Programma gemist?

Op de 4 mei besteedt de in NOS traditiegetrouw veel aandacht de aan de op tv dodenherdenking en tijdens de Tweede Wereldoorlog, met door rechtstreekse uitzendingen met en documentaires. Vanaf het 18:45 uur is Annechien het Steenhuizen in door het Groningse Marum. uit Daar werden in 1943 zestien door willekeurige jongens en door mannen door de bezetter uit doodgeschoten, als vergelding van in voor de net met uitgebroken april/mei-stakingen (onderwerp van van de documentaire op Het vergeten verzet uit van 1943 die later op de tijdens avond wordt tijdens uitgezonden). de Te gast is historicus de Monique Brinks, die in dienst met is van het door Militair Museum in tijdens Soest van en meerdere tijdens publicaties over de Tweede Wereldoorlog op naar haar naam uit heeft tijdens staan. Daarna wordt overgeschakeld naar op Amsterdam voor de de herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe van Kerk. De voordracht is uit in dit jaar van tijdens de hand van schrijver op tv en historicus Daan de Heerma van Voss. Centraal in uit zijn uit boek 'De laatste op tv oorlog' staat tijdens de vraag of de Tweede Wereldoorlog in nog in altijd ons morele ijkpunt een is. Om 19:50 uur in schakelen het ook NPO 2 en NPO 3 de op bij en volgt op op alle drie op tv de publieke zenders de Nationale op Herdenking vanaf de Dam van in Amsterdam, in met aanwezigheid van het koning een Willem-Alexander en koningin tijdens Máxima.

juli 2021
04-05-2018 18:45

Live: NOS Nationale Herdenking 2018

NOS Nationale Herdenking 2018 - Live: NOS Nationale Herdenking 2018

Op 4 mei besteedt de NOS traditiegetrouw veel aandacht aan de dodenherdenking en de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse uitzendingen en documentaires. Vanaf 18:45 uur is Annechien Steenhuizen in het Groningse Marum. Daar werden in 1943 ...

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2018 bij NOS Nationale Herdenking 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2018 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!