Programma gemist?

Rechtstreeks verslag de van het begin van de Bevrijdingsdag, gepresenteerd door op het Art Rooijakkers. De op officiële start van de Nationale op tv Viering van de door Bevrijding is dit uit jaar in Friesland. met In de het Blokhuispoort in Leeuwarden draagt met filosoof/schrijver Stine Jensen de door 5 mei-lezing met voor. Jensen beschouwt een vrijheid als de "moeder op tv aller van waarden". De tienjarige Naomi op tv Maneka op houdt de kinderlezing tijdens en oud-voetbaltrainer Foppe door de Haan reist de langs plekken in Friesland waar door in de Tweede tijdens Wereldoorlog mensen ondergedoken uit hebben gezeten in of die in tijdens de Hongerwinter de bestemming waren de van de zogeheten naar door hongertochten vanwege het voedsel door dat daar in was te krijgen. Ook te gast een is Gerrit Fokkema. met Hij heeft een in bijzondere met band met de uitzendlocatie, de uit Blokhuispoort. Nu een in cultureel centrum, maar naar voorheen een een gevangenis. Bij een bevrijdingsactie op met 8 december van 1944 wisten van 51 verzetsmensen door uit de Blokhuispoort te ontsnappen. Zonder van dat met er ook maar door één schot in werd gelost. Fokkema was op één van die met groep van 51. Van van deze spectaculaire ontsnapping is het in 1963 een met naar film gemaakt, 'De Overval', die nog het altijd het geldt als één van in de klassiekers in een de Nederlandse in filmgeschiedenis.

januari 2021
05-05-2018 12:00

Live: Nationale viering bevrijding 2018

NOS Nationale viering bevrijding 2018 - Live: Nationale viering bevrijding 2018

Rechtstreeks verslag van het begin van Bevrijdingsdag, gepresenteerd door Art Rooijakkers. De officiële start van de Nationale Viering van de Bevrijding is dit jaar in Friesland. In de Blokhuispoort in Leeuwarden draagt filosoof/schrijver S...

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale viering bevrijding 2018 bij NOS Nationale viering bevrijding 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale viering bevrijding 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale viering bevrijding 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale viering bevrijding 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!