Programma gemist?

Tweedelige Britse door documentaire de waarin de beroemde chef-kok tijdens Gordon Ramsay in op tv de wereld op van cocaïne duikt. Gordon reist een onder meer af in naar Midden- en een Zuid-Amerika om de door herkomst uit van cocaïne te met achterhalen.

Tweedelige naar Britse documentaire waarin de door beroemde chef-kok door Gordon Ramsay in in de wereld uit van cocaïne duikt. Gordon reist van onder meer uit af naar van Midden- en Zuid-Amerika om de met herkomst van in cocaïne te van achterhalen.

december 2021
11-05-2018 21:36

Afl. 2

Gordon Ramsay On Cocaine - Afl. 2

Tweedelige Britse documentaire waarin de beroemde chef-kok Gordon Ramsay in de wereld van cocaïne duikt. Gordon reist onder meer af naar Midden- en Zuid-Amerika om de herkomst van cocaïne te achterhalen.

04-05-2018 21:34

Afl. 1

Gordon Ramsay On Cocaine - Afl. 1

Tweedelige Britse documentaire waarin de beroemde chef-kok Gordon Ramsay in de wereld van cocaïne duikt. Gordon reist onder meer af naar Midden- en Zuid-Amerika om de herkomst van cocaïne te achterhalen.

Gordon Ramsay On Cocaine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gordon Ramsay On Cocaine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gordon Ramsay On Cocaine bij Gordon Ramsay On Cocaine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gordon Ramsay On Cocaine. Heb je een uitzending van Gordon Ramsay On Cocaine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gordon Ramsay On Cocaine gemist

Tweedelige Britse documentaire waarin de beroemde chef Gordon Ramsay in de wereld van cocaïne duikt. De drug is zeer populair onder de Britten en wordt ook in het restaurantwezen veel gebruikt. Gordon reist af naar Midden- en Zuid-Amerika om de herkomst van cocaïne te achterhalen en te ontdekken hoe de drugssyndicaten het op grote schaal exporteren. Terug in Groot-Brittannië onderzoekt hij welke maatregelen de overheid neemt om te voorkomen dat het verdovende middel op de straten belandt.

Uitzending gemist van Gordon Ramsay On Cocaine? Hier kun je alle uitzendingen van Gordon Ramsay On Cocaine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-05-2018 om 21:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!