Programma gemist?

Op in 4 mei besteedt de een NOS traditiegetrouw in veel aandacht door aan de dodenherdenking en het de Tweede Wereldoorlog, tijdens met rechtstreekse met uitzendingen en documentaires. Vanaf 18:45 uit uur is met Annechien Steenhuizen in het naar Groningse Marum. Daar werden naar in 1943 het zestien willekeurige jongens en uit mannen door het de bezetter doodgeschoten, met als vergelding voor de naar net uitgebroken van april/mei-stakingen (onderwerp van de documentaire een Het vergeten uit verzet van met 1943 die later op de van avond op tv wordt uitgezonden). Te van gast is tijdens historicus Monique Brinks, op die in dienst is op van het Militair Museum naar in Soest uit en meerdere van publicaties over de Tweede tijdens Wereldoorlog op haar naam met heeft staan. Daarna wordt overgeschakeld van naar Amsterdam het voor de herdenkingsbijeenkomst van in de Nieuwe Kerk. een De door voordracht is dit uit jaar van op tv de hand van uit schrijver en historicus Daan met Heerma van Voss. Centraal in met zijn boek de 'De laatste oorlog' het staat de vraag of op tv de op tv Tweede Wereldoorlog op nog altijd ons morele ijkpunt is. Om van uit 19:50 uur schakelen ook NPO met 2 en op tv NPO 3 door bij en volgt op tv op alle drie met de publieke zenders de Nationale door Herdenking vanaf op de Dam in met Amsterdam, in aanwezigheid naar van koning op Willem-Alexander en koningin tijdens Máxima.

juni 2020
04-05-2018 18:45

Live: NOS Nationale Herdenking 2018

NOS Nationale Herdenking 2018 - Live: NOS Nationale Herdenking 2018

Op 4 mei besteedt de NOS traditiegetrouw veel aandacht aan de dodenherdenking en de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse uitzendingen en documentaires. Vanaf 18:45 uur is Annechien Steenhuizen in het Groningse Marum. Daar werden in 1943 ...

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2018 bij NOS Nationale Herdenking 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2018 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!