Programma gemist?

In het aanloop naar het Songfestival de testen Jan Smit en een van Romy Monteiro de door kennis van vijf BN'ers, door het publiek in de op studio uit en de mensen een thuis. Hoeveel weten met Patty Brard, Sander Lantinga, in Carlo Boszhard, Janice, Dave von door tijdens Raven en Nederland over 's werelds tijdens grootste liedjesfestijn? op tv Kijkers een thuis kunnen meespelen via de de NPO een 3 app. De gekste, mooiste en het meest in bijzondere momenten uit 62 naar jaar songfestival een met de het leukste muzikale hoogtepunten onder begeleiding tijdens van op tv een swingende liveband. Wie wordt uit dé songfestivalkenner van op Nederland?

In aanloop met naar het Songfestival naar testen op Jan Smit en Romy Monteiro de door kennis van vijf tijdens BN'ers, het het publiek in de uit studio en met de mensen de thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander een Lantinga, Carlo naar Boszhard, tijdens Janice, Dave von Raven in en Nederland op over 's werelds naar grootste liedjesfestijn? Kijkers thuis tijdens kunnen meespelen via de NPO3-app. op De gekste, mooiste naar en meest bijzondere momenten naar tijdens uit 62 jaar songfestival tijdens met de leukste muzikale uit hoogtepunten tijdens onder begeleiding van door een swingende live band. Wie wordt dé het songfestivalkenner naar van Nederland? Op donderdag 10 met mei vertegenwoordigt Waylon op tv Nederland op tijdens het Eurovisie Songfestival in op Lissabon met zijn nummer naar 'Outlaw In naar 'Em'. de Naast de halve op finales (8 en 10 mei) en het de finale (zaterdag de uit 12 mei) zijn verschillende programma's op over het Songfestival uit te zien bij de de de NPO. Bijvoorbeeld aansluitend op een deze zaterdag 5 mei, om op tv 21:50 op uur op NPO 3, de op documentaire uit Het verhaal van... een Waylon.

oktober 2021
13-05-2019 19:25

De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

05-05-2018 20:25

Quiz: De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - Quiz: De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

De Grote Songfestivaltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Songfestivaltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Songfestivaltest bij De Grote Songfestivaltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Songfestivaltest. Heb je een uitzending van De Grote Songfestivaltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Songfestivaltest gemist

Uitzending gemist van De Grote Songfestivaltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Songfestivaltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!