Programma gemist?

In aanloop naar van het Songfestival van testen Jan Smit en van Romy op Monteiro de kennis van vijf van op BN'ers, het publiek uit in de studio en op de mensen thuis. Hoeveel weten een op Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, naar Janice, het Dave von Raven en in Nederland over met 's werelds grootste liedjesfestijn? Kijkers op tv thuis kunnen met meespelen via de NPO door 3 app. De in gekste, mooiste en door meest van bijzondere momenten uit 62 de jaar songfestival met de uit leukste muzikale hoogtepunten met onder begeleiding in van een swingende liveband. op tv Wie op wordt dé songfestivalkenner van naar Nederland?

In met aanloop naar het Songfestival met testen Jan een Smit en Romy Monteiro de het kennis door van vijf BN'ers, op tv het publiek in de studio uit tijdens en de mensen van thuis. Hoeveel weten Patty Brard, in Sander Lantinga, de Carlo Boszhard, Janice, de Dave von Raven en naar Nederland naar over 's werelds tijdens grootste liedjesfestijn? Kijkers thuis kunnen meespelen via op de NPO3-app. De door uit gekste, mooiste en meest de bijzondere momenten uit 62 jaar op songfestival met met de leukste muzikale hoogtepunten de onder begeleiding van de een swingende het live band. Wie wordt uit dé songfestivalkenner van uit Nederland? Op donderdag de 10 mei vertegenwoordigt met Waylon Nederland het op het Eurovisie Songfestival in Lissabon met met naar zijn nummer 'Outlaw door In 'Em'. Naast de halve een het finales (8 en 10 mei) een en de finale (zaterdag van naar 12 mei) zijn op tv verschillende programma's over het met Songfestival te zien een bij de NPO. Bijvoorbeeld aansluitend door op tijdens deze zaterdag 5 mei, om met 21:50 uur op het een NPO 3, de documentaire Het met verhaal van... door Waylon.

december 2019
13-05-2019 19:25

De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

05-05-2018 20:25

Quiz: De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - Quiz: De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

De Grote Songfestivaltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Songfestivaltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Songfestivaltest bij De Grote Songfestivaltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Songfestivaltest. Heb je een uitzending van De Grote Songfestivaltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Songfestivaltest gemist

Uitzending gemist van De Grote Songfestivaltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Songfestivaltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!