Programma gemist?

In aanloop de naar het Songfestival testen tijdens Jan Smit en tijdens Romy Monteiro van de kennis een van vijf BN'ers, het de publiek in de tijdens studio en de mensen naar op tv thuis. Hoeveel weten een Patty Brard, Sander Lantinga, uit Carlo Boszhard, Janice, Dave von uit een Raven en Nederland een over 's werelds grootste naar liedjesfestijn? Kijkers een thuis kunnen meespelen via op tv de NPO 3 in app. De op tv gekste, mooiste en meest de bijzondere momenten uit 62 van jaar songfestival met het de leukste muzikale hoogtepunten uit onder de begeleiding van een swingende liveband. op Wie op wordt dé songfestivalkenner op van Nederland?

In door aanloop naar het Songfestival testen uit Jan in Smit en een Romy Monteiro de kennis op tv van vijf met BN'ers, het publiek met in de studio en de mensen het op tv thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander uit Lantinga, Carlo Boszhard, naar Janice, Dave von naar Raven en op tv Nederland in over 's werelds grootste liedjesfestijn? Kijkers het thuis kunnen een meespelen via op de NPO3-app. De gekste, mooiste en van uit meest bijzondere momenten uit 62 van jaar op songfestival met de leukste muzikale met hoogtepunten onder door begeleiding van een het swingende live band. Wie door wordt dé van songfestivalkenner van Nederland? Op donderdag naar 10 mei vertegenwoordigt Waylon Nederland tijdens op het Eurovisie op met Songfestival in Lissabon met zijn nummer uit door 'Outlaw In 'Em'. Naast de halve in op tv finales (8 en 10 mei) en het de tijdens finale (zaterdag 12 mei) naar zijn de verschillende programma's over het de Songfestival te zien bij op tv de het NPO. Bijvoorbeeld aansluitend op deze zaterdag op tijdens 5 mei, om 21:50 op tv uur op NPO 3, een de documentaire Het verhaal tijdens uit van... Waylon.

juli 2020
13-05-2019 19:25

De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

05-05-2018 20:25

Quiz: De Grote Songfestivaltest

De Grote Songfestivaltest - Quiz: De Grote Songfestivaltest

In aanloop naar het Songfestival testen Jan Smit en Romy Monteiro de kennis van vijf BN'ers, het publiek in de studio en de mensen thuis. Hoeveel weten Patty Brard, Sander Lantinga, Carlo Boszhard, Janice, Dave von Raven en Nederland over '...

De Grote Songfestivaltest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote Songfestivaltest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote Songfestivaltest bij De Grote Songfestivaltest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote Songfestivaltest. Heb je een uitzending van De Grote Songfestivaltest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote Songfestivaltest gemist

Uitzending gemist van De Grote Songfestivaltest? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote Songfestivaltest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!