Programma gemist?

In in de documentaire 'Het verhaal van van... Waylon' tijdens wordt een beeld geschetst van van de artiest een die uit ons dit jaar voor het de tweede het keer vertegenwoordigt bij de het Eurovisie Songfestival. een Hoe is zijn muzikale van carrière verlopen? Wat zijn met de hoogte- en dieptepunten tijdens en een welke factoren hebben Waylon gemaakt naar met tot wie hij nu in is? Het verhaal wordt het verbeeld van door archiefmateriaal en gesprekken het met betrokkenen. Mensen die tijdens op enig moment deel uit door hebben uitgemaakt van 'zijn in verhaal', zoals onder anderen een Humberto Tan, Marlijn Weerdenburg het en Henkjan Smits, op geven van een inkijk in op tv de totstandkoming met van zijn carrière naar en praten over wie Waylon in is, als zanger met en persoon. Op donderdag naar een 10 mei vertegenwoordigt Waylon Nederland op in het met Eurovisie Songfestival in Lissabon naar met zijn nummer 'Outlaw op In van 'Em'. Naast de halve tijdens finales naar (8 en 10 mei) en de door met finale (zaterdag 12 mei) met zijn verschillende op programma's over het Songfestival uit te zien bij een de NPO. Bijvoorbeeld op op tv deze zaterdag 5 mei door om 20:25 uur op op tijdens NPO 3: De Grote van Songfestivaltest.

januari 2020
05-05-2018 21:50

Docu: Het verhaal van... Waylon

Het verhaal van...: Waylon - Docu: Het verhaal van... Waylon

In de documentaire 'Het verhaal van... Waylon' wordt een beeld geschetst van de artiest die ons dit jaar voor de tweede keer vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. Hoe is zijn muzikale carrière verlopen? Wat zijn de hoogte- en die...

Het verhaal van...: Waylon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verhaal van...: Waylon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verhaal van...: Waylon bij Het verhaal van...: Waylon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verhaal van...: Waylon. Heb je een uitzending van Het verhaal van...: Waylon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verhaal van...: Waylon gemist

Uitzending gemist van Het verhaal van...: Waylon? Hier kun je alle uitzendingen van Het verhaal van...: Waylon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!