Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van van het op tv begin van Bevrijdingsdag, gepresenteerd door naar door Art Rooijakkers. De officiële een start van de Nationale Viering naar van de het Bevrijding uit is dit jaar naar in Friesland. In van de Blokhuispoort in Leeuwarden de draagt filosoof/schrijver op tv Stine Jensen de 5 het mei-lezing voor. Jensen beschouwt vrijheid op als de "moeder uit aller met waarden". De tienjarige Naomi Maneka door houdt de tijdens kinderlezing tijdens en oud-voetbaltrainer Foppe de Haan de reist langs plekken in met Friesland waar door in de Tweede door Wereldoorlog mensen ondergedoken met hebben gezeten of een die in de Hongerwinter van de bestemming waren met van uit de zogeheten hongertochten vanwege het op tv de voedsel dat daar was te krijgen. Ook door te op gast is Gerrit Fokkema. op tv Hij heeft de een bijzondere band met op tv de uitzendlocatie, de in Blokhuispoort. Nu een op tv cultureel centrum, de maar voorheen een gevangenis. tijdens Bij een bevrijdingsactie op van 8 in december 1944 van wisten 51 verzetsmensen uit de Blokhuispoort het te het ontsnappen. Zonder in dat er ook maar tijdens één schot werd gelost. Fokkema door was één het van op tv die groep van 51. Van door deze spectaculaire ontsnapping is de in naar 1963 een film gemaakt, 'De een op tv Overval', die nog altijd geldt als een één de van de klassiekers met in de Nederlandse op tv filmgeschiedenis.

september 2020
05-05-2018 12:00

Live: Nationale viering bevrijding 2018

NOS Nationale viering bevrijding 2018 - Live: Nationale viering bevrijding 2018

Rechtstreeks verslag van het begin van Bevrijdingsdag, gepresenteerd door Art Rooijakkers. De officiële start van de Nationale Viering van de Bevrijding is dit jaar in Friesland. In de Blokhuispoort in Leeuwarden draagt filosoof/schrijver S...

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale viering bevrijding 2018 bij NOS Nationale viering bevrijding 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale viering bevrijding 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale viering bevrijding 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale viering bevrijding 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!