende bestemming: Brazilië. Daar de bezoeken in ze eerst het prachtige natuurgebied met de op tv Pantanal.

De Posjes zijn tijdens hun reis door met Zuid-Amerika begonnen in door Argentinië. de In vogelvlucht een hebben ze Buenos Aires afgevinkt, op om daarna door tijdens te rijden naar de het pampa's. Daar hebben tijdens van ze kunnen proeven van uit het Argentijnse uit plattelandsleven. Om nog meer van de het buitenleven te door genieten, heeft op Stephan bedacht om te gaan op kamperen. Dit tot het niet van al te grote vreugde van door Ilona. Na van een vreselijke het nacht reizen de ze door naar met de volgende bestemming: Brazilië. Daar bezoeken naar ze eerst het door prachtige natuurgebied uit de van Pantanal.

De Posjes beginnen uit op tv hun roadtrip door Zuid-Amerika door in de hoofdstad tijdens van Argentinië: Buenos Aires. een De trip door begint soepel, want een ze zijn tijdens hun hotel nog geen met vijf minuten op tv uit wanneer ze in hun jongste zoon, uit Tycho, kwijtraken in de drukte. met Tijdens het verkennen uit van de stad dansen tijdens Ilona en Stephan een de naar tango met twee locals, naar bezoeken ze het beroemdste met en oudste op café van Buenos met Aires en gaan door ze op het zoek naar het huis van van koningin Máxima. Nadat uit de familie Pos op tv in twee naar dagen de highlights van een hoofdstad heeft tijdens gezien, gaan ze het naar binnenland in, op met op tv zoek naar de Argentijnse een cowboys.

Vanaf vanavond is met uit het weer genieten met en het van de een familie Pos. tijdens Na hun avonturen in 'Helemaal Het tijdens Einde!' in 2017 met en van het opbouwen met van hun wijnimperium is het naar tijd voor vakantie. het Ilona door en Stephan hebben daarom van het plan gemaakt om op tv met hun kroost van op roadtrip door Zuid-Amerika op tv te gaan, met het continent van het hun nieuwe met vaderland Chili. Stephan Pos: "We waren naar al een even van een plan om een roadtrip te maken in en door nu de jongens de drie maanden vrij in zijn, kan het eindelijk. We op hebben onze vakantie een in gemeld bij de op producent en RTL en die vonden op tv het het leuk genoeg door om er een programma de van te maken." op Ilona: "De de naam van onze trip heeft Steef van het bedacht: Vamos Met De naar Familie Pos. in Ja, je kan op het je niet indenken, in maar wij zijn heel op tv creatief, door hahaha!" Vamos Met De Familie Pos van is op tv vanaf vanavond zes weken lang op met een woensdag om 21:30 in uur te zien op RTL 4. Ilona tijdens van en Stephan hebben ieder door wel een heel ander beeld door van de van vakantie. het Zo wil Stephan het liefst stoere met het dingen doen met Bjorn van en Tygo terwijl Ilona de graag bij op het zwembad ligt te op nippen aan een door overheerlijk uit glas bubbels. Dus wie tijdens doet er water de bij de wijn? Vast een staat dat de trip naar begint met uit een reis van door Chili naar Argentinië met én dat Brazilië, Colombia van en Peru in niet mogen ontbreken. naar Lees tijdens meer over dit programma op op gids.tv/2391/vamos.

november 2019
07-06-2018 15:04

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

06-06-2018 21:33

Afl. 6

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 6

De laatste dagen van hun rondreis door Zuid-Amerika zijn aangebroken. Ze zijn met de auto van Lima, de hoofdstad van Peru, naar de oase van Huacachina gereden. Rondom de oase zijn metershoge duinen. Een van de meest populaire attracties hie...

31-05-2018 15:01

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

30-05-2018 21:33

Afl. 5

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 5

De Posjes gaan naar de machtige ruïnes van de oude Incastad Machu Picchu. Jaarlijks bezoeken meer dan een miljoen toeristen dit indrukwekkende bouwwerk dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bij aankomst zijn ze erg onder de indruk, all...

24-05-2018 15:02

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

23-05-2018 21:35

Afl. 4

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 4

De jungletocht in het zuiden van Colombia was voor de familie Pos toch iets te veel avontuur. Ze zijn dan ook een dag eerder teruggekeerd naar het dorpje Leticia, gelegen aan de Rio Amazone. Dit dorp ligt op het drielandenpunt van Colombia,...

17-05-2018 15:01

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

16-05-2018 21:33

Afl. 3

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 3

Na hun bezoek aan natuurgebied de Pantanal reist de familie Pos door naar de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Daar bezoeken ze onder meer het prachtige standbeeld Christus de Verlosser en de wereldberoemde stranden. Het derde land op ...

10-05-2018 15:02

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

09-05-2018 21:34

Afl. 2

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 2

De Posjes zijn hun reis door Zuid-Amerika begonnen in Argentinië. In vogelvlucht hebben ze Buenos Aires afgevinkt, om daarna door te rijden naar de pampa's. Daar hebben ze kunnen proeven van het Argentijnse plattelandsleven. Om nog meer van...

03-05-2018 15:00

Afl. 1

Vamos Met De Familie Pos - Afl. 1

De Posjes beginnen hun roadtrip door Zuid-Amerika in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. De trip begint soepel, want ze zijn hun hotel nog geen vijf minuten uit wanneer ze hun jongste zoon, Tycho, kwijtraken in de drukte. Tijdens het...

02-05-2018 21:34

Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vamos Met De Familie Pos - Nieuw: Vamos Met De Familie Pos

Vanaf vanavond is het weer genieten met en van de familie Pos. Na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde!' in 2017 en het opbouwen van hun wijnimperium is het tijd voor vakantie. Ilona en Stephan hebben daarom het plan gemaakt om met hun kroo...

Vamos Met De Familie Pos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vamos Met De Familie Pos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vamos Met De Familie Pos bij Vamos Met De Familie Pos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vamos Met De Familie Pos. Heb je een uitzending van Vamos Met De Familie Pos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vamos Met De Familie Pos gemist

Realityprogramma waarin de familie Pos na hun avonturen in 'Helemaal Het Einde' gevolgd wordt tijdens een welverdiende vakantie. De Posjes gaan op roadtrip door Zuid-Amerika, het continent van hun nieuwe vaderland, Chili. Ilona en Stephan hebben ieder wel een heel ander beeld van de vakantie. Zo wil Stephan het liefst stoere dingen doen met hun zoons, terwijl Ilona graag bij het zwembad ligt te nippen aan een overheerlijk glas bubbels. Dus wie doet er water bij de wijn?

Uitzending gemist van Vamos Met De Familie Pos? Hier kun je alle uitzendingen van Vamos Met De Familie Pos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-06-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!