Programma gemist?

Terwijl Rudi na de de op oorlog wordt uitgehoord door op tv de bevrijders, runnen Adi van en op Käthe het bedrijf en naar produceren ze in uiteenlopende sportschoenen op tv voor de Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens met zijn op tv broer komt tot uitbarsting tijdens en de tijdens gevolgen zijn groots: alle werknemers, tijdens familieleden en de bewoners van Herzogenaurach tijdens zijn naar gedwongen om partij te tijdens kiezen voor Adidas met dan wel op tv Puma. Zelfs als uit de zoons van Adi van en Rudi de opklimmen in de bedrijven van hun tijdens vaders, lijkt op tv het er op tv niet op dat uit de strijdbijl ooit nog op begraven met wordt.

Op op zaterdag 5 de en 12 mei zendt NPO 2 door tijdens om 22:40 uur in 'De Dassler broers: met Adidas versus Puma' uit. Dit tweeluik op vertelt op tv het waargebeurde tijdens verhaal van twee rivaliserende op tv broers, Adi en Rudi Dassler, naar in een klein uit Duits dorp. In de de jaren 20 in richten Adi en een Rudi Dassler samen een op tv schoenenmerk op. naar In eerste instantie vormen naar de broers van een tijdens goede aanvulling op elkaar. een Maar terwijl het nazisme door prominenter wordt in naar de in samenleving, blijkt het naar steeds moeilijker te worden om de naar onderlinge verschillen naar te overbruggen. uit De frictie naar tussen de broers ontaardt op uiteindelijk in een een grote concurrentiestrijd met van een nalatenschap die we vandaag van de dag van nog kennen: Adidas versus op Puma. In van de eerste aflevering is door te zien op dat Adi Dassler op sleutelt aan de perfecte de sportschoen, terwijl zijn broer met Rudi hem commercieel naar bijstaat. Rudi het weet de Duitse bondscoach op tv Josef Waitzer uit te het overtuigen van de in schoenen, waardoor het tijdens succes van hun bedrijf de op een met hoogtepunt komt. Wanneer uit Waitzer door Hitler op tv wordt benoemd als minister van sport uit zien Adi en het van Rudi nieuwe kansen voor hun de bedrijf, maar dat is tijdens niet met zonder risico's. De naar naderende wereldoorlog onthult met grote onderlinge verschillen: langzamerhand ontstaat het door er frictie tussen de broers en op tv hun tijdens echtgenotes.

september 2020
12-05-2018 22:35

De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

De Dassler broers: Adidas versus Puma - De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

Terwijl Rudi na de oorlog wordt uitgehoord door de bevrijders, runnen Adi en Käthe het bedrijf en produceren ze uiteenlopende sportschoenen voor de Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens zijn broer komt tot uitbarsting en de gevolgen zijn gro...

05-05-2018 22:35

Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

De Dassler broers: Adidas versus Puma - Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

Op zaterdag 5 en 12 mei zendt NPO 2 om 22:40 uur 'De Dassler broers: Adidas versus Puma' uit. Dit tweeluik vertelt het waargebeurde verhaal van twee rivaliserende broers, Adi en Rudi Dassler, in een klein Duits dorp. In de jaren 20 richten...

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dassler broers: Adidas versus Puma bij De Dassler broers: Adidas versus Puma liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dassler broers: Adidas versus Puma. Heb je een uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist

Uitzending gemist van De Dassler broers: Adidas versus Puma? Hier kun je alle uitzendingen van De Dassler broers: Adidas versus Puma kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!