Programma gemist?

In uit de documentaire 'Het verhaal tijdens van... Waylon' wordt een in beeld op geschetst van van de artiest die ons dit een jaar voor de tweede op tv keer op tv vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. het Hoe van is zijn muzikale carrière door verlopen? Wat zijn de in hoogte- van en dieptepunten en welke factoren van hebben op Waylon gemaakt tot wie hij van nu is? Het het verhaal wordt naar verbeeld door archiefmateriaal naar en gesprekken met tijdens betrokkenen. Mensen die op op enig moment deel met hebben uit uitgemaakt van een 'zijn verhaal', zoals onder een anderen Humberto in Tan, Marlijn Weerdenburg op en Henkjan Smits, geven de een inkijk in de een totstandkoming van zijn van carrière in en praten over naar wie Waylon is, in als zanger en door persoon. Op donderdag 10 mei vertegenwoordigt op Waylon met Nederland op het Eurovisie het Songfestival in in Lissabon met zijn nummer 'Outlaw het tijdens In 'Em'. Naast de halve het finales (8 met en 10 uit mei) en de tijdens finale (zaterdag 12 mei) zijn van verschillende programma's over het naar uit Songfestival te zien op bij de NPO. Bijvoorbeeld op deze in zaterdag op 5 mei om met 20:25 uur op NPO 3: met De Grote tijdens Songfestivaltest.

mei 2020
05-05-2018 21:50

Docu: Het verhaal van... Waylon

Het verhaal van...: Waylon - Docu: Het verhaal van... Waylon

In de documentaire 'Het verhaal van... Waylon' wordt een beeld geschetst van de artiest die ons dit jaar voor de tweede keer vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. Hoe is zijn muzikale carrière verlopen? Wat zijn de hoogte- en die...

Het verhaal van...: Waylon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verhaal van...: Waylon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verhaal van...: Waylon bij Het verhaal van...: Waylon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verhaal van...: Waylon. Heb je een uitzending van Het verhaal van...: Waylon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verhaal van...: Waylon gemist

Uitzending gemist van Het verhaal van...: Waylon? Hier kun je alle uitzendingen van Het verhaal van...: Waylon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!