Programma gemist?

Huaka naar 'I Kula - Hawaii een Five-0 draait van om de agenten uit Steve McGarrett en Danny op tv 'Danno' Williams die met er een eigen, harde naar op aanpak op nahouden bij het bestrijden door van door criminaliteit op door het eiland. Ze het worden bijgestaan door een de ervaren Chin Ho door Kelly en de mooie Hawaïaanse naar Kono. In deze de aflevering is McGarrett naar samen met een op jong meisje in gegijzeld door een diamantendief. van Adam verwelkomt een zijn broer, uit die net uit het de gevangenis komt. Hij met doet van hem het aanbod om van zakenman te met worden.

Ha'awe uit Make Loa - met Hawaii Five-0 het draait om de agenten Steve met McGarrett en met Danny 'Danno' in Williams die er uit een eigen, harde aanpak op nahouden van bij op tv het bestrijden van criminaliteit op op met het eiland. Ze worden bijgestaan door op van de ervaren Chin Ho Kelly tijdens en de mooie Hawaïaanse op Kono. een In deze aflevering ontdekt tijdens McGarrett dat het een mislukte bankoverval eigenlijk niet in om het geld een ging. Ondertussen een beschermt Danny de een Victoria's naar Secret model, die het wordt bedreigd door een van stalker.

Wahine'Inoloa - uit Hawaii naar Five-0 draait om de agenten in Steve McGarrett en Danny door tijdens 'Danno' Williams die er op een eigen, harde aanpak naar op nahouden bij uit het bestrijden van met criminaliteit op het eiland. tijdens Ze worden bijgestaan in door de ervaren een Chin Ho Kelly met op en de mooie Hawaïaanse Kono. In de met deze aflevering is met McGarrett er van het overtuigd dat een psychiater een het van een haar patiënten heeft vermoord. uit Catherine ontdekt dat van er een moordenaar op met het eiland op tv is die het op zoek is naar Doris een McGarrett.

Pio met ke kukui, po'ele een ka hale uit (The light goes, the house is in een crowded) - Nadat hij van een huurmoordenaar in van zijn eigen huis heeft op afgeslacht, vluchten McGarrett en naar Joe White uit naar Montana het om zich op voor te bereiden van op een gevecht.

Ohuna op tv - Hawaii Five-0 draait naar om de het agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' Williams die door er een eigen, tijdens harde aanpak op een nahouden de bij het bestrijden van criminaliteit tijdens op het eiland. met Ze worden op tv bijgestaan door de ervaren van Chin Ho Kelly het van en de mooie Hawaïaanse Kono. In de deze aflevering in komt Mary door aan op Hawaii en door ontdekt tijdens dat haar moeder nog in leven op tv is. Het naar Five-0 naar team probeert uit te zoeken waarom met een een jongen van de door middelbare school is de ontvoerd.

I Ka Wa op tv Mamua op tv - Hawaii Five-0 op draait om de agenten een Steve McGarrett op tv en Danny 'Danno' de Williams die met er een eigen, harde uit aanpak op nahouden bij uit het uit bestrijden van criminaliteit door op het eiland. Ze worden bijgestaan tijdens uit door de ervaren Chin Ho door Kelly op tv en de mooie Hawaïaanse een Kono. In deze aflevering een ontdekt Five-0 op een cel van op het eiland. Danny heeft een met op tv flashback naar zijn leven een tijdens zijn werk naar als Newark van politieagent in 2001.

Mohai - door Hawaii een Five-0 draait om de agenten Steve door op tv McGarrett en Danny van 'Danno' Williams die in er een eigen, harde de aanpak op nahouden bij het op bestrijden van van criminaliteit op het van eiland. Ze worden bijgestaan naar door door de ervaren op tv Chin Ho Kelly en de mooie uit Hawaïaanse op tv Kono. In deze aflevering wordt de in er tijdens Halloween een in gruwelijke moord gepleegd, die gerelateerd de lijkt te zijn op aan een satanistisch in ritueel. een Five-0 vreest voor een tweede van slachtoffer en door gaat uit op zoek naar van de moordenaar.

Popilikia - Hawaii een door Five-0 draait om de agenten Steve een McGarrett van en Danny 'Danno' Williams op die er een eigen, tijdens harde aanpak met op op tv nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op tv op het eiland. door Ze worden bijgestaan naar van door de ervaren Chin Ho Kelly in een en de mooie door Hawaïaanse Kono. In met deze aflevering onderzoekt Five-0 de onthoofding met van een met polospeler. McGarrett wordt verrast op een met een bezoekje van zijn van moeder.

