Programma gemist?

Op 4 uit mei besteedt naar de NOS traditiegetrouw veel op tv aandacht aan de dodenherdenking in en de Tweede door Wereldoorlog, met rechtstreekse op uitzendingen en een documentaires. Vanaf 18:45 uur is tijdens Annechien door Steenhuizen in het Groningse Marum. door Daar op tv werden in 1943 zestien willekeurige uit naar jongens en mannen door het de bezetter doodgeschoten, als vergelding het voor de een net uit uitgebroken april/mei-stakingen (onderwerp van de een documentaire op tv Het vergeten verzet van tijdens 1943 die later op de op avond de wordt uitgezonden). Te de gast is historicus Monique de Brinks, die met in dienst is op tv van het Militair tijdens Museum in Soest en meerdere een van publicaties over de Tweede Wereldoorlog door op haar met naam heeft met staan. Daarna wordt overgeschakeld naar Amsterdam het voor de de herdenkingsbijeenkomst in de Nieuwe op Kerk. De voordracht tijdens is dit jaar van met op de hand van schrijver naar en historicus Daan Heerma van van Voss. naar Centraal in zijn boek tijdens 'De laatste oorlog' staat op de vraag of het de Tweede van Wereldoorlog nog uit altijd ons morele ijkpunt is. Om op tv van 19:50 uur schakelen ook NPO door 2 en NPO 3 met bij tijdens en volgt op alle drie het de publieke naar zenders een de Nationale Herdenking vanaf de Dam met met in Amsterdam, in op tv aanwezigheid van koning Willem-Alexander en van koningin op Máxima.

juni 2021
04-05-2018 18:45

Live: NOS Nationale Herdenking 2018

NOS Nationale Herdenking 2018 - Live: NOS Nationale Herdenking 2018

Op 4 mei besteedt de NOS traditiegetrouw veel aandacht aan de dodenherdenking en de Tweede Wereldoorlog, met rechtstreekse uitzendingen en documentaires. Vanaf 18:45 uur is Annechien Steenhuizen in het Groningse Marum. Daar werden in 1943 ...

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Herdenking 2018 bij NOS Nationale Herdenking 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Herdenking 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale Herdenking 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Herdenking 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Herdenking 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Herdenking 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2018 om 21:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!