Programma gemist?

Op op 4 mei besteedt de in NOS traditiegetrouw op tv veel aandacht aan de dodenherdenking door en van de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse op tv uitzendingen en naar documentaires. Vanaf met 18:45 uur is door Annechien Steenhuizen in het Groningse de Marum. Daar de werden in 1943 zestien willekeurige door jongens en tijdens mannen de door de bezetter doodgeschoten, op tv als vergelding de voor de net met uitgebroken april/mei-stakingen (onderwerp van de in documentaire Het vergeten het verzet van het 1943 die later op de de avond wordt naar uitgezonden). Te gast is op tv historicus een Monique Brinks, die met in dienst naar is van het Militair tijdens Museum in Soest uit en meerdere publicaties van over de Tweede Wereldoorlog op door haar naam heeft tijdens staan. Daarna wordt op tv overgeschakeld naar naar Amsterdam voor de van herdenkingsbijeenkomst in het de Nieuwe Kerk. De voordracht door is dit met jaar van de hand tijdens van schrijver en tijdens historicus Daan Heerma van op tv Voss. Centraal in tijdens zijn boek 'De van laatste oorlog' met staat de vraag of met de Tweede Wereldoorlog een nog altijd uit ons morele op tv ijkpunt is. Om 19:50 uur schakelen met ook NPO 2 uit en NPO 3 een bij op tv en volgt op alle door drie het de publieke zenders de Nationale Herdenking tijdens vanaf de de Dam in naar Amsterdam, in met aanwezigheid van koning Willem-Alexander op tv en koningin met Máxima.

oktober 2020
04-05-2018 18:45

Live: NOS Nationale Herdenking 2018

NOS Nationale Herdenking 2018 - Live: NOS Nationale Herdenking 2018

Op 4 mei besteedt de NOS traditiegetrouw veel aandacht aan de dodenherdenking en de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse uitzendingen en documentaires. Vanaf 18:45 uur is Annechien Steenhuizen in het Groningse Marum. Daar werden in 1943 ...

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2018 bij NOS Nationale Herdenking 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2018 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!