Programma gemist?

In aanloop naar op naar het Songfestival testen Jan uit Smit en Romy Monteiro de van kennis van in vijf in BN'ers, het publiek in in de studio naar en de mensen thuis. een Hoeveel weten Patty Brard, de Sander Lantinga, Carlo Boszhard, een Janice, Dave von op Raven en Nederland van over 's werelds in grootste op tv liedjesfestijn? Kijkers uit thuis kunnen meespelen op via de NPO de 3 app. De gekste, in mooiste en meest naar bijzondere momenten uit 62 jaar de songfestival met tijdens de leukste muzikale hoogtepunten van onder begeleiding van naar op tv een swingende liveband. Wie wordt uit dé songfestivalkenner van naar Nederland?

In aanloop het naar uit het Songfestival testen een Jan Smit en Romy Monteiro de in kennis van vijf door de BN'ers, het publiek in de de studio en de de mensen het thuis. Hoeveel weten Patty in Brard, Sander Lantinga, naar Carlo Boszhard, Janice, Dave von in Raven en met Nederland over 's op werelds grootste liedjesfestijn? Kijkers thuis het kunnen meespelen via naar de NPO3-app. uit De gekste, met mooiste en meest op tv bijzondere momenten uit 62 jaar met songfestival met een de naar leukste muzikale hoogtepunten van onder begeleiding van een swingende live op band. Wie wordt dé op songfestivalkenner van in Nederland? Op donderdag 10 de mei vertegenwoordigt op Waylon Nederland op het een Eurovisie Songfestival met in Lissabon naar met zijn nummer 'Outlaw In met 'Em'. op tv Naast de halve finales (8 de en 10 op mei) en met de finale (zaterdag 12 mei) zijn de verschillende een programma's over tijdens het Songfestival te zien bij met de NPO. Bijvoorbeeld aansluitend door op de deze zaterdag 5 op mei, om 21:50 uit uur op met NPO 3, de documentaire door Het verhaal van... met Waylon.

mei 2020
13-05-2019 19:25

De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

05-05-2018 20:25

Quiz: De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - Quiz: De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

De Grote Songfestivaltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Songfestivaltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Songfestivaltest bij De Grote Songfestivaltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Songfestivaltest. Heb je een uitzending van De Grote Songfestivaltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Songfestivaltest gemist

Uitzending gemist van De Grote Songfestivaltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Songfestivaltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!