Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van naar het tijdens begin van Bevrijdingsdag, gepresenteerd door van Art Rooijakkers. op De officiële start met van de Nationale Viering door van de Bevrijding het naar is dit jaar het in Friesland. In de Blokhuispoort met in Leeuwarden draagt van filosoof/schrijver tijdens Stine Jensen de 5 mei-lezing voor. met Jensen beschouwt vrijheid in op tv als de "moeder aller waarden". uit De tienjarige Naomi een Maneka houdt de de kinderlezing en oud-voetbaltrainer op tv Foppe de Haan naar reist langs plekken in de Friesland een waar in de Tweede met Wereldoorlog mensen door ondergedoken hebben gezeten of die het in in de Hongerwinter de de bestemming waren van de zogeheten de hongertochten vanwege het uit voedsel dat daar uit was naar te krijgen. Ook te door gast is Gerrit met Fokkema. Hij heeft een bijzondere van band met de naar een uitzendlocatie, de Blokhuispoort. Nu een cultureel naar centrum, maar door voorheen een gevangenis. Bij op tv een bevrijdingsactie op in 8 december de 1944 wisten 51 op tv verzetsmensen uit de naar Blokhuispoort te ontsnappen. Zonder uit dat met er ook maar één schot op tv een werd gelost. Fokkema was één van met die met groep van 51. Van van deze spectaculaire ontsnapping in is het in 1963 een film gemaakt, op tv 'De Overval', het die nog altijd het geldt als één van uit de klassiekers in de tijdens Nederlandse van filmgeschiedenis.

juni 2020
05-05-2018 12:00

Live: Nationale viering bevrijding 2018

NOS Nationale viering bevrijding 2018 - Live: Nationale viering bevrijding 2018

Rechtstreeks verslag van het begin van Bevrijdingsdag, gepresenteerd door Art Rooijakkers. De officiële start van de Nationale Viering van de Bevrijding is dit jaar in Friesland. In de Blokhuispoort in Leeuwarden draagt filosoof/schrijver S...

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale viering bevrijding 2018 bij NOS Nationale viering bevrijding 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale viering bevrijding 2018. Heb je een uitzending van NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale viering bevrijding 2018 gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale viering bevrijding 2018? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale viering bevrijding 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!