Programma gemist?

In in de documentaire 'Het verhaal van... van Waylon' wordt van een een beeld geschetst van de artiest door die ons dit jaar op tv voor de tweede door keer vertegenwoordigt met bij het Eurovisie Songfestival. door Hoe is zijn een in muzikale carrière verlopen? naar Wat zijn de hoogte- een en dieptepunten in en welke factoren de hebben Waylon gemaakt tot wie in hij nu is? Het tijdens verhaal wordt op verbeeld door archiefmateriaal een en gesprekken in met betrokkenen. Mensen van die op een enig moment deel hebben de uitgemaakt van uit 'zijn verhaal', zoals onder anderen Humberto een naar Tan, Marlijn Weerdenburg en Henkjan op Smits, geven een een inkijk in de totstandkoming op tv van zijn uit carrière en praten over met wie het Waylon is, als zanger en een op tv persoon. Op donderdag 10 van mei vertegenwoordigt Waylon uit Nederland op het met Eurovisie Songfestival in uit Lissabon met zijn nummer het 'Outlaw In met 'Em'. Naast de naar halve finales (8 het en 10 mei) en de tijdens finale (zaterdag 12 door mei) zijn tijdens verschillende programma's in over het Songfestival door te zien uit bij de NPO. in Bijvoorbeeld op deze zaterdag van 5 mei om 20:25 uur tijdens op NPO 3: met door De Grote Songfestivaltest.

januari 2021
05-05-2018 21:50

Docu: Het verhaal van... Waylon

Het verhaal van...: Waylon - Docu: Het verhaal van... Waylon

In de documentaire 'Het verhaal van... Waylon' wordt een beeld geschetst van de artiest die ons dit jaar voor de tweede keer vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. Hoe is zijn muzikale carrière verlopen? Wat zijn de hoogte- en die...

Het verhaal van...: Waylon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verhaal van...: Waylon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verhaal van...: Waylon bij Het verhaal van...: Waylon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verhaal van...: Waylon. Heb je een uitzending van Het verhaal van...: Waylon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verhaal van...: Waylon gemist

Uitzending gemist van Het verhaal van...: Waylon? Hier kun je alle uitzendingen van Het verhaal van...: Waylon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!