Programma gemist?

In de documentaire in door 'Het verhaal van... de Waylon' wordt een beeld geschetst uit van de artiest door die met ons dit jaar voor de het tweede keer vertegenwoordigt bij met uit het Eurovisie Songfestival. van Hoe is zijn muzikale carrière op verlopen? Wat het zijn de hoogte- de en dieptepunten en welke de factoren tijdens hebben Waylon gemaakt de tot wie hij nu is? Het tijdens met verhaal wordt verbeeld in door archiefmateriaal en gesprekken met betrokkenen. op tv Mensen die op naar enig moment door deel hebben uitgemaakt op van met 'zijn verhaal', zoals op tv onder anderen Humberto tijdens Tan, Marlijn Weerdenburg en een Henkjan Smits, geven een inkijk in in tijdens de totstandkoming een van zijn carrière en praten over naar wie Waylon is, van als zanger en van uit persoon. Op donderdag het 10 mei vertegenwoordigt Waylon Nederland op met het op Eurovisie Songfestival uit in Lissabon met het zijn nummer 'Outlaw In het 'Em'. Naast de halve van finales (8 en 10 tijdens mei) het en de finale een (zaterdag 12 de mei) zijn verschillende programma's over het met uit Songfestival te zien bij met de NPO. Bijvoorbeeld op het deze zaterdag 5 mei met om 20:25 uur tijdens op uit NPO 3: De het Grote Songfestivaltest.

mei 2021
05-05-2018 21:50

Docu: Het verhaal van... Waylon

Het verhaal van...: Waylon - Docu: Het verhaal van... Waylon

In de documentaire 'Het verhaal van... Waylon' wordt een beeld geschetst van de artiest die ons dit jaar voor de tweede keer vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. Hoe is zijn muzikale carrière verlopen? Wat zijn de hoogte- en die...

Het verhaal van...: Waylon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verhaal van...: Waylon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verhaal van...: Waylon bij Het verhaal van...: Waylon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verhaal van...: Waylon. Heb je een uitzending van Het verhaal van...: Waylon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verhaal van...: Waylon gemist

Uitzending gemist van Het verhaal van...: Waylon? Hier kun je alle uitzendingen van Het verhaal van...: Waylon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!