Programma gemist?

Huaka naar 'I Kula - met Hawaii Five-0 draait om in de een agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' Williams door die er een een eigen, harde aanpak op nahouden naar bij op het bestrijden van criminaliteit op van het eiland. door Ze naar worden bijgestaan door de ervaren met Chin Ho Kelly en van de de mooie Hawaïaanse in Kono. In deze op aflevering is McGarrett samen met een een jong meisje gegijzeld het door een uit diamantendief. naar Adam verwelkomt zijn broer, die door net uit de van gevangenis komt. Hij doet van de hem het aanbod om zakenman te uit een worden.

Ha'awe Make Loa de door - Hawaii Five-0 draait om de met agenten een Steve McGarrett en Danny 'Danno' het uit Williams die er door een eigen, harde aanpak op nahouden met bij door het bestrijden van criminaliteit op tijdens het in eiland. Ze worden bijgestaan op tv door tijdens de ervaren Chin Ho Kelly uit en de mooie op tv Hawaïaanse Kono. op In deze aflevering van ontdekt McGarrett dat van een mislukte bankoverval eigenlijk een niet om het geld naar ging. met Ondertussen beschermt Danny een Victoria's op Secret de model, die wordt bedreigd door in een het stalker.

Wahine'Inoloa het - Hawaii Five-0 de draait om de agenten uit Steve McGarrett en Danny het met 'Danno' Williams die er een eigen, in harde tijdens aanpak op nahouden bij op tv het bestrijden van een criminaliteit op naar het eiland. Ze een worden bijgestaan door de ervaren het Chin Ho Kelly in en de mooie met een Hawaïaanse Kono. In deze aflevering tijdens is McGarrett er op tv van op overtuigd dat een psychiater een uit van haar met patiënten heeft vermoord. tijdens Catherine ontdekt op dat er een moordenaar op het de eiland naar is die van op zoek is naar Doris uit McGarrett.

Pio ke het kukui, po'ele ka hale tijdens (The light goes, door van the house is op crowded) - Nadat uit hij een huurmoordenaar in zijn eigen met huis heeft afgeslacht, op tv vluchten McGarrett en met Joe een White naar Montana om op zich voor een te bereiden op uit een gevecht.

Ohuna naar - Hawaii Five-0 draait om het de agenten het Steve het McGarrett en Danny 'Danno' Williams die de met er een eigen, harde aanpak op naar door nahouden bij het bestrijden van in criminaliteit op op het eiland. Ze worden op tv bijgestaan door de van ervaren de Chin Ho Kelly en de mooie op Hawaïaanse Kono. de In deze aflevering komt van Mary aan naar op op tv Hawaii en ontdekt door dat haar moeder het nog in leven is. Het Five-0 in op team probeert uit te van zoeken waarom een jongen met van de middelbare school een is door ontvoerd.

I op Ka Wa Mamua - Hawaii het Five-0 draait om op tv de tijdens agenten Steve McGarrett tijdens en Danny 'Danno' Williams uit die er een op eigen, harde op aanpak op op tv nahouden bij het bestrijden van naar criminaliteit op het naar eiland. Ze een worden bijgestaan door de ervaren in Chin het Ho Kelly en van de mooie Hawaïaanse Kono. uit In deze aflevering op tv ontdekt Five-0 op een cel door op het eiland. Danny met heeft een flashback met naar zijn leven in tijdens zijn werk een als Newark naar politieagent in 2001.

Mohai de - Hawaii Five-0 draait om op tv de agenten Steve naar McGarrett en Danny met 'Danno' in Williams die er een eigen, op tv harde aanpak in op nahouden bij naar het met bestrijden van criminaliteit op het eiland. tijdens Ze worden tijdens bijgestaan door de een ervaren Chin tijdens Ho Kelly een en de mooie op Hawaïaanse Kono. In van deze aflevering wordt uit er tijdens Halloween een de gruwelijke moord tijdens gepleegd, die gerelateerd lijkt te naar zijn op aan een satanistisch ritueel. naar Five-0 vreest tijdens voor een tweede slachtoffer en naar gaat op zoek op tv naar met de moordenaar.

Popilikia de - Hawaii Five-0 naar draait om de agenten Steve van op tv McGarrett en Danny 'Danno' Williams die de in er een eigen, harde naar aanpak op nahouden op bij het bestrijden het van criminaliteit op met het eiland. Ze worden bijgestaan uit door de ervaren een Chin Ho naar Kelly en de mooie op tv Hawaïaanse Kono. In door deze op aflevering onderzoekt met Five-0 de onthoofding van een tijdens polospeler. in McGarrett wordt verrast met op een bezoekje van in zijn moeder.

Mai het Ka Po Mai uit Ka 'oia'i'o van (From Night to Day) - Hawaii door Five-0 draait om naar de agenten Steve op tv McGarrett de en Danny van 'Danno' Williams die er een naar eigen, harde tijdens aanpak op in nahouden bij het bestrijden het van criminaliteit op op het eiland. op tv Ze worden bijgestaan op door de ervaren het Chin Ho Kelly door en de mooie Hawaïaanse op Kono.

Lana I Ka met Moana een - Hawaii een Five-0 draait om de agenten tijdens Steve McGarrett en met Danny met 'Danno' Williams die er een in eigen, harde aanpak op op tv nahouden bij het op tv bestrijden van op tv criminaliteit in op het eiland. Ze worden bijgestaan het door tijdens de ervaren Chin Ho door Kelly en de een mooie Hawaïaanse Kono. In door deze aflevering naar gaan McGarrett en Danny op tv tijdens in een boottochtje naar vissen. Hun boot wordt op tv gestolen en ze een blijven, midden met in de oceaan, achter op een een rubberboot die lek op tv tijdens is.

Ua in Hala (Death de in the Family) - Hawaii door Five-O draait het om de naar agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' op Williams die er op een eigen, harde naar aanpak van op nahouden bij het bestrijden op tv naar van criminaliteit op door het eiland. Ze worden het bijgestaan door met de ervaren Chin in Ho Kelly en op tv de mooie Hawaïaanse Kono. op tv In deze van aflevering zoekt het team naar tijdens de moordenaar van een naar de officier.

Lele de Pu Na met Manu Like (The tijdens Birds Are Like op It) - Hawaii op tv Five-0 draait om van de agenten Steve McGarrett van en Danny 'Danno' Williams met die er een op tv eigen, een harde aanpak op naar nahouden bij het bestrijden een van criminaliteit op het de eiland. Ze worden bijgestaan uit door naar de ervaren het Chin Ho Kelly en de naar mooie in Hawaïaanse Kono. Thanksgiving brengt Grover's ouders uit van en broer Percy, op tv Jr. naar Oahu voor naar een bezoek

Ua Hopu het (Caught) op tv - Hawaii Five-O draait om de op agenten Steve op tv McGarrett en Danny 'Danno' door Williams door die er een eigen, naar harde aanpak op op nahouden door bij het bestrijden van criminaliteit de op het eiland. Ze op tv worden van bijgestaan door de uit ervaren Chin met Ho Kelly en de mooie uit Hawaïaanse een Kono. In deze aflevering van krijgt McGarrett eindelijk Wo Fat de naar te pakken. Hij het heeft echter iets door over het hoofd de gezien, waardoor ze allebei in levensgevaar op op verkeren.

Pa Make uit Loa met (Touch of Death) - uit Hawaii Five-O draait om naar de uit agenten Steve McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams naar die er een eigen, naar harde aanpak op nahouden op op tv bij het bestrijden van criminaliteit op met het eiland. tijdens Ze door worden bijgestaan door tijdens de ervaren Chin Ho uit Kelly en de de mooie Hawaïaanse Kono. Danny en uit Chin Ho een werken in deze aflevering door door samen met NCIS agenten Sam van Hanna en op G. Callen om een verdachte op op te naar pakken die dreigt om tijdens de een dodelijk virus te door verspreiden.

Ha naar ?Alele? (Abondoned) - een Hawaii Five-O draait om de tijdens agenten Steve McGarrett tijdens en Danny een 'Danno' Williams die er naar een eigen, harde op tv aanpak op nahouden door bij op tv het bestrijden van in criminaliteit op het eiland. op tv Ze worden het bijgestaan door de ervaren tijdens Chin Ho Kelly uit en de met mooie Hawaïaanse Kono. Max het deelt in deze het aflevering schokkende op tv informatie over door zijn verleden, om het team te de helpen bij de met opsporing van een uit de seriemoordenaar.

juni 2019
13-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

12-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ha'awe Make Loa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

11-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Wahine'Inoloa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

10-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pio ke kukui, po'ele ka hale (The light goes, the house is crowded) - Nadat hij een huurmoordenaar in zijn eigen huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en Joe White naar Montana om zich voor te bereiden op een gevecht.

07-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ohuna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

06-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

I Ka Wa Mamua - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

05-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Mohai - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

04-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Popilikia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o (From Night to Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan...

31-01-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Lana I Ka Moana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

28-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hala (Death in the Family) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

27-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lele Pu Na Manu Like (The Birds Are Like It) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan ...

24-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hopu (Caught) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

23-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pa Make Loa (Touch of Death) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

22-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha ?Alele? (Abondoned) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord