Programma gemist?

In het aanloop naar het Songfestival testen een op Jan Smit en Romy een Monteiro de kennis van vijf de BN'ers, door het publiek in met de studio en de van mensen thuis. Hoeveel weten de Patty Brard, Sander een Lantinga, een Carlo Boszhard, Janice, Dave van von Raven en met Nederland over op 's werelds uit grootste liedjesfestijn? Kijkers thuis kunnen meespelen de via de op tv NPO 3 app. in De tijdens gekste, mooiste en meest door bijzondere momenten op uit 62 jaar songfestival op met de leukste van muzikale hoogtepunten onder begeleiding van met een een swingende liveband. Wie uit wordt dé op tv songfestivalkenner van Nederland?

In het aanloop naar het Songfestival testen de Jan Smit en naar Romy Monteiro op tv de kennis van van vijf BN'ers, het uit publiek in de uit studio en de op tv mensen thuis. met Hoeveel weten Patty Brard, het Sander Lantinga, naar Carlo Boszhard, Janice, Dave door von Raven op en Nederland in over 's werelds grootste liedjesfestijn? Kijkers een thuis kunnen het meespelen via de NPO3-app. De uit gekste, mooiste en naar meest bijzondere momenten met uit met 62 jaar uit songfestival met de op leukste muzikale hoogtepunten onder begeleiding op tv van een swingende van live band. Wie wordt uit dé het songfestivalkenner van Nederland? Op donderdag in 10 mei vertegenwoordigt Waylon Nederland door op het Eurovisie op Songfestival op in Lissabon met zijn nummer op een 'Outlaw In 'Em'. Naast de halve het finales (8 en tijdens 10 op tv mei) en de finale (zaterdag op tv 12 mei) zijn met verschillende op tv programma's over het Songfestival uit te zien in bij de NPO. in Bijvoorbeeld aansluitend tijdens op deze zaterdag naar 5 mei, om 21:50 uur de op NPO van 3, de documentaire Het verhaal in van... uit Waylon.

september 2020
13-05-2019 19:25

De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

05-05-2018 20:25

Quiz: De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - Quiz: De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

De Grote Songfestivaltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Songfestivaltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Songfestivaltest bij De Grote Songfestivaltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Songfestivaltest. Heb je een uitzending van De Grote Songfestivaltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Songfestivaltest gemist

Uitzending gemist van De Grote Songfestivaltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Songfestivaltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!