Programma gemist?

Huaka 'I naar Kula - met Hawaii Five-0 draait met om de agenten Steve de McGarrett en Danny 'Danno' een een Williams die er een eigen, harde het aanpak op de nahouden bij de het bestrijden van criminaliteit de op het door eiland. Ze worden bijgestaan een door de ervaren Chin door Ho Kelly op en de mooie uit Hawaïaanse tijdens Kono. In deze aflevering op tv is McGarrett samen met een uit jong meisje met gegijzeld door door een diamantendief. Adam verwelkomt zijn uit tijdens broer, die net uit de gevangenis met komt. Hij in doet hem het aanbod uit om zakenman te op op tv worden.

Ha'awe uit Make Loa - Hawaii van Five-0 draait om met de agenten een Steve McGarrett en Danny 'Danno' tijdens Williams die er van op tv een eigen, harde aanpak op nahouden in het bij het bestrijden van criminaliteit op tijdens het op eiland. Ze worden door bijgestaan door de ervaren Chin naar met Ho Kelly en een de mooie Hawaïaanse Kono. In in deze de aflevering ontdekt McGarrett dat een tijdens mislukte van bankoverval eigenlijk niet om het van geld naar ging. Ondertussen beschermt Danny door een Victoria's in Secret model, die wordt bedreigd op tv door een van stalker.

Wahine'Inoloa - uit Hawaii Five-0 naar draait om naar de agenten Steve McGarrett en een Danny 'Danno' in Williams die er een een eigen, harde op aanpak op nahouden bij het op tv bestrijden van criminaliteit met op een het eiland. op tv Ze worden bijgestaan door de naar ervaren door Chin Ho Kelly en de op tv mooie Hawaïaanse Kono. In het deze uit aflevering is McGarrett er door van overtuigd dat een een psychiater de een van een haar patiënten heeft door vermoord. Catherine ontdekt dat het er een moordenaar op van het eiland is die de op een zoek is in naar Doris McGarrett.

Pio ke van kukui, po'ele naar ka hale (The het light goes, van the house is crowded) - in Nadat hij een op tv huurmoordenaar in zijn een eigen huis heeft het afgeslacht, vluchten McGarrett een en Joe White het naar Montana om in zich voor tijdens te bereiden met op een gevecht.

Ohuna in - Hawaii Five-0 draait om de de agenten de Steve McGarrett van en Danny door 'Danno' Williams die er een in eigen, harde met aanpak op nahouden bij op het bestrijden uit van criminaliteit op het een eiland. Ze tijdens worden bijgestaan door de op tv ervaren Chin Ho Kelly door en de op mooie Hawaïaanse Kono. in In deze aflevering in komt Mary aan uit op Hawaii en ontdekt tijdens op dat haar moeder nog de in leven is. Het op tv Five-0 team tijdens probeert uit te zoeken de waarom op tv een jongen van naar de middelbare school in is ontvoerd.

I Ka op tv Wa een Mamua - Hawaii Five-0 uit draait om de op agenten Steve McGarrett een en Danny 'Danno' door Williams die naar er een eigen, harde aanpak uit op door nahouden bij het in bestrijden van criminaliteit door op het eiland. Ze op tv worden bijgestaan door de van ervaren Chin Ho een Kelly en de mooie door Hawaïaanse Kono. met In deze in aflevering ontdekt de Five-0 een cel op in het eiland. Danny heeft de een flashback naar zijn tijdens in leven tijdens zijn uit werk als Newark politieagent in op tv 2001.

Mohai - Hawaii op Five-0 draait om in de agenten op Steve McGarrett met en Danny op tv 'Danno' Williams die er een eigen, tijdens harde aanpak naar op nahouden bij naar het op bestrijden van criminaliteit op het eiland. de Ze worden van bijgestaan door de ervaren naar Chin Ho Kelly door met en de mooie Hawaïaanse van Kono. In naar deze aflevering wordt er tijdens Halloween het tijdens een gruwelijke moord een gepleegd, die gerelateerd lijkt te zijn het aan een satanistisch in ritueel. Five-0 vreest een voor een op tv tweede slachtoffer en van gaat op zoek op naar de op tv moordenaar.

Popilikia - Hawaii tijdens Five-0 naar draait om de van agenten Steve McGarrett en tijdens Danny 'Danno' Williams het die met er een eigen, harde aanpak op in nahouden bij het uit op bestrijden van criminaliteit van op het eiland. Ze worden naar bijgestaan door de van ervaren Chin Ho Kelly van en de van mooie Hawaïaanse Kono. uit In deze aflevering op onderzoekt Five-0 tijdens de onthoofding tijdens van een polospeler. McGarrett wordt met verrast met op een bezoekje uit van zijn moeder.

Mai Ka Po op het Mai Ka 'oia'i'o (From Night door to Day) - de Hawaii Five-0 draait een om de agenten Steve door McGarrett een en Danny tijdens 'Danno' Williams die er op tv een eigen, harde aanpak het op nahouden bij het een bestrijden van criminaliteit van op het eiland. in Ze worden bijgestaan met een door de ervaren Chin op Ho Kelly in en de mooie Hawaïaanse met Kono.

Lana van I Ka Moana - uit Hawaii Five-0 draait uit om een de agenten Steve McGarrett en met Danny 'Danno' in Williams die er uit een eigen, harde aanpak de op nahouden bij het met bestrijden een van criminaliteit op het eiland. op tv Ze worden tijdens bijgestaan door de uit ervaren Chin Ho naar Kelly en de mooie op tv Hawaïaanse het Kono. In deze aflevering naar gaan McGarrett en naar Danny tijdens een op tv boottochtje vissen. Hun boot tijdens wordt gestolen en op ze blijven, midden op tv in de van oceaan, van achter op een de rubberboot die lek uit is.

Ua het Hala (Death in the uit Family) in - Hawaii Five-O draait om tijdens de agenten Steve McGarrett een en Danny de 'Danno' op tv Williams die er op een eigen, harde aanpak door op nahouden van bij het bestrijden van criminaliteit op de op het eiland. Ze uit worden bijgestaan door de ervaren Chin met Ho op tv Kelly en de mooie Hawaïaanse van Kono. in In deze op aflevering zoekt het door team naar de moordenaar van uit een een officier.

Lele het Pu Na tijdens Manu Like (The uit Birds Are Like It) - door Hawaii door Five-0 draait om de agenten Steve door op tv McGarrett en Danny een 'Danno' Williams die de er een eigen, harde aanpak op op tijdens nahouden bij het tijdens bestrijden van criminaliteit op het eiland. door op Ze worden bijgestaan door de op ervaren Chin de Ho Kelly uit en de mooie Hawaïaanse een Kono. Thanksgiving brengt Grover's ouders uit in en broer Percy, Jr. naar Oahu van voor een uit bezoek

Ua de Hopu (Caught) - op tv Hawaii Five-O draait om de door agenten tijdens Steve McGarrett en Danny 'Danno' het Williams die een er tijdens een eigen, harde aanpak op in nahouden op tv bij het bestrijden naar van criminaliteit op het eiland. Ze tijdens worden op bijgestaan door naar de ervaren Chin Ho Kelly en van uit de mooie Hawaïaanse Kono. In in deze aflevering krijgt McGarrett op op tv eindelijk Wo Fat te pakken. tijdens Hij heeft echter door iets over het het hoofd gezien, waardoor ze uit allebei in levensgevaar op een verkeren.

Pa Make Loa tijdens door (Touch of Death) - Hawaii van Five-O draait naar om de agenten Steve met McGarrett en Danny door 'Danno' Williams tijdens die er uit een eigen, harde op tv aanpak op nahouden in bij het bestrijden van criminaliteit van op het het eiland. Ze worden bijgestaan op tv door de ervaren Chin uit tijdens Ho Kelly en op de mooie Hawaïaanse Kono. Danny in en Chin Ho met werken in in deze aflevering op tv samen met NCIS agenten Sam met Hanna en G. Callen de om een verdachte uit op te pakken op tv de die dreigt om een op dodelijk virus tijdens te verspreiden.

Ha ?Alele? in (Abondoned) naar - Hawaii Five-O op draait om de agenten Steve met McGarrett op en Danny 'Danno' op Williams die er een eigen, in harde door aanpak op nahouden bij het het bestrijden van van criminaliteit op op tv het eiland. Ze worden bijgestaan door met de het ervaren Chin Ho naar Kelly en de mooie op tv Hawaïaanse Kono. Max op tv deelt in deze aflevering van schokkende van informatie over van zijn verleden, om met het team te helpen bij op tv de het opsporing van een op tv seriemoordenaar.

oktober 2019
13-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

12-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ha'awe Make Loa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

11-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Wahine'Inoloa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

10-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pio ke kukui, po'ele ka hale (The light goes, the house is crowded) - Nadat hij een huurmoordenaar in zijn eigen huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en Joe White naar Montana om zich voor te bereiden op een gevecht.

07-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ohuna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

06-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

I Ka Wa Mamua - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

05-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Mohai - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

04-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Popilikia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o (From Night to Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan...

31-01-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Lana I Ka Moana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

28-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hala (Death in the Family) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

27-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lele Pu Na Manu Like (The Birds Are Like It) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan ...

24-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hopu (Caught) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

23-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pa Make Loa (Touch of Death) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

22-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha ?Alele? (Abondoned) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!