Programma gemist?

Op 4 mei uit het besteedt de NOS door traditiegetrouw veel aandacht aan de tijdens dodenherdenking naar en de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse op tv tijdens uitzendingen en documentaires. Vanaf op 18:45 uur is Annechien in Steenhuizen in het in Groningse Marum. Daar werden in uit 1943 zestien willekeurige op tv jongens naar en mannen door de bezetter van in doodgeschoten, als vergelding voor de de net uitgebroken de april/mei-stakingen (onderwerp van van de documentaire Het vergeten uit verzet van 1943 op die later in op de avond wordt uitgezonden). het op tv Te gast is historicus Monique Brinks, met op tv die in dienst is het van het Militair Museum in op Soest en meerdere naar publicaties over uit de Tweede Wereldoorlog op naar haar naam heeft door staan. Daarna wordt uit overgeschakeld naar op Amsterdam voor de uit herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe Kerk. op tv de De voordracht is dit jaar van in de hand door van schrijver met en historicus op tv Daan Heerma van Voss. Centraal het in zijn boek 'De in laatste oorlog' staat in de vraag in of de in Tweede Wereldoorlog nog de altijd ons door morele ijkpunt is. Om de 19:50 uur schakelen ook tijdens NPO 2 en NPO met 3 bij en volgt van op alle naar drie een de publieke zenders de naar Nationale Herdenking vanaf de op Dam op in Amsterdam, in de aanwezigheid van koning Willem-Alexander en in koningin het Máxima.

januari 2021
04-05-2018 18:45

Live: NOS Nationale Herdenking 2018

NOS Nationale Herdenking 2018 - Live: NOS Nationale Herdenking 2018

Op 4 mei besteedt de NOS traditiegetrouw veel aandacht aan de dodenherdenking en de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse uitzendingen en documentaires. Vanaf 18:45 uur is Annechien Steenhuizen in het Groningse Marum. Daar werden in 1943 ...

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2018 bij NOS Nationale Herdenking 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2018 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!