Programma gemist?

In de van documentaire 'Het verhaal van... de Waylon' de wordt een door beeld geschetst van de artiest die tijdens ons naar dit jaar voor de tweede de van keer vertegenwoordigt bij het op Eurovisie Songfestival. Hoe van is zijn naar muzikale carrière verlopen? Wat zijn tijdens de hoogte- en tijdens dieptepunten uit en welke factoren hebben Waylon de gemaakt door tot wie hij nu is? Het tijdens verhaal op tv wordt verbeeld van door archiefmateriaal en gesprekken met naar betrokkenen. Mensen een die op enig moment met deel hebben uitgemaakt met van tijdens 'zijn verhaal', zoals onder een anderen Humberto Tan, door Marlijn Weerdenburg en Henkjan op tv Smits, geven een tijdens inkijk in de de totstandkoming van zijn carrière uit en praten over door wie op Waylon is, als door zanger en het persoon. Op donderdag in 10 mei vertegenwoordigt het Waylon Nederland op het met Eurovisie Songfestival in Lissabon uit met naar zijn nummer 'Outlaw In tijdens 'Em'. Naast de halve uit finales (8 en 10 de mei) naar en de uit finale (zaterdag 12 door mei) zijn verschillende programma's door over het op tv Songfestival te zien naar bij de NPO. Bijvoorbeeld op deze op tv tijdens zaterdag 5 mei het om 20:25 uur op NPO naar 3: op tv De Grote Songfestivaltest.

september 2020
05-05-2018 21:50

Docu: Het verhaal van... Waylon

Het verhaal van...: Waylon - Docu: Het verhaal van... Waylon

In de documentaire 'Het verhaal van... Waylon' wordt een beeld geschetst van de artiest die ons dit jaar voor de tweede keer vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. Hoe is zijn muzikale carrière verlopen? Wat zijn de hoogte- en die...

Het verhaal van...: Waylon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verhaal van...: Waylon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verhaal van...: Waylon bij Het verhaal van...: Waylon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verhaal van...: Waylon. Heb je een uitzending van Het verhaal van...: Waylon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verhaal van...: Waylon gemist

Uitzending gemist van Het verhaal van...: Waylon? Hier kun je alle uitzendingen van Het verhaal van...: Waylon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!