Programma gemist?

Huaka 'I uit Kula - op tv Hawaii Five-0 draait om de een het agenten Steve McGarrett met en Danny 'Danno' Williams die van er een eigen, harde de aanpak op naar nahouden bij het naar bestrijden van criminaliteit het op het eiland. Ze een worden op bijgestaan door de de ervaren Chin Ho Kelly uit en de mooie op Hawaïaanse Kono. In deze van aflevering is McGarrett met door samen met een een jong meisje gegijzeld door uit een diamantendief. Adam verwelkomt zijn door broer, die net van uit de gevangenis op tv komt. Hij doet van hem het tijdens aanbod een om zakenman te op worden.

Ha'awe door Make Loa - Hawaii Five-0 in draait op om de agenten Steve McGarrett tijdens en Danny het 'Danno' Williams die er in een uit eigen, harde aanpak het op nahouden bij het bestrijden op tv van criminaliteit op tijdens het eiland. in Ze naar worden bijgestaan door de ervaren door Chin Ho tijdens Kelly en op de mooie Hawaïaanse Kono. uit In deze aflevering ontdekt McGarrett door tijdens dat een mislukte naar bankoverval eigenlijk niet om het geld het het ging. Ondertussen beschermt Danny een het Victoria's Secret van model, die wordt bedreigd uit door uit een stalker.

Wahine'Inoloa door - Hawaii op tv Five-0 draait om de agenten Steve in McGarrett en naar Danny 'Danno' tijdens Williams die er naar een eigen, tijdens harde aanpak op nahouden bij met het bestrijden het van criminaliteit op de het eiland. in Ze worden bijgestaan door de ervaren naar Chin Ho op Kelly en de de mooie Hawaïaanse Kono. naar In deze aflevering is in het McGarrett er van overtuigd naar dat een psychiater tijdens een van met haar patiënten heeft vermoord. Catherine ontdekt tijdens dat er een op tv moordenaar in op het eiland is door die op zoek van is naar op tv Doris McGarrett.

Pio met ke kukui, po'ele ka hale een (The light in goes, the house de is crowded) met - Nadat uit hij een huurmoordenaar in zijn op tv eigen huis heeft afgeslacht, op tv vluchten McGarrett en naar Joe van White naar Montana het om zich de voor te bereiden op het een gevecht.

Ohuna tijdens - Hawaii Five-0 draait om van de agenten Steve naar McGarrett en van Danny met 'Danno' Williams die er op tv een eigen, de harde aanpak op het nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op op het eiland. op tv Ze met worden bijgestaan door de ervaren naar Chin een Ho Kelly en de mooie met in Hawaïaanse Kono. In deze aflevering komt in het Mary aan op met Hawaii en ontdekt dat haar op moeder tijdens nog in leven is. Het op tv Five-0 team probeert uit de te tijdens zoeken waarom een jongen van door op tv de middelbare school is op tv ontvoerd.

I Ka Wa tijdens met Mamua - Hawaii Five-0 door draait om in de agenten Steve McGarrett en Danny op tv 'Danno' tijdens Williams die door er een eigen, harde aanpak door op met nahouden bij het bestrijden van criminaliteit de op het tijdens eiland. Ze worden van bijgestaan door de ervaren door Chin van Ho Kelly en in de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze aflevering het ontdekt Five-0 een cel op tv op het het eiland. met Danny heeft een flashback naar zijn uit leven naar tijdens zijn een werk als Newark politieagent tijdens in 2001.

Mohai - op Hawaii Five-0 in draait om de op agenten Steve McGarrett en Danny op tv het 'Danno' Williams die er een eigen, op harde op aanpak op het nahouden bij het bestrijden met van criminaliteit op het op tv eiland. tijdens Ze worden bijgestaan in door de ervaren Chin Ho Kelly een en op tv de mooie Hawaïaanse Kono. In uit in deze aflevering wordt er op tv tijdens Halloween op een gruwelijke moord van gepleegd, die gerelateerd lijkt tijdens te zijn aan met een satanistisch ritueel. Five-0 op vreest voor een van tweede tijdens slachtoffer en gaat op door zoek naar de de moordenaar.

Popilikia - Hawaii door Five-0 draait van om de agenten in Steve een McGarrett en Danny 'Danno' Williams door die er een van eigen, van harde aanpak op nahouden met bij het bestrijden de van criminaliteit op het het eiland. op Ze worden bijgestaan door de ervaren door op tv Chin Ho Kelly en de door mooie Hawaïaanse Kono. In op deze aflevering onderzoekt een Five-0 de met onthoofding van een een polospeler. McGarrett door wordt verrast met een op bezoekje uit van zijn moeder.

Mai Ka van Po Mai Ka 'oia'i'o op (From Night to het Day) de - Hawaii in Five-0 draait om naar de agenten Steve naar McGarrett en Danny een 'Danno' Williams die er een eigen, van met harde aanpak op nahouden uit bij het bestrijden het van criminaliteit op op het eiland. Ze naar worden bijgestaan door de van ervaren Chin Ho uit Kelly en naar de mooie een Hawaïaanse Kono.

Lana I het Ka Moana - Hawaii een Five-0 van draait om de met agenten Steve McGarrett op en Danny 'Danno' op tv Williams die er een eigen, op harde aanpak het op nahouden bij een het bestrijden van criminaliteit uit op het op eiland. Ze worden het bijgestaan naar door de ervaren Chin door Ho Kelly en tijdens de mooie Hawaïaanse met Kono. In deze aflevering gaan naar McGarrett en een Danny het tijdens een boottochtje vissen. Hun boot met wordt uit gestolen en ze blijven, midden op tv van in de oceaan, achter op van een tijdens rubberboot die lek op is.

Ua Hala (Death met in the naar Family) - tijdens Hawaii Five-O draait om een de in agenten Steve McGarrett de en Danny 'Danno' door Williams die er een een eigen, harde aanpak naar op nahouden bij het bestrijden de van in criminaliteit op het in eiland. Ze worden bijgestaan een door de door ervaren Chin Ho Kelly en uit op de mooie Hawaïaanse Kono. van In deze aflevering zoekt tijdens het team op tv naar de moordenaar van een in op tv officier.

Lele uit Pu Na Manu Like tijdens (The Birds Are Like van It) op tv - Hawaii Five-0 draait om in de tijdens agenten Steve door McGarrett en Danny 'Danno' Williams op tv die er het een eigen, harde aanpak op de nahouden met bij het bestrijden naar van criminaliteit op het eiland. een Ze worden met bijgestaan door een de ervaren Chin Ho Kelly het en de mooie een Hawaïaanse Kono. uit Thanksgiving in brengt Grover's ouders en van broer Percy, Jr. naar Oahu het voor uit een bezoek

Ua Hopu (Caught) door met - Hawaii Five-O van draait om de agenten Steve met McGarrett en Danny de 'Danno' Williams op die er een eigen, op harde aanpak op nahouden op tv bij het bestrijden tijdens van criminaliteit op van van het eiland. Ze worden van bijgestaan door de ervaren op Chin tijdens Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse naar Kono. door In deze aflevering krijgt uit McGarrett eindelijk Wo met Fat te pakken. door Hij een heeft echter iets in over het hoofd gezien, waardoor met ze naar allebei in levensgevaar naar verkeren.

Pa op Make Loa (Touch of van Death) - uit Hawaii Five-O draait om de op tv agenten in Steve McGarrett en door Danny 'Danno' Williams die er op een tijdens eigen, harde aanpak op nahouden op tv van bij het bestrijden van criminaliteit in op het eiland. in Ze worden de bijgestaan door de ervaren Chin door Ho Kelly naar en de mooie Hawaïaanse een Kono. Danny en met Chin Ho van werken in deze op aflevering samen naar met NCIS agenten Sam door Hanna en G. uit Callen van om een verdachte op te het pakken die dreigt van om een dodelijk in virus door te verspreiden.

Ha naar ?Alele? (Abondoned) uit - Hawaii Five-O op tv draait om de met agenten Steve McGarrett en een Danny 'Danno' Williams die er op tv een eigen, op tv harde aanpak naar op nahouden bij het bestrijden door van criminaliteit het op het tijdens eiland. Ze worden bijgestaan door tijdens de ervaren Chin in de Ho Kelly en de met mooie Hawaïaanse met Kono. Max deelt in deze aflevering in schokkende informatie een over zijn verleden, naar om het team te op helpen bij tijdens de op tv opsporing van een het seriemoordenaar.

september 2021
13-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

12-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ha'awe Make Loa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

11-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Wahine'Inoloa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

10-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pio ke kukui, po'ele ka hale (The light goes, the house is crowded) - Nadat hij een huurmoordenaar in zijn eigen huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en Joe White naar Montana om zich voor te bereiden op een gevecht.

07-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ohuna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

06-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

I Ka Wa Mamua - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

05-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Mohai - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

04-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Popilikia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o (From Night to Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan...

31-01-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Lana I Ka Moana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

28-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hala (Death in the Family) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

27-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lele Pu Na Manu Like (The Birds Are Like It) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan ...

24-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hopu (Caught) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

23-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pa Make Loa (Touch of Death) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

22-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha ?Alele? (Abondoned) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!