Programma gemist?

Op 4 in mei besteedt de in NOS van traditiegetrouw veel aandacht aan de dodenherdenking op en naar de Tweede Wereldoorlog, met in rechtstreekse uitzendingen door en documentaires. Vanaf in 18:45 uur is van Annechien Steenhuizen in het Groningse een Marum. Daar werden in op 1943 tijdens zestien willekeurige jongens en mannen op tv op door de bezetter doodgeschoten, als vergelding het voor de met net uitgebroken naar april/mei-stakingen (onderwerp uit van de documentaire Het vergeten van verzet van 1943 uit die later op tv op de een avond wordt uitgezonden). Te gast is van historicus een Monique Brinks, die in op dienst is van naar het naar Militair Museum in van Soest en meerdere publicaties over het de Tweede het Wereldoorlog op haar naam heeft met staan. Daarna wordt op overgeschakeld naar Amsterdam voor uit naar de herdenkingsbijeenkomst in op de Nieuwe Kerk. naar De voordracht is dit op tv jaar van in de hand van schrijver uit en historicus Daan Heerma door van Voss. Centraal in van zijn uit boek 'De laatste oorlog' op tv staat tijdens de vraag of de Tweede Wereldoorlog de nog uit altijd ons morele ijkpunt is. Om op tv 19:50 uur schakelen in met ook NPO 2 en tijdens NPO 3 bij en uit volgt op alle drie door de publieke zenders op tv tijdens de Nationale Herdenking vanaf de in Dam in Amsterdam, in uit aanwezigheid van koning het Willem-Alexander en koningin met uit Máxima.

september 2020
04-05-2018 18:45

Live: NOS Nationale Herdenking 2018

NOS Nationale Herdenking 2018 - Live: NOS Nationale Herdenking 2018

Op 4 mei besteedt de NOS traditiegetrouw veel aandacht aan de dodenherdenking en de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse uitzendingen en documentaires. Vanaf 18:45 uur is Annechien Steenhuizen in het Groningse Marum. Daar werden in 1943 ...

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2018 bij NOS Nationale Herdenking 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2018 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!