Programma gemist?

Huaka 'I naar Kula - tijdens Hawaii Five-0 draait om de met agenten door Steve McGarrett naar en Danny 'Danno' Williams tijdens die er van een eigen, harde aanpak op op tv nahouden bij het met bestrijden de van criminaliteit op het eiland. Ze tijdens worden naar bijgestaan door tijdens de ervaren Chin Ho van Kelly en de op mooie Hawaïaanse tijdens Kono. In deze aflevering is een McGarrett samen met een op de jong meisje gegijzeld door van een diamantendief. met Adam verwelkomt zijn broer, op die net uit de gevangenis de komt. Hij doet de hem het de aanbod om zakenman te het op tv worden.

Ha'awe Make Loa naar - Hawaii Five-0 van draait om de het agenten Steve met McGarrett en Danny 'Danno' uit Williams die door er in een eigen, harde tijdens aanpak op nahouden bij het het bestrijden van criminaliteit op naar het eiland. Ze door op worden bijgestaan door de ervaren Chin tijdens Ho Kelly en van de een mooie Hawaïaanse het Kono. In deze aflevering ontdekt McGarrett uit dat een tijdens mislukte bankoverval eigenlijk niet een om in het geld ging. Ondertussen beschermt met Danny een Victoria's naar Secret met model, die een wordt bedreigd door door een stalker.

Wahine'Inoloa - Hawaii in Five-0 draait naar om de een agenten Steve McGarrett en het Danny in 'Danno' Williams die er naar een eigen, het harde aanpak op door nahouden bij het bestrijden van het criminaliteit op het het eiland. Ze worden naar bijgestaan door de van ervaren in Chin Ho Kelly op en de mooie Hawaïaanse Kono. In in deze aflevering is op McGarrett er in van overtuigd op tv dat een psychiater een van op tv een haar patiënten heeft vermoord. op tv Catherine ontdekt in dat er een van moordenaar op het eiland is die op tv op tv op zoek is naar Doris de McGarrett.

Pio op tv ke kukui, po'ele ka naar hale met (The light goes, van the house is crowded) - Nadat op tv de hij een huurmoordenaar door in zijn eigen huis heeft afgeslacht, met vluchten McGarrett op tv en een Joe White naar van Montana om zich tijdens voor te bereiden op uit een gevecht.

Ohuna een - Hawaii tijdens Five-0 draait om de in agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' Williams die uit er een tijdens eigen, tijdens harde aanpak op nahouden van bij het naar bestrijden van criminaliteit op van het eiland. Ze een worden bijgestaan door de ervaren uit door Chin Ho Kelly en de mooie uit naar Hawaïaanse Kono. In deze aflevering op komt Mary aan op de Hawaii en ontdekt naar dat door haar moeder nog in het leven is. Het uit Five-0 team uit probeert uit te zoeken de waarom op tv een jongen van de middelbare met school door is ontvoerd.

I Ka op tv Wa Mamua - Hawaii uit Five-0 een draait om in de agenten Steve McGarrett en met Danny naar 'Danno' Williams die er een eigen, op tv harde aanpak een op nahouden bij het het bestrijden van uit criminaliteit op het van eiland. door Ze worden bijgestaan door het de ervaren Chin Ho Kelly naar en uit de mooie uit Hawaïaanse Kono. In deze aflevering naar ontdekt naar Five-0 een cel op het eiland. tijdens Danny de heeft een met flashback naar zijn leven tijdens zijn in werk het als Newark politieagent naar in 2001.

Mohai - Hawaii op tv Five-0 draait om uit de in agenten Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' Williams tijdens die de er een eigen, harde aanpak op het nahouden op tv bij het bestrijden uit van criminaliteit op het eiland. door Ze van worden bijgestaan van door de ervaren Chin op Ho Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse met Kono. In deze aflevering de wordt er van tijdens Halloween het een gruwelijke moord gepleegd, die gerelateerd op door lijkt te zijn naar aan een satanistisch ritueel. Five-0 vreest in voor naar een tweede slachtoffer en van gaat tijdens op zoek naar de met moordenaar.

Popilikia op - Hawaii de Five-0 draait om de op tv agenten Steve McGarrett en een Danny 'Danno' de Williams die er het een eigen, harde aanpak op uit nahouden de bij het bestrijden uit van criminaliteit het op het eiland. met Ze worden bijgestaan door door de ervaren Chin Ho Kelly in en de in mooie Hawaïaanse Kono. uit In deze aflevering de onderzoekt Five-0 de op tv onthoofding het van een polospeler. McGarrett het wordt verrast met een bezoekje de op tv van zijn moeder.

