Programma gemist?

Terwijl naar Rudi na de oorlog wordt van uitgehoord op door de het bevrijders, runnen Adi en naar Käthe het bedrijf en op produceren op ze uiteenlopende sportschoenen voor met de Amerikanen. Rudi's wantrouwen op jegens zijn de broer komt tot uitbarsting en in de gevolgen zijn in groots: op tv alle werknemers, het familieleden en bewoners van Herzogenaurach het zijn het gedwongen om partij te kiezen voor de met Adidas dan wel Puma. Zelfs als naar de met zoons van Adi en Rudi op opklimmen in tijdens de bedrijven van de hun het vaders, lijkt het met er niet op de dat de strijdbijl ooit nog begraven door een wordt.

Op op tv zaterdag 5 en 12 door mei zendt NPO op 2 om 22:40 uur met 'De op tv Dassler broers: Adidas versus Puma' van uit. Dit op tweeluik vertelt het het waargebeurde met verhaal van twee rivaliserende broers, in Adi en de Rudi Dassler, naar in een klein Duits dorp. In de door op tv jaren 20 richten Adi en Rudi van Dassler samen van een tijdens schoenenmerk op. In tijdens eerste instantie vormen de tijdens broers een een goede aanvulling op elkaar. op Maar terwijl het nazisme het prominenter wordt in de tijdens tijdens samenleving, blijkt het steeds moeilijker te het worden om de met onderlinge in verschillen te overbruggen. De naar frictie tussen op de broers ontaardt uiteindelijk door in een een grote concurrentiestrijd met een door nalatenschap die we naar vandaag de dag nog een kennen: Adidas op versus Puma. In op de eerste aflevering het is te zien dat op tv Adi Dassler sleutelt door aan de perfecte naar sportschoen, terwijl zijn met broer Rudi hem commercieel naar bijstaat. Rudi weet naar de in Duitse bondscoach Josef Waitzer tijdens te overtuigen met van de schoenen, naar waardoor het succes van de hun bedrijf op het een hoogtepunt de komt. Wanneer naar Waitzer door Hitler wordt benoemd als op tv minister de van sport met zien Adi en de Rudi nieuwe kansen voor hun een bedrijf, naar maar dat is niet zonder risico's. op tv de De naderende wereldoorlog onthult grote in onderlinge verschillen: het langzamerhand ontstaat met er frictie tussen de broers en uit hun op echtgenotes.

oktober 2019
12-05-2018 22:35

De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

De Dassler broers: Adidas versus Puma - De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

Terwijl Rudi na de oorlog wordt uitgehoord door de bevrijders, runnen Adi en Käthe het bedrijf en produceren ze uiteenlopende sportschoenen voor de Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens zijn broer komt tot uitbarsting en de gevolgen zijn gro...

05-05-2018 22:35

Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

De Dassler broers: Adidas versus Puma - Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

Op zaterdag 5 en 12 mei zendt NPO 2 om 22:40 uur 'De Dassler broers: Adidas versus Puma' uit. Dit tweeluik vertelt het waargebeurde verhaal van twee rivaliserende broers, Adi en Rudi Dassler, in een klein Duits dorp. In de jaren 20 richten...

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dassler broers: Adidas versus Puma bij De Dassler broers: Adidas versus Puma liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dassler broers: Adidas versus Puma. Heb je een uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist

Uitzending gemist van De Dassler broers: Adidas versus Puma? Hier kun je alle uitzendingen van De Dassler broers: Adidas versus Puma kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!