Programma gemist?

Quiz waarin vijftien in pittige vragen in de revue op zullen passeren. Bij uit het beantwoorden van op deze hersenkrakers is van logisch redeneren vaak tijdens belangrijker dan het hebben een van uitgebreide algemene kennis. door Geen quiz van naar naar weetjes dus, maar een de echte wetenschapsquiz. De kandidaten de zijn vier wetenschappers en tijdens vier de vertegenwoordigers uit de op wereld van met Kunst & Cultuur. Presentatie: Lottie uit Hellingman, Rob van het Hattum.

september 2020
27-12-2009 20:20

Aflevering 3

De Nationale Wetenschapsquiz Senior - Aflevering 3

Quiz waarin vijftien pittige vragen de revue zullen passeren. Bij het beantwoorden van deze hersenkrakers is logisch redeneren vaak belangrijker dan het hebben van uitgebreide algemene kennis. Geen quiz van weetjes dus, maar een echte weten...

De Nationale Wetenschapsquiz Senior gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Senior de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz Senior bij De Nationale Wetenschapsquiz Senior liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz Senior. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz Senior gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz Senior gemist

Opgave volgt.

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz Senior? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz Senior kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2009 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!