Programma gemist?

Op 4 mei uit besteedt op de NOS traditiegetrouw veel een aandacht aan de dodenherdenking uit naar en de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse het de uitzendingen en documentaires. Vanaf uit 18:45 uur is Annechien Steenhuizen in in het het Groningse Marum. Daar werden in het 1943 de zestien willekeurige het jongens en mannen door de bezetter door doodgeschoten, naar als vergelding voor het de net van uitgebroken april/mei-stakingen (onderwerp in van de documentaire Het uit vergeten verzet van 1943 die door later op een de avond op wordt uitgezonden). op tv Te gast is historicus Monique op Brinks, die in met dienst is op van het Militair naar Museum in tijdens Soest en meerdere publicaties over de van Tweede Wereldoorlog op de haar met naam heeft met staan. Daarna wordt overgeschakeld naar de Amsterdam voor de herdenkingsbijeenkomst in naar het de Nieuwe Kerk. in De voordracht is dit jaar naar van de hand door van schrijver het en historicus Daan Heerma van uit Voss. Centraal in in zijn een boek 'De het laatste oorlog' staat op tv de vraag of tijdens de Tweede Wereldoorlog naar nog altijd ons morele op tv ijkpunt is. Om 19:50 uur op schakelen ook NPO naar 2 op tv en NPO 3 bij en volgt tijdens op het alle drie de publieke een zenders naar de Nationale Herdenking vanaf het de Dam op in Amsterdam, in aanwezigheid van uit koning Willem-Alexander door en koningin uit Máxima.

mei 2021
04-05-2018 18:45

Live: NOS Nationale Herdenking 2018

NOS Nationale Herdenking 2018 - Live: NOS Nationale Herdenking 2018

Op 4 mei besteedt de NOS traditiegetrouw veel aandacht aan de dodenherdenking en de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse uitzendingen en documentaires. Vanaf 18:45 uur is Annechien Steenhuizen in het Groningse Marum. Daar werden in 1943 ...

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2018 bij NOS Nationale Herdenking 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2018 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!