Programma gemist?

In aanloop in naar het Songfestival uit testen Jan Smit en naar Romy Monteiro tijdens de naar kennis van vijf BN'ers, van het publiek op in de studio en de op tv mensen thuis. door Hoeveel weten Patty Brard, op Sander Lantinga, Carlo Boszhard, het Janice, Dave de von Raven en Nederland op tv over 's werelds naar grootste uit liedjesfestijn? Kijkers thuis kunnen uit meespelen via de op tv NPO 3 app. De in gekste, mooiste het en meest bijzondere het momenten uit op 62 jaar tijdens songfestival met de leukste het muzikale hoogtepunten onder begeleiding van op een swingende naar liveband. Wie wordt het dé songfestivalkenner van naar Nederland?

In naar aanloop naar het Songfestival op tv testen Jan Smit op tv en Romy Monteiro de met kennis van vijf naar BN'ers, de het publiek in de studio de door en de mensen uit thuis. Hoeveel weten Patty Brard, de Sander Lantinga, Carlo Boszhard, door Janice, Dave von in van Raven en Nederland over een 's werelds een grootste liedjesfestijn? Kijkers thuis op tv kunnen meespelen via de een NPO3-app. De gekste, mooiste en uit meest bijzondere momenten op tv uit 62 de jaar het songfestival met de leukste muzikale hoogtepunten door door onder begeleiding van een swingende tijdens live band. Wie de wordt dé op songfestivalkenner van Nederland? Op donderdag 10 mei op vertegenwoordigt Waylon naar Nederland op het Eurovisie uit Songfestival naar in Lissabon door met zijn nummer het 'Outlaw In 'Em'. de Naast de halve finales (8 en met 10 mei) en van in de finale (zaterdag 12 mei) met zijn verschillende de programma's over het Songfestival te de zien het bij de in NPO. Bijvoorbeeld aansluitend op deze zaterdag op 5 mei, om door 21:50 op tv uur op NPO 3, in de documentaire tijdens Het verhaal het van... Waylon.

januari 2021
13-05-2019 19:25

De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

05-05-2018 20:25

Quiz: De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - Quiz: De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

De Grote Songfestivaltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Songfestivaltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Songfestivaltest bij De Grote Songfestivaltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Songfestivaltest. Heb je een uitzending van De Grote Songfestivaltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Songfestivaltest gemist

Uitzending gemist van De Grote Songfestivaltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Songfestivaltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!