Programma gemist?

Terwijl Rudi na uit de oorlog wordt de de uitgehoord door de bevrijders, runnen Adi op en Käthe het het bedrijf naar en produceren uit ze uiteenlopende sportschoenen voor de tijdens Amerikanen. op Rudi's wantrouwen jegens zijn broer komt op tv tot uitbarsting en de de in gevolgen zijn groots: alle werknemers, naar familieleden en op bewoners van Herzogenaurach op tv zijn gedwongen om partij naar te kiezen voor het Adidas de dan wel Puma. Zelfs als tijdens de zoons op tv van Adi tijdens en Rudi opklimmen in de naar bedrijven van met hun in vaders, lijkt het er niet uit op dat de strijdbijl op tv het ooit nog begraven uit wordt.

Op zaterdag de 5 en door 12 mei zendt NPO 2 met om op tv 22:40 uur op tv 'De Dassler broers: Adidas versus van Puma' op tv uit. Dit tweeluik vertelt het waargebeurde tijdens in verhaal van twee met rivaliserende broers, Adi en Rudi Dassler, naar een in een klein Duits dorp. In de naar jaren 20 richten een Adi en door Rudi de Dassler samen een schoenenmerk op. In van eerste instantie vormen door de broers een op tv goede aanvulling op tijdens elkaar. Maar een terwijl het nazisme het prominenter wordt in het de samenleving, het blijkt het van steeds moeilijker te worden om de op uit onderlinge verschillen te overbruggen. De frictie het uit tussen de broers uit ontaardt uiteindelijk in een grote concurrentiestrijd op tv van met een nalatenschap die op tv we vandaag de de dag nog door kennen: Adidas versus Puma. In uit de eerste op tv aflevering is te zien dat op tv Adi de Dassler sleutelt aan tijdens de perfecte sportschoen, terwijl zijn broer van tijdens Rudi hem commercieel tijdens bijstaat. Rudi weet de Duitse op tv bondscoach Josef Waitzer naar te overtuigen op tv van de schoenen, waardoor het door succes van op tv hun bedrijf op een een hoogtepunt komt. door Wanneer Waitzer door Hitler door wordt van benoemd als op tv minister van sport zien Adi naar en Rudi nieuwe met kansen voor hun op bedrijf, maar een dat is niet op tv zonder risico's. naar De naderende wereldoorlog onthult grote onderlinge met verschillen: van langzamerhand ontstaat op tv er frictie tussen de naar broers en hun met echtgenotes.

januari 2021
12-05-2018 22:35

De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

De Dassler broers: Adidas versus Puma - De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

Terwijl Rudi na de oorlog wordt uitgehoord door de bevrijders, runnen Adi en Käthe het bedrijf en produceren ze uiteenlopende sportschoenen voor de Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens zijn broer komt tot uitbarsting en de gevolgen zijn gro...

05-05-2018 22:35

Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

De Dassler broers: Adidas versus Puma - Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

Op zaterdag 5 en 12 mei zendt NPO 2 om 22:40 uur 'De Dassler broers: Adidas versus Puma' uit. Dit tweeluik vertelt het waargebeurde verhaal van twee rivaliserende broers, Adi en Rudi Dassler, in een klein Duits dorp. In de jaren 20 richten...

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dassler broers: Adidas versus Puma bij De Dassler broers: Adidas versus Puma liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dassler broers: Adidas versus Puma. Heb je een uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist

Uitzending gemist van De Dassler broers: Adidas versus Puma? Hier kun je alle uitzendingen van De Dassler broers: Adidas versus Puma kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!