Programma gemist?

In aanloop naar uit een het Songfestival testen Jan Smit en naar Romy Monteiro de de kennis van een vijf BN'ers, het op tv publiek van in de studio en met de mensen thuis. Hoeveel op weten Patty Brard, Sander het Lantinga, Carlo Boszhard, uit Janice, de Dave von Raven en Nederland door over 's werelds op grootste liedjesfestijn? Kijkers met thuis kunnen van meespelen via de van NPO 3 app. de De gekste, mooiste en een het meest bijzondere momenten uit 62 van jaar songfestival met op tv de leukste muzikale hoogtepunten een onder begeleiding door van een swingende liveband. uit Wie wordt uit dé songfestivalkenner van een Nederland?

In aanloop naar de op het Songfestival testen Jan Smit en op tv Romy op Monteiro de kennis naar van vijf BN'ers, het naar publiek in de studio de en de van mensen thuis. Hoeveel weten een Patty Brard, Sander van Lantinga, op tv Carlo Boszhard, Janice, Dave von in Raven een en Nederland over 's op tv werelds grootste liedjesfestijn? Kijkers thuis het kunnen meespelen via op de NPO3-app. een De gekste, de mooiste en met meest bijzondere momenten uit 62 jaar tijdens met songfestival met de leukste muzikale hoogtepunten uit onder begeleiding door van een uit swingende live band. Wie wordt dé een songfestivalkenner van Nederland? Op het uit donderdag 10 mei vertegenwoordigt een Waylon Nederland op het Eurovisie op tv Songfestival in Lissabon door met met zijn nummer 'Outlaw In 'Em'. tijdens Naast de halve door naar finales (8 en 10 mei) door en de finale (zaterdag op tv 12 door mei) zijn verschillende programma's over een het naar Songfestival te zien bij de de op tv NPO. Bijvoorbeeld aansluitend op deze naar zaterdag 5 mei, van om 21:50 van uur op NPO 3, met de een documentaire Het verhaal van... met Waylon.

november 2021
13-05-2019 19:25

De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

05-05-2018 20:25

Quiz: De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - Quiz: De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

De Grote Songfestivaltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Songfestivaltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Songfestivaltest bij De Grote Songfestivaltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Songfestivaltest. Heb je een uitzending van De Grote Songfestivaltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Songfestivaltest gemist

Uitzending gemist van De Grote Songfestivaltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Songfestivaltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!