Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van op tv het begin uit van Bevrijdingsdag, gepresenteerd door van Art van Rooijakkers. De officiële start van een de het Nationale Viering van van de Bevrijding is door dit jaar in de Friesland. In de Blokhuispoort in in met Leeuwarden draagt filosoof/schrijver op tv Stine Jensen de 5 door mei-lezing voor. op Jensen beschouwt vrijheid als naar de "moeder op aller waarden". De tienjarige Naomi Maneka met tijdens houdt de kinderlezing en oud-voetbaltrainer Foppe een de Haan door reist langs plekken uit in Friesland waar in met de op Tweede Wereldoorlog mensen ondergedoken hebben van gezeten of naar die in de een Hongerwinter de in bestemming waren van tijdens de zogeheten hongertochten met vanwege het voedsel dat daar in was te van krijgen. Ook te gast is uit het Gerrit Fokkema. Hij heeft met een bijzondere band de met de uitzendlocatie, de Blokhuispoort. op Nu een cultureel een centrum, maar op voorheen een met gevangenis. Bij op een bevrijdingsactie op 8 december 1944 in wisten 51 verzetsmensen het de uit de Blokhuispoort naar te ontsnappen. Zonder het dat er ook de maar één schot werd gelost. Fokkema op het was één van een die groep van 51. Van uit deze spectaculaire het ontsnapping is een in 1963 een film gemaakt, een 'De door Overval', die nog altijd uit geldt als in één van de klassiekers in de in Nederlandse door filmgeschiedenis.

oktober 2021
05-05-2018 12:00

Live: Nationale viering bevrijding 2018

NOS Nationale viering bevrijding 2018 - Live: Nationale viering bevrijding 2018

Rechtstreeks verslag van het begin van Bevrijdingsdag, gepresenteerd door Art Rooijakkers. De officiële start van de Nationale Viering van de Bevrijding is dit jaar in Friesland. In de Blokhuispoort in Leeuwarden draagt filosoof/schrijver S...

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale viering bevrijding 2018 bij NOS Nationale viering bevrijding 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale viering bevrijding 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale viering bevrijding 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale viering bevrijding 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!