Programma gemist?

Terwijl Rudi na een de oorlog wordt met uitgehoord op door de bevrijders, runnen Adi door en Käthe het het tijdens bedrijf en produceren op ze uiteenlopende sportschoenen voor de met Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens een zijn door broer komt op tv tot uitbarsting en de gevolgen zijn in groots: een alle werknemers, familieleden en van bewoners van Herzogenaurach tijdens zijn een gedwongen om partij te op kiezen voor Adidas naar dan wel Puma. Zelfs als het de zoons in van Adi en Rudi op tv opklimmen uit in de bedrijven op tv van hun vaders, lijkt een het op er niet op dat de tijdens strijdbijl ooit tijdens nog begraven tijdens wordt.

Op zaterdag in 5 de en 12 mei zendt NPO uit 2 om in 22:40 uur het 'De Dassler broers: Adidas op versus Puma' in uit. Dit tweeluik naar vertelt het waargebeurde verhaal op tv van twee rivaliserende door broers, Adi en Rudi Dassler, door in een door klein Duits een dorp. In de jaren 20 richten van Adi met en Rudi Dassler samen van een schoenenmerk in op. In eerste instantie in vormen de broers een het goede aanvulling tijdens op elkaar. van Maar terwijl het nazisme in prominenter wordt in door de met samenleving, blijkt het steeds moeilijker te een naar worden om de onderlinge verschillen te op overbruggen. De het frictie tussen de tijdens broers ontaardt uiteindelijk uit in een naar grote concurrentiestrijd met een op nalatenschap uit die we vandaag de dag in nog op kennen: Adidas versus Puma. In in de eerste in aflevering is te zien dat Adi op Dassler sleutelt aan het de perfecte door sportschoen, terwijl zijn van broer Rudi hem met commercieel het bijstaat. Rudi weet tijdens de Duitse bondscoach Josef Waitzer van te overtuigen van van de schoenen, waardoor door het op tv succes van hun bedrijf op op een hoogtepunt op komt. Wanneer Waitzer door tijdens Hitler tijdens wordt benoemd als minister van naar sport zien Adi van en Rudi nieuwe kansen door voor hun bedrijf, op maar dat is op niet zonder het risico's. De naderende op wereldoorlog het onthult grote onderlinge verschillen: van langzamerhand ontstaat op er frictie tussen de de broers en met hun echtgenotes.

december 2019
12-05-2018 22:35

De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

De Dassler broers: Adidas versus Puma - De Dassler broers: Adidas versus Puma - deel II

Terwijl Rudi na de oorlog wordt uitgehoord door de bevrijders, runnen Adi en Käthe het bedrijf en produceren ze uiteenlopende sportschoenen voor de Amerikanen. Rudi's wantrouwen jegens zijn broer komt tot uitbarsting en de gevolgen zijn gro...

05-05-2018 22:35

Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

De Dassler broers: Adidas versus Puma - Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

Op zaterdag 5 en 12 mei zendt NPO 2 om 22:40 uur 'De Dassler broers: Adidas versus Puma' uit. Dit tweeluik vertelt het waargebeurde verhaal van twee rivaliserende broers, Adi en Rudi Dassler, in een klein Duits dorp. In de jaren 20 richten...

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dassler broers: Adidas versus Puma bij De Dassler broers: Adidas versus Puma liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dassler broers: Adidas versus Puma. Heb je een uitzending van De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist

Uitzending gemist van De Dassler broers: Adidas versus Puma? Hier kun je alle uitzendingen van De Dassler broers: Adidas versus Puma kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-05-2018 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!