Programma gemist?

In van aanloop naar het Songfestival door testen Jan in Smit en Romy Monteiro de een kennis op van vijf BN'ers, het naar publiek in tijdens de studio en de mensen op thuis. Hoeveel weten door Patty Brard, in Sander Lantinga, Carlo Boszhard, de Janice, Dave in von Raven naar en Nederland over een 's werelds de grootste liedjesfestijn? Kijkers thuis met kunnen meespelen via een de NPO 3 app. van De gekste, mooiste een en het meest bijzondere momenten uit uit 62 jaar songfestival met het de leukste muzikale hoogtepunten een onder uit begeleiding van een de swingende liveband. Wie wordt dé tijdens songfestivalkenner uit van Nederland?

In tijdens aanloop naar het tijdens Songfestival testen een Jan Smit en op tv Romy Monteiro de op tv kennis van vijf BN'ers, tijdens het publiek in de de studio en de mensen door op thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander door Lantinga, het Carlo Boszhard, Janice, uit Dave von Raven en Nederland naar met over 's werelds grootste liedjesfestijn? Kijkers thuis het in kunnen meespelen via van de NPO3-app. De in gekste, mooiste en een meest bijzondere momenten uit 62 in jaar songfestival met de met leukste muzikale hoogtepunten in in onder begeleiding van een swingende live de tijdens band. Wie wordt dé op songfestivalkenner van Nederland? Op tijdens donderdag 10 mei vertegenwoordigt Waylon Nederland in op in het Eurovisie Songfestival in tijdens Lissabon met zijn op nummer 'Outlaw In op 'Em'. op tv Naast de halve finales (8 de en in 10 mei) en de op finale (zaterdag 12 mei) zijn uit op verschillende programma's over het Songfestival te van zien bij de de op NPO. Bijvoorbeeld aansluitend door op deze zaterdag 5 mei, van om 21:50 uur op op tv NPO 3, de de documentaire op tv Het verhaal van... op Waylon.

januari 2020
13-05-2019 19:25

De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

05-05-2018 20:25

Quiz: De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - Quiz: De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

De Grote Songfestivaltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Songfestivaltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Songfestivaltest bij De Grote Songfestivaltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Songfestivaltest. Heb je een uitzending van De Grote Songfestivaltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Songfestivaltest gemist

Uitzending gemist van De Grote Songfestivaltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Songfestivaltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!