Programma gemist?

Huaka in 'I Kula - Hawaii Five-0 tijdens draait om het de agenten Steve McGarrett op tv en Danny 'Danno' op Williams die uit er het een eigen, harde aanpak van op nahouden tijdens bij het bestrijden van criminaliteit op het het van eiland. Ze worden bijgestaan door een de ervaren het Chin Ho Kelly uit en de mooie Hawaïaanse naar Kono. In het deze aflevering is McGarrett tijdens samen uit met een met jong meisje gegijzeld door een tijdens diamantendief. Adam verwelkomt tijdens zijn op tv broer, die net uit een de gevangenis komt. Hij een doet hem het naar aanbod tijdens om zakenman te de worden.

Ha'awe een Make Loa - Hawaii Five-0 door draait om de in agenten Steve met McGarrett van en Danny 'Danno' Williams die er op een eigen, harde de aanpak naar op nahouden op tv bij het bestrijden van op tv criminaliteit op het eiland. Ze het worden een bijgestaan door naar de ervaren Chin Ho Kelly op en de op mooie Hawaïaanse Kono. In deze van het aflevering ontdekt McGarrett in dat een mislukte bankoverval eigenlijk naar niet om op het geld ging. Ondertussen beschermt door Danny een het Victoria's van Secret model, die door wordt bedreigd door een met stalker.

Wahine'Inoloa een - Hawaii Five-0 draait om in de het agenten Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' Williams die uit er in een eigen, harde aanpak op naar nahouden bij het de bestrijden van met criminaliteit op het op eiland. de Ze worden bijgestaan door de ervaren uit Chin Ho Kelly naar en de mooie een Hawaïaanse uit Kono. In deze aflevering in is McGarrett op er van door overtuigd dat een psychiater een met van haar patiënten heeft met naar vermoord. Catherine ontdekt dat door er een moordenaar naar op het een eiland is die op zoek een is naar naar Doris McGarrett.

Pio in ke kukui, po'ele het ka hale op (The light goes, the house uit is crowded) - Nadat het hij met een huurmoordenaar in zijn op tv eigen huis op tv heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en door Joe White naar uit de Montana om zich met voor te bereiden op door een gevecht.

Ohuna - Hawaii met Five-0 draait van om de agenten Steve op tv McGarrett en Danny op tv 'Danno' op tv Williams die er door een eigen, harde aanpak op op tv nahouden bij met het bestrijden van van criminaliteit op met het eiland. Ze worden bijgestaan het door de tijdens ervaren de Chin Ho Kelly het en de mooie Hawaïaanse de Kono. In deze aflevering komt met Mary aan op met Hawaii in en ontdekt dat haar moeder in nog in leven op is. Het Five-0 door in team probeert uit te op tv zoeken waarom tijdens een jongen van de middelbare het school is de ontvoerd.

I in Ka Wa Mamua - Hawaii tijdens uit Five-0 draait om de agenten Steve van McGarrett en een Danny met 'Danno' Williams die in er een eigen, op tv harde aanpak op in nahouden bij het bestrijden van naar criminaliteit naar op het eiland. Ze worden bijgestaan tijdens op tv door de ervaren het Chin Ho Kelly en uit de mooie Hawaïaanse Kono. naar In deze aflevering op ontdekt Five-0 een cel van op uit het eiland. uit Danny heeft een flashback naar zijn uit naar leven tijdens zijn werk op als Newark politieagent in naar 2001.

Mohai - Hawaii van Five-0 draait naar om de agenten Steve van met McGarrett en Danny 'Danno' een Williams die er een eigen, tijdens harde uit aanpak op door nahouden bij het naar bestrijden van criminaliteit op het het eiland. Ze worden bijgestaan een op tv door de ervaren in Chin Ho Kelly en op de mooie Hawaïaanse tijdens Kono. In in deze aflevering wordt er tijdens de Halloween door een gruwelijke moord op gepleegd, die gerelateerd tijdens lijkt te zijn aan op tv een satanistisch ritueel. uit Five-0 vreest met voor een tweede slachtoffer en gaat uit op op zoek naar de uit moordenaar.

Popilikia - Hawaii het tijdens Five-0 draait om de agenten Steve de McGarrett en Danny een 'Danno' Williams die in door er een eigen, harde door aanpak op nahouden met bij het bestrijden van criminaliteit op op op het eiland. Ze worden bijgestaan de door de uit ervaren Chin Ho Kelly de en de een mooie Hawaïaanse Kono. In naar deze tijdens aflevering onderzoekt uit Five-0 de onthoofding op van een polospeler. McGarrett wordt verrast naar met het een bezoekje het van zijn moeder.

Mai Ka tijdens Po Mai Ka 'oia'i'o in (From Night op to op Day) - Hawaii Five-0 draait om de de agenten met Steve McGarrett en Danny met 'Danno' Williams die een de er een eigen, uit harde aanpak op op tv nahouden bij het bestrijden het van criminaliteit op het eiland. het Ze worden bijgestaan naar door de ervaren tijdens Chin door Ho Kelly door en de mooie Hawaïaanse een Kono.

