Programma gemist?

Terwijl Rudi na in de oorlog wordt door uitgehoord door de in op bevrijders, runnen Adi en Käthe het een naar bedrijf en produceren ze met uiteenlopende sportschoenen voor op de Amerikanen. in Rudi's wantrouwen jegens zijn broer komt door tot uitbarsting en een de gevolgen tijdens zijn groots: alle op werknemers, door familieleden en bewoners van Herzogenaurach door zijn gedwongen om in partij te kiezen van voor Adidas dan door wel tijdens Puma. Zelfs als op de zoons van het Adi en Rudi opklimmen in een de bedrijven tijdens van hun vaders, lijkt met het er niet uit op dat naar de strijdbijl ooit de nog begraven de wordt.

Op met zaterdag 5 tijdens en 12 mei een zendt NPO 2 om in 22:40 uur 'De Dassler tijdens broers: Adidas versus op Puma' uit. Dit tweeluik door het vertelt het waargebeurde verhaal door van twee rivaliserende broers, Adi tijdens en op tv Rudi Dassler, in een klein in het Duits dorp. In de uit jaren 20 richten Adi en Rudi in Dassler in samen een schoenenmerk de op. In eerste van instantie vormen de broers in een goede aanvulling op door elkaar. Maar terwijl uit het een nazisme prominenter wordt in de naar samenleving, blijkt het naar steeds moeilijker te in worden om de van naar onderlinge verschillen te overbruggen. een De frictie tussen tijdens de broers ontaardt uiteindelijk tijdens in een grote op concurrentiestrijd met een nalatenschap het die we van vandaag de dag nog uit kennen: Adidas versus in Puma. In de eerste tijdens aflevering is naar te van zien dat Adi Dassler sleutelt van aan tijdens de perfecte sportschoen, in terwijl zijn broer Rudi hem commercieel uit het bijstaat. Rudi weet de Duitse bondscoach een Josef Waitzer te op tv overtuigen het van de op tv schoenen, waardoor het succes in van hun bedrijf uit op een hoogtepunt uit komt. Wanneer Waitzer door de Hitler wordt benoemd door als minister van van sport zien Adi en een Rudi naar nieuwe kansen voor op hun bedrijf, maar in dat is het niet zonder risico's. naar De naderende wereldoorlog een onthult grote onderlinge op tv verschillen: langzamerhand ontstaat er naar frictie tussen naar de broers en hun tijdens echtgenotes.

september 2020
12-05-2018 22:35

De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

De Dassler broers: Adidas versus Puma - De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

Terwijl Rudi na de oorlog wordt uitgehoord door de bevrijders, runnen Adi en Käthe het bedrijf en produceren ze uiteenlopende sportschoenen voor de Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens zijn broer komt tot uitbarsting en de gevolgen zijn gro...

05-05-2018 22:35

Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

De Dassler broers: Adidas versus Puma - Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

Op zaterdag 5 en 12 mei zendt NPO 2 om 22:40 uur 'De Dassler broers: Adidas versus Puma' uit. Dit tweeluik vertelt het waargebeurde verhaal van twee rivaliserende broers, Adi en Rudi Dassler, in een klein Duits dorp. In de jaren 20 richten...

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dassler broers: Adidas versus Puma bij De Dassler broers: Adidas versus Puma liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dassler broers: Adidas versus Puma. Heb je een uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist

Uitzending gemist van De Dassler broers: Adidas versus Puma? Hier kun je alle uitzendingen van De Dassler broers: Adidas versus Puma kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!