Programma gemist?

I Helu Pu op tv van (The Reckoning) - Hawaii Five-O het draait om tijdens de agenten Steve McGarrett en het Danny 'Danno' de Williams die met er een eigen, harde aanpak in op nahouden bij met het bestrijden van het tijdens criminaliteit op het in eiland. Ze worden een bijgestaan door de ervaren een Chin Ho een Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. naar Five-O maakt uit in deze aflevering in een grote fout tijdens door het onderzoek het naar een op zaak, waarbij een vrouw is in vermoord tijdens een op benefietgala. Gouverneur Denning op laat door het team weten dat ze op hier niet tijdens zomaar mee weg met komen.

Mai het Ka Wa Kahiko (Out op of the Past) - op Hawaii het Five-O draait om de agenten het op tv Steve McGarrett en Danny 'Danno' de Williams die uit er een eigen, harde in aanpak op nahouden bij op de het bestrijden van criminaliteit van op het tijdens eiland. Ze worden bijgestaan door in de ervaren door Chin Ho een Kelly en de mooie op tv Hawaïaanse Kono. Een vijand het van Danny een komt in door deze aflevering terug om op tv wraak te nemen. Dit brengt de in niet alleen Danny, maar de ook zijn familieleven in tijdens gevaar. tijdens Five-0 komt in actie om hun op tv teamgenoot in te helpen.

Aia I een Hi'ikua; I Hi'ialo met (Is Borne on de the Back; door Is Borne in the van Arms) - Hawaii Five-0 in draait om het de op agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' tijdens Williams die uit er een van eigen, harde aanpak op naar nahouden bij het bestrijden een van criminaliteit op op het door eiland. Ze worden op bijgestaan door de op ervaren Chin een Ho Kelly en de mooie op tv Hawaïaanse van Kono.

Alaheo door Pau?ole (Gone Forever) - door Hawaii Five-O draait het om de van agenten Steve McGarrett en Danny in 'Danno' Williams die een er een eigen, met harde naar aanpak op nahouden bij naar het bestrijden het van criminaliteit op het eiland. het Ze worden een bijgestaan door de op ervaren Chin Ho de Kelly uit en de mooie een Hawaïaanse Kono. Five-O ontdekt door in deze op aflevering dat de man op die neergeschoten op tv werd in een militaire bunker op op zoek in is naar zijn vermiste met zoon. Steve tijdens verdenkt Joe van het in achterhouden van informatie door over het tijdens onderzoek.

Pahele door (Trap) - Hawaii Five-O draait de om de naar agenten Steve op McGarrett en het Danny 'Danno' Williams op die er een eigen, harde aanpak op op nahouden bij uit het bestrijden van tijdens criminaliteit uit op het eiland. Ze worden de bijgestaan door de de ervaren Chin van Ho met Kelly en de door mooie Hawaïaanse Kono. door Een groepje drugsdealers houdt in deze in aflevering een van schoolbus vol kinderen het gegijzeld om in beslaggenomen met drugs terug tijdens te krijgen van met Five-O.

Aflevering een 5 - Hawaii door Five-0 draait in om de agenten Steve McGarrett en van tijdens Danny 'Danno' Williams die tijdens er een eigen, de harde aanpak in op nahouden bij het door bestrijden van criminaliteit een op het eiland. Ze worden naar tijdens bijgestaan door de ervaren van Chin Ho Kelly in en de mooie Hawaïaanse in Kono.

Ki?ilua (Deceiver) - de door Hawaii Five-O draait naar om de agenten Steve McGarrett met en Danny 'Danno' tijdens Williams die er het een eigen, harde aanpak door op nahouden naar bij het op tv bestrijden van criminaliteit tijdens op het eiland. naar Ze worden van bijgestaan door de ervaren Chin naar Ho Kelly en naar de mooie op tv Hawaïaanse Kono. Jenna vraagt McGarrett op tv in deze aflevering met op tv om hulp bij het naar leveren van losgeld in door Noord-Korea op om haar verloofde vrij te krijgen. met de Five-O onderzoekt de dood van een het reporter en vindt door een link met op uit Jenna.

Ike Maka (Identity) door naar - Hawaii Five-O draait om het de agenten in Steve McGarrett en Danny 'Danno' op tv met Williams die er een eigen, harde in het aanpak op nahouden bij het bestrijden met op tv van criminaliteit op tijdens het eiland. Ze de worden bijgestaan door de uit ervaren Chin Ho Kelly en op de mooie tijdens Hawaïaanse Kono. Het Five-O met team vindt het een een onbekende man in de achterbak de van op tv een gestolen auto. Ze met moeten niet alleen op de moordenaar vinden, de maar ook uitzoeken op tv wie het met slachtoffer is.

A'ohe Kio de Pohaku Nalo I Ke met naar Alo Pali (On the Slope of een the Cliff, Not op One in Jutting Rock door is Hidden from Sight) - Hawaii op tv Five-0 draait naar om de op agenten Steve van McGarrett en Danny 'Danno' op tv Williams die er een eigen, op tv harde aanpak in op nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit naar op een het eiland. naar Ze worden bijgestaan door tijdens de ervaren in Chin Ho Kelly en het de mooie Hawaïaanse Kono. door Jerry een vergezelt Junior terwijl hij met een gevallen soldaat naar het Oahu begeleidt. Ook ontdekken een McGarrett met en Danny een van lijk wanneer tijdens ze zich verdiepen in door de illegale en zeer winstgevende een zwarte met zandmarkt.

Lapa'au op (Healing) - Hawaii door Five-O draait tijdens om de agenten Steve McGarrett op tv en Danny 'Danno' Williams uit die naar er een eigen, harde aanpak door op op nahouden bij het bestrijden tijdens van criminaliteit op het naar eiland. het Ze worden bijgestaan door de door ervaren Chin Ho een Kelly en de door mooie Hawaïaanse Kono. het Het onderzoek van van Five-O met naar de oorzaak van de een verdacht vliegtuigongeluk naar en op tv de dood van een uit douanebeambte krijgt een onverwachte wending tijdens een als duidelijk wordt uit dat het slachtoffer al door dood was voor het van opstijgen.

Ka tijdens Iwi Kapu (Sacred Bones) - uit Hawaii Five-O op tv draait om met de agenten Steve tijdens McGarrett en met Danny 'Danno' Williams die er een de eigen, harde aanpak op tv op nahouden tijdens bij van het bestrijden van criminaliteit op het op tv op tv eiland. Ze worden bijgestaan door de door ervaren van Chin Ho Kelly en uit de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens met Wanneer Five-O in op tv deze aflevering onderzoek doet naar in de moord op een de jong het stel die een film van maakte over een traditionele naar Hawaïaanse tijdens begraafplaats, worden ze met bedreigd.

Oia ?I?o (Trust) uit door - Hawaii Five-O in draait om de op tv agenten Steve McGarrett en Danny het 'Danno' op Williams die er een op tv eigen, harde aanpak op nahouden op tv een bij het bestrijden van criminaliteit op in het tijdens eiland. Ze worden bijgestaan het door naar de ervaren Chin Ho Kelly en van de mooie de Hawaïaanse een Kono. In deze aflevering: wanneer Five-0 de dicht in in de met buurt komt van de de waarheid over Wo van Fat en zijn mensen, in openen de criminelen een de aanval naar op het in team.

Ua op tv Hiki Mai Kapalena Pau (Until met the in End is Near) uit - Hawaii Five-O draait om met de agenten Steve een van McGarrett en Danny 'Danno' Williams uit die er een eigen, het harde aanpak de op naar nahouden bij het naar bestrijden van criminaliteit op het met eiland. Ze een worden bijgestaan in door de ervaren Chin Ho Kelly van en de naar mooie Hawaïaanse Kono. een In van deze aflevering is Five-O dichterbij met de in vangst van Wo Fat dan ooit. in De missie krijgt op echter een onverwachte op wending, wanneer naar ze naar worden geconfronteerd met een grote in bedreiging: bio-terrorisme een op het tijdens eiland.

Ho'ohuli Na'au naar (Close in to Heart) - Hawaii Five-O draait uit tijdens om de agenten naar Steve McGarrett en van Danny 'Danno' Williams die er naar een van eigen, harde aanpak op nahouden bij op het door bestrijden van criminaliteit op in het eiland. door Ze worden bijgestaan door de uit door ervaren Chin Ho van Kelly en de mooie naar Hawaïaanse Kono. Als op tv er in deze aflevering een een wereldberoemde op fotograaf wordt vermoord, start het op tv team een met onderzoek. Ondertussen een probeert Chin in Ho zijn oom te beschermen door een naar te beweren dat hij het op tv geld van in de politie heeft een gestolen.

Ho tijdens Opa I (Revenge) - Hawaii een Five-O draait met om de agenten Steve van McGarrett en Danny op van 'Danno' Williams die er het een eigen, harde aanpak op naar nahouden naar bij het naar bestrijden van criminaliteit op een het eiland. Ze op tv worden bijgestaan door de de ervaren Chin door Ho Kelly en de mooie op Hawaïaanse Kono. uit In deze door aflevering keer het hoofd van tijdens een criminele het organisatie zich tegen op tv de familie van een van undercover detective die van is geïnfiltreerd binnen naar zijn groepering. Five-0 in krijgt de van opdracht om een wraakactie tijdens te naar voorkomen.

januari 2019
15-01-2019 18:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

I Helu Pu (The Reckoning) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

14-01-2019 18:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Wa Kahiko (Out of the Past) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

13-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Aia I Hi'ikua; I Hi'ialo (Is Borne on the Back; Is Borne in the Arms) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eila...

08-01-2019 18:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Alaheo Pau?ole (Gone Forever) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

07-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pahele (Trap) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

06-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Aflevering 5 - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en...

03-01-2019 18:25

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ki?ilua (Deceiver) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

02-01-2019 18:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ike Maka (Identity) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho K...

30-12-2018 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

A'ohe Kio Pohaku Nalo I Ke Alo Pali (On the Slope of the Cliff, Not One Jutting Rock is Hidden from Sight) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bes...

30-12-2018 19:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lapa'au (Healing) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kel...

30-12-2018 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ka Iwi Kapu (Sacred Bones) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Ch...

02-12-2018 19:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Oia ?I?o (Trust) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

02-12-2018 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ua Hiki Mai Kapalena Pau (Until the End is Near) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgest...

25-11-2018 19:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ho'ohuli Na'au (Close to Heart) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

25-11-2018 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ho Opa I (Revenge) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
  • Laatste uitzending op 15-01-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord