Programma gemist?

Huaka met 'I Kula - uit Hawaii Five-0 door draait om de agenten Steve op McGarrett en Danny tijdens 'Danno' Williams in die er tijdens een eigen, harde aanpak op nahouden op bij uit het bestrijden van criminaliteit in op met het eiland. Ze worden bijgestaan in door de ervaren Chin de uit Ho Kelly en de door mooie Hawaïaanse het Kono. In deze aflevering is door McGarrett samen met naar een jong meisje naar gegijzeld door de een diamantendief. Adam uit verwelkomt zijn broer, die net het met uit de gevangenis komt. Hij de doet met hem het aanbod om zakenman te op de worden.

Ha'awe Make Loa op tv - een Hawaii Five-0 op draait om de agenten van Steve McGarrett en naar Danny 'Danno' Williams die tijdens er een het eigen, harde aanpak op nahouden het bij op het bestrijden van criminaliteit door op het de eiland. Ze worden bijgestaan in door de op tv ervaren Chin Ho Kelly op tv en op tv de mooie Hawaïaanse naar Kono. In deze door aflevering ontdekt McGarrett dat van een mislukte van bankoverval eigenlijk niet om door het geld ging. Ondertussen beschermt met Danny naar een Victoria's Secret model, die tijdens wordt bedreigd door in een op stalker.

Wahine'Inoloa met - Hawaii Five-0 draait om met op de agenten Steve McGarrett een en Danny 'Danno' tijdens Williams die op er een eigen, door harde aanpak op in nahouden bij het in bestrijden van criminaliteit op op het eiland. in Ze worden bijgestaan door de ervaren in Chin in Ho Kelly en naar de mooie Hawaïaanse Kono. het In deze aflevering is op McGarrett van er van overtuigd van dat een psychiater een van de in haar patiënten heeft vermoord. naar Catherine ontdekt uit dat er een moordenaar op het tijdens eiland uit is die op zoek door is naar Doris uit McGarrett.

Pio ke tijdens kukui, po'ele ka hale naar (The met light goes, the house tijdens is het crowded) - Nadat hij een een huurmoordenaar in een zijn eigen met huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en in Joe White naar op Montana om het zich voor uit te bereiden met op een gevecht.

Ohuna met - Hawaii Five-0 draait tijdens om met de agenten Steve naar McGarrett en Danny 'Danno' Williams van die er naar een eigen, harde aanpak op tijdens het nahouden bij het bestrijden de van criminaliteit op op tv het eiland. een Ze worden bijgestaan door de met ervaren Chin Ho Kelly in tijdens en de mooie Hawaïaanse Kono. In op deze aflevering van komt naar Mary aan op uit Hawaii en ontdekt dat haar moeder het nog in leven uit is. Het naar Five-0 team door probeert uit naar te zoeken waarom van een jongen van de de middelbare school in is ontvoerd.

I Ka Wa met Mamua - tijdens Hawaii Five-0 draait om van de de agenten Steve McGarrett en door Danny het 'Danno' Williams die tijdens er een eigen, harde aanpak door op uit nahouden bij het bestrijden van op criminaliteit op het op eiland. een Ze worden bijgestaan door de in ervaren Chin het Ho Kelly en de mooie door Hawaïaanse met Kono. In deze aflevering tijdens ontdekt Five-0 op een cel tijdens op het eiland. Danny heeft een van flashback naar het zijn leven tijdens zijn door werk als Newark tijdens politieagent een in 2001.

Mohai een - Hawaii Five-0 draait de om de agenten naar Steve McGarrett en Danny een 'Danno' het Williams die er op tv een eigen, harde aanpak met op tijdens nahouden bij het bestrijden van op tv criminaliteit in op het eiland. Ze worden in bijgestaan door de ervaren door Chin Ho Kelly een van en de mooie Hawaïaanse met Kono. In deze aflevering wordt uit er tijdens uit Halloween in een gruwelijke moord gepleegd, die uit gerelateerd met lijkt te zijn aan een satanistisch naar ritueel. Five-0 van vreest voor een uit tweede met slachtoffer en gaat op de zoek naar de uit moordenaar.

Popilikia - tijdens Hawaii Five-0 draait om uit de agenten Steve tijdens op McGarrett en Danny 'Danno' Williams in die er naar een eigen, harde aanpak op tv op nahouden bij in het bestrijden van criminaliteit op tv met op het eiland. Ze worden bijgestaan het in door de ervaren Chin het Ho Kelly en de door mooie naar Hawaïaanse Kono. In deze aflevering een onderzoekt Five-0 de op tv onthoofding van het een polospeler. de McGarrett wordt verrast met een bezoekje tijdens van zijn door moeder.

Mai met Ka Po Mai Ka een 'oia'i'o (From Night tijdens to Day) - Hawaii tijdens Five-0 draait om uit met de agenten Steve McGarrett met en Danny 'Danno' van Williams die er een in eigen, harde aanpak op op tv nahouden bij op tv het bestrijden het van criminaliteit op het eiland. naar Ze op tv worden bijgestaan door de de ervaren Chin Ho Kelly op tv en de mooie met op tv Hawaïaanse Kono.

Lana op tv I Ka Moana - in Hawaii Five-0 draait uit om de tijdens agenten Steve van McGarrett en Danny 'Danno' tijdens Williams die er een eigen, uit harde aanpak een op naar nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op tv op het het eiland. Ze worden bijgestaan in door op tv de ervaren Chin Ho Kelly op en door de mooie van Hawaïaanse Kono. In deze aflevering gaan op McGarrett en Danny met tijdens met een boottochtje vissen. uit Hun boot wordt gestolen het en ze blijven, in midden in uit de oceaan, achter op naar een rubberboot die lek tijdens de is.

Ua door Hala (Death in een the Family) - uit Hawaii Five-O draait om door de agenten Steve McGarrett tijdens en naar Danny 'Danno' de Williams die er de een eigen, harde de aanpak op nahouden uit bij het bestrijden van de criminaliteit op het tijdens eiland. Ze worden naar bijgestaan door de ervaren op tv Chin Ho Kelly en in de mooie uit Hawaïaanse Kono. In deze in op aflevering zoekt het team naar de uit van moordenaar van een uit officier.

Lele de Pu Na Manu een Like (The Birds Are uit Like uit It) - Hawaii Five-0 het draait om de agenten op Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' Williams in die er uit een eigen, harde aanpak op op door nahouden bij het bestrijden van de criminaliteit op het eiland. van door Ze worden bijgestaan een door de ervaren Chin Ho Kelly in en de met mooie Hawaïaanse Kono. Thanksgiving met brengt tijdens Grover's ouders en broer op Percy, op tv Jr. naar Oahu voor een het bezoek

Ua Hopu tijdens (Caught) - Hawaii Five-O uit draait om naar de agenten uit Steve McGarrett een en Danny 'Danno' Williams die tijdens er een eigen, harde naar aanpak op nahouden door bij het bestrijden in van criminaliteit op op het van eiland. Ze worden bijgestaan door van de ervaren uit Chin Ho Kelly en een naar de mooie Hawaïaanse Kono. In op tv deze aflevering van krijgt McGarrett eindelijk Wo Fat met te pakken. Hij uit heeft een echter iets van over het hoofd van gezien, waardoor ze allebei in van levensgevaar de verkeren.

Pa Make Loa uit (Touch een of Death) - Hawaii Five-O naar draait uit om de agenten Steve McGarrett op door en Danny 'Danno' het Williams die er een een eigen, harde een aanpak op nahouden het bij het bestrijden van criminaliteit tijdens op het tijdens eiland. Ze worden bijgestaan door tijdens het de ervaren Chin de Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse uit Kono. het Danny en Chin Ho werken op in een deze aflevering samen tijdens met NCIS agenten op tv Sam Hanna en de G. Callen om een tijdens verdachte op te pakken op die dreigt om op tv een dodelijk in virus te op tv verspreiden.

Ha ?Alele? (Abondoned) het het - Hawaii Five-O draait om de tijdens agenten Steve McGarrett de en Danny 'Danno' met Williams die er met een eigen, met harde aanpak met op nahouden bij het het bestrijden van criminaliteit op de het het eiland. Ze worden op tv bijgestaan door de in ervaren Chin Ho Kelly de en de mooie Hawaïaanse met tijdens Kono. Max deelt in deze aflevering tijdens de schokkende informatie over de zijn verleden, om het team uit te op tv helpen bij de uit opsporing van een de seriemoordenaar.

augustus 2020
13-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

12-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ha'awe Make Loa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

11-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Wahine'Inoloa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

10-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pio ke kukui, po'ele ka hale (The light goes, the house is crowded) - Nadat hij een huurmoordenaar in zijn eigen huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en Joe White naar Montana om zich voor te bereiden op een gevecht.

07-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ohuna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

06-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

I Ka Wa Mamua - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

05-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Mohai - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

04-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Popilikia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o (From Night to Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan...

31-01-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Lana I Ka Moana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

28-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hala (Death in the Family) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

27-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lele Pu Na Manu Like (The Birds Are Like It) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan ...

24-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hopu (Caught) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

23-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pa Make Loa (Touch of Death) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

22-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha ?Alele? (Abondoned) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!