Mai Ka Po door Mai Ka 'oia'i'o op (From Night met to Day) tijdens - Hawaii Five-0 de draait om de agenten het Steve op McGarrett en Danny tijdens 'Danno' Williams die er een een eigen, harde in aanpak op nahouden bij het tijdens bestrijden van een criminaliteit op het het eiland. van Ze worden bijgestaan door de ervaren in Chin Ho tijdens Kelly tijdens en de mooie Hawaïaanse met Kono.

Lana naar I Ka Moana met - Hawaii het Five-0 draait om de een agenten Steve de McGarrett en Danny de 'Danno' Williams die er een met eigen, harde aanpak de op van nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op op op het eiland. Ze worden bijgestaan het door van de ervaren Chin Ho op Kelly van en de mooie Hawaïaanse Kono. een In deze aflevering gaan op McGarrett met en Danny tijdens een boottochtje met naar vissen. Hun boot het wordt gestolen en ze blijven, het midden in in de oceaan, achter op een een door rubberboot die lek met is.

Ua Hala (Death op tv in the uit Family) - in Hawaii Five-O de draait om de agenten Steve McGarrett uit met en Danny 'Danno' Williams die het er een eigen, van harde het aanpak op nahouden bij het bestrijden een uit van criminaliteit op het het eiland. Ze worden bijgestaan uit door de het ervaren Chin Ho Kelly en op tv het de mooie Hawaïaanse met Kono. In deze een aflevering zoekt het team naar de op tv moordenaar van een het met officier.

Lele Pu uit Na Manu Like naar (The Birds Are op tv Like It) een - Hawaii op Five-0 draait om de agenten Steve een McGarrett en Danny de 'Danno' Williams die het er met een eigen, harde aanpak in op nahouden uit bij het bestrijden van met criminaliteit op het uit eiland. Ze worden bijgestaan naar door op tv de ervaren Chin Ho uit Kelly op en de mooie naar Hawaïaanse Kono. Thanksgiving tijdens brengt Grover's ouders en broer een Percy, Jr. naar Oahu uit voor op een bezoek

Ua Hopu van (Caught) - Hawaii door Five-O draait naar om de van agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' Williams die er het door een eigen, harde van aanpak op nahouden bij het op tv bestrijden van criminaliteit op een het eiland. Ze het worden naar bijgestaan door de ervaren Chin de met Ho Kelly en de van mooie Hawaïaanse Kono. het In deze aflevering tijdens krijgt McGarrett eindelijk Wo Fat uit te uit pakken. Hij heeft echter iets naar uit over het hoofd gezien, in waardoor ze tijdens allebei in levensgevaar door verkeren.

Pa tijdens Make Loa (Touch of Death) door - Hawaii Five-O in draait de om de uit agenten Steve McGarrett de en Danny 'Danno' op tv Williams die er een een eigen, harde aanpak met op nahouden bij het bestrijden naar van criminaliteit uit op het eiland. Ze tijdens worden tijdens bijgestaan door de ervaren Chin de met Ho Kelly en de mooie de Hawaïaanse Kono. Danny uit en Chin in Ho werken op tv in deze aflevering samen naar met NCIS agenten Sam naar Hanna met en G. Callen van om een verdachte op te pakken de die dreigt uit om een dodelijk virus uit te op tv verspreiden.

Ha ?Alele? de (Abondoned) - Hawaii naar Five-O naar draait om de agenten met Steve McGarrett en Danny 'Danno' in Williams die uit er een eigen, harde in aanpak op nahouden tijdens bij het bestrijden in van criminaliteit van op het eiland. Ze tijdens worden bijgestaan op door de de ervaren Chin van Ho Kelly en in de mooie Hawaïaanse Kono. het Max deelt in deze aflevering uit schokkende informatie over in zijn verleden, om naar de het team te tijdens helpen bij de opsporing naar van een uit seriemoordenaar.

maart 2019
13-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

12-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ha'awe Make Loa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

11-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Wahine'Inoloa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

10-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pio ke kukui, po'ele ka hale (The light goes, the house is crowded) - Nadat hij een huurmoordenaar in zijn eigen huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en Joe White naar Montana om zich voor te bereiden op een gevecht.

07-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ohuna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

06-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

I Ka Wa Mamua - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

05-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Mohai - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

04-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Popilikia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o (From Night to Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan...

31-01-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Lana I Ka Moana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

28-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hala (Death in the Family) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

27-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lele Pu Na Manu Like (The Birds Are Like It) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan ...

24-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hopu (Caught) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

23-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pa Make Loa (Touch of Death) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

22-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha ?Alele? (Abondoned) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord