Programma gemist?

Rechtstreeks verslag op van het begin van uit Bevrijdingsdag, gepresenteerd het door Art Rooijakkers. De de officiële start een van de door Nationale Viering de van de Bevrijding is de dit jaar in Friesland. In tijdens de Blokhuispoort tijdens in Leeuwarden het draagt filosoof/schrijver Stine Jensen de van 5 in mei-lezing voor. Jensen beschouwt in vrijheid als de "moeder met aller waarden". De een tienjarige een Naomi Maneka houdt de de kinderlezing en oud-voetbaltrainer Foppe op tv door de Haan reist langs op tv plekken in Friesland waar van in door de Tweede Wereldoorlog mensen ondergedoken hebben tijdens gezeten of op tv die in de Hongerwinter tijdens de bestemming waren op tv het van de zogeheten naar hongertochten vanwege het voedsel een dat daar was te krijgen. Ook van te gast is met Gerrit Fokkema. Hij door heeft een bijzondere tijdens op tv band met de uitzendlocatie, tijdens de Blokhuispoort. het Nu een cultureel centrum, maar voorheen in een gevangenis. Bij op tv van een bevrijdingsactie op 8 een december 1944 op tv wisten 51 verzetsmensen tijdens uit de Blokhuispoort naar te ontsnappen. Zonder dat er ook door maar de één schot werd van gelost. Fokkema was de één van die groep van door 51. Van deze de spectaculaire ontsnapping is van in 1963 de een film gemaakt, het 'De Overval', die naar nog altijd geldt van als één in van de een klassiekers in de Nederlandse met filmgeschiedenis.

mei 2021
05-05-2018 12:00

Live: Nationale viering bevrijding 2018

NOS Nationale viering bevrijding 2018 - Live: Nationale viering bevrijding 2018

Rechtstreeks verslag van het begin van Bevrijdingsdag, gepresenteerd door Art Rooijakkers. De officiële start van de Nationale Viering van de Bevrijding is dit jaar in Friesland. In de Blokhuispoort in Leeuwarden draagt filosoof/schrijver S...

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale viering bevrijding 2018 bij NOS Nationale viering bevrijding 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale viering bevrijding 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale viering bevrijding 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale viering bevrijding 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!