Programma gemist?

Terwijl Rudi uit na de oorlog op tv wordt uitgehoord door de het het bevrijders, runnen Adi en Käthe door het tijdens bedrijf en produceren ze tijdens uiteenlopende sportschoenen voor de van Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens uit de zijn broer komt het tot uitbarsting en het de gevolgen zijn groots: alle de werknemers, met familieleden en bewoners van tijdens Herzogenaurach zijn gedwongen om partij een te het kiezen voor Adidas dan wel door Puma. Zelfs als de de zoons van tijdens Adi op en Rudi opklimmen in de tijdens bedrijven van hun de vaders, lijkt op tv het er niet op het dat een de strijdbijl met ooit nog begraven op tv wordt.

Op op zaterdag 5 en 12 met mei zendt op tv NPO 2 om uit 22:40 uur 'De Dassler broers: op tv Adidas versus Puma' de uit uit. Dit tweeluik een vertelt het waargebeurde op verhaal van twee rivaliserende broers, met Adi op tv en Rudi Dassler, in tijdens een klein Duits dorp. In in de jaren naar 20 richten Adi en uit Rudi Dassler samen een naar schoenenmerk op op. In eerste instantie uit vormen de de broers een goede aanvulling op op elkaar. tijdens Maar terwijl het nazisme op prominenter wordt in de door tijdens samenleving, blijkt het op tv steeds moeilijker te worden van om de tijdens onderlinge verschillen te overbruggen. De frictie op op tussen de broers ontaardt uiteindelijk door in een naar grote concurrentiestrijd met uit een nalatenschap die we vandaag in de op tv dag nog kennen: van Adidas versus Puma. In de de eerste van aflevering is te naar zien dat Adi op tv Dassler sleutelt aan de perfecte sportschoen, het de terwijl zijn broer Rudi het hem commercieel bijstaat. uit Rudi weet op de Duitse bondscoach Josef Waitzer te uit overtuigen van van de met schoenen, waardoor het in succes van hun op tv bedrijf op een hoogtepunt komt. op tv Wanneer Waitzer door Hitler naar wordt benoemd naar als minister van sport tijdens zien door Adi en Rudi uit nieuwe kansen voor op tv hun bedrijf, maar het dat is niet zonder in risico's. De naderende wereldoorlog tijdens onthult grote een onderlinge verschillen: van langzamerhand ontstaat uit er frictie tussen in de broers en hun op tv echtgenotes.

mei 2021
12-05-2018 22:35

De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

De Dassler broers: Adidas versus Puma - De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

Terwijl Rudi na de oorlog wordt uitgehoord door de bevrijders, runnen Adi en Käthe het bedrijf en produceren ze uiteenlopende sportschoenen voor de Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens zijn broer komt tot uitbarsting en de gevolgen zijn gro...

05-05-2018 22:35

Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

De Dassler broers: Adidas versus Puma - Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

Op zaterdag 5 en 12 mei zendt NPO 2 om 22:40 uur 'De Dassler broers: Adidas versus Puma' uit. Dit tweeluik vertelt het waargebeurde verhaal van twee rivaliserende broers, Adi en Rudi Dassler, in een klein Duits dorp. In de jaren 20 richten...

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dassler broers: Adidas versus Puma bij De Dassler broers: Adidas versus Puma liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dassler broers: Adidas versus Puma. Heb je een uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist

Uitzending gemist van De Dassler broers: Adidas versus Puma? Hier kun je alle uitzendingen van De Dassler broers: Adidas versus Puma kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!