Programma gemist?

In de documentaire op in 'Het verhaal van... Waylon' wordt het een beeld geschetst van van de artiest die tijdens ons met dit jaar voor de tweede een naar keer vertegenwoordigt bij het Eurovisie het Songfestival. met Hoe is zijn muzikale carrière verlopen? tijdens Wat het zijn de hoogte- en het dieptepunten en welke in factoren hebben Waylon door gemaakt tot naar wie hij de nu is? Het met verhaal wordt verbeeld uit door archiefmateriaal en met gesprekken met betrokkenen. Mensen die een op enig moment het deel op tv hebben uitgemaakt van 'zijn tijdens verhaal', zoals onder op anderen Humberto Tan, Marlijn de Weerdenburg van en Henkjan Smits, geven een inkijk een in met de totstandkoming van zijn carrière met en praten over tijdens wie naar Waylon is, als de zanger en persoon. met Op donderdag 10 mei van vertegenwoordigt Waylon Nederland op een het Eurovisie Songfestival het uit in Lissabon met zijn nummer 'Outlaw naar In 'Em'. een Naast de halve finales op tv (8 en 10 het mei) en van de finale (zaterdag door 12 mei) zijn een verschillende programma's op tv over het Songfestival te zien naar bij de NPO. de Bijvoorbeeld van op deze het zaterdag 5 mei in om 20:25 uur naar op NPO 3: De uit Grote Songfestivaltest.

september 2021
05-05-2018 21:50

Docu: Het verhaal van... Waylon

Het verhaal van...: Waylon - Docu: Het verhaal van... Waylon

In de documentaire 'Het verhaal van... Waylon' wordt een beeld geschetst van de artiest die ons dit jaar voor de tweede keer vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. Hoe is zijn muzikale carrière verlopen? Wat zijn de hoogte- en die...

Het verhaal van...: Waylon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verhaal van...: Waylon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verhaal van...: Waylon bij Het verhaal van...: Waylon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verhaal van...: Waylon. Heb je een uitzending van Het verhaal van...: Waylon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verhaal van...: Waylon gemist

Uitzending gemist van Het verhaal van...: Waylon? Hier kun je alle uitzendingen van Het verhaal van...: Waylon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!