Programma gemist?

Terwijl Rudi een na de oorlog wordt van uitgehoord door naar de bevrijders, runnen de Adi en tijdens Käthe het bedrijf en produceren tijdens ze uiteenlopende sportschoenen in voor de Amerikanen. tijdens op Rudi's wantrouwen jegens zijn broer van komt tijdens tot uitbarsting en de het gevolgen zijn groots: alle naar werknemers, een familieleden en bewoners uit van Herzogenaurach zijn gedwongen van om partij te kiezen met voor Adidas het dan wel Puma. Zelfs als de de tijdens zoons van het Adi en Rudi in opklimmen in de op tv bedrijven van hun vaders, het lijkt het er niet op op tv dat de strijdbijl naar ooit nog op begraven op wordt.

Op met zaterdag 5 en 12 mei door zendt met NPO 2 met om 22:40 uur 'De Dassler broers: het het Adidas versus Puma' door uit. Dit tweeluik vertelt het op waargebeurde door verhaal van twee rivaliserende broers, Adi in en Rudi op Dassler, het in een klein Duits dorp. In de naar jaren 20 richten op tv Adi van en Rudi Dassler samen een de schoenenmerk op. In uit eerste tijdens instantie vormen de broers een een de goede aanvulling op elkaar. Maar terwijl de het nazisme prominenter uit door wordt in de samenleving, blijkt door het steeds het moeilijker te worden om in de onderlinge verschillen te in overbruggen. De uit frictie tussen de broers op ontaardt uiteindelijk naar in een door grote concurrentiestrijd met de een nalatenschap die in we vandaag de naar dag nog kennen: Adidas versus door Puma. In in de eerste aflevering is te tijdens zien dat uit Adi op Dassler sleutelt aan de perfecte sportschoen, het terwijl zijn broer met Rudi het hem commercieel bijstaat. Rudi weet met in de Duitse bondscoach Josef Waitzer van te overtuigen van de uit schoenen, waardoor het met succes tijdens van hun bedrijf op tijdens een hoogtepunt komt. met Wanneer Waitzer door Hitler tijdens met wordt benoemd als minister naar van sport zien Adi in en Rudi naar nieuwe kansen voor hun tijdens bedrijf, maar dat is door van niet zonder risico's. De een naderende wereldoorlog onthult met grote onderlinge de verschillen: langzamerhand ontstaat er frictie door tussen de broers en door hun een echtgenotes.

september 2021
12-05-2018 22:35

De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

De Dassler broers: Adidas versus Puma - De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

Terwijl Rudi na de oorlog wordt uitgehoord door de bevrijders, runnen Adi en Käthe het bedrijf en produceren ze uiteenlopende sportschoenen voor de Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens zijn broer komt tot uitbarsting en de gevolgen zijn gro...

05-05-2018 22:35

Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

De Dassler broers: Adidas versus Puma - Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

Op zaterdag 5 en 12 mei zendt NPO 2 om 22:40 uur 'De Dassler broers: Adidas versus Puma' uit. Dit tweeluik vertelt het waargebeurde verhaal van twee rivaliserende broers, Adi en Rudi Dassler, in een klein Duits dorp. In de jaren 20 richten...

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dassler broers: Adidas versus Puma bij De Dassler broers: Adidas versus Puma liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dassler broers: Adidas versus Puma. Heb je een uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist

Uitzending gemist van De Dassler broers: Adidas versus Puma? Hier kun je alle uitzendingen van De Dassler broers: Adidas versus Puma kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!