Programma gemist?

Terwijl door Rudi na naar de oorlog wordt uit uitgehoord door de bevrijders, runnen Adi van en Käthe het door bedrijf en de produceren ze uiteenlopende door sportschoenen voor de op tv Amerikanen. met Rudi's wantrouwen jegens zijn in broer komt tot uitbarsting op tv en uit de gevolgen zijn groots: alle een werknemers, naar familieleden en bewoners een van Herzogenaurach zijn gedwongen om een partij te kiezen voor in Adidas dan uit wel Puma. Zelfs tijdens als de zoons met van Adi naar en Rudi op tv opklimmen in de bedrijven op tv van hun vaders, lijkt het tijdens er op niet op dat de strijdbijl een ooit nog begraven door in wordt.

Op het zaterdag 5 van en 12 mei zendt in NPO 2 om 22:40 uur tijdens 'De Dassler het broers: Adidas versus Puma' met uit. Dit tweeluik op vertelt het door waargebeurde verhaal in van twee rivaliserende broers, Adi door en met Rudi Dassler, in een klein de Duits dorp. In de een jaren 20 richten tijdens in Adi en Rudi Dassler samen een in schoenenmerk op. In tijdens eerste instantie in vormen de broers een op tv goede aanvulling op tijdens elkaar. Maar terwijl uit het een nazisme prominenter in wordt in de samenleving, blijkt het het steeds een moeilijker te worden om de de onderlinge verschillen in te uit overbruggen. De frictie tussen uit de broers in ontaardt uiteindelijk in een tijdens grote concurrentiestrijd met een het nalatenschap die we vandaag een de dag nog een kennen: Adidas versus in Puma. In de eerste uit in aflevering is te zien dat Adi een Dassler sleutelt een aan de perfecte tijdens sportschoen, terwijl zijn broer door Rudi door hem commercieel bijstaat. Rudi door weet in de Duitse bondscoach Josef van Waitzer te overtuigen van op de schoenen, waardoor het een succes van het hun bedrijf op een op hoogtepunt komt. Wanneer in op tv Waitzer door Hitler op tv wordt benoemd als minister van sport op zien Adi en het Rudi nieuwe tijdens kansen met voor hun bedrijf, maar dat naar is niet door zonder risico's. door De naderende wereldoorlog het onthult grote onderlinge het verschillen: langzamerhand ontstaat er frictie op tussen de broers een en hun op tv echtgenotes.

juni 2020
12-05-2018 22:35

De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

De Dassler broers: Adidas versus Puma - De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

Terwijl Rudi na de oorlog wordt uitgehoord door de bevrijders, runnen Adi en Käthe het bedrijf en produceren ze uiteenlopende sportschoenen voor de Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens zijn broer komt tot uitbarsting en de gevolgen zijn gro...

05-05-2018 22:35

Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

De Dassler broers: Adidas versus Puma - Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

Op zaterdag 5 en 12 mei zendt NPO 2 om 22:40 uur 'De Dassler broers: Adidas versus Puma' uit. Dit tweeluik vertelt het waargebeurde verhaal van twee rivaliserende broers, Adi en Rudi Dassler, in een klein Duits dorp. In de jaren 20 richten...

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dassler broers: Adidas versus Puma bij De Dassler broers: Adidas versus Puma liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dassler broers: Adidas versus Puma. Heb je een uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist

Uitzending gemist van De Dassler broers: Adidas versus Puma? Hier kun je alle uitzendingen van De Dassler broers: Adidas versus Puma kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!