Programma gemist?

In aanloop naar een het Songfestival testen op Jan Smit en in Romy Monteiro de het van kennis van vijf door BN'ers, het publiek met in de studio en de mensen van thuis. in Hoeveel weten Patty Brard, Sander de Lantinga, naar Carlo Boszhard, Janice, op tv Dave von Raven en Nederland in op over 's werelds grootste liedjesfestijn? in Kijkers het thuis kunnen meespelen via de NPO met uit 3 app. De gekste, mooiste het en meest van bijzondere momenten uit naar 62 jaar het songfestival met de leukste muzikale van hoogtepunten door onder begeleiding van een swingende liveband. tijdens Wie wordt met dé songfestivalkenner van met Nederland?

In aanloop naar van een het Songfestival testen op Jan Smit en uit Romy Monteiro de naar kennis van vijf BN'ers, het door publiek in de studio naar een en de mensen met thuis. Hoeveel weten Patty de Brard, Sander Lantinga, naar Carlo Boszhard, Janice, Dave tijdens von een Raven en Nederland over 's werelds op grootste liedjesfestijn? Kijkers door thuis kunnen uit meespelen via de NPO3-app. in De gekste, mooiste en door meest bijzondere met momenten uit uit 62 jaar songfestival het met de op tv leukste muzikale hoogtepunten onder begeleiding van op een een swingende live band. Wie wordt dé uit songfestivalkenner van op tv Nederland? Op donderdag 10 een mei vertegenwoordigt Waylon op Nederland op op het Eurovisie Songfestival in Lissabon in met zijn nummer in 'Outlaw In 'Em'. in de Naast de halve finales (8 de en 10 mei) en een de finale (zaterdag naar 12 mei) de zijn verschillende programma's over naar naar het Songfestival te zien op bij de NPO. Bijvoorbeeld tijdens aansluitend op deze met zaterdag 5 mei, op om 21:50 de uur op NPO 3, de uit documentaire Het verhaal naar van... uit Waylon.

mei 2021
13-05-2019 19:25

De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

05-05-2018 20:25

Quiz: De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - Quiz: De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

De Grote Songfestivaltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Songfestivaltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Songfestivaltest bij De Grote Songfestivaltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Songfestivaltest. Heb je een uitzending van De Grote Songfestivaltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Songfestivaltest gemist

Uitzending gemist van De Grote Songfestivaltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Songfestivaltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!