Programma gemist?

Op 4 een mei van besteedt de NOS van traditiegetrouw veel aandacht aan de dodenherdenking een en de de Tweede Wereldoorlog, met met rechtstreekse uitzendingen van en documentaires. Vanaf uit 18:45 uur is Annechien Steenhuizen van in met het Groningse Marum. Daar werden in op tv 1943 zestien willekeurige door het jongens en mannen door door de bezetter doodgeschoten, als vergelding op voor de met net uitgebroken tijdens april/mei-stakingen (onderwerp van de het documentaire Het vergeten de verzet in van 1943 die van later op de avond wordt uitgezonden). in in Te gast is historicus Monique een Brinks, die het in dienst is van door het Militair de Museum in Soest en een meerdere publicaties over op de Tweede met Wereldoorlog op haar naam tijdens heeft staan. Daarna wordt overgeschakeld door naar Amsterdam voor met de herdenkingsbijeenkomst op tv in de Nieuwe Kerk. van De tijdens voordracht is dit jaar van van de hand van het schrijver en historicus met Daan Heerma van in Voss. Centraal in met zijn het boek 'De laatste oorlog' tijdens staat de vraag van of de Tweede door Wereldoorlog nog met altijd ons tijdens morele ijkpunt is. Om 19:50 uur door schakelen in ook NPO 2 en naar NPO 3 bij en volgt door door op alle drie de in publieke zenders de Nationale Herdenking op vanaf uit de Dam het in Amsterdam, in aanwezigheid van koning tijdens door Willem-Alexander en koningin door Máxima.

januari 2020
04-05-2018 18:45

Live: NOS Nationale Herdenking 2018

NOS Nationale Herdenking 2018 - Live: NOS Nationale Herdenking 2018

Op 4 mei besteedt de NOS traditiegetrouw veel aandacht aan de dodenherdenking en de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse uitzendingen en documentaires. Vanaf 18:45 uur is Annechien Steenhuizen in het Groningse Marum. Daar werden in 1943 ...

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2018 bij NOS Nationale Herdenking 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2018 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!