Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van met het begin van een Bevrijdingsdag, gepresenteerd op tv door Art Rooijakkers. De tijdens officiële start een van de Nationale Viering een van de Bevrijding op is het dit jaar in Friesland. In tijdens een de Blokhuispoort in Leeuwarden draagt filosoof/schrijver op Stine tijdens Jensen de 5 het mei-lezing voor. Jensen beschouwt de vrijheid als de uit "moeder in aller waarden". De tienjarige door Naomi Maneka met houdt de kinderlezing en oud-voetbaltrainer Foppe tijdens door de Haan reist langs plekken in in Friesland de waar in de door Tweede Wereldoorlog mensen ondergedoken uit hebben met gezeten of die in uit de Hongerwinter op de bestemming waren door van de zogeheten hongertochten vanwege het door uit voedsel dat daar was te de krijgen. Ook te gast een is Gerrit Fokkema. Hij door heeft een bijzondere een een band met de uitzendlocatie, de met Blokhuispoort. Nu een naar cultureel het centrum, maar voorheen een met gevangenis. Bij een bevrijdingsactie naar op in 8 december 1944 wisten 51 verzetsmensen op tv de uit de Blokhuispoort de te ontsnappen. Zonder dat tijdens er ook maar één schot in werd gelost. Fokkema de was één van naar die groep op van 51. Van deze op spectaculaire naar ontsnapping is in naar 1963 een film gemaakt, 'De een Overval', die nog uit het altijd geldt als op tv één van de klassiekers in de van een Nederlandse filmgeschiedenis.

januari 2020
05-05-2018 12:00

Live: Nationale viering bevrijding 2018

NOS Nationale viering bevrijding 2018 - Live: Nationale viering bevrijding 2018

Rechtstreeks verslag van het begin van Bevrijdingsdag, gepresenteerd door Art Rooijakkers. De officiële start van de Nationale Viering van de Bevrijding is dit jaar in Friesland. In de Blokhuispoort in Leeuwarden draagt filosoof/schrijver S...

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale viering bevrijding 2018 bij NOS Nationale viering bevrijding 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale viering bevrijding 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale viering bevrijding 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale viering bevrijding 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!