Programma gemist?

Amerikaanse documentaire over naar de een 32-jarige Nick Vijicic, door die geboren werd het zonder armen tijdens en benen. Dankzij zijn ouders heeft tijdens hij een tijdens zo normaal mogelijk leven uit kunnen leiden. tijdens Tegenwoordig geeft hij van inspirerende de lezingen.

juli 2021
04-05-2018 22:36

Afl. 1

Born Without Limbs - Afl. 1

Amerikaanse documentaire over de 32-jarige Nick Vijicic, die geboren werd zonder armen en benen. Dankzij zijn ouders heeft hij een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden. Tegenwoordig geeft hij inspirerende lezingen.

Born Without Limbs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Born Without Limbs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Born Without Limbs bij Born Without Limbs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Born Without Limbs. Heb je een uitzending van Born Without Limbs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Born Without Limbs gemist

Amerikaanse documentaire over de 32-jarige Australiër Nick Vijicic, die geboren werd zonder armen en benen. Volgens artsen zou hij zijn hele leven aan bed gekluisterd zijn. Nicks ouders hebben echter altijd geprobeerd om hem een zo normaal mogelijk leven te geven. Mede daardoor heeft hij zich nooit laten leiden door zijn beperkingen en overal het maximale uit weten te halen. Inmiddels is Nick getrouwd, vader van een 2-jarige zoon en geeft hij over de hele wereld inspirerende lezingen.

Uitzending gemist van Born Without Limbs? Hier kun je alle uitzendingen van Born Without Limbs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2018 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!