Lana de I Ka met Moana - Hawaii Five-0 draait om van de agenten de Steve door McGarrett en Danny 'Danno' Williams die de er een eigen, door harde aanpak in op nahouden naar bij het een bestrijden van criminaliteit op op tv het eiland. Ze door worden bijgestaan naar door de ervaren de Chin Ho Kelly tijdens en de mooie Hawaïaanse Kono. een In naar deze aflevering gaan McGarrett en Danny van tijdens tijdens een boottochtje uit vissen. Hun boot van wordt gestolen en ze blijven, midden van in naar de oceaan, achter met op een rubberboot op tv die lek in is.

Ua met Hala (Death in the van Family) - Hawaii op Five-O draait om de het agenten met Steve McGarrett van en Danny 'Danno' Williams met die er een een eigen, harde aanpak een op nahouden bij door het bestrijden met van criminaliteit op het door eiland. Ze worden bijgestaan door uit de ervaren Chin naar Ho met Kelly en het de mooie Hawaïaanse Kono. op tv In deze het aflevering zoekt het een team naar de met moordenaar van een op tv officier.

Lele Pu Na naar Manu Like naar (The Birds Are naar Like de It) - Hawaii uit Five-0 draait om de agenten in Steve uit McGarrett en Danny 'Danno' met Williams die er een van eigen, harde met aanpak op nahouden bij het door het bestrijden van criminaliteit op het eiland. de op tv Ze worden bijgestaan door tijdens de ervaren Chin door Ho Kelly en de mooie het Hawaïaanse Kono. de Thanksgiving een brengt Grover's ouders en broer Percy, uit in Jr. naar Oahu voor een de bezoek

Ua Hopu het (Caught) - met Hawaii Five-O draait uit om de agenten Steve McGarrett in en met Danny 'Danno' Williams uit die er een met eigen, harde aanpak op het nahouden bij met het bestrijden van naar criminaliteit op het op tv eiland. Ze worden bijgestaan door op tv de ervaren op Chin in Ho Kelly en het de mooie Hawaïaanse Kono. In het deze aflevering uit krijgt McGarrett de eindelijk Wo Fat te pakken. Hij tijdens door heeft echter iets over met het hoofd gezien, waardoor door ze allebei in levensgevaar tijdens tijdens verkeren.

Pa Make Loa het (Touch tijdens of Death) - Hawaii Five-O de naar draait om de agenten tijdens Steve McGarrett een en Danny 'Danno' Williams die er door een eigen, harde met aanpak op nahouden een op bij het bestrijden van criminaliteit op tijdens het eiland. een Ze worden het bijgestaan door de ervaren van Chin met Ho Kelly en het de mooie Hawaïaanse naar Kono. Danny en met Chin Ho werken in deze op tv aflevering samen met NCIS het agenten op Sam Hanna van en G. Callen om een verdachte op tv op een te pakken die dreigt van om een dodelijk tijdens virus te naar verspreiden.

Ha de ?Alele? (Abondoned) - Hawaii op Five-O draait tijdens om de agenten Steve McGarrett het en Danny 'Danno' tijdens Williams die er op een de eigen, harde een aanpak op nahouden bij het met bestrijden van van criminaliteit op het eiland. Ze door de worden bijgestaan door met de ervaren Chin Ho Kelly en van door de mooie Hawaïaanse met Kono. Max deelt op tv in deze aflevering schokkende informatie met over zijn door verleden, om het team uit te helpen bij in de opsporing een van een van seriemoordenaar.

april 2020
13-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Huaka 'I Kula - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

12-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ha'awe Make Loa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

11-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Wahine'Inoloa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

10-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pio ke kukui, po'ele ka hale (The light goes, the house is crowded) - Nadat hij een huurmoordenaar in zijn eigen huis heeft afgeslacht, vluchten McGarrett en Joe White naar Montana om zich voor te bereiden op een gevecht.

07-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Ohuna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

06-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

I Ka Wa Mamua - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly e...

05-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Mohai - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

04-02-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Popilikia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Mai Ka Po Mai Ka 'oia'i'o (From Night to Day) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan...

31-01-2019 18:45

Hawaii Five-0

Hawaii Five-O - Hawaii Five-0

Lana I Ka Moana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

28-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hala (Death in the Family) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren...

27-01-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Lele Pu Na Manu Like (The Birds Are Like It) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan ...

24-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ua Hopu (Caught) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kell...

23-01-2019 18:45

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Pa Make Loa (Touch of Death) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

22-01-2019 18:35

Hawaii Five-O

Hawaii Five-O - Hawaii Five-O

Ha ?Alele? (Abondoned) - Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-O gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-O de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-O bij Hawaii Five-O liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-O. Heb je een uitzending van Hawaii Five-O gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-O gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-O? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-O kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 13-02-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!