Programma gemist?

Huaka van 'I Kula - tijdens Hawaii Five-0 uit draait om de agenten Steve op tv McGarrett met en Danny 'Danno' met Williams die er een eigen, uit harde aanpak op op nahouden van bij het bestrijden in van criminaliteit op het op tv eiland. Ze worden bijgestaan door tijdens een de ervaren Chin het Ho Kelly en de mooie van Hawaïaanse op tv Kono. In deze aflevering uit is McGarrett samen een met een in jong meisje gegijzeld door een op diamantendief. Adam verwelkomt zijn in broer, die net met uit de gevangenis in komt. Hij op tv doet hem het aanbod het om zakenman te door met worden.

Ha'awe naar Make Loa met - Hawaii Five-0 draait om de tijdens agenten Steve met McGarrett en Danny 'Danno' de de Williams die er een eigen, op tv harde aanpak op nahouden van bij tijdens het bestrijden van criminaliteit op tijdens het eiland. met Ze worden bijgestaan door naar de uit ervaren Chin in Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse op tv tijdens Kono. In deze aflevering ontdekt door McGarrett dat uit een mislukte door bankoverval eigenlijk niet om het tijdens geld ging. door Ondertussen beschermt Danny een Victoria's de Secret door model, die naar wordt bedreigd door een de stalker.

Wahine'Inoloa naar - Hawaii de Five-0 draait om de agenten Steve in McGarrett en Danny met de 'Danno' Williams die er op tv een eigen, naar harde aanpak op nahouden bij in het met bestrijden van criminaliteit op het eiland. een Ze worden bijgestaan tijdens door tijdens de ervaren Chin met Ho Kelly en de mooie door Hawaïaanse de Kono. In in deze aflevering is op McGarrett er van met overtuigd dat een een psychiater een van haar patiënten van heeft vermoord. Catherine het ontdekt dat er het een moordenaar op het de tijdens eiland is die op zoek uit is naar van Doris McGarrett.

Pio naar ke kukui, po'ele ka hale het (The light van goes, door the house is crowded) - tijdens Nadat hij een uit huurmoordenaar in zijn eigen uit huis heeft van afgeslacht, vluchten op tv McGarrett en het Joe White naar Montana om in zich op tv voor te bereiden op een een gevecht.

Ohuna met - Hawaii Five-0 uit draait om de het agenten Steve McGarrett van en Danny 'Danno' Williams die naar er een eigen, de harde aanpak naar op nahouden de bij het bestrijden van criminaliteit de op het uit eiland. Ze worden bijgestaan de naar door de ervaren Chin Ho Kelly een uit en de mooie Hawaïaanse Kono. In het deze aflevering het komt Mary aan op een Hawaii en met ontdekt dat haar moeder tijdens nog in leven van op tv is. Het Five-0 team probeert het uit te zoeken waarom het een een jongen van de de middelbare school is door ontvoerd.

I Ka door Wa met Mamua - Hawaii van Five-0 draait om de met agenten Steve McGarrett en Danny de van 'Danno' Williams die er een door eigen, harde aanpak door op in nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit op het naar eiland. Ze worden bijgestaan het door de ervaren naar Chin door Ho Kelly en de naar mooie met Hawaïaanse Kono. In deze aflevering met ontdekt Five-0 naar een cel op een het eiland. Danny op heeft een flashback uit naar zijn leven met tijdens zijn op tv werk als Newark politieagent in op 2001.

Mohai - Hawaii het Five-0 draait in om de agenten een Steve McGarrett en door Danny 'Danno' in Williams die er op tv een eigen, harde aanpak op op tv nahouden op tv bij het een bestrijden van criminaliteit uit op het eiland. Ze worden bijgestaan in door de ervaren van Chin Ho door Kelly en uit de mooie Hawaïaanse op tv Kono. In deze aflevering op tv wordt er tijdens Halloween van naar een gruwelijke moord gepleegd, die gerelateerd in lijkt te zijn op tv naar aan een satanistisch ritueel. Five-0 vreest met voor een in tweede het slachtoffer en gaat op zoek naar het de in moordenaar.

Popilikia in - Hawaii Five-0 draait om uit de een agenten Steve McGarrett en met Danny door 'Danno' Williams die er een naar eigen, harde aanpak op uit de nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op op het naar eiland. Ze worden bijgestaan een door de ervaren door op Chin Ho Kelly en naar de mooie Hawaïaanse Kono. In het deze het aflevering onderzoekt Five-0 de onthoofding in van een de polospeler. McGarrett wordt verrast door met een bezoekje de op tv van zijn moeder.

Mai Ka in Po Mai Ka met 'oia'i'o door (From Night to een Day) - Hawaii Five-0 draait in om de agenten tijdens Steve McGarrett en Danny van 'Danno' Williams van die er een eigen, naar harde aanpak op tv op nahouden een bij het bestrijden uit van criminaliteit op de het eiland. in Ze worden bijgestaan door de de ervaren Chin Ho Kelly het en de de mooie Hawaïaanse in Kono.

Lana I van Ka Moana - door Hawaii Five-0 op draait om de agenten Steve het McGarrett in en Danny 'Danno' Williams naar die van er een eigen, harde aanpak met op nahouden bij het op met bestrijden van criminaliteit op uit het eiland. op Ze worden bijgestaan door de uit ervaren in Chin Ho Kelly en de op mooie op Hawaïaanse Kono. In de deze aflevering gaan McGarrett op en Danny tijdens een boottochtje door vissen. Hun op boot op wordt gestolen en ze van blijven, midden in de door oceaan, achter op tv op een rubberboot die op tv lek met is.

Ua in Hala (Death in tijdens the Family) - naar Hawaii Five-O op tv draait om de de agenten Steve McGarrett en Danny een 'Danno' Williams op die er op tv een eigen, harde aanpak op nahouden naar bij in het bestrijden van criminaliteit het op het eiland. met Ze worden bijgestaan in door de ervaren Chin een Ho Kelly en met de een mooie Hawaïaanse Kono. In de deze uit aflevering zoekt het naar team naar de moordenaar uit van een tijdens officier.

Lele door Pu Na Manu op Like (The Birds met Are Like It) met - Hawaii Five-0 van draait om de een agenten Steve McGarrett en met Danny 'Danno' een Williams die er een een eigen, harde naar aanpak op uit nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit op door het eiland. Ze worden bijgestaan uit door de ervaren de Chin Ho Kelly een en de mooie op tv Hawaïaanse de Kono. Thanksgiving brengt de Grover's ouders en broer in Percy, met Jr. naar Oahu voor op een bezoek

Ua door Hopu (Caught) van - Hawaii Five-O draait door om de agenten op Steve McGarrett en Danny 'Danno' van Williams die op er een eigen, harde een een aanpak op nahouden tijdens bij het bestrijden van criminaliteit op het het eiland. tijdens Ze naar worden bijgestaan door de ervaren in Chin van Ho Kelly en de mooie in Hawaïaanse Kono. In met deze aflevering krijgt McGarrett naar eindelijk Wo Fat uit de te pakken. Hij heeft echter in iets over op het hoofd een gezien, waardoor ze door allebei in levensgevaar het verkeren.

Pa Make in Loa (Touch of Death) een - Hawaii Five-O het draait het om de agenten Steve naar McGarrett en op Danny 'Danno' de Williams die er een door eigen, harde aanpak op van nahouden naar bij het bestrijden van van criminaliteit op het eiland. Ze het worden de bijgestaan door de ervaren Chin naar Ho door Kelly en de door mooie Hawaïaanse Kono. Danny en uit Chin Ho werken in de in deze aflevering samen met door NCIS op agenten Sam Hanna en tijdens G. Callen om een op tv verdachte op te pakken tijdens die dreigt op tv om een dodelijk de virus te naar verspreiden.

Ha ?Alele? met (Abondoned) - een Hawaii Five-O draait van om de in agenten Steve McGarrett naar en Danny 'Danno' Williams die er van een eigen, harde de aanpak op nahouden op tv op bij het bestrijden met van criminaliteit op tijdens het eiland. Ze het worden bijgestaan door de ervaren Chin op Ho Kelly een en de mooie Hawaïaanse de de Kono. Max deelt in deze van aflevering schokkende informatie over op tv zijn verleden, de om het team van te de helpen bij de opsporing tijdens van een uit seriemoordenaar.

december 2020
13-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

12-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ha'awe Make Loa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

11-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Wahine'Inoloa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

10-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pio ke kukui, po'ele ka hale (The light goes, the house is crowded) - Nadat hij een huurmoordenaar in zijn eigen huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en Joe White naar Montana om zich voor te bereiden op een gevecht.

07-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ohuna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

06-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

I Ka Wa Mamua - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

05-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Mohai - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

04-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Popilikia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o (From Night to Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan...

31-01-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Lana I Ka Moana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

28-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hala (Death in the Family) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

27-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lele Pu Na Manu Like (The Birds Are Like It) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan ...

24-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hopu (Caught) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

23-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pa Make Loa (Touch of Death) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

22-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha ?Alele? (Abondoned) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!