Mai Ka uit Po Mai Ka 'oia'i'o met (From Night to op het Day) - Hawaii de Five-0 draait om de agenten uit Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' Williams van die er door een eigen, harde aanpak op op uit nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op tv op het in eiland. Ze worden de bijgestaan door de ervaren een Chin naar Ho Kelly en in de mooie met Hawaïaanse Kono.

Lana I het Ka Moana - Hawaii op tv een Five-0 draait om de agenten naar Steve uit McGarrett en Danny op tv 'Danno' Williams die er een eigen, de harde naar aanpak op een nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op op het het eiland. tijdens Ze worden bijgestaan door de ervaren een Chin Ho Kelly door van en de mooie Hawaïaanse het Kono. In deze aflevering gaan op tv McGarrett tijdens en Danny tijdens een boottochtje van vissen. met Hun boot wordt naar gestolen en ze blijven, midden de op in de oceaan, achter op een naar in rubberboot die lek in is.

Ua Hala (Death naar tijdens in the Family) - Hawaii Five-O op draait om de naar agenten Steve McGarrett op en Danny in 'Danno' Williams die er een een eigen, harde uit aanpak op door nahouden de bij het bestrijden van criminaliteit op in het eiland. tijdens Ze worden het bijgestaan door met de ervaren Chin Ho Kelly en naar de mooie Hawaïaanse op tv op Kono. In deze aflevering zoekt uit het een team naar de een moordenaar van een tijdens officier.

Lele Pu in Na in Manu Like (The Birds Are Like uit door It) - Hawaii Five-0 draait om met de agenten Steve een McGarrett uit en Danny 'Danno' op tv Williams die er een het eigen, harde aanpak op door op tv nahouden bij het bestrijden van criminaliteit van in op het eiland. Ze worden in bijgestaan door de ervaren de Chin een Ho Kelly naar en de mooie Hawaïaanse Kono. het Thanksgiving in brengt Grover's ouders en broer uit Percy, Jr. naar Oahu in voor een van bezoek

Ua tijdens Hopu (Caught) - Hawaii Five-O in het draait om de agenten Steve met McGarrett en van Danny 'Danno' Williams die er tijdens een eigen, uit harde aanpak op nahouden van met bij het bestrijden van criminaliteit het op het eiland. Ze met worden bijgestaan door met de ervaren Chin tijdens Ho op tv Kelly en met de mooie Hawaïaanse van Kono. In deze aflevering krijgt McGarrett tijdens eindelijk Wo Fat in te pakken. op Hij heeft een echter iets naar over het hoofd gezien, door waardoor ze allebei in door levensgevaar een verkeren.

Pa in Make Loa (Touch of naar Death) uit - Hawaii Five-O tijdens draait om de agenten Steve op McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams een die er een met eigen, harde aanpak op uit nahouden bij het bestrijden naar van criminaliteit van op het eiland. de Ze worden bijgestaan uit door op de ervaren Chin Ho een Kelly en de mooie Hawaïaanse met Kono. Danny en door Chin Ho op tv werken in deze aflevering naar van samen met NCIS met agenten Sam Hanna en de G. Callen om in een verdachte op te uit pakken die in dreigt om uit een dodelijk virus te het verspreiden.

Ha op ?Alele? (Abondoned) - op tv Hawaii Five-O draait om een de in agenten Steve McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams die er van uit een eigen, harde aanpak op nahouden naar van bij het bestrijden van criminaliteit naar op van het eiland. Ze worden bijgestaan met door de de ervaren Chin Ho Kelly en een de mooie op Hawaïaanse Kono. Max op deelt in de deze aflevering schokkende met informatie over zijn verleden, een om het het team te helpen met bij de in opsporing van een met seriemoordenaar.

april 2021
13-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

12-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ha'awe Make Loa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

11-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Wahine'Inoloa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

10-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pio ke kukui, po'ele ka hale (The light goes, the house is crowded) - Nadat hij een huurmoordenaar in zijn eigen huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en Joe White naar Montana om zich voor te bereiden op een gevecht.

07-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ohuna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

06-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

I Ka Wa Mamua - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

05-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Mohai - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

04-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Popilikia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o (From Night to Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan...

31-01-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Lana I Ka Moana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

28-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hala (Death in the Family) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

27-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lele Pu Na Manu Like (The Birds Are Like It) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan ...

24-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hopu (Caught) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

23-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pa Make Loa (Touch of Death) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

22-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha ?Alele? (Abondoned